Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-28, 15:00   #1501
Ofelia 20
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Myślałam o założeniu wątku w celach plotkowych :P Żeby było gdzie czcić Clinta Mauro :P
Mi się do 28-29 r.ż. nie uda, ale jednak większości koleżanek się "udało" choć części współczuję :P
No wiadomo, jak sie patrzy z boku na związek, to czasami można współczuć. Ja mam koleżanke 22 lata i już po ślubie, nie chciałabym ani takiego męza, ani takiego życia, ale w koncu to jej życie, może ona jest szczęsliwa

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 15:01   #1502
dewastacja
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo trudno poradzić sobie z partnerem z przeszłością. Czasem tylko terapia szokowa pomaga, gdy liczne rozmowy nie docierają, ale to ostateczność.
A pytałaś go wprost "czemu wątpisz w to, co czuję"?
Co masz na myśli pisząc "terapia szokowa"?
Wprost nie
dewastacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 15:04   #1503
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dewastacja Pokaż wiadomość
Każdy inaczej radzi sobie ze strachem przed ponownym zranieniem. Ja tez w tej kwestii nie jestem święta, też go raniłam, szczególnie na początku, ale teraz tak jakby role się odwróciły
No własnie moze coś w tym jest, najpierw ty jemu, potem on Tobie, ale może uda się wszystko wyjaśnić

Stary 2011-03-28, 15:04   #1504
juniorka89
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Kolejny cudowny dzień w pracy

Padam na buziaka bo od rana byłam na siłowni więc 40 min.wysiłku fizycznego w moim przypadku graniczy ze śmiercią

Zobaczymy jak będzie jutro

Postaram się odezwać później o ile mi to wyjdzie bo siostra z młodą przyjechały także dzidzia jest moja wieczorem

Buziam kochane
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 15:04   #1505
mrytka
Wtajemniczenie

Dzisiaj chyba wszystkim zależy, żeby mnie wyprowadzić z równowagi

Najpierw moje wspaniałe koleżaneczki obraziły się na cały świat, bo zajęte były miejsca tam gdzie chciały usiąść, a lekcja trwała jeszcze 25min, bo się nauczycielka spóźniła, więc do końca dnia rzucały jakieś kąśliwe uwagi do wszystkich...
Niedoszły cały dzień się kręcił blisko mnie i ze 3 razy na mnie wpadł (nie wiem jak on chodzi)
A teraz, żeby mi mało nie było, to jak poszłam z siostrą do kiosku, bo chciała gazetkę (a pisałam, że sporo młodszą mam siostrę ), to usłyszałam od jakiejś starej baby jak gadała do drugiej "o matko taka młoda i już dziecko ma, co za młodzież w tych czasach, zero wychowania" . Miałam chęć jej coś powiedzieć, ale darowałam sobie, nie będę jej gonić i jej tłumaczyć, że to moja siostra, bo i po co?

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
No nie zachował się, niestety, no tata nawet w porządku, ale z mamą cięzko było sie dogadać, wiecie jak to kobieta ma swojego synusia i pewnie nikomu nie chce go oddac

Generalnie to nie doknca związek na odległość, bo wiekszość czasu jest u mnie w miescie, no chyba ze jedzie do domu, no i bedą te wakacje, a tak poza tym to rok studiów mu został....
No wczoraj wieczorem sie odezwał, był u rodziny, zamieniliśmy może z 3 smsy. Troche mi złość przeszła, bo pewnie był zajety, napisał, że tęskni za mna itd. Rano też się odezwał, i potem zadzwonił gadaliśmy z pół godziny.
No tak, mamy takie bywają Mama mojego eksa też mnie nie lubiła, raz na dziesięć odpowiadała mi na dzień dobry, nawet kiedyś powiedziała mu, że jestem brzydka

Mam nadzieję, że w te wakacje nie będzie tak źle Powinnaś się zamienić z Dewastacją na ilość kontaktu z chłopakiem

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 15:08   #1506
dewastacja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Powinnaś się zamienić z Dewastacją na ilość kontaktu z chłopakiem
O tym samym pomyślałam
dewastacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 15:15   #1507
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez dewastacja Pokaż wiadomość
Co masz na myśli pisząc "terapia szokowa"?
Wprost nie
Zanim przejdę do terapii szokowej, może przejdźmy przez "pytania wprost"
Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Padam na buziaka bo od rana byłam na siłowni
Jak to od rana jest godz. 15!
Wycałuj Dzidzię
Cytat:
...jak poszłam z siostrą do kiosku, bo chciała gazetkę (a pisałam, że sporo młodszą mam siostrę ), to usłyszałam od jakiejś starej baby jak gadała do drugiej "o matko taka młoda i już dziecko ma, co za młodzież w tych czasach, zero wychowania" . Miałam chęć jej coś powiedzieć, ale darowałam sobie, nie będę jej gonić i jej tłumaczyć, że to moja siostra, bo i po co?
Haha, w Twoim wieku ona pewnie miała już dwójkę

Głupia ta teściowa, prześliczna jesteś!
Stary 2011-03-28, 15:20   #1508
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Haha, w Twoim wieku ona pewnie miała już dwójkę

Głupia ta teściowa, prześliczna jesteś!
Haha, pewnie tak

Dziękuję

.
Stary 2011-03-28, 15:33   #1509
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:

Najpierw moje wspaniałe koleżaneczki obraziły się na cały świat, bo zajęte były miejsca tam gdzie chciały usiąść, a lekcja trwała jeszcze 25min, bo się nauczycielka spóźniła, więc do końca dnia rzucały jakieś kąśliwe uwagi do wszystkich...
Niedoszły cały dzień się kręcił blisko mnie i ze 3 razy na mnie wpadł (nie wiem jak on chodzi)
A teraz, żeby mi mało nie było, to jak poszłam z siostrą do kiosku, bo chciała gazetkę (a pisałam, że sporo młodszą mam siostrę ), to usłyszałam od jakiejś starej baby jak gadała do drugiej "o matko taka młoda i już dziecko ma, co za młodzież w tych czasach, zero wychowania" . Miałam chęć jej coś powiedzieć, ale darowałam sobie, nie będę jej gonić i jej tłumaczyć, że to moja siostra, bo i po co?

No tak, mamy takie bywają Mama mojego eksa też mnie nie lubiła, raz na dziesięć odpowiadała mi na dzień dobry, nawet kiedyś powiedziała mu, że jestem brzydka

Mam nadzieję, że w te wakacje nie będzie tak źle Powinnaś się zamienić z Dewastacją na ilość kontaktu z chłopakiem
Stare baby nie mają co robic....

haha jaka milutka zazdrościła Ci, że jesteś młoda i piękna, a On już sie sypie....

edit: a tak w ogóle to nie widze celu w komentowaniu urody partnera swoich dzieci, to chyba nie jest najważniejsze.... poza tym każdemu podoba sie coś innego.
O tym kontakcie też pomyślałam hahaha, ale tak jak jest w Bdg to jest bardzo dobrze, nie mam nic do zarzucenia jezeli o to chodzi. Moze musi troche odpocząc.... niech zatęskni

Edytowane przez Ofelia 20
Czas edycji: 2011-03-28 o 15:38
Stary 2011-03-28, 15:51   #1510
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Takie jak narkoman po odstawieniu narkotyku tylko ja się nie drapię i nie mam drgawek. A objawy mam takie, że zaczyna mnie ciekawić co on tam głupiego robi (nie wiem po co mi do szczęścia taka informacja), drugie: nie odezwie się do mnie już nigdy (to akurat objaw mojej schizy - nie chcę żeby się odezwał, ale chcę żeby się odezwał ;/), no i tak dziwnie mi jest, bo to pierwszy raz odkąd się znamy i żadne z nas nie wie, co się dzieje. Także można powiedzieć, że dopiero mogę zacząć się oswajać z tym, że to jest koniec. Przez te parę tygodni bez kontaktu uświadomiłam sobie wreszcie, że on przecież mnie nie chce i nie będzie chciał (chyba że do łóżka), a ja jeszcze na resztkach sympatii do niego jadę, chociaż więcej pogardy do niego mam. Z jednej strony chcę żeby spadał, a z drugiej żeby się popłaszczył. Weź tu zrozum babę ;/
Mam to samo, jakbyś mi w myślach czytała Bab się nie da zrozumieć, tak czasem myślę

Cytat:
Napisane przez Anett23 Pokaż wiadomość
Póki co zostanę z Wami na długo, bo nie zamierzam się już w nic pakować. Uważam, że szkoda sobie marnować życia na cierpienia przez facetów. Zanim znalazłabym właściwego, to pewnie jeszcze kilka razy musiałabym pocierpieć, a ja jestem tak bardzo wrażliwa, że nie będę sobie tego fundować. Przed nim też miałam chłopaka, który mnie zostawił i też bardzo cierpiałam.
Przykro mi, że się tak przejechałaś na tych facetach, ale nie zamykaj się na nowe znajomości Niektórzy są warci uwagi, a poprzez tą niechęć możesz zaprzepaścić interesujące znajomości. Nie mówię, że masz szukać już teraz jakiegoś, nie nie Po prostu, trzeba żyć od nowa i nie przejmować się jakimś idiotą, który nie jest wart Twoich uczuć! Wiem, że łatwo mi mówić, nie byłam nigdy w tak długim związku (w ogóle nie byłam w długich związkach), ale żeby zacząć nowe życie trzeba zacząć robić malutkie kroczki w kierunku tego, a wierzę, że dasz radę

Swoją drogą jakby mi facet wylał piwo...

Cytat:
Napisane przez lallcia Pokaż wiadomość
Pewnie!

Obudziłam się i dziś go nienawidzę i myślę, że to i tak nie miało racji bytu i że zmarnowałam 5 lat życia... ehhh... ciekawe, o której mi przejdzie
Oj tam, od razu zmarnowałaś. Po prostu dzieliłaś je z facetem, który na to nie zasłużył Skąd mogłaś wiedzieć, że to tak się skończy, a teraz jesteś bogatsza o nowe doświadczenia, które mogą Ci pomóc w dalszym życiu Uwielbiam huśtawki nastrojów, ale to mija, ja mam coraz rzadziej

Cytat:

Mogłaś powiedzieć jeszcze do niej per 'córciu',
Nie słuchaj tych starych babiszonów

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 15:57   #1511
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Albo "chodź, babcia kupi ci gazetkę"
Stary 2011-03-28, 15:59   #1512
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wampir Pokaż wiadomość
Bardzo przyczepił się mnie i mojego stylu życia, że wiele muszę zmienić. Że muszę wiele zmienić w sobie.
Ciężko mi. Nie powiedział mi w sumie niczego, czego nie spodziewałam się od niego usłyszeć, ale teraz przynajmniej mam pewność, że na pewno to powiedział.
Nie spałam całą noc. Autentycznie, nawet minuty. Leżałam, myślałam i tylko czekałam aż zadzwoni budzik.
Ale co Ty miałabyś w sobie zmieniać i dlaczego? Że niby jak zmienisz, to on da Ci szanse? Czy masz zmienić ot tak sobie, bo on jest panem i władcą? Wiesz nie chcę Cię martwić, ale skoro jemu nie odpowiada Twoja osoba, to zamiast truć Ci o tym, co Ty masz zmienić, powinien poszukać sobie takiej, która mu będzie odpowiadać. Skoro tak nie jest, to chyba pan ma jakąś dziwną przyjemność w robieniu sobie z Ciebie marionetki. Jak chcesz się zmienić, to zmień się dla siebie a nie dla kogoś, kto po tej zmianie powie Ci "sorry mała, ale ja się żenię za miesiąc".
Cytat:
Związki Rozpoczęte w 2006 roku !
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518765
Związki ropoczęte w 2oo9 roku!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518803
Mam ochotę założyć na Społecznościach wątek "Związki zakończone w 2010 roku!"
O mój Boże, co za porażka To dorosłe kobiety piszą? Nie dziwię się, że potem mówi się o nas, że jesteśmy płytkie i nie ma o czym z nami pogadać
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 16:00   #1513
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cześć dziewuszki
Jaki piękny dzień dzisiaj mamy, znowu halny
Jestem po pierwszym dniu pracy, do perfekcji opanowałam podawanie kawy i zaprzyjaźniłam się z kserokopiarką

dewastacja witaj świetny nick
Bejbe w niedziele masz do nas wrócić z jasno określonymi celami na życie
Mrytka nawet przed nami ukryłaś fakt posiadania dziecka nieładnie
Stary 2011-03-28, 16:06   #1514
Malla
Nie depcze krokusów

Fubizka - ale ja serio chciałam założyć wątek plotkowy na forum lub w klubie
Stary 2011-03-28, 16:23   #1515
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak to od rana jest godz. 15!
Wycałuj Dzidzię
Malla wariatko Byłam od 8-9 na siłowni 40 min.intensywnych ćwiczeń (bieżnia + rowerki) po dłuższym zastoju ćwiczeniowym zwaliły mnie z nóg Ale będę co tydz.dygać na siłownie bo tak fajnie rześko od rana się poczułam

Ucałuję mój skarbeczek Kupiłam jej komplet bo przecież jako chrzestna musze rozpieszczać małego dziabąga
Cytat:
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
Stary 2011-03-28, 16:27   #1516
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Nasz już jest wystarczająco plotkowy Ja sama proponowałam założyć osobny wątek "offtop z wątku rozstaniowego"

Ale kuźwa pisać: "cześć ja też z moim misiaczkiem jestem od 2009 roku i się loffciamy bałdzo " to jedyna moja reakcja: a tych misiów pewnie:

Stary 2011-03-28, 16:28   #1517
lily92920
Zakorzenienie

Ale dzisiaj sie rozpieściłam Kupiłam sobie sukienkę, peeling, słodycze, kebaba, stanik w kwiatuszki A i byłam w szkole na jednej lekcji, robili nam pomiary, mam jakieś 10 kg nadwagi Gdzie ta anemia...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 16:31   #1518
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
Stare baby nie mają co robic....

haha jaka milutka zazdrościła Ci, że jesteś młoda i piękna, a On już sie sypie....

edit: a tak w ogóle to nie widze celu w komentowaniu urody partnera swoich dzieci, to chyba nie jest najważniejsze.... poza tym każdemu podoba sie coś innego.
O tym kontakcie też pomyślałam hahaha, ale tak jak jest w Bdg to jest bardzo dobrze, nie mam nic do zarzucenia jezeli o to chodzi. Moze musi troche odpocząc.... niech zatęskni
Oj nie mają

Też nie widzę w tym sensu, bo jej się podobać nie musiałam Myślę, że rodzice drugiej połówki normalnie dają radę znosić widok partnerów ich dzieci. Szczególnie, że ja jej się pod oczy nie pchałam i starałam się jej nie obrzydzać posiłków moją osobą

Może on faktycznie musi zatęsknić bardziej? Bo jak jest w Bydgoszczy, to często się widujecie?

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Nie słuchaj tych starych babiszonów
Ano mogłam Następnym razem pomyślę i tak zrobię

Cytat:
Albo "chodź, babcia kupi ci gazetkę"

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Ach myślałam, że się nie wyda, że (jakby to moja pani od religii powiedziała) "puściłam się"

.
Stary 2011-03-28, 16:34   #1519
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

wypalona swietny podpis!
Stary 2011-03-28, 16:38   #1520
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ucałuję mój skarbeczek Kupiłam jej komplet bo przecież jako chrzestna musze rozpieszczać małego dziabąga
Zrób jej zdjęcia i nam potem pokaż, bo ona jest piękna

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Ale kuźwa pisać: "cześć ja też z moim misiaczkiem jestem od 2009 roku i się loffciamy bałdzo " to jedyna moja reakcja: a tych misiów pewnie:

Ja jak to czytam, to nie chce mi się wierzyć, że można być ze sobą od 2006 i jeszcze tak wzdychać do faceta jakby się wróciło właśnie z pierwszej randki
Ale może wszystko jeszcze przede mną

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj sie rozpieściłam Kupiłam sobie sukienkę, peeling, słodycze, kebaba, stanik w kwiatuszki A i byłam w szkole na jednej lekcji, robili nam pomiary, mam jakieś 10 kg nadwagi Gdzie ta anemia...
W te ich pomiary, to Ty nie wierz
A anemia z wagą ma niewiele wspólnego, bo anemia to niedokrwistość. Dbaj o siebie, bo ja kiedyś miałam i często mi się w głowie kręciło, zdarzały się omdlenia itp... Musisz się dobrze odżywiać

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-03-28 o 16:42
Stary 2011-03-28, 16:41   #1521
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lallcia Pokaż wiadomość
Nie, no kolano mam, a raczej pozostałości po nim, bo nie mam dwóch łękotek, wiązadeł, jakiś tam chrząstek (już nie pamiętam) i tak nawet jak sobie chodzę, to mi kolano ze stawu wylata:P
Szkoda, że nie ma u mnie basenu, to bym sobie chociaz popływała

Jeśli masz problem w chwili obecnej, to nie chcę Cię martwić, ale nie rzucisz:P Więc sie nie katuj jeszcze bardziej, bo papieroski teraz baaaardzo pomagają
Widzę, że te kolana to jakaś plaga. Ja co prawda mam jeszcze kolana w całości, ale coś czuję, że długo to nie potrwa. Muszę dotrwać do wakacji, wtedy zafunduję sobie zabieg :/ bo już odwlekam i odwlekam....

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Cześć dziewuszki
Jaki piękny dzień dzisiaj mamy, znowu halny
Jestem po pierwszym dniu pracy, do perfekcji opanowałam podawanie kawy i zaprzyjaźniłam się z kserokopiarką

dewastacja witaj świetny nick
Bejbe w niedziele masz do nas wrócić z jasno określonymi celami na życie
O, i jak tam wrażenia poza tym? A gdzie masz staż tak w ogóle?

Cytat:
Malla, a co my tak naprawdę robimy na tym wątku, jeśli nie plotkujemy?
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 16:43   #1522
Malla
Nie depcze krokusów

Connff - plotkujemy, bo dochodzimy do normalności i takie tam, ale wśród plotek przechodzą bez echa posty osób, które szukają tutaj wsparcia normalny Facet miał rację.

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Nasz już jest wystarczająco plotkowy Ja sama proponowałam założyć osobny wątek "offtop z wątku rozstaniowego"
Po dyskusji o modelach, w której gubiły się posty nowych "rozstaniówek" pomyślałam, że to dobry pomysł.
Cytat:
Ja jak to czytam, to nie chce mi się wierzyć, że można być ze sobą od 2006 i jeszcze tak wzdychać do faceta jakby się wróciło właśnie z pierwszej randki
Z eksem regularnie się w sobie zakochiwaliśmy co jakiś czas, ale żeby tak na co dzień tyle czasu... ... myślę, że to tylko taka poza, ślepe zapatrzenie w misiaczka, podczas gdy on wcale tak entuzjastycznie do tego nie podchodzi.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-03-28 o 16:46
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 16:45   #1523
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Zrób jej zdjęcia i nam potem pokaż, bo ona jest piękna
Idealne geny się trafiły
Cytat:
Stary 2011-03-28, 16:48   #1524
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
myślę, że to tylko taka poza, ślepe zapatrzenie w misiaczka, podczas gdy on wcale tak entuzjastycznie do tego nie podchodzi.
To raz, a dwa, że już kilka razy zdarzało się, że użytkowniczka z mega słitaśnym podpisem dla swojego największego szczęścia i światełka w życiu, zakładała wątek "od roku zupełnie nam się nie układa, podejrzewam go o zdradę..."
Stary 2011-03-28, 16:53   #1525
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Po dyskusji o modelach, w której gubiły się posty nowych "rozstaniówek" pomyślałam, że to dobry pomysł.

Z eksem regularnie się w sobie zakochiwaliśmy co jakiś czas, ale żeby tak na co dzień tyle czasu... ... myślę, że to tylko taka poza, ślepe zapatrzenie w misiaczka, podczas gdy on wcale tak entuzjastycznie do tego nie podchodzi.
To załóżmy coś, bo właśnie takie posty często się gubią albo ja jak się tu przyłączałam, to na początku czułam się strasznie obco, bo wszystkie dziewczyny miały jakieś swoje tematy i się dobrze znały To też wbrew pozorom może trochę odstraszać od dzielenia się swoim problemem

Pewnie jest tak jak piszesz
Albo dziwi mnie to, że dziewczyny tak skaczą z radości jak im się facet oświadczy Jakby nie patrzeć po iluś tam latach jest to coś normalnego o ile oboje mają takie samo zdanie co do oświadczyn i ślubu.

Cytat:
Idealne geny się trafiły
Oj tak Mam nadzieję, że jako mama chrzestna przekażesz jej mądrości wątkowe dotyczące facetów, bo powodzenie to ona będzie miała Więc trzeba jej powiedzieć co i jak, żeby przez jakiegoś barana nie cierpiała

.

Edytowane przez mrytka
Czas edycji: 2011-03-28 o 16:51
Stary 2011-03-28, 16:56   #1526
Malla
Nie depcze krokusów

TADAAAAAAAAAAAAAAA!!!

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518969

Zapraszam w sprawach nierozstaniowych, rozstaniowe niech zostaną tutaj
Stary 2011-03-28, 17:00   #1527
OtTakaJa
Zakorzenienie

Malla - moim zdaniem świetny pomysł z tym wątkiem

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:17   #1528
Fubizka
Zakorzenienie

Ja chyba zamienię wizaz na książki
Będę do Was wpadać na wątek plotkowy
Stary 2011-03-28, 17:20   #1529
lily92920
Zakorzenienie

Wszystkie stare bywalczynie zapraszamy do nowego wątku, tutaj niech piszą nowe, będziemy im odpisywać lub opisujmy tutaj tylko nasze rozterki eksowe...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 18:00   #1530
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj tak Mam nadzieję, że jako mama chrzestna przekażesz jej mądrości wątkowe dotyczące facetów, bo powodzenie to ona będzie miała Więc trzeba jej powiedzieć co i jak, żeby przez jakiegoś barana nie cierpiała
A coś myślała Tatuś wojskowy także będzie ganiał przyszłych zięciów z karabinem Sam powiedział,że córeczki będzie pilnował jak oka w głowie
Cytat:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości