|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
#362 | ||
Zadomowienie
|
Na początek Dzień Dobry-Dobry Wieczór Wszystkim
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale ten drugi filmik... no nie wiem, po części rechoczę (baba jak herod, chłop jak krasnoludek który jeszcze się rzuca, a najlepij ten moment jak go za portki wzięła ![]() ![]() Masz jakieś plany_ Nie machaj marchewką przed nosem, tylko się pochwal co upiekłaś ![]() Dziewczyny, proszę o pomoc. Mianowicie piszemy w klubie i ten wątek będzie zakończony, czy piszemy tu i tam? I.....jeżeli zechcę się wpisać, to pod czym znajdę ten klub? Tzn pod którym nagłówkiem? Bo z tego co kumam...to nic nie kumam ![]() No dobra, zbieram się. Czas na obiad. Mąż dzisiaj będzie "piekł" szaszłyki a ja zabieram się za ich przygotowanie. Pozdrawiam i dziękuję. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
jutro jedziemy na imieniny do dziadka, musze zrobić dla niego jeszcze śnieżynkę
![]() mysle ze tu mozna pisac o takich zwykłych rzeczach,a rzeczy intymne zostawic do klubu
#364 |
Zakorzenienie
|
Kolorowa sałatka makaronowa
SKŁADNIKI:
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Sałatka z makaronem SKŁADNIKI:
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Sałatka z uszkami SKŁADNIKI: ·op. uszek z mięsem. ·duży ogórek. ·cebula (może być czerwona) ·puszka kukurydzy. ·2 op. sosu koperkowo- ziołowego. ·łyżeczka przyprawy tzatziki. ·2-3 łyżki majonezu. ·sól. PRZYGOTOWANIE:
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Imprezowy przysmak SKŁADNIKI: ·½ kg makaronu. ·2 czerwone papryki. ·1 zielony ogórek. ·puszka kukurydzy. ·średnia cebula. ·20 g polędwicy. ·100 g żółtego sera. ·100 g kapusty pekińskiej. ·kilka łyżek majonezu. ·sól, pieprz. PRZYGOTOWANIE:
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Makaronowa z szynką SKŁADNIKI: ·25 dag makaronu gwiazdki. ·30 dag szynki. ·5 jajek. ·8 ogórków konserwowych. ·1 puszka groszku. ·majonez. ·sól, pieprz. PRZYGOTOWANIE:
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Sałatka makaronowa SKŁADNIKI ·1 op. Makaronu świderki. ·2 czerwone papryki. ·40 dag szynki. ·10 kiszonych ogórków. ·5 jajek. ·przyprawa do sałatek. ·sól. ·mały majonez. PRZYGOTOWANIE:
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Hmm ja zaproszenia nie mam, a też chcę....
Jestem dziś zła jak osa, az mnie trafia... I tak ogólnie mi się wszystko skumulowało i w pracy sie wkurzyłam i mój szanowny mnie wkurzył- co za dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To witam w klubie,bo też miałam dzisiaj nerwy.W sumie nie tylko nerwy,a i płaczliwość to tzw u mnie pookresowy PSM ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Wtajemniczenie
|
Przepisy na sałatki
![]() ![]() Zawsze jak się kluby otwierają, to wątki zamierają ![]()
#368 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oj taa śwait bylby weselszy ![]() Ad 2,no we mnie też ten filmik wzbudził różne emocje. ![]() Cytat:
Ten wątek jest normalnie do udzielania,a klub również ale do tych też spraw o których nie chce się pisać w tym wątku,gdzie każdy może tu wejść i przeczytać ![]() Karpatka mmm ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Oj,ja mam nadzieje że u Nas tak nie będzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- agusiowata ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Oj tam, zwykły placek z jabłkami
![]()
#370 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() kaarooo,ciasto wygląda pysznie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No właśnie. ![]() Ja z samego rana pobaraszkowałam na dworze z naszą Czworonożną Miłością. Jest mróz ale świeci słońce. Rozpiera mnie chęć działania tylko...nie wiem do czego ![]() Mąż zrobił mi herbatkę i patrzy na mnie "krzywo" ![]() ![]() Wszystkim życzę miłego dnia i lepszego humorku ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() zimno dzis i snieg pada ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |||
Zakorzenienie
|
Jestem ponownie,zdjeliśmy obiadek-flaczki
![]() Teraz zajme się odpisywaniem ![]() Cytat:
![]() Ad2.Jasne,że tak.Zaproszenie wysłałam ![]() Ad.3 no dokładnie,ja mam tak samo.Potrafie śmiać,za chwile płakać jak też mieć nerwy. ![]() ![]() ![]() ![]() Ad.4 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Prosze bardzo ![]() 3. To fajno.Ja robie ze zwykłego mleka,tylko trzeba je gotować dosyć długo,bo mleko musi mieć takie brązoway kolor,bo się go z cukrem gotuje. Cytat:
To się z pieskiem wyszalałaś.To tak dosyć przyjemnie na dworze. ![]() ![]() ![]() ![]() Ja taka sama jak Twój mąż ![]() Miłej imprezki-opijania dzieciątka ![]() Dziękuje i nawzajem ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-26 o 17:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no niestety jak dzis zajechalismy do tesciow ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny co mogę dać zamiast ziół prowansalskich do kotlecików?
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba wszystko co Ci smakuje? Jeżeli mowa o mielonych, to jeżeli mam mniej mięsa, to dodaję 2 jajka ugotowane na twardo (drobno posiekane) zmielone pieczarki lub namoczone wcześniej polskie grzyby suszone, żółty ser (starty na większych oczkach- bo choć lubię Mozzarela, to ten się za bardzo ciągnie i nie używam go do kotletów), cebulę, czosnak wyciśnieęty przez praskę, posiekaną drobno paprykę (obojętnie jaki kolor), posiekany drobno seler, czasami pogniecione ziemniaki z poprzedniego dnia, bułkę tartą, i surowe jajko. Jeżeli mamy jakiś makaron do kotlecików, to dodaję do mielonego mięsa sera Parmesan. Mieszam wszystko razem, czasami tylko poszczególne wyżej wymienione składniki. Nie wiem jak to jest, ale wszystko trzyma się razem, i jest smaczne ![]() Dzisiaj mój kochany pojechał na zakupy (mnie się nie chciało) i po powrocie dał mi porządne opakowanie moich ulubionych czekoladek. Ot, tak. "Muszę" się pochwalić, że często mi robi takie niespodzianki. Wie np że lubię Cinzano (słodki wermut), to kupuje mi "flachę" bo wie że to lubię. Jak nie cierpię wina, tak uwielbiam wermut. Często dostaję kwiaty bez okazji. Och! Jest wspaniałym mężczyzną. Dobranoc Wam i..do natępnego razu ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale brzmi smacznie(az sie zdziwilam bo wole monogamiczne dania, nie lubie mieszania niektorych skladnikow), musze go wykorzystac ![]() masz wspanialego meza ![]() moj mi lubi przyniesc mleczna kanapke jak robi zakupy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
Wam weekendy tez tak szybko mijają? nigdy nie zdążę wypocząć w pełni tego słowa znaczeniu
#379 |
Zakorzenienie
|
Oj widzisz, widzisz... ^^
I teraz ciężko się będzie przestawić ![]()
![]() |
#380 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Weekend,weekend i po weekendzie. ![]() ![]() ![]() ![]() Ide zrobić sobie herbatke i wracam za chwile nadrabiać ![]() Cytat:
![]() Masakra,bo znów zima zaskoczyla ludzi.Zamiast ludzie zaskoczyć zime ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-27 o 22:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Ale we wtorek będzię rozkwit wiosny
![]() Ja i tak już schowałam kozaczki i płaszcz do szafy i nie zamierzam ich wyciągać dopóki nie będzie listopada :P Dzień dobry ![]()
#383 |
Konto usunięte
|
Hej wszystkim po troszku nadrobiłam bo także mnie nie było, dzisiaj mam cały dzień niby wolny ale musze sprzątać i wkońcu się za prace licencjacką wziąść ale zanim co to wypije kawke i pobuszuje po wizażu
![]() A ja już jestem w tym klubie ?? Czy muszę dostać zaproszenie ?? Bo ja nieobyta w tych sprawach ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() Karo,no to super ![]() ![]() Paula,owocnego pisania pracy licencjackiej. ![]() ![]() I coś dodałaś do kotletów zamiast tych ziół prowansalskich? Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie nie wszyscy lubią flaczki. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie robie z normalnego mleka,nie z puszki i wychodzi.Yhy,ja też w przepisie nie mam ile się gotuje,tyle wiem że mleko ma lekko zbrązowieć.Spokojna twoja rozczochrana ![]() No widzisz,to super że udało Ci się z zobić,bo zmieniłaś mleko ![]() Uwierze tzn uwierzyłam ![]() cdn ![]() Tak apropo wiosny i butów.To upatrzyłam sobie balerinki i sandałki.Musze sobie je kupić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-28 o 12:30 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To dobrze,że piecyk macie naprawiony. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Konto usunięte
|
Ja w ten weekend szalałam to też mi zleciał jak nigdy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2601243 2]Ja w ten weekend szalałam to też mi zleciał jak nigdy
![]() Szalałaś?Tzn? ![]() ![]() Dobra zmykam.Do potem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Konto usunięte
|
A w piątek z dziewczynami z roku, w sobote ze starymi znajomymi ze szkolnych lat wszystko ładnie pieknie tylko moja dieta ucierpiała niesamowicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Paula,aa rozumiem że się poszalało.Noi jestem tego zdania,że raz kiedyś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2601526 5]A w piątek z dziewczynami z roku, w sobote ze starymi znajomymi ze szkolnych lat wszystko ładnie pieknie tylko moja dieta ucierpiała niesamowicie ![]() niezle, niezle, a czasami tak trzeba żeby człowiek wiedział ze zyje ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.