Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-28, 18:54   #4231
paciaz1993
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
nie nooo... zainstaluj system jeszcze raz albo zrób sobie formata, jak nie umiesz to jakiś kolega niech Ci pomoże
Co to znaczy zainstaluj system? Jestem zielona
paciaz1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:00   #4232
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wizazanka12 Pokaż wiadomość
to albo ja, albo Ty mamy jakąś inną stronę, bo ja czegoś takiego nie mam... podacie mi linka na katalogowy ?
Jest w pierwszym poście tego wątku...
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:00   #4233
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Napisane przez Dufin Pokaż wiadomość
Tak niecierpliwie czekałam na szminke Mega Impact "Potega koloru" Pink Pop i o zgrozo ona nie ma nic wspólnego z tym delikatnym rózem w katalogu :/ to raczej malina z czerwienią
wrzucałam kilka dni temu zdjęcie tej szminki na katalogowy, wystarczy poszukać zdjęcia przed zakupem żeby sie potem nie denerwować poza tym ona ma właśnie leciutko różowo-przezroczysty brokatowy kolorek i wygląda jak błyszczyk nie jak szminka więc dziwię się że tak piszesz może zły kolor przysłali??
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Mi w czerwcu stuknie 22 Już pisałam, że używam kremu Rejuvenate na dzień i mi nie zaszkodził, a wręcz przeciwnie Stan skóry się poprawił Wykończę swój minikremik, zrobię przerwę i sięgnę po kurację
To jesteśmy w jednym wieku Ty już używasz takich kremów? Ja szczerze mówiąc nie używam w ogóle niczego pod oczy i właśnie w k06 zastanawiam się pomiędzy tym Liiv Botanicals ze str 130 a tym z planet spa sake i ryż str 134 jakieś opinie?
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:04   #4234
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
to albo ja, albo Ty mamy jakąś inną stronę, bo ja czegoś takiego nie mam... podacie mi linka na katalogowy ?
Hm... Pewnie nie jesteś jeszcze liderem i nie masz zmienionej strefy konsultantki na strefę lidera

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
Ej bez przesady wystarczy że jeszcze raz pobierze z internetu przeglądarkę i zainstaluje ją od nowa
Stary 2011-03-28, 19:06   #4235
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
no masz pewnie windowsa xp albo jakiegoś innego... on się nie bierze znikąd tylko się go instaluje, z płytki powinnaś mieć taką płytkę (nie wnikam już czy masz oryginalny system czy nie), niech Ci jakiś kolega pomoże, ja też swoich zawsze wołam jak mam jakiś problem

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Hm... Pewnie nie jesteś jeszcze liderem i nie masz zmienionej strefy konsultantki na strefę lidera

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Ej bez przesady wystarczy że jeszcze raz pobierze z internetu przeglądarkę i zainstaluje ją od nowa
już to robiła ponoć

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:09   #4236
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
mam kolczyki beatrice na fakturce
A ja mam pierścionek na fakturce

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
jeszcze nikt nie pisał na temat k8 a niektóre trendi dzisiaj dostaną albo dostały...
Ja też się nie mogę doczekać.
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:13   #4237
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:

No i pobrałam dwie nowe przeglądarki i dalej się nie da, może mi nie jest pisane zostać konsultantką?
Stary 2011-03-28, 19:15   #4238
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość

To jesteśmy w jednym wieku Ty już używasz takich kremów? Ja szczerze mówiąc nie używam w ogóle niczego pod oczy i właśnie w k06 zastanawiam się pomiędzy tym Liiv Botanicals ze str 130 a tym z planet spa sake i ryż str 134 jakieś opinie?
Jedna z moich klientek zamówiła ostatnio żel do okolic oczu ze spa i dostała po nim strasznego uczulenia
Stary 2011-03-28, 19:22   #4239
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
No i pobrałam dwie nowe przeglądarki i dalej się nie da, może mi nie jest pisane zostać konsultantką?
a masz zainstalowane na komputerze takie cos żeby Ci się reklamy nie wyświetlały? ja miałam zainstalowane i też nie mogłam złożyć zamówienia
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:22   #4240
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam A wcześniej mogłaś wysyłać zamówienia?? Jak się nie da z zakładki to jeszcze masz na głównej z prawej strony zakładkę złóż zamówienie, może tam spróbuj A jak się nie da to już sama nie wiem, moze nie masz jakiegoś programu wgranego
Stary 2011-03-28, 19:23   #4241
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Jedna z moich klientek zamówiła ostatnio żel do okolic oczu ze spa i dostała po nim strasznego uczulenia
oj to odpada z miejsca, nie chciałabym na twarzy spuchnąć a już wczoraj przerabiałam jakieś cholerne uczulenie na plecach od razu mówię, że od żadnych specyfików z Avonu
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:33   #4242
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:
Oj tam A wcześniej mogłaś wysyłać zamówienia?? Jak się nie da z zakładki to jeszcze masz na głównej z prawej strony zakładkę złóż zamówienie, może tam spróbuj A jak się nie da to już sama nie wiem, moze nie masz jakiegoś programu wgranego
To miało być moje pierwsze zamówienie, klikam na tą zakładkę złóż zamówienie, pokazuje się żeby wybrać rodzaj dostawy i nr katalogu, tylko później tzrba tam klknąć rozpocznij i wtedy nawet strona nie zaczyna się ładować..
Stary 2011-03-28, 19:36   #4243
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Weź jeszcze spróbuj zainstalować program Adobe flash player, może to coś pomoże
Stary 2011-03-28, 19:38   #4244
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
no co ty a ja chciałam go sobie w 6 zamówić, bo jest na promocji

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:38   #4245
dotkata
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam ten żel z sake do okolic oczu i nie mam po nim uczulenia, powiem więcej że bardzo go sobie chwalę miałam takie cienie pod oczami po prostu worki a po tygodniu używania (rano i wieczorem) tego żelu po cieniach praktycznie nic nie zostało
i żel ma bardzo fajną konsystencję i jest bardzo wydajny

uwielbiam całą serię Planet Spa
Stary 2011-03-28, 19:39   #4246
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

dzwoniła do mnie dzisiaj pani odnośnie tej reklamacji tej serii Źródło energii .... i wysłała mi na meila formularz do wypełnienia przez tą klientkę, którą uczulił i jeszcze jakiś świstek-klauzule zgody na przetwarzanie jej danych... formularz dałam jej do wypełnienia , a tą zgodę to nie bardzo mi się widzi - bo niby po co im to??
Nie będę odsyłać kremów - choć pani chciała przysłać po nie kuriera... a i sama zaoferowała że dołączy prezent przeprosinowy i dla mnie i dla tej klientki jestem miło zaskoczona
tylko w sumie nie wiem czy już teraz mi zrobią korektę na koncie - czy to dopiero jak odeślemy formularze...
Miała któraś z was taką sytuację??
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:42   #4247
wizazanka12
Raczkowanie

Cytat:

jestem Liderem kilka lat, ale nie mam czegoś takiego na stronie. Zawsze dzwoniłam na infolinię. Podawałam kod pocztowy i mi mówili pod jaki to okręg należy...
wizazanka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:43   #4248
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Już kilka razy pisałam, ale napiszę jeszcze raz Używam teraz małej wersji na dzień Rejuvenate, ponieważ moja cera się zbuntowała i nie chciała ze mną współpracować Była poszarzała, z problemami skórnymi, wągrami/zatkanymi porami, taka zmęczona, jakaś taka dziwna... Doszłam do wniosku, że zastosuję ten krem jako jednorazową kurację. I działa Moja buźka ma się już lepiej
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:45   #4249
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
no co ty a ja chciałam go sobie w 6 zamówić, bo jest na promocji
Zamów i spróbuj, może tylko moja klientka jest na ten żel uczulona, osobiście na sobie go nie sprawdzałam bo klientka na drugi dzień wyrzuciła go do kosza
Stary 2011-03-28, 19:49   #4250
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Używam teraz małej wersji na dzień Rejuvenate, ponieważ moja cera się zbuntowała i nie chciała ze mną współpracować Była poszarzała, z problemami skórnymi, wągrami/zatkanymi porami, taka zmęczona, jakaś taka dziwna... Doszłam do wniosku, że zastosuję ten krem jako jednorazową kurację. I działa Moja buźka ma się już lepiej
tez ostatnio otworzylam ten krem i bardzo podoba mi sie jego konsystencja
i tak samo jak Ty po skonczeniu tego malenkiego sloiczka wracam do czegos lzejszego
a na noc uzywam kremu na przebarwienia, miniwersji, 7 ml, ale jeszcze nic nie zauwazylam

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:50   #4251
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
jestem Liderem kilka lat, ale nie mam czegoś takiego na stronie. Zawsze dzwoniłam na infolinię. Podawałam kod pocztowy i mi mówili pod jaki to okręg należy...
Więc musi być Spróbuj jeszcze raz, nie wciskaj zakładki Moje Konto tylko najedz myszką i poczekaj aż się samo rozwinie.

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2011-03-28 o 19:51
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:54   #4252
wizazanka12
Raczkowanie

Cytat:
Więc musi być Spróbuj jeszcze raz, nie wciskaj zakładki Moje Konto tylko najedz myszką i poczekaj aż się samo rozwinie.
dzięki bardzo już mam, zawsze klikałam i tej jednej zakładki nie ma, a jak rozwinęłam, to jest tym bardziej spr. na operze, a tu wogóle się nie rozwijają, spr na internet explorer i tu się rozwijają
wizazanka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:55   #4253
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
dzwoniła do mnie dzisiaj pani odnośnie tej reklamacji tej serii Źródło energii .... i wysłała mi na meila formularz do wypełnienia przez tą klientkę, którą uczulił i jeszcze jakiś świstek-klauzule zgody na przetwarzanie jej danych... formularz dałam jej do wypełnienia , a tą zgodę to nie bardzo mi się widzi - bo niby po co im to??
Nie będę odsyłać kremów - choć pani chciała przysłać po nie kuriera... a i sama zaoferowała że dołączy prezent przeprosinowy i dla mnie i dla tej klientki jestem miło zaskoczona
tylko w sumie nie wiem czy już teraz mi zrobią korektę na koncie - czy to dopiero jak odeślemy formularze...
Miała któraś z was taką sytuację??
korektę powinnaś mieć przed wysłaniem formularzy, przynajmniej ja tak mam.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:57   #4254
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki bardzo już mam, zawsze klikałam i tej jednej zakładki nie ma, a jak rozwinęłam, to jest tym bardziej spr. na operze, a tu wogóle się nie rozwijają, spr na internet explorer i tu się rozwijają
Stary 2011-03-28, 20:03   #4255
zabunia3001
Raczkowanie

Cytat:
U mnie niestety zawsze jest tak, że to, co zarobię nie starcza na zakupy Ale zazwyczaj to Mamuśka ma więcej niż ja

Patrzcie, co znalazłam:
http://lula.pl/lula/1,111769,9332494...zapachach.html
Ciekawa jestem jak klientki zareagują na te perfumy Moje na bank ich nie kupią Za drogie dla nich...
...również mam skąpe klientki ale są tez takie które coś z tego wyciora dla siebie

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Popieram
Wszystkie klientki, które wcześniej kupowały u mnie szampony, odżywki i produkty do stylizacji (wosk, pianka, lakier) stwierdziły, że odkąd mają one nowe opakowania to znacznie się popsuły i przestały je zamawiać.
Dla zaufanych, dobrych klientek kupuję tylko stare wersje - z netto i z ios.
Ale co będzie jak się w końcu tam skończą?
Wiesz co moja Mama uwielbiała te na objętość i odkąd są nowe opakowania ma uraz do tych szamponów bo na drugi dzień włosy wyglądają jakby nie były w ogolę myte... chciałam jej zrobić niespodziankę i zamówić z netto w starej wersji ale chyba im się skończyły w magazynach bo przysłali mi w nowej wersji co bardzo moją mamę zasmuciło... Miałam tyle zamówień na te szampony a teraz prawie wcale ich nie chcą zamawiać! tak to jest jak to co dobre się ulepsza i powstaje bubel

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez L i l a q Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dziś miałam Święto Paczki
Mleczka do ciała z oferty demo są super, dwa mineralne złociste spraye do ciała są popsute (ich konsystencja jest podobna do zamarzniętej waty cukrowej) a na pudełku od masła do ciała MM jest kod kreskowy
Jak myślicie, co robić ze sprayami?

tez zamówiłam te spraye i jak zobaczyłam ta a la śmietanę to się przestraszyłam... postawiłam na oknie i po ogrzaniu do temp pokojowej przemieniły się w olejki które zamawiałam wiec spokojnie

zabunia3001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:07   #4256
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez dotkata Pokaż wiadomość
Ja mam ten żel z sake do okolic oczu i nie mam po nim uczulenia, powiem więcej że bardzo go sobie chwalę miałam takie cienie pod oczami po prostu worki a po tygodniu używania (rano i wieczorem) tego żelu po cieniach praktycznie nic nie zostało
i żel ma bardzo fajną konsystencję i jest bardzo wydajny

uwielbiam całą serię Planet Spa
ja też ten żel sobie chwalę
co prawda nie ma u mnie za bardzo na co działać, bo worków ani sińców nigdy nie miałam, ale lubię go nakładać i fajna skóra wokół oczu jest
ja ze swojej strony polecam

i również uwielbiam prawie całą serię PS dlatego zestaw z AM 06 musi być mój wydrukowałam go klientkom i wrzucę do katalogu, skoro jest to oferta nielimitowana cenę oczywiście zmieniłam

jedyny kosmetyk z avonu na który miałam uczulenie, to była pianka myjąca solutions winter trafiła do kosza odrazu

mam prośbę go którejś z trandujących dziewczyn - podajcie mi proszę wymiary torebki VIENNE z minikatalogu do 7 i 8 już kiedyś prosiłam, ale zero odzewu, a na skanach z katalogowego nie widać

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:08   #4257
Dufin
Raczkowanie

Cytat:
wrzucałam kilka dni temu zdjęcie tej szminki na katalogowy, wystarczy poszukać zdjęcia przed zakupem żeby sie potem nie denerwować poza tym ona ma właśnie leciutko różowo-przezroczysty brokatowy kolorek i wygląda jak błyszczyk nie jak szminka więc dziwię się że tak piszesz może zły kolor przysłali??
No ja właśnie bacznie przejrzałam ją na katalogowym i własnie podobała mi się a ta moja jak wykręcam to pierwsze wrażenie - malina z innej szminki mam pout cream i jest bardzo fajna taki delikatny róz.. myślałam, zę ta też będzie w ten deseń ale bardziej wyrazista, ale usta mam buraczane Może po prostu mam zbyt czerwone swoje naturalne i stad taki efekt? Rano spróbuje na przypudrowane usta i zobacze czy jest róznica, jak nie to moze oddam mamie :P
Dufin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:08   #4258
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L i l a q Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Dziś miałam Święto Paczki
Mleczka do ciała z oferty demo są super, dwa mineralne złociste spraye do ciała są popsute (ich konsystencja jest podobna do zamarzniętej waty cukrowej) a na pudełku od masła do ciała MM jest kod kreskowy
Jak myślicie, co robić ze sprayami?
Można prosić o fotki mleczek i ich konsystencji??
Stary 2011-03-28, 20:10   #4259
zabunia3001
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Mi pachnie ze strony w katalogu dość męsko. Za to biżuteria mi się podoba do niej dołączana, szkoda, że nie można jej samej kupić
Wodę będę brała dla siebie a nie mogę nosić takiej biżuterii wiec jakbyś chciała mogłybyśmy się dogadać jeśli miałoby to sprawić Ci radość Pozdrawiam

zabunia3001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:12   #4260
wsb
Raczkowanie

Hejka w katalogu 5 aby otrzymać zestaw pędzli z kolekcji 24k, to muszę mieć podczas jednego zamówienia kupione z tej kolekcji na 65 zł, czy podczas trwania całego katalogu?
wsb jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości