Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-28, 17:36   #4201
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

A jak?? Ktoś tutaj pisał, że zakłada się, że torba izotermiczna bedzie produkcja opóźniona... Strzał w 10, avon

Edytowane przez jolkag78
Czas edycji: 2011-03-28 o 17:40
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:37   #4202
L i l a q
Przyczajenie

Wielkie dzięki za odpowiedzi dotyczące sprayu Spróbuję tak zrobić
L i l a q jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:37   #4203
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabunia3001 Pokaż wiadomość
Hej, nie wiem czy wszystkie już mają katalog 6 ale rzeczywiście zamówienia z 5 ciężko się zbierało a jak wam się podoba nowa woda z 6 Love to the fullest??
Mi pachnie ze strony w katalogu dość męsko. Za to biżuteria mi się podoba do niej dołączana, szkoda, że nie można jej samej kupić
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:38   #4204
avOniasta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2000 Pokaż wiadomość
Moim problemem jest to,że klientki zazwyczaj zamawiają co drugi katalog......nie wiem,może tylko raz w miesiącu postanawiają wydać jakieś pieniądze na kosmetyki a ja w kazdym miesiacu mam dwa katalogi

mam dokładnie to samo z klientkami

wiecie ,co do torebek z Avonu to dla mnie są ( jak na swoje ceny ) bardzo tandetne ' na żywo' . W katalogu wydają się super,a jak przyjdzie co do czego to wole kupić w sklepie
avOniasta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:38   #4205
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Co do szamponów AT to oprócz tego że zmienili opakowania to musieli coś dodać do nich, u mnie klientki skarżą się ze szampony w poprzedniej wersji lepiej im się sprawdzały i służyły ;/
U mnie sobie bardzo chwalą te w nowych. Zarówno te osoby, które używały w starych jak i te, które w ogóle nie używały ich wcześniej
Stary 2011-03-28, 17:39   #4206
mlodziudka85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
Ja płace tylko przez internet. Nie ma żadnego problemu. Zauważ, że ostatnie numery konta na który masz włacić należność za fakturę to twój numer personalny. Masz wygenerowane własne konto, na które wpływają tylko twoje wpłaty. Ja dla formalności w tytule przelewu dodaję nr faktury.
dziękuję. Jesteście bardzo pomocne
mlodziudka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:39   #4207
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez avonmaniaczka Pokaż wiadomość
A czy możesz mi podpowiedzieć co do nich napisać ? od nie dawna jestem konsultantką i trochę się jeszcze w tym gubię
Witam,
w dniu xxxxx otrzymałam zamówiony produkt yyyyyyy, na ktorym nie została zamieszczona informacja o produkcie w języku polskim. Bardzo proszę o przesłanie mi informacji, które powinny się tam znajdować: sposób użycia, skład(jeżeli chcesz). Pozdrawiam.

Oni Ci w odpowiedzi podeślą instrukcję obsługi i poproszą o podanie numeru partii tego produktu, żeby mogli zgłosić, że jest błąd w druku etykiety, także możesz dopisać że : produkt yyyyyyyy nr partii...

czasem jeszcze odpisują, że jest tam naklejka z tekstem w środku, ale to jak trafisz na 'niefajnego człowieka'

Edytowane przez _Lusiaczek_
Czas edycji: 2011-03-28 o 17:44
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:43   #4208
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Popieram
Wszystkie klientki, które wcześniej kupowały u mnie szampony, odżywki i produkty do stylizacji (wosk, pianka, lakier) stwierdziły, że odkąd mają one nowe opakowania to znacznie się popsuły i przestały je zamawiać.
Dla zaufanych, dobrych klientek kupuję tylko stare wersje - z netto i z ios.
Ale co będzie jak się w końcu tam skończą?
U mnie piankę nową tak samo chwalą jak starą Szampony zresztą też co już pisałam. Innych rzeczy raczej nie zamawiają.
Stary 2011-03-28, 17:45   #4209
OnlyOnce
Raczkowanie

Aj em trendi.. ale niestety nie mogę pokazać Wam katalożku, gdyż dopiero jutro składam zamówienie z siódemki ;c ale jeszcze w tym tygodniu będę miała go w łapkach..

Może będzie tak za✂✂✂isty, że klientki w końcu się zmotywują i przestaną opierdzielać

Muszę Wam powiedzieć, że wczoraj strzeliłam sobie na paznokciach Real Red i nienajgorzej się trzyma.. Póki co :P
Udały mi si ę nawet ładne wzorki i znowu zaczęłam rozważać czy by się nie wziąć po wakacjach za jakiś kurs żeby paniom w pazurkach mącić..

I znalazłam staaarusieńki lakier z CT Irridistic.. taki jakby w miarę cielisty jaśniutki ale mieniący się na różowo/niebiesko/fioletowo Ktoś pamięta?
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:59   #4210
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
Muszę pochwalić serum rozjaśniające Anew, używam już ponad tydzień, na noc i widać już rezultaty. Zależało mi na wyrównaniu koloru skóry przed wiosną, rozjaśnieniu przebarwień po krostkach i jest super. To serum delikatnie złuszcza te ślady, nawet starsze i o to chodziło! Używałam kiedyś kremów z kwasami mocno złuszczających, ale one bardzo przesuszały skórę, nie było mowy o nałożeniu jakiegokolwiek podkładu czy pudru bo podkreślały łuszczące się skórki, a teraz buzia jest gładka, bez skórek, nie przesuszona i z dnia na dzień ma coraz bardziej jednolity kolor. Serum jest tłuste i nie wiedziałam czy przy mojej mieszanej skórze zda egzamin, ale stosuję je z umiarem, bez dodatkowego kremu na noc, a rano nakładam ten ogórkowy krem-żel z Avon Care i jestem naprawdę zadowolona z obydwu produktów. Skóra nawilżona, ale nie świecąca, pory nie pozapychane!!! czego się obawiałam, tak więc polecam.
Mam jeszcze pytanie odnośnie tej kuracji z kwasem glikolowym, nigdy nie zwracałam na nią uwagi, ona jest normalnie w ofercie? bo nie widziałam w najbliższych katalogach...
ja wzielam probki bede dzis probowala, mam nadzieje ze beda efekty bo mi tego trzeba!koniecznie!!!wiec mam nadzieje ze u mnie sie tez sprawdzi
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:59   #4211
Dufin
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mlodziudka85 Pokaż wiadomość
dziwczyny, czy któraj z Was płaci za przesyłkę przelewem internetowym? Nie ma rzadnych problemów. Wystarczy jak wpisze mój numer konsultantki?
Ja również płacę tylko poprzez przelew internetowy Wpisuje nr konta z faktury, w tytule swoje dane oraz nr faktury no i już :P
Dufin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 18:02   #4212
alehcar
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
A ile masz lat?
niecałe 30, zmarszczek brak
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 18:10   #4213
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Ja płace tylko przez internet. Nie ma żadnego problemu. Zauważ, że ostatnie numery konta na który masz włacić należność za fakturę to twój numer personalny. Masz wygenerowane własne konto, na które wpływają tylko twoje wpłaty. Ja dla formalności w tytule przelewu dodaję nr faktury.
Od razu poleciałam sprawdzić I faktycznie Wcześniej jakoś nie zwróciłam na to uwagi

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 18:13   #4214
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
Hej.
Wiecie dziewczyny, że nie udało mi się złożyć zamówienia nadal.
Pisałam w piątek, że jak klikam w to czerwone "rozpocznij" to nic się nie dzieje i nadal tak jest u mnie w domu, a dziś w szkole próbowałam i było ok, wiec co robić, zrezygnować z bycia konsultantką czy można jakąś inną drogą wysyłać zamówienie?
A próbowałaś złożyć zamówienie w innej przeglądarce?? Ja w firefoxie też tak czasami mam że mogę się tylko zalogować do strefy i nic więcej
Stary 2011-03-28, 18:14   #4215
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Witam,
w dniu xxxxx otrzymałam zamówiony produkt yyyyyyy, na ktorym nie została zamieszczona informacja o produkcie w języku polskim. Bardzo proszę o przesłanie mi informacji, które powinny się tam znajdować: sposób użycia, skład(jeżeli chcesz). Pozdrawiam.

Oni Ci w odpowiedzi podeślą instrukcję obsługi i poproszą o podanie numeru partii tego produktu, żeby mogli zgłosić, że jest błąd w druku etykiety, także możesz dopisać że : produkt yyyyyyyy nr partii...

czasem jeszcze odpisują, że jest tam naklejka z tekstem w środku, ale to jak trafisz na 'niefajnego człowieka'
Właśnie tak im napisz Tylko podaj numer faktury

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
niecałe 30, zmarszczek brak
To ja jestem młodsza, ale i tak zaryzykuję
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 18:17   #4216
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie tak im napisz Tylko podaj numer faktury

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

To ja jestem młodsza, ale i tak zaryzykuję
ja też mam to serum, uzywam od listopada zeszłego roku, tzn uzywam z przerwami i czasami zamiast serum smaruję się kremem z tej serii i też to sobie chwalę, naprawdę dosyć szybko widać efekty. Mam 27 lat (no 28 skończę w listopadzie )
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 18:19   #4217
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
A jak?? Ktoś tutaj pisał, że zakłada się, że torba izotermiczna bedzie produkcja opóźniona... Strzał w 10, avon
Mam nadzieję ze będą mieli nauczkę po biżuterii która była ostatnio w brakach i wyprodukują więcej kuferków
Stary 2011-03-28, 18:22   #4218
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez avOniasta Pokaż wiadomość
wiecie ,co do torebek z Avonu to dla mnie są ( jak na swoje ceny ) bardzo tandetne ' na żywo' . W katalogu wydają się super,a jak przyjdzie co do czego to wole kupić w sklepie
Też tak sądzę Na dodatek zauważyłam, że avonowskie torebki mają mało kieszonek

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
U mnie sobie bardzo chwalą te w nowych. Zarówno te osoby, które używały w starych jak i te, które w ogóle nie używały ich wcześniej
Jakoś jestem uprzedzona do szamponów z Avonu. Kilka razy miałam i nie zrobiły na mnie dobrego wrażenia.

Cytat:
Napisane przez OnlyOnce Pokaż wiadomość
Aj em trendi.. ale niestety nie mogę pokazać Wam katalożku, gdyż dopiero jutro składam zamówienie z siódemki ;c ale jeszcze w tym tygodniu będę miała go w łapkach..

Może będzie tak za✂✂✂isty, że klientki w końcu się zmotywują i przestaną opierdzielać
I znowu będzie czekanie do północy albo i dłużej? Normalnie jak czuwanie w kościele

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
A próbowałaś złożyć zamówienie w innej przeglądarce?? Ja w firefoxie też tak czasami mam że mogę się tylko zalogować do strefy i nic więcej
U mnie wszystko chodzi jak ta lala Może dlatego, że mam Linuxa

Jakie perfumy mogę polecić jak podobne do Celebre? Ważne!

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 18:24   #4219
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
ja też mam to serum, uzywam od listopada zeszłego roku, tzn uzywam z przerwami i czasami zamiast serum smaruję się kremem z tej serii i też to sobie chwalę, naprawdę dosyć szybko widać efekty. Mam 27 lat (no 28 skończę w listopadzie )
Mi w czerwcu stuknie 22 Już pisałam, że używam kremu Rejuvenate na dzień i mi nie zaszkodził, a wręcz przeciwnie Stan skóry się poprawił Wykończę swój minikremik, zrobię przerwę i sięgnę po kurację
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 18:29   #4220
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
cześć dziewczyny
powiem wam, że katalog 5 to niezły bubel.. moje klientki odpadły. Albo się obkupiły i narazie nie zamawiają albo ten katalog faktycznie do pupy.. 2 dziewczyny mi pisały ,że nic nie ma fajnego w tym katalogu..
Jedna klientka mi całkiem odpadła , która robiła zakupy przeciętnie za 200zł została konsultanką O.... sami wiecie czego
pisałam do kogo tylko można z fb i nk no i nikt nic nie chce... nie wiem skad wziąć nowe klientki utrzymuję się tylko z Avonu ,a teraz mam zamówienie na niecałe 300 zł
a wy jak???
u mnie całkiem nieźle, 600 zł ostatnio lepiej mi się wiedzie, bo wcześniej rzadko 500 zł przekraczałam, a teraz to co katalog odpukać
Cytat:
Napisane przez angie_910108 Pokaż wiadomość
ale to było jednorazowe;( wujek wziął katalog do wojska i wszyscy zamawiali dla żon
padłam
Cytat:
dziewczyny a dla siebie zamawiacie na jakie kwoty co katalog??
różnie, średnio koło 50 zł albo trochę więcej
Cytat:
Hej, nie wiem czy wszystkie już mają katalog 6 ale rzeczywiście zamówienia z 5 ciężko się zbierało a jak wam się podoba nowa woda z 6 Love to the fullest??
mnie się podobają, chyba sobie sprawię na urodziny, bo ta biżu też mi wpadło w oko
Cytat:
Napisane przez RosalieHale Pokaż wiadomość
czy ktoś wie kiedy będzie katalog 8?
tego nie wiedzą nawet najstarsi górale
Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
ja jestem bardzo zła... robiłam dzisiaj zamówienie z 7 na kuriera i wysłałam o 10.59 i mi nie złapało na jutro... dopiero na 30.03;(
echh ale chyba na siebie jesteś zła? oni mogli mieć inaczej ustawiony zegar przecież, zresztą nie puszcza się zamówienia minutę przed tą godziną... z pół godziny wcześniej przydałoby się najpóźniej za to wziąć
Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Talia czy Alicia?
Talię widziałam dziś w COKu, dla mnie to taki worek, wygląda na niezbyt wytrzymałą
Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
OK, w takim razie zostaje mi telefon, albo jakieś kafejki internetowe. dzięki
nie nooo... zainstaluj system jeszcze raz albo zrób sobie formata, jak nie umiesz to jakiś kolega niech Ci pomoże
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Dufin Pokaż wiadomość
Ja również płacę tylko poprzez przelew internetowy Wpisuje nr konta z faktury, w tytule swoje dane oraz nr faktury no i już :P
ja również tylko przez neta, poza tym dodałam sobie Avon do listy odbiorców, także wpisuję tylko nr faktury i kwotę, reszta danych sama się uzupełnia

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 18:31   #4221
mlodziudka85
Zadomowienie

Cytat:
Mi w czerwcu stuknie 22 Już pisałam, że używam kremu Rejuvenate na dzień i mi nie zaszkodził, a wręcz przeciwnie Stan skóry się poprawił Wykończę swój minikremik, zrobię przerwę i sięgnę po kurację
ja niestety po emulsji szafirowej dostałam wysypki. Koleżanka też...
mlodziudka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 18:32   #4222
wizazanka12
Raczkowanie

witajcie! Mam pytanie, otóż chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób mogę sprawdzić, czy adres zamieszkania potencjalnej Konsultantki przypada pod teren National a czy Tend. ? Nie chce mi się za każdym razem dzwonić na infolinię i podawać kod pocztowy. Jest może jakaś lista, które miejscowości to okręgi trendujące? Miałam podpisywać umowy z Konsultantkami i dwie okazały się Trendujące, a ja jestem National... :/ i musiałam oddać 2 Konsultantki :/
wizazanka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 18:32   #4223
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Jakie perfumy mogę polecić jak podobne do Celebre? Ważne!
Może treselle?
Stary 2011-03-28, 18:33   #4224
wizazanka12
Raczkowanie

ja bym powiedziała Pur Blanca Blush... sama na takie zamieniłam Celebre...
Stary 2011-03-28, 18:35   #4225
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wizazanka12 Pokaż wiadomość
witajcie! Mam pytanie, otóż chciałabym się dowiedzieć w jaki sposób mogę sprawdzić, czy adres zamieszkania potencjalnej Konsultantki przypada pod teren National a czy Tend. ? Nie chce mi się za każdym razem dzwonić na infolinię i podawać kod pocztowy. Jest może jakaś lista, które miejscowości to okręgi trendujące? Miałam podpisywać umowy z Konsultantkami i dwie okazały się Trendujące, a ja jestem National... :/ i musiałam oddać 2 Konsultantki :/
W strefie lidera jest generator kodów pocztowych z datą składnia zamówień i nazwą okręgu - wystarczy przejrzeć zakładki w strefie
Stary 2011-03-28, 18:38   #4226
wizazanka12
Raczkowanie

Cytat:
W strefie lidera jest generator kodów pocztowych z datą składnia zamówień i nazwą okręgu - wystarczy przejrzeć zakładki w strefie

ojej nigdy się z tym nie spotkałam. Powiesz mi jak tam mogę wejść ? Ale pokaże mi czy to przypada pod national a czy trendujące ? A czy tylko pokaże mi okręg ?
Stary 2011-03-28, 18:42   #4227
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
ojej nigdy się z tym nie spotkałam. Powiesz mi jak tam mogę wejść ? Ale pokaże mi czy to przypada pod national a czy trendujące ? A czy tylko pokaże mi okręg ?
poszukaj na wątku katalogowym, bo tam kiedyś dziewczyny wrzuciły mapkę z okręgami i jeszcze było coś z tymi kodami

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 18:46   #4228
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Strefa lidera -> moje konto -> sprawdz kod pocztowy. A na wątku katalogowym wrzucałam niedawno spis wszystkich okręgów trendsetter.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
poszukaj na wątku katalogowym, bo tam kiedyś dziewczyny wrzuciły mapkę z okręgami i jeszcze było coś z tymi kodami
No dokładnie, na katalogowym jest jeszcze mapka - zapomniałam o niej
Stary 2011-03-28, 18:50   #4229
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:
Tak próbowałam w Operze i w Internet Explorer i nic, chyba cos mam z kompem, bo w szkole też jest Explorer i wszystko się otwierało normalnie.
paciaz1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 18:52   #4230
wizazanka12
Raczkowanie

Cytat:
Strefa lidera -> moje konto -> sprawdz kod pocztowy. A na wątku katalogowym wrzucałam niedawno spis wszystkich okręgów trendsetter.[COLOR="Silver"]
to albo ja, albo Ty mamy jakąś inną stronę, bo ja czegoś takiego nie mam... podacie mi linka na katalogowy ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości