|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Cytat:
![]() Nie martw się Mój Gagatek też się na genetycznym nie ruszała, spokojnie sobie lżała i dała pomieżyć wszytsko co trzeba, dopiero jak gin porządnie ucisnęła na brzuch to się wzdrygnęła Wszytsko jest dobrze A Ty jak się miewasz, jak samopoczucie?
|
|
|
|
|
#3872 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Czuję się znośnie. Jestem tylko stale śpiąca i nic mi się nie chce. A co u Ciebie Paulinko?
|
|
#3873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naruszyłoby to nasz budżet...a w tym miesiącu już szalałam, więc muszę okazać troszkę dobrej woli i pokazać, że niby odpowiedzialna jestem ![]() Cytat:
Kobieta w pko...hmmm żal. pl. Mam nadzieje, że już nie będziesz musiała tam iść w tej samej sprawie. A co do kluczy, super ja właśnie szukam dla nas mieszkanka, ale niestety... póki co nic nie widzę. Atomufka, mam do Ciebie pytanie, jak coś to odp na pw. Kochana, ile Was wyszedł remont? Tzn, znam cenę mieszkania i ciekawa jestem ile pieniędzy potrzeba aby tak kompleksowo wykończyć mieszkanie (i właśnie tak pięknie) ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Klion, a już wiadomo czy chłopczyk czy dziewczynka, czy to za wcześnie?
|
|
#3874 |
|
Zadomowienie
|
Klion
Guciu nie liczę na telefony...powiedziały mi to wprost, chyba że stan zdrowia czy ciąża zmuszą kogoś do L4 czy zdrowotnego i to tez ich słowa. Drżę o to co będzie jak nie będe miała pracy
|
|
#3875 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A dzidzi pewnie spało więc nie martw się na zapas. |
||||
|
|
|
#3876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Martucha, dzwoniłaś jeszcze raz do Urzędu pracy? Powiedziały Ci coś te panie?
|
|
#3877 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi polozna w szkole rodzenia mowila ze 37-42 tydzien to jest nasz termin porodu ze od tej daty mozemy odjac 3 tygodnie lub dodacw tym czasie mozemy rodzic ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
córka nadal jest córką waży 2760g glowica od usg jezdzil mi po wzgorku lonowym, wiec mialam racje, wstawia sie glowka w kanal na fotelu gin mowi "brzuch sie pani obnizyl, szyjka sie skrocila, wszystko sie rusza do porodu, ma 1 cm"ale jest zamknieta poki co ogolnie to humor mi sie pprawil ciesze sie, ze wszystko dobrze tetno malej okej dzisiaj w normie, moje cisnienie u niego normalne, obrzekow mam troszke, ale nie za duzo, ![]() a co do PAINTBALLA moj maz to zapalony uczestnikk ![]() kupilam mu ostatnio maske ![]() byl 2tygodnie temu, w niedziele znow jedzie oj a ja tez uwielbiam |
||||
|
|
|
#3878 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Trochę mnie nie było i pewnie jeszcze nie będzie w tym tyg., bo mąż ma zaległy urlop więc korzystamy My często jadamy obiady u mojej mamy, ale zdarza się, że gotujemy jednak to mąż częściej gotuje, bo lepiej mu to wychodzi. Za to ja bardziej lubie piec słodkości ![]() Naszym autkiem już parę jazd zaliczyłam, ale jeszcze nie umiem parkować porządnie. Wydaje mi się, że ja się nigdy nie naucze do niego jest dla mnie za duże. Bartuś na szczęściej się nie przestawił i nadal ładnie całe noce przesypia. Nauczył się też wstawać jak się o coś podpiera. Jeszcze nie za każdym razem mu się uda, ale jednak. Umie też robić papa i klaskać no i jeszcze dzień dobry daje, ale to jak mu się zachce Raczkuje już, ale nie za bardzo lubi chyba, że widzi na tapczanie laptop to w 5 sekund jest przy nim. Pisałyście też o wzroście więc między mną a mężem jest spora różnica, bo ja mam 150, a on 180. Mąż nie należy do najszczuplejszych, ale nie jest też za gruby. Ma lekki brzuszek, ale lubie to Mi za to jeszcze pozostały kg po ciąży, ale nie będę się tym chwalić.Teraz mykam do męża. Miłego wieczorku.
|
|
#3879 | |||
|
Zakorzenienie
|
ania 84 widzę,że tydzień rozpoczęłaś bardzo ambitnie!
3mam kciuki !!Super że macie już klucze!Kiedy przeprowadzka? Cytat:
wyniosło nas to tak około 65 tyś wliczając w to całą kuchnię wraz z agd,schody i koszt robocizny.Tylko,że my wszystkie materiały (oprócz drzwi wewn) zakupiliśmy w starym roku. Po nowym roku wszystko tak poszło w górę,że na samych drzwiach wewnętrznych straciliśmy z 300 zł. Cytat:
Więc intensywnie myślimy nad własnym biznesem...Cytat:
|
|||
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, że mąż dostanie tą pracę, a realia są jakie są - trzeba przywyknąć. A nad biznesem myślcie, myślcie, mam nadzieje, że się uda! A jaką macie ratę kredytu?wysoką? Aguś, ciesze się, że wszystko ok. Aleksandra już jest całkiem duża i najwyraźniej spieszy się jej do rodziców Oby jeszcze troszkę posiedziała w brzuszku!Kwiatuszku, korzystajcie jak najwięcej ze wspólnego czasu! No i Bartek robi super postępy! Moja Meruda oszalała, już od godziny siedzi mi na kolanach i mnie grzeje. nie wiem skąd taka zmiana
|
|
#3881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jeszcze z 2 tygodnie chociaz niech posiedzi
|
||
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No realia są jakie są,ale jak nie będziemy zarabiać odpowiednio dużo to pojdziemy z torbami,ratę mamy 1500 zł Ja rozumiem ,że jest ciężko,ale jak idę na rozmowę a oni mi proponują 1000 zł to szczęka opada....7 lat temu jako studentka zarabiałam więcej...Boję się ,że za kilka miesięcy po prostu będziemy musieli stąd z powrotem wyjechać ![]() gucia masz kotka;> ? Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-03-28 o 21:02 |
|
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
kitosa mam akurat swoją książkę "Kryształowy Anioł" Grocholi. mówisz, ze fajna
czaję się na nią ![]() Klion super, ze z małą wszystko dobrze. Trzymaj się. Klion, Scio mogę wiedzieć, dlaczego robiłyście badania genetyczne?? Chyba kobiety przez 35 r. ż. ich nie robią, chyba że w rodzinie były jakieś choroby genetyczne. ja właśnie skończyłam czytać książkę. Zaraz ją wpiszę na naszą listę w k. zaraz idę jeszcze owieczkę na jutrzejsze zajęcia narysować i luz Jutro łapię się za kolejną książkę ![]() Atomufka trzymam za was kciuki. Rozumiem , ze kredyt + opłaty wynoszą 1500 tak?? czy sam kredyt?? Ile generalnie takie podstawowe opłaty was w miesiącu wynoszą?? Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-03-28 o 21:07 |
|
|
|
#3884 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[B]india pięknie się prezentuje mieszkanko!
[/QUOTE][ india zdolniacha zdolniacha ja też najbardziej lubie zapach bo smak herbaty owocowe mają z reguły mniej fajny.. dlatego je tylko wącham póki co ![]() macie rewelacyjny salon!! bardzo mi się podoba a twoje dzieło niczego sobie pewnie rewelacyjny efekt będzie wieczorem jak się podświetli [/B]![]() a dziekuje mam nadzieje, ze efwkt strukury bedzie lepszy ptzy dobrym podswietleniu [ dzieki Cytat:
to tynk w moim wykonaniu, ja lubie strukture, dla mnie gładka ściana troszkę nudna- oczywiscie struktura z umiarem Cytat:
na swieta pewnie juz u siebie ![]() Cytat:
my sciane zrobilismy odcieta od sufitu tasma ![]() Cytat:
![]() dzieki Cytat:
Cytat:
a jednak, ciag dalszy przebojow z PKO- mam nadzieje, ze to koniec Padam!!! dzies mielismy podstawiony kontener na smieci, 7, 5 tony ech.... nietety bedzie potrzeba zamowic jeszcze jeden na 5 t nie wiem skad kase wyczaruje
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana, nawet tak nie myśl. Może na początku pensja będzie niższa, ale później na pewno się zwiększy. Na początku na pewno będzie ciężko, ale wszystko małymi kroczkami! A 1500zł kredytu - to jeszcze jest całkiem znośnie. Sama chciałabym taki kredyt... Trzymam mocno kciuki za prace i Wasze pensje! I nie myśl o wyjeździe! Musisz być pozytywnie nastawiona!
|
|
#3886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Staram się myśleć pozytywnie,tylko ręce opadają na niektóre propozycje pracodawców;/ No a z ratą jakoś musimy sobie poradzić, na wynajem 40 m2 w mieście wydalibyśmy więcej więc nawet nie ma co myśleć nad tym
|
||
|
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia to jest usg do 12 tyg. zwane zwyczajowo/potocznie genetycznym. Bada się na nim kość nosową i przezierność karkową pod względem wad genetycznych - zespół downa itd. robi się je każdej kobiecie. Badania genetyczne stricte to testy z krwi - tety pappa itd. i te właśnie są zalecane kobietą po 35 rż |
|
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
śliweńka ty zgapiaczu
klion ciesze się że usg udane, a nie ruszaniem się nie martw, pewno maleństwo spało ![]() aniaaa84 mam nadzieję że się odezwą mi w jednym przedszkolu pani powiedziała że weźmie cv pod warunkiem że nie musi mi wysyłać do 2 tygodni pism urzędowego itd.. to jej powiedziałam że wystarczy ja zadzwoni żae ma dla mnie prace ![]() to się zaczęła śmiać ale teoretycznie powinnaś dostać do 2 tyg odpowiedzi tylko to jest taka papierologia że by się spłukali na listach ![]() Gucia obiecuje że jutro dam przepis bo dziś nie mam weny, i nie dzwoniłam tam bo jestem wściekła... lekko mówiąc... pisałam wam rano jaki miałam głupi sen? o tym że spotkałam się z synem dyr i w ogóle.. no to dziś dzwoniła do mnie pani dyr - ja to jednak mam sny prorocze... bo to już nie pierwszy raz wyśni mi się ktoś lub coś z czym się potem wiążą moje dziwne sytuacje... akcje miałam z tymi snami różne - ja wiedziałam że ten dzisiejszy coś znaczy i bach...
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty tez gralas? U mnie mezul jedzie w ta niedziele a kobietki ida na zakupy w tym czasie chociaz moze i ja kiedys zagram ja mam w planach kupic mezulowi jakis fajne paintballowe ubranie na urodziny .. zobaczymy czy do maja bedzie dalej sie tak tym jaral ![]() atomufka - super wiesci! brawa dla Tzeta
|
|
|
#3890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pracodawcy tak już mają. Wszystko za niewiele. Ale trzeba być dobrej myśli i wierzyć, że znajdzie się pracodawca, który godziwie wynagradza za pracę Cytat:
![]() A co się dzieje, co dyrektorka chciała od Ciebie? Rozumiem, że rozmowa nie należała do najprzyjemniejszych... przytulam!
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Scio aaa to przepraszam
jak przeczytałam genetyczny to od razu o tym drugim pomyślałam i dlatego zapytałam ![]() Atomufka no to skoro jeszcze dojdą media to troszkę wzrośnie, ale chyba nie tak dużo co?? Myślę, ze jakbyście te 1500 zarabiali (każdy z was) to spokojnie byście dali radę na początek. Bo w sumie poza mediami już opłat nie będzie?? |
|
|
|
#3892 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://kotlet.tv/kokosanki ![]() Cytat:
Cytat:
mój TŻ w jednym banku zapytał o podatek belki to doradca nie wiedział co mówi do niego Cytat:
Cytat:
TŻ w końcu rozliczył naszego pita po trzech próbach ataku go i jego obrony
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i gratuluję rozliczonego PITu. A link się nie otwiera, ale ja już sobie znajdę,dzięki A co do PITU, my też się już rozliczyliśmy. Jednak wspólnie i mamy ok 150zł zwrotu, ale za to grałam na giełdzie i muszę do tego interesu dopłacić 410zł
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-03-28 o 22:04 |
|
|
|
|
#3894 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mój jest inny więc nie zgapiacz... zwracam honor ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- proroku? sorry ale podziękuję - kiedyś śniło mi się że mój wujek się powiesił wstałam rano i mówię rodzicom że w ogóle to było poronione bo on się powiesił a potem ożył bo żartował... rodzice powiedzieli że się filmów naoglądałam, dwa dni później zadzwoniła ciocia że wujek zmarł na zawał... podziękował za takie sny.. a najgorsze jest to że ja wiem że to jest sen "spełniający" bo po nim mam dziwny niepokój w sobie i bach.. a przecież często śnią się nam pierdoły, a taki niepokój rozdrażnienie nie zawsze mam..
|
|
|
#3896 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ajjj to nie znam Cytat:
bralam sposob szycia z netu, a ty skad masz ? Cytat:
a do promotorki dzwonilas w koncu ? Cytat:
[QU OTE=kitosa;26015405]Cześć Dziewczyny! Całkiem możliwe, że los sprawi, że przeprowadzimy się szybciej niż myślimy Okazało się, że ten nasz lokator dostał jakąś propozycję pracy w innym mieście. No i się teraz zastanawia i ma nam dać znać. Jestem podeksytowana Wczoraj pożyczyłam od szwagierki książkę "Kryształowy Anioł" Grocholi. Dopiero zaczęłam czytać....ciekawy ma początek... zdrada narzeczonego z najlepszą przyjaciółką narzeczonej w przeddzień ich ślubu ciekawe, czy w życiu też tak bywa Jejciu, Dziewczyny ja Was szczerze podziwiam, że jesteście mamami lub zamierzacie być. Ja też kiedyś tam chce, ale kurczę! Nie gotowa wciąż! Za młoda! (baba 28 lat! ) No, ale cóż ja poradzę.. Może za rok, może za dwa... [/QUOTE]ooo fajnie by bylo jakbyscie sie mogli wczesniej wprowadzic ![]() no pieknie pieknie! |
||||
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Marta nie chciałabym ci się przyśnić
jak czytałam o wujku to aż mnie dreszcz przeszedł....
|
|
|
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katunia pisałam już wyżej Guci że nie dzwoniłam bo nie miałam nastroju...
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro mam zajecia i mysle co by plastycznego z dzieciakami zrobic i pustke w glowie mam..... tak tylko mysle zeby pod tematyke wiosenna...
|
|
|
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

Mój Gagatek też się na genetycznym nie ruszała, spokojnie sobie lżała i dała pomieżyć wszytsko co trzeba, dopiero jak gin porządnie ucisnęła na brzuch to się wzdrygnęła
A Ty jak się miewasz, jak samopoczucie?

za Wasze rozmowy
tylko powiedziały, że nie przyjmuja podań...żebyście widziały tą konspirację 

Więc intensywnie myślimy nad własnym biznesem...

Ja rozumiem ,że jest ciężko,ale jak idę na rozmowę a oni mi proponują 1000 zł to szczęka opada....7 lat temu jako studentka zarabiałam więcej...
[/QUOTE]
po trzech próbach ataku go i jego obrony
tak tylko mysle zeby pod tematyke wiosenna...