|
|
#3601 | |||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
Cytat:
O matulu, może ona jest równie dobra jak mój Old Bat? Strzeż się ![]() Ta, aurę wyczuła, ja stawiam na coś innego niż aurę ![]() Ale wróć, nienoszoną powiadasz... Cytat:
![]() Ad. 2 "trzeba było przyjść to bym was wcześniej pogoniła i moglibyście innego szukać"
|
|||
|
|
|
#3602 | ||||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Truskawko większość z nas chyba żyje od weekendu do weekendu. Byle mieć obok bliskie osoby a jaka? Sieciowa jakaś? Ja byłam w kilku w moim mieście i nie farbują. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja też czekam na wypłatę, jakieś rezerwy mam ale nie ruszę, jutro muszę sprzedać ojro na dentystę
|
|
#3603 |
|
Nindżopesz
|
Maja, wyżalę Ci się bo tylko Ty mnie zrozumiesz
(presja, co? )Wkręciłam się w czytanie zakręconych wątkóff i dziewczyny mnie uświadomiły, że falowane/kręcone kłaki najlepiej wyglądają wycieniowane i podcięte w kształcie U albo V ale jak to będzie wtedy warkoczy wyglądał na końcu? Jak mysi łogonek. I mnie namawiają na fryzjera (ZŁO!) i cieniowanie (ZŁO! mam za rzadkie końce na cieniowanie) i ogólnie podcięcie w celu nadania kształtu (ZŁO! ja zapuszczam!). Więc mnie prosze kopnij w d... i powiedz żebym nikogo nie słuchała i nie cudowała skoro lubię długie, równe, topielicowate włosy. Aczkolwiek przekonywanie w drugą mańkę także wskazane jeśli ma być tak cudnie
|
|
|
|
#3604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może Marzannę topiła i była jej potrzebna albo jakieś voodoo będzie nad nią odprawiać... "teściowa" obwąchuje Twoje koszulki? ![]() a do badań pewnie, statystyk, szukają u mojego dziecka innych nieprawidłowości... ![]() korygujemy u małej nieprawidłowe ułożenie języka przy niektórych głoskach, które wynika ze ssania kciuka... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3605 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o rety! ![]() tzn ja pamietam pierwszy kroczek bo to było jakos równo na roczek ,nocnik-ok 10 mies, jak szła do przedszkola to juz bez pieluchy 2 l10 mies....ale pierwsze sylaby i takie to tam ..aaaa..pamieta m tez ze moja prawie w ogóle nie raczkowała ani nie pełzała , albo lezała jak zdechła ,a potem próbowała od razu na nogi wstawać co było dosyc uciażliwea! i pamietam ze jak miała 2,5 miesiąca to przesypiała noc bez jedzenia bo to akurat było dosc dziwne i za pierwszym razem sie przeraziłam mówienie było dosyc wczesniej a reszta zupełnie zwyczajnie wiec mi sie4 nie wryło Cytat:
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak, to choooi z ichnimi radami, niech sobie podcinają cieniują, kręcą ręcznikami i co tam chcą A jeśli Ci się nie podobie i chciałabyś cuś zmienić, to spróbuj.Mi się tam twoje hery od zawsze podobają Aha, i sama mam mocno pocieniowane i taki "mysi ogonek" Ujdzie, ale mam ostro wycieniowane w V, a wolałabym właśnie w U (a w dalekiej przyszłości będzie ciach! i wsio na równo jak TA laska - takie właśnie chcę mieć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-28 o 21:08 |
|
|
|
|
#3607 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze a propos wcześniejszych rozkmin nt mieszkania w bloku i w domu to ja mieszkałam w tym i w tym i na tę chwilę wolę blok mniej roboty i martwienia się przy nim są minusy - wiadomo (np można zalać sąsiadkę ) ale w domu jest tyle użerania się, że ja bym chyba nie wyrobiła ![]() Cytat:
Ożyłam po porannych boleściach i nawet po pracy na zakupy poszłam z TŻem aby buty mu kupić
|
|||
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agnes ło taka http://www.pralniachrulski.pl/kontakt.html wypadłam z obiegu
|
|
|
#3610 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. a żebym ja wiedziała czego tak naprawdę chcę i jak to będzie wyglądać. Topielicy? Wiedźmy z burzą pocieniowanych loków? 3. dzięki, postaram się w to uwierzyć 4. też chcę spróbować na równo albo bardzo delikatne U bo łatwiej pocieniować niż wyrównać. No dobra, to nie cieniuję póki nie urosną (oj to do późnej starości się zejdzie)
|
|
|
|
|
#3611 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3612 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Akcja "kuchnia" zakończona
Dzizas, jak ja dam rade w ten tydzień pomalować pozostałe pomieszczenia, te kilometry kwadratowe.... ![]() moja Mama to jest "coś" Tata z pewnością umie, ale od takich rzeczy w domu to u nas jest Mama Cytat:
![]() może to adrenalinka początkowa się wyczerpała i stąd dołek? Cytat:
Cytat:
![]() to piszcz Cytat:
czy chodzicie do wybranych mieszkań? tylko skąd wiecie do kogo pukać? nie wyobrażam sobie tego wcale... ![]() kciuki trzymam, oczywiście ![]() a który kierunek lepszy nie powiem bo to zależy od wieeeeelu czynników Cytat:
![]() ![]() czy wszystkie teściowe to takie wiedźmowate babony? myślałam że to tylko w dowcipach tak.... Cytat:
czy efekt jest cudny czy nie zależy od punktu widzenia
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#3613 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bosze...umiarm...jak sie nie wyspalam przez te zmiane czasu
|
|
#3614 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kupiłam szampon i odżywkę bananową
|
||
|
|
|
#3615 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. trza było nie kupować apartamentu! 3. też takie będziemy Stare nietoperze.4. święte słowa. Chociaż mało optymistyczne bo zazwyczaj nikt nie podziela mojego gustu
|
|
|
|
|
#3616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w tyyyle mieć szefostwo, albo niech powie że na pogrzeb idzie ![]() Cytat:
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zapuszczam włosy - ale jeszcze nie wymyśliłam na jaką okazję
![]() W sumie - mogę na zamążpójście. Chociaż czytałm w którymś wizażowym wątku, że około 30-letnia panna młoda wygląda już nieświeżo
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
idę się ukompać
|
|
#3619 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie umiarmiaj, to tylko jedna godzina, odbierzesz sobie we wrześniu
pochwal się efektami Cytat:
![]() ad 4. mojego też prawie nikt nie podziela i żyję tylko zgrzytam zębami po wizycie u fryzjera ![]() pisała pewnie ta sama osoba co kiedyś twierdziła że bawić się to tylko studniówce bo kiedy (w domyśle później to już tylko paraliż albo mogiła)
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3620 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba idę leżeć. |
||
|
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio kolejny kumpel pierdyknął tekstem, że w okolicach trzydziestki to nic tylko się iść pochlastać albo do trumienki bo już nic człowieka nie czeka Zapytałam go skąd ma tak zaściankowe poglądy, bo mnie to przeraża.Ja kurna nie wiem - czy ludzie opisiali czy ja czegoś nie wiem może
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() szampon uwielbiam za zapach i działanie ![]() Cytat:
. W moim wieku to będzie skrzyżowanie nieświeżego zompika z gnijącą panną młodą ![]() Kupiłam biovaxa i będę się maskować (nie ma to jak racjonalnie wydać ostatnie pieniądze przed wypłatą. I zastanawiać się co zrobić z 6,50, które mi zostało)
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-03-28 o 21:58 |
|||
|
|
|
#3623 |
|
Nindżopesz
|
Ide leżeć ale pierwej wkleję fotę laski, która mnie cuś poruszyła (fota nie laska) http://1.bp.blogspot.com/_1wnAYP1wax...IKI2-klein.jpg bez skojarzeń, zboczuszki
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3625 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mnie kolano napier*****la
Czyli pogoda się zmieni
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
To ja już wiem, czemu mi ząb napierdala
|
|
|
#3627 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Zapach faktycznie oszałamiający Co prawda nie przepadam za bananowymi rzeczami (a przynajmniej tak mi się do tej pory wydawało), ale bardzo przyjemnie mi się tym myło A propos bananów: Polecam te placki Ja dodaję jeszcze trochę serka wiejskiego. Jutro mam wyjątkowo wolne, to sobie zrobię na śniadanie. Cytat:
![]() Napaliłam się na bransoletę z H&M. Taką o. Tylko srebrną. Ale nie uległam jej dziś. Poczekam do następnego stypendium.
|
||
|
|
|
#3628 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-03-28 o 22:41 |
|||
|
|
|
#3629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to może ja od razu definitywnie zrezygnuję z myśli o ewentualnym możliwym ślubie, bo zanim co do czego, to będę tak słitaśnie wyglądać ![]() http://wall.alphacoders.com/big.php?i=93314&lang=Polish (genialna stronka, cudne te łobracki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-28 o 22:26 |
|
|
|
|
#3630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Iwsadźsejedodoopy" Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

Wyobrażacie sobie?

Truskawko większość z nas chyba żyje od weekendu do weekendu. Byle mieć obok bliskie osoby 
(presja, co? 

są minusy - wiadomo (np można zalać sąsiadkę 

Ale zdrowie ważniejsze. Do mojej teorii pasowały by jeszcze wiecznie zimne kończyny, bóle głowy i ciągłe zmęczenie.
Ja dodaję jeszcze trochę serka wiejskiego. Jutro mam wyjątkowo wolne, to sobie zrobię na śniadanie.