|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
![]() koncert był w piątek, a ja przed chwilą odkryłam w płaszczu kostkę do gitary - rabnęłam chłoptasiowi w lateksowym kapeluszu, przykrótkim białym sweterku i dziurawych dżinach
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-03-28 o 22:34 |
|
|
|
|
#3632 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Albo zima wróci,albo upały będą
Bo zaraz będę piszczeć jak Pin tak mi dokucza
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I poprawa jest minimalna Boję się, że z przespanej nocy nici.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3634 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ad. 2 a to menda Miała mnie dość? ![]() Ad. 3 świetna Cudne, daję na pulpit |
|
|
|
|
#3635 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3636 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mam koniak
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3640 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(a nie np myszy na wycieraczce przyniesione przez kota choć w blokach znów bywają szczury ).Cytat:
Tzn mieliśmy wybrane mieszkania ( czyli szliśmy tam gdzie wg TŻ mógłby się ktoś zamienić, bo ja się nie orientuję do końca gdzie kto mieszka ), na 3 w których byliśmy jedna Pani nam odpowiedziała, że może, więc chyba nie tak źle? Też by mi się to wydawało dziwne (kiedyś), teraz to mi wiele rzeczy wisi, więc luz. Czasami trzeba się odważyć coś zrobić, zmienić, a nie czekać na przysłowiowe zbawienie - nawet jeśli to z punktu widzenia wszystkich, innych, byłoby głupie, szalone, poj*bane Nikt nam nic nie zrobił, nie powiedział nic chamskiego, przeżyliśmy ). Zresztą Ci sąsiedzi no nie tacy obcy, TŻ ich zna Fakt, że trochę waham się by iść do obcych w drugim bloku, ale koleżanka znajomych też właśnie tak znalazła mieszkanie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-28 o 23:13 |
|||
|
|
|
#3641 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3642 |
|
Nindżopesz
|
Nie stać mnie
Ale niedrogo.Majuta! Super te tapety, naściągałam chyba pierdyliard. |
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę się plumknąć pod natrysk (nie wytrysk, zboczuszki ) i zabłocić ryło
|
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
No to nie mam wschodu A to druga ewentualność to najgorsza z możliwych możliwości
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżuzwierzu, ja też kcem!
![]() edit: som, som!
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-03-28 o 23:24 |
|
|
|
#3646 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3648 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pan stolarz juz się zbliza juz puka do mych drzwi,
pobiegnę go przywiiiiiitać ,z radości serce drży ![]() o szczescie niepojęte on szafki wiezie miiiiiii o jezu wspomóż łaską by nie wyleciał z nimi za drzwi
|
|
#3649 | |
|
Nindżopesz
|
Ale zompie cienkie. ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
A właśnie, nie ciesz się tak. Mój odwołał spotkanie ale to tym lepiej bo odda nam chwilowo zaliczkę a szafy zrobi za tydz albo po porodzie (moim, nie jego). |
|
|
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3651 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Że Polly wierszem wierszem Polly pisze Że Jej słowotok jak potok do snu ukołysze Że ciszę zabije słowami tę ciszę I coraz ciszej Polly ciszej coraz słyszę |
||
|
|
|
#3652 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mój niestety potwierdził ![]() ![]() ustawka jutro o 7.30
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
coś w ten deseń...
![]() on często obdarowuje lizakami, cukierkami z Ukrainy, kbnosmi ![]() Cytat:
wysypał mi zawartość swojej kieszeni i pośród bilonu była kostka, to mówię "o, kostka. biorę!", on "nie!". no to wzięłam. i tak to było wysoki sądzie... mam nadzieję, że to nie jakaś cenna pamiątka ![]() Polly - Ty dzisiaj nie zaśniesz z wrażenia
|
|
|
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc. Idę spać, póki ząb się uspokoił. Wysmarowałam się naturalnym balsamem różano-geraniowym po pysku, wy✂✂✂✂iście pachnę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3655 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nom...kazałam mauzu jechac po persen, ale nie kciał sfinka ![]() chyba se co walne...walne se co
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Nomnom
![]() A co insynuujesz co? ![]() Cytat:
![]() Lecę zmyć, bo mi twardnieje (błoto na fejsie, zboczuszki )
|
|
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3659 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom..juz walłam teraz piwo ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- i tłinpiksa se walne...choc mnie cos nudzi ostatnio za duzo policji i narkotyków, za mało trupów i dziwadeł
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znów się przymroziłam, ale to okno w kuchni mam otwarte i zostawię je na nockę otwarte, żeby za gorąco w nocy nie było, bo już się robi coraz cieplej Dobranoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

Bo zaraz będę piszczeć jak Pin tak mi dokucza 
Boję się, że z przespanej nocy nici.

Miała mnie dość? 
dobranoc
Ja dodaję jeszcze trochę serka wiejskiego. Jutro mam wyjątkowo wolne, to sobie zrobię na śniadanie.