|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 411
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Cytat:
Kubiowo89 oczywi¶cie ¿e mo¿na je je¶æ z jogurtem naturalnym. Kilka moich kole¿anek te¿ nie lubi mleka i jedz± te p³atki w³a¶nie z jogurtem, i sobie zachwalaj± Ja znowu nie cierpiê jogurtów naturalnych a kocham mleko Widzê ¿e ³ykasz te¿ linea Detox - jak my¶lisz pomaga co¶???? ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- No ja ju¿ po ¶niadanku - 250 ml mleka 2% i dwie garstki Fitness z owocami. Pychota!!! No ale najwa¿niejsze jest to ¿e dzi¶ wesz³am na wagê a tam ju¿ 63,4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No coraz mniej!!!!! Jeszcze troszkê i bêdzie 62 :p Chyba wczorajsze 30 minut na orbitreku pomog³y Dzi¶ oczywi¶cie powtórka bêdzie ![]() Zaraz idê na spacer z synkiem choæ nie jest za ciep³o ale muszê jakie¶ zakupy zrobiæ typu jogurty, warzywa, s³odkie chwile bo wszystko mi siê pokoñczy³o ju¿. To do pó¼niej
|
|
#902 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Dot.: Piêkne cia³o do wakacji! 5 ma³ych posi³ków dziennie i koniec ze s³odyczami! :>
Wtr±ce siê drogie Panie
![]() Mleko, mlekiem nie wa¿ne jaki ma poziom t³uszczu 3,2%, 2% czy 0% Mleko zawiera laktozê, a jest co cukier dok³adniej dwu cukier. Po³±czenie dwóch cukrów prostych, co za tym idzie - jest to szybki zastrzyk energii, krótkotrwa³ej energii. Szybka zmiana cukru we krwi prowadzi do wytworzenia siê insuliny w naszych organizmach. Nastêpstwa ? Odk³adanie siê zapasowego t³uszczyku pod warstw± naszej skóry. Ka¿dy inaczej przyswaja mleko, s± ciekawe badania na ten temat, ale kto ma czas i chêci by i¶æ do lekarza i pytaæ jak jego organizm reaguje na mleko ? Samo w sobie nie jest takie z³e, ale tylko i wy³±cznie jako produkt na ¶niadanie. By dostarczyæ nam odrobinê energii na np. poranny jogging, ale nigdy nie pijemy mleka po treningu, czy te¿ na dobranoc. Podsumowanie: Nie ograniczajmy siê tylko i wy³±cznie do mleka, ale te¿ go nie skre¶lajmy z naszych jad³ospisów. Dietê mo¿na urozmaicaæ na wszelakie sposoby, wedle uznania i humoru
|
|
|
|
#903 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 258
|
.
Edytowane przez kubiowo89 Czas edycji: 2011-06-26 o 23:45 |
|
|
|
#904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No skoro nie karmisz piersi± to mo¿esz ¶mia³o je¶æ to co my Cofnij siê o kilka postów i poczytaj to co pisa³y¶my, gdzie nie gdzie znajdziesz równie¿ przyk³adowe menu na którym mo¿esz siê wzorowaæ Mo¿e wyda Ci siê to dziwne ale po ci±¿y najlepiej braæ przez jaki¶ czas Asequrelle nawet je¶li nie ³ykasz tabletek antykoncepcyjnych. W asequrelli s± zio³a i witaminy dziêki którym twój organizm wróci do normy po porodzie, i co najwa¿niejsze oczy¶ci go z zatrzymanej wody, poprawi trawienie. Poczytaj sobie: http://www.asequrella.pl/asequrella.php Jak masz jakie¶ pytanka to pisz ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
250 ml 2% mleka to 115 kalorii. Wiêc moim zdaniem to nie du¿o. Ja mleko pijê tylko na ¶niadanie z p³atkami fitness i dziewczynom te¿ tak doradza³am bo moim zdaniem na ¶niadanie niema nic lepszego ni¿ mleko i p³atki wielozbo¿owe. Ja siê nimi bardzo najadam, do obiadu nigdy g³odna nie chodzê, choæ na ¶niadanie jem ich nie wielk± porcjê. JA mleko od dziecka pijê, a nieraz nawet 2 razy dziennie i nigdy od mleka nie przyty³am. Oczywiste jest ¿e my nie pijemy przez ca³y dzieñ tylko mleka ale jemy równie¿ inne rzeczy wiêc te Twoje podsumowanie jest naprawdê zbêdne.
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 843
|
Pos³ucha³am Moniczki, dzi¶ na ¶niadanie zjad³am p³atki 2 garstki i do tego 150ml mleka, obiadek zaraz bêdê jad³a i ¶ci±gnê panierkê z kotleta
![]() Kupi³am te¿ kisiel S³odka chwila i doczyta³am siê na opakowaniu, ¿e 100g ma 50 kalorii, na opakowaniu pisze, ze jest 30g, a w tej tabelii, ¿e jedna porcja (205g) dostarcza 110 kcal i teraz nie wiem jak to interpretowaæ :/ Druga sprawa, jestem z³a bo po tygodniu stanê³am na wagê a ona dalej stoi jak zaklêta ![]() Kupi³am dzi¶ te¿ musli i na ¶niadanie od dzi¶ bêdê jad³a p³atki
|
#906 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
no dziewczêta, niez³a lektura, ale praktycznie wszystkie wasze posty przeczyta³am
. Ja jestem na siebie baaaaaaardzo z³a! Mia³am koszmarny weekend. Przez ca³y tydzieñ nie poch³onê³am tylu kalorii ile przez te dwa dni! W sobotê: kaszanka z chlebem i herbat± na ¶niadanie
|
#907 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 413
|
Witam dzi¶ w dobrym nastroju!!
Co do mleka, to ja nie znoszê, ale jeszcze bardziej jogurtu naturalnego Wiêc p³atki z mlekiem prze¿yjê lepiej I tak te¿ robiê, dzi¶ na ¶niadanko muesli z mlekiem 2%... Mam te¿ ju¿ jab³ko i zielon± herbatê za sob±. Monika Fajnie, ¿e waga schodzi w dó³ Czekam na efekty u mnie ![]() A ja biorê tabletki anty (yaz) jak bra³am je przed ci±¿± to straci³am 3 kg, bo te¿ usuwaj± nadmiar wody z organizmu... A co do tej asequrelli (czy jak to siê tam pisze ) to muszê sprawdziæ czy to tu maj±, bo mieszkam na zielonej wyspie... Jak nie to poproszê kogo¶ niech mi kupi i wy¶le z Polski ![]() Dziêki za rady, w±tek czytam, ale zawsze jak zacznê to mój Szkrab akurat chce je¶æ, albo siê bawiæ, albo po prostu przytuliæ ![]() Dziêki i jak bêdê mia³a jakie¶ pytania napewno zadam Ju¿ jestem lepiej zmotywowana Megi No ja ten weekend nazwa³abym rajem hahah Piêknie siê najad³a¶... Ale teraz nie ma co p³akaæ nad rozlanym mlekiem, tylko braæ siê do roboty
|
#908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten kisiel to z jakiej masz firmy? Ja dzi¶ kupi³am z Dr. Oetker i tu ju¿ jest inaczej napisane ni¿ w tym co wczoraj jad³am z firmy Gellwe. Tam by³o napisane jasno i wyra¼nie a tu to te¿ tak dziwnie. Paczuszka ma 43 g / w 100g jest 80 kcal, a 1 porcja 218 g ma 174 kalorie. I napisane jest nad tabelk± ¿e to ju¿ po przyrz±dzeniu. Mo¿e oni wszêdzie wklejaj± tak± sam± tabelkê kalorii zarówno na te ma³e paczuszki jak i te du¿e? Bo na tych budyniach z firmy Gellwe jest ja¶niej wszystko napisane. Chcia³am kupiæ kilka paczuszek z Gellwe ale nigdzie nie by³o..... To wziê³am dwa opakowania z Dr. Oetkera. Tak na próbê. JA kisielów nie lubiê dlatego jem tylko budyñ ![]() A tak w ogóle to wróci³am z zakupów w po³owie drogi zacz±³ padaæ ¶nieg z deszczem i musia³am biec do domu z synkiem w wózku! No ale nie zmokli¶my zbytnio na szczê¶cie ![]() By³am w Polo Markecie i kupi³am sobie mieszanki warzywne Stimeria z Hortexu oraz jogurty Jogobella Light. W³a¶nie zjad³am jedn± z tych mieszanek a dok³adnie Stimeria Warzywa po toskañsku z ry¿em i kurczakiem. Powiem Wam ¿e po prostu rewelacja! Przepyszne to jest. Ca³e opakowanie ma 242 kcal. Za mocno siê nie najad³am ale w brzuchu mi nie burczy ;p Zjad³am jeszcze z synkiem jedn± paróweczkê Berlinkê na pó³ i jest ok. Na kolacjê ( godz. 18) mam bu³kê z pasztetem - strasznie dawnooo nie jad³am i mam ogromn± chêæ. No i wrazie g³odu pó¼nym wieczorem mam Jogobellkê ![]() A no i zapomnia³am dopisaæ ¿e w zwi±zku z tym, ¿e waga faktycznie ci±gle poma³u mi spada na tej diecie co jestem to nie zmieniê jej zbytnio, Jedynie odejmê sobie z 200 kalorii tak ¿eby w 800 siê zmie¶ciæ. Dzi¶ ju¿ zjad³am ok. 500 wiêc jeszcze mogê zje¶æ ok. 300 i to by siê zgadza³o bo ma³a bu³eczka z delikatnie posmarowanym pasztetem na pewno niema wiêcej ni¿ 200 kalorii a jogurt ma 90 wiêc nie przekroczê dzi¶ 800 kcal. A jak tam u Was moje kochane? ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
Dziêki Bogu u mnie w mie¶cie niema a ni MC Donalds a ni KFC !!! Ja to bym tam bez przerwy zapewne siedzia³a ;p Uwielbiam jedzenie z MC Donaldsa a w szczególno¶ci Chessburgery i Tortille!! Mniammm! Do najbli¿szego MC Donaldsa mam 40 km ( w Malborku ) czyli kawa³ drogi ;/ No ale skoro tyle zjad³a¶ to teraz idz na trening i daj z siebie wszystko! A od jutra dietka, dietka i jeszcze raz dietka! Bo jak nie to bêdzie ochrzan a potem lanie! ;p Pomy¶l sobie ¿e w wakacje wyjdziesz na pla¿ê, bêdziesz szczuplutka, ka¿da dziewczyna bêdzie Ci zazdro¶ci³a a ch³opaki oczu od Ciebie nie oderw±! No i Ty nie bêdziesz mia³a ¿adnych kompleksów! Bêdziesz siê ¶wietnie czu³a Mnie takie co¶ motywuje ;p
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Moniczko waga jest dobra, bo przed chwil± wa¿y³am siê w ubraniu i po obiedzie to pokaza³a ponad 52kg...
nie wiem czemu, a ca³y tydzieñ siê namêczy³am, na æwiczy³am, nie jad³am nic pysznego a tu takie rozczarowanie Zaraz biorê siê za æwiczenie. A co do kisielu to mam z Gellwe i pisze na nim w³asnie tak dziwnie jak na Twoim dzisiejszym budyniu i ju¿ sama nie wiem
|
#910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA biorê te¿ tabletki anty Yasminelle no i te¿ ³ykam Asequrelle. Powiem CI szczerze ¿e rewelacja, jestem bardzo zadowolona bo nic nie tyjê No i nie mam ¿adnych skutków ubocznych brania tabletek anty My¶lê ¿e w Twoim przypadku jak najbardziej powinna¶ wypróbowaæ t± Asequrellê. Moim zdaniem Ci pomo¿e.---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
Meeedzik cierpliwo¶ci Przy Twojej wadze organizm siê buntujê i nie chce chudn±æ bo Ty i tak chuda jeste¶, ja tez im bli¿ej mojej upragnionej wagi 55 kg to jest coraz ciê¿ej.... Te rady co Ci wcze¶niej napisa³am dotycz±ce Twojego brzucha my¶lê ¿e powinny Ci pomóc ale na to trzeba troszkê czasu. Najwa¿niejsze aby¶ podczas æwiczeñ owija³a sobie brzuszek foli± lub ubiera³a ten pas. Naprawdê ¶wietnie to pomaga! Ja urodzi³am dwoje dzieci a brzuch mam jak nastolatka - p³aski, umiê¶niony troszkê ;p, i bez jakichkolwiek fa³dek czy rozstêpów. W ¿yciu by¶ nie powiedzia³a ¿e ja kiedy¶ w ci±¿y by³am jakby¶ zobaczy³a mój brzuch. No ale to naprawdê trzeba æwiczyæ i owijaæ siê, oraz smarowaæ codziennie na noc Ja muszê sobiê kupiæ foliê i owijaæ uda podczas æwiczeñ bo mam grube i mimo ¿e chudnê to uda dalej s± spore ;(
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
W³a¶nie bêdê owijaæ siê foli± i mam nadziejê, ¿e to co¶ da
![]() Zastanawiam siê czy owijaæ brzuch do krêcenia hula hop i krêciæ na sam± t± foliê czy na to koszulkê, b o teraz krêcê na sam± cieniutk± koszulkê ![]() Co do ud, to te¿ mog³o by trochê spa¶æ, ale jak na razie nie mogê siê zabraæ za je¿d¿enie na rowerku :/
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na foliê najlepiej zak³adaj koszulkê, im cieplej na brzuchu tym lepiej My¶lê ¿e to na pewno trochê pomo¿e, no ale cierpliwo¶ci ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- JA zaliczy³am 10 minut orbitreka i powiem wam, ¿e wiêcej nie da³am rady. Tak mnie wszystko boli, ¿e szok! Chyba po wczorajszej 30-minutowej je¼dzie mam zakwasy, no i dzi¶ by³am na spacerku i pcha³am ten ciê¿ki wózek z moim 11-kilogramowym dzieckiem i z torb± zakupów. No i powiem Wam jeszcze ¿e ja ju¿ g³odna jestem.... tymi warzywkami siê za mocno nie najad³am choæ pyszne by³o Muszê wytrzymaæ do 18 i wtedy zje¶æ kolacjê. Staram siê je¶æ regularnie o tych samych porach, bo ponoæ to te¿ bardzo pomaga
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro kupie foliê
![]() Dzi¶ zamiast krêcenia hh robi³am 10 minut brzuszki i te¿ siê upoci³am jak nie wiem Mam nadziejê, ¿e po tym tygodniu bêdzie co¶ widaæ i spadnie trochê z wagi bo jak nie to ja ju¿ nie wiem.
|
#914 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 777
|
Te¿ bym siê chcia³a przy³±czyæ
Jakie¶ 3 miesi±ce temu odchudza³am siê schud³am do 54 na Dukanie. Teraz mam 61 Masakryczna dieta do tej pory mam odruch wymiotny jak widzê jogurt 0% t³uszczu ...Teraz postanowi³am to zmieniæ i æwiczyæ oraz zdrowo siê od¿ywiaæ mam nadzieje ¿e mi siê uda
|
#915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No brzuszki s± dobre A jak owiniesz brzuch foli± to w tym miejscu spocisz siê 5 razy mocniej. Tylko owiñ siê tak ¿eby powietrze siê nie dostawa³o. I po æwiczeniach od razu zdejmij foliê. Najlepiej jakby¶ zamówi³a sobie ten pas co Ci pokazywa³am - nie jest drogi i taniej Ci wyjdzie ni¿ jak bêdziesz mia³a kupowaæ ci±gle foliê. ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
JA jak s³yszê o tym Dukanie to a¿ mi nie dobrze siê robi ;/ Jak mo¿na je¶æ tylko proteinowe potrawy a resztê sobie odmawiaæ? Okropna jest ta dieta! I zauwa¿y³am, ¿e ka¿dy kto schud³ na tej diecie to zaraz tyje z powrotem. SanderaM dobrze, ¿e przesz³a¶ na nasz± dietê z nami schudniesz na pewno A powiedz nam ile masz wzrostu ? No i co jesz przez ca³y dzieñ?
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Moniczko na razie kupiê foliê a nad pasem siê jeszcze zastanowiê, bo kurcze przesy³ka droga, jakby nie mogli wys³aæ listem za 6z³ :/
Ja dlatego nie lubiê, ¿adnych takich diet wolê je¶æ normalnie, ale np w mniejszych ilo¶ciach, no i po prostu zdrowo siê od¿ywiaæ
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
aa zapomnia³am napisaæ , ¿e o 18 zjad³am kolacjê - ma³± bu³kê (tak± z Biedronki) posmarowan± cienk± warstw± samego pasztetu drobiowego + herbata czerwona z l-karnityn±. Pyszny by³ ten pasztet! Mia³am ochotê na jeszcze,,,, ale powstrzyma³am siê na szczê¶cie! W 100 g pasztetu jest 220 kalorii !!!!!!
Strasznie du¿oooooo, dlatego nie mo¿na przesadzaæ z jego jedzeniem. A dawnoo nie jad³am i tak od dawna mia³am chêæ Jeszcze mo¿e pó¼niej Jogobellkê zjem je¶li mocno zg³odniejê ;P---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
Tu masz ca³kiem tanio i my¶lê ¿e ten pas gatunkowo i jako¶ciowo bêdzie lepszy ni¿ tamten za 2 z³. Ten kosztuje 5,99 ale przesy³kê masz za 2 z³ no i nawet po zdjêciu widaæ ¿e pas lepszy i grubszy
|
|
#918 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 762
|
monia a¿ mnie motywujesz jak piszesz o tym brzuszku umiê¶nionym, ja o taki walczê od stycznia i nic ! nie wiem, dlaczego
![]() meeedzik nie martw siê, na pewno organizm siê buntuje bo nie chce wiêcej chudn±æ, te¿ mia³am taki okres ¿e przez 3 tygodnie nic nie spada³o, ale pó¼niej ruszy³o. z Tob± na pewno te¿ tak bêdzie ![]() sanderaM witam, widzê ¿e i Ty zawita³a¶ z w±tku o hh a ja niestety znów chora, grypa mnie dopad³a po raz kolejny. widocznie nie wyle¿a³am tamtej, a teraz mam ale teraz te¿ nie mogê sobie pozwoliæ na d³ugi odpoczynek, bo w szkole straszne zaleg³o¶ci bêd±. ale æwiczeñ nie odpuszcze, no nie potrafiê
|
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie gdzie bo nie widzê linka
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Murka ja mu siê dam buntowaæ
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/neoprenowy-pas-odc...516521273.html
|
|
#921 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 777
|
160 niska jestem...
Dzisiaj Nestle Fitness z mlekiem potem na obiad go³±bki ( co do obiadów jestem zale¿na co mama ugotuje) Potem jab³ko i activia zbo¿a ... No dukan na pocz±tku jest dobry bo szybko waga spada ale to tyle nie polecam tej diety....
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tu wiêkszo¶æ dziewczyn jest zale¿na od tego co mama ugotuje na obiad wiêc nie jeste¶ sama ![]() Ja siê cieszê, ¿e z mam± ju¿ nie mieszkam bo nigdy bym pewnie nie schud³a! Ona takie pyszne jedzenie robi ![]() Widzê, ¿e na ¶niadanko wybra³a¶ idealne jedzonko tak¿e tu jest ok. Go³±bki s± gotowane wiêc nie jest a¿ tak ¿le, jeden go³±bek na pewno nie zaszkodzi. Activia i jab³ko te¿ super. Moim zdaniem jeste¶ na dobrej drodze Oby tak dalej
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Monia oj tak masz racjê, mama gotuje to a¿ chce siê je¶æ
![]() No a ja jutro mam spagetti i co bidna teraz pocznê, jak ja je tak bardzo lubiê Nigdy nie jem ich du¿o, bo spagetti jest syte, troszkê zjem i jestem pe³na. Wiesz mo¿e ile ma kalorii? Takie na miêsie mielonym i sosie boloñskim
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jednaj skusi³am siê na Jogobellkê
![]() Tak¿e podsumowuj±c to co dzi¶ zjad³am: ¶niadanie godz. 11: 250 ml mleka 2% (szklanka) + P³atki Fitness z owocami (2 gar¶cie) obiad godz. 15: Hortex Stimeria - warzywa z ry¿em i kurczakiem + pó³ parówki Berlinki bo mój synek nie zjad³ ca³ej ;p Kolacja godz. 18: bu³eczka z pasztetem + herbata czerwona 21:30 : Jogobella Light brzoskwiniowa Dzi¶ ju¿ wiêcej na pewno nie bêdê jad³a ;p Ogólnie to strasznie mi siê dzi¶ chce je¶æ! Jestem ci±gle g³odna! Co otworzê lodówkê to mog³abym wszystko braæ i je¶æ! Co za dzieñ! Na szczê¶cie rzadko mam takie dni..... Dobrze, ¿e siê nie za³amujê tak ³atwo i panujê nad tym.... ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
sos boloñski ma ok. 60 kalorii na 100g - ale taki ze s³oika ju¿ zrobiony. Makarony to ró¿nie ale przewa¿nie tak ok. 300 kcal w 100g miêso mielone ma 308 w 100g Tu jest ¶wietna stronka z tabelkami kalorycznymi: http://www.tabele-kalorii.pl/ ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Ja te¿ lubiê spagetti i to bardzo .... wspó³czujê Ci ;p ja to bym napewno troszkê zjad³a ;p
|
|
#925 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
ja dzi¶ na ¶niadanie : ma³a bu³ka z ryb±, obiad: ma³a bu³ka z szynk± + jab³ko, potem baton musli bananowy z czekolad± i kilka kostek czekolady, a na kolacjê ma³a bu³ka z bia³ym serem, sa³at±, pomidorem i rzodkiewk± a do tego woda i herbata zielona
. No dziewczyny nawet nie wiecie jak mnie motywujecie! W³a¶nie dok³adnie tak sobie my¶lê. Nie chcê siê wstydziæ w³asnego cia³a podczas wakacji, lecz wrêcz przeciwnie i mam nadziejê, ¿e mi siê to uda . Jak my¶licie, du¿o czasu potrzeba na zrzucenie tego okropnego brzuszka?
|
#926 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.tez sie zastanawiam czy wyrze¼bienie sobie takiego fajnego brzuszka zabiera bardzo duzo czasu. Ile to monika u Ciebie trwa³o?po jakim czasie widac efekty?
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po 3 latach znów zasz³am w ci±¿ê i kaloryfer znikn±³ ;p Teraz gdy chudnê coraz bardziej ju¿ go widzê Ale brzuszki robiê prawiê codziennie i to po 100. My¶lê, ¿e potrzeba gdzie¶ oko³o 3-6 miesiêcy aby mieæ kaloryfer na brzuchu - zale¿y jeszcze kto ile ma do zrzucenia t³uszczyku z brzucha
|
|
#928 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 413
|
Monika W tam razie poproszê kogo¶ z rodziny niech mi wy¶le te tabletki
![]() Ja dzi¶ zjad³am ¦niadanko : musli z mlekiem 2% II ¶niadanie: 2 jab³ka Obiad: kawa³ek miêsa wieprzowego z grilla + serek wiejski light i 2 kromki pieczywa chrupkiego Podwieczorek: Koktajl z 4 kiwi + 2 ³y¿ki otrêbów Kolacja: Pó³ kg tuskawek ![]() Chyba nie jest ¼le bior±c pod uwagê, ¿e w domu mam ca³± szafkê s³odyczy i dzi¶ byli¶my na grillu i wybra³am najchudszy i najmniejszy kawa³ek miêsa ![]() Wypi³am 2 litry wody (ale ca³y czas pijê ) , pó³ piwa (nununu!!), zielon± herbatê i dos³ownie dwa ³yki soku pomarañczowego ![]() Cieszê siê, ¿e nie mieszkam z mam±, bo wa¿y³abym chyba 200 kg Mieszkaj±c sama mogê sobie gotowaæ na co tylko mam ochotê, a dla T¿ta gotujê oddzielnie (chyba, ¿e ja te¿ mogê to je¶æ ) Idê szybko a6w odbêbniæ i æwiczenia na partie, bo pó³ godziny skakanki mam ju¿ za sob±
|
#929 |
|
Idiotka
Wiadomo¶ci: 12 566
|
hej hej laseczki, ale Wy siê rozpisujecie.. nad±¿yæ za Wami graniczy z cudem!
![]() Przepraszam,¿e wczoraj siê nie odezwa³am,ale ta zmiana czasu ¼le na mnie wp³ynê³a i po 21 posz³am spaæ! ![]() Wczoraj zjad³am: 1.musli z mlekiem 2.100g frytek... wiem,¿e nie powinnam,ale nie mia³am do niczego innego dostêpu a zapomnialam sobie zrobiæ kanapkê na uczelnie ![]() 3. 1,5 go³±bka 4.musli z mlekiem No i pokrêci³am 30 min hh i przesz³am ok 3 km <wiem,¿e to stosunkowo ma³o,ale zawsze co¶> ![]() A dzisiaj na ¶niadanko tradycyjnie musli z mlekiem + kawa A co do chromu, ja kiedy¶ kupi³am z wielk± nadziej±,¿e nie bêdê jad³a s³odyczy. Bra³am chrom tak jak zalecali...I nigdy wiêcej, dopiero po chromie mia³am chêæ na s³odycze.... To by³ istny koszmar... I kilka moich kole¿anek mia³o baaardzo podobnie Ale ka¿dy organizm reaguje inaczej!![]() A otrêby jem kilka ³y¿eczek dziennie dodaje do potraw Pozdrawiam
|
#930 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 258
|
.
Edytowane przez kubiowo89 Czas edycji: 2011-06-26 o 23:45 |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

. Co do tej diety 500kcal co wymy¶li³a¶, to ja myslê, ¿e to jest super sposób ale je¶li tylko na krótki termin
. Chocia¿ ja na kolacjê jem jogurt naturalny Danona bez cukru który ma 109kcal i do tego wsypujê otreby które maj± 30kcal w dwóch ³yzkach stolowych, a wiêc 139kcal czyli jak raz w czas zjem kisiel sobie na kolacjê, który ma 105kcal to uwa¿am, ¿e odrazu nie przytyjê
Ja znowu nie cierpiê jogurtów naturalnych a kocham mleko
bo wszystko mi siê pokoñczy³o ju¿. To do pó¼niej

Fajnie, ¿e waga schodzi w dó³ 

to ja ju¿ nie wiem.