Włosomaniaczki cz. VII :) - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-27, 16:32   #2371
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

Coś dzisiaj w TV mówili, że sejm uchwalił jakąś nową ustawę dot. służby zdrowia. Nie wiem o co chodzi, bo zbyt późno włączyłam
Trzeba poszukać i się dowiedzieć

Cytat:

Mam znajomego nauczyciela. Dla nich te dyskoteki to też wymysł nie z tej ziemi. W godzinach wolnych, nieodpłatnie musi ciało pedagogiczne harcownik pilnować.
TŻ'a też to wkurza bo kiedy ma dyskotekę musi odwołać prywatną szkołę i korki (przez co sporo traci) i pilnować za darmo młodzieży, która nawet bawić się nie potrafi

Cytat:

Nie przeczytałam wszystkiego, ale tam jest napisane, że pieniądze na schroniska to z tych rabatów przyznawanych przez Krakvet. Jak tak - to ja odpadam. Nie kupuję u nich. Kiedyś kupowałam, ale trzy razy zrobili mnie w bambuko i już nie kupuję.
Nie wiedziałam, myślałam, że oni tak po prostu przeznaczają pieniądze na pomoc schroniskom
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 20:06   #2372
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Jeszcze nie, mam chyba ze 3 te niebieskie i ten różowy

Siedzę właśnie z kokosem na włosach, niech się włosy napiją trochę
Zostało mi Glorii jeszcze tylko na 2 użycia i wreszcie będę mogła otworzyć Bingo albo Romantic - obiecałam sobie, że otworzę którąś z tych nowych dopiero kiedy wykończę Glorię
A ja pobuszowałam dzisiaj po Rossie i Naturze i chcę maski Natur Vital
Niech mi wreszcie te kudły urosną, bo zanim będą gotowe z długością, to mi je pewnie wycofają , jak to było w przypadku Aloe Vera Mypy [nim się zorientowałam], a nie chcę kupować na zapas

Przyjrzałam się też kosmetykom Alterra, w tym piance do mycia gębusi i skład jest zachęcający, nawilżający, bezSLSesowy i mają malutkie tubki
Kremów dogębowych na razie moje oko nie ujrzało. Ale czekam
Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
nie bo 3 klasie nie mozna mieć żadnej kapy
Oj tam, jedną klasę można się przemęczyć
Cytat:

Banany kupowałam . Zgadza się, że są dobre. Mięsa - jeszcze nigdy. Wędlinę - chyba ze dwa razy. Niezjadliwa, sama sól. Ja muszę uważać na to co jem { tak na sto procent to nie uważam} i dokładnie czytam etykiety. Toż tam w tych wędlinach prawie cała tablica Mendelejewa. Chociaż obecnie w mięsnych też tak samo.
Muszę spróbować jakieś ścierwo w Biedronce kupić. Pomidory raz mi sąsiad z Biedronki przywiózł. Zielone w środku. Nie pomyślałam o dojrzewaniu na oknie. Kupię następnym razem. Razowy chleb mają barwiony karmelem. Ale miałam ten ich zwykły, niekrojony. Zjadliwy. Ja kupuję chleb niekrojony, bo w krojonym kromki dla mnie zbyt grube. Nie mogę jeść chleba w ogóle, a nie umiem żyć bez niego. Jak sobie w domu pokroję tak cieniutko jak gazeta, to udaję, że chleba nie jem.
Zrobię we wtorek zakupy w Biedronce, to opowiem. Podrzućcie jakieś typy.
To ja polecam ten schabik na kotlety. Za sam wygląd chociażby
Olej winogronowy - zdrowy i na włoski też przydatny, a przy tym tani
Kaszki Delicata - nie wiem tylko, czy jadasz takie rzeczy
Wafle tortowe, takie cieniutkie i kruche. I owocki.
Na razie tyle ode mnie, ale więcej znajdziesz na wizażowym wątku o Biedro
Cytat:
obejrzałam mądrość krokodyli i czuję niedosyt... film nie wyjaśnił dlaczego główny bohater tak szybko tracił krew... można by tłumaczyć, że jest porfirykiem ale to pójście na łatwizne...
no i jak widziałyscie to wiecie co on kolekcjonował po tych kobietach? takie podłużne?
a Jude Low mega rozkochiwał w sobie kobiety swoją tajemnoczością, intelegencja, pasją, talentem
lubię takie filmy
Film zostawia sporo miejsca na własną interpretację, co Ty byś chciała mieć wszystko od razu na talerzu podane To nie Zmierzch
Ale fajny jest nie?

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-27, 20:14   #2373
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
A ja pobuszowałam dzisiaj po Rossie i Naturze i chcę maski Natur Vital
Niech mi wreszcie te kudły urosną, bo zanim będą gotowe z długością, to mi je pewnie wycofają , jak to było w przypadku Aloe Vera Mypy [nim się zorientowałam], a nie chcę kupować na zapas
To one takie fajne są? Bo jakoś nigdy nie zwróciłam uwagi

Cytat:
Przyjrzałam się też kosmetykom Alterra, w tym piance do mycia gębusi i skład jest zachęcający, nawilżający, bezSLSesowy i mają malutkie tubki
Kremów dogębowych na razie moje oko nie ujrzało. Ale czekam
Ja oglądałam szampony i odżywki ale stwierdziłam, że kupię jak będzie jakaś promocja bo za 9zł to mi się nie chce a poza tym na razie mam co zużywać

Widziałyście Gienka?

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-03-27 o 20:24
Stary 2011-03-27, 23:11   #2374
'Estelle'

Cytat:
To one takie fajne są? Bo jakoś nigdy nie zwróciłam uwagi

Ja oglądałam szampony i odżywki ale stwierdziłam, że kupię jak będzie jakaś promocja bo za 9zł to mi się nie chce a poza tym na razie mam co zużywać

Widziałyście Gienka?
No składy mają obiecujące. Ta nawilżająca [krótszy skład] i ta do wypadających [długi, na bogato]. Moja chcieć

Widziałam Gienka

Stary 2011-03-28, 03:16   #2375
Heroldin
Zakorzenienie

Witam Wszystkie Rozpoczynające Z Optymizmem Tydzień !

Cytat:
Nie wiedziałam, myślałam, że oni tak po prostu przeznaczają pieniądze na pomoc schroniskom
Aga, tak dokładnie to nie wiem, nie przeczytałam w całości. Kiedy kupowałam w tym sklepie, mieli oni taki program : klient dostawał, bodajże 7% rabatu {dokładnie nie pamiętam} i miał prawo wyboru - obniżyć o tyle końcowy koszt zamówienia lub zapłacić całą kwotę, a "rabat" sklep miał przekazać na schronisko. Tylko wtedy nie było żadnej listy z wyborem schronisk. Ja "kazałam" sobie obniżać koszt zamówienia, bo wysyłałam pieniądze do schroniska w mojej okolicy.

Cytat:
To nie Zmierzch
Wiecie - moja sąsiadka, ta od "wampirów" już czwarty raz te wszystkie Zmierzchy katuje. U nas są trzy serie i ona ryczy, że "tak głupio się skończyło". Pocieszam ją, że jeszcze ze cztery części nakręca

Dzięki za typy z Biedronki. Jutro zaczynam buszowanie po mieście od 6-tej. Mam trzy różne badania. Będę miała okazję zakupy w Biedronce zrobić.

Cytat:
Widziałyście Gienka?
Aż wstyd się przyznać - zaspałam. Co prawda obudziły mnie "bachory" po ósmej, ale nie miałam siły TV włączać. Tak jestem tym bólem ręki zmęczona.
Pomyliły mi się dni i w sobotę przemęczyłam dwa programy w tym samym typie. O ile pamiętam jakieś "X" z Corą i "Walkę na głosy" {chóry}. Ten drugi program ze względu na uczestnictwo jednego z moich faworytów : Macieja Miecznikowskiego.

Cytat:
No składy mają obiecujące. Ta nawilżająca [krótszy skład] i ta do wypadających [długi, na bogato]. Moja chcieć
Moja też ! Jak do tej pory ten mój szampon i odżywka sprawują się dobrze. O ile pamiętam, w "moim" Rossmannie szamponów trochę było, za to odżywek bodajże ze dwie. Jedyny komplet, to było to "nabłyszczanie", które kupiłam. Ale nęci mnie ta firma wyjątkowo.

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-28, 07:13   #2376
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Wszystkie Rozpoczynające Z Optymizmem Tydzień !
Ja na pewno - urlop mam

Cytat:
Wiecie - moja sąsiadka, ta od "wampirów" już czwarty raz te wszystkie Zmierzchy katuje. U nas są trzy serie i ona ryczy, że "tak głupio się skończyło". Pocieszam ją, że jeszcze ze cztery części nakręca
Będą jeszcze dwie Została ostatnia część książki, która podzielona jest na dwie części i film też będzie miał dwie części - jedna w tym roku a druga w przyszłym

Cytat:
Aż wstyd się przyznać - zaspałam. Co prawda obudziły mnie "bachory" po ósmej, ale nie miałam siły TV włączać. Tak jestem tym bólem ręki zmęczona.
Pomyliły mi się dni i w sobotę przemęczyłam dwa programy w tym samym typie. O ile pamiętam jakieś "X" z Corą i "Walkę na głosy" {chóry}. Ten drugi program ze względu na uczestnictwo jednego z moich faworytów : Macieja Miecznikowskiego.
Wstyd
Jeśli chcesz obejrzeć to proszę bardzo http://video.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Gienek_Losk...iec/video/8211

Pochwalę się - robiłam wczoraj po raz pierwszy zupę ogórkową i nieskromnie powiem, że dobra wyszła

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-03-28 o 08:19
Stary 2011-03-28, 11:04   #2377
'Estelle'

Cytat:
Aga podała link, ale chyba w sobotę możesz też zobaczyć powtórkę z całości

Cytat:
Moja też ! Jak do tej pory ten mój szampon i odżywka sprawują się dobrze. O ile pamiętam, w "moim" Rossmannie szamponów trochę było, za to odżywek bodajże ze dwie. Jedyny komplet, to było to "nabłyszczanie", które kupiłam. Ale nęci mnie ta firma wyjątkowo.

Miłego dnia
Wyczaiłam wczoraj jeszcze jedną firmę. Z Natury. Natuderm Botanics. Czaję się na krem myjący do twarzy . Innych nie oglądałam, bo jeszcze w koszyku by wylądowały
Cytat:
Ja na pewno - urlop mam

Pochwalę się - robiłam wczoraj po raz pierwszy zupę ogórkową i nieskromnie powiem, że dobra wyszła
Szczęściara

Szalejesz z tymi zupkami
Ja dzisiaj skromnie zacznę. Planuję brokułową na bazie z proszku

Stary 2011-03-28, 11:56   #2378
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Wyczaiłam wczoraj jeszcze jedną firmę. Z Natury. Natuderm Botanics. Czaję się na krem myjący do twarzy . Innych nie oglądałam, bo jeszcze w koszyku by wylądowały
Ooo, tego też nie znałam
W nowej gazetce jest chyba promocja tych masek Natur Vital co chciałaś - 19,99

Cytat:
Szczęściara
Wiesz co, z jednej strony wolałabym siedzieć w pracy i zrobić plan bo w ostatnim tygodniu się rozkręciło, ludzie zaczęli przychodzić, było sporo pracy a ja mam tylko 60% planu - trudno. Z drugiej strony fajnie jest trochę odpocząć Poza tym u nas za urlop nie płacą więc trzeba wykorzystać.
Powinnam okna umyć ale mi się nie chce

Cytat:
Szalejesz z tymi zupkami
Ja ostatnio kupiłam ogórkową z mrożonki i o ile np jarzynowa czy grzybowa są bardzo dobre to ogórkowa była okropna
Stary 2011-03-28, 13:40   #2379
'Estelle'

Cytat:
Ooo, tego też nie znałam
W nowej gazetce jest chyba promocja tych masek Natur Vital co chciałaś - 19,99
Jest, jest... ale na razie nie kupię, bo mimo wszystko za krótkie mam kłaki. Dobra wiadomość jest taka, że tresemme już mi się kończy .
W kolejce czeka już magiczne serum Gliss Kura, sasasasa i może spray Mypa, a on malutki jest, sasasasasa
Cytat:
Wiesz co, z jednej strony wolałabym siedzieć w pracy i zrobić plan bo w ostatnim tygodniu się rozkręciło, ludzie zaczęli przychodzić, było sporo pracy a ja mam tylko 60% planu - trudno. Z drugiej strony fajnie jest trochę odpocząć Poza tym u nas za urlop nie płacą więc trzeba wykorzystać.
Powinnam okna umyć ale mi się nie chce
Mi też dzisiaj koleżanka w pracy przypomniała, że mam jeszcze ciut urlopu zaległego do wykorzystania. Musze go jakoś przed 30 czerwca 'wyrobić'.
Okna tez u mnie czekają na umycie, ale codziennie pro pracy jestem tak padnięta [nie wiem, skąd to się bierze, tak po prostu], a do tego jeszcze gnojeczka trzeba pilnować, więc...
Cytat:
Ja ostatnio kupiłam ogórkową z mrożonki i o ile np jarzynowa czy grzybowa są bardzo dobre to ogórkowa była okropna
Ja jakoś w ogóle za ogórkową nie przepadam, najlepiej: pomidorowa i szczawiowa, żurek/barszcz biały ew. rosół, reszta ujdzie
Teraz to w ogóle same gotowce kupuję, zresztą już kiedyś pisałam, że gotować np. pierogów to się po prostu nie opłaca. Zwłaszcza dla jednej osoby, bo TŻ tam swoje dietowe dania wcina i nie interesuje go 'moje' żarło.

Stary 2011-03-28, 14:12   #2380
ImmortalLover
Zakorzenienie

Napisałam się tu tyle i nie wysłało;/ od wczoraj nie mogę nic zrobić z netem

Dowiedziałam sie, ze w ustnych komisjach mam same kosy :/ świetnie

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-28, 14:45   #2381
Finlora
Zakorzenienie

Umyłam dwa okna, dwa pozostałe (w tym balkonowe) jutro
Chociaż tak do końca czyste nie są bo nie mogłam zdrapać farby, którą panowie mi okna zachlapali podczas ocieplania bloku, niech sobie TŻ zdrapuje

Szkoda, że w Łodzi nie ma Catrice bo wybieram się w tym tygodniu, strasznie dawno tam nie byłam bo nie było kiedy i mam ochotę połazić po antykwariatach na Piotrkowskiej - pamiętam jak na studiach zrywałam się czasami z zajęć i szłam do antykwariatów - zajęcia do 16.30 a sklepy do 14

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-28, 14:59   #2382
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:

Oj tam, jedną klasę można się przemęczyć

Film zostawia sporo miejsca na własną interpretację, co Ty byś chciała mieć wszystko od razu na talerzu podane To nie Zmierzch
Ale fajny jest nie?
okazało się, ze jednak nie ma tej ustawy, ze ten projekt odrzucono... pochrzaniłam

no nie, ale wkurza mnie, ze nie wiem o co to było co on kolekcjonował, bo to powinnam wiedziec no bardzo fajny, gustuję w takich filmach

Cytat:
Wstyd
Jeśli chcesz obejrzeć to proszę bardzo http://video.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Gienek_Losk...iec/video/8211

a ja się zastanawiałam o jakiego Gienka chodzi
on ma w sobie coś co przypomina mi Ryśka, nie śpiewa tak cudownie, tak całym sobą jak Rysiek ale ma coś takiego w sobie

ja też wczoraj robiłam zupę ale z torebki

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

ps. jak dostaniecie jakiego e-mail z naturalisa to nie otwierajcie, bo to wirus, mój antywirus (boże daj) chyba dał sobie radę z tym trojanem...;/

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-28, 15:01   #2383
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
a ja się zastanawiałam o jakiego Gienka chodzi
on ma w sobie coś co przypomina mi Ryśka, nie śpiewa tak cudownie, tak całym sobą jak Rysiek ale ma coś takiego w sobie
Ja nawet wczoraj mówię do TŻ'a, że on byłby godnym następcą Dżemu

Wyczaiłam, że w Konstantynowie Łódzkim jest szafa Catrice i już obmyślam plan, że jak będę w Łodzi to się tam wybiorę, sasasa
Stary 2011-03-28, 15:30   #2384
NaKrawedzi
Zakorzenienie

skumajcie jaki głupi opis tego filmu znalazłam na onecie...
"The Wisdom Of Crocodiles" - "Mądrość Krokodyli" (1998)

W związku z wciąż trwającą modą na wampiry oraz filmem na YouTube o pewnym krokodylu, "Mądrość Krokodyli" to dzieło jak najbardziej na czasie. Główną rolę gra Jude Law. Jego bohater, Steve, to przystojny, ale śmiercionośny krwiopijca. Jego życie zmienia się, gdy spotyka piękną kobietę...

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Ja nawet wczoraj mówię do TŻ'a, że on byłby godnym następcą Dżemu

Wyczaiłam, że w Konstantynowie Łódzkim jest szafa Catrice i już obmyślam plan, że jak będę w Łodzi to się tam wybiorę, sasasa
ja bym go zastępcą Ryśka nie mianowała ale coś w sobie ma...

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-03-28, 15:44   #2385
ImmortalLover
Zakorzenienie

A mnie się Genek nie podoba:p

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-28, 15:48   #2386
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym go zastępcą Ryśka nie mianowała ale coś w sobie ma...
Jeśli nie on to nie wiem kto Wiadomo, że Rysiek był jedyny w swoim rodzaju i Dżem z następnymi wokalistami to już zdecydowanie nie było to ale moim zdaniem Gienek jest o wiele lepszy np od Balcara
Stary 2011-03-28, 16:01   #2387
NaKrawedzi
Zakorzenienie

nikt
do mnie słowa jego piosenek jakoś nie trafiaja...

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

masakra
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518807

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-03-28, 16:17   #2388
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Też to widziałam
Skąd się takie biorą to ja nie wiem Pierwsza część powstała w lipcu 2010, teraz mamy marzec 2011 i część 13 - ja nie wiem o czym one piszą, że tyle postów przez te kilka miesięcy nastukały
Stary 2011-03-28, 16:53   #2389
NaKrawedzi
Zakorzenienie

a jeszcze co do mądrośći krokodyli to tytuł miał być niby odniesieniem do krokodyli, które ronią łzy pożerając swoje ofiary czy jakoś tak, a ja się takiego tekstu w moich napisach nie doczytałam...;/

Nakarm pieska

Wymienię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-28, 18:26   #2390
ImmortalLover
Zakorzenienie

eeee robimy siku i kupkę ...

Stary 2011-03-28, 19:06   #2391
NaKrawedzi
Zakorzenienie

ludzie mają naje**ne w głowach w żałosny sposób

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

nie wiem co się od jakiegos czasu dzieje z moimi paznokciami...
zawsze miałam ładne, mocne paznokcie a teraz tak mi się łamią i rozdwajają, ze sa nie do poznania, nawet u stóp mi się łamią

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-03-28, 19:40   #2392
Finlora
Zakorzenienie

Ja jestem ciekawa ile one mają lat bo jak poczytałam kilka postów to

Zastanawiam się czy jechać do tego Konstantynowa bo nie ma zbyt dobrych połączeń i na sam dojazd i jeszcze po Łodzi wywalę 2 dychy ale wiem, że jak nie pojadę to będę się zadręczać, że może gdybym pojechała to bym sobie coś fajnego kupiła

Edit. Wiecie, że jest wątek, w którym dziewczyny pokazują fotki swoich brzuchów w ciąży?

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-03-28 o 20:07
Stary 2011-03-28, 20:36   #2393
'Estelle'

Cytat:
Szkoda, że w Łodzi nie ma Catrice bo wybieram się w tym tygodniu, strasznie dawno tam nie byłam bo nie było kiedy i mam ochotę połazić po antykwariatach na Piotrkowskiej - pamiętam jak na studiach zrywałam się czasami z zajęć i szłam do antykwariatów - zajęcia do 16.30 a sklepy do 14
Ale to asakra jakaś, kto mądry zamyka sklepy o 14 ?
Cytat:
no nie, ale wkurza mnie, ze nie wiem o co to było co on kolekcjonował, bo to powinnam wiedziec no bardzo fajny, gustuję w takich filmach
Produkt uboczny przemiany materii
Cytat:
ps. jak dostaniecie jakiego e-mail z naturalisa to nie otwierajcie, bo to wirus, mój antywirus (boże daj) chyba dał sobie radę z tym trojanem...;/
O, dzięki za ostrzeżenie. Mi ostatnio jakiś złośnik z maila TŻ'ta syf wysyłał, ale obczaiłam, że coś nie teges.

Cytat:
skumajcie jaki głupi opis tego filmu znalazłam na onecie...
"The Wisdom Of Crocodiles" - "Mądrość Krokodyli" (1998)

W związku z wciąż trwającą modą na wampiry oraz filmem na YouTube o pewnym krokodylu, "Mądrość Krokodyli" to dzieło jak najbardziej na czasie. Główną rolę gra Jude Law. Jego bohater, Steve, to przystojny, ale śmiercionośny krwiopijca. Jego życie zmienia się, gdy spotyka piękną kobietę...
O masakra, co za zje%$$# opis
Cytat:
Też to widziałam
Skąd się takie biorą to ja nie wiem Pierwsza część powstała w lipcu 2010, teraz mamy marzec 2011 i część 13 - ja nie wiem o czym one piszą, że tyle postów przez te kilka miesięcy nastukały
Nastukały, bo faceta nie mają i nie ma im kto czasu zapełnić
Na ogół to pewnie normalne dziewczyny, tylko przy takich wątkach głupieją i pozują na luzary...
Cytat:

Zastanawiam się czy jechać do tego Konstantynowa bo nie ma zbyt dobrych połączeń i na sam dojazd i jeszcze po Łodzi wywalę 2 dychy ale wiem, że jak nie pojadę to będę się zadręczać, że może gdybym pojechała to bym sobie coś fajnego kupiła
Pojedź, żeby sobie obczaić.
Chociaż ja Ci powiem, że zawsze przy tej szafie głupieję, niby ładne rzeczy, a niczego na już nie potrzebuję, zawsze się zastanawiam, czy nie mam podobnego [cienia, lakieru] i nagle wszystkie emocje opadają, stoję jeszcze chwilę bezradnie i się gapię, po czym odchodzę z pustymi rękami...

A w sieci zjadam oczami, że najchętniej pół szafy od razu bym kupiła...

Stary 2011-03-28, 20:47   #2394
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to asakra jakaś, kto mądry zamyka sklepy o 14 ?
Ale ja w Łodzi studiowałam zaocznie więc to w soboty było

Cytat:
Pojedź, żeby sobie obczaić.
Chociaż ja Ci powiem, że zawsze przy tej szafie głupieję, niby ładne rzeczy, a niczego na już nie potrzebuję, zawsze się zastanawiam, czy nie mam podobnego [cienia, lakieru] i nagle wszystkie emocje opadają, stoję jeszcze chwilę bezradnie i się gapię, po czym odchodzę z pustymi rękami...

A w sieci zjadam oczami, że najchętniej pół szafy od razu bym kupiła...
Przed chwilą TŻ mi powiedział, żebym pojechała bo jak nie pojadę to będę mu truła, że mogłam jechać
Stary 2011-03-28, 21:17   #2395
'Estelle'

Cytat:

Edit. Wiecie, że jest wątek, w którym dziewczyny pokazują fotki swoich brzuchów w ciąży?
Wiemy
W ogóle pokazują prawie wszystko "Pokaż nogi, stopy, naturalne paznokcie..."
Każdy wątek zaciążonych to dokumentacja fotograficzno-brzuchowa.
Cytat:
Ale ja w Łodzi studiowałam zaocznie więc to w soboty było

Przed chwilą TŻ mi powiedział, żebym pojechała bo jak nie pojadę to będę mu truła, że mogłam jechać
Aaaa, to wszystko wyjaśnia

TŻ dobrze prawi. Ja następnym razem chyba jakąś szminę C. kupię. Obczaję jeszcze w międzyczasie Kobo, czy nie mają podobnych.
A, i jutro walę do Natury, bo są file z Kobo o 3 zeta przecenione, to już się opłaca kupić. Golden Rose wezmę, może matowy koral lub jasny róż-brzoskwinię, a może nawet i fiolet...

Stary 2011-03-28, 21:35   #2396
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ dobrze prawi. Ja następnym razem chyba jakąś szminę C. kupię. Obczaję jeszcze w międzyczasie Kobo, czy nie mają podobnych.
A, i jutro walę do Natury, bo są file z Kobo o 3 zeta przecenione, to już się opłaca kupić. Golden Rose wezmę, może matowy koral lub jasny róż-brzoskwinię, a może nawet i fiolet...
U mnie nie ma Golden Rose
Stary 2011-03-28, 22:47   #2397
'Estelle'

Cytat:
U mnie nie ma Golden Rose
Ale to chodzi o nazwę koloru
A jak nie ma u Ciebie tej marki, to masz jeszcze jeden dodatkowy powód, aby mnie odwiedzić

Napaliłam się na pędzle z E.L.F.'a i Perfection Complection.

Stary 2011-03-29, 06:07   #2398
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Jeśli chcesz obejrzeć to proszę bardzo

Uniżone podziękowania !

Cytat:
Napisane przez Finlora

No widzisz - dla chcącego nie ma nic trudnego !
Ugotuj taką ogórkową na kawałku karkówki. To dopiero jazda. Kiedyś, za dobrych czasów, to ogórkowa wyłącznie na cielęcinie. Ale teraz cielęciny prawie nie uświadczysz i ceny z kosmosu.

Cytat:
Z glutaminianem sodu ...

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Dowiedziałam sie, ze w ustnych komisjach mam same kosy
Co to są : "kosy" ?

Cytat:
Też dostałam takie ostrzeżenie.

Cytat:
masakra
Dobrze powiedziane ! Gorsze kwiatki się zdarzają. Asia prawidłowo podsumowała. Ja już ze dwa lata temu pisałam, że Wizaż schodzi na psy. Na te "społecznościowe" i "plotkowe" nie zaglądam, ale to doskonale widać po "tematycznych", a już szczególnie "fryzjerskim". Mnie najbardziej mierzi arogancja i złośliwość, czytanie postów pod kątem : jak tu inną za słówko złapać. Całkowity brak kindersztuby. Albo - dziewczyna pyta {głupio, ale pyta} : mam sobie ... kupić i odpowiedź : Kupuj, bo dobre. Albo i nie kupuj. Zresztą nie wiem, bo nie używałam.

Cytat:
nie wiem co się od jakiegos czasu dzieje z moimi paznokciami... zawsze miałam ładne, mocne paznokcie a teraz tak mi się łamią i rozdwajają, ze sa nie do poznania, nawet u stóp mi się łamią
Jakbyś mięso używała, to odpowiedziałbym Ci - więcej produktów z żelatyną. A tak nie wiem.
Ja od lat używam do paznokci produktów Herome. Przede wszystkim : olejku. Drogie paskudztwo jak cholera. Ale naprawdę potrafi z paznokciami zrobić cuda. Niektóre inne produkty mają do bani, np. utwardzacz, ale w ten olejek warto zainwestować. Mam porównanie z innymi firmami. Herome sponsoruję już od ponad dziesięciu lat. Najczęściej na zasadzie butelki stojącej w szafce . Ale jak użyję - rewelacja. Nawet "skórki" gdzieś znikają.

Cytat:

Nie jedź ! Zostaw mazidła do gębusi i kup produkty Alterra. Na mnie, jak do tej pory, sprawdzają się. A wiecie jakie ja jestem krytyczne suczysko. Dziewczyny, naprawdę warto kupić. Jedno co mi przeszkadza, to gęstość odżywki. Dużo jej wychodzi.

Asia -
a tego magicznego Gliss Kura to ja miałam ?

Cholera, miałam jechać dzisiaj na badania. Już od paru dni szykowałam się. Nawet już nasikałam do pojemniczka . I ... d*u*p*a blada ! Zmierzyłam rano "cukier" . 360 ! Nie pojadę, nie będę się kompromitować. Trzy dni ścisłej diety i wody z cytryną. Wczoraj poszłam do wioskowego sklepu po małe zakupy, bo tylko światło w lodówce miałam i tak mi zapachniał klops {taka wędlina z mielonego mięsa}. Wiem, że to w 60% tłuszcz, ale jak pachniał i do tego z ubóstwianym przeze mnie kminkiem. Zeżarłam parę kanapek z tym czymś . Chleb + klops = poziom glukozy 360. Ale ze mnie świnia !!! Idę sobie sama kary cielesne wymierzać.

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-29, 06:49   #2399
Finlora
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Ale to chodzi o nazwę koloru
A jak nie ma u Ciebie tej marki, to masz jeszcze jeden dodatkowy powód, aby mnie odwiedzić

Napaliłam się na pędzle z E.L.F.'a i Perfection Complection.
Noo, muszę Cię w końcu odwiedzić
Jak będę miała urlop w lipcu - pod warunkiem, że będę miała pracę i będzie mnie stać na bilet do Ciebie bo cholery drogie są

Też mnie kuszą pędzle z E.L.F.'a ale ja już mam szlaban na pędzle bo połowy nie używam - kupiłam i teraz szkoda mi ich ruszyć, używam cały czas tych co wcześniej

Cytat:

No widzisz - dla chcącego nie ma nic trudnego !
Ugotuj taką ogórkową na kawałku karkówki. To dopiero jazda. Kiedyś, za dobrych czasów, to ogórkowa wyłącznie na cielęcinie. Ale teraz cielęciny prawie nie uświadczysz i ceny z kosmosu.
Mnie w ogóle ceny mięsa (jakiegoś porządnego) ostatnio przerażają

Cytat:

Surowi nauczyciele

Cytat:

Jakbyś mięso używała, to odpowiedziałbym Ci - więcej produktów z żelatyną. A tak nie wiem.
A może galaretki? One też chyba mają żelatynę?

Cytat:

Nie jedź ! Zostaw mazidła do gębusi i kup produkty Alterra. Na mnie, jak do tej pory, sprawdzają się. A wiecie jakie ja jestem krytyczne suczysko. Dziewczyny, naprawdę warto kupić. Jedno co mi przeszkadza, to gęstość odżywki. Dużo jej wychodzi.
Zastanawiam się nad nimi Kupiłabym nawet dzisiaj gdyby nie to, że ostatnimi zakupami na allegro zrobiłam sobie zapasy włosowe na kilka najbliższych tygodni

Cytat:

Idę sobie sama kary cielesne wymierzać.
A masz
Stary 2011-03-29, 09:24   #2400
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem co się od jakiegos czasu dzieje z moimi paznokciami...
zawsze miałam ładne, mocne paznokcie a teraz tak mi się łamią i rozdwajają, ze sa nie do poznania, nawet u stóp mi się łamią
Mnie się u rąk tak robi :/ a nigdy mi się nie łamały. Od kilku tyg nie maluję paznokci nawet

Cytat:

Cięte babki...
A jeszcze raz powiedz, żeś świnia

http://inlovewithfashion.com/ podobają mi się tu rzeczy

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości