![]() |
#2371 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2372 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Niech mi wreszcie te kudły urosną, bo zanim będą gotowe z długością, to mi je pewnie wycofają ![]() ![]() Przyjrzałam się też kosmetykom Alterra, w tym piance do mycia gębusi i skład jest zachęcający, nawilżający, bezSLSesowy ![]() ![]() ![]() ![]() Kremów dogębowych na razie moje oko nie ujrzało. Ale czekam ![]() Oj tam, jedną klasę można się przemęczyć ![]() Cytat:
![]() Olej winogronowy - zdrowy i na włoski też przydatny, a przy tym tani ![]() Kaszki Delicata - nie wiem tylko, czy jadasz takie rzeczy ![]() Wafle tortowe, takie cieniutkie i kruche. I owocki. Na razie tyle ode mnie, ale więcej znajdziesz na wizażowym wątku o Biedro ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale fajny jest nie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2373 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widziałyście Gienka? ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-27 o 20:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2374 | |
|
Cytat:
![]() Widziałam Gienka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2375 | ||
Zakorzenienie
|
Witam Wszystkie Rozpoczynające Z Optymizmem Tydzień !
Cytat:
Wiecie - moja sąsiadka, ta od "wampirów" już czwarty raz te wszystkie Zmierzchy katuje. U nas są trzy serie i ona ryczy, że "tak głupio się skończyło". Pocieszam ją, że jeszcze ze cztery części nakręca ![]() Dzięki za typy z Biedronki. Jutro zaczynam buszowanie po mieście od 6-tej. Mam trzy różne badania. Będę miała okazję zakupy w Biedronce zrobić. Aż wstyd się przyznać - zaspałam. Co prawda obudziły mnie "bachory" po ósmej, ale nie miałam siły TV włączać. Tak jestem tym bólem ręki zmęczona. Pomyliły mi się dni i w sobotę przemęczyłam dwa programy w tym samym typie. O ile pamiętam jakieś "X" z Corą i "Walkę na głosy" {chóry}. Ten drugi program ze względu na uczestnictwo jednego z moich faworytów : Macieja Miecznikowskiego. Cytat:
Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2376 | ||
Zakorzenienie
|
Ja na pewno - urlop mam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeśli chcesz obejrzeć to proszę bardzo http://video.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Gienek_Losk...iec/video/8211 ![]() Pochwalę się - robiłam wczoraj po raz pierwszy zupę ogórkową i nieskromnie powiem, że dobra wyszła ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-28 o 08:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2377 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szalejesz z tymi zupkami ![]() Ja dzisiaj skromnie zacznę. Planuję brokułową na bazie z proszku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2378 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W nowej gazetce jest chyba promocja tych masek Natur Vital co chciałaś - 19,99 ![]() Wiesz co, z jednej strony wolałabym siedzieć w pracy i zrobić plan bo w ostatnim tygodniu się rozkręciło, ludzie zaczęli przychodzić, było sporo pracy a ja mam tylko 60% planu - trudno. Z drugiej strony fajnie jest trochę odpocząć ![]() Powinnam okna umyć ale mi się nie chce ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2379 | |||
|
Cytat:
![]() W kolejce czeka już magiczne serum Gliss Kura, sasasasa ![]() ![]() Cytat:
Okna tez u mnie czekają na umycie, ale codziennie pro pracy jestem tak padnięta [nie wiem, skąd to się bierze, tak po prostu], a do tego jeszcze gnojeczka trzeba pilnować, więc... Cytat:
![]() Teraz to w ogóle same gotowce kupuję, zresztą już kiedyś pisałam, że gotować np. pierogów to się po prostu nie opłaca. Zwłaszcza dla jednej osoby, bo TŻ tam swoje dietowe dania wcina i nie interesuje go 'moje' żarło.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Zakorzenienie
|
Napisałam się tu tyle i nie wysłało;/ od wczoraj nie mogę nic zrobić z netem
![]() Dowiedziałam sie, ze w ustnych komisjach mam same kosy :/ świetnie
![]() |
#2381 |
Zakorzenienie
|
Umyłam dwa okna, dwa pozostałe (w tym balkonowe) jutro
![]() Chociaż tak do końca czyste nie są bo nie mogłam zdrapać farby, którą panowie mi okna zachlapali podczas ocieplania bloku, niech sobie TŻ zdrapuje ![]() Szkoda, że w Łodzi nie ma Catrice bo wybieram się w tym tygodniu, strasznie dawno tam nie byłam bo nie było kiedy i mam ochotę połazić po antykwariatach na Piotrkowskiej - pamiętam jak na studiach zrywałam się czasami z zajęć i szłam do antykwariatów - zajęcia do 16.30 a sklepy do 14 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2382 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nie, ale wkurza mnie, ze nie wiem o co to było co on kolekcjonował, bo to powinnam wiedziec ![]() ![]() Cytat:
![]() on ma w sobie coś co przypomina mi Ryśka, nie śpiewa tak cudownie, tak całym sobą jak Rysiek ale ma coś takiego w sobie ![]() ja też wczoraj robiłam zupę ale z torebki ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- ps. jak dostaniecie jakiego e-mail z naturalisa to nie otwierajcie, bo to wirus, mój antywirus (boże daj) chyba dał sobie radę z tym trojanem...;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyczaiłam, że w Konstantynowie Łódzkim jest szafa Catrice i już obmyślam plan, że jak będę w Łodzi to się tam wybiorę, sasasa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2384 |
Zakorzenienie
|
skumajcie jaki głupi opis tego filmu znalazłam na onecie...
"The Wisdom Of Crocodiles" - "Mądrość Krokodyli" (1998) W związku z wciąż trwającą modą na wampiry oraz filmem na YouTube o pewnym krokodylu, "Mądrość Krokodyli" to dzieło jak najbardziej na czasie. Główną rolę gra Jude Law. Jego bohater, Steve, to przystojny, ale śmiercionośny krwiopijca. Jego życie zmienia się, gdy spotyka piękną kobietę... ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- ja bym go zastępcą Ryśka nie mianowała ale coś w sobie ma... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2385 |
Zakorzenienie
|
A mnie się Genek nie podoba:p
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
nikt
![]() do mnie słowa jego piosenek jakoś nie trafiaja... ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- masakra https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518807 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skąd się takie biorą to ja nie wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze co do mądrośći krokodyli to tytuł miał być niby odniesieniem do krokodyli, które ronią łzy pożerając swoje ofiary czy jakoś tak, a ja się takiego tekstu w moich napisach nie doczytałam...;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
eeee robimy siku i kupkę ...
![]() |
#2391 |
Zakorzenienie
|
ludzie mają naje**ne w głowach w żałosny sposób
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- nie wiem co się od jakiegos czasu dzieje z moimi paznokciami... zawsze miałam ładne, mocne paznokcie a teraz tak mi się łamią i rozdwajają, ze sa nie do poznania, nawet u stóp mi się łamią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2392 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem ciekawa ile one mają lat bo jak poczytałam kilka postów to
![]() Zastanawiam się czy jechać do tego Konstantynowa bo nie ma zbyt dobrych połączeń i na sam dojazd i jeszcze po Łodzi wywalę 2 dychy ale wiem, że jak nie pojadę to będę się zadręczać, że może gdybym pojechała to bym sobie coś fajnego kupiła ![]() Edit. Wiecie, że jest wątek, w którym dziewczyny pokazują fotki swoich brzuchów w ciąży? ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-28 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2393 | ||||||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na ogół to pewnie normalne dziewczyny, tylko przy takich wątkach głupieją i pozują na luzary... Cytat:
Chociaż ja Ci powiem, że zawsze przy tej szafie głupieję, niby ładne rzeczy, a niczego na już nie potrzebuję, zawsze się zastanawiam, czy nie mam podobnego [cienia, lakieru] i nagle wszystkie emocje opadają, stoję jeszcze chwilę bezradnie i się gapię, po czym odchodzę z pustymi rękami... A w sieci zjadam oczami, że najchętniej pół szafy od razu bym kupiła...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2394 | |
Zakorzenienie
|
Ale ja w Łodzi studiowałam zaocznie więc to w soboty było
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2395 | ||
|
Cytat:
![]() W ogóle pokazują prawie wszystko ![]() ![]() Każdy wątek zaciążonych to dokumentacja fotograficzno-brzuchowa. Cytat:
![]() TŻ dobrze prawi. Ja następnym razem chyba jakąś szminę C. kupię. Obczaję jeszcze w międzyczasie Kobo, czy nie mają podobnych. A, i jutro walę do Natury, bo są file z Kobo o 3 zeta przecenione, to już się opłaca kupić. Golden Rose wezmę, może matowy koral lub jasny róż-brzoskwinię, a może nawet i fiolet... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2397 |
|
Ale to chodzi o nazwę koloru
![]() A jak nie ma u Ciebie tej marki, to masz jeszcze jeden dodatkowy powód, aby mnie odwiedzić ![]() Napaliłam się na pędzle z E.L.F.'a i Perfection Complection.
![]() |
![]() |
#2398 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Uniżone podziękowania ! Cytat:
No widzisz - dla chcącego nie ma nic trudnego ! Ugotuj taką ogórkową na kawałku karkówki. To dopiero jazda. Kiedyś, za dobrych czasów, to ogórkowa wyłącznie na cielęcinie. Ale teraz cielęciny prawie nie uświadczysz i ceny z kosmosu. Z glutaminianem sodu ... Co to są : "kosy" ? Cytat:
Dobrze powiedziane ! Gorsze kwiatki się zdarzają. Asia prawidłowo podsumowała. Ja już ze dwa lata temu pisałam, że Wizaż schodzi na psy. Na te "społecznościowe" i "plotkowe" nie zaglądam, ale to doskonale widać po "tematycznych", a już szczególnie "fryzjerskim". Mnie najbardziej mierzi arogancja i złośliwość, czytanie postów pod kątem : jak tu inną za słówko złapać. Całkowity brak kindersztuby. Albo - dziewczyna pyta {głupio, ale pyta} : mam sobie ... kupić i odpowiedź : Kupuj, bo dobre. Albo i nie kupuj. Zresztą nie wiem, bo nie używałam. Cytat:
Ja od lat używam do paznokci produktów Herome. Przede wszystkim : olejku. Drogie paskudztwo jak cholera. Ale naprawdę potrafi z paznokciami zrobić cuda. Niektóre inne produkty mają do bani, np. utwardzacz, ale w ten olejek warto zainwestować. Mam porównanie z innymi firmami. Herome sponsoruję ![]() ![]() Cytat:
Nie jedź ! Zostaw mazidła do gębusi i kup produkty Alterra. Na mnie, jak do tej pory, sprawdzają się. A wiecie jakie ja jestem krytyczne suczysko. Dziewczyny, naprawdę warto kupić. Jedno co mi przeszkadza, to gęstość odżywki. Dużo jej wychodzi. Asia - a tego magicznego Gliss Kura to ja miałam ? Cholera, miałam jechać dzisiaj na badania. Już od paru dni szykowałam się. Nawet już nasikałam do pojemniczka ![]() Miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2399 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Jak będę miała urlop w lipcu - pod warunkiem, że będę miała pracę i będzie mnie stać na bilet do Ciebie bo cholery drogie są ![]() Też mnie kuszą pędzle z E.L.F.'a ale ja już mam szlaban na pędzle bo połowy nie używam - kupiłam i teraz szkoda mi ich ruszyć, używam cały czas tych co wcześniej ![]() Cytat:
![]() Surowi nauczyciele ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A masz ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cięte babki... A jeszcze raz powiedz, żeś świnia ![]() http://inlovewithfashion.com/ podobają mi się tu rzeczy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.