|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Widziałam, że poruszany był wątek okropnych TŻ:P Dziewczyny, żaden TŻ nie jest okropny, bo nie byłby TŻ:P Mój też ma swoje wady... Któraś tu wspominałą, że chłopa od kompa nie może odgonić. A z moim to lepiej? No cóż. Nic na to nie poradze. Ale mimo wszystko to dobry chłop, choć okropnie uparty. I tą upartością czasami sprawia mi największą przykrość. Bo ja już po kłótni czy coś się przymilam, podchody robię, a on jak skała.
|
#4442 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dziewczynki- słuchajcie Paulinki Cytat:
przytulić sie do Tż po kilkudniowej przerwie- bezcenne ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4443 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotk4 dla mnie to też jest niepojete... i wkurza mnie bardzo jej takie gadanie i "poglądy" ;/ inaczej byłoby całkiem gdyby mówiła, że trzyma kciuki żebyśmy jak najszybciej poszli na swoje a do tego czasu, że spokojnie możemy mieszkać tutaj... inaczej całkowicie by to brzmiało. ale są mamy i mamy...
|
|
|
|
#4444 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkie PM-kiiii
![]() ![]() Wczoraj nie miałam nawet jak do Was zajrzeć ajjjj tak to jest weekend zleciał aa w pracy nawał pracy ![]() ale widze wątek się rozwinął musze nadrobić a teraz nie mam jak więc weszłam się tylko przywitać ![]() ![]() buizole dla wszystkich PM ![]()
05.06.2010 - ![]() 04.08.2012 - g. 16:00
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zobaczcie jak mało do końca wątku nam zostało
|
#4446 |
|
Raczkowanie
|
Już chyba niedługo będziemy na nowym
![]()
|
|
|
|
#4447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
To musimy wymyślić nowy tytuł
|
#4449 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() U mnie także jest słoneczko Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
mój tata też chce w tym roku kupić alkohol bo wiadomo przez euro 2012 może wszystko pójść do góry. A że jego kolegi syn też bierze ślub w 2012 i ma znajomego który ma hurtownię to pewnie tam się zaopatrzymy
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
ewika19, to prawda szycie sukienki jest sporo tańsze, a mnie na tym zalezy, tym bardziej, ze nie chce miec żadnych wydziwiasów, porostu zwykła suknie slubną, bez zbednego bukieciarstwa jak ja to nazywam
![]() u mnie tez od razu nie wchodził w gre salon, tylko pracownia krawiecka ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
słyszalam, że na tzw.koncesje alko jet jeszcze tańszy, czyli jak jakis znajomy ma pub, albo sklep, to hurtownia sprzedaje taniej wtedy. |
|
|
|
|
#4452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A tym bardziej, że moja 1 kuzynka szyła w pewnej pracowni, a kolejne 2 szyją (jedna na czerwiec, a druga na lipiec). Więc będę miała pewność czy dobrze tam szyją, a jak nie to innej poszukam...
|
|
|
#4453 | ||||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=NightButterflyVIP;2 6026727]Inspiracje powiadaaaasz.... AAAaaaa
A Ty siedzisz gdzie? W Anglii? Szkocji? Walii? Strzelam, że Anglia - Londyn lub okolice![]() Tak jak w Polsce na targach nie wszystko rzuca na kolana, tak pewnie i w Irlandii, ale popodglądać nie zaszkodzi Tak, my mieszkamy w Londynie Moim drugim nnajukochanszym miejsciu na ziemi ) TZ wlasnie konczy studia, mi został jeszcze jeden rok i mam stresa nieziemskiego, bo mi czesne chca podniesc do 7 tys funtów za semestr Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ile dziewczyny na głowie chcecie? U nas chyba bedzie 0.5 choc 0.7 tez moze byc .. Cytat:
Ucz sie pilnie )Cytat:
Dziewczyny, nastepny post bedzie juz z Wysp, jesli o mnie chodzie .. Do uslyszenia! SCICKAJCIE KCIUKI ZA SPOKOJNY LOT
|
||||
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Dot4 szczęśliwej podróży
![]() ja licze 0.5 na głowę nie więcej ale kupię jeszcze jakiś tam zapas na wszelki wypadek
|
#4455 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie PM-ki
Nena śliczna sukienka bardzo ładnie w niej wyglądasz. A kiedy ja będę miała swoją No jak mogłam zapomnieć o moim ukochanym zespole podpisaliśmy umowę już z miesiąc temu i nena będziemy mieli ten sam Dziewczyny tylko nie wyrzucajcie mnie z kalendarzyka Jak coś nowego się u nas zmieni to na pewno dam znać
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
co do leniwych TŻ.
![]() Wczoraj oczywiście mój prosił abyśmy obejrzeli jakis fajny film, ale niestety powiedziałam NIE. Google ruszyło, a razem z nim szukanie zespołu. Jego mina bezcenna coś w stylu "No Nieeeee. Znowu to samo Ale powiem Wam że mamy coś na oku, ale na razie się nie chwale ![]() A tak poważnie to myślę że mój całkiem całkiem się angażuje w te sprawy ![]() Musze go pochwalić gdyby przypadkiem tutaj zerknął kiedyś A tak w ogóle to od 8 czekam na listonosza bo ma mi ważny list przynieść i jakoś go nie widać ![]() Dotk4- były targi jeszcze w Tarnowie, ale tutaj w pobliżu NS to raczej za rok dopiero
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-03-29 o 11:02 |
|
|
|
#4457 |
|
Zadomowienie
|
D0tk4- 7 tyś funtów za semestr??
Ja w sumie o Euro 2012 nawet nie myślałam. Ale może faktycznie ceny pójdą ładnie w górę... Może warto powiedzieć o tym teściowej by zapytała jaki rabat otrzyma na produkty. A ile na głowę alkoholu... Ja wiedziałam ile, ale zapomniałam Muszę kogoś zapytać jak to liczyliśmy Ale chyba 0,5l na osobę na dzień (wliczając dzieci). Tak, moja praca byłaby na czarno, aż do momentu gdy by stwierdziła, że warto dać mi umowę. A, że ja jestem zarejestrowana w PUP to mogłabym mieć problemy później. I życzę spokojnego lotu
Edytowane przez ewika19 Czas edycji: 2011-03-29 o 11:09 |
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
co do alkoholu to na pewno kupuję w tym roku dokładnie kiedy to jeszcze nie wiem... ale to co się da wcześciej załatwić wolę właśnie zrobić jak najwcześniej żeby potem wszystkiego na raz nie było.
|
#4459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4460 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Twoje fryzurki bardzo fajne - te 2, co Ci się podobają to z tego VIPa właśnie? Ta środkowa rzeczywiście taka hm, no sztuczna, za bardzo tam nakombinowali i wyszedł tzw. hełm. Cytat:
Mój się angażuje, więc nie mam tego problemu, ale gdyby było inaczej, to pewnie próbowałabym jakoś podejść od innej, męskiej strony do tego - że właśnie On, jako facet ma lepszy zmysł organizacyjny, że kto jak nie On będzie w stanie dobrze wynegocjować umowę... No wiesz, trochę po ambicji pojechać, może zadziała ![]() Cytat:
Cytat:
Powinnaś, jak zasugerowała Dotka, porozmawiać z Nią poważnie, żeby wiedziała, że Twoje małżeństwo to dla Ciebie poważna sprawa i nie chcesz go zepsuć na starcie - niech zacznie podchodzić do Ciebie poważnie, bo inaczej całe życie będziecie tak trwać - Ona Cię będzie 3mać w poczuciu winy, a Ty będziesz coraz bardziej nieszczęśliwa z tego powodu. Tak nie można. Cytat:
Bardzo ładnie powiedziane ![]() Może taki? A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy - PM 2012, cz. IVCytat:
Dzięki malinkowo mam już jedną krawcową na oku, wiosną lub latem podjedziemy tam któregoś weekendu i zobaczę, poza tym latem planuję poodwiedzać tyle salonów i krawcowych ile się da ![]() Co do alko, to my jesteśmy umówione z tenebrosą, żeby kupować razem - może dzięki temu będzie trochę taniej. Dobrze wiedzieć z tą koncesją, mam rodzinkę, która prowadzi pub w Łęcznej, to się może dogadamy ![]() Liczy się chyba 0,5 na głowę lub 0,7 na parę... W sumie zależy, jaka rodzinka My pewnie to z naszymi Ojcami obgadamy, bo Oni się bardziej w tym temacie orientują.Też się zastanawiamy nad barem z drinkami, bo z tego, co widzę teraz na weselach to naprawdę ma powodzenie - ludzie coraz mniej piją czystej wódki, co uważam za bardzo pozytywne zjawisko ![]() Dotka, szczęśliwego lotu!
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-03-29 o 11:25 |
||||||
|
|
|
#4461 |
|
Raczkowanie
|
hmmm co do szycia sukien ślubnych to przeważnie w kążdym salonie sukien jest krawcowa i jeżeli chcesz to może specjalnie dla Ciebie uszyć suknie od początku oczywiście z ich kolekcji
a Wam pewnie chodzi o suknie całkiem inna także pozostaje tylko krawcowa ![]() ![]() aa co do alkoholu to ja licze na głowe 0,7 albo nawet 1 L bo biore pod uwage poprawiny a jak wódka zostanie to rozdamy gością lepiej mieć zapas niż później przejmować się,że zabrakło Dotk4 szczęśliwej podróżyyy
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witjcie - to prawda o podwyzkach też słyszałam że mają byc od czerwca tego roku. Daletego już mamy winiacze zakupione natomiast wódkę kupimy w tym miesiącu oczywiście 0,5l zeby za bardzo sie nie zgrzala Uwazam że kolejna sprawa będzie z głowy Dlatego też chcemy teraz zakupić bo co szkodzi termin wazności i tak długi alkoholu jest a mamy gdzie trzymać więc nic nam nie wadzi aby już był i stał
|
|
#4463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi pasuje jak najbardziej
|
|
|
#4464 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w vipie się nie czesałam. Właśnie te dwie zrobiła mi dziewczyna w małym saloniku na moim osiedlu zapłaciłam 60zł i byłam naprawdę zadowolona. A ten 'hełm" zrobiła mi pani w Grago i zapłaciłam 80zł Ja się ogólnie bardzo przejechałam bo moja koleżanka z LO zawsze chwaliła ten salon wiele razy widziałam jak była uczesana na studniówkę półmetek i takie tam i naprawdę miała slicznie zrobione te włosy. Fakt faktem ona ma długie no ale z moich też da sie coś zrobić. A ogólnie to czesała babkę przede mną i miała prawie tak samo zrobione. Więc może to działa na zasadzie znajomości bo ta moja koleżanka zna tą facetkę która tam czesze. W VIPie będzie się czesała moja koleżanka która bierze ślub w tym roku wiec jak już będzie po poproszę ją może będzie miała jakieś zdjęcia jak ona była uczesanaCytat:
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-03-29 o 11:31 |
||
|
|
|
#4465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze sie ni rozglądałam za fryzjerem ale te fryzurki mnie zachęciły ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- [QUOTE=Chatka;26030035] Może taki? A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy - PM 2012, cz. IVmi też sie podoba ![]()
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy
- PM 2012, cz. IV![]() Super
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
no to widzę że nową nazwę mamy z głowy
mi też się bardzo podoba
|
#4469 |
|
Zadomowienie
|
BASKAETA
Wejdź w SALON i Cennik, tam jest adres;-) W dniu ślubu przyjeżdżają też do domu;-) Wtorek-Sobota 10.00-18.00 Niedziela i wcześniejsze lub późniejsze godziny na zapisy telefoniczne adres: Konopacka 3/5 Warszawa tel +48 501 105 475, +48 511 400 595 Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-03-29 o 12:09 |
|
|
|
#4470 |
|
Zadomowienie
|
My najprawdopodobniej będziemy mieli "Żołądkową Gorzką Czystą de Luxe" a to dlatego, że jest to jedyna wódka którą ja jestem w stanie przełknąć. No i z tego co teściowa mówiła to na nią dostaniemy największy rabat, gdyż u nich w sklepie bardzo dobrze schodzi i dla zwykłego klienta są rabaty, a dla nas, jak zamówimy 250 butelek to rabat będzie jeszcze większy...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

zobaczysz, ze wszystko sie ułoży
Kocham to miasto, ten dom, rodzicow, a Mame to juz w ogole na maxa. Bardzo mi jej brakuje, pewnie dlatego codziennie po pol godziny z nia rozmawiam przez tel 

18.08.2010 - zaręczyny