|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
|
|
|
|
|
#4382 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mądre słowa
Avon ma dużo super kosmetyków lecz na każdego działają inaczej![]() P. S. zierenko piasku pisałaś wczoraj, że masz urodziny w listopadzie. Ja też mam urodziny w listopadzie strzelec czy skorpion ?
|
#4383 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#4384 |
|
Raczkowanie
|
W niedziele złożyłam zamówienie na odbiór własny w punkcie In post, dziś już jest.
Regularna paczka przyjdzie dopiero jutro... chyba zmieniam sposób odbioru paczek...
|
#4385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rano puściłam zamówionko Mam już fv i wszystko jest Miałam obawy, a nazbierało się ponad 600 zł ![]() Szara kropa odżywcze serum do włosów suchych i łamliwych /Oferta Netto/
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#4386 |
|
Raczkowanie
|
Witam! dawno się nie udzielałam, ale muszę przyznać, że czytam Was regularnie, od postu do postu
![]() Ja miałam wczoraj Święto Paczki, mimo żółtych krop, wszystko przyszło, tzn. Torebka Julia Pierścionek Gabriella Super Shock Pur Blanca Blossom ![]() Przeglądałam katalog 6 i stwierdziłam (pocierając stronę zapachową), że Woda toaletowa Scentini Plum Twist pachnie bardzo podobnie do Adidasa różowego (Fruity Rhytm) co dla mnie jest ogromnym plusem ![]() ![]() Mam do Was prośbę, jeśli któraś może, to czy mogłaby wkleić na katalogowy fotkę szczoteczki nowego Tuszu do rzęs SUPER ENCHANTED w porównaniu do Tuszu Super Shock. Wdzięczna bym była również za opinie na temat tego nowego tuszu. Dodam, że bardzo odpowiada mi Super Shock, ale ten nowy wydaje się również OK. Z góry dziękuje. |
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z maseczek zdecydowanie polecam sake i ryż z Planet Spa! Zawsze mam po niej gładką buzię i taki ładny kolorek choć normalnie mam problemy z cerą.
Dziewczyny kończą mi się zapasy niebieskiego peelingu Clearskin i nie wiem jaki produkt "zastępczy" zamówić. Czy ten peeling ze srebrnej serii Clearskin choć trochę przypomina starą wersję? Niby jest napisane, że gruboziarnisty, ale czy to prawda? Proszę o opinię.
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
w strefie po raz kolejny wiadomość o różach w kamieniu oraz ankieta o katalogach
zaciekawiło mnie ostatnie pytanie o prenumeratę katalogów- czyżby jakieś zmiany szykowali? Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-03-29 o 13:14 |
|
|
|
#4389 |
|
Raczkowanie
|
ja z końca listopada
![]() Szara kropka przy żel-krem Solutions Matowa perfekcja
Praca Studia Perfumoholizm )Zwierzątka duże i małe Edytowane przez EvaBS Czas edycji: 2011-03-29 o 13:10 |
|
|
|
#4390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chodzi mi właśnie o stosowanie jej na linie wodną ![]() Dziękuję za opinie Podobnie jak karinka już wysłałam zamówionko, więc domówię sobie ją (jeśli będzie dostępna ) w kolejnym zamówieniu, bo dojrzałam do decyzji o wzięciu Perceive Dew
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
|
#4391 |
|
Raczkowanie
|
a ja tak z innej beczki.... oglądałyście dzisiaj Pytanie na śniadanie?
omawiali temat sprzedaży bezpośredniej, Ori lansowało się na ekranie, aż się dziwię, że Avon wcześniej na to nie wpadł
|
|
|
|
#4392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
powiem że jest ładny, ale te "koronki" ma tylko na górnej połowie obwodu, na dole jest taki bez koronki, taki "mosiężny" |
||
|
|
|
#4393 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio w dzień dobry tvn też sie reklamowali i też się dziwiłam,że avonu jeszcze nie było.W tvnnajlepsza była babka,która twierdziła,że są panie które zarabiają co 3 tygodnie czyli w kazdym nowym katalogu 150 tyś.zł. |
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się zdarzyło ze 2-3 razy, że coś z czerwonym światłem przyszło |
|
|
|
|
#4395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzisiaj też na temat zarobków kładli nacisk... jasne, każda tam jest milionerką |
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4397 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny warto kupić wody z dzisiejszeh oferty??
jak pachnie TTA dla mężczyzn??
|
|
|
|
#4398 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Dlatego tez szukam jakiegoś serum pod krem do cery suchej---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
a ta druga kręciła,kręciła i powiedziała że ona pracuje a Ori to taki dodatek i jakieś kilkaset złotych bo tylko rodzina u niej zamawia
|
||
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi ta strona zapachowa scentini wogóle nie pachnie w tym darmowym katalogu, tarłam, tarłam i nic, dopiero wpadłam na pomysł, żeby powąchać te katalogi, które kupiłam i faktycznie ładne, chyba się skuszę mimo, że straszyłyście tłustymi plamami ![]() ciekawa jestem jak szybko schodzi samoopalacz, bo wczoraj pomazałam kawałek nogi, bo byłam strasznie ciekawa efektu, dzisiaj rano jak zobaczyłam w świetle dziennym to owszem efekt super, ale kiedy ta plama mi zejdzie |
|
|
|
|
#4401 |
|
Zadomowienie
|
A propo tego błędnego zdjęcia różu w kamieniu to "dzięki" temu klientka zrezygnowała z jego zakupu
|
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i po uwzględnieniu ofert wiązanych? Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na zapytanie informujemy, że według wstępnych założeń oferta ma obowiązywać do końca kampanii 06/2011. Z pozdrowieniami, Więc będzie jeszcze sporo ofert promocyjnych
|
|
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-03-29 o 14:08 |
|
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
na forum rosyjskim znalazłam fotki torebki Kristina- nie wiem tylko czy link mogę podać w wątku katalogowym
Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-03-29 o 14:19 |
|
|
|
#4406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam wzięcie na te kremy Solutions, ale jak na złość pewnie, żadna klientka się nie skusi ![]() Dziękuję w każdym razie za info ![]() A co do samoopalacza Sama sobie też go zamówiłam, ale nie będę przeprowadzać takich testów jak Ty
|
|
|
|
#4407 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój mężczyzna uwielbia ten zapach i ja też
|
|
|
|
|
#4408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co chodzę w portach, a jak zachce mi się spódnicy, to w domu mam tylko czarne rajstopy
|
|
#4409 |
|
Raczkowanie
|
Czuję się troszkę zacofana
Czekacie co tam w katalogu 8 a ja jak na razie to czekam na paczkę i katalog 6
|
|
|
|
#4410 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak tu już jedna Wizażanka go polecała i była zadowolona z efektów, to położę na całe nóżki ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() U nas w normalnych okręgach obowiązuje kat 5, ale u trendujących kat 7, więc czekamy z niecierpliwością, kiedy ukaże się katalog 8
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

ale wezmę próbki najpierw,bo widzę że większości się nie podobają
ten jaśmin/lawenda bardziej jaśminem czy lawendą pachnie?

)
)
z jasnych kredek to mam w domu tylko srebrną
jeśli któraś może, to czy mogłaby wkleić na katalogowy fotkę szczoteczki nowego Tuszu do rzęs SUPER ENCHANTED w porównaniu do Tuszu Super Shock. Wdzięczna bym była również za opinie na temat tego nowego tuszu. Dodam, że bardzo odpowiada mi Super Shock, ale ten nowy wydaje się również OK.
) w kolejnym zamówieniu, bo dojrzałam do decyzji o wzięciu Perceive Dew