Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-29, 12:53   #4381
zalotnica83
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
ojojoj biedactwo

Kurczę coś się napaliłam na tę Reese nie wiedząc jak pachnie ale wezmę próbki najpierw,bo widzę że większości się nie podobają

Pytałam już innej dziewczyny,ale spytam i Ciebie Zalotnico ten jaśmin/lawenda bardziej jaśminem czy lawendą pachnie?
Moim zdaniem bardziej pachnie bardziej lawendą
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 12:58   #4382
EvaBS
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
dlatego w takie obietnice nie należy wierzyć
Bardzo mądre słowa do obietnic nie należy pochodzić, że na pewno się sprawdzą, poza tym nie każdy kosmetyk zawsze musi idealnie pasować każdemu. itd.... Avon ma dużo super kosmetyków lecz na każdego działają inaczej

P. S. zierenko piasku pisałaś wczoraj, że masz urodziny w listopadzie. Ja też mam urodziny w listopadzie strzelec czy skorpion ?
Zwierzątka duże i małe

EvaBS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 12:58   #4383
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Ziarnko piasku, ale dziewczynom nie chodziło o korektor do zakrywania Anew , tylko o korektor na zmarszczki mimiczne.Miał on miimalizować widoczność zmarszczek przez ich redukcję, a nie zasłanianie. Ale wcale nie redukuje, a tak naprawdę nic nie robi, tylko sporo kosztuje.
aha, no chyba że tak... ja mam ten korektor, ale kupowałam go z myślą że mi trochę cienei pod oczami ukryje a tu lipa :/ ale znalazłam swój korektor z pędzelkiem - z Aldika, korektor Lacury, za całe 3.49 funta (skądinąd wiem, że Lacurę produkuje Manhattan )

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez EvaBS Pokaż wiadomość
Bardzo mądre słowa do obietnic nie należy pochodzić, że na pewno się sprawdzą, poza tym nie każdy kosmetyk zawsze musi idealnie pasować każdemu. itd.... Avon ma dużo super kosmetyków lecz na każdego działają inaczej

P. S. zierenko piasku pisałaś wczoraj, że masz urodziny w listopadzie. Ja też mam urodziny w listopadzie strzelec czy skorpion ?
skorpion, a jakże w Zaduszki świętuję
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 13:00   #4384
EvaBS
Raczkowanie

W niedziele złożyłam zamówienie na odbiór własny w punkcie In post, dziś już jest.
Regularna paczka przyjdzie dopiero jutro... chyba zmieniam sposób odbioru paczek...
Zwierzątka duże i małe

Stary 2011-03-29, 13:01   #4385
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
kurczę mam dylemat

zastanawiam się jaką kredkę wybrać (wiem ,że żelowa i diamentowa są dobre) ale zastanawiam się też nad Białą kredką z netto Anew niedługo wyslę zamówienie i tak myślę czy opłaca się tą kredkę i akurat biała z jasnych kredek to mam w domu tylko srebrną a reszta ciemne

polecacie te kredki z Anew?fajne są?[COLOR="Silver"]
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
też jestem ciekawa opinii na temat tych kredek
i ja

Rano puściłam zamówionko Mam już fv i wszystko jest Macie racje, jak mnie się niezbyt katalog widzi, to klientki wpadają w szał zakupowy Miałam obawy, a nazbierało się ponad 600 zł

Szara kropa odżywcze serum do włosów suchych i łamliwych /Oferta Netto/
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 13:04   #4386
karolla90
Raczkowanie

Witam! dawno się nie udzielałam, ale muszę przyznać, że czytam Was regularnie, od postu do postu
Ja miałam wczoraj Święto Paczki, mimo żółtych krop, wszystko przyszło, tzn.
Torebka Julia
Pierścionek Gabriella
Super Shock
Pur Blanca Blossom

Przeglądałam katalog 6 i stwierdziłam (pocierając stronę zapachową), że Woda toaletowa Scentini Plum Twist pachnie bardzo podobnie do Adidasa różowego (Fruity Rhytm) co dla mnie jest ogromnym plusem

Mam do Was prośbę, jeśli któraś może, to czy mogłaby wkleić na katalogowy fotkę szczoteczki nowego Tuszu do rzęs SUPER ENCHANTED w porównaniu do Tuszu Super Shock. Wdzięczna bym była również za opinie na temat tego nowego tuszu. Dodam, że bardzo odpowiada mi Super Shock, ale ten nowy wydaje się również OK.
Z góry dziękuje.
karolla90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 13:05   #4387
Dagusiac
Zakorzenienie

Ja z maseczek zdecydowanie polecam sake i ryż z Planet Spa! Zawsze mam po niej gładką buzię i taki ładny kolorek choć normalnie mam problemy z cerą.

Dziewczyny kończą mi się zapasy niebieskiego peelingu Clearskin i nie wiem jaki produkt "zastępczy" zamówić. Czy ten peeling ze srebrnej serii Clearskin choć trochę przypomina starą wersję? Niby jest napisane, że gruboziarnisty, ale czy to prawda? Proszę o opinię.
Stary 2011-03-29, 13:08   #4388
patusia22
Zakorzenienie

w strefie po raz kolejny wiadomość o różach w kamieniu oraz ankieta o katalogach

zaciekawiło mnie ostatnie pytanie o prenumeratę katalogów- czyżby jakieś zmiany szykowali?

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-03-29 o 13:14
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 13:08   #4389
EvaBS
Raczkowanie

Cytat:
skorpion, a jakże w Zaduszki świętuję
ja z końca listopada

Szara kropka przy żel-krem Solutions Matowa perfekcja
Zwierzątka duże i małe

Edytowane przez EvaBS
Czas edycji: 2011-03-29 o 13:10
Stary 2011-03-29, 13:09   #4390
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:

te kredki są dobre, mam tą białą - używam do lini wodnej - ładnie rozświetla i odświeża spojrzenie, jest przyjemna w użyciu, tzn. nie za twarda, taka w sam raz i nie szarpie powiek
O świetnie! chodzi mi właśnie o stosowanie jej na linie wodną
Dziękuję za opinie

Podobnie jak karinka już wysłałam zamówionko, więc domówię sobie ją (jeśli będzie dostępna ) w kolejnym zamówieniu, bo dojrzałam do decyzji o wzięciu Perceive Dew
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Stary 2011-03-29, 13:13   #4391
izolda0805
Raczkowanie

GG do izolda0805

a ja tak z innej beczki.... oglądałyście dzisiaj Pytanie na śniadanie?
omawiali temat sprzedaży bezpośredniej, Ori lansowało się na ekranie,
aż się dziwię, że Avon wcześniej na to nie wpadł
izolda0805 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 13:14   #4392
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
nawet przy stosowaniu kwasów nocą należy używać filtrów ponieważ kwasy mają za zadanie złuszczać , więc trzeba chronić "świeżą" skórę żeby nie dorobić się plam pigmentacyjnych
a o tym to nie wiedziałam,
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Dokia, dostałaś już zegarek Pavia? Mamuśka wierci mi dziurę w brzuchu o niego Wiem, że nie masz czasu, ale wystarczy, że napiszesz czy się opłaca go kupić, czy nie Dziękuję
tak, dostałam, fotki zrobiłam już wczoraj, dziś po 15tej wrzucę, bo teraz jestem w pracy ... wiec poczekaj 2 godzinki
powiem że jest ładny, ale te "koronki" ma tylko na górnej połowie obwodu, na dole jest taki bez koronki, taki "mosiężny"
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 13:24   #4393
smerfetka2000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izolda0805 Pokaż wiadomość
a ja tak z innej beczki.... oglądałyście dzisiaj Pytanie na śniadanie?
omawiali temat sprzedaży bezpośredniej, Ori lansowało się na ekranie,
aż się dziwię, że Avon wcześniej na to nie wpadł

Ostatnio w dzień dobry tvn też sie reklamowali i też się dziwiłam,że avonu jeszcze nie było.W tvnnajlepsza była babka,która twierdziła,że są panie które zarabiają co 3 tygodnie czyli w kazdym nowym katalogu 150 tyś.zł.
smerfetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 13:34   #4394
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
zapewniam Cię, że u nas przy czerwonym krzyżyku dany kosmetyk nie przychodzi już kilkanaście razy sprawdzałam i jak od dwóch lat jestem konsultantką tak jak coś miało czerwone światło to nie przyszło, nie masz się co martwić
Światła są od niedawna więc 2letni staż nic nie znaczy Mi się zdarzyło ze 2-3 razy, że coś z czerwonym światłem przyszło Ja po prostu nie usuwam z zamówienia.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 13:35   #4395
izolda0805
Raczkowanie

GG do izolda0805

Cytat:
Napisane przez smerfetka2000 Pokaż wiadomość
Ostatnio w dzień dobry tvn też sie reklamowali i też się dziwiłam,że avonu jeszcze nie było.W tvnnajlepsza była babka,która twierdziła,że są panie które zarabiają co 3 tygodnie czyli w kazdym nowym katalogu 150 tyś.zł.
ooooo, tego to nie widziałam dzisiaj też na temat zarobków kładli nacisk... jasne, każda tam jest milionerką
izolda0805 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 13:35   #4396
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
I jeszcze pytanie odnośnie tego żelu w sprayu dodającego objętości ze str. 156-157 czy warto?? bo nie wiem czy sobie zamówić czy darować?? I który z tych mini-kremików Solutions ze str. 78 polecacie, rozważam dwa "Idealna równowaga" bo mam cerę mieszaną albo "Ochrona młodości" bo mi 30-tka zaraz stuknie ?
Będę wdzięczna za Wasze odpowiedzi!!
Ochrona młodości jest chyba tłustsza, u mnie nawet mama nie może używać z Solution tych, które są przeciwzmarszczkowe, bo mówi, że są za tłuste. Ja używam Idealnej równowagi i w sumie ok
Stary 2011-03-29, 13:41   #4397
patrycja11
Raczkowanie

Dziewczyny warto kupić wody z dzisiejszeh oferty??
jak pachnie TTA dla mężczyzn??
patrycja11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 13:55   #4398
smerfetka2000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ochrona młodości jest chyba tłustsza, u mnie nawet mama nie może używać z Solution tych, które są przeciwzmarszczkowe, bo mówi, że są za tłuste. Ja używam Idealnej równowagi i w sumie ok
Ja używam serii ochrona młodości krem na dzień ,na noc i pod oczy i te kremy są bardzo lekkie,wchłaniają się błyskawicznie.Jak dla mnie to cieszyłabym się gdyby były tłuste bo mam skórę suchą i czasem muszę smarować się dwa razy tzn.jak się wchłonie to muszę posmarować jeszcze raz.Dlatego tez szukam jakiegoś serum pod krem do cery suchej

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez izolda0805 Pokaż wiadomość
ooooo, tego to nie widziałam dzisiaj też na temat zarobków kładli nacisk... jasne, każda tam jest milionerką
Na tvn tez nie chcieli powiedzieć dokładnej sumy.Ta jedna babka to wyskoczyła z tym 150 tyś a ta druga kręciła,kręciła i powiedziała że ona pracuje a Ori to taki dodatek i jakieś kilkaset złotych bo tylko rodzina u niej zamawia
Stary 2011-03-29, 13:58   #4399
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja używam serii ochrona młodości krem na dzień ,na noc i pod oczy i te kremy są bardzo lekkie,wchłaniają się błyskawicznie.Jak dla mnie to cieszyłabym się gdyby były tłuste bo mam skórę suchą i czasem muszę smarować się dwa razy tzn.jak się wchłonie to muszę posmarować jeszcze raz.Dlatego tez szukam jakiegoś serum pod krem do cery suchej
No to pewnie jakąś kolejną serię mama miała, w każdym razie na pewno był tłusty.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 14:02   #4400
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
O świetnie! chodzi mi właśnie o stosowanie jej na linie wodną
Dziękuję za opinie

Podobnie jak karinka już wysłałam zamówionko, więc domówię sobie ją (jeśli będzie dostępna ) w kolejnym zamówieniu, bo dojrzałam do decyzji o wzięciu Perceive Dew
cinusiowa pisała, że w k8 dają perceive dew za 5 kremów solutions, jeśli ci to schodzi to możże warto poczekać

a mi ta strona zapachowa scentini wogóle nie pachnie w tym darmowym katalogu, tarłam, tarłam i nic, dopiero wpadłam na pomysł, żeby powąchać te katalogi, które kupiłam i faktycznie ładne, chyba się skuszę mimo, że straszyłyście tłustymi plamami

ciekawa jestem jak szybko schodzi samoopalacz, bo wczoraj pomazałam kawałek nogi, bo byłam strasznie ciekawa efektu, dzisiaj rano jak zobaczyłam w świetle dziennym to owszem efekt super, ale kiedy ta plama mi zejdzie mogłam posmarować całe nogi od razu
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 14:03   #4401
Agatheska
Zadomowienie

A propo tego błędnego zdjęcia różu w kamieniu to "dzięki" temu klientka zrezygnowała z jego zakupu
Stary 2011-03-29, 14:03   #4402
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość

zawsze w strefie przy ostatnim kroku zamówienia było napisane: NP. ZAMÓW NA 1000ZŁ BY MIEĆ 35% OPUSTU

a teraz wyskakuje taka info(tzn u mnie tak jest) : Powiększ wartość tego zamówienia o 347,20 zł, aby uzyskać opust 35%*.

w sumie może i lepiej bo nie musimy same liczyć
A ta kwota przedstawia rzeczywistą kwotę zamówienia? Bez katalogów po 3 zł sztuka(wychodzi 20 x3 = 60 zł ) i po uwzględnieniu ofert wiązanych?

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na zapytanie informujemy, że według wstępnych założeń oferta ma
obowiązywać do końca kampanii 06/2011.

Z pozdrowieniami, Więc będzie jeszcze sporo ofert promocyjnych
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 14:06   #4403
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość

Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na zapytanie informujemy, że według wstępnych założeń oferta ma
obowiązywać do końca kampanii 06/2011.

Z pozdrowieniami, Więc będzie jeszcze sporo ofert promocyjnych
może coś mi się spodoba, bo na razie nic
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 14:07   #4404
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
ciekawa jestem jak szybko schodzi samoopalacz, bo wczoraj pomazałam kawałek nogi, bo byłam strasznie ciekawa efektu, dzisiaj rano jak zobaczyłam w świetle dziennym to owszem efekt super, ale kiedy ta plama mi zejdzie mogłam posmarować całe nogi od razu
potraktuj tą plamę sokiem z cytryny - powinno zejść

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-03-29 o 14:08
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 14:07   #4405
patusia22
Zakorzenienie

na forum rosyjskim znalazłam fotki torebki Kristina- nie wiem tylko czy link mogę podać w wątku katalogowym

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-03-29 o 14:19
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 14:10   #4406
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
cinusiowa pisała, że w k8 dają perceive dew za 5 kremów solutions, jeśli ci to schodzi to możże warto poczekać

hmm mówisz? Mam wzięcie na te kremy Solutions, ale jak na złość pewnie, żadna klientka się nie skusi Poza tym to dopiero za 3 katalogi, to ja się doczekać nie będę mogła, bo to taki wiosenny zapach W dodatku, mam próg 30%, więc taka okazja

Dziękuję w każdym razie za info pomyślę

A co do samoopalacza jak pisałaś wcześniej, że zastosujesz go jedynie na skrawku ciała to tak sobie pomyślałam czy, aby na pewno wiesz z czym to się wiąże hehe
Sama sobie też go zamówiłam, ale nie będę przeprowadzać takich testów jak Ty
Stary 2011-03-29, 14:11   #4407
GosienkaC
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patrycja11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny warto kupić wody z dzisiejszeh oferty??
jak pachnie TTA dla mężczyzn??
Woda dla mężczyzn jest bardzo trwałym zapachem, trochę taki korzenny jakby zapach, dla niektórych wydaje się za ciężkich, mi się podoba, jest intensywny i idealny raczej na jesień/ zimę.
Mój mężczyzna uwielbia ten zapach i ja też
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 14:12   #4408
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
A co do samoopalacza jak pisałaś wcześniej, że zastosujesz go jedynie na skrawku ciała to tak sobie pomyślałam czy, aby na pewno wiesz z czym to się wiąże hehe
Sama sobie też go zamówiłam, ale nie będę przeprowadzać takich testów jak Ty
ja tam też przetestuję na kawałku nogi
póki co chodzę w portach, a jak zachce mi się spódnicy, to w domu mam tylko czarne rajstopy

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 14:13   #4409
smerfetka2000
Raczkowanie

Czuję się troszkę zacofana

Czekacie co tam w katalogu 8 a ja jak na razie to czekam na paczkę i katalog 6
Stary 2011-03-29, 14:18   #4410
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja tam też przetestuję na kawałku nogi
póki co chodzę w portach, a jak zachce mi się spódnicy, to w domu mam tylko czarne rajstopy
A ja tam zaryzykuję Jak tu już jedna Wizażanka go polecała i była zadowolona z efektów, to położę na całe nóżki

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Czuję się troszkę zacofana

Czekacie co tam w katalogu 8 a ja jak na razie to czekam na paczkę i katalog 6
bo my takie "do przodu" jesteśmy
U nas w normalnych okręgach obowiązuje kat 5, ale u trendujących kat 7, więc czekamy z niecierpliwością, kiedy ukaże się katalog 8
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości