Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. 1 1,61%
Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. 2 3,23%
Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. 1 1,61%
Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. 0 0%
Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. 0 0%
Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. 0 0%
Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 19 30,65%
Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! 6 9,68%
Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! 1 1,61%
Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. 4 6,45%
Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 28 45,16%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-29, 17:24   #3451
MoniaK
Zakorzenienie

Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
wiesz kusi mnie, ale ost chodze na zakupy tylko z Tż a on mnie wrecz odgania od stoiska z kosmetykami, jemu sie wszystko za drogie widzi potrafi nieraz powiedziec :"lepiej dzidzi cos kupic, przeciez tobie nic nie trzeba, dobrze wygladasz" ehhhhh i na tym sie konczy. Dlatego zbieram sobie pocichaczu jakies zaskorniaczki ktore w przyszlosci mam zamiar przeznaczyc na cos dla siebie- wlasnie z kosmetykow.
Nie smiejcie sie, ale jak postawie cos nowego w lazience to on nawet nie zauwazy

ale ost kupilam odzywke do wlosow, mgielke zapachowa, kulke i plyn do higieny imtymnej rumiankowy oraz blyszczyk za tz wyplatke
ale Ty chyba nie masz wyrzutów z powodu wydatków, co? przecież jakby nie było nie tylko Twój TŻ zarabia Na dłuższą metę nie ma się co umartwiać i odmawiać sobie każdego kosmetyku. Jasne że jak mnie nie stać na Diora (czy choćby LRP) to kupuję coś tańszego ale jakby mi małż wypominał co kupiłam to ojj Poza tym faceci tak mają, że nie zauważają nowych nabytków i to chyba lepiej

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
nawet nie to ze nie trawie. tylko mam diametralnie inne podejscie do życia. na szczescie widuje je raczej rzadko i nie muszę się tłumaczyc z mojego odmiennego podejscia wychowywanie dzieci to powinno sie zgłosic do super niani

z jednej strony chcą jak najlepiej dla swoich dzieci ale nie wiedza ze je krzywdza na dłuższą metę.
- ta co ma 4 synów czesto gęsto okłamuje swojego męża ze zapłaciła np rachunek na prąd a za tą kase kupuje słodycze dla dzieci ... (żenua)
- i ta sama siostra robi wszystkie zadania za swoje dzieci... bo maja lepsze oceny wtedy. no ale nie wie ze to jest robienie z dzieci kaleki... no bo jaki w tym sens. jak mnie nerwy biora jak ona rozwiazuje za nich zadania a oni na play station grają.
wiec zawsze jak u nich jestem to siadam z nimi do lekcji i albo matmy ich ucze albo angielskiego . i wiecie co? zawsze mowia ze bardzo lubią sie ze mną uczyc bo ja ich ZMUSZAM do myślenia. i dzieciom tego potrzeba!
zbieram szczenę z podłogi
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 17:25   #3452
Mango08
Rozeznanie

Paulizia wiem, że Ty i Daisy (coś ją wcięło dzisiaj) poleciałyście, ale my ze względów zawodowych mieliśmy lecieć dopiero wiosną, także podróż poślubna się nie odbyła, ale nie narzekamy z tego powodu. Zazdroszczę Meksyku, od znajomych słyszeliśmy, że świetne miejsce warte zobaczenia!

Filip 21/06/2011
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 17:32   #3453
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

mam do was pytanie z serii DEKOROWANIE DOMU:d

Mam w pokoju meble w kolorze olchy ściany będę mieć w kolorze cafe late w jednym miejscu chce przykleić tapetę ze dwa lub trzy paski w kolorze fioletu, chodzi mi mniej wiecej o TAKI efekt. reszte dodatków bede miec w kolorze beżu kremu fioletu... i moje pytanie dotyczyt koloru kaloryfera
mam stary brzydki NIEBIESKI KALOROYFER. I nie wiem jaki kolor teraz mu nadac. podoba mi sie grafitowy matowy ale nie wiem czy nie bedzie to dziwnie wyglądac. ewentualnie odcień szarego.
jak myślicie??
doradzcie plisss
Stary 2011-03-29, 17:33   #3454
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

cos nie wszystkie stronki w klubie mi dziłają

biedna mimbi, mam nadzieje, ze bedzie dobrze.
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 17:33   #3455
Paulizia
Wtajemniczenie

No wlasnie gdzie jest Daisy??? I Anulka juz powinna z pracy wrocic
Stary 2011-03-29, 17:39   #3456
zabuus
Raczkowanie

odebralam wyniki więc tak: mam pojedyncze nablonki plaskie oraz leukocyty w moczu. glukoze na czczo mialam 90, hemoglobine mam 10.6, hematokryt mam sporo obnizony bo mam 30,2 a norma 35,0 i leukocyty mam lekko podwyższone bo 10.1

zabuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 17:39   #3457
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość

kompletnie mnie to nie dziwi
Stary 2011-03-29, 17:45   #3458
anula_81
Zakorzenienie

Jestem jestem, ale bylam dzisiaj tak nie w sosie caly dzien ze myslalam, ze kogos rozniose, wylam w kibelku firmowym i jak jeszcze sie okazalo, ze TZ znowu musi siedziec w pracy to juz sie rozbeczalam totalnie, zrobilam sobie placki z jajka maki i wody i walnelam do lozka, probujac was doczytac.
dalej patrzec na siebie nie moge, masakra jakas.
Paulizia jestem jestem kochana Jak milo ze pamietasz o mnie a Daisyy faktycznie cos nie widac...
Mary a pewka ze moj lezaczek najladniejszy i wypraszam sobie ma wibre i zabawke taka na dole

KCIUKI ZA MIMBIIIIIIII!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

Lolunia ja mam 171 wiec niewiele wiecej i tez mi wszystko wlazlo w nogi a wlasciwie w uda i kolana, dzisiaj wszysccy nagle sie tym zainteresowali ze mam opuchniete kolana i ze to z pewnoscia woda. co z tego ze woda, jak gruba jestem i jak zaloze polbuty(na szczescie u nas jeszcze zima) to bede wygladac jak baleron

a co do panikowania, nie jestes sama, mnie sie niby wydaje ze mam wszystko, ale jak tylko zaczynam o tym myslec to wpadam w panike, wiec stwierdzilam, ze juz nic nie dokupuje, jak cos bedzie potrzebne to sie dokupi i tyle.

grazin tez mam taka kolezanke niestety, ktora wiem ze chce dobrze, ale po prostu witki mi opadaja, jak mi takie wlasnie komplementy wali. powiedzialanbym jej zeby spojrzala najpierw na siebie w lustrze. Ja dzisiaj jak narzekalam, ze mam grube te kolana to sie dowiedzialam od jednej kumpeli ze albo ciaza albo figura. no i wylam w kibelku

doczytuje was dalej. ale jak bede niemila to nie krzyczcie na mnie, po prostu jestem dzisiaj bomba zegarowa, tylko czekac az wybuchne..bueeeeeeeeeeeeu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 17:48   #3459
matallewar
Zakorzenienie

Ja próbuję Was doczytywać, ale mi co chwila sieć na uczelni pada

Edzik ćwiczy karate - nie daje mi wysiedzieć na zajęciach

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 17:49   #3460
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
ale Ty chyba nie masz wyrzutów z powodu wydatków, co? przecież jakby nie było nie tylko Twój TŻ zarabia Na dłuższą metę nie ma się co umartwiać i odmawiać sobie każdego kosmetyku. Jasne że jak mnie nie stać na Diora (czy choćby LRP) to kupuję coś tańszego ale jakby mi małż wypominał co kupiłam to ojj Poza tym faceci tak mają, że nie zauważają nowych nabytków i to chyba lepiej

pewnie ze mam swoja, ale wiesz jak to jest- zawsze malo
ale ja zawsze wiem kiedy moge sobie pozwolic i wtedy nie musze sie mu spowiadac

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Mary to mamy te same cele co do pyszczka! Jak znajdziesz jakiś hicior na wyrównanie kolorytu i zmarszczki mimiczne to daj znać! Przed ciążą używałam retinolu 2010 z dermici, ale obawiałam się jego działania na dzidziola i zaprzestałam.
Właśnie o tej serii pisałam, no i serum eveline też tanie. TŻ składał zamówienie na prezent u mnie

Kasiu nie do końca podobnie, bo ja dopiero 30t i już ta waga.
oj kochana, jakos to zrzucisz po porodzie. Musimy wytrzymac te kilka tygodni...jestem z toba!

Cytat:
o kurcze

trzymamy z Sebciem kciuki.
mam nadzieje ze to nic poważnego. lekarze w szpitalu to wolą zostawić na obserwacje nawet jak nic sie nie dzieje. ale my jestesmy w wysokiej ciąży więc sie juz boja.

ucałuj mimbusie jak bedziesz jej pisac

też ustalilismy z tż, że kłucic sie bedzimey w innym pokoju i niech dziecko na to nie patrzy. ma widziec ze mamusia i tatuś się kochają
na penwo kazdy z nas przezył jakas kłutnie rodziców, ja nie chce zeby moje dziekco sie tak czuło...

nawet nie to ze nie trawie. tylko mam diametralnie inne podejscie do życia. na szczescie widuje je raczej rzadko i nie muszę się tłumaczyc z mojego odmiennego podejscia wychowywanie dzieci to powinno sie zgłosic do super niani

z jednej strony chcą jak najlepiej dla swoich dzieci ale nie wiedza ze je krzywdza na dłuższą metę.
- ta co ma 4 synów czesto gęsto okłamuje swojego męża ze zapłaciła np rachunek na prąd a za tą kase kupuje słodycze dla dzieci ... (żenua)
- i ta sama siostra robi wszystkie zadania za swoje dzieci... bo maja lepsze oceny wtedy. no ale nie wie ze to jest robienie z dzieci kaleki... no bo jaki w tym sens. jak mnie nerwy biora jak ona rozwiazuje za nich zadania a oni na play station grają.
wiec zawsze jak u nich jestem to siadam z nimi do lekcji i albo matmy ich ucze albo angielskiego . i wiecie co? zawsze mowia ze bardzo lubią sie ze mną uczyc bo ja ich ZMUSZAM do myślenia. i dzieciom tego potrzeba!

kurde przepraszam ze tak sie rozpisuje.
ale ty masz te siostry Tż, nic tylko

ja tez pamietam niejedna klotnie rodzicow i pamietam swoj placz, a najlepsze jest to ze akurat takie rzeczy najbardziej sie pamieta...ja mialam wtedy okolo 4-5lat bo jeszcze bylam z nimi.

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

nie, bo wczoraj mialam wizyte

dziekuje wszystkim dziewczynom, ktore zauwzazyly mojego zdychajacego posta
jestescie kochane

czuje sie jak wrak
nie moge nic przelknac
pol bulki jem 3 godziny...

spalam znowu
eh

aha kciukasy dla Mimbi
masz PW. Mam nadzieje, ze ci ta jelitowka przejdzie

Cytat:
Napisane przez zabuus Pokaż wiadomość
odebralam wyniki więc tak: mam pojedyncze nablonki plaskie oraz leukocyty w moczu. glukoze na czczo mialam 90, hemoglobine mam 10.6, hematokryt mam sporo obnizony bo mam 30,2 a norma 35,0 i leukocyty mam lekko podwyższone bo 10.1
hemoglobinka niska, a leukocyty pewnie z przeziebienia co? kiedy masz wizyte?
Nikosia

Stary 2011-03-29, 17:50   #3461
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Hej mamuski
komletnie nie wiem co u was od wczoraj,mam 5 stron do nadrobienia
byłam dzisiaj u mamuski od rana a zaraz zabieram sie za gołąbki...
wczoraj w połowie dnia padł mi net i nie miałam nawet szansy tu zajrzec a co dopiero życzyć wam dobrej nocy, wybaczcie
ale dzisiaj juz jestem online tylko musze to wszystko nadrobic

pogoda u mnie dzisiaj piękna, aż żyć się chce
szkoda tylko,że mężulek musi 12 godzin w pracy siedzieć...

będę was powoli podczytywać
Stary 2011-03-29, 17:53   #3462
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:

Mam w pokoju meble w kolorze olchy ściany będę mieć w kolorze cafe late w jednym miejscu chce przykleić tapetę ze dwa lub trzy paski w kolorze fioletu, chodzi mi mniej wiecej o TAKI efekt. reszte dodatków bede miec w kolorze beżu kremu fioletu... i moje pytanie dotyczyt koloru kaloryfera
mam stary brzydki NIEBIESKI KALOROYFER. I nie wiem jaki kolor teraz mu nadac. podoba mi sie grafitowy matowy ale nie wiem czy nie bedzie to dziwnie wyglądac. ewentualnie odcień szarego.
jak myślicie??
doradzcie plisss
Ja bym chyba pomalowała tym cafe latte ale nie widząc pokoju to ciężko doradzić. Przynajmniej mi, bo nie jestem uzdolniona plastycznie Tak więc moja opinia może być nic nie warta

Anula, to ja Ci się usuwam z drogi dzisiaj
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 17:54   #3463
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

TRZYMAM KCIUKI ZA MIMBI

takich wieści się nie spodziewałam, ale dobrze, że pojechała to sprawdzić, będzie na pewno dobrze
Stary 2011-03-29, 17:56   #3464
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Ja bym chyba pomalowała tym cafe latte ale nie widząc pokoju to ciężko doradzić. Przynajmniej mi, bo nie jestem uzdolniona plastycznie Tak więc moja opinia może być nic nie warta

Anula, to ja Ci się usuwam z drogi dzisiaj
kaza opisnia jest cenna
niezły pomysł, tylko nie wiem czy dostane farbe matowa do kaloryferów w takim kolorze... ale poszukam

ktoś jeszcze się wypowie na bardzo ciążowy temat, mianowicie kolor mojego kaloryfera?:P
Stary 2011-03-29, 17:57   #3465
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
Jestem jestem, ale bylam dzisiaj tak nie w sosie caly dzien ze myslalam, ze kogos rozniose, wylam w kibelku firmowym i jak jeszcze sie okazalo, ze TZ znowu musi siedziec w pracy to juz sie rozbeczalam totalnie, zrobilam sobie placki z jajka maki i wody i walnelam do lozka, probujac was doczytac.
dalej patrzec na siebie nie moge, masakra jakas.

doczytuje was dalej. ale jak bede niemila to nie krzyczcie na mnie, po prostu jestem dzisiaj bomba zegarowa, tylko czekac az wybuchne..bueeeeeeeeeeeeu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
pewnie kazda sie ze mna zgodzi, kochana ty potrzebujesz odpoczynku od pracy, takiego wyciszenia sie....kiedy ty idziesz na to L4? bo juz nie wiem
Nikosia

Stary 2011-03-29, 18:01   #3466
anula_81
Zakorzenienie

Dobrze, ze was podczytywalam w pracy bo inaczej ciezko to widze

Weredka sliczny masz brzuszek, moze i sporawy ale za to sliczniutki, jak to mowia, nie dogodzisz mnie wszyscy mowia, ze mam maly a chcialabym wiekszy
Agus wspolczuje jelitowki! nie wierze ze cie tak potrfaktowali, jelitowka jest niebezpieczna na dluzsza mete w ciazy, mozna sie odwodnic! poza tym jelitowka to nei przelewki, ja w powiklaniu jelitowki mialam zapalenie trzustki ostre i omal sie nie przekrecilam. Zycze zdrowka kochana
aliczka ale ci dobrze , pochwal sie potem co kupilas

Kasiulka widze ze wszystkie mamy dola z tego samego powodu, najgorsze ze nikt mnie nie rozumie i ludzie jakos denerwuje to ze nie mam nagle energii i narzekam...a ja mam ochote ponarzekac i nie mam sily sie do nich w pracy usmiechac i mowic ze mi dobrze jak mi zle...

gratuluje certyfikatu
matall sliczny masz brzuszek, ja mam tez taki szpiczasty i tez tak nisko ale chudzielec z ciebie sliczniusi! az zebra wystaja i brzusio
Moria ty widze aktywnie, ja mialam aktywniejszy tydzien z mama, a teraz sily odeszly mi calkiem.co do dola, staram sie olac jak moge, ale od wczoraj tak mnei dopadl, czuje sie taka samotna tutaj wiesz.... jakos jakby caly swiat mnei nei rozumial., ludzie ktorych lubilam i przyjaznilam sie w prazy odchodza i nie bede miala do kogo wracac i w ogole po prostu zle, chyba potrzebuje zeby ktos przytulil i powiedzial, ze kocha a TZ musi biedny w pracy siedziec, a mnie dodatkowo mecza wyrzuty sumienia ze nie mam sily mu obiadu zrobic
milej wizyty gosci zycze
i nie moge sie mojej Zosienki doczekac juz, naprawde, mojej gimnastyczki brzuszkowej
co do rozstepow,ja mam jak pisalam z okresu dojrzewania, lekarze przepisywali masci z apteki na recepte nawet i neistety na to nic nie pomaga, jasnieja, ale sa dalej, a ja ich nienawidze...a teraz mam nowe fioletowe na bokach i juz nawet lustra nie chce ogladac

Paulizia! lezaczek wybieramy ten co mam ja i koniec)

Violisia

Mazianka ide za Toba zrobic sobie kawke i ciasteczko zjem, zgaga mnei pewnie zje tak jak wczoraj po truskawkach, ale mam gdziec...musze sobie humor poprawiac..buuuuuu
ale jestem marudnaaa

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2011-03-29, 18:02   #3467
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

anula wspułczuje i przytulam mocno.
też sądze ze powinnas juz udac sie na zasłuzowny odpoczynek
nikt nie wytrzyma takiego obciazenia w ciazy. trzeba odpocząć...
czasem są takie dni ze wszystko wydaje sie beznadziejne ale mam nadzieje ze jutro wstaniesz spojrzysz na słoneczko za oknem i swiat wyda sie weselszy
Stary 2011-03-29, 18:03   #3468
principessina
Zakorzenienie

no przelecialam odkurzczem, zostalo mi tylko prasowanko, ale juz jestem zmachana

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
ja sie smaruje tylko oliwka na roztepy z rossmana, wkurza mnie bo dlugo sie wchlania...moj pepek jest bardzo brazowy, skora wokol niego sucha, a krechy fioletowe- bllleeeeeeeeeeee
ja smaruje sie oliwka ze slodkich migdalow, tez sie b. dlugo wchlania, a na noc pod pizamke zakladam stare t-shirty meza, bo tak to wszystkie pizamki mialabym poniszczone...

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Mimbi pojechała do szpitala, sprawdzić to, o czym pisała w Klubie i zostawili Ją na obserwację! TRZYMAĆ KCIUKI!
oj oj narobilo sie, coraz wiecej z nas ma jakies objawy!!! mimbi trzymamy kciuki, daj szybko znac co tam sie dzieje!!!

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Princi u nas jest ten lezaczek, ale w Polsce jest 20 funtow tanszy. Poza tym mama chce kupic, a ja mam tylko wybrac takze wybralam ten, bo tez nie chce ich naciagac na drozsze zabawki...
Paulizia a ile taki lezaczek w Pl kosztuje, bo patrzylam na wloskich stronach i cus takiego to 200 euro troszke drogie mi sie wydaje...

Cytat:

jak myślicie??
doradzcie plisss
Grazin my dwie sciany w pokoiku malego bedziemy robic wlasnie takie bezowe/caffelatte, kaloryfer na Twoim miejscu tez bym takiz robila, bo za kolorowy to sie strasznie w oczy rzuca...wloskie mieszkania w ogole maluje sie raczej na biale, malo kto ma tak kolorowa jak w Pl, my mamy w salonie takie jasny zolty/bez i co ktos nie przyjdzie to sie dziwnie patrzy...ja bym w ogole zrobila troche ciemniejszy, ale mieszkanie jest dosc ciemne, wiec wtedy jeszcze mniej swiatal by bylo...
Stary 2011-03-29, 18:05   #3469
anula_81
Zakorzenienie

kasiulko 15 kwietnia ostatni dzien w pracy, ale na szczescie pracuje na pol etatu, wiec jutro jeszcze ,potem 3 dni w nastepnym tyg i moze 2 w ostatnim bo mam troche nadgodzin, ale wiesz dobija mnie fakt ze wszyscy fajni ludzie i tacy ktorzy sa dobrzy w tym co robia, sie zwalniaja i nie chce mi sie wkladac juz serca w ta prace ktora niegdys uwielbialam
moniaK jutro bede lepsiejsza, obiecuje

matall biedaku a ty na uczelni tez... przytulam

ide na ta kawke

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
anula wspułczuje i przytulam mocno.
też sądze ze powinnas juz udac sie na zasłuzowny odpoczynek
nikt nie wytrzyma takiego obciazenia w ciazy. trzeba odpocząć...
czasem są takie dni ze wszystko wydaje sie beznadziejne ale mam nadzieje ze jutro wstaniesz spojrzysz na słoneczko za oknem i swiat wyda sie weselszy

Grazinku kochane**
buziale sleeeee
i zaraz zerkne na twoj kaloryfer tylko odpoczne chwilke.

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2011-03-29, 18:09   #3470
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:

Grazinku kochane**
buziale sleeeee
i zaraz zerkne na twoj kaloryfer tylko odpoczne chwilke.
nie śmiem Cię męczyć tym

O-D-P-O-C-Z-Y-W-A-J
a może po prostu otworz szeroko okno i sobie pokrzycz?
Stary 2011-03-29, 18:13   #3471
Paulizia
Wtajemniczenie

Princi http://allegro.pl/fisher-price-lezac...512904564.html

200 euro??? wspolczuje cen...
Stary 2011-03-29, 18:14   #3472
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:

Kasiulka widze ze wszystkie mamy dola z tego samego powodu, najgorsze ze nikt mnie nie rozumie i ludzie jakos denerwuje to ze nie mam nagle energii i narzekam...a ja mam ochote ponarzekac i nie mam sily sie do nich w pracy usmiechac i mowic ze mi dobrze jak mi zle...

Mazianka ide za Toba zrobic sobie kawke i ciasteczko zjem, zgaga mnei pewnie zje tak jak wczoraj po truskawkach, ale mam gdziec...musze sobie humor poprawiac..buuuuuu
ale jestem marudnaaa
nie wiem moze to urok 3trymestru bo tez zaczynam miec dola i rowniez tak jak tobie brakuje mi Tż, w pracy siedzi po 15h

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość

ja smaruje sie oliwka ze slodkich migdalow, tez sie b. dlugo wchlania, a na noc pod pizamke zakladam stare t-shirty meza, bo tak to wszystkie pizamki mialabym poniszczone...

.
no ja tez mam taka stara koszule co mi jej nie szkoda i w niej spie, wlasnie przez ta oliwke...mam wrazenie ze ona i tak nic nie daje, roztepy swoja droga, ale nawet skora wcale nie lepiej wyglada...

Cytat:
kasiulko 15 kwietnia ostatni dzien w pracy, ale na szczescie pracuje na pol etatu, wiec jutro jeszcze ,potem 3 dni w nastepnym tyg i moze 2 w ostatnim bo mam troche nadgodzin, ale wiesz dobija mnie fakt ze wszyscy fajni ludzie i tacy ktorzy sa dobrzy w tym co robia, sie zwalniaja i nie chce mi sie wkladac juz serca w ta prace ktora niegdys uwielbialam

ale sami odchodza czy macie kryzys i ludzi zwalniaja??
Nikosia

Stary 2011-03-29, 18:16   #3473
Paulizia
Wtajemniczenie

Anulko jeszcze troche i ten dzien sie skonczy i przyjdzie nastepny... i napewno bedzie lepiej
Znalazlam Twoj bujaczek. Jest sliczny, ale chyba wybiore ten zielony...
Stary 2011-03-29, 18:18   #3474
24kasia86
Wtajemniczenie

ale mi prawa dlon spuchla, jest dwa razy wieksza od lewej
Nikosia

Stary 2011-03-29, 18:21   #3475
principessina
Zakorzenienie

dzieki Paulizia, ciekawe ile wysylka by kosztowala zagranice....
Stary 2011-03-29, 18:25   #3476
atiz
Rozeznanie

Cytat:
Zauważyłam, że nadużywam no w wypowiedziach, ale masakra
no

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
a z czego sie bierze ta czkawka u dzidziusia w brzuszku
chyba z połykania wód

Cytat:
Mimbi pojechała do szpitala, sprawdzić to, o czym pisała w Klubie i zostawili Ją na obserwację! TRZYMAĆ KCIUKI!
kurde dobrze że pojechałą o szpitala, powiedz że trzymamy za nią mocno kciuki

Grazin użyj tej samej farby co na ścianę, jeśłi martwisz sie że nie znajdziesz takiego samego koloru to użyj tej samej farby co na ścianę, wazne tylko żebyś kupiła farbę podkłądowa dobra ja kupuje farby w Flugerze, jesli nie ma u Ciebie takiego sklepu to kup jakiś podkłąd do takich powierzchni w Tukurili może.

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 18:29   #3477
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość
no

chyba z połykania wód

kurde dobrze że pojechałą o szpitala, powiedz że trzymamy za nią mocno kciuki

Grazin użyj tej samej farby co na ścianę, jeśłi martwisz sie że nie znajdziesz takiego samego koloru to użyj tej samej farby co na ścianę, wazne tylko żebyś kupiła farbę podkłądowa dobra ja kupuje farby w Flugerze, jesli nie ma u Ciebie takiego sklepu to kup jakiś podkłąd do takich powierzchni w Tukurili może.
kurcze nie bardzo rozumiem

na kaloryferze mam chyba 5 warstw farby olejnej, najpierw trzeba tonbedzie oczyscic moze tż zrobi to opalarką. no ale potem co?
są takie podkłady ktore beda sie na metlu trzyma i bede mogla na to pomalowac farbą do ścian??
nie ma u mnie tych sklepów
Stary 2011-03-29, 18:34   #3478
agus87
Zakorzenienie

anulinka2009 i kasiu dzieki
Stary 2011-03-29, 18:35   #3479
mazianka81
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
mazianka 80kg chudzinki (tak prognozuję na piątkowe ważenie u gina )
ciekawe gdzie Ty masz te 80kg?? Ja przy wzroscie 171 mam 79kg i jak słon sie widze

Cytat:
dobra a teraz się żalę!!!
byłam u teściowej i siostry tż wczoraj, no i siostra tż mnie nie widziała od mojego 3 miesiaca ciąży. i oto co usłyszałam:
- że juz sporo0 przytyłam bo 15 kg, ona w całedj ciązy 9 kg ale do 5 miesiaca traciła na wadze wiec to chyba nie dziwne
- ze spuchły mi stopy
- że mam "bardzo dziwny ten brzuszek"
- że mam brzuch nisko (ale ja od poczatku mam taki kształt)

także ogolnie miło... jak potem juz prawie mialam łzy w oczach jak takie rzeczy słyszałam, to jednak stwierdziła ze prawie w ogole nie widac ze przytyłam...
wiem ze nie wyglądam tak jak wczesniej, źle sie czuje w swoim ciele i w ogole...
ale mówienie kobiecie w ciąży "bardzo dziwny masz ten brzuszek" to chyab troche przesada...
Masakra jakas,ja jak cos takiego słysze,to tez zwykle szlag mnie trafia,
to jak moja szwagierka,ktora niedawno syna ur ( a ja mam Julke i czułam,ze synus teraz bedzie) i jak jej mowie,ze chłopak to ona,ze mam brzuch na dziewcznke i wez tu kłóć sie,takie to tylko odstrzelic

Cytat:
Moze lepej,ze ja poobserwujambedzie pewniejsza.

Cytat:
ale jestem marudnaaa
Anulka nie łam sie ,ja zwykle co 2 dni mam takie dopły,wiec to norma,a lustro omijam szerokim łukiem.
Będzie dobrze,to chwilowe zobaczysz.

Ja juz ledwo siedze,byłam na spacerze,zrobilam obiadek,umyłam dwa okna,poprasowalam i powiesiłam zasłony i siedze uff.

i mysle teraz jak tu namowic tz na przemalowanie salonu( to nic,ze we wrzesniu sie wprowadziilismy na nowopomalowane) wzieło mnie na limonke na scianie

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 18:35   #3480
anula_81
Zakorzenienie

Paulizia zielony wybierasz...? chyba strzele focha
ja juz chce zeby ten dzien sie skonczyl, zaraz bedzie do mnie psiapsiola na skype dzwonic, ale potem do was wracam oczywiscie
a jak u ciebie pogoda? tez pewnie wiosna co? tylko u mnei snieg padal w nocy!?!?

kasiulka moze tak nam samotnie bez TZtow bo sie boimy ze porod tuz tuz....i nie chcemy byc same jak cos sie zacznie
? z pracy ludzie sami odchodza, kryzys byl caly zeszly rok, ludzie byli na przymusowych zwolnieniach ale powracali, ale organizacja kulala, ludzie stracili zapal do pracym, rynek sie ruszyl w architekturze i powoli kazdy szukal nowehj pracy, ja nie szukalam bo jednak wiadomo ciaza, a teraz bede tam sama siedziala? z ludzmi ktorych nie lubie, bo wszyscy inni odeszli...

grazin nie pokrzyczalam, ale potlukl m sie talerz i sie tak wkurzylam ze rzucilam go jeszce raz o ziemie i neistety roztlukl sie na takie drobne kawaleczki ze mam nadzieje, ze w nic nie wdepnelam

jeju u mnie znowu chmury sniegowe. ja sie zastrzele

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości