|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Hej
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3782 |
|
Nindżopesz
|
Polly, gratuluję
Nie wybrażam sobie na czym ta dziura polega, meble nie są przytwierdzone do ściany? To w ogóle widać?Jakiś dziś nudny dzień aż się pospałam. |
|
|
|
#3783 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę?
Czy się nabijasz? Przecież wczoraj prosiłam o mieszkanie a dziś o przedszkole ![]() Cytat:
Nie było innych, lepszych słów do wyboru ![]() ![]() ![]() A jeszcze te mieszkaniowe kciuki to czymajcie oki ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3785 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Skąd wiedziałaś?!
Cytat:
![]() A Gothzilla żondzi Cytat:
Iwostin Capillin na noc działa, ale tylko dopóki się używa, jak przestajesz to różowy ryjek wraca ![]() Rimmel Vinyl Gloss się nie lepi, ten nowy Cytat:
Cytat:
Ano to Rewelka c'nie?I gratuluję decyzji Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#3786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za dochód Gryxiu, na wszystko masz odpowiedź! ![]() Cytat:
2. Już mi przeszło...też zmienię podpis
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
tez kcem foty Justynowych ciuchów
|
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3789 |
|
Nindżopesz
|
Ten mój chłop to jest jednak pierdoła.
Zadzwonił do starego nietoperza, że nie ma dla niej kasy bo nie zdążył dzisiaj przelać, przeleje jutro i skoro tak czy ma dziś do niej przychodzić. Nietoperz strzelił focha i się rozłączył. TŻ olał sprawę i poszedł nakładać se obiad. Przez ten czas nietoperz wydzwaniał do niego, w końcu do mnie, odebrałam łaskawie. Nietoperz jednak zawezwał go na obiad nawet bez tej kasy. TŻ odstawił obiad i poszedł się ubierać. Nietoperz zadzwonił do niego w✂✂✂✂iony za 5 min "gdzie jesteś, gdzie jesteś". TŻ grzecznie: "ubieram się zaraz będę, dobrze, dobrze". Wyszedł. Ja w międzyczasie zadzwoniłam do swojej matki, po skończonej rozmowie patrzę - dwa nowe nieodebrańce od nietoperza. Czemu ten frajer jest taki zgodny? Jakby to był mój nietoperz to kazałabym mu spier...lać na... no nie wiem gdzie wysłać nietoperza, i powiedziała, że niech mi na przyszłość załatwi teleport bo tak błyskawicznie nie jestem w stanie przybiec, zwłaszcza jak ktoś namolnie wydzwania i drze japę. A on tylko "dobrze dobrze". Pfff, mięczak. |
|
|
|
#3790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i cieszę się choc z połowicznego sukcesu - tera dolać drugie pół szklanki i będzie full ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]() no cóż - zawsze dziwiło mnie jak faceci sukcesu - zaradni zyciowo - zawodowo - i ogólnie inteligentni - są mamciowymi pierdołami - zgłębianie tego jest jednak ponad moje siły - wybacz zatem ze nie zaprzucę radą - no bo rence opadają - moze postrzelic w pięte - za każde dobrze dobrze - strzał ze śrutu??????? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-29 o 20:33 |
||
|
|
|
#3791 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z pielęgnacji dobrze robi właśnie kompleks i warto pamiętać o filtrach. I z doświadczenia-da się załagodzić i w miarę komfortowo żyć i nawet ludziowo wyglądać, ale to problem na całe życie. Przestajesz pielęgnować-nasila się. Popijam sobie coś o nazwie piwo Belfast. Browar Jabłonowo. Dobre
|
|
#3792 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale teraz widzę, że jakby ustawił nietoperza do pionu kilkanaście lat temu byłaby inna gadka. |
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
o vesenko, od kilku nocy zastanawiam sie jakie proporcje te olejowej vit C na olej i czy na byle jaki olej - mam kilka , ale kazdy coś tam ma inne właściwości - i nie wiem czy sie nie pogryzą - i tej olejowej mam strasznie mało i zgópłam ile jej kropić ?
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
Red, kim jest nietoperz?
|
|
|
|
#3795 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3796 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() i łuszczę się strasznie od 2 dni używam flavo c, może mi też na naczynka pomoże O fuck, nie zniesłabym tego...
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3798 |
|
BAN stały
|
Aaa
No... mam po prostu ładnie umyte włosy, błyszczące, bez problemu się rozczesały... Ale w moim przypadku to w sumie nie jest nic niesamowitego Więc nie wiem, jakich cudów może dokonać szampon. Chyba że ewidentnie kołtuni, to wiem, że jest zły. Ten nie kołtuni. No dobry jest, ale mam na tyle bezproblemowe włosy, że cudów ani się nie spodziewam, ani nie potrzebuję. Sprawdzę jeszcze, jaki będzie efekt bez odżywki.
|
|
|
|
#3799 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To teraz tak, od niedzieli mocno zczerwieniałam ![]() Ja nie kcem takich paskudnych popękanych naczynek jak mój starszy ma u mnie widać niebieskie żyły na brodzie, a na ryncach, to normalnie można anatomii żył uczyć od nadgarstka do łokcia - też tak macie? ![]() Cytat:
![]() Wiem, że da się żyć, w końcu tyle lat żyję tylko od 3 dni cuś mię się rzuciło, pogoda chyba, bo co rano blisko zera i piśśdzi jak z domu wyłażę (a dopiero dziś kończe brać leki od przeziębienia, dziadosko długa i osłabiająca infekcja )Cytat:
eech, nie dość, że mieszana tłusto-sucho-wrażliwa, to jeszcze naczynkowa sypię się
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-29 o 20:49 |
|||
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko bez chopa na pokładzie cienszko będzie nietoperka wygnać gdzie jego miejsce - trza przekupic chopa a moze ona samoistnie odleci na dzwięk dziecięcego płaczu - możnaby puszczać taki z YT ? najważniejsze to sie nie poddawac - całe życie przed Wami - jest o co wlaczyc |
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Pojutrze idę do stomatologa - jeszcze dwa dni na prochach i będzie ulga ![]() Tak mnie boli, że już nawet nie myślę o tym, jak nienawidzę stomatologów
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mnie w chorobie napadło ze jak jem śliskie i cieple to mam chwilową ulgę w bólu rury (gardłowej) i myślę coby tu szybko ukręcić - mam juz dosyc lnu, kislu i budyniu - ale w gorączce też nie mam sił ustać zbyt długo i pichcić Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-29 o 20:47 |
|
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam Bois Oriental Serge Lutens , używkę, drogo ale tak się zastanawiałam, zastanawiałam, aż się wystraszyłam,że ktos mi podkupi.
Ale trochę zaoszczedziłam na jedzeniu w ramach diety oczyszczającej
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3805 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oł jeeeeeaaaaa wrrrrrrrrrrrrrr igzakli |
|
|
|
|
#3807 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Jak przygotowujesz len? W sensie siemię lniane? Bo właśnie zakupiłam ziarenka, przegotowałam, galaretowatą wodę odcedziłam jako żel do włosów a trochę sklejonych ziarenek wrzuciłam do herbaty i wyjadłam. Ma to sens? Cytat:
|
||
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3809 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Cytat:
![]() Cytat:
a popękane naczynka zawsze można potraktować laserem
|
|
#3810 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Spoko, on pewnie nigdy nie używał żadnego kremu, plus nadużywanie alkoholu, które pogarsza sprawę... Cytat:
Cytat:
Jedyny raz, kiedy siedzenie na fotelu dentysty sprawiało mi przyjemność był jak dostałam zgorzeli zęba
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

Nie wybrażam sobie na czym ta dziura polega, meble nie są przytwierdzone do ściany? To w ogóle widać?

Czy się nabijasz?
Przecież wczoraj prosiłam o mieszkanie a dziś o przedszkole 
Nie było innych, lepszych słów do wyboru 

to już wiem, czemu się tak często czerwienię