|
|
#3721 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
![]() lepiej od razu poprawić ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
|
|
#3722 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurka no...nie chce mi sie w remont włazic znowu
...chyba zostawie to dziure-postanowiłam przestac byc taka upierdliwą pedantko-idealistką .....w sumie troche mi przeszło jak poszłam oblukac mocak-budynek brand nju...super wypas...mozna go było przez tydzien ogladac " na golasa" tzn bez ekspozycji....ile ja sie tam niedoróbek dopatrzyłam w obiekcie za grube miliony ![]() i stwierdziłam ze chyba maja racje budowlańcy mowiac ze "milimetr to nie miara centymetr to nie szpara "---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- no własnie ✂✂✂✂a-jak narzucimy 4 cm to bedziemy tylkowac po panelach juz trzebaby podłoge podcinac taka juz ułozoną yyyyyyyy
|
|
#3723 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i on mnie na to że ta nierówność mieści się w normach unijnych ![]() no i faktycznie-mieści się, ale jak wkurza ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
|
|
#3724 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
oesu....na razie przykrecaja na tej drugiej scianie
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
argh...no nie jest miejscowa...po prostu jak układali te 3 płyty to im sie nie złozyły w poziomie w jedną płaszczyzne no tak to k....jest jak sie 2 humanistów bierze za remonty ...ale brat tza ktory to robił zajmował sie remontami przez pewien czas ![]() takich własnie mamy fachowców ![]() strach kogos nają c normalnie ja przynajmniej nic nie pąłciłam za usługe ![]() teoretycznie to by sie dało to jakos zrobic...ale nie szybko ani nie łatwo ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- aaa...zapisałam sie do neurologa ![]() na sierpień ......teoretycz nie w tym terminie powinnam byc w chorwacji ![]() ale pewnie nie pojade nigdzie w te wakacje bede biznesplany pisac
|
|
|
#3725 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale my nie mamy w ogóle odkręconego Cytat:
![]() Cytat:
Czymajta wszystko za mnie ![]() Ołłłl jeeeee
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3726 |
|
Zadomowienie
|
Trzymać wszystko, Spoora? To ty leć, a ja trzymam. Na razie trzymam tyłek na fotelu
W sumie czemu nie pytać? Szukajcie a znajdziecie Ja bym się chyba najpierw zdziwiła, a potem pomyślała, czemu nie, jak babce zależy i szuka to czemu nie chodzić i nie pytać? Najlepiej walić bezpośrednio i z grubej rury
|
|
|
|
#3727 |
|
BAN stały
|
Placuszki owsiano-bananowe z serkiem waniliowym i granolą orzechową na wierzchu + kawka = piękny dzień ![]() I cudna pogoda Przeszłam się rano na pocztę, myśląc jak zazdroszczę Ju, że jest w Gdyni. |
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam za Spoorę i jej pielgrzymki i za malowanie Kameny ![]() tulam Polly i jadę do miasta po marynarę też poproszę o kciuki, aby ją w ogóle dostała i to najlepiej w pierwszym sklepie do którego wejdę ![]() mam nadzieję, że nie spowoduję wypadku usiłując sobie wyobrazić jak też może wyglądać ściana w kształcie W
|
|
#3729 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3730 | |||
|
BAN stały
|
Współczuję mu, i bynajmniej nie wczesnej pobudki
![]() ![]() Cytat:
A po co Ci czeci pokój na tę sama stronę? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Łeb mnie boli od samego rana I kurier z Ajkonem był, cieknie wokół atomizera Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-03-29 o 11:20 Powód: cytowanie się s✂✂✂✂✂✂✂iło :/ |
|||
|
|
|
#3731 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ojoj...cos czuje za jednak bedzie ten remont za rok
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam, przez tę ścianę
![]() Betty za rozmowę z właścicielem
|
|
#3733 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3734 |
|
grozi wypollizowaniem
|
spoko spoko-mam wizje czerwonej sciany
|
|
#3735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam jeszcze ogłoszenie tam na klatce i może po południu pójdę lub jutro jeszcze raz Ja tam bym się nie zdziwiła już, jakby ktoś do mnie przyszedł , ja w ogóle jestem tolerancyjna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie, na tą samą stronę to 3 pokoi nie ma U nas w mieście, w blokach innych ![]() Śmieszne ![]() ![]() Proszę o jeszcze jedne kciuki w sprawie przedszkola, bo się trochę namieszało
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-29 o 11:39 |
|||
|
|
|
#3736 | |||||
|
Zakorzenienie
|
trzeba mieć do czynienie z jakąś firmą aktualnie, więc niestety, ale za chęci
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zaraz wyślę Cytat:
nie trza wysyłam Cytat:
Nie chciało mi się dziś wstawać dopiero przed 11 się zwlokłam ale już pranie zdążyłam zrobić
|
|||||
|
|
|
#3737 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry
|
|
#3738 | |
|
BAN stały
|
A ja w nocy rozkminkę złapałem, czy aby moje okno na pn nie wychodzi, a nie, jak żem twierdził, na pn-wsch
Kompas mi potrzebny ![]() Cytat:
Jak tak można ludzi wykorzystywać bez cienia skrupułów?! Jak to mawiają - daj palec, a weźmie całą rękę ![]() Nie no, ofkors
|
|
|
|
|
#3739 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadł mi calego posta- więc będzie w skrocie- Mani nie kupujemy, bo w remont za dużo by trzeba było wlożyć, ale kapitan zrobił na mnie piorunujace wrażenie- a wlasciwie jego pomysly.
otóż- Manię rejestrujemy pod banderą Republiki Vanuatu- dzięki czemu podatki są znikome i nikt np ze skarbówki czy policji nie ma prawa wejść na pokład bez zgody konsulatu, ktorego akutat nie ma w Polsce. Sprzedaż piwa- w przypadku braku koncesji- zaden problem- kapitan w zeszłym roku sprzedawał paluszki po 5 zł i do nich piwko gratis. ![]() Nie działać jako restauracja czy ośrodek plenerowy- jeśli chcielibyśmy zarabiać, tylko zalozyć klub albo stowarzyszenie i podatek płacić tylko od sprzedaży kart klubowych... Wszystko, co mówił, nastawiło nas sceptyczno- humorystycznie, póki kapitan nie zaprosił nas do swojej restauracji, nie pokazał swoich pozostałych statków oraz domu a la dom wikingow (ma na tym punkcie zajoba) no i takiej bryki jeszcze nie widziałam- wsiadanie do niej było równie trudne, co na statek, a deska rozdzielcza wyglądała jak mostek kapitanski. Gostek kupił sobie jacht i nim ma zamiar wyruszyć w podróż życia- dookoła świata od knajpy, do knajpy ![]() Mam zdjęcia, ale na laptopie nie umiem zmniejszać, bo nie ma programu, jak w kompie... I w ogole cześć- Polly, trzymaj się Za przedszkole trzymam kciuki, Spooro...
|
#3741 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ju-jednym słowem lepiej kupcie te łajbe-to mozr byc interes zycia
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, może nie tę- bo na dzień dobry trzeba włożyć drugie tyle w remont, ale w ogóle COŚ kupimy- W. mysli o domu na wodzie np.
może uda się wrzucić Gucia....gu z rogami 001.jpg
|
#3743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ju zrób coś ściągnij jaki program prosty ale zmniejsz i wrzuć
koniecznie ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#3744 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
wywaliś, e, wymieniś błyszczyk
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- o, wierszyś
|
|
|
|
|
#3745 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3746 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() następne niewpuperze ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
najlepsza była piosenka o Bad Hair Day i o pójściu do kościółka w niedzielę, P. vel Gothzilla być może puszczał niekiedy
|
||
|
|
|
#3747 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I drugi materiał na męża ![]() O dziwo koło 6 zasnęłam Cytat:
Cytat:
No to AVE \m/ Spo, trzymam kiuki za przedszkole i Twoje chodzenie po kolędzie
|
|||
|
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dziś dopiero odkryłam, że mam cerę naczynkową to już wiem, czemu się tak często czerwienię ![]() młody? bo słowo "kapitan" mi się raczej źle kojarzy... ![]() http://agoldenworld.files.wordpress....aptain_mad.gif to se poczekam... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-29 o 13:27 |
|
|
|
|
#3749 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jesli pada tak przez cały rok to północny wschód musi byc albo taki niecały półn wschód ![]() ...bo oo północy pada troche tylko w lecie od 4 do 6 mniej wiecej....zonk-to nie ta sciana
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

, bo ona była w miare prosta ino bulwiasta...a teraz jest gładziutka ale w kształcie W

trzebaby podłoge podcinac

i za malowanie Kameny 

meble mam
to już wiem, czemu się tak często czerwienię