DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-29, 21:44   #1171
sweet__chocolate
Raczkowanie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
już cichutko dziewczyny powtórzę swoją tezę, że I faza tylko raz, bo za drugim nie daje takich efektów,a jest szokiem po jedzeniu wysokokalorycznie... a II zaczyna się od warzyw.

przepraszamy, już będziemy cichutko

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 21:45   #1172
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sweet__chocolate Pokaż wiadomość
kochanie pokaż mi przynajmniej raz gdzie ja powiedziałam, że nie trzeba do końca przestrzegać zasad? hmm?
ja tylko napisałam, że gdyby tak na to spojrzeć np jak na mój przykład to u mnie p niczym sie nie różni od uderzeniówki co NIE ZNACZY, ŻE NIE STOSUJĘ SIĘ DOKŁADNIE DO ZALECEŃ DIETY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bo robię dokładnie to samo co Wy wszystkie i napisałam wyrażnie, że robimy to wszystkie bo ufamy doktorkowi nie napisałam robicie tylko robimy tak czy nie?

ja stosuję się do wszystkich zaleceń diety, efekty są, organizm w idealnej formie.

Mówiłam tylko o tym, że za bardzo się nie różni,
ja cię kręcę, jakaś nadpobudliwość chyba

aha co do psychiki, wiem doskonale, nie jest to moja pierwsza dieta, do tej przygotowywałam się dobry kawałek czasu i wiem, że wszystko zaczyna sie w głowie. bez sensu zarzuty kochana
Cytat:
No dziękuję bo mnie tu strasznie ktoś zaatakował, a ja nie wygłosiłam apelu pod tytuem "RÓBCIE 8 RAZY UDERZENIÓWKĘ' tylko powiedziałam, że p wygląda tak jak uderzeniówka, więc w zasadzie nie wiem czemu nie można i tyle
chyba muszę popracować nad moim stylem pisania bo atakowanie nie było moim celem moim celem było wytłumaczenie dlaczego właśnie ważne jest dal wielu osób żeby te zasady były 'świętością'. nie napisałam że nie przestrzegasz zasad... dalsze dywagacje wkraczają w sferę interpretacji tekstu w stylu 'co autor miał na myśli' więc może temat uznamy za zakończony

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny moje kochane,
co z tym słodzikiem ?
ciągle byłam przekonana, że to ma być aspartam a coś pisałyście gdzieś wyżej, że nie
aspartam nie nadaje się do pieczenia
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 21:45   #1173
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość
to ja wam coś opowiem.
właśnie wróciłam z krakowskiego VACU gdzie były darmowe konsultacje z trenerem / dietetykiem i jezus maria kazał mi stanąć na specjalną wagę, a potem wyszło ile aktualnie ważę i jaką mam zawartość tłuszczu w organizmie O_O

przerazajace... granica to 33% ja mam wiecej. moze nie wiele ale wiecej... wole nie wiedziec ile mialam tych procent tłuszczu 10 kg temu O_o
dla zainteresowanych wydrukiem z takiej wagi, ponieżej fotka
Fajnie zrobić sobie taki pomiar, przynajmniej wiemy jak to wszystko liczbowo się rozkłada, tak z ciekawości.
Stary 2011-03-29, 21:46   #1174
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
jejjkuu ale jestem teraz przerażona czytam wątek III fazy i co chwile ktoś pisze ze wraca na II faze boooojje siee
mnie też to cały czas przeraża, z ciekawoście odwiedziłam taki wątek i tam wszyscy mają wagę w górę

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Stary 2011-03-29, 21:47   #1175
honiagd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość
oo super [chociaż kawy nie pije :P]. to jak tylko się tam zacznie nowy miesiąc, dostane wyplate i zrobi się mega ladnie to mam nadzieje ze uda sie gdzies wyskoczyc

ktoś jeszcze z Krakowa i bylby chetny?

trzymam trzymam jeszcze wszystko przed Toba, Krakow zaprasza [ale Gdańsk kurde tez fajnie... morze <3 <3]
zatoka :P Gdańsk nie ma dostępu do morza takiego prawdziwego

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
w ALMIE jest w promocji (7 zł taniej) do 30.03... czyli do jutra.
Do herbaty i kawy używam zwykłego słodzika bo niestety tagatoza to drogi interes... Natomiast budyń, placuszki otrębowe czy ciasto (narazie sernik zwykły i na zimno robiłam - kilka razy oczywiście) słodzę tym specyfikiem. Wydaje mi się, że ilościowo, na słodkość, można porównać: 2łyżeczku cukru =1 łyżeczka tagatesse. No i smak inny niż słodziki.
Ja bardzo boję się tej mega chemii i dlatego do wszystkiego co trzeba piec/smażyć używam naturalnych składników.
o to super tylko będę musiała do Sopotu skoczyć bo w GD nie ma Almy
honiagd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 21:47   #1176
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez honiagd Pokaż wiadomość
powiem Ci że jeżeli masz silną wolę to nic Ci nie grozi na III fazie ja popłynęłam tak jak pisałam i od jutra wracam do II ważne żeby nie rzucić się na jedzenie (tak jak ja to zrobiłam) dasz radę ja w Ciebie wierzę po prostu pokusa jest spora

Można wiedzieć ilę Ci przybyło kg? Ja miałam wskoczyć na FIII ale kg zaczęły lecieć po zastoju i tak planuje przejść na III tydzień przed świętami a boję się ze to co zgubiłam to mi wróci i tylko czas zmarnuje (3 miechy dukania) i sporo hajsu na te proteiny.

Powodzenia na II

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 21:48   #1177
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
chyba muszę popracować nad moim stylem pisania bo atakowanie nie było moim celem moim celem było wytłumaczenie dlaczego właśnie ważne jest dal wielu osób żeby te zasady były 'świętością'. nie napisałam że nie przestrzegasz zasad... dalsze dywagacje wkraczają w sferę interpretacji tekstu w stylu 'co autor miał na myśli' więc może temat uznamy za zakończony
zgoda

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

a w ogóle kochane dukaneczki zmykam powoli, muszę pozbierać graty i zaraz kończę dniówkę

pa

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Stary 2011-03-29, 21:49   #1178
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
zgoda
a teraz dzieci podają ładnie rączki, a ja spokojnie mogę iść spać

niemniej jednak Dukan dla nas wszystkich jednak jest ważny, nieważne co nazywa uderzeniówką a co proteinami na II fazie i to dzięki niemu się tu wszystkie poznałyśmy!

teraz już naprawdę dobranoc
Stary 2011-03-29, 21:50   #1179
honiagd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
Można wiedzieć ilę Ci przybyło kg? Ja miałam wskoczyć na FIII ale kg zaczęły lecieć po zastoju i tak planuje przejść na III tydzień przed świętami a boję się ze to co zgubiłam to mi wróci i tylko czas zmarnuje (3 miechy dukania) i sporo hajsu na te proteiny.

Powodzenia na II
boję się przyznać... 2kg przez tydzień... z tym że ja nie mogłam się opanować ni będę pisać co jadłam żeby nie kusić ale uwierz to było złe...
honiagd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 21:51   #1180
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
jejjkuu ale jestem teraz przerażona czytam wątek III fazy i co chwile ktoś pisze ze wraca na II faze boooojje siee
Ojej Kochana, nie spróbujesz to nie będziesz wiedziała, kontroluj tylko dokładnie swoją wagę i reaguj gdy będzie bardzo źle, a może w ogóle nie będzie? Jedyyna też chciała przejść na III może niedługo się odezwie...
Stary 2011-03-29, 21:54   #1181
popolka
BAN stały

Cytat:
mnie też to cały czas przeraża, z ciekawoście odwiedziłam taki wątek i tam wszyscy mają wagę w górę
w ogole na tamtym watku sa 3 pod fazy 3 fazy takie ze stopniowo wprowadza sie te wszystkie dodatki

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Ojej Kochana, nie spróbujesz to nie będziesz wiedziała, kontroluj tylko dokładnie swoją wagę i reaguj gdy będzie bardzo źle, a może w ogóle nie będzie? Jedyyna też chciała przejść na III może niedługo się odezwie...
Marysia to juz chyba jest na 3
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 21:59   #1182
Sorceresss
Wtajemniczenie

HEHE tak mi się głupio pomyślało... pisała tu kiedyś koleżanka (nie ma jej tutaj i nie chciałabym jej obrazić), że chce przy bodajże 166cm schudnąć do 51 kg. Ogólnie chce ważyć 53 ale te 2 sobie zostawia na wzrost na III FAZIE...

strasznie mnie to wtedy przeraziło... a teraz tak myślę...

żartuję oczywiście... tak mi się przypomniało

waga wzrośnie bo jemy coś innego... ważne, żeby trzymać się zasad, robić dni proteinowe, pić duużo wody... ważne, żeby cm nie przyrastały nie ma co ukrywać: III faza jest najważniejsza i NAJTRUDNIEJSZA. Wyglądamy już ładnie i tak łatwo jest wtedy cały wysiłek zaprzepaścić...

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
w ogole na tamtym watku sa 3 pod fazy 3 fazy takie ze stopniowo wprowadza sie te wszystkie dodatki
Takie podejście wydaje się dobre

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 21:59   #1183
justyna8924
Raczkowanie

Cytat:
wiecie co dziewczyny? Przecież to jakiś absurd
przecież faza ii polega na tym, że naprzemiennie jest czysty protal i protal + warzywka
a faza i to niby co? Czysty protal tak? To dlaczego niby nie można zrobić uderzeniówki? Uderzeniówka najbezpieczniej do 5 dni max więc nawet gdyby zrobiła sobie 5 dni uderzeniówki i potem ii faza to nic innego jakby faza ii tylko jakby zaczęła od czystego protalu a nie od pw
zresztą dukan przecież sam się wypowiedział, że uderzeniówka jest tylko i wyłącznie po to, żeby dzwignąć motywację gdy się zobaczy pierwsze efekty. Podsumowując ja idąc fazą 3/3 jestem tak jakby co 3 dzień na uderzeniówce czyż nie? W końcu co 3 dzień jem czysty protal.
dobrze "gadasz coli zero ci dac" hehe tez kiedys juz posuszalam ten temat,no i jeszcze chcialabym wiedziec gdzie jest to napisane ze jak ma sie długa uderzeniówke to zastój?? Ktos ma jakis link??
16.05.2011 84,0KG
CEL 67 KG

DUKAM 185 DZIEN - 15 KG

JESZCZE TYLE KG PRZEDEMNĄ
justyna8924 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 22:00   #1184
Lacturia
Wtajemniczenie

GG do Lacturia Send a message via Skype™ to Lacturia

Ja tez sie tego boje, ze w 3 fazie nie dam rady i ze w ogole bez sensu bedzie ;D

Wymiana kosmetyczna&biżuteria&tor ebki -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778720

Wish -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=47297911
Lacturia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 22:01   #1185
Agus140188
Rozeznanie

Dziewuszki ja już też zmykam. Oczka tak mi się zamykają, że szok. Kg mówimy a kysz!!! A spadki ładnie witamy. Wpadnę jutro, a tymczasem spokojnej nocki
Stary 2011-03-29, 22:06   #1186
Lacturia
Wtajemniczenie

GG do Lacturia Send a message via Skype™ to Lacturia

Kurcze, ja dzisiaj na tym 2 dniu uderzeniówki chodze i cukier mnie atakuje z kazdej strony mówiąc "weź mnie, weź!", więc strasznie się zapycham proteinkami, żeby przypadkiem nie byc nawet w 1% glodna, bo moglabym miec jakies chwilowe załamanie, czy coś. A tak to jest w porzadku

Wymiana kosmetyczna&biżuteria&tor ebki -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778720

Wish -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=47297911
Lacturia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 22:11   #1187
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz

Widzę, że uciekacie powolutku Ja zaglądam tylko na chwilkę

Cytat:
ja już zostałam na forum tu pouczona (przepraszam, ale nie pamiętam przez kogo ) że musimy się nauczyć przyjmować komplementy bo teraz będziemy ich dostawać coraz więcej dziś koleżanki kazały mi wyjść z pokoju bo "za ładna jestem" (oczywiście to żarty były, wystrojona byłam...)
Jak to przez kogo????!!! To ja wtedy tak błysnęłam inteligencją hehe
Zdarza mi się to nie często, więc trzeba odnotować hehe

Ale fajnie jest słyszeć takie słowa - ten komlepment Twoich koleżanek. Człowiek czuje, że jego wysiłki są dostrzegane przez innych

Cytat:

aspartam nie nadaje się do pieczenia
Potwierdzam. Często w przepisach mówi się o jego gotowaniu, a Dukan pisze, że nie wolno go gotować.

Dziewczynki, ja już zmykam. Czas troszkę pobyczyć się na kanapie w objęciach męża Może dziś zmalujemy coś więcej hihi , tylko ciiiii, bo O. już śpi

Zakończę wierszem (zrobię konkurencję Matce-Założycielce-Naczelnej Poetce )

Czas nam zmykać do łóżeczka
wie to każda Dukaneczka
Jutro znów się tu spotkamy,
na naszym forum ukochanym

Buzia for all! Dobrej nocki

Początek 13.02.2011
66,1 kg
II faza od 18.02.2011......

05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!!

05.07.2011 początek III fazy 120dni
III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg
dominic_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 22:21   #1188
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
a teraz dzieci podają ładnie rączki, a ja spokojnie mogę iść spać

niemniej jednak Dukan dla nas wszystkich jednak jest ważny, nieważne co nazywa uderzeniówką a co proteinami na II fazie i to dzięki niemu się tu wszystkie poznałyśmy!

teraz już naprawdę dobranoc
tchnienie - jak zwykle wprowadzasz opanowanie i rozsądek jak zawsze gdy ktoś lamentuje nad wzrostami a ty wtedy z uporem maniaka jak mantrę powtarzasz: "to woda, to woda, to tylko woda..."

Cytat:
Napisane przez justyna8924 Pokaż wiadomość
dobrze "gadasz coli zero ci dac" hehe tez kiedys juz posuszalam ten temat,no i jeszcze chcialabym wiedziec gdzie jest to napisane ze jak ma sie długa uderzeniówke to zastój?? Ktos ma jakis link??
czytałam to tylko na forum ale tak na logikę: nagłe gwałtowne ograniczenie kalorii -> organizm widzi że zbliża się głód -> trzeba robić zapasy -> zwolnienie metabolizmu -> zastoje

Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
Jak to przez kogo????!!! To ja wtedy tak błysnęłam inteligencją hehe
Zdarza mi się to nie często, więc trzeba odnotować hehe

Ale fajnie jest słyszeć takie słowa - ten komlepment Twoich koleżanek. Człowiek czuje, że jego wysiłki są dostrzegane przez innych
tak mi się wydawało że to ty ale nie miałam 100% pewności więc nie pisałam żeby gafy nie strzelić a miłe było faktycznie...
teraz jeszcze talentem poetyckim zabłysnęłaś! życzę stosunkowo udanej nocy!
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 22:54   #1189
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
tchnienie - jak zwykle wprowadzasz opanowanie i rozsądek jak zawsze gdy ktoś lamentuje nad wzrostami a ty wtedy z uporem maniaka jak mantrę powtarzasz: "to woda, to woda, to tylko woda..."
HEHEHE

Cytat:
czytałam to tylko na forum ale tak na logikę: nagłe gwałtowne ograniczenie kalorii -> organizm widzi że zbliża się głód -> trzeba robić zapasy -> zwolnienie metabolizmu -> zastoje
racja. nasz organizm nie jest głupi

Cytat:
tak mi się wydawało że to ty ale nie miałam 100% pewności więc nie pisałam żeby gafy nie strzelić a miłe było faktycznie...
teraz jeszcze talentem poetyckim zabłysnęłaś! życzę stosunkowo udanej nocy!
...stosunkowo... z moim @!!!

DOBRANOC LALUNIE!!!

Terry Pratchett
Stary 2011-03-29, 23:06   #1190
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
HEHE tak mi się głupio pomyślało... pisała tu kiedyś koleżanka (nie ma jej tutaj i nie chciałabym jej obrazić), że chce przy bodajże 166cm schudnąć do 51 kg. Ogólnie chce ważyć 53 ale te 2 sobie zostawia na wzrost na III FAZIE...

strasznie mnie to wtedy przeraziło... a teraz tak myślę...

żartuję oczywiście... tak mi się przypomniało

waga wzrośnie bo jemy coś innego... ważne, żeby trzymać się zasad, robić dni proteinowe, pić duużo wody... ważne, żeby cm nie przyrastały nie ma co ukrywać: III faza jest najważniejsza i NAJTRUDNIEJSZA. Wyglądamy już ładnie i tak łatwo jest wtedy cały wysiłek zaprzepaścić...

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Takie podejście wydaje się dobre
To ja pisałam Tylko,że chudnę do 55kg,góra do 53 właśnie dla zapasu Nie doprowadzam siebie do niedowagi,wszystko w porządku,BMI w normie,więc w czym problem? Hahaha

Ja pamiętam,jak mnie wtedy skarciłaś
Żartuję

Tak poza tym do Dzień-Dobry Wieczór
Skończyłam się właśnie uczyć,idę pochrupać paprykę,myć się i spać
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 23:09   #1191
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
To ja pisałam Tylko,że chudnę do 55kg,góra do 53 właśnie dla zapasu Nie doprowadzam siebie do niedowagi,wszystko w porządku,BMI w normie,więc w czym problem? Hahaha
nie nie... nie Ty na 100%. Z Tobą to ja rywalizuję - zbliżone parametry mamy
To była jakaś dziewczyna, która pojawiła się i zniknęła... miała też maleńko kg do stracenia... poszukam jutro tego

i nie mogłam Cię skarcić bo mam 1 cm więcej wzrostu i też chcę 55 chociaż wątpię, żebym dobiła do takiego wyniku. Święta za pasem a ja od świąt na III fazę idę choćby się paliło i waliło. Już troszkę zmęczona jestem i coraz bardziej korci mnie na zakazane produkty...

Terry Pratchett

Edytowane przez Sorceresss
Czas edycji: 2011-03-29 o 23:22
Stary 2011-03-29, 23:19   #1192
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

zrobiłam gołębie, gotują się ładnie
będzie jutro obiad

w ogóle ta zmiana czasu rozregulowała mnie w 100%
na szczęście jutro wolne od uczelni !

ale kupa roboty na czwartek... no i do domciu, wracam... nie mogę się doczekać
moje psinki już mają pewnie oczyska pootwierane
izuulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 23:26   #1193
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
nie nie... nie Ty na 100%. Z Tobą to ja rywalizuję - zbliżone parametry mamy
To była jakaś dziewczyna, która pojawiła się i zniknęła... miała też maleńko kg do stracenia... poszukam jutro tego

i nie mogłam Cię skarcić bo mam 1 cm więcej wzrostu i też chcę 55 chociaż wątpię, żebym dobiła do takiego wyniku. Święta za pasem a ja od świąt na III fazę idę choćby się paliło i waliło. Już troszkę zmęczona jestem i coraz bardziej korci mnie na zakazane produkty...
Hmmm...To nie wiem,ja też coś takiego pisałam chyba :d

Ja się póki co trzymam mocno dukana. Najlepsza dieta na jakiej byłam i jedyna ,na której tak długo trwam,więc nie mogę tego zaprzepaścić
Minimum do 1 czerwca mam zamiar grzecznie dukać No chyba,ża waga zleci szybciej
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 06:26   #1194
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Dzień dooooobry

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 06:51   #1195
basia_ww
Zakorzenienie

witam chudzinki

znad śniadania - kanapeczki z wędlinką i jajem
przywitałam się, więc biegnę się szykować do pracy - bo tam mnóstwo zaległych rzeczy do zrobienia na mnie czeka

miłego dzionka i dużo słoneczka
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 07:15   #1196
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
no i mnie pokarało od wczoraj +1,4 kg wody

zjadłam śniadanie, kończę herbatę i trzeba się zbierać na uczelnię, trzymajcie kciuki bo mam koło

dużych spadków
Stary 2011-03-30, 07:23   #1197
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

dzień dobry chudziunki!!

u mnie powoli wzrost spada, jeszcze zostało +0.8, no ale @ na pewno przyjdzie..

muszę się pochwalić
przyjechałam sama do pracy.. i muszę z niej jakoś wrócić, jeszcze akurat spotkałam moje instruktora i powiedział, że mam się nie bać!!
ale i tak się bałam, szczerze mówiąc wcześniej mi się to wszystko wydawało łatwiejsze.

a na razie kawka

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Cytat:

zjadłam śniadanie, kończę herbatę i trzeba się zbierać na uczelnię, trzymajcie kciuki bo mam koło

dużych spadków

trzymam kciuki

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 07:24   #1198
iza251
Zakorzenienie

Question Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Witam
dziś mój 3 dzień Wczoraj zrobiłam sobie bułeczki dukanowskie, wyszły super! Tylko jedna myśl mnie trapi...czy aby nie za wcześnie na takie "pieczywko"
Stary 2011-03-30, 07:25   #1199
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

jeszcze się dowiedziałam, że na info co dalej z moją pracą.. dowiem się za około 2 tyg.

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 07:34   #1200
popolka
BAN stały

jest 5 z przodu na wadze
miałam sie nie ważyć bo na noc najadłam sie ciasteczek owsianych, ale nie mogłam sie powstrzymać

Cytat:

dużych spadków

powodzenia trzymamy
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości