|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
|
|
|
|
#3183 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja lecę spać, bo jutro muszę wstać o 7 i spróbować się zarejestrować do lekarza. Dobrej nocy Edit: Tak mi się jeszcze przypomniało jak mówiłyście, że Wasi TŻci marudzą jak chcecie, żeby Wam zdjęcia włosów robili. Ciekawe co by powiedział mój, pewnie by się ucieszył jak dziecko, bo się amatorsko zajmuje fotografią i najlepiej to by chodził i tylko zdjęcia wszystkiemu robił Ale mówię Wam, takie nieustanne robienie zdjęć na różnych wyjazdach bywa męczące, więc cieszcie się tym co macie
Edytowane przez BlackSwann Czas edycji: 2011-03-30 o 00:23 |
||||||
|
|
|
#3184 | |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Ale dziewczyny pędzicie z postami Jeszcze 2 strony mam do nadrobienia ale to już później ![]() U mnie wczoraj było *masaż syrenką *peeling ciała *olej na włosy + paznokcie + rzęsy *odżywka kallos *mycie włosów zakończone lodowatą wodą *balsam nawilżający *serum eveline *maseczka z zielonej glinki I zrobiłam sobie french Jak wrócę z pracy to może wstawię zdjęcie (jak będę miała czym zrobic )Miłego dnia
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-03-30 o 06:39 |
|
|
|
|
#3185 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() janee90 pewnie, witaj caate ahaa, bo ja się waham między tym max factor'em xperience a lirene 2w1 fluid+ baza myślałam że w xperience znalazłaś jakąś wadę, wtedy łatwiej byłoby mi się zdecydować
|
#3186 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
chociaż może to być tylko moje odczucie ![]() jak mnie zobaczysz to wszystkie błędy w makijażu będziesz musiała mi skorygować a właśnie - mam pytanie- jak robisz sobie zdjęcia np. samych oczu?? bo ja to niewprawiona a w sobotę pewnie bede dla was robiła ![]() jasne witaj ale jestem zla, przez to że wczoraj się zdrzemnęłam pół nocy tak źle spałam .... a jak trzeba rano wstać to oczywiście już mi się dobrze spało... zaraz muszę poszukać i porezerwować sobie książki a potem do biblioteki jechać...
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
niedługo się zbieram z Moną na spacer a potem na ploty do znajomej![]() ![]() hej ![]() Cytat:
najchetniej nie rozstawałabym się z aparatem a jak gdzieś jedziemy to już w ogóle ![]()
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() już was nadrobiłam. Siedzę przy zielonej herbacie i zaraz uciekam do pracy. Macie takie słońce jak ja? miłego dnia
|
|
#3189 |
|
zawsze mam racje
|
A ja nie przepadam za zdjęciami, czego potem czasami żałuję
|
#3190 |
|
Zadomowienie
|
hej
ja na chwilke, zaraz jade z Zuzia do lekarza zeby cos dala na to rozwolnienie... I chcialam powiedziec jesli moge ze teraz po tym srebrnym pyle z joanny mam bardzo ładny kolor wlosow
|
|
#3191 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() witaj Cytat:
wysmarowalam sie tak o po cichu tym ciemniejszym w domu i bylam ciekawa efektu, to cala moje kaszke bylo widac... jak mieszam go z innymi podkladami to jest okej, czy stosuje na dekolt jak na impreze, to swietnie sie spisuje, ale z twarza to u mnie ciezko, jednak nie bede Ci odradzac, bo u mnie moze dawac taki efekt zbyt ciemny kolor, a jak sie opale, to moze byc idealnycity matt jest bardziej kryjacy do xperience, tego jestem pewna ![]() Cytat:
brazowe oczy to zbawienie, serio. docenisz jeszcze to, jak oblednie ebdziesz wygladac we wszelkich rozswietlajacych makijazach w zielonych lepiej dla smokey, ale ja n. nie potrafie tak sie latwo pomalowac, ale naucze sie kiedys, narazie nie mam okazji zdjecie oczu robie na zoomie, z reki, bez lampy, lub wycinam z jakiegos zdjecia twarzy i przyblizam, wtedy jestgorszej jakosci, ale nie zawsze mi wychodza zdjecia, np. wczoraj z 30zdj nie moglam wybrac nic, co by Wam pokazac... Cytat:
![]() kocham robic zdjecia ![]() TZ lubi mnie baaardzo fotografowac, ale niee rozumie po co mi zdj wlosow, ale jak wyprosze to mi zrobi, przy cyzm marudzi, zle oswietlenie, kontrast itp, to po 2zdj mowie okej wybiore cos, bo on jak robi zdjecie to musi byc perfect
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-30 o 10:02 |
|||
|
|
|
#3192 |
|
CABIN CREW
|
ja mojemu powiedziałam ostatnio że mam zamiar zdjęcie makijażu na wizaż wstawić i że jak będzie ok to może czzęsciej potem bede wstawiała to powiedział że mi odbiło i się śmiał
ale lubi jak jestem umalowana więc nie wiem o co mu chodzi
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zdjecia makijazow, sam chetnie oglada jak mam jakies w aparacie
|
|
#3194 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() U mnie też piękne słoneczko i zamiast się cieszyć to dopadła mnie mega chandra ![]() Muszę się wziąć za siebie, nie wiem czy będę tutaj często
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu obejrzałam zdjęcia w Twoim albumie i naprawdę pięknie wyglądasz, bije taki blask od Ciebie ![]() dzisiaj biorę się za porządki w domu, to w ramach ćwiczeń fizycznych |
|
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez tak czasami mam, niewiadomo skad, cos Cie dopada i musisz te pare dni chodzic taka, przejdzie...
|
|
#3197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
![]() Pewnie, witaj. Cytat:
|
|
|
#3198 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
U mnie też dziś słoneczko ładnie świeci, w ogóle wiosna już, ciepło zaczyna się robić Wczoraj @ dostałam i nic mi się nie chce, siedze i ciastka wcinam, zawsze przed i w trakcie @ "wciągam" mnóstwo słodyczy ![]() Miłego dnia Wam życzę
|
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez tą zmianę czasu to bym spała i spała. Dzisiaj spałam prawie 10h.
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja też tak mam, że wiecznie chodzę niewyspana. Ale to może tak być, że przez zmianę czasu? Pewnie tak, bo zawsze śpię tyle samo godzin i jakoś czułam się świetnie.
|
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Janee90- witaj witam ![]() ja od rana w szpitalu byłam, teraz weszłam do domu i muszę zrobić obiad ![]() dzisiaj koleżanka przychodzi podciąć mi końcówki bo już rozczesać się nie mogę tak mi się plączą
|
|
|
|
|
#3202 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ale dzisiaj jest piękny dzień. Aż chce się żyć. Ostatnio jestem strasznie zalatana. Normalnie na nic nie mam czasu. Jutro i pojutrze muszę jechać do Krk do radia na praktyki.
Edytowane przez marlienkaa2 Czas edycji: 2011-03-30 o 13:36 |
|
|
|
#3203 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochane, ale się dziś zdenerwowałam! Ta służba zdrowia mnie wykończy. Wiecie, że choruję już drugi tydzień. Skończyłam antybiotyk, poszłam dziś znów do lekarza. Pani skierowała mnie do laryngologa. Laryngolog oświadczył mi, że dziś mnie nie zbada i żebym zrobiła najpierw zdjęcie zatok. Ale żeby zrobić zdjęcie zatok kazał mi iść po skierowanie do pani doktor u której byłam przedtem. Pani doktor pierwszego kontaktu powiedziała mi, że ona nie może wypisywać skierowań na prześwietlenia tylko takie rzeczy wydaje laryngolog i żebym poszła do niego.... Już nie mam siły. Czuję się fatalnie, mam straszne bóle głowy, nie mam czym oddychać, nie czuję smaku i zapachu. Nie jestem w stanie się uczyć i chodzić na uczelnię,a oni mi takie numery odwalają. Nie mam pojęcia co teraz robić... |
||
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
jak jestem przed @ lub w trakcie to muszę jeść czekoladę, jak nie zjem to się trzęsę
|
|
|
|
#3205 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane
![]() caate i agusiownik dziękuje za dodanie mojego bloga ![]() dzisiaj taki sobie dzień mam, też tak jakoś mi smutno i wogule. Pogoda jest do d.... zimno i nie ma słońca.
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie pięknie słonko świeci
posprzątałam mieszkanie, została mi jeszcze sypialnia, ale to jak Tż wstanie, bo śpi po nocce. Zrobiłam sobie kawkę i czekam na pana z dostawą z avonu co katalog obiecuję sobie, że nie będę tyle zamawiać i ciągle kupuję, ale ja kocham kosmetyki...
|
|
|
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Kupiłam: kredkę essence 2cienie maseczkę peeloff maseczkę odżywczą błękitny lakier |
|
|
|
#3208 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już w końcu po szkole, kurcze tak mi się nie chciało siedzieć do końca w takim piękny dzień
ale wytrzymałam ![]() caate dziękuję za opinię, patrzyłam teraz i ten podkład 2w1 ma niezbyt fajne recenzje na kwc, więc chyba z niego zrezygnuję, a skoro mówisz że ten city matt ma dobre krycie to na początek wezme jego, a później odloże sobie na max factor'a bo nawet gdyby ten city matt był świetny to i tak bym chciała wypróbować tego xperience, jestem strasznie go ciekawa kupię sobie też krem pod makijaż olay, który polecalaś bo szczerze mówiąc to ja nigdy z rana nie nakładam żadnych kremów bo nie lubię czekać aż się wchłonie ale twój filmik mnie przekonał do tego miałam coś jeszcze napisać do kogoś, ale juz nie pamiętam co ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- aa dobra, już pamiętam ![]() mój tż też się śmieje ze mnie, że oglądam makijaże i haul'e na yt
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
party girl pisałaś ostatnio, że znalazłaś gdzieś bardzo tani sklep z sukniami ślubnymi mogę prosić o adres?
|
|
|
|
#3210 | ||
|
Zadomowienie
|
janee90 witaj
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
Każdego z nas czasami takie coś dopada Trzymaj się ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Ja z moim Tż mam dokładnie tak samo jak Wy ![]() jak go proszę, żeby mi zrobił zdjęcie to to się śmieje i mówi "pewnie znowu będziesz wstawiac na wizaż.. " ale po marudzi troszkę a później zdrobi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

?

a używam tylko ten fur mama i po nim nie muszę chronić poduszki bo on super wsiąka we włosy także w czapce nie sypiam i innych rzeczach 
dziekuje
a amly zapach mu sie podobal
Na dobry podkład kryjący nie mogę trafić. Niby ten z Lirene srebrny jest fajny, ale szybko znika z twarzy i wyglądam beznadziejnie 

wysmarowalam sie tak o po cichu tym ciemniejszym w domu i bylam ciekawa efektu, to cala moje kaszke bylo widac... jak mieszam go z innymi podkladami to jest okej, czy stosuje na dekolt jak na impreze, to swietnie sie spisuje, ale z twarza to u mnie ciezko, jednak nie bede Ci odradzac, bo u mnie moze dawac taki efekt zbyt ciemny kolor, a jak sie opale, to moze byc idealny