Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-30, 00:06   #3181
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Cytat:
Napisane przez janee90 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny , świetny wątek , można się przyłączyć ?
pewnie, powiedz cos o sobie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 00:18   #3182
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
witaj

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 00:21   #3183
BlackSwann
BAN stały

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ja z moim śpię od tak dawna, że nie krępuję mnie to czy mam olej na głowie czy nie tzn ja wtedy zaplatam warkoczyka i nie widać a używam tylko ten fur mama i po nim nie muszę chronić poduszki bo on super wsiąka we włosy także w czapce nie sypiam i innych rzeczach

A co do waxa to ja mam biowaxa latte, nakładam na 15min pod czepek, na to ręcznik i chwilę podgrzewam suszarką i nie, nie obciąża mi włosów ale używam go 1x na tydzień bo więcej nie potrzebuję
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
BlackSwann ja po różnych olejach, odżywkach i maskach nigdy nie miałam obciążonych włosów nie mam bardzo przetłuszczających się włosów, ale świeże wiecznie też nie są, myję co drugi dzień jak wszystko dobrze zmyjesz to chyba nie powinny być obciążone
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Ja łydki depilatorem depiluję. Ale mam taki, którego można używać pod wodą, pod prysznicem - i tak właśnie depilowałam się na początku. Połowa bólu mniej, naprawdę. A teraz już normalnie, bo się przyzwyczaiłam.
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
o to super

swego czasu, mialam dwa moje rude koty w av, moze tez i to podzialalo

no to szkoda

dziekuje

moj TZ wie, ze klade oleje i rozne maski na wlosy i nieraz mnie widzial z turbanem na glowie a amly zapach mu sie podobal

jak spie z lnianym to klade recznik i jest okej, ale dodaje babydream, bo on ma ladny zapach a wszelkie maski to trzymam teraz max do 2h
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
jak razem śpimy to nakładam np. olej kokosowy albo właśnie fur mamma... włoski tak jak snow w warkocz i nie ma problemu
a jak jestem sama to wtedy amla leci- bo dałam ją kiedyś TŻ powąchać i stwierdził że śmierdzi to nie chcę go katować

cudowne określenie ale Ty dużo szczuplejsza ode mnie więc wiesz... nie porównuj

własnie a czy np. biała kredka z essence by sie nadawała jako baza?? czy musi być z nyx'a??
Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Kalpana dużo zdrowia

Wtedy gdy śpię sama ale ja rzadko sypiam z Tż więc chyba to się nie liczy Chociaż nieraz mnie widział z turbanem z ręcznika na włosach po ich umyciu rano. Poza tym też mam problem z goleniem i mocnymi, ciemnymi włosami

Dziś podstawa, dobrej nocy
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi Ja też z TŻ mam okazję spać rzadko, więc jak już ona się zdarzy to staram się nie "zakładać" żadnych specyfików na noc, bo i tak wiadomo jak ta noc się kończy Ale ciekawe jak to jest przy wspólnym mieszkaniu

Ja lecę spać, bo jutro muszę wstać o 7 i spróbować się zarejestrować do lekarza. Dobrej nocy

Edit: Tak mi się jeszcze przypomniało jak mówiłyście, że Wasi TŻci marudzą jak chcecie, żeby Wam zdjęcia włosów robili. Ciekawe co by powiedział mój, pewnie by się ucieszył jak dziecko, bo się amatorsko zajmuje fotografią i najlepiej to by chodził i tylko zdjęcia wszystkiemu robił Już mi obiecał, że jak będzie jeszcze cieplej to idziemy na sesje w plenerze
Ale mówię Wam, takie nieustanne robienie zdjęć na różnych wyjazdach bywa męczące, więc cieszcie się tym co macie

Edytowane przez BlackSwann
Czas edycji: 2011-03-30 o 00:23
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 06:37   #3184
91moniaa161
Zadomowienie

dzień dobry

---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Shadi właśnie ogórek i cytryna rozjaśniają cerę, a z piegami nic nie robią Na dobry podkład kryjący nie mogę trafić. Niby ten z Lirene srebrny jest fajny, ale szybko znika z twarzy i wyglądam beznadziejnie

Caate ta mi się podoba http://ikf.styl.fm/fryzury-wieczorowe/fryzura89946.htm
Mi też się ta podoba chyba też taką zrobię piękna!!!!

---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ----------

Ale dziewczyny pędzicie z postami Jeszcze 2 strony mam do nadrobienia ale to już później

U mnie wczoraj było
*masaż syrenką
*peeling ciała
*olej na włosy + paznokcie + rzęsy
*odżywka kallos
*mycie włosów zakończone lodowatą wodą
*balsam nawilżający
*serum eveline
*maseczka z zielonej glinki

I zrobiłam sobie french Jak wrócę z pracy to może wstawię zdjęcie (jak będę miała czym zrobic)

Miłego dnia

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Edytowane przez 91moniaa161
Czas edycji: 2011-03-30 o 06:39
91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 07:13   #3185
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hej

janee90 pewnie, witaj

caate ahaa, bo ja się waham między tym max factor'em xperience a lirene 2w1 fluid+ baza myślałam że w xperience znalazłaś jakąś wadę, wtedy łatwiej byłoby mi się zdecydować

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 08:13   #3186
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja jeszcze tylko na chwile.
A to nie drogo. Ja nie mam u siebie SP, a po 1 rzecz nie opłaca mi się jechać, ale pewnie w Rossie będzie. A trwały jest?

Ja mam zielone, a zawsze marzyły mi się brązowe. Może się zamienimy?
dawaj

Cytat:
od zaraz Ci je moge oddac, tylko daj mi brazowe
Ty jeszcze je pokochasz, wiesz jakie makiajze na nich mozna tworzyc?
kooobietoo ja padne jak Cie zobacze, juz to wiem

Angelinmyheart nie wiem co oznacza dla Ciebie trwaly mi sie trzyma jak pisalam z kreme i pudrem 8,5h spokojnie. jak wycieram nos (nie dotykam sie w ciagu dnia po buzi, bo mi syfy sie robia od tego) to tak po 2chusteczce schodzi powoli

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ----------

dobranoc
ostatnio trochę sobie właśnie to uświadamiam ze w sumie większość kolorów mi w miarę pasuje jak się umaluje chociaż może to być tylko moje odczucie
jak mnie zobaczysz to wszystkie błędy w makijażu będziesz musiała mi skorygować
a właśnie - mam pytanie- jak robisz sobie zdjęcia np. samych oczu?? bo ja to niewprawiona a w sobotę pewnie bede dla was robiła

Cytat:
jasne witaj napisz coś o sobie...

ale jestem zla, przez to że wczoraj się zdrzemnęłam pół nocy tak źle spałam .... a jak trzeba rano wstać to oczywiście już mi się dobrze spało...

zaraz muszę poszukać i porezerwować sobie książki a potem do biblioteki jechać...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 09:17   #3187
snowhitee
Zakorzenienie

dzień dobry dziś kolejny piękny dzień niedługo się zbieram z Moną na spacer a potem na ploty do znajomej

Cytat:
hej

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi Ja też z TŻ mam okazję spać rzadko, więc jak już ona się zdarzy to staram się nie "zakładać" żadnych specyfików na noc, bo i tak wiadomo jak ta noc się kończy Ale ciekawe jak to jest przy wspólnym mieszkaniu

Ja lecę spać, bo jutro muszę wstać o 7 i spróbować się zarejestrować do lekarza. Dobrej nocy

Edit: Tak mi się jeszcze przypomniało jak mówiłyście, że Wasi TŻci marudzą jak chcecie, żeby Wam zdjęcia włosów robili. Ciekawe co by powiedział mój, pewnie by się ucieszył jak dziecko, bo się amatorsko zajmuje fotografią i najlepiej to by chodził i tylko zdjęcia wszystkiemu robił Już mi obiecał, że jak będzie jeszcze cieplej to idziemy na sesje w plenerze
Ale mówię Wam, takie nieustanne robienie zdjęć na różnych wyjazdach bywa męczące, więc cieszcie się tym co macie
a ja rozumiem Twojego Tż bo sama mam hopla na punkcie robienia zdjęć, uwielbiam to najchetniej nie rozstawałabym się z aparatem a jak gdzieś jedziemy to już w ogóle

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 09:22   #3188
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Dzień dobry
już was nadrobiłam. Siedzę przy zielonej herbacie i zaraz uciekam do pracy. Macie takie słońce jak ja? miłego dnia
Stary 2011-03-30, 09:33   #3189
kobietasukcesu
zawsze mam racje

A ja nie przepadam za zdjęciami, czego potem czasami żałuję

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 09:58   #3190
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej

ja na chwilke, zaraz jade z Zuzia do lekarza zeby cos dala na to rozwolnienie...

I chcialam powiedziec jesli moge ze teraz po tym srebrnym pyle z joanny mam bardzo ładny kolor wlosow i te odrosty zolto rude juz zblakly wiec prawie wogole ich nie widac, tak wiec w kwietniu nie ide na rozjasnianie bo moje wlosy sa tak wysuszone teraz ze masakra, mam ładny kolorek teraz wiec daruje sobie na jakis czas farbowanie i nie bede przez jakies 3 miesiace nic z nimi robic, postawie na regeneracje szkoda ze nie moge wstawic zdjecia bo telefon siadl mi z aparatem, ale niedlugo naprawie sobie cyfrowke wiec bede miala luz z robieniem zdjec kupie sobie Gliss Kura szampon i odzywke teraz
Stary 2011-03-30, 10:01   #3191
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dzien dobry

Cytat:
witaj

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hej

janee90 pewnie, witaj

caate ahaa, bo ja się waham między tym max factor'em xperience a lirene 2w1 fluid+ baza myślałam że w xperience znalazłaś jakąś wadę, wtedy łatwiej byłoby mi się zdecydować
to tak, mam ta 2w1 ale kupilam ciemniejszy kolor taki na lato, wiec teraz ciezko mi ocenic jego wlasciwosci, ale chyba bardziej pasuje mi ten city matt. 2w1 wydaje mi sie, ze w ogole nie jest kryjacy wysmarowalam sie tak o po cichu tym ciemniejszym w domu i bylam ciekawa efektu, to cala moje kaszke bylo widac... jak mieszam go z innymi podkladami to jest okej, czy stosuje na dekolt jak na impreze, to swietnie sie spisuje, ale z twarza to u mnie ciezko, jednak nie bede Ci odradzac, bo u mnie moze dawac taki efekt zbyt ciemny kolor, a jak sie opale, to moze byc idealny

city matt jest bardziej kryjacy do xperience, tego jestem pewna

Cytat:
dawaj

ostatnio trochę sobie właśnie to uświadamiam ze w sumie większość kolorów mi w miarę pasuje jak się umaluje chociaż może to być tylko moje odczucie
jak mnie zobaczysz to wszystkie błędy w makijażu będziesz musiała mi skorygować
a właśnie - mam pytanie- jak robisz sobie zdjęcia np. samych oczu?? bo ja to niewprawiona a w sobotę pewnie bede dla was robiła

jasne witaj napisz coś o sobie...

ale jestem zla, przez to że wczoraj się zdrzemnęłam pół nocy tak źle spałam .... a jak trzeba rano wstać to oczywiście już mi się dobrze spało...

zaraz muszę poszukać i porezerwować sobie książki a potem do biblioteki jechać...
ostatnio ciagle zle spie, dzisiaj zasnelam o 4nad ranem i wstalam ledwo z lozka teraz... dzis kupuje leki, bo marnuje pol dnia na spanie, a w nocy sie mecze.

brazowe oczy to zbawienie, serio.
docenisz jeszcze to, jak oblednie ebdziesz wygladac we wszelkich rozswietlajacych makijazach

w zielonych lepiej dla smokey, ale ja n. nie potrafie tak sie latwo pomalowac, ale naucze sie kiedys, narazie nie mam okazji

zdjecie oczu robie na zoomie, z reki, bez lampy, lub wycinam z jakiegos zdjecia twarzy i przyblizam, wtedy jestgorszej jakosci, ale nie zawsze mi wychodza zdjecia, np. wczoraj z 30zdj nie moglam wybrac nic, co by Wam pokazac...

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Dzień dobry
już was nadrobiłam. Siedzę przy zielonej herbacie i zaraz uciekam do pracy. Macie takie słońce jak ja? miłego dnia
jest

kocham robic zdjecia codziennie mam ze soba aparat w torebce
TZ lubi mnie baaardzo fotografowac, ale niee rozumie po co mi zdj wlosow, ale jak wyprosze to mi zrobi, przy cyzm marudzi, zle oswietlenie, kontrast itp, to po 2zdj mowie okej wybiore cos, bo on jak robi zdjecie to musi byc perfect
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-30 o 10:02
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:14   #3192
Kitka:)
CABIN CREW

ja mojemu powiedziałam ostatnio że mam zamiar zdjęcie makijażu na wizaż wstawić i że jak będzie ok to może czzęsciej potem bede wstawiała to powiedział że mi odbiło i się śmiał ale lubi jak jestem umalowana więc nie wiem o co mu chodzi

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:29   #3193
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja mojemu powiedziałam ostatnio że mam zamiar zdjęcie makijażu na wizaż wstawić i że jak będzie ok to może czzęsciej potem bede wstawiała to powiedział że mi odbiło i się śmiał ale lubi jak jestem umalowana więc nie wiem o co mu chodzi
moj mi mowi, ze mam na yt nie robic filmikow, ze to chore, ze to glupota pokazywac innym jak sie malowac, ze kazda kobieta powinna umiec sie pomalowac sama
ale zdjecia makijazow, sam chetnie oglada jak mam jakies w aparacie
Stary 2011-03-30, 10:50   #3194
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

U mnie też piękne słoneczko i zamiast się cieszyć to dopadła mnie mega chandra Wczoraj to się rozryczałam przy TZ

Muszę się wziąć za siebie, nie wiem czy będę tutaj często

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 11:09   #3195
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Hej

U mnie też piękne słoneczko i zamiast się cieszyć to dopadła mnie mega chandra Wczoraj to się rozryczałam przy TZ

trzymaj się

Haniu obejrzałam zdjęcia w Twoim albumie i naprawdę pięknie wyglądasz, bije taki blask od Ciebie

dzisiaj biorę się za porządki w domu, to w ramach ćwiczeń fizycznych

Stary 2011-03-30, 11:16   #3196
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Hej

tez tak czasami mam, niewiadomo skad, cos Cie dopada i musisz te pare dni chodzic taka, przejdzie...
Stary 2011-03-30, 11:17   #3197
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:

Angelinmyheart nie wiem co oznacza dla Ciebie trwaly mi sie trzyma jak pisalam z kreme i pudrem 8,5h spokojnie. jak wycieram nos (nie dotykam sie w ciagu dnia po buzi, bo mi syfy sie robia od tego) to tak po 2chusteczce schodzi powoli
Chodzi mi, żeby właśnie trzymał kilka godzin.

Cytat:
Pewnie, witaj.

Cytat:
moj mi mowi, ze mam na yt nie robic filmikow, ze to chore, ze to glupota pokazywac innym jak sie malowac, ze kazda kobieta powinna umiec sie pomalowac sama
ale zdjecia makijazow, sam chetnie oglada jak mam jakies w aparacie
Wczoraj miałam włączony jakiś makijaż na YT i akurat przyszedł Tż. i zaczął się śmiać. Po co takie filmiki robić.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 11:20   #3198
blondi1985
Raczkowanie

Dzień dobry U mnie też dziś słoneczko ładnie świeci, w ogóle wiosna już, ciepło zaczyna się robić Wczoraj @ dostałam i nic mi się nie chce, siedze i ciastka wcinam, zawsze przed i w trakcie @ "wciągam" mnóstwo słodyczy
Miłego dnia Wam życzę
blondi1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 11:22   #3199
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Ja też mam czasem takie dni, że chce mi się płakać nie wiadomo z czego. Przejdzie Ci szybko.

Przez tą zmianę czasu to bym spała i spała. Dzisiaj spałam prawie 10h.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 12:30   #3200
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
trzymaj się

Haniu obejrzałam zdjęcia w Twoim albumie i naprawdę pięknie wyglądasz, bije taki blask od Ciebie

dzisiaj biorę się za porządki w domu, to w ramach ćwiczeń fizycznych
dziękuję

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja też mam czasem takie dni, że chce mi się płakać nie wiadomo z czego. Przejdzie Ci szybko.

Przez tą zmianę czasu to bym spała i spała. Dzisiaj spałam prawie 10h.
no ja też tak mam, że wiecznie chodzę niewyspana. Ale to może tak być, że przez zmianę czasu? Pewnie tak, bo zawsze śpię tyle samo godzin i jakoś czułam się świetnie.
Stary 2011-03-30, 12:34   #3201
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Janee90- witaj

witam
ja od rana w szpitalu byłam, teraz weszłam do domu i muszę zrobić obiad

dzisiaj koleżanka przychodzi podciąć mi końcówki bo już rozczesać się nie mogę tak mi się plączą
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 13:35   #3202
marlienkaa2
Zadomowienie

Hej Ale dzisiaj jest piękny dzień. Aż chce się żyć. Ostatnio jestem strasznie zalatana. Normalnie na nic nie mam czasu. Jutro i pojutrze muszę jechać do Krk do radia na praktyki.

Edytowane przez marlienkaa2
Czas edycji: 2011-03-30 o 13:36
marlienkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 14:26   #3203
BlackSwann
BAN stały

Cytat:

kocham robic zdjecia codziennie mam ze soba aparat w torebce
TZ lubi mnie baaardzo fotografowac, ale niee rozumie po co mi zdj wlosow, ale jak wyprosze to mi zrobi, przy cyzm marudzi, zle oswietlenie, kontrast itp, to po 2zdj mowie okej wybiore cos, bo on jak robi zdjecie to musi byc perfect
Mój TŻ ma tak samo

Cytat:
Hej

Biedna

Kochane, ale się dziś zdenerwowałam! Ta służba zdrowia mnie wykończy. Wiecie, że choruję już drugi tydzień. Skończyłam antybiotyk, poszłam dziś znów do lekarza. Pani skierowała mnie do laryngologa. Laryngolog oświadczył mi, że dziś mnie nie zbada i żebym zrobiła najpierw zdjęcie zatok. Ale żeby zrobić zdjęcie zatok kazał mi iść po skierowanie do pani doktor u której byłam przedtem. Pani doktor pierwszego kontaktu powiedziała mi, że ona nie może wypisywać skierowań na prześwietlenia tylko takie rzeczy wydaje laryngolog i żebym poszła do niego....
Już nie mam siły. Czuję się fatalnie, mam straszne bóle głowy, nie mam czym oddychać, nie czuję smaku i zapachu. Nie jestem w stanie się uczyć i chodzić na uczelnię,a oni mi takie numery odwalają. Nie mam pojęcia co teraz robić...
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 14:44   #3204
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
Dzień dobry U mnie też dziś słoneczko ładnie świeci, w ogóle wiosna już, ciepło zaczyna się robić Wczoraj @ dostałam i nic mi się nie chce, siedze i ciastka wcinam, zawsze przed i w trakcie @ "wciągam" mnóstwo słodyczy
Miłego dnia Wam życzę
jak jestem przed @ lub w trakcie to muszę jeść czekoladę, jak nie zjem to się trzęsę

Stary 2011-03-30, 15:12   #3205
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej kochane
caate i agusiownik dziękuje za dodanie mojego bloga

dzisiaj taki sobie dzień mam, też tak jakoś mi smutno i wogule. Pogoda jest do d.... zimno i nie ma słońca.
Stary 2011-03-30, 15:20   #3206
agusiownik
Zakorzenienie

u mnie pięknie słonko świeci posprzątałam mieszkanie, została mi jeszcze sypialnia, ale to jak Tż wstanie, bo śpi po nocce. Zrobiłam sobie kawkę i czekam na pana z dostawą z avonu co katalog obiecuję sobie, że nie będę tyle zamawiać i ciągle kupuję, ale ja kocham kosmetyki...

Stary 2011-03-30, 15:44   #3207
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej właśnie wróciłam z miasta oczywiście nie byłabym sbbą jak bym nie kupiła jakichś kosmetyków muszę iść na odwyk
Kupiłam:
kredkę essence
2cienie
maseczkę peeloff
maseczkę odżywczą
błękitny lakier
Stary 2011-03-30, 16:07   #3208
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

ja już w końcu po szkole, kurcze tak mi się nie chciało siedzieć do końca w takim piękny dzień ale wytrzymałam

caate dziękuję za opinię, patrzyłam teraz i ten podkład 2w1 ma niezbyt fajne recenzje na kwc, więc chyba z niego zrezygnuję, a skoro mówisz że ten city matt ma dobre krycie to na początek wezme jego, a później odloże sobie na max factor'a bo nawet gdyby ten city matt był świetny to i tak bym chciała wypróbować tego xperience, jestem strasznie go ciekawa kupię sobie też krem pod makijaż olay, który polecalaś bo szczerze mówiąc to ja nigdy z rana nie nakładam żadnych kremów bo nie lubię czekać aż się wchłonie ale twój filmik mnie przekonał do tego

miałam coś jeszcze napisać do kogoś, ale juz nie pamiętam co

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

aa dobra, już pamiętam
mój tż też się śmieje ze mnie, że oglądam makijaże i haul'e na yt jak mu powiedziałam, że też zacznę nagrywać to już w ogóle mnie wyśmiał

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 16:15   #3209
agusiownik
Zakorzenienie

party girl pisałaś ostatnio, że znalazłaś gdzieś bardzo tani sklep z sukniami ślubnymi mogę prosić o adres?

Stary 2011-03-30, 16:39   #3210
91moniaa161
Zadomowienie

janee90 witaj

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Hej

Każdego z nas czasami takie coś dopada Trzymaj się

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej właśnie wróciłam z miasta oczywiście nie byłabym sbbą jak bym nie kupiła jakichś kosmetyków muszę iść na odwyk
Kupiłam:
kredkę essence
2cienie
maseczkę peeloff
maseczkę odżywczą
błękitny lakier
fajniutkie zakupy a co to za kredka z essence? jest na KWC?

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Ja z moim Tż mam dokładnie tak samo jak Wy jak go proszę, żeby mi zrobił zdjęcie to to się śmieje i mówi "pewnie znowu będziesz wstawiac na wizaż.." ale po marudzi troszkę a później zdrobi

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości