|
|
#2161 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Cytat:
Cytat:
Jak wroce to bede robic sztafete przymiarkowa ![]() Cytat:
Zmierze spodenki i sie wpisze jak cos
|
|||
|
|
|
#2162 |
|
Zadomowienie
|
Ale naprodukowałyście od wczoraj. Ja właśnie wróciłam po seminarium do domku i będę się oddawała cudownej lekturze rozporządzenia UE w sprawie zarządzania chemikaliami (jedyne 350 stron)...
|
|
|
|
#2163 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze, że dzisiaj z okazji chorowania zostałam w domu, może za Wami nadążę
![]() A propos cycków - wie któraś, gdzie w Krakówku dostanę 65E/F? Poza sklepem na rynku, tam mają głównie angielskie marki, które na wyspach kupuję po normalnej cenie tzn. max 20f zamiast 200-300 zł
|
|
|
|
#2164 |
|
Zadomowienie
|
W niedzielę rano na bazarze na Placu Nowym...
|
|
|
|
#2165 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
idę się w to wczytać...ale ładny dzień, a ja mam ten głupi wykład po południu jeszcze za późno wstałam i nie zdążę nic przed tym zrobić
|
|
#2166 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo roladki takie, z plasterków łososia, do środka jakiś chudy twaróg i co tam chcesz. Często też jej samą jajecznicę na oliwie z chudą szyneczką czy pomidorkami, białko naprawdę zapycha i nie muszę dojadać chlebem. Dziś np. zjadłam na śniadanie 3 jajka na twardo z jogurtem naturalnym i ziołami prowansalskimi i czuję się tak pełna ![]() A na kolację jakaś zdrowa sałatka, a żeby sobie bardziej pojeść, do też jedno jajo do niej, jakaś sałata, kapusta pekińska, pomidorek, jogurt naturalny i czosnek Nie polecam i nie lubię diet w stylu 5 kg w 10 dni, bo sama kilka lat temu rozwaliłam sobie tym okrutnie metabolizm i teraz robię wszystko, żeby wrócił do stanu wyjściowego ruch, ruch, TŻ się cieszy, bo przez skakanie po TŻ-cie zrzuca się najwięcej ![]() ![]() |
|
|
|
|
#2168 |
|
Pani Buka
|
Myszka, ale ja nie znoszę jajek na twardo bo śmierdzą
sałatki uwielbiam, ale bez jajka i tuńczyka ogólnie - pospisuję przepisy i będę kombinować... W weekend 20 stopni, wieczorem 6, można biegać
|
#2169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza na twardo ![]() W weekend 20 stopni, bajka ![]() Jadę niedługo do mojego, będziemy drzewka koło domu sadzić, żeby przyszłe dzieci miały po czym chodzić |
|
|
|
|
#2171 |
|
Copyraptor
|
Kurdeee, ale jestem na siebie zła - zaspałam na mój ulubiony wykład
|
|
|
|
#2172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, gdzieś było napisane że ustawa ma wejśc w życie 31.03.2011 r. ale obowiązywać od 1października czyli od nowego roku akademickiego. Zakładając, że prawo nie działa wstecz to wszyscy którzy rozpoczęli studia wcześniej nie będą pod to podchodzić Cytat:
![]() hehe ja też się czaję na te spodenki a wyszukał mi je wczorajszy towarzysz ![]() no co Ty? a co tam wtedy jest? ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- tak, bo to nie jest kwestia studiowania dwóch kierunków równocześnie, ale w ogóle dwóch kierunków
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#2173 |
|
Zadomowienie
|
No tam jest taki bazar z ciuchami z Anglii. Trochę nowych, trochę second-hand i raj dla portfela...
|
|
|
|
#2174 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wrrr a nad morzem max 9 ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko pewnie z samego rana trzeba iść nie?:/nie zmusiłam- to on mnie zmusza żebym je kupiła sam siada i zawsze mi czegoś szuka ![]() Cytat:
a dla odmiany własnie czytam artykuł o przyznaniu nagród politykom za 2010 rok i jak to było uzasadnione przez Schetynę- nagrody "przede wszystkim dla tych, którzy pracowali ciężko po katastrofie smoleńskiej".... no i jak tu się nóż ma nie otwierać w kieszeni?!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#2177 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2178 |
|
moderatorka też wizażanka
|
gg22, kasiencja,
Mam nadzieję, że dzisiaj Wam wyślę przepisy Nie ma dużego zestawu z Avonu Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-03-30 o 13:32 Powód: błąd |
|
|
|
#2179 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak sie wtrace...
Czy granatowy i szary(stalowy) pasuja do siebie? Bo nie wiem czy mi bluzka do spodniczki pasuje...zawse mialam problemy z dopasowaniem kolorow
|
|
|
|
#2180 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem bardzo. Do tego np. stalowe rajstopki...
|
|
|
|
#2181 |
|
Copyraptor
|
Fajnie, że w weekend cieplusio, wyciągnę rower
![]() Na kolorach się znam jak kura na pieprzu, ale też mi się wydaje, że pasuje
|
|
|
|
#2182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie oglądam ich propozycje, można coś na przecenie ustrzelić Albo jak znowu wulkan wybuchnie i z zakupów na Wyspach nici ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- ale chyba nie na etykę zaspałaś? bo S. dziś z rana wrzuciła info na stronę instytutu, że jej nie będzie :P |
|
|
|
|
#2183 |
|
Copyraptor
|
I bym pisała, że to mój ulubiony wykład? Kobieto, bo mi przeponę uszkodzisz, tak mnie rozbawiłaś
|
|
|
|
#2185 |
|
|
To jest okrutne, że jak się nie kręci wokół nawet jeden facet, to na horyzoncie cisza. A jak pojawi się chociaż jeden, to potem ekspresowo drugi, trzeci, czwarty... Rozmnażają się, cholibka. I zaraz burza. Na wiosnę facetom się w głowach poprzewracało. Nic tylko kwiaty, randki, wino, a ja się uczyć muszę !
|
|
|
|
#2186 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
tylko ja ekspresowo spławiam, nawet mi się w randkowanie bawić nie chce, bo wiem od razu, że to nie to
|
|
|
|
|
#2187 |
|
Zadomowienie
|
Coś ja chyba nie w temacie cholerkowych uczuć jestem... A co do tego czy się wie od razu czy nie to ja się nie znam... Ale chyba nie zawsze od razu muszą bić pioruny...
|
|
|
|
#2188 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaką traumę? Cytat:
![]() Cytat:
|||
|
|
|
#2189 | |
|
|
Cytat:
Mam teraz facetowstręt a ich jak grzybów po deszczu wokół mnie
|
|
|
|
|
#2190 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
I to nawet nie chodzi o pioruny - po prostu jakoś faceci którzy mnie podrywają zupełnie mi się nie podobają, i tyle...---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

i to z pewnością nie z powodu zamówienia jakie co niektóre wczoraj odebrały
i na mnie by pasował. piękny jest czarny, ale bardziej przydałby mi się biały- jak się Cholerka lub Ola nie zdecydują to w kolejce do machania "pryszczykami" przed Twoim nosem jestem ja

sałatki uwielbiam, ale bez jajka i tuńczyka