|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
NightButterfly ja na pewno będę miała welon ale to już myślę indywidualna sprawa. Widziałam PM która miała i woalke i welon nie wyglądało to źle. Tak średnio ja ogólnie nie jestem fanką woalek.
U mnie poprawiny będą w tym samym lokalu. Nie wiem jak będzie z ilością osób ale zaproszeni są wszyscy co pierwszego dnia. Oprócz wódki kupimy białe wino i piwo na drugi dzień. A co do wina to też trzeba trochę wziac bo np ja byłam na weselu gdzie mój tata był starosta tzn tym co roznosi alkohol i mówił że wina było z 10butelek i do 22zabrakło bo kobiety wolały wino i szybko poszło. Piosenka której nie chce na weselu to Za miłość mą czy coś w tym stylu kancelari. Jak słyszę tą piosenkę to coś mi się robi. Sam tekst jest ok ale melodia i wykonanie. A i nie wiem czemu niektóre zespoły spotkałam się z dwoma takimi grają To bo daj mam świat Krawczyka. Przecież to taka smutna piosenka totalnie nie pasująca do wesela.
|
#4562 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Superaśnie!! Czy ta dziewczyna z zespołu juz urodziła?? Mam nadzieję, że będziemy zadowolone z tego zespołu, bo przyznam, że ja ich trochę w ciemno brałam, przeczytałam tylko trochę opinii z neta i posłuchałam krótkiego dema na stronce. nie byłam natomiast na żadnym weselu z nimi
Cześć urodziła już my podpisywaliśmy umowę u niej w domu bo nie miała z kim dzidzi zostawić ma śliczną cureczkę pozdrawiam
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle dzień dobry. Jakie plany na dziś?
Ja oficjalnie dziś potwierdziłam jak leniwą osoba jestem. O 5rano obudził mnie budzik i po 5minutowej bitwie z myślami poszłam spać dalej rezygnując z czystej przyjemności przebywania na ćwiczeniach z mikrobiologi
|
#4564 |
|
Raczkowanie
|
nena ja również wybieram się na te targi ślubne już na sobotę wzięłam sobie wolne w pracy
mam nadzieję, że coś ciekawego tam podpatrze
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się przeziębiłam przedwczoraj i zdycham. A dokładnie to słuchajcie. Moja chora siostrzenica dykrowała mi takie coś. I siedziała obok mnie. I z czasem czułam, że coraz gorzej się czuję. No i tak oto mam ból gardła i katar
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() moje plany na dziś to praca, a później leniuchowanie w domu ale ten plan z leniuchowaniem może się niestety jeszcze zmienić Cytat:
chcę miec welon- w stylu hiszpańskim ![]() ja też w moich stronach zimne piwko na poprawinach to już niemal rzecz bardziej pożądana niż jedzenie
|
|
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() welon: na dzień dzisiejszy mówię stanowcze NIEEEEEE
|
|
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
łoooj ja ospę przechodziłam, jak byłam mała. No i teraz mam piękne pamiątki:P Na szczęście tylko 2, ale na twarzy... Może gdybym teraz przechodziła, to bym bardziej patrzyła na to, że nie będę zdrapywać, bo będą dziurki:P
|
#4570 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najbardziej śmieszą mnie pary, które biorą to na pierwszy taniec Ale ogólnie nastawimy DJa na starsze i nowsze przeboje, a takie typowo weselne kawałki niech wplata co jakiś czas ![]() "Żono moja" mi właściwie nie wadzi, mój Przyjaciel miał ją na pierwszym tańcu Cytat:
A Ty będziesz na tym weselu, czy to jakaś dalsza koleżanka? Ale chętnie dowiem się wszystkiego, czego uda Ci się od niej dowiedzieć ![]() Ja też miałam mieć we wrześniu wesele w Twojej sali, ale niestety okazało się, że ze względów finansowych muszą zrobić w remizie... A tak się cieszyłam, że zobaczę, jak w tym Leśnym robi się teraz wesela i jeszcze będę mogła się tym z Tobą i Niką podzielić. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno dekoracja za nami będzie wyłącznie naszego projektu i wykonania, no i kwiaty pewnie też od nas, bo chcemy mieć nasturcje w malutkich wazonikach, a u nas w ogrodzie zawsze rośnie ich mnóstwo w lipcu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W dzisiejszych czasach nikogo już nie dziwi brak welonu PMki, a nawet gdyby... co to kogo obchodzi Ważne jest, jak nam się podoba i tak ma być. Chcesz wolalkę - miej woalkę, na pewno będziesz super wyglądać ![]() Ja zamierzam mieć welon, bo jakoś tak nie wyobrażam sobie bez. Wobec tego mieć będę ![]() Poprawin typowych nie robimy - nie lubię poprawin. Zresztą mamy dużo gości z daleka, więc robienie poprawin, gdzie zostałoby parę osób, bo reszta by się ulotniła zaraz po obiedzie jest dla mnie bez sensu. Wobec czego robimy tylko i wyłącznie obiad dla przyjezdnych z dalekich stron w lokalu Posiedzimy, zjemy, pogadamy, odpoczniemy, co poniektórzy wytrzeźwieją I wio każdy do siebie ![]() Cytat:
Bardzo lubię Zamachowskiego i Grupę MoCarta, a razem są świetni ![]() Cytat:
![]() Co do tej wody w butelce, to my też się tak nie zamierzamy wygłupiać, nasza Rodzina i Przyjaciele już się nauczyli, że jak nie mamy ochoty na picie, to po prostu nie pijemy - więc na weselu będzie to już chyba zupełnie jasne Natomiast na pewno będę potrzebowała bardzo dużo soków, bo zawsze na weselach potrzebuję dużo płynów do uzupełnienia - a co dopiero na takim, gdzie będę ciągle tańczyć - zdecydowanie załatwię sobie dobre, skutecznie gaszące pragnienie napoje niegazowane i mogę nimi spokojnie wznosić toasty ![]() U mnie w mieszkaniu Sodoma się skończyła, jeszcze mam trochę Gomory, jako, że wszystko, co z szafek zostało wyjęte, teraz musi być z powrotem włożone Co oznacza mycie wszystkiego, układanie, przemyślenie, słowem reorganizację, na którą jakoś chwilowo nie mam ochoty... Ale poczekam, może przyjdzie ![]() Natomiast wiercenie w bloku jest dalej - chociaż teraz pewnie z każdym dniem będzie już ciszej, bo coraz niższe piętra będą robić. Ale dziś od 8 rano koncert miałam jeszcze na swoim piętrze
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-03-30 o 10:51 |
||||||||||
|
|
|
#4571 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie mam pamiątek. Co dziwne bo ja to znając siebie powinnam mieć ich całą masę. widać będąc małym dzieckiem byłam bardziej grzeczna
|
|
#4573 |
|
Zadomowienie
|
Hej, dziewczyny,
a ja dziś po pracy lecę na dopieszczanie włosów z Groupona;-))) I chciałam jeszcze coś dodać odnosnie welonów, ja w salonie przymierzałam taki bardzo długaśny z tyłu, a przód krótszy zakrywa Cię i kurcze nawet fajnie to wyglądało. Podobno kiedyś tak się chodziło do ślubu, moja mama była zachwycona;-) Ale jeszcze nei wiem jak zrobię. |
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Chatkadziś będę w tym salonie Vip zorientuje się jak tam jest cenowo. Grago już u mnie jest skreślone. Była moja mama dziś podciąć włosy to powiedziała że nie ma fryzjerki damskiej teraz i może ją zapisać na za miesiąc. A ja w sierpniu miałam identyczna sytuację. To gdzież ta fryzjerka jest żeby dosłownie 5cm włosów obciąć nie miała czasu. I wkońcu idzie do Vip więc pójdę z nią i zapytam co i jak. Ja się o lokal nie martwię
ostatnio kolejna osoba mojej mamy lekarka potwierdziła że wesela tam wychodzą super
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zrobiłam liste wydatków na kwiecień i jestem załamana
|
#4576 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż wiem, że to wcale nie tak łatwo!Obyś szybko znalazła zaufana osobę, bo przecież jej umiejętności musisz znać, i uczciwość, i pracowitość. Nie ma co się rzucać na kogos nieznajomego, a później Norwedzy Ci zarzucą, że zatrudniasz kogoś do pędzlowania ich domów Cytat:
Cytat:
![]() Woalka 100% odpada. Nie widzę siebie w czyms takim. Welonu tez nie miało być, bo raczej ani do sukni ani do fryzury nie będzie pasował, chyba że matka zdąży mnie przekabacić na swoją stronę... Cytat:
A i jeszcze chciałam się pochwalić- 9 kwietnia idę na Łowców.B Każ kupić TŻ test ciążowy... Cytat:
![]() Kurka po południu muszę jechać na kontrolę do lekarza... tak mi się nie chce w tym słonku samochodem zapieprzać... Chętnie wzięłabym rowerek, ale co 15 km pod góre będę pedałować i na kontrolę taka spocona, bleee.... I znowu pół dnia w tyłku
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre
|
|
|
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha a powiem wam, że kiedys takimi głupimi żartami zniechęciłam TŻ do seksu...czy ja wiem czy tak dużo...? w sumie to się nie znam, to nie powiem.
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Zapłać połowę. A kwota duża choć zależy od mieszkania ilości osób i tego jakie masz sprzęty. Np u mnie w domu dużo pochłania pralka a w 4osobowej rodzinie duż się pierze. U TŻ znowu kuchenka tzn dokładnie piekarnik bo ma elektryczny. Ale chcemy zmienić na gazowy o ile można jeszcze nową dostać z piekarnikiem bo u nas za gaz płaci się za osobę a nie za ilość zużytą co jest dużym plusem.
Chatkabyłam w tym vip i tak: -fryzura ślubna od 80do 120zł -próbna 30zł -zapisywać na lipiec trzeba się na początku roku -przejżałam kilka albumów z ich zdjęciami no możliwości mają duże jak wrócę do domu to znajdę w necie fryzury z pokazu i tam też obejrzysz sobie makijaże które proponuje dziewczyna zaprzyjaźniona z tym zakładem. Jednem bardzo mi się spodobał. Swoją droga znam ta dziewczynę bo chodziła do mnie do LO. - upięcie na wesle jet od 50do 80zł -koki 60-90zł Więc cenowo nie jet źle
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-03-30 o 13:23 |
|
|
|
#4580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chętnie pooglądam te fotki z pokazu. A widziałaś tam w tych katalogach może jakieś fryzy z warkoczem francuskim? Na tym najbardziej mi zależy.Skoro zapisywać się trzeba na początku roku, to spokojnie zdążę przetestować fryzjerów Heh, będę jeszcze musiała znaleźć kogoś, kto by zrobił coś z moimi marnymi paznokietkami. Chyba, że gdzieś w Wawie wcześniej zrobię. Sama nie wiem, jak to będzie wyglądać, czy przyjedziemy np. z 2 dni wcześniej, czy tydzień... Pewnie wszystko będzie od urlopów zależeć.Wiecie w ogóle, kiedy najlepiej przed ślubem zrobić paznokcie? Dzień, 2, wcześniej? Ja się nie znam, może Wy macie jakieś pojęcie
|
|
#4581 |
|
Wtajemniczenie
|
zalezy jakie paznokcie, ale chyba wszystki najlepiej zrobić w piątek po południu
|
|
|
|
#4582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień przed żeby się nie miały okazji uszkodzić.
oczywiscie robię tipsy. A sporo jest tu w okolicy dziewczyn zajmujących się tym. Naprawdę ten Vip jest ok. Moja mama poszła na zwykłe obcięcie. Umyła jej włosy obciela ułożyła utrwaliła i to wszystko za 30zł. A ja ostatnio za samo obcięcie z umyciem zapłaciłam 40zł. Tak były tam i z warkoczem lub np z kilkoma cienkimi. Teraz idę do TŻ tak koło 20wrócę to wstawie te fotki
|
#4584 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczny
![]() jestem załamana jutro mija tydzień jak nie rozmawiam z TŻ tzn. jestem zła na niego on zaczął to wszytko myślałam że zrozumie ale do niego jak do ściany się mówi wiec się wk******m i teraz to ja focha strzelam ale mam powody, on ma daleko w dupie to co do niego mówię i jeszcze nie czuje się winny i wogóle to on problemu nie widzi i najlepiej żeby ja go przeprosiła bo przecież to ze K**** się widzimy raz na ruski rok to wcale to nie jest problem, oczywiście nie z mojej winy się tak widzimy, na wszytko ma K**** czas ale nie dla mnie nie mam już siły tak strasznie mnie on wkurza dodam ze mielismy rocznice poznania a on nawet nie przyjechal nie zadzwonil bo przeciez wyszedl zalozenia ze ja to moge zrobic, ja nie wiem co mu od******la ostatnio |
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
większość znanych mi PM-ek robiło w piątek. ja tez zrobię w piątek.
podejrzewam, ze wcześniej to będę jeszcze trochę zaganiana. no i boje się, że może coś im się jeszcze stać chociaż jak mi nie raz teściowa robiła akryl na moich to trzymały sie koło miesiąca albo i dłużej, a robię nimi praktycznie wszystko. czwartkowa bardzo przykra sytuacja |
|
|
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przechodze to samo ze swoim TŻ i też nie odpuszcze w odróżnieniu od Ciebie zapuściłam zamiast focha - DĄSA ![]() ![]() nie odzywam się nie dzwonie nie piszę jak zatęskni to przyjdzie do moich drzwi jak zbity pies odnośnie alkoholu będę sobie załatwiać od siebie z firmy od handlowców także ceny będą hurtowe ja pierdziele nawet alkohol mam na głowie co za jełop
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-03-30 o 14:02 |
|
|
|
|
#4587 |
|
Zadomowienie
|
Hejka PMki, mogę przyłączyć?
|
|
#4588 |
|
Zadomowienie
|
Jasne, że możesz
Witaj
|
|
#4589 | ||
|
Podróżniczka
|
Witam dziewczyny, znowu dzisiaj piękny dzionek
![]() Muszę Was prosić o kciuki Jutro o 13 mam rozmowę kwalifikacyjną i mam nadzieję, że będzie dobrze, także proszę o wsparcie kochane ![]() Cytat:
![]() ja za prąd mam prognozy co pół roku na pół roku i płacę co miesiąc 250 zł. (wyliczone za letnie miesiace) Ale nie mam w domu gazu i ogrzewanie mam na prąd, więc dlatego. Mimo wszystko Madziuniusia nie płaci tak dużo. Za miesiące zimowe w lato będę płacić pewnie koło 400 zł Ale już z TŻtem przywykliśmy ![]() Cytat:
Kicia, niut0 - dziękuję za uznanie w sprawie bloga Witam nową PMkę - Liama Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-03-30 o 14:13 |
||
|
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
ale gafa dziś mija 6 lat odkąd poznałam TŻ dokładnie o 21.06 a ja cały czas przekonana byłam że to 31.03 a on wiedział lepiej niż ja ![]()
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

mam nadzieję, że coś ciekawego tam podpatrze
ale ten plan z leniuchowaniem może się niestety jeszcze zmienić 

Najbardziej śmieszą mnie pary, które biorą to na pierwszy taniec 

Ale już z TŻtem przywykliśmy
ale gafa