|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Cytat:
bardziej podoba mi się wersja z rozłożeniem na stolik + krzesełko, jak przyjdzie czas to też kupię, ale takie najprawdopodobniej http://allegro.pl/drewniane-krzeselk...512529373.html Mam to samo ![]() Cytat:
Strasznie mnie wkurza, jak ludzie w blokach zachowują się jakby mieszkali w osobnym domu![]() Aniczko brawa dla Natalci, mam nadzieję, że to krok w dobrym kierunku
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-03-30 o 15:37 |
||
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
kiedyś to jakieś paprochy leciały teraz to aż kule
nie wiem skąd one tyle włosów mają już nie wspominam tego ciśnienie mi opadło jak umyłam okna w dużym pokojujak nie sąsiadka kłaki przez okno rzuca to dziecko z naprzeciwka całymi dniami albo płacze albo piszczy nie wiem czy oni je biją czy tak rozpieścili drzwi nie zamykają one trzaska drzwiami raz TŻ mówił że otworzyło sobie drzwi podbiegło do naszych i kopało drzwi nie zamykają kiedyś ktoś im porwie te dziecko albo dom okradnie
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-03-30 o 15:38 |
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
na szczęście nikogo za ścianą nie mamy a z drugiej windy to ich nawet nie słychać
|
#4116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Miska Schwarzkopf
![]() Jejku co za dzień.... nie wiem kiedy minął. Ale dziś dwa teksty usłyszałam. Najpierw moja opiekunka mi dziś powiedziała, że jak mnie widzi, to tak promiennie w tych krótkich włosach wyglądam, że się zastanawia czy ja w ciąży nie jestem ![]() A potem mi uczeń (ten najbardziej łobuzarski) powiedział, ze z chącią by mnie nadział na kijek, upiekł na grilii i zjadł bo tak mnie kocha |
|
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4121 | |||
|
Zakorzenienie
|
zaaaabcia boski ogród
ale trawy do koszenia to nie zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Katunia mi się podoba ze stolikiem http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...513001785.htmlktosia86, Aguś bidulki dwie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie lubię takich dwuznacznych tekstów. Niby chciał dobrze, no ale... jakoś dobrze mi się to nie kojarzy. |
|||
|
|
|
#4122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje ![]() Cytat:
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Klion, atomufka po tym tekście padłam
jeszcze jak zaczął demonstrować jak mnie niesie nadzianą na kiju jak szaszłyka heheAna na bank nie miał nic złego na myśli
|
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
oj strasznie! Dzisiaj zrobiłam pierwszą cześć. Jutro mam nadzieje skończę drugą i jeszcze mi zostaną dwie najbardziej pracochłonne, bo nie dość, że muszę te papiery poukładać to jeszcze powprowadzać do kilku systemów
Cytat:
Ależ jest pięknie! ciepło - miodzio! Tylko jak ktoś dziś szedł przez kraków i widział wariatkę w krótkim kożuszku - to przyznaję się bez bicia. to ja byłam!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-03-30 o 17:36 |
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia w kożuszku byłaś?? U mnie jeszcze ludzie w czapkach i rękawiczkach chodzą
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
A z nowości to mury pną się do góry! Od wczoraj a już jest prawie cały fundament wyciągnięty
w szoku jestem. Jest tyle rzeczy załatwienia, że trudno mi to pojąć i nie wiem czy ja taka głupia czy każdy ma z tym problem.Oczywiście nie obyło się bez kolejnych "problemów". Mianowicie dowiedziałam się dzisiaj, że sąsiad swój płot ma postawiony nie na granicy, tylko tak jakby my mamy 20cm jego działki . Pasuje od jego strony płotu nie stawiać bo jak będą wyglądać dwa obok siebie z 40cm szparą? ale w rogu chcieliśmy postawić "szopkę" (on również ma w rogu) i niby fajnie bo szopki by miały wspólną jedną ścianą... ale nie możemy tak zrobić, bo nie możemy postawić szopki na jego własności ehhh czyli co zostawić to 20cm czy dodać od nas 20cm i zostawić 40cm szparę? kompletnie mi się to nie podoba i nie wiem co robić ![]() Może ma któraś pomysł?
|
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
guciu nie dziwię się u nas rano był przymrozek
Gucia a czym Ty się kochana zajmujesz zawodowo?
|
|
|
|
#4129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a gadaliscie ze sasiadem??
|
|
|
#4130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a potem leżała w aucie a ja chodziłam w bluzce i bezrękawniku takim cieniutkim
|
||
|
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
nie da się ukryć
![]() Atomufka, prowadzę biuro, więcej na pw Teraz już nie będę taka mądra, ubieram się lżej i lecę do galerii do siostry
|
#4132 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tak jak powiedzial gin do dzisiaj powinno przejsc i jak wczoraj o 13 mialam pewien incydent to do wieczora, cala noc i dzisiaj juz nic czuje sie dzisiaj swietnie, wszystko przeszlo jak reka odjal ![]() u mnie dzisiaj piekna pogoda 16 stopni na + schowalam juz kozaki i botki powoli w balerinach zaczynam chodzic
|
|||||
|
|
|
#4133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pracy coraz lepiej, dzieci szybko się przyzwyczaiły, mi też już coraz lepiej. Współpracownice miłe, służą radami, dobrze nam się współpraca układa. Cytat:
Generalnie on to do każdej z nas się klei i sypie komplementami jak z rękawa, każdą nową rzecz zauważy
|
||
|
|
|
#4134 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
pokaz koniecznie fotkia co do szopki i sasiada to ja nie wiem co doradzic ![]() Cytat:
Moje dziecie dzis współodczuwa zmierzły humor mamy i tez jest marudny... a na dodatek wstal po popludniowym spaniu za wczesnie i teraz mi zasnal, wiec ciekawe jak sie noc zapowiada.... ajjj sił nie mam.... |
||||||
|
|
|
#4135 | |||||
|
Zakorzenienie
|
żabcia, ale macie duzo miejsca
Cytat:
mam nadzieje, ze szybko poczujesz sie lepiej i zapomnisz o tej niemiłej sytuacji.dbaj o siebie Cytat:
Cytat:
oj współczuje... czasem przez sąsiadów można się wykonczyc. Ja mam sasiada , ktory jara strasznie smierdzace fajki na klatce. i dzis gdy wracałam z mama ze sklepu wchodze na klateke i na ten zapach powiedziałam "fuj, znowu tak smierdzi!!" a moija mama się smieje, bo widzi wyzej nogi tego sasiada, ktory byl w tarkcie palenia. powiedziałam mu, ze jeszcze troche i wytruje pół klatki tymi papierosami. na to sasiad w smiech, normalnie powiedzialabym cos jeszcze, ale nie chce byc taka wredna dla chorego czlowieka- troche mi go szkoda choc z drugiej strony, wiem, ze tez nie jestem idealna sasiadka na nowym osiedlu. mamy maly budowlany nieporzadek na podówrku i zdarza się, ze styropian(kawałeczki) od nas wlatuje na podworko bardzo porzadnickiej sasiadki- mam nadzieje, ze kobieta jeszcze troszke to wytrzyma ![]() chco w sumie jestesmy kwita, bo jej koty przychodza na nasze podworko zalatwiac swoje potrzeby ![]() Cytat:
od straszego ucznia nie odebrałabym go pozytywnie, źle mi sie skojarzył ![]() Cytat:
zmiany na poczatku budowy sa ogromne i najlatwiej je dostrzegamy, pozniej juz nie ma tak szybkiego efektua moze pogodajcie z sasiadem jak on widzie te sprawe
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka ja mam czarne nogi w tym stoliku z maszyny, ciekawi mnie co z nim zrobie jak kupimy stół i nie będę potrzebować "podkładki pod laptop" hahahaha
ktosia86 ba powiem więc je tobie te przemyślenia zadedykuje!! ![]() śliweńka współczuje sąsiadów... Ana gdzieś ty byłą wczoraj? z działką nie wiem hmm ja bym postawiła płot tak jak jest wasza granica.. a ta szpara niech jest w końcu to jego ziemia.... Gucia o jaaaa w kożuszku... ja dziś w krótkim rękawku i marynarce, mąż w bluzie a Pat w bluzie i bezrękawniku - wiosnaaaa ![]() baja rośnie mały lovelas... współczuje jego dziewczynie w przeszłości ściemniacz bajerman ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Katunia a w czym go karmisz? w bujaczku czy na kolanach? Pat na kolanach nie zje bo się wierci, ale jak wsadzę go do bujaczka - mamy już ustawiony na największe krzesełko i zapnę w pasy to spokojnie zje... potem szaleje ;D
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka super, że mąż dostał prace
a wypłata tak jak wspominałas wczesniej ok. 2 tys to super oferta, wiec niech to doceni i przestanie przeliczac . ja po prawie 5 latach tyle nie mam, ale nawet nie chce o tym myslec ![]() pamietsm jak moj TZ wrocil do Polski po 4 latach w Szkocji- ciezko mu było , co chwile porównywał i buntował sie na tak niskie płace. Niestety neiwiele to dało, juz sie z tym pogodzil i zaakceptował, glosno juz nie wraca do szkockich wypłat, zyjemy w Polsce i to tu trzeba sobie jakos radzic. ![]() teraz trzymam kciuki za Ciebie, oby szybko cos fajnego sie znalazło u mnie w pracy źle się dzieje, ale na razie nie chce o tym pisac
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
koszeniem trawy bedzie zajmowal sie Mezul
![]() ![]() dzieki no jest tego sporo
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dzis to w ogole nic nie chcial nic jesc tylko ciagle pic i pic.... |
|
|
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktoras z dziewczyn pytala sie czy nie powinnam byc obsluzona poza kolejka owszem kobiety w ciazy i z dziecmi powinny byc tak traktowanie ale nasze polskie spoleczenstwo jest zbyt zacofane i glupie by na to wpasc... tylko, ze ja nie zostalam w ogole przyjeeta a 20 minut wczesniej kazala sie ubierac a jak ostatnio w tescio weslam do kasy z pierwszenstwemi poprosilam dwie pary przede mna - nie w ciazy o przepuszczenie mnie, bo mialy max zaladowane koszyki, to facet 2 razy sie pytl slucham? bo nie dowierzal, ze poprosilam pozniej glupie komentarze, az maz sie dziwil no nic ..
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

poszłam na balkon ona w oknie kuchennym mówię żeby przestała a ona okno zamknęła szybko wzięłam to zebrałam z parapetu
Strasznie mnie wkurza, jak ludzie w blokach zachowują się jakby mieszkali w osobnym domu

meble na pewno będą pasować
jeszcze jak zaczął demonstrować jak mnie niesie nadzianą na kiju jak szaszłyka
w szoku jestem. Jest tyle rzeczy załatwienia, że trudno mi to pojąć i nie wiem czy ja taka głupia czy każdy ma z tym problem.
ehhh czyli co zostawić to 20cm czy dodać od nas 20cm i zostawić 40cm szparę? kompletnie mi się to nie podoba i nie wiem co robić 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)