Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-30, 16:28   #4621
ibyza
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Witam Wizażanki
Jestem Irmelin i z najewieksza przyjemnościa do Was dołacze!)
Moj w ielki dzień o 20 X 2012.... tak jakos dalekooooo mi sie wydaje wolałabym juz!
witamy witamy
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 16:29   #4622
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Witam nowe PMki
Opowiadajcie dziewczyny co gdzie kiedy i w ogóle wszystko

czwartkowa- wiesz mi tez się zdarzają sprzeczki. Ale to czesto dlatego że lubimy wracać do starych spraw.. I kiedy już sprzeczka nadchodzi jakoś to wszystko wychodzi. I czasem nie odzywamy się jakiś czas do siebie przy poważniejszym nieporozumieniu ale to głównie dlatego bo ja wole przeczekać... Znam siebie i wiem że to jest lepsze niż spotykanie się zaraz po kłótni..

Wiecie co miałam wspaniały dzień!
Byłam u fryzjera, zostałam pięknie obcięta, pozniej poszłam na zakupy, spacery po mieście, w ogóle wszyscy jakoś dziwnie dzisiaj byli uśmiechnięci ! Wiosna w powietrzu jak nic! Spotkałam znajomą nawet!
Na prawde dawno nie miałam tak fantastycznego dnia

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 16:37   #4623
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
niut0- O! Właśnie takiej fryzury szukałam Pozwól, że sobie pożyczę do moich "Inspiracji ślubnych"
proszę bardzo
ja znając życie też ją z wizażu mam
Stary 2011-03-30, 16:45   #4624
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

a sama (oczywiście na chwilę obecną) chciałabym fryzurę w takim stylu, a welon podpięty od spodu
ja też sobie zapisałam tą fryzurkę świetna
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 16:47   #4625
Irmelin333
Raczkowanie

Dziekuje za serdeczne przyjęcie!!
No więc jestem z Tarnowa, moj TŻ z okolic. Wizja slubu nisamowicie mnie cieszy, a z taka osoba jak ON to wogole jestem wniebowzięta. Niektórzy uwazaja ze to troszke za szybko ( jestemy razem 9 miesiecy) ale w dniu slubu będziemy razem ponad 2 lata, takze myslę ze to nie jest zle
Lokal zarezerwowany. Ubolewam ze dopiero paxdzienik- zawsze marzy m isię śłub w lecie lub na wisonę, ale pocieszam się moż e odoga akurat dopisze. Lokal jest wstylu lekko górlaskim ale przy tym elegancki a cena za osobe o 150 zł i w tym ejst wsyztko oprócz alkoholu i paczek dla gości? Ciekawa jestem jak ta kwestia wygląda u Was?
*Suknia: internetowo wypatrzyłam sobie 2 (Pronovias). Co sądzicie? ( zdjęcia pozniżej)
*Dla Damulka wybrałam garnitur smokingowy czarny (pierwszy po lewej na zdjeciu)
* Buty. I tu pojawia się peroblem bo jestesmy RÓWNI Zawsze chiałam chodzic w wysokich szpilakch ale nie ejst mi to dane bo mam 178 cm wzrostu. Ehhh. No i własnie chyba bede musiała poszukać jakich płaskich bucików. mam juz na oku jedna parę

Super, że taki forum jets. Mozna znaleśc tu u Was maaaase inspiracji!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg adonis_1.jpg (15,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg deimos_1.jpg (17,5 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg deimos.jpg (17,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blazek_4.jpg (25,7 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc01581x.jpg (28,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc01575xd.jpg (24,2 KB, 18 załadowań)
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 16:52   #4626
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Lokal zarezerwowany. Ubolewam ze dopiero paxdzienik- zawsze marzy m isię śłub w lecie lub na wisonę, ale pocieszam się moż e odoga akurat dopisze. Lokal jest wstylu lekko górlaskim ale przy tym elegancki a cena za osobe o 150 zł i w tym ejst wsyztko oprócz alkoholu i paczek dla gości? Ciekawa jestem jak ta kwestia wygląda u Was?
*Suknia: internetowo wypatrzyłam sobie 2 (Pronovias). Co sądzicie? ( zdjęcia pozniżej)
My za lokal płacimy 140zł od osoby za dwa dni, mamy w tym oprócz normalnych posiłków tort i ciasta. Minusem jest to, ze musimy napoje (bez%) kupić u nich i wchodzi to niestety drogo.

Podobają mi się obydwie suknie, pierwsza chyba bardziej, pomimo, ze fason nie dla mnie. W drugiej te falbanki, jak dla mnie, odpadają. Są w zupełnie różnych fasonach, na pewno trzeba przymierzyć, który lepiej pasuje do figury

edit: aż mi wstyd bo ja zawsze smoking z frakiem myle

Edytowane przez niut0
Czas edycji: 2011-03-30 o 16:53
niut0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 16:54   #4627
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
No więc jestem z Tarnowa, moj TŻ z okolic. Wizja slubu nisamowicie mnie cieszy, a z taka osoba jak ON to wogole jestem wniebowzięta. Niektórzy uwazaja ze to troszke za szybko ( jestemy razem 9 miesiecy) ale w dniu slubu będziemy razem ponad 2 lata, takze myslę ze to nie jest zle
O to faktycznie szybko Ale jeśli się kochacie to nie ma problemu przecież
Co do lokalu to ja mam własną kucharkę więc u mnie kwestia ceny na razie jest nieosiągalna bo nawet nie wiem jakie będzie menu
Suknie nie w moim stylu, ale chyba bardziej podoba mi się opcja nr 2 .
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 16:58   #4628
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
* Buty. I tu pojawia się peroblem bo jestesmy RÓWNI Zawsze chiałam chodzic w wysokich szpilakch ale nie ejst mi to dane bo mam 178 cm wzrostu. Ehhh. No i własnie chyba bede musiała poszukać jakich płaskich bucików. mam juz na oku jedna parę

ja płacę za 1dzień 120 bez ciast,alkoholu,owoców.
Ten garnitur smokingowy jest świetny
Buty będę miała też na płaskim coś takiego jak ty bo mój TŻ jest tylko o 5cm wyższy a nie chcę być z nim równa bo jeszcze fryzura dojdzie więc taki obcasik grubszy 1-2cm góra.
a co do sukni numer 2 te falbany są jak dla mnie nie potrzebne ale to tylko moje zdanie każdy ma inny gust.
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-03-30 o 16:59
Stary 2011-03-30, 17:10   #4629
ibyza
Wtajemniczenie

łaaaaa garnitur super model też niczego sobie
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 17:15   #4630
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
hhehee właśnie, dlatego ja piszę, że na dzień dzisiejszy nie chcę welonu. a jak to będzie jak przymierzę to się okaże ale dziś 100 %- Welon nieeee
dokładnie, czasem nam się wizje zmieniają i nawet byśmy nie przypuszczały, że założymy na siebie rzecz, o której kiedyś nawet byśmy nie pomyślały
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Wiecie co Dziewczyny, nawet nie wiem, co mam Wam powiedzieć... Ja sobie takiej sytuacji w swoim związku nie wyobrażam w ogóle.
Wydaje mi się, że czas się tu zastanowić, jak to będzie po ślubie? Bo teraz, jak rozumiem, nie mieszkacie razem, to możecie się nie odzywać choćby i rok. Ale po ślubie zamieszkacie razem i co, byle kłótnia i ciche dni? Albo nie wiem, ucieczka do Rodziców na kilka dni? A jak pojawią się dzieci, będziecie je nastawiać przeciw sobie nawzajem?
Może nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się, że takimi kłótniami można sobie nieźle spartolić nie tylko związek, ale i całe życie, bo przecież zamierzacie dzielić z tymi facetami życie, a dzielić życie znaczy być razem, na dobre i złe. Z tego, co tu opowiadacie, obecnie wygląda na to, że jesteście ze sobą tylko na dobre, bo jak przychodzi złe, to się od siebie odcinacie i to tak, że nawet rocznica nie staje się "pretekstem" do pogodzenia...
Nie chcę Wam tu czarno wróżyć, ale ja na Waszym miejscu zastanowiłabym się, czy chcę, żeby właśnie tak (albo gorzej) wyglądało moje życie i chciałabym przerwać to błędne koło jak najszybciej - zdecydowaną zmianą w relacjach najlepiej i na nowo jasno ustalonymi wspólnie regułami.
Wybaczcie, jeśli moje słowa brzmią ostro, ale to samo powiedziałabym w takiej sytuacji swoim przyjaciółkom, lubię Was i przejmuję się Waszym losem po prostu
baaardzo mądrze napisane!
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a makijaż który mi się podobał wstawiam ponizej
śliczny makijaż a fryzurka jeszcze lepsza! Pozwolisz, że zapisałam ją sobie na kompie
Cytat:
Napisane przez czwartkowa Pokaż wiadomość
może się zle wyraziłam tydzien miałąm na myśli tydzien sprzeczek, nieporozumienia, ja mówię mu co mi się nie podoba w tym naszym związku a on zmienia temat, tak jakbym do sciany mówiła, oczywiście on informuje mnie co robi itd, dzwoni ale ja nie mam ochoty na rozmowę z nim, bo czemu mam z nim rozmawiać wtedy co on chcę i udawać że jest wszystko ok jak nie jest, on nie wyciąga wniosków ze swojego postępowania,

jesteśmy ze sobą 6 lat i nie było między nami tak beznadziejnie jak teraz, to jego zachowanie olewające jest nie do wytrzymania, on uwaza ze swiat sie kreci wokol mnie a nie wokol niego, ja bym chciała z nim spędzić więcej czasu a nie ma kiedy bo zawsze coś, najbardziej mnie wkurza jak ja zaplanuje coś a on wszytkich by zapraszał wtedy zeby z nami posiedzieli, żeby z nami pojechali, ogladneli film tak jakbysmy nie mogli sami zero prywatności

nie mieszkamy razem dlatego nie ukrywam ze tego sie rowniez boje jak to będzie po ślubie, twierdzi że będzie miał wiecej czasu dlamnie a ja mu na to ze chyba jak bedzie jadał i kład się spać!
aa, to zmienia postać rzeczy. Mu tu wszystkie myślałyśmy (błędnie), że nie odzywać się do siebie wcale przez tydzień.

hmmm.... bardzo nie fajnie, że TŻ nie chce pobyć sam na sam, tym bardziej, że i tak widujecie się rzadko....

Może to taki przejściowy kryzys.... Będzie dobrze
Cytat:
Witam Wizażanki
Moj w ielki dzień o 20 X 2012.... tak jakos dalekooooo mi sie wydaje wolałabym juz!
hej!
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Wiecie co miałam wspaniały dzień!
Byłam u fryzjera, zostałam pięknie obcięta, pozniej poszłam na zakupy, spacery po mieście, w ogóle wszyscy jakoś dziwnie dzisiaj byli uśmiechnięci ! Wiosna w powietrzu jak nic! Spotkałam znajomą nawet!
Na prawde dawno nie miałam tak fantastycznego dnia
Powiało optymizmem z Twojego postu! Oby tak dalej
Cytat:

Pierwsza suknia - piękna. Bardzo mi się podoba. Druga też jest śliczna, ale ja wybrałabym pierwszą

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 17:16   #4631
Irmelin333
Raczkowanie

To widze ze macie duzo lepsze ceny niz ja. I dziwi mnie to bo Tarnów to taka mała miescina a zeby znalezc atrakcyjny lokal ponizej 150 zł to cód.
Mam tez kilka inspiracji bukietowych:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tulip3.jpg (28,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2029.jpg (23,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg db56b_tulipany1.jpg (17,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 420307.jpg (27,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet19r.jpg (37,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 812.jpg (46,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 214.jpg (40,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 108.jpg (46,9 KB, 11 załadowań)
Stary 2011-03-30, 17:26   #4632
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
To widze ze macie duzo lepsze ceny niz ja. I dziwi mnie to bo Tarnów to taka mała miescina a zeby znalezc atrakcyjny lokal ponizej 150 zł to cód.

Ooo koleżanka z okolić Tarnowa no prosze
Ja natomiast jestem z okolic Nowego Sącza
Za lokal 2 dni placę 180zł więc na prawde różne sa ceny
A Ty gdzie masz wesele? Sama rozglądałam się za salami w okolicach tarnowa
I czy masz zespół może? itp ? opowiadaj

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Powiało optymizmem z Twojego postu! Oby tak dalej
Taaa był optymizm do momentu kiedy odczytałam meila od zespołu.
Zapytałam o cene, długośc grania i co ważne dla mnei CZY PIJA ALKOHOL. Na co mi odpowiedział że grają do godziny, przerwy mają po 15-20 minut. a alkohol piją, zresztą jak zawsze i ze NIE ROZUMIE TEGO PYTANIA...
No az agresor mi sie włączył...

Stary 2011-03-30, 17:30   #4633
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
D0tk4 jakieś 2 godz temu tak sobie pomyślałam, że coś się nie odzywasz, ale od razu doszłam do wniosku, że pewnie ściskasz Tż-ta a tu proszę- dziewczynka już pracuje

ja zmykam do domku
Oj tak, juz w pracy, ale przytulanie TZ oczywiscie musialo miec miejsce, dlatego taka strasznie niewyspana jestem :P

Cytat:
hehe to mamy podobną wizję Dotk4 bo ja też właśnie chcę dużego kwiatka, ogromnego storczyka białego z fioletowym środkiem
Ja jeszcze nie wiem, jakiego kwiatka bym chciala .. ogolnie sie na nich za dobrze nie znam, wiec pewnie pomagac w wyborze bedzie mi Mama

Cytat:
Witam Wizażanki
Gratulacje! I witam oczywiscie 9 miesiecy to faktycznie dosyc szybko, a mowienie, ze jak sie kocha, to spoko, no hmm nie za bardzo do mnie przemawia .. Ja swojego poprzedniego faceta po 9 miesiacach bycia razem kochalam jak szalona i wydawalo mi sie, ze bardziej nie mozna (jak sie okazalo, mozna ) i jakby mnie wtedy poprosil, to bym sie pewnie zgodzila, a teraz bylabym nieszczesliwa .. Ale nie mowie, ze tak bedzie i w Waszym przypadku! Nic podobnego, szczescia Wam zycze

Poza tym, ja tez z malopolski jestem I mam 170 zl na osobe, a mieszkam w jescze mniejszym miejscie niz Ty Z tym, ze robimy wesele w 4-gwiazdkowym hotelu,ktory ma swoja renome, moze dlatego

Co do sukni, to bardziej podoba mi sie pierwsza, choc nie jest raczej w moim stylu. A ja i moj TZ tez podobnego wzrostu jestesmy, wiec ze szpilkami nie za szaleje, ale kto to bedzie widzial spod sukni :P
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 17:30   #4634
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
2 i 4 bukiet - piękne
Cytat:
Zapytałam o cene, długośc grania i co ważne dla mnei CZY PIJA ALKOHOL. Na co mi odpowiedział że grają do godziny, przerwy mają po 15-20 minut. a alkohol piją, zresztą jak zawsze i ze NIE ROZUMIE TEGO PYTANIA...
No co za........
I co teraz? Macie kogoś jeszcze na oku? Szukacie nowego zespołu? Czy zostajecie przy tym?

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 17:37   #4635
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
2 i 4 bukiet - piękne

No co za........
I co teraz? Macie kogoś jeszcze na oku? Szukacie nowego zespołu? Czy zostajecie przy tym?
Napisałam mu ze nic nadzwyczajnego nie widze w tym zapytaniu i że w końcu to ich praca a jak wiadomo w pracy się nie piję. I że już widziałam kilka zespołów co zmogło przez %%%%
Sama teraz nie wiem. Bardzo się na nich nastawiliśmy bo i skrzypce i flaty i 2 saksofony mają, gitary i mase innego sprzetu muzycznego. A i graja super góralsko pod noge...
no ja rozumiem wypić 1 kieliszka bądz dwa... Ale boje się ze się upiją...

Stary 2011-03-30, 17:37   #4636
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
O rany .. Nie zazdroszcze. A co to za zespol? I co teraz macie zamiar zrobic?
Bo godzina, to nawet jeszcze by uszla,ale zeby takie dluie przerwy robic .. Rozumiem, ze musza cos zjesc itp, wiec pare dluzszych moze byc, ale moim zdaniem to troche bez sensu, bo okazuje sie, ze beda grac tylko 3/4 wesela, a lacznie przez pare godzin bedzie Wam leciala muzyka z komputera czy czegos .. No chyba nie za to sie placi ...

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
D0tk4- 7 tyś funtów za semestr?? Ładna cena... Normalnie jestem w szoku.
No cena niestety szokująca, ja to zawału dostaje jak o tym mysle .. Dobrze, ze to juz ostatni taki rok, bo chyba bym z torbami poszla Ale 14 tysiecy pojdzie tak czy siak .. A za to to juz bym swoja czesc wesela wyprawila .. Dobrze, ze TZ juz konczy, bo jak on jeszcze mialby placic, to bysmy z torbami poszli ..
Stary 2011-03-30, 17:40   #4637
Irmelin333
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

No prosze Ty z Nowego Sacza a mój TŻ zaraz koło Czchowa mieszka, a samo wesele postanowilismy zrobic w lokalu oddalonym od Tarnowa o 50 km- Uszew (może kojarzysz) tam jest nowootwarty hotel Tadeusz(***)
Zespół mam, wolakistka pięknie śpiewa ale tez cenia sie nie mało bo za dwa dni 6300 zł. Ale cóż, na zespole postanowilismy nie oszczedzac bo to jak zespół do bani to i wesele do bani

Ale przyznam szczerze, że nawet nie wpadło mi do głowy, że zespół MOZE PIC na weselu!! Kurcze no jestem w szoku! Na weselach nie bywam wiec nie wiem ajk to zazwyczaj sie odbywa ale bulwersuje mnie mysl ze którys moze się upić.
Stary 2011-03-30, 17:43   #4638
melod_y
Zakorzenienie

[QUOTE=D0tk4;26058377]O rany .. Nie zazdroszcze. A co to za zespol? I co teraz macie zamiar zrobic?
Bo godzina, to nawet jeszcze by uszla,ale zeby takie dluie przerwy robic .. Rozumiem, ze musza cos zjesc itp, wiec pare dluzszych moze byc, ale moim zdaniem to troche bez sensu, bo okazuje sie, ze beda grac tylko 3/4 wesela, a lacznie przez pare godzin bedzie Wam leciala muzyka z komputera czy czegos .. No chyba nie za to sie placi ...
/QUOTE]

60 minut grania na 15-20 minut przerwy.
Wies zmi to na reke bo ja za orkiestrami nie przepadama więc będzie muzyka z kompa pewnie leciała i światełka kolorowe
Zespoł to Mila z limanowej czy jakos tak.
Tam dwie panienki śpiewają i jedną piosenke na stronie mega fałszują ale w tle i inne całkiem fajnie śpiewają...
Nie wiem co zrobimy. Niech już teraz TŻ się zastanawia albo szuka czegoś innego. Bo ja od poczatku mówiłam. DJ!

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

IRMELIN- Czchowa???? no do czchowa to ja mam blizej niż do NS
Mówisz o tym po prawej stronie jak się jedzie na brzesko. Chata albo gospoda też nad wejściem pisze..
i jaki macie zespół?

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-03-30 o 17:51
Stary 2011-03-30, 17:52   #4639
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny
Dziekuję wszystkim, ktore poparły mój pomysł odnośnie pracy Juz nawet wiem, co zobić zeby wszytsko było legalnie więc teraz wyszukać odpowiednią osobę i do roboty Mam nadzieje ze sie uda Pogadam jeszcze z TZ o tym i co wymyslimy

Cytat:
Chatka ma absolutną rację
Ja się często z TŻ kłóciłam o głupoty ale dla mnie foch 2 godziny to max wiadomo trzeba sie uspokoić. Ja bym nie wytrzymała tygodnia nie odzywania się z powodu jednej kłótni bo to do niczego nie prowadzi. a wychodzenie z założenia że jak się stęskni to wróci jest bez sensu bo on też tak może pomyśleć. Nie lepiej pogadać niz się fochać? Wiadomo nie jest łatwo. Może to i jego wina że coś tam zrobił ale no cóż czasem trzeba znaleźć kompromis.

zdjęcia z pokazu gdzie czesały panie z VIP tu są bardziej artystyczne fryzury u siebie mają katalog ze zdjęciami dziewczyn które czesały na normalne wesela http://agnieszkapasieczny.pl/?tag=fo...-slubna-leczna

w tej kwiaciarni która robiła bukiety ja chcę zamawiać bo wiele razy kupowałam tam kwiaty i były bardzo trwałe i ładne

a makijaż który mi się podobał wstawiam ponizej

Nie tylko makijaż ładny, ale fryzura

Dziekuje w imieniu moim i TŻ który poszedł spac
Cytat:
może się zle wyraziłam tydzien miałąm na myśli tydzien sprzeczek, nieporozumienia, ja mówię mu co mi się nie podoba w tym naszym związku a on zmienia temat, tak jakbym do sciany mówiła, oczywiście on informuje mnie co robi itd, dzwoni ale ja nie mam ochoty na rozmowę z nim, bo czemu mam z nim rozmawiać wtedy co on chcę i udawać że jest wszystko ok jak nie jest, on nie wyciąga wniosków ze swojego postępowania,

jesteśmy ze sobą 6 lat i nie było między nami tak beznadziejnie jak teraz, to jego zachowanie olewające jest nie do wytrzymania, on uwaza ze swiat sie kreci wokol mnie a nie wokol niego, ja bym chciała z nim spędzić więcej czasu a nie ma kiedy bo zawsze coś, najbardziej mnie wkurza jak ja zaplanuje coś a on wszytkich by zapraszał wtedy zeby z nami posiedzieli, żeby z nami pojechali, ogladneli film tak jakbysmy nie mogli sami zero prywatności

nie mieszkamy razem dlatego nie ukrywam ze tego sie rowniez boje jak to będzie po ślubie, twierdzi że będzie miał wiecej czasu dlamnie a ja mu na to ze chyba jak bedzie jadał i kład się spać!
Zanim myśmy jeszcze razem nie mieszkali, to mieliśmy wiecej kłótni, bo wiesz, jak o cos poszlo, to kazdy poszedl do swojego domu i do konca dnia byl foch, dopiero nastempnego dnia rozmawialismy juz na spokojnie ale jak juz zamieszkalismy razem to nie ma problemu jasne, ze są sprzeczki, fochy, ale bardzo krotko to trwa (choć raz TZowi kazałam spac na kanapie:P) i oboje jak niedawno ze sobą rozmaialiśmy, to stwierdzilismy ze jest coraz lepiej i lepiej.. i to mnie cieszy
aha! i pamietaj! godzenie sie jest zawsze Najlepsze wiesz o co chodzi

Cytat:

Hejka Witam serdecznie* suknia nr1 bardzo ladna i chyba trzeba miec do niej idealną f igurkę ale Ty zapewne ją masz, skoro jestes taka wysoka

Cytat:

Zespol pijący na weselu bym wykopała na zgnite jabłko. Przeciez to ich praca! a nie ze o 22 będą zdychac, z rozpietymi koszulami, z wielkimiprzuchami na wierzchu i spoceni z kotletem w buzi:/
Gdzies czytalam, ze kazdy sznujący sie zespol/Dj nie pije na prowadzonym przez niego weselu!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 17:54   #4640
Madziuniusia
Zakorzenienie

kochane a mojej mamie się coś w głowie poprzestawiało. Mamy dość małą kuchnię a przygotowywałam obiad i mama przyszła więc mi przeszkadzała. I powiedziałam jej, że kręci mi sie pod nogami. Nio i ta na mnie wyskoczyła, że nie jestem jeszcze właścicielką a już się rządzę. I że ona sie nie da stąd wykurzyć, że ona przejrzała na oczy, że ona wie, że mój TZ mnie buntuje itd itp. I TŻ mi właśnie pisze, że jak tylko jego rodzice się zgodzą, to będziemy robić dobudówkę do ich domu, bo on nie ma zamiaru znosic takich akcji mojej mamy.
Stary 2011-03-30, 17:55   #4641
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Zespol pijący na weselu bym wykopała na zgnite jabłko. Przeciez to ich praca! a nie ze o 22 będą zdychac, z rozpietymi koszulami, z wielkimiprzuchami na wierzchu i spoceni z kotletem w buzi:/
Gdzies czytalam, ze kazdy sznujący sie zespol/Dj nie pije na prowadzonym przez niego weselu!
jak inne zespoły pytałam czy piją, odpowiadali że nie bo to ich praca itp...
Niesamowicie sie rozczarowałam. Albo zastrzegę sobie że nie mają pić albo niech się *** no...
Byłam na weselu gdzie tak się spili że ledwo grali.. i robili przerwu UWAGA po 45 minut!

Stary 2011-03-30, 17:56   #4642
(kicia)
Zakorzenienie

Witam nową PM
Widzę że bardzo dużo masz zaplanowane.
U mnie cena będzie około 190zł za dwa dni w cenie nie mam alkoholu ciast i owoców.

Nawet się nie pytajcie o to zdjęcie tylko zapisujcie tak się cieszę że moja mama dziś poszła do fryzjera przynajmniej w tej kwesti i w kwesti makijażu coś ruszyło. Bo bałam się że nic nie ruszy i wezmę coś na chybił trafił
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-03-30 o 18:00
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 17:59   #4643
jagodzia133
Zakorzenienie

oooooo dziewczyno jak piją na weselu to już skandal. Nie decyduj się na nich pod żadnym względem!!! Żeby potem płaczu nie było. Ja bym nie ryzykowała.
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-30, 18:01   #4644
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
kochane a mojej mamie się coś w głowie poprzestawiało. Mamy dość małą kuchnię a przygotowywałam obiad i mama przyszła więc mi przeszkadzała. I powiedziałam jej, że kręci mi sie pod nogami. Nio i ta na mnie wyskoczyła, że nie jestem jeszcze właścicielką a już się rządzę. I że ona sie nie da stąd wykurzyć, że ona przejrzała na oczy, że ona wie, że mój TZ mnie buntuje itd itp. I TŻ mi właśnie pisze, że jak tylko jego rodzice się zgodzą, to będziemy robić dobudówkę do ich domu, bo on nie ma zamiaru znosic takich akcji mojej mamy.
smutne to Robisz obiad i sie starasz a tutaj takie cos moze ma zły dzien poprostu... i za chwile przyjdzie do Ciebie i Cie przytuli

Cytat:
jak inne zespoły pytałam czy piją, odpowiadali że nie bo to ich praca itp...
Niesamowicie sie rozczarowałam. Albo zastrzegę sobie że nie mają pić albo niech się *** no...
Byłam na weselu gdzie tak się spili że ledwo grali.. i robili przerwu UWAGA po 45 minut!
45minut? ja bym sie rozplakala! i do sądu chyba bym ich podala!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 18:02   #4645
Irmelin333
Raczkowanie

-
Cytat:
IRMELIN- Czchowa???? no do czchowa to ja mam blizej niż do NS
Mówisz o tym po prawej stronie jak się jedzie na brzesko. Chata albo gospoda też nad wejściem pisze..
i jaki macie zespół?
Taak, Gospoda i Hotel Tadeusz, W środku jest naprawde fajnie choc własciciel jest lekko zamulony i zgredliwy, ale coz, staramy sie załatwiac wsyztsko przez kierpowniczke a jego omijac szerokim łukiem)
Nasz zespól to Geminix. Maja swoja strone ale nie można ich niestety posłuchac nigdzie. Głos wokalistki mnie oczarował. bardzo mocny i niski- taki jak lubie

Ogolnie nie wiem jak Wy ale mnie bardzo cieszy wizja załozenia rodziny z TZ. Jeszcze bez dzecka przez kilka najblizszych lat, ale to dla mnie juz pełnia szczęscia. Na razie chce sie nacieszyc moim przyszłym mężulkiem
Stary 2011-03-30, 18:06   #4646
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:

welon: na dzień dzisiejszy mówię stanowcze NIEEEEEE
ja na dzień dzisiejszy tez mówię nieeee

Cytat:
hej Dziewczny
jestem załamana jutro mija tydzień jak nie rozmawiam z TŻ tzn. jestem zła na niego on zaczął to wszytko myślałam że zrozumie ale do niego jak do ściany się mówi wiec się wk******m i teraz to ja focha strzelam ale mam powody, on ma daleko w dupie to co do niego mówię i jeszcze nie czuje się winny i wogóle to on problemu nie widzi i najlepiej żeby ja go przeprosiła bo przecież to ze K**** się widzimy raz na ruski rok to wcale to nie jest problem, oczywiście nie z mojej winy się tak widzimy, na wszytko ma K**** czas ale nie dla mnie

nie mam już siły tak strasznie mnie on wkurza dodam ze mielismy rocznice poznania a on nawet nie przyjechal nie zadzwonil bo przeciez wyszedl zalozenia ze ja to moge zrobic, ja nie wiem co mu od******la ostatnio
spokojnie, mam nadzieje, że wszystko się ułoży, musicie, ze soba porozmawiać i wszystko sobie wyjaśnić

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny, znowu dzisiaj piękny dzionek

Muszę Was prosić o kciuki Jutro o 13 mam rozmowę kwalifikacyjną i mam nadzieję, że będzie dobrze, także proszę o wsparcie kochane

Witam nową PMkę - Liama
powodzenia

równiez witam nową PMkę

Cytat:
ale gafa

dziś mija 6 lat odkąd poznałam TŻ dokładnie o 21.06

a ja cały czas przekonana byłam że to 31.03 a on wiedział lepiej niż ja
gratulacje pięknej rocznicy

Cytat:
Witam Wizażanki
witamy

Cytat:
łaaaaa garnitur super model też niczego sobie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
mam podobnie
moja mama ma tzw.humory, raz jesteś świetna do rany przyłóż a innym razem coś w nią wstępuje :/
my po ślubie mamy chwile pomieszkać z moimi rodzicami, mam nadzieje, że nie będzie często dochodziło do takich "akcji"
moja mama robi coś takiego, że jak juz nie wie co ma powiedzieć, mówi coś o moim Tż- żeby mi sprawić przykrość, własnie podobnie jak Twoja mama, coś w stylu, on Cie podburza, itp...

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
oooooo dziewczyno jak piją na weselu to już skandal. Nie decyduj się na nich pod żadnym względem!!! Żeby potem płaczu nie było. Ja bym nie ryzykowała.
zgadzam się w 100 %
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 18:07   #4647
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
załamać się idzie z tymi przygotowaniami.. A ten zespół mnie dobił normalnie
Najwyżej wezmiemy bezalkoholowy zespół który znalazłam kiedyś i który nawet kamerzysta nam polecił bo jak sam powiedział: rzadko się zdarza abym wziął od jakiegoś zespołu wizytówkę- a od nich wziął

Ale te skrzypce mnie tak urzekły...

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

45minut? ja bym sie rozplakala! i do sądu chyba bym ich podala!
Tragedia.. Pusta sala do tańczenia była i grobowa cisza.. a zespół pił...
I na nic się nie zdały prośby żeby grali.. Zresztą już nie pamiętam co im mówiono.. Ale nie zapomne miny matki PM. taka smutna była.... Straszne

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
-

Taak, Gospoda i Hotel Tadeusz, W środku jest naprawde fajnie choc własciciel jest lekko zamulony i zgredliwy, ale coz, staramy sie załatwiac wsyztsko przez kierpowniczke a jego omijac szerokim łukiem)
Nasz zespól to Geminix. Maja swoja strone ale nie można ich niestety posłuchac nigdzie. Głos wokalistki mnie oczarował. bardzo mocny i niski- taki jak lubie

Ogolnie nie wiem jak Wy ale mnie bardzo cieszy wizja załozenia rodziny z TZ. Jeszcze bez dzecka przez kilka najblizszych lat, ale to dla mnie juz pełnia szczęscia. Na razie chce sie nacieszyc moim przyszłym mężulkiem

Kochana a wiesz jaką opinie ma Pan Chmurka? Bo to jego gospoda o ile się nie myle.....
Nie chce Cię straszyć więc powiedz jak On się nazywa....

Stary 2011-03-30, 18:11   #4648
jagodzia133
Zakorzenienie

aha a co do welonu to chcę w końcu jeden jedyny raz będę miała okazję go założyć
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-30, 18:16   #4649
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
. Lokal jest wstylu lekko górlaskim ale przy tym elegancki a cena za osobe o 150 zł i w tym ejst wsyztko oprócz alkoholu i paczek dla gości? Ciekawa jestem jak ta kwestia wygląda u Was?
my płacimy 160zl/os. bez alko i ciast (tort mamy gratis od restauracji)
podobaja mi sie obydwie suknie, ale chyba troszeczkę bardziej ta pierwsza

smoking bardzo elegancki, muszę pokazać mojemu Tż-owi

co do bucików to ja tez szukam czegoś raczej płaskiego...
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 18:19   #4650
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Zespół mam, wolakistka pięknie śpiewa ale tez cenia sie nie mało bo za dwa dni 6300 zł. Ale cóż, na zespole postanowilismy nie oszczedzac bo to jak zespół do bani to i wesele do bani
O mamo, 6.300 to STRASZNIE duzo moim zdaniem. Musza byc naprawde swietni! Ja za swoj za jeden dzien place 3.500, a wiem, ze za 2 chcieli 4.500 a sa naprawde dobrzy i teminy u nich trzema na 2 lata wczesniej rezerwowac.

Cytat:
60 minut grania na 15-20 minut przerwy.
Wies zmi to na reke bo ja za orkiestrami nie przepadama więc będzie muzyka z kompa pewnie leciała i światełka kolorowe
Zespoł to Mila z limanowej czy jakos tak.
Tam dwie panienki śpiewają i jedną piosenke na stronie mega fałszują ale w tle i inne całkiem fajnie śpiewają...
Nie wiem co zrobimy. Niech już teraz TŻ się zastanawia albo szuka czegoś innego. Bo ja od poczatku mówiłam. DJ!
Ojej, no naprawde nie fajnie to wyglada .. Ja bym sie rozejrzala za kims innym .. Albo tk jak mowisz - DJ, jesli ten pomysł Ci sie podoba. Ja ogolnie wesela sobie bez zespolu nie wyobrazam, ale kazdy ma prawo do wlasnego zdania
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości