|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
heeej
![]() dziś mega piękna pogoda, dobrze, że założyłam sukienkę ![]() |
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu wszystko nadrobiłam
teraz zmykam robić paczki z avonu i testować nowe kosmetyki
|
|
|
|
#3213 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
a u mnie piekne słonce, byłam w czytalni a potem na chwilę na grillu w akademiku ... wygrzałam się na słoneczku, jest cudownie, kocham taką pogodę od razu mam lepszy humor
|
|
|
#3214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wlasnie uciachalam sobie palca wraz z paznokciem jak kroilam kielbaske mam nadzieje ze sie zagoi bo moj tz musial mi zabandarzowac i wyniosl mnie na dwor bo prawie zemdlalam
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te ciebie z Paese są dobrze napigmentowane, fajnie się rozprowadzają. Ale trochę nietrwałe, albo to dlatego że nie miałam bazy, zeszły po ok 6 godzinach, a dla mnie ważny jest makijaż na cały dzień taki sam. Ogólnie oceniam na 3+ Za to błyszczyki super, zapach, kolory i trwałość na piątkę
|
|
|
#3216 |
|
Zadomowienie
|
witaj
chyba tez zaloze jakiegos bloga jak znajde czas.... teraz sprzatamy na podworku a mamy duuzzzaaa dzialke wiec jest co sprzatac. A tak wogole to zarz wstawie fotki do albumu moich wlosow po tym pyle srebrnym dla zainteresowanych jutro ide na rozmowe kwalifikacyjna tak jakby bo dyrektor takiej placowki chce mnie zobaczyc z cv i jade tam z tesciem ciekawe co uslysze....3 majcie kciuki tak kolo 13ramoncia fajny blog
|
|
#3217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski
![]() Mimo, ze miałam zapuszczać włosy ale tak mnie one już wkurzają że chyba je podetnę... może troszkę inaczej niż ostatnio.... jakoś lepiej się czuję w krótkich.... Cześć Cytat:
rozumiem Cię, ostatnio czuję się jak obrzydliwy pasztet mimo dbania o siebie A Ty jesteś piękna, mądra i dobra Cytat:
To wszystko jest chore w tej Polsce Mojej babci powiedziano najpierw , ze może przyjechać ze skierowaniem do szpitala a potem wysłali ją na badania do przychodni gdzie jest zapisana i ma zrobić 35 badań termin ma na maja mimo, że źle się czuje Blondyneczko jak tam Zuzia? ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#3218 |
|
Zadomowienie
|
wstawilam zdjecia do albumu
koniec z farbami i z rozjasniaczami na jakis czasE.J zuzia dobrze, wczoraj miala biegunke a dzisiaj nie ma juz jakas dziwna ta choroba...dostala leki dzisiaj jeszcze oslonowe i na biegunke a jak przyjechalam od lekarza to zrobila normalna kupke palec mnie boli..... ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- a ja sie po malu przekonuje ze ta fryzura bob chyba bedzie musiala zaistniec na moich wlosach
|
|
#3219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, współczuje palca, ale szybko się zagoi Miłego popołudnia Laski ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
Ja się Tż podobam taka jaka jestem, w krótkich włosach, w długich, w dresie i bez i to chyba na tym polega, tak ma być...
|
|
|
#3220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i zaraz sie pieni jak mowie ze chce sciac a to jakies wirusowe u zuzi ta jelitowka chyba co miala moze ni edoleczona byla i byl nawrot. dziekuje za troske
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziękuję wszystkim za troskę, są momenty, że czuję się normalnie, a czasem okropnie... jak tylko wyjdę na słońce, to mnie zaczyna głowa boleć... Muszę z tym iść do lekarza, bo mam tak od kilku lat- może to jakaś alergia.... Zaczynam mieć chęć na tą kredkę z Nyxa. Tylko nie wiem, czy by mi się trzymała, bo chciałabym ją nakładać na linię wodną, a pisałam już wcześniej, że szybko mi się stąd ścierają kredki ![]() Blondyneczka trzymam kciuki, żebyś dostała pracę Mnie się bardziej podobasz w takich włoskach. Może obcięłabym na Twoim miejscu tylko zniszczone końcówki, ale w bobie sobie Ciebie nie wyobrażam
|
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!!
Ale mam dziś dobry humor Nie dość, że mam 185 wyświetleń na blogu już, to już 4 obserwujących (w tym naszą Snow Tylko jeszcze jakbym miała lepszy aparat, bo ten robi tak beznadziejne zdjęcia...Do tego mama była dziś u mojej wychowawczyni, bo jutro nie może być na wywiadówce, bo ma szkolenia i musiała indywidualnie po 11 iść i się bałam jak tam i w ogóle, bo tyle się uczę i tyle siedzę przy tym wszystkim a i tak wydawało mi się, że mam tragiczne oceny i gorzej jest niż wcześniej itd. a tu nagle taki szok - mama wyszła z takim uśmiechem od ucha do ucha i do mnie, że ogromnie dumna ze mnie jest, a ja taka szczena i tak myślę o co chodzi? Ale się śpieszyła z powrotem do pracy, więc teraz jak wróciła na chwilę do domu to mi dała przelotem kartkę i tak patrzę na nią co chwilę i nie mogę uwierzyć, że to moje oceny !! Ostatni raz miałam takie w...podstawówce? Tak mniej więcej Wam napiszę, ile jakich ocen mam, bo nie będę Was zamęczać każdym przedmiotem, bo aż 17 ich ![]() Więc tak, na 17 przedmiotów mam: ( pierwsza liczba z x to ilość, ta druga na fioletowo to ocena )3x 6 20x 5 4x 4 1x 3 7x 2 - ale to przedmioty typu matematyka, fizyka, chemia, a ja nie dość, że jestem totalny antyścisłowiec, to jeszcze mamy "ciężkich" nauczycieli u których zdobyć 2 jest naprawdę okropnie trudno, więc się cieszę 4x 1 - z tego jedna za referat z polskiego, który oddałam, ale pani go..zgubiła !! A pracowała u nas tylko miesiąc, potem zebrała referaty i pojechała do sanatorium i oddawała przez naszą nauczycielkę nową i tamta twierdzi, że nic nie oddawałam, no by ją!! i jedna poprawiona, a drugą poprawiam w piątek a trzeciej nie można ![]() Więc jestem wręcz wniebowzięta! I do tego jutro mam wolne, bo mamy ten dzień przedsiębiorczości w szkole a ja nigdzie nie idę, załatwiłam tylko podpis i nie idę ![]() A i już angielskiego na piątek się nauczyłam a teraz biorę się za niemiecki - rozłożyłam sobie po połowie na dziś i jutro do nauki a potem do Was przyjdę i ponadrabiam Przepraszam za off'a, ale no musiałam, jestem taka happy Na coś zdały się te hektolitry kawy, ogrom wkuwania, mało czasu dla siebie, spanie po 4-5h i napady płaczu przez natłok obowiązków
|
|
#3223 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Alessandrasuper oceny- gratuluję...szczególnie że przedmiotów masz mnóstwo- no i jeszcze znajdujesz czas żeby super wygladac- wielki sukces
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Rany, w piątek muszę być w szkole na 7.20 ! Masakra, tym bardziej że normalnie mam na 2 lekcję, 8.50
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kitka no tlumaczylam mu haha ale on uparty jak osiol
|
|
|
#3226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
xperience warto kupic taniej, tak do 40zl, 60 to za duzo na taki podklad... Cytat:
ja Cie widze w takim dluzszym bobie, czyli tyl krotszy tak do ramion a przod dluzszy, moja kolezanka ostatnio tak zmienila sobie fryzure i wyglada oblednie ![]() poklocilam sie dzis z mama strasznie, wiec na odreagowanie kupilam sobie: 2x legginsy z imitacja dzinsu, nigdy mi sie nie podobaly takie spodnie ale te mnie zauroczylyy i ladnie na mnie leza ![]() 1x legginsy dlugie, czarne 60den tez za 8,99 odzywke Rimmel do paznokci Ziaja Med zel do mycia twarzy Dove balsam brazujacy 1x maseczka z glinki zielonej temperowke najwieksza jaka byla no i przyslzy te moje buciki peep toe co zamawialam a teraz ide przegladac mixy do wlosow, od 3dni intensywnie na wlosowym czytam co i jak i zaraz klikam i zamawiam
|
|
#3227 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
mój z kolei jest za krótkmi włosami i marudzi jak mowię mu że chce mieć do pasa![]() Cytat:
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka, Real
![]() raz w zyciu przydal mi sie ten hipermarket, zawsze wszystkim zazdroszcze bo najwieksze promocje sa w tesco, auchan, a ja mam daaaaaleko tam
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,22065,essence-2-in-1-kajal-pencil-podwojna-kredka-do-oczu.html&next=1
Powiem że średnia skusiłam się bo była za 3,99 ![]() Ale mnie głowa boli idę się zdrzemnąć |
|
|
|
#3230 |
|
Wtajemniczenie
|
Alessandra jakie oceny
czuję się przy tobie jak jakiś tępak ale gratuluję pouczyłam się z prawa, wchodząc na wizaż myślałam że będę miała trochę stron do nadrabiania a tu zaledwie kilka postów
|
#3232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3233 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Może wiosenne przesilenie albo coś takiego
|
|
#3235 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Jasne, cześć ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3236 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Caate co do nicku, to ja się dzisiaj nawet zastanawiałam wracając ze szkoły skąd taki pomysł na nick wzięłaś
A nie wiem czemu, ale mi do Ciebie pasuje imię Ewa |
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Idę poćwiczyć przy muzyce Queen, wejdę później, pa
|
|
|
|
#3239 |
|
Wtajemniczenie
|
no może do najtańszych nie należy, ale za taką cenę naprawdę się opłaca bo jest świetny
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() specjalnie zrobilam porownanie, jak na powiece w kaciku mam rozswietlacz z inglota z tej paletki wczorajszej i pod lukiem brwiowym, a na policzku rozswietlacz w pudrze aOH z Essence, mozesz sobie porownac jak to wyglada i ze taki rozswietlacz w pudrze nie ubiega niczemu od cienia i mozna dla niego znalezc zastosowanie dodatkowe i Vipera na ustach szminka nr10, ta co obiecalalam pokazac ![]() zaraz wam obcykam ubrania
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

teraz zmykam robić paczki z avonu i testować nowe kosmetyki

mam nadzieje ze sie zagoi bo moj tz musial mi zabandarzowac i wyniosl mnie na dwor bo prawie zemdlalam
kupię sobie też krem pod makijaż olay, który polecalaś bo szczerze mówiąc to ja nigdy z rana nie nakładam żadnych kremów bo nie lubię czekać aż się wchłonie
ale twój filmik mnie przekonał do tego
teraz sprzatamy na podworku a mamy duuzzzaaa dzialke wiec jest co sprzatac. A tak wogole to zarz wstawie fotki do albumu moich wlosow po tym pyle srebrnym dla zainteresowanych

koniec z farbami i z rozjasniaczami na jakis czas
i to chyba na tym polega, tak ma być...

i jedna poprawiona, a drugą poprawiam w piątek a trzeciej nie można 
Masakra, tym bardziej że normalnie mam na 2 lekcję, 8.50