Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-30, 16:42   #3211
Soph
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

heeej

dziś mega piękna pogoda, dobrze, że założyłam sukienkę

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 16:45   #3212
agusiownik
Zakorzenienie

w końcu wszystko nadrobiłam teraz zmykam robić paczki z avonu i testować nowe kosmetyki

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 17:36   #3213
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość

Janee90- witaj

witam
ja od rana w szpitalu byłam, teraz weszłam do domu i muszę zrobić obiad

dzisiaj koleżanka przychodzi podciąć mi końcówki bo już rozczesać się nie mogę tak mi się plączą
jak tam mama??

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej kochane
caate i agusiownik dziękuje za dodanie mojego bloga

dzisiaj taki sobie dzień mam, też tak jakoś mi smutno i wogule. Pogoda jest do d.... zimno i nie ma słońca.
no właśnie słyszałam że na mazurach beznadziejna pogoda...
a u mnie piekne słonce, byłam w czytalni a potem na chwilę na grillu w akademiku ... wygrzałam się na słoneczku, jest cudownie, kocham taką pogodę od razu mam lepszy humor

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 17:44   #3214
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
a wlasnie mozna zmienic nick?

bo moj nic mial byc odnosnie kota, a wszyscy mysla, ze mam na imie Kasia

Kalpana
caate ja tez tak myslalam, bylam przekonana ze jestes Kasia

wlasnie uciachalam sobie palca wraz z paznokciem jak kroilam kielbaske mam nadzieje ze sie zagoi bo moj tz musial mi zabandarzowac i wyniosl mnie na dwor bo prawie zemdlalam
Stary 2011-03-30, 17:44   #3215
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
ja już w końcu po szkole, kurcze tak mi się nie chciało siedzieć do końca w takim piękny dzień ale wytrzymałam

caate dziękuję za opinię, patrzyłam teraz i ten podkład 2w1 ma niezbyt fajne recenzje na kwc, więc chyba z niego zrezygnuję, a skoro mówisz że ten city matt ma dobre krycie to na początek wezme jego, a później odloże sobie na max factor'a bo nawet gdyby ten city matt był świetny to i tak bym chciała wypróbować tego xperience, jestem strasznie go ciekawa kupię sobie też krem pod makijaż olay, który polecalaś bo szczerze mówiąc to ja nigdy z rana nie nakładam żadnych kremów bo nie lubię czekać aż się wchłonie ale twój filmik mnie przekonał do tego

miałam coś jeszcze napisać do kogoś, ale juz nie pamiętam co

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

aa dobra, już pamiętam
mój tż też się śmieje ze mnie, że oglądam makijaże i haul'e na yt jak mu powiedziałam, że też zacznę nagrywać to już w ogóle mnie wyśmiał
też miałam ten 2 w 1 i chyba jeszcze opakowanie gdzieś leży. Mnie wysuszał i nie krył w ogóle. Więc może spróbuj innego. Ja poluję na próbki la roche posay.

Te ciebie z Paese są dobrze napigmentowane, fajnie się rozprowadzają. Ale trochę nietrwałe, albo to dlatego że nie miałam bazy, zeszły po ok 6 godzinach, a dla mnie ważny jest makijaż na cały dzień taki sam. Ogólnie oceniam na 3+
Za to błyszczyki super, zapach, kolory i trwałość na piątkę
Stary 2011-03-30, 17:51   #3216
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez janee90 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny , świetny wątek , można się przyłączyć ?
witaj

chyba tez zaloze jakiegos bloga jak znajde czas.... teraz sprzatamy na podworku a mamy duuzzzaaa dzialke wiec jest co sprzatac. A tak wogole to zarz wstawie fotki do albumu moich wlosow po tym pyle srebrnym dla zainteresowanych jutro ide na rozmowe kwalifikacyjna tak jakby bo dyrektor takiej placowki chce mnie zobaczyc z cv i jade tam z tesciem ciekawe co uslysze....3 majcie kciuki tak kolo 13

ramoncia
fajny blog
Stary 2011-03-30, 17:53   #3217
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cześć Laski
Mimo, ze miałam zapuszczać włosy ale tak mnie one już wkurzają że chyba je podetnę... może troszkę inaczej niż ostatnio.... jakoś lepiej się czuję w krótkich....

Cytat:
Cześć

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Hej

U mnie też piękne słoneczko i zamiast się cieszyć to dopadła mnie mega chandra Wczoraj to się rozryczałam przy TZ

Muszę się wziąć za siebie, nie wiem czy będę tutaj często
rozumiem Cię, ostatnio czuję się jak obrzydliwy pasztet mimo dbania o siebie A Ty jesteś piękna, mądra i dobra Głowa do góry

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość

Kochane, ale się dziś zdenerwowałam! Ta służba zdrowia mnie wykończy. Wiecie, że choruję już drugi tydzień. Skończyłam antybiotyk, poszłam dziś znów do lekarza. Pani skierowała mnie do laryngologa. Laryngolog oświadczył mi, że dziś mnie nie zbada i żebym zrobiła najpierw zdjęcie zatok. Ale żeby zrobić zdjęcie zatok kazał mi iść po skierowanie do pani doktor u której byłam przedtem. Pani doktor pierwszego kontaktu powiedziała mi, że ona nie może wypisywać skierowań na prześwietlenia tylko takie rzeczy wydaje laryngolog i żebym poszła do niego....
Już nie mam siły. Czuję się fatalnie, mam straszne bóle głowy, nie mam czym oddychać, nie czuję smaku i zapachu. Nie jestem w stanie się uczyć i chodzić na uczelnię,a oni mi takie numery odwalają. Nie mam pojęcia co teraz robić...
Wspólczuję To wszystko jest chore w tej Polsce Mojej babci powiedziano najpierw , ze może przyjechać ze skierowaniem do szpitala a potem wysłali ją na badania do przychodni gdzie jest zapisana i ma zrobić 35 badań termin ma na maja mimo, że źle się czuje

Blondyneczko jak tam Zuzia?

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
witaj

chyba tez zaloze jakiegos bloga jak znajde czas.... teraz sprzatamy na podworku a mamy duuzzzaaa dzialke wiec jest co sprzatac. A tak wogole to zarz wstawie fotki do albumu moich wlosow po tym pyle srebrnym dla zainteresowanych jutro ide na rozmowe kwalifikacyjna tak jakby bo dyrektor takiej placowki chce mnie zobaczyc z cv i jade tam z tesciem ciekawe co uslysze....3 majcie kciuki tak kolo 13

ramoncia
fajny blog
To gratuluję i będę trzymać kciuki

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 18:04   #3218
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

wstawilam zdjecia do albumu teraz musze o nie zadbac bo sa przesuszone i zniszczone straszniekoniec z farbami i z rozjasniaczami na jakis czas

E.J zuzia dobrze, wczoraj miala biegunke a dzisiaj nie ma juz jakas dziwna ta choroba...dostala leki dzisiaj jeszcze oslonowe i na biegunke a jak przyjechalam od lekarza to zrobila normalna kupke

palec mnie boli.....

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

a ja sie po malu przekonuje ze ta fryzura bob chyba bedzie musiala zaistniec na moich wlosach bo te moje konce sa takie zniszczone ze najlepiej jak bym je sciela!! moze pojde w kwietniu i zetne i juz a tztowi nic nie powiem i zrobie mu niespodzianke chyba z domu mnie wygna hahahaha
Stary 2011-03-30, 18:06   #3219
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
E.J zuzia dobrze, wczoraj miala biegunke a dzisiaj nie ma juz jakas dziwna ta choroba...dostala leki dzisiaj jeszcze oslonowe i na biegunke a jak przyjechalam od lekarza to zrobila normalna kupke

palec mnie boli.....
A lekarz coś mówił na takie dziwne biegunki? może to od zjedzenia czegoś? Fajnie, że dziś jest lepiej
Oj, współczuje palca, ale szybko się zagoi

Miłego popołudnia Laski

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
-------

a ja sie po malu przekonuje ze ta fryzura bob chyba bedzie musiala zaistniec na moich wlosach bo te moje konce sa takie zniszczone ze najlepiej jak bym je sciela!! moze pojde w kwietniu i zetne i juz a tztowi nic nie powiem i zrobie mu niespodzianke chyba z domu mnie wygna hahahaha
Dlaczego ma Cię wygnać? Ja się Tż podobam taka jaka jestem, w krótkich włosach, w długich, w dresie i bez i to chyba na tym polega, tak ma być...

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 18:09   #3220
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
A lekarz coś mówił na takie dziwne biegunki? może to od zjedzenia czegoś? Fajnie, że dziś jest lepiej
Oj, współczuje palca, ale szybko się zagoi

Miłego popołudnia Laski

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Dlaczego ma Cię wygnać? Ja się Tż podobam taka jaka jestem, w krótkich włosach, w długich, w dresie i bez i to chyba na tym polega, tak ma być...
E.J no tak mojemu tez sie podobam we wszystkim ale on lubi jak mam dlugie i zaraz sie pieni jak mowie ze chce sciac a to jakies wirusowe u zuzi ta jelitowka chyba co miala moze ni edoleczona byla i byl nawrot. dziekuje za troske
Stary 2011-03-30, 18:22   #3221
Kalpana
Zakorzenienie

Hej W końcu udało mi się nadrobić
Dziękuję wszystkim za troskę, są momenty, że czuję się normalnie, a czasem okropnie... jak tylko wyjdę na słońce, to mnie zaczyna głowa boleć... Muszę z tym iść do lekarza, bo mam tak od kilku lat- może to jakaś alergia....

Zaczynam mieć chęć na tą kredkę z Nyxa. Tylko nie wiem, czy by mi się trzymała, bo chciałabym ją nakładać na linię wodną, a pisałam już wcześniej, że szybko mi się stąd ścierają kredki

Blondyneczka trzymam kciuki, żebyś dostała pracę Mnie się bardziej podobasz w takich włoskach. Może obcięłabym na Twoim miejscu tylko zniszczone końcówki, ale w bobie sobie Ciebie nie wyobrażam

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 18:40   #3222
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane!!
Ale mam dziś dobry humor
Nie dość, że mam 185 wyświetleń na blogu już, to już 4 obserwujących (w tym naszą Snow ) i coraz bardziej zaczyna mi się to blogowanie podobać Tylko jeszcze jakbym miała lepszy aparat, bo ten robi tak beznadziejne zdjęcia...

Do tego mama była dziś u mojej wychowawczyni, bo jutro nie może być na wywiadówce, bo ma szkolenia i musiała indywidualnie po 11 iść i się bałam jak tam i w ogóle, bo tyle się uczę i tyle siedzę przy tym wszystkim a i tak wydawało mi się, że mam tragiczne oceny i gorzej jest niż wcześniej itd. a tu nagle taki szok - mama wyszła z takim uśmiechem od ucha do ucha i do mnie, że ogromnie dumna ze mnie jest, a ja taka szczena i tak myślę o co chodzi? Ale się śpieszyła z powrotem do pracy, więc teraz jak wróciła na chwilę do domu to mi dała przelotem kartkę i tak patrzę na nią co chwilę i nie mogę uwierzyć, że to moje oceny !! Ostatni raz miałam takie w...podstawówce?
Tak mniej więcej Wam napiszę, ile jakich ocen mam, bo nie będę Was zamęczać każdym przedmiotem, bo aż 17 ich

Więc tak, na 17 przedmiotów mam: ( pierwsza liczba z x to ilość, ta druga na fioletowo to ocena )
3x 6
20x 5
4x 4
1x 3
7x 2 - ale to przedmioty typu matematyka, fizyka, chemia, a ja nie dość, że jestem totalny antyścisłowiec, to jeszcze mamy "ciężkich" nauczycieli u których zdobyć 2 jest naprawdę okropnie trudno, więc się cieszę
4x 1 - z tego jedna za referat z polskiego, który oddałam, ale pani go..zgubiła !! A pracowała u nas tylko miesiąc, potem zebrała referaty i pojechała do sanatorium i oddawała przez naszą nauczycielkę nową i tamta twierdzi, że nic nie oddawałam, no by ją!! i jedna poprawiona, a drugą poprawiam w piątek a trzeciej nie można
Więc jestem wręcz wniebowzięta!

I do tego jutro mam wolne, bo mamy ten dzień przedsiębiorczości w szkole a ja nigdzie nie idę, załatwiłam tylko podpis i nie idę
A i już angielskiego na piątek się nauczyłam a teraz biorę się za niemiecki - rozłożyłam sobie po połowie na dziś i jutro do nauki a potem do Was przyjdę i ponadrabiam
Przepraszam za off'a, ale no musiałam, jestem taka happy Na coś zdały się te hektolitry kawy, ogrom wkuwania, mało czasu dla siebie, spanie po 4-5h i napady płaczu przez natłok obowiązków

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 18:43   #3223
CABIN CREW

Cytat:
E.J no tak mojemu tez sie podobam we wszystkim ale on lubi jak mam dlugie i zaraz sie pieni jak mowie ze chce sciac a to jakies wirusowe u zuzi ta jelitowka chyba co miala moze ni edoleczona byla i byl nawrot. dziekuje za troske
ale przetłumacz mu że to bez sensu zebys trzymała długie skoro mają się łamać końcówki i dlatego nie możesz ich zapuścić- bo rosną Ci ale końcówki się kruszą w związku z czym długość jest ta sama...

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Alessandrasuper oceny- gratuluję...szczególnie że przedmiotów masz mnóstwo- no i jeszcze znajdujesz czas żeby super wygladac- wielki sukces

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-03-30, 18:46   #3224
ekomonika
Zakorzenienie

Hej Rany, w piątek muszę być w szkole na 7.20 ! Masakra, tym bardziej że normalnie mam na 2 lekcję, 8.50
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 18:48   #3225
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ale przetłumacz mu że to bez sensu zebys trzymała długie skoro mają się łamać końcówki i dlatego nie możesz ich zapuścić- bo rosną Ci ale końcówki się kruszą w związku z czym długość jest ta sama...

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Alessandrasuper oceny- gratuluję...szczególnie że przedmiotów masz mnóstwo- no i jeszcze znajdujesz czas żeby super wygladac- wielki sukces
alessandra gratuluje

kitka
no tlumaczylam mu haha ale on uparty jak osiol
Stary 2011-03-30, 18:48   #3226
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja już w końcu po szkole, kurcze tak mi się nie chciało siedzieć do końca w takim piękny dzień ale wytrzymałam

caate dziękuję za opinię, patrzyłam teraz i ten podkład 2w1 ma niezbyt fajne recenzje na kwc, więc chyba z niego zrezygnuję, a skoro mówisz że ten city matt ma dobre krycie to na początek wezme jego, a później odloże sobie na max factor'a bo nawet gdyby ten city matt był świetny to i tak bym chciała wypróbować tego xperience, jestem strasznie go ciekawa kupię sobie też krem pod makijaż olay, który polecalaś bo szczerze mówiąc to ja nigdy z rana nie nakładam żadnych kremów bo nie lubię czekać aż się wchłonie ale twój filmik mnie przekonał do tego

miałam coś jeszcze napisać do kogoś, ale juz nie pamiętam co

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

aa dobra, już pamiętam
mój tż też się śmieje ze mnie, że oglądam makijaże i haul'e na yt jak mu powiedziałam, że też zacznę nagrywać to już w ogóle mnie wyśmiał
swoj 2w1 kupowalam jak czytalam o nim same ochy i achy ale zanim go kupilam, pozniej weszlam na kwc to sie przerazilam

xperience warto kupic taniej, tak do 40zl, 60 to za duzo na taki podklad...

Cytat:
caate ja tez tak myslalam, bylam przekonana ze jestes Kasia

wlasnie uciachalam sobie palca wraz z paznokciem jak kroilam kielbaske mam nadzieje ze sie zagoi bo moj tz musial mi zabandarzowac i wyniosl mnie na dwor bo prawie zemdlalam
a nic sobie nie uszkodzilas? moze trzeba z tym do szpitala jechac? czy tylko sie skaleczylas?

ja Cie widze w takim dluzszym bobie, czyli tyl krotszy tak do ramion a przod dluzszy, moja kolezanka ostatnio tak zmienila sobie fryzure i wyglada oblednie ale nie scinaj bron boze do lini zuchwy

poklocilam sie dzis z mama strasznie, wiec na odreagowanie kupilam sobie:

2x legginsy z imitacja dzinsu, nigdy mi sie nie podobaly takie spodnie ale te mnie zauroczylyy i ladnie na mnie leza za 8,99 nowe
1x legginsy dlugie, czarne 60den tez za 8,99
odzywke Rimmel do paznokci
Ziaja Med zel do mycia twarzy
Dove balsam brazujacy
1x maseczka z glinki zielonej
temperowke najwieksza jaka byla

no i przyslzy te moje buciki peep toe co zamawialam

a teraz ide przegladac mixy do wlosow, od 3dni intensywnie na wlosowym czytam co i jak i zaraz klikam i zamawiam
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 18:50   #3227
CABIN CREW

Cytat:
alessandra gratuluje

kitka
no tlumaczylam mu haha ale on uparty jak osiol
faceci.. mój z kolei jest za krótkmi włosami i marudzi jak mowię mu że chce mieć do pasa

Cytat:
swoj 2w1 kupowalam jak czytalam o nim same ochy i achy ale zanim go kupilam, pozniej weszlam na kwc to sie przerazilam

xperience warto kupic taniej, tak do 40zl, 60 to za duzo na taki podklad...

a nic sobie nie uszkodzilas? moze trzeba z tym do szpitala jechac? czy tylko sie skaleczylas?

ja Cie widze w takim dluzszym bobie, czyli tyl krotszy tak do ramion a przod dluzszy, moja kolezanka ostatnio tak zmienila sobie fryzure i wyglada oblednie ale nie scinaj bron boze do lini zuchwy

poklocilam sie dzis z mama strasznie, wiec na odreagowanie kupilam sobie:

2x legginsy z imitacja dzinsu, nigdy mi sie nie podobaly takie spodnie ale te mnie zauroczylyy i ladnie na mnie leza za 8,99 nowe
1x legginsy dlugie, czarne 60den tez za 8,99
odzywke Rimmel do paznokci
Ziaja Med zel do mycia twarzy
Dove balsam brazujacy
1x maseczka z glinki zielonej
temperowke najwieksza jaka byla

no i przyslzy te moje buciki peep toe co zamawialam

a teraz ide przegladac mixy do wlosow, od 3dni intensywnie na wlosowym czytam co i jak i zaraz klikam i zamawiam
gdzie??? ja tez chcę....

ZALATANA......
Stary 2011-03-30, 18:53   #3228
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Kitka, Real

raz w zyciu przydal mi sie ten hipermarket, zawsze wszystkim zazdroszcze bo najwieksze promocje sa w tesco, auchan, a ja mam daaaaaleko tam
Stary 2011-03-30, 18:58   #3229
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość

fajniutkie zakupy a co to za kredka z essence? jest na KWC?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,22065,essence-2-in-1-kajal-pencil-podwojna-kredka-do-oczu.html&next=1
Powiem że średnia skusiłam się bo była za 3,99
Ale mnie głowa boli idę się zdrzemnąć
Stary 2011-03-30, 19:02   #3230
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Alessandra jakie oceny czuję się przy tobie jak jakiś tępak ale gratuluję

pouczyłam się z prawa, wchodząc na wizaż myślałam że będę miała trochę stron do nadrabiania a tu zaledwie kilka postów

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 19:04   #3231
Kalpana
Zakorzenienie

Miałam ochotę kupić ten pędzel polecany przez Caate, ale jest tylko jeden wystawiony i z przesyłką kosztuje 42 zł

K

Sz
Stary 2011-03-30, 19:06   #3232
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Miałam ochotę kupić ten pędzel polecany przez Caate, ale jest tylko jeden wystawiony i z przesyłką kosztuje 42 zł
o którym mówisz? o flat topie?

Stary 2011-03-30, 19:06   #3233
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

dziewczyny nie wiem co jest, jestem permanentnie zmęczona, cały czas chce mi się spać od kilku dni... dziś np. miałam się na godzinkę położyć a spalam prawie 3 ....
Też tak mam
Może wiosenne przesilenie albo coś takiego

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 19:09   #3234
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
o którym mówisz? o flat topie?
Tak

K

Sz
Stary 2011-03-30, 19:11   #3235
Shadii
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
no jasne ja ttak kiedys tylko sie malowalam moze sama sobie juto taki zrobie

a nie masz zwyklego bialego cienia?

(...)
Nie mam nie posiadam ani jednego cienia do powiek w domu
Cytat:
Jasne, cześć
Cytat:
Kitka, Real

raz w zyciu przydal mi sie ten hipermarket, zawsze wszystkim zazdroszcze bo najwieksze promocje sa w tesco, auchan, a ja mam daaaaaleko tam
Pokażesz?

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 19:12   #3236
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
a pieeeeegow to mam cala twarz w lato, dlatego stosuje spf100 i nie mam nic nienawidze u siebie piegow, dla mnie ladne sa u malych dziewczynek, u duzych juz nie no i mi sie wydaje, ze tot akie antyseksualne dla facetow, ze mnie zawsze sie smiali jak mialam piegi
Z jakiej firmy masz ten filtr spf 100?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 19:14   #3237
Kalpana
Zakorzenienie

Caate co do nicku, to ja się dzisiaj nawet zastanawiałam wracając ze szkoły skąd taki pomysł na nick wzięłaś A nie wiem czemu, ale mi do Ciebie pasuje imię Ewa

K

Sz
Stary 2011-03-30, 19:16   #3238
ekomonika
Zakorzenienie

Idę poćwiczyć przy muzyce Queen, wejdę później, pa
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 19:17   #3239
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Tak
no może do najtańszych nie należy, ale za taką cenę naprawdę się opłaca bo jest świetny lepiej wydać raz trochę więcej niż co trochę kupować tanie i słabej jakości

Stary 2011-03-30, 19:18   #3240
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej

Nie mam nie posiadam ani jednego cienia do powiek w domu

Jasne, cześć

Pokażesz?
mam cos dla Ciebie
specjalnie zrobilam porownanie, jak na powiece w kaciku mam rozswietlacz z inglota z tej paletki wczorajszej i pod lukiem brwiowym, a na policzku rozswietlacz w pudrze aOH z Essence, mozesz sobie porownac jak to wyglada i ze taki rozswietlacz w pudrze nie ubiega niczemu od cienia i mozna dla niego znalezc zastosowanie dodatkowe

i Vipera na ustach szminka nr10, ta co obiecalalam pokazac

zaraz wam obcykam ubrania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC19903.jpg (56,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC19907.jpg (44,7 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC19913.jpg (38,7 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC19915.jpg (24,1 KB, 22 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości