|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Tylko, że wyszłam już z wprawy juz chyba nie te latka
![]() Powiedzcie mi o co chodzi z tym klubem bo niedługo rok mi na wizażu stuknie a ja o takiej opcji dopiero teraz sie dowiedziałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Ojej dziewczyny o takich smakowitościach piszecie, że mi się jeść zachciało, ale będę twarda. Od dziś robię dietę kopenhaską, muszę trochę zrzucić po zimie.
Kozaczków jeszcze nie chowam, jestem straszny zmarzluch i w stopy mi zawsze zimno, nawet w lecie śpię w skarpetkach. A co do złości to raz ze w piątek wyprowadził mnie z równowagi mój szanowny to jeszcze w pracy był nerwowy dzień. Wysłałam chłopa z pitami do US i oczywiście wszystkich nie złożył, bo miał zły druk- wiec zamiast wsiąść go, wypełnić i przyjechać do mnie do pracy żebym mu podpisała to mi fochem strzela. Nie wiem, czy mój jest tylko taki w sprawach papierkowych? Przelewy ja, pisma ja, reklamacje ja, nawet jak idzie na zakupy to listę zakupów ja... NO i poprztykaliśmy się ostro- miał takiego focha że zanim się pogodziliśmy to mi pół mieszkania wysprzątał. A w pracy nam wdrożyli nowy program komputerowy, kupiony za mega kasę, a jest tak dupiasty że szok, jak mówię że czegoś nie jestem w stanie zrobić to słyszę że go bojkotuję. Normalnie szlag mnie trafia, bo nie mam czasu do kibla iść a co dopiero myśleć o bojkocie. A że wszystkie stresy odpokutowuję migreną to wczoraj myślałam, że się z łóżka nie zwlekę. Jak mi już przeszło po południu to poszłyśmy z córą na spacerek- tylko że u nas aż tak ciepło nie było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Dodałam curry
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2600516 0]Hej wszystkim po troszku nadrobiłam bo także mnie nie było, dzisiaj mam cały dzień niby wolny ale musze sprzątać i wkońcu się za prace licencjacką wziąść ale zanim co to wypije kawke i pobuszuje po wizażu ![]() A ja już jestem w tym klubie ?? Czy muszę dostać zaproszenie ?? Bo ja nieobyta w tych sprawach ![]() Ja też piszę prace, ale mgr. Jest strasznie ciężko na seminarium. Nie polecam mojej promotorki "nawet największemu wrogowi". |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |||||
Zakorzenienie
|
agusia,curry dodałaś to spoko.Ja bardzo lubie robić ( piersi )kurczaka tzn pokrojonego w kostke i dodaje przyprawe do kebeba-gyros.I robie do tego sos,gotuje makaron świderki i jest pyszny obiad
![]() ![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2601626 0]Tylko, że wyszłam już z wprawy juz chyba nie te latka ![]() Powiedzcie mi o co chodzi z tym klubem bo niedługo rok mi na wizażu stuknie a ja o takiej opcji dopiero teraz sie dowiedziałam. ![]() Starość nie radość powiadasz ![]() ![]() ![]() A klub polega na tym,że tam się głownie pisze wtedy jak nie chcesz pisać o czymś tutaj na głownym wątku.Takie wiesz,tajemnice ![]() ![]() Noi co jest też ważne,że nie dostaną osoby zaproszeń,te które dopiero co np dołączą do wątku.Muszą się poudzielać,wbudzić nasze zaufanie,nie ma tak łatwo ![]() No już ![]() ![]() Więcej napisze w klubie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:04 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niby tylko godzina,ale w przód i czas szybko leciał i leci nadal. Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-28 o 22:06 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#395 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2601526 5]A w piątek z dziewczynami z roku, w sobote ze starymi znajomymi ze szkolnych lat wszystko ładnie pieknie tylko moja dieta ucierpiała niesamowicie ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Karinio;26023593] A klub polega na tym,że tam się głownie pisze wtedy jak nie chcesz pisać o czymś tutaj na głownym wątku.Takie wiesz,tajemnice ![]() ![]() Noi co jest też ważne,że nie dostaną osoby zaproszeń,te które dopiero co np dołączą do wątku.Muszą się poudzielać,wbudzić nasze zaufanie,nie ma tak łatwo ![]() Dobrze że napisałaś, bo ja też nad tym myślałam, jak by to było. ![]() Ja również jak marzne to najbardziej właśnie w stopy.Też mi się zdarza spać w skarpetkach ![]() Witaj w "gronie" ![]() QUOTE] Dla tych co kozaczki już pochowały- zazdroszczę (nie fair ![]() Dla piszących magisterkę- życzę wytrwania ![]() Dziękuję za momplemenzy pod adresem męża, ale mu nie powiem bo mu jeszcze głowa spuchnie ![]() Jak kogoś pominęłam to przepraszam ![]() I coś dla humorku: |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
witajcie, u mnie zimno -1 stopień, człowiek juz nie wie jak sie ubierać, bo pozniej jest cieplej. Chyba 2 kurtki brać powinnam
#397 |
Konto usunięte
|
Dziękuje za zaproszenie i niezły patent z tym klubem. Karinio nie mów mi o grillu ja o tym marzę odkąd śnieg stopniał
![]() Zaraz muszę jechać na uczelnie ![]() Bosze spraw, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce.... Chce grilla !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, dzień dobry
![]()
#399 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2601243 2]Ja w ten weekend szalałam to też mi zleciał jak nigdy ![]() ![]() ![]() ![]() jak wam mija dzien? ja wlasnie koncze pranie ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#400 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja narazie na chwilke,ale jak wróce do domu do nadrobie i poodpisuje. ![]() ewelinko,noo całe szczęście że działa już net. ![]() ![]() ![]() ![]() Apropo spania w skarpetkach.Ja kiedyś miałam takie fajne skarpetki,w paski i po boku przyszyte były głowy krówk-chyba. ![]() ![]() ![]() Jak mij dzień?A może być,ale brzydka dziś pogoda. :/ Pochmurno,zanosi się że będzie padał deszcz ![]() ![]() cdn ![]() Mam chwilke czasu więc dopisze. ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2602933 2] Dziękuje za zaproszenie i niezły patent z tym klubem. [/QUOTE] Prosze bardzo i dziękuje. ![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2602933 2] Karinio nie mów mi o grillu ja o tym marzę odkąd śnieg stopniał ![]() Chce grilla !!![/QUOTE] Dobrze,już nie będe mówić tzn pisać o grillu ![]() ![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2602933 2] Zaraz muszę jechać na uczelnie ![]() Uuuu ![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2602933 2] Bosze spraw, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce....[/QUOTE] Popatrz na to-> http://poradniaonline.files.wordpres...01/leniuch.jpg ![]() ![]() Cytat:
![]() A później niewiadomo jak się ubrać,jak jest raz ciepło raz zimno. ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Oki doki. ![]() ![]() Zmykam,do potem ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-29 o 13:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najcieplejsze sa wlasnie takie puszyste skarpetki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no wlasnie nie pilam duzo, tylko zmeczona bylam ![]() ![]() ja strasznie marzne zawsze i rano jak wychodze jest mi zimno, potem za goraco i sie mecze bo za duzo mam ubran a wieczorem znowu zimno ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Ja mam inny sposób na zimne stopy - ciepłe uda małżona
![]() ![]()
#403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy Wy tez tak macie, ze w tygodniu myślicie ze marnujecie dni? jak wracam z pracy nie chce mi sie nic i ani sie obejrzę wieczór ![]()
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Za chwile Was tzn to co napisałyście nadrobie ![]() A noi zapomniałam trzymajcie kciuki ![]() ![]() Dobra na chwile znikam i wracam ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-29 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
Dziś na zakupach mężuś pytał się: Czy wzięłam kaszkę? Wie, że lubię bardzo. Czasem traktuje mnie jak małe dziecko. Mówi do mnie: skarbik, mała Agusia. Trochę jest mi go żal jak nosi ciężkie siaty, a jak idę z lekką rzeczą, albo z niczym jak księżniczka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I mówi do mnie "dzieciaku", ale w taki sposób przekorny, z takim uśmiechem, że to jest słodkie ![]() No, nawet bardzo ![]() Dzień dobry ![]()
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
Karino i co z tymi kciukami?
#409 |
Zakorzenienie
|
Jak trzymać to trzymać
![]()
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mnie tez czasem maz traktuje jak coreczke ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |||||
Zakorzenienie
|
Tak jest.
![]() Dalej trzymać,może troche potrwać. ![]() ![]() Cześć ![]() I tak wczoraj nienadrobiłam,bo mąż zakosił laptopa. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To fajnie,że mąż troskliwy,mój taki sam.Aczkolwiek jak ostatnio byliśmy na zakupach mąż teraz dzwigać za bardzo nie może ( wiecie dlaczego),to z samochodu przed domem wziełam skrzynke z zakupami,nie była ciężka.A mąż chciał wziać ją ode mnie i mówił:daj,bo twierdził że głupio,że ja dzwigam-niose zakupy a on idzie obok. ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do wtluszczonego,to ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#412 | ||||||
Zakorzenienie
|
To w takim razie zazdraszczam ładnej pogodu,bo dzisiaj jak i woczraj pochmurno i deszczowo.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A i przypomniało mi się,że jakiś czas temu kupiłam sobie takie fajne puchate ciepłe papucie,które super grzeją mi nogi. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To fakt ![]() Spoko,teraz już wiesz ![]() Witam ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie płacz ty też niebawem pocohowasz kozaczki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Banan onanista ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-30 o 13:24 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baaa przymierzałam już w tam dzień jak o tym pisałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadrobiłam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- No już w domku i głodna ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-30 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() takie traktowanie kobiet wlasnie bardzo mi sie u niego spodobalo ![]() ![]() co do tamtego to mi nie bylo wesolo ![]() ![]() ![]() ![]() potem jak szukalismy mieszkania (drugiego) to facet wynajmujacy patrzac na mnie pyta sie meza czy ma wiecej dzieci bo jest jeden pokoj nieuzywany ![]() Cytat:
![]() ![]() tez sobie kupilam cieple kapcie i nawet bez skarpetek wytrzymam chwile w nich ![]() ![]() ![]() raczej nie pije nic a napewno nie sama ![]() ![]() no ja czasem jak jestem przed @ to mam takie uderzenia goraca, robie sie bordowa a za chwile normalna, chyba bedzie trzeba wkoncu odwiedzic lekarza ![]() no pewnie ![]() ![]() ![]() ![]() mnie sie tak nie da oszukac ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() witam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#415 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Też musze wybrać się do gina,zbadać podwozie i noi przedewszystkim też przyszłe mieszkanko. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Oj ![]() Witam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-30 o 15:36 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i kiedys z siostra podrywalo mnie dziecko ![]() wchodzimy do klubu to z daleka ochroniarz do mnie idzie ![]() kiedys nie mialam takich sytuacji, czyzbym sie robila coraz mlodsza ![]() ![]() jakie okreslenie ![]() ![]() ![]() super ![]() ![]() nie lubie kupowac butow bo mam male 35, niskie podbicie i wielu butow nie moge nosic i ciezko znalezc te dobre ![]() u sadysty to bylam innym razem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwile,przeczytałam Twój post ewelinko i zmykam na film.Po filmie wróce i odpisze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.