|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Tylko, że wyszłam już z wprawy juz chyba nie te latka
![]() Powiedzcie mi o co chodzi z tym klubem bo niedługo rok mi na wizażu stuknie a ja o takiej opcji dopiero teraz sie dowiedziałam.
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej dziewczyny o takich smakowitościach piszecie, że mi się jeść zachciało, ale będę twarda. Od dziś robię dietę kopenhaską, muszę trochę zrzucić po zimie.
Kozaczków jeszcze nie chowam, jestem straszny zmarzluch i w stopy mi zawsze zimno, nawet w lecie śpię w skarpetkach. A co do złości to raz ze w piątek wyprowadził mnie z równowagi mój szanowny to jeszcze w pracy był nerwowy dzień. Wysłałam chłopa z pitami do US i oczywiście wszystkich nie złożył, bo miał zły druk- wiec zamiast wsiąść go, wypełnić i przyjechać do mnie do pracy żebym mu podpisała to mi fochem strzela. Nie wiem, czy mój jest tylko taki w sprawach papierkowych? Przelewy ja, pisma ja, reklamacje ja, nawet jak idzie na zakupy to listę zakupów ja... NO i poprztykaliśmy się ostro- miał takiego focha że zanim się pogodziliśmy to mi pół mieszkania wysprzątał. A w pracy nam wdrożyli nowy program komputerowy, kupiony za mega kasę, a jest tak dupiasty że szok, jak mówię że czegoś nie jestem w stanie zrobić to słyszę że go bojkotuję. Normalnie szlag mnie trafia, bo nie mam czasu do kibla iść a co dopiero myśleć o bojkocie. A że wszystkie stresy odpokutowuję migreną to wczoraj myślałam, że się z łóżka nie zwlekę. Jak mi już przeszło po południu to poszłyśmy z córą na spacerek- tylko że u nas aż tak ciepło nie było . No i po zmianie czasu jakoś nie mogę dojść do siebie- w nocy nie spałam- jakaś dziwna jestem chyba
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam curry
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2600516 0]Hej wszystkim po troszku nadrobiłam bo także mnie nie było, dzisiaj mam cały dzień niby wolny ale musze sprzątać i wkońcu się za prace licencjacką wziąść ale zanim co to wypije kawke i pobuszuje po wizażu .A ja już jestem w tym klubie ?? Czy muszę dostać zaproszenie ?? Bo ja nieobyta w tych sprawach [/QUOTE]Ja też piszę prace, ale mgr. Jest strasznie ciężko na seminarium. Nie polecam mojej promotorki "nawet największemu wrogowi". |
|
|
|
#394 | |||||
|
Zakorzenienie
|
agusia,curry dodałaś to spoko.Ja bardzo lubie robić ( piersi )kurczaka tzn pokrojonego w kostke i dodaje przyprawe do kebeba-gyros.I robie do tego sos,gotuje makaron świderki i jest pyszny obiad
![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2601626 0]Tylko, że wyszłam już z wprawy juz chyba nie te latka ![]() Powiedzcie mi o co chodzi z tym klubem bo niedługo rok mi na wizażu stuknie a ja o takiej opcji dopiero teraz sie dowiedziałam. [/QUOTE]Starość nie radość powiadasz Żartuje oczywiście jak zwykle ![]() A klub polega na tym,że tam się głownie pisze wtedy jak nie chcesz pisać o czymś tutaj na głownym wątku.Takie wiesz,tajemnice pisane są w klubie ![]() Noi co jest też ważne,że nie dostaną osoby zaproszeń,te które dopiero co np dołączą do wątku.Muszą się poudzielać,wbudzić nasze zaufanie,nie ma tak łatwo ![]() No już Więcej napisze w klubie I odrazu Pauli wyśle zaproszenie ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:04 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Niby tylko godzina,ale w przód i czas szybko leciał i leci nadal. Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-28 o 23:06 |
|||||
|
|
|
#395 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2601526 5]A w piątek z dziewczynami z roku, w sobote ze starymi znajomymi ze szkolnych lat wszystko ładnie pieknie tylko moja dieta ucierpiała niesamowicie [/QUOTE]Cytat:
[QUOTE=Karinio;26023593] A klub polega na tym,że tam się głownie pisze wtedy jak nie chcesz pisać o czymś tutaj na głownym wątku.Takie wiesz,tajemnice pisane są w klubie ![]() Noi co jest też ważne,że nie dostaną osoby zaproszeń,te które dopiero co np dołączą do wątku.Muszą się poudzielać,wbudzić nasze zaufanie,nie ma tak łatwo ![]() Dobrze że napisałaś, bo ja też nad tym myślałam, jak by to było. Ja również jak marzne to najbardziej właśnie w stopy.Też mi się zdarza spać w skarpetkach Witaj w "gronie" QUOTE] Dla tych co kozaczki już pochowały- zazdroszczę (nie fair ) Dla piszących magisterkę- życzę wytrwania Dziękuję za momplemenzy pod adresem męża, ale mu nie powiem bo mu jeszcze głowa spuchnie ![]() Jak kogoś pominęłam to przepraszam I coś dla humorku: |
||||
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie, u mnie zimno -1 stopień, człowiek juz nie wie jak sie ubierać, bo pozniej jest cieplej. Chyba 2 kurtki brać powinnam
|
#397 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuje za zaproszenie i niezły patent z tym klubem. Karinio nie mów mi o grillu ja o tym marzę odkąd śnieg stopniał
nawet wczoraj przed snem do męża mówiłam, że już nie mogę sie doczekać jak zrobi sie na tyle ciepło, żebyśmy mogli sobie grilla zrobić.Zaraz muszę jechać na uczelnie Bosze spraw, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce.... Chce grilla !!!! |
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, dzień dobry
|
#399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2601243 2]Ja w ten weekend szalałam to też mi zleciał jak nigdy [/QUOTE] fajnie, ja mialam impreze w sobote i jedna osoba zaraz zasnela![]() jak wam mija dzien? ja wlasnie koncze pranie ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
zawsze skarpetki musze miec i moj maz sie z tego smieje czasem zwlaszcza jak sie np ubiore slicznie na noc a skarpetek nie sciagne![]() |
|||
|
|
|
#400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja narazie na chwilke,ale jak wróce do domu do nadrobie i poodpisuje. Może tak na szybko odpisze na raty.ewelinko,noo całe szczęście że działa już net. Moje okno na świat ![]() Apropo spania w skarpetkach.Ja kiedyś miałam takie fajne skarpetki,w paski i po boku przyszyte były głowy krówk-chyba. Cieplutkie były ![]() Jak mij dzień?A może być,ale brzydka dziś pogoda. :/ Pochmurno,zanosi się że będzie padał deszcz Wywołałam wilka z lasu.Właśnie zaczeło padać. ![]() cdn ![]() Mam chwilke czasu więc dopisze. ![]() Cytat:
Uu,to szkoda że imprezka nie bardzo się udała.Dzień dobry ![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2602933 2] Dziękuje za zaproszenie i niezły patent z tym klubem. [/QUOTE] Prosze bardzo i dziękuje. ![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2602933 2] Karinio nie mów mi o grillu ja o tym marzę odkąd śnieg stopniał nawet wczoraj przed snem do męża mówiłam, że już nie mogę sie doczekać jak zrobi sie na tyle ciepło, żebyśmy mogli sobie grilla zrobić.Chce grilla !!![/QUOTE] Dobrze,już nie będe mówić tzn pisać o grillu Tylko dodam,że my również na tę chwile czekaliśmy.Jak się czuje wiesz co,to się wtedy myśli zapachy wiosny ![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2602933 2] Zaraz muszę jechać na uczelnie Uuuu [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2602933 2] Bosze spraw, żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce....[/QUOTE] Popatrz na to-> http://poradniaonline.files.wordpres...01/leniuch.jpg ![]() Cytat:
Brr zimno u Ciebie.To fakt te zmiany pogody są niefajne.A później niewiadomo jak się ubrać,jak jest raz ciepło raz zimno. ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Oki doki. Na deser zostawiłam sobie post corvette,na któren musze oczywiście odpisać, ale to jak wróce do domku ![]() Zmykam,do potem
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-29 o 14:34 |
||
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najcieplejsze sa wlasnie takie puszyste skarpetki ale potem mi cieplutko![]() no wlasnie nie pilam duzo, tylko zmeczona bylam i teraz w lodowce mam pelno piwaja strasznie marzne zawsze i rano jak wychodze jest mi zimno, potem za goraco i sie mecze bo za duzo mam ubran a wieczorem znowu zimno
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam inny sposób na zimne stopy - ciepłe uda małżona
Za co ten strasznie na mnie krzyczy
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy Wy tez tak macie, ze w tygodniu myślicie ze marnujecie dni? jak wracam z pracy nie chce mi sie nic i ani sie obejrzę wieczór
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Za chwile Was tzn to co napisałyście nadrobie ![]() A noi zapomniałam trzymajcie kciuki Jak się coś uda,to napewno Wam napisze ![]() Dobra na chwile znikam i wracam
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-29 o 21:48 |
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś na zakupach mężuś pytał się: Czy wzięłam kaszkę? Wie, że lubię bardzo. Czasem traktuje mnie jak małe dziecko. Mówi do mnie: skarbik, mała Agusia. Trochę jest mi go żal jak nosi ciężkie siaty, a jak idę z lekką rzeczą, albo z niczym jak księżniczka.
|
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie chłop też dźwiga, sam z siebie, ja nie będę dźwigać siatek, a dla niego to pryszcz ![]() I mówi do mnie "dzieciaku", ale w taki sposób przekorny, z takim uśmiechem, że to jest słodkie ![]() No, nawet bardzo ![]() Dzień dobry
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
Karino i co z tymi kciukami?
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Jak trzymać to trzymać
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakupy niesie maz a jak ma duzo to dostaje kluczyki od autka i nawet wtedy jakos stara mi sie otworzyc drzwi do windy![]() mnie tez czasem maz traktuje jak coreczke zdarzylo mi sie tez, ze jak otworzylam drzwi to zapytano o rodzicow |
|
|
|
|
#411 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Tak jest.
![]() Dalej trzymać,może troche potrwać. Jak się coś dowiem,to wtedy Wam napisze ![]() Cześć ![]() I tak wczoraj nienadrobiłam,bo mąż zakosił laptopa. Cytat:
A mąż rzuca się wtedy na łóżko tzn ucieka od moich zimnych nóg.Tak czy siak potem je grzeje,jak się jego ciepłe uda przyzwyczają do moich zimnych stop. Cytat:
To fajnie,że mąż troskliwy,mój taki sam.Aczkolwiek jak ostatnio byliśmy na zakupach mąż teraz dzwigać za bardzo nie może ( wiecie dlaczego),to z samochodu przed domem wziełam skrzynke z zakupami,nie była ciężka.A mąż chciał wziać ją ode mnie i mówił:daj,bo twierdził że głupio,że ja dzwigam-niose zakupy a on idzie obok. ![]() Cytat:
A co do wtluszczonego,to ![]() Cytat:
dla męża. Dzieciaku ![]() ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#412 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
To w takim razie zazdraszczam ładnej pogodu,bo dzisiaj jak i woczraj pochmurno i deszczowo.
![]() Cytat:
najlepszym kaloryferem jest mąż.Jak mi zimno to wtulam się w niego,wystarczy chwila i musze się odkleić bo robi się nam gorąco. Troskliwy mąż ![]() A i przypomniało mi się,że jakiś czas temu kupiłam sobie takie fajne puchate ciepłe papucie,które super grzeją mi nogi. Cytat:
![]() Cytat:
mają chyba wtedy uderzenia raz zimna raz ciepła. ![]() Cytat:
![]() To fakt ![]() Spoko,teraz już wiesz Witam ![]() Cytat:
![]() Nie płacz ty też niebawem pocohowasz kozaczki ![]() Cytat:
![]() Banan onanista Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-30 o 14:24 |
||||||
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baaa przymierzałam już w tam dzień jak o tym pisałam ,mało tego kolejne dwie pary tym razem w innym sklepie i to są czerwone letnie mi się również spodobały. Powinnam mieć zakaz chodzenia po sklepach W klubie moge pokazać buciki. ![]() Nadrobiłam ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- No już w domku i głodna
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-30 o 14:39 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo inaczej zamarza dlatego bezpieczniej jest dla nas zebym nosila skarpetki , rece tez czesto mam lodowate![]() takie traktowanie kobiet wlasnie bardzo mi sie u niego spodobalo , lubie jak zaklada mi kurtke otwiera drzwi itd![]() co do tamtego to mi nie bylo wesolo za pierwszym razem zaczelam sie klocic z tym facetem kupujemy meble i maz w sklepie powiedzial, ze jedzie po zone pokazac czy beda(maz je ogladal wczesniej), ja zeby pokazac droge jechalam z facetem co nam je dostarczal i zaczal do mnie mowic, ze mial zone przyprowadzic i patrzac na mnie pyta sie czy byla mamusia myslalam, ze mu cos zrobie![]() potem jak szukalismy mieszkania (drugiego) to facet wynajmujacy patrzac na mnie pyta sie meza czy ma wiecej dzieci bo jest jeden pokoj nieuzywany Cytat:
![]() tez sobie kupilam cieple kapcie i nawet bez skarpetek wytrzymam chwile w nich mam tez takie w ksztalcie jezaraczej nie pije nic a napewno nie sama moze bedzie inna okazja![]() no ja czasem jak jestem przed @ to mam takie uderzenia goraca, robie sie bordowa a za chwile normalna, chyba bedzie trzeba wkoncu odwiedzic lekarza ![]() no pewnie moge byc nago ale skarpetki musze miec no nie moja wina, ze sie rozciagly![]() mnie sie tak nie da oszukac nawet jak ziemniaczki polane sa tluszczykiem na ktorym sie smazyla cebula to wyczujeCytat:
![]() witam ale jeszcze raz i koniec---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#415 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pada mrzawka i tak już 2 dzień.To super,że chociaż u Ciebie jest ładnie.Cytat:
Cytat:
![]() Też musze wybrać się do gina,zbadać podwozie i noi przedewszystkim też przyszłe mieszkanko. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj Witam Ulalala u dentysty sadysty byłaś To fajno,że raz jeszcze i koniec ![]() Cytat:
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-03-30 o 16:36 |
||||||||
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem moge miec zawsze 20l tylko teraz moglabym dobic do 18 i kiedys z siostra podrywalo mnie dziecko wchodzimy do klubu to z daleka ochroniarz do mnie idzie ![]() kiedys nie mialam takich sytuacji, czyzbym sie robila coraz mlodsza ![]() jakie okreslenie tylko musze poszukac dobrej lekarki, nie takiej co przepisze tabl na wszystko, chcialabym jakis konkretnych badan a mozna poprosic samemu o zbadanie krwi(tzn hormonow)?super maz uwaza, ze jego sa mniejszenie lubie kupowac butow bo mam male 35, niskie podbicie i wielu butow nie moge nosic i ciezko znalezc te dobre ![]() u sadysty to bylam innym razem teraz jest ok
|
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwile,przeczytałam Twój post ewelinko i zmykam na film.Po filmie wróce i odpisze
|
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sama robię zakupy, to jadę autkiem i zostawiam je w bagażniku
|
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

. No i po zmianie czasu jakoś nie mogę dojść do siebie- w nocy nie spałam- jakaś dziwna jestem chyba

[/QUOTE]

) 

おはよう! 

Tylko dodam,że my również na tę chwile czekaliśmy.Jak się czuje wiesz co,to się wtedy myśli zapachy wiosny
zdarzylo mi sie tez, ze jak otworzylam drzwi to zapytano o rodzicow
Powinnam mieć zakaz chodzenia po sklepach
Pada mrzawka i tak już 2 dzień.To super,że chociaż u Ciebie jest ładnie.