|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
aha, rozumiem. Dziękuję
![]() Troszkę boję się go pić to to same chemikalia... ale juz kupiłam;p
|
#1262 |
|
Rozeznanie
|
tak z niektórymi dziadkami jest
![]() ja mam bardzo kochaną babcię, która mieszka ze mną, to jest kobieta cud ! niezastąpiona wręcz, wiadomo że 81 lat czasami swoje już robi, ale kocham ją mocno z kolei 2 babcię mam w mieście, wiecie - księgowa, auto, nowy laptop, internet z którego nigdy nie korzysta ale ma bo wypada mieć, jeździ na jakieś wycieczki ciągle, na jogę chodzi, raz w tyg. na basen... oprócz tego jest na ciągłej diecie, coś gdzieś wyczyta i stosuje... zawsze jak do niej przychodziłam to podtykała mi te swoje pisemka z dietami oprócz tego jest... dziwna, wścibska bardzo i jakoś średnio się interesuje wszystkim wokół oprócz swojego chłopaka młodsza siostra (10 lat) płacze jak ma jechać do niej na wakacje czy coś.... paranoja jakaś
|
|
|
|
#1263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli będziesz go używała z umiarem, to na pewno nie zaszkodzi.. jeśli można tak powiedzieć o chemii
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już jak wejdę do kuchni to na zapas |
|
|
|
|
#1265 |
|
Zadomowienie
|
aa okej.
Czyli nie za często bd go uzywac ;d
|
#1266 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
Cytat:
spałaszowałam placuszki cynamonowe... metoda na głoda słodkiego
|
|
|
#1267 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() umyłam dziś okna! mam takie wieeeeelkie dwa, drzwi balkonowe i jedno małe w łazience, spociłam się przy tym ale tak to jest, jak ma się coś do nauki - dom lśni jutro reszta
|
|
|
#1268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
robisz dokładnie tak jak ja.. jak mam się uczyć to mam tyle innych zajęć ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- dziś nasz dzień sprzątania. bo ja też ładnie wysprzątałam, ale okien nie.. bo TŻ niedawno umył, ale ma w piątek wolne.. wspominał, że może je umyje
|
|
#1269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobra, lecę pod prysznic, obejrzeć coś i spać!
|
|
|
#1270 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
|
|
#1271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 16 do umycia
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2011-03-30 o 20:59 |
|
|
|
|
#1272 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w tamtym roku miałam podobne tylko bialutkie i gdy je wyprałam to tak troszkę się rozleciały, ale wygodne bardzo musze również pochodzić po sklepach po stypie. Dziś 2 razy sprawdzałam konto i nic! Oni sobie na tej uczelni w kulki chyba lecą, dziś już 30 a stypendium się spóźnia, co oni sobie myślą?! Eh zbulwersowałam się---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
|
|
#1273 |
|
Rozeznanie
|
WITAM SŁONECZKA
![]() ![]() ![]() Melduje że mimo 3 fazy boję sie jej!
|
|
|
|
#1274 |
|
Rozeznanie
|
babcia od strony taty to ta bardziej nowoczesna
jak dzwoni do domu to się rodzice kłócą, które z nich ma z nią rozmawiać i zawsze wygrywa argument "przecież to Twoja matka!" ale się najadłam ![]() udko z sosem czostkowym i pomidorek
|
|
|
|
#1275 |
|
Rozeznanie
|
Ile już dni na III jesteś?? Powiedz jak Ci tam jest??
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Bo my tutaj takie ciekawe troszkę;P
|
#1276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jutro będe miała ucztę wtedy to sie dopiero okażę ! jakis wstret dostałam do jedzenia chyba od stresu! ŻE Kilogramy wrócą i cholernie jeść mi się nie chce i bede zdawała Wam relacje i wszystko opisywała i mówiła jak sie waga zachowuje !
|
|
|
|
|
#1277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Padam na twarz, ale wrócę do Was z ranka ![]() Dobrej nocki Dziewuszki moje, Marysiu a Tobie życzę po prostu aby wszystko wyszło tak jak ma wyjść- ładnie;*
|
|
#1278 | ||
|
Szara Eminencja
|
Witam
Cytat:
![]() Nutelka jak ja dawno jej nie jadłam, chyba jutro zrobie ![]() Cytat:
wiem cos o tym...U mnie dziś podły dzień ... |
||
|
|
|
#1279 |
|
Wtajemniczenie
|
Uciekam wytapiać tłuszczyk w gorącej kąpieli... z dobrą książką w łapce
Śpijcie dobrze, dziewczyny przed @ nie nerwujcie dupki, niech nam wszystkim spada tłuszczuk, a ewentualne wzrosty niech będą "wodą, tylko wodą" ![]() DOBRANOC
|
|
#1280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
własnie co do uczty to ja wiem że nie przesadzać choć sama nie wiem jaki jest limit! DZIEWCZYNKI SĄ LIMITY DO UCZT? bo z tego co ja wiem uczta ma wygladać tak że zje się coś a już nie można np. za godzinę dojadać! Uczta z mojego punktu widzenia to usiąść przy stole najeść się i koniec ! Jutro idę na grilla ale zrobiłam sobie swoje szaszłyki dukanowskie mimo tego że 3 faza nie chce ucztować grilem :P bo się boję wiem , że się napije jutro ale też wezmę cole light aaaa mówię Wam na psychice niezle siada Człowiek tak się stresuje tą 3 faza że łohooo! ale musi być dobrze innego wyjscia nie widze! dzisiaj słyszałam od pewnej znajomej że na 3 fazie schudła jeszcze 7 kg więc duuużo bardzo! dlatego też np. nie chcę za dużo schudnąć mam nadzieje ze bedzie tak jak byc POWINNO! przeciez tak musi być JAK NIE JAK TAK! HEHEHE ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- KOCHANE MOJE Z NASTROJEM DO PUPCI NOSEK DO GÓRY ! PO BURZY ZAWSZE ZAŚWIECI SŁONECZKO! A DLA WAS TO JUŻ ZAŚWIECI TAK MOCNO ŻE ŁOHOOO! ![]() jutro będzie lepiej- musi! Innego wyjscia nie widze ! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mimo,że przede mną jeszcze trochę do III fazy to też cholernie się boję Ale III faza wyjdzie mi pewnie jakoś na wakacje,to będę miała więcej czasu i zacznę ćwiczyć Bo teraz to tak cienko z moim ruchem Gdyby oczy mogły chudnąć,to bym ich już nie miała (od czytania notatek ) ![]() Powodzenia Ci życzę na tej fazie utrwalającej Trzymam kciuki ![]() Ja lecę czytać opowiadania Borowskiego ![]() Później się odezwę,ale pewnie będziecie spać |
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko na raz, bez przerwy. Sama sobie możesz wydozować ilość, ale nie ma co się też ograniczać bo nie o to tu chodzi. W końcu kiedyś nadajedzie i IV faza gdzie będziemy jeść "normalnie" więc wszelkie wcześniejsze ograniczenia się odbiją na wadzę. Tak jak któraś z dukanek przestrzegała przed ograniczaniem się na fazie II bo na III może coś wrócić. Dlatego nie żałować sobie 3mam mocno za ciebie kciuki kochana
|
|
#1283 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
normalnie jestem z siebie dumna , aż śmiesznie było patrzeć na tych wszystkich pijanych znajomych. . . a teraz zabieram się za lekturę Dunkana wiem ,że późno w 3cim dniu ..
|
|
|
|
|
#1284 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieje ze dam rade wyadawalo sie ze III faza to takie cuuudo istne :P a jednak wydawało sie tylko hii a do wakacji to tak czy siak zgubimy jeszcze kilogramy po przez wieksza ilosc ruchu z czego mozemy sie cieszyc czym cieplej tym mniej sie chce jesc a wiecej ruszacCytat:
![]() hihi dam rade musze ! dobrze że nawyki żywieniowe tak czy siak pozostaja już nigdy nie wrócimy do tamtego złego trybu życia bynajmiej ja nie wróce i jestem o tym przekonana ZA WAS TEZ MOCNO KCIUKI TRZYMAŁA WTEDY BĘDE ! a moim przysmakiem juz na stałe zostanie serek homo z lidla z kakałkiem ja mimo wszystko jestem z Wami III faza nie zmieniła Marysi :P hihi dziekuje za kciuki przyda się ! a Tobię zycze szybkiego i efektownego dojscia do fazy III Jak i wszystkim kochanym Chudzineczkom Tu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
wiec 3mam mocno kciuki za Twoje B! a co do imprez bez alkoholu znam to bo sama mialam ubaw po pachy gdy bylam na imprezie a wszyscy pili tylko nie ja a ile smiechu przy tym mialam i wytrwalam do konca imprezy :P a po % nie raz trudno z tym bylo zobaczymy jak jutro % mnie poskladaja jutro picie po tak dlugim czasie a co do ksiazki to ladnie tam czytaj nooo! i ladnie sie zapoznaj z DUKANEM
|
|||
|
|
|
#1285 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny serdeczne,ratuje mnie tylko to że rodzice wybudowali nowy dom i dostałam od nich góre na własnosc zrobiłam juz łazienke polozylam panele mam centralne i tylko czekam jak sie tam wyprowadze.trzeba jeszcze kupic meble kuchenne i inne takie,moze i jestem podła ale zostawiam moich dziadow i zaczynam życ własnym życiem nie ich,wszyscy musza byc podporzadkowani nie wytrzymam tego dłuzej,bez ich zgody nawet nie moge pomalowac swego pokoju,za swoje zachowanie zaplaca tym ze nie bedzie mial im kto szklanki wody podac na starosc,a kasy maj tyle naskładane ze sobie pomnik ze złota postawia.i po co to skapstwo w tym wieku
NO I Z TYCH NERW ZAPOMNIAŁAM SIE POCHWALIC ŻE OD 14 MARCA ZASTÓJ 1,5 KG POSZEDL W CHOLERE I KOLEJNE 1,5 KG ZRZUCILAM CZYLI RAZEM 3KG I JESZCZE DO SIODMEGO KWIETNIA NIECH TEN 1KG SPADNIE TO BEDZIE ZGODNIE DUKANOWO,ALE I TAK MNIE TU DZIEWCZYNY ŁADNIE PRZEGONILY,CHYBA WAZE NAJWIĘCEJ NADIA FOTECZKA BEDZIE PO TYCH -20KG HIHI
Edytowane przez justyna8924 Czas edycji: 2011-03-30 o 23:24 |
|
|
|
#1286 |
|
Rozeznanie
|
dobranoc Stokroteczki moje
i slooodko spac mi tam Łobuziarki ! i raczki na kolderke hehehe
|
|
|
|
#1287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
DUKANA właśnie czytam heh w końcu może nie będę przekręcać nazwiska jestem na 34 stronie myślę ,że najpóźniej do rana skończę - muszę przyznać wciąga.---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- MAM TAKĄ PROŚBĘ DZIEWCZYNY , pomożecie mi ułożyć Dukanowską listę zakupów : jutro mój czwarty dzień ( w fazie ataku) jeszcze jeden i zaczynam fazę 2gą. Miło by było jak byście napisali jakie produkty polecacie i gdzie je można nabyć. Mam jutro sporo czasu więc mogę zrobić mały maraton po sklepach by zaopatrzyć się na ten tydzień swoją drogą aktualnie w Carrefour jest teraz promocja na kurczaka za 11 zł /kg myślę ,że również się zaopatrzę
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Rozeznanie
|
cześć kochane
zaspałam chwilkę, a bardzo lubię wstać wcześniej i na spokojnie wszystko ogarnąć ![]() tak więc ubieram się i zwijam na uczelnię co do listy hmm sama nie wiem ![]() ja zawsze robię zakupy w caffefour albo lidlu i spędzam w sklepie pół dnia na czytaniu etykietek ![]() wieczorem jadę do domciu i jutro rano wielkie ważenie.... |
|
|
|
#1289 |
|
Raczkowanie
|
Heeej!
Gratuluje spadków, popolka, wielkie brawa za 5 z przodu!! jedyyna, na bieżąco nas informuj co i jak i jak Ci jeszcze waga leci na III fazie, bo fajnie by było stracić na niej jeszcze za 2-3kg. Co do mojego osłabienia, jedna z Was sugeruje badania (przepraszam,ale nie pamiętam kto konkretnie) rzeczywiście muszę zrobić takie badania, chociaż szczerze to w życiu bym nie wpadła na to,że to anemia może być. Wczoraj się dowiedziałam,że mój TŻ wyjeżdża na miesiąc do Francji do pracy Lecę na uczelnie kochane,ale najpierw muszę zmienić podpis, by podsumować moje wyniki;p Miłego dnia gwiazdeczki! |
|
|
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry chudziunki!!
a ja właśnie piję kawkę, a później zabieram do pracy
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

jeśli będziesz go używała z umiarem, to na pewno nie zaszkodzi.. jeśli można tak powiedzieć o chemii

ja mam 16 do umycia 

: slina:
ZWYKLE MIAŁAM CO 26 DNI A TU NIESPODZIANKA 34 DNI I NIC,NIE MA MOWY O CIĄZY,CHYBA TO MÓJ OKROPNY STRES W DOMU WPADAM POWOLI W "SCHIZOFRENIE" PRZEZ MOICH DZIADKÓW KTÓRZY DOSTAJA JUZ CHYBA ALZHEIMERA,ALE TO TA PODŁOSC RACZEJ CHYBA I ŻADZA PIENIADZA NAJSZYBCIEJ,A MIANOWICIE ROBIA JUŻ TAKIE NUMERY ŻE NP.WYŁĄCZAJA PRĄD A NAWET MNIE OSKARŻYLI ŻE IM UKRADŁAM 300ZŁ WIECIE JAK JA SIĘ PODLE CZUJE
wiem cos o tym...