DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-30, 19:59   #1261
amadziaz
Zadomowienie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

aha, rozumiem. Dziękuję
Troszkę boję się go pić to to same chemikalia... ale juz kupiłam;p
Stary 2011-03-30, 20:02   #1262
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

tak z niektórymi dziadkami jest

ja mam bardzo kochaną babcię, która mieszka ze mną, to jest kobieta cud ! niezastąpiona wręcz, wiadomo że 81 lat czasami swoje już robi, ale kocham ją mocno

z kolei 2 babcię mam w mieście, wiecie - księgowa, auto, nowy laptop, internet z którego nigdy nie korzysta ale ma bo wypada mieć, jeździ na jakieś wycieczki ciągle, na jogę chodzi, raz w tyg. na basen... oprócz tego jest na ciągłej diecie, coś gdzieś wyczyta i stosuje... zawsze jak do niej przychodziłam to podtykała mi te swoje pisemka z dietami
oprócz tego jest... dziwna, wścibska bardzo i jakoś średnio się interesuje wszystkim wokół oprócz swojego chłopaka

młodsza siostra (10 lat) płacze jak ma jechać do niej na wakacje czy coś....
paranoja jakaś
izuulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 20:04   #1263
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez amadziaz Pokaż wiadomość
aha, rozumiem. Dziękuję
ja też go mam.. ale rzadko używam, czasem mieszam z serkiem homo i jest deser jeśli będziesz go używała z umiarem, to na pewno nie zaszkodzi.. jeśli można tak powiedzieć o chemii

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 20:06   #1264
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
To może zrobisz coś dla mnie na jutro do pracy??? Bo coś czuję, że skończy się na twarożku i pomidorkach... lenia mam wielkiego. Fajnie się niknie w oczach Ja tak bardzo lubię moje za luźne spodnie Pomijając fakt, że teraz mnie pewnie pogrubiają
kochana mogę się nawet z tobą podzielić - bo mam nawet dwie porcje - druga miała być dla męża ale co tam - poza tym to mam jeszcze w zamrażalce bitkę wołową w sosiku, gołąbki leniwe, i pieczonego kurczaczka którego nie dałam rady zjeść
ja już jak wejdę do kuchni to na zapas
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 20:09   #1265
amadziaz
Zadomowienie

aa okej.
Czyli nie za często bd go uzywac ;d
Stary 2011-03-30, 20:20   #1266
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
No dobra jestem na dwa dni przed dieta dukana więc ostatnie pytania mam ;d
1. Czy ten syrop z lidla to normalnie mogę pić od uderzeniówki?
2. Czy mogę go dodawać codziennie do pitej wody?
3. Czy nadaje się do jogurtu 0% ?
4. Czy ma jakiś negatywny wpływ na dietę?
:d
wczoraj był poruszany temat syropu. To czysta CHEMIA dlatego nie powinno się go używać zbyt dużo. Do tego węglowodanów jest tam zapewne sporo. Ja używam go jedynie do robienia galaretki (raz na 2 tyg). Chętkę na słodkie można sobie zaspokoić innymi produktami, mniej chemicznymi.

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość

ja mam bardzo kochaną babcię, która mieszka ze mną, to jest kobieta cud ! niezastąpiona wręcz, wiadomo że 81 lat czasami swoje już robi, ale kocham ją mocno

z kolei 2 babcię mam w mieście, wiecie - księgowa, auto, nowy laptop, internet z którego nigdy nie korzysta ale ma bo wypada mieć, jeździ na jakieś wycieczki ciągle, na jogę chodzi, raz w tyg. na basen... oprócz tego jest na ciągłej diecie, coś gdzieś wyczyta i stosuje... zawsze jak do niej przychodziłam to podtykała mi te swoje pisemka z dietami
oprócz tego jest... dziwna, wścibska bardzo i jakoś średnio się interesuje wszystkim wokół oprócz swojego chłopaka

paranoja jakaś
a to babcia od strony taty?

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
kochana mogę się nawet z tobą podzielić - bo mam nawet dwie porcje - druga miała być dla męża ale co tam - poza tym to mam jeszcze w zamrażalce bitkę wołową w sosiku, gołąbki leniwe, i pieczonego kurczaczka którego nie dałam rady zjeść
ja już jak wejdę do kuchni to na zapas
chcem! chcem! chceeeem!

spałaszowałam placuszki cynamonowe... metoda na głoda słodkiego

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 20:22   #1267
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Ja syropu nie uzywam , ale jogurty to lepiej z jakas zawartoscia tluszczu jesc Ja czasami mam 1,5% albo 3,5% w zaleznosci od tego co jest w sklepie.

Wiem , ze dziewczyny dodaja ten sok doo jogurtu i do wody
Cytat:
aha, rozumiem. Dziękuję
no świństwo to to jest:P ja używam do galaretki, narazie dwa razy robiłam:P i dodaję trochę do budyniu waniliowego:P kupiłam już daaaaawno butelkę i stoi, stoi i nie ma zamiaru się skończyć

umyłam dziś okna! mam takie wieeeeelkie dwa, drzwi balkonowe i jedno małe w łazience, spociłam się przy tym ale tak to jest, jak ma się coś do nauki - dom lśni jutro reszta
Stary 2011-03-30, 20:25   #1268
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
no świństwo to to jest:P ja używam do galaretki, narazie dwa razy robiłam:P i dodaję trochę do budyniu waniliowego:P kupiłam już daaaaawno butelkę i stoi, stoi i nie ma zamiaru się skończyć

umyłam dziś okna! mam takie wieeeeelkie dwa, drzwi balkonowe i jedno małe w łazience, spociłam się przy tym ale tak to jest, jak ma się coś do nauki - dom lśni jutro reszta

robisz dokładnie tak jak ja.. jak mam się uczyć to mam tyle innych zajęć

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

dziś nasz dzień sprzątania. bo ja też ładnie wysprzątałam, ale okien nie.. bo TŻ niedawno umył, ale ma w piątek wolne.. wspominał, że może je umyje

Stary 2011-03-30, 20:28   #1269
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
robisz dokładnie tak jak ja.. jak mam się uczyć to mam tyle innych zajęć

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

dziś nasz dzień sprzątania. bo ja też ładnie wysprzątałam, ale okien nie.. bo TŻ niedawno umył, ale ma w piątek wolne.. wspominał, że może je umyje
no do nas właściciel mieszkania wpada na wizytację w piątek:P więc musimy dobre wrażenie zrobić, może przedłuży umowę i zmniejszy czynsz (marzenia:P)

dobra, lecę pod prysznic, obejrzeć coś i spać! dobranoc! dużych spadów jutro! takich jak moich wzrostów :P 1,5 kg! :P mam nadzieję, że trochę tej wody już straciłam dziś;D
Stary 2011-03-30, 20:42   #1270
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lacturia Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie mogę znaleźć serka homo mniej tłustego niz ten 3% z lidla. Czy jest w ogole taki? Czy moge moze jesc ten?
Ja u siebie mam homo 0% z Maćkowy, ale nie wiem czy wszędzie można go dostać. Taki kubeczek 250g jest świetny bo bardzo gęsty, więc ja tego używam zazwyczaj, choć dziś po napaści na Lidl kupiłam lidlowski

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
wiem,wiem

możesz ten - czmeu nie?;P możemy jeść nabiał do 4%. a jadąc na wszystkim 0% też jest niezdrowo....

ale apropo,znalazłam dziś jogrut naturalny pitny z mlekowity o obniżonej zawartości laktozy;P miał tylko 30 kcal w 100 ml, co mnie strasznie zdziwiło...i smaczny na drugie śniadanie wypiłam...

teraz wcinam sos, resztę z wczorajszego farszu do papryk:P

**
matko,właśnie na polsat cafe oglądam program o laskach, które bały się przytyć w ciąży i się głodziły - tyły 4kg podczas całej ciąży... norma to 8-12...
Jeśli chodzi o przyszłe mamy, które boją się przytyć będąc w ciąży to już jakiś czas temu było o tym głośno. One się głodzą niejednokrotnie wyrządzając krzywdę sobie jak sobie ale przede wszystkim nienarodzonemu jeszcze dziecku. Ochhhhhh jak sobie pomyślę to aż mnie złość bierze!! Będąc na oligo miałam wiele o czynnikach powodujących zaburzenia płodu i w ogóle o tym wszystkim to teraz czasami myślę sobie, że będąc w ciąży chyba będę nadmiernie przewrażliwiona na punkcie zdrowego trybu życia
Stary 2011-03-30, 20:58   #1271
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
To jak umylas u siebie to plisssss przyjdz do mnie ja mam 16 do umycia

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2011-03-30 o 20:59
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 21:08   #1272
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
O jaaaa... miałam kilka lat temu conversy - takie jakby halówki. Boże, jak ja je kochałam. Skóra mi popękała po kilku latach a ja ją zszywałam... i chodziłam w nich 10 m-cy w roku. Zimą od spodu troszkę ciągnęło
Teraz mnie tchnęło na butki z Maciejki... takie jak dołączone...
Ooooooo jak ja uwielbiam takie cichobiegi w tamtym roku miałam podobne tylko bialutkie i gdy je wyprałam to tak troszkę się rozleciały, ale wygodne bardzo musze również pochodzić po sklepach po stypie. Dziś 2 razy sprawdzałam konto i nic! Oni sobie na tej uczelni w kulki chyba lecą, dziś już 30 a stypendium się spóźnia, co oni sobie myślą?! Eh zbulwersowałam się

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość

paranoja jakaś
Ojej jaka nowoczesna babcia, aż się zadziwiłam!
Stary 2011-03-30, 21:22   #1273
jedyyna
Rozeznanie

WITAM SŁONECZKA

Melduje że mimo 3 fazy boję sie jej!
jedyyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 21:28   #1274
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

babcia od strony taty to ta bardziej nowoczesna

jak dzwoni do domu to się rodzice kłócą, które z nich ma z nią rozmawiać i zawsze wygrywa argument "przecież to Twoja matka!"

ale się najadłam
udko z sosem czostkowym i pomidorek
Stary 2011-03-30, 21:30   #1275
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jedyyna Pokaż wiadomość
WITAM SŁONECZKA

Melduje że mimo 3 fazy boję sie jej!
Ile już dni na III jesteś?? Powiedz jak Ci tam jest??

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Bo my tutaj takie ciekawe troszkę;P
Stary 2011-03-30, 21:38   #1276
jedyyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Ile już dni na III jesteś?? Powiedz jak Ci tam jest??

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Bo my tutaj takie ciekawe troszkę;P
Aguś powiem tak od soboty jestem na III ale tak jej sie cholernie boje ! ze i tak bardziej jak na II niz na III :p w sobotę piwa (3 piw) sie tylko napiłam do dziś waga ma się dobrze a nawet spada ! jutro będe miała ucztę wtedy to sie dopiero okażę ! jakis wstret dostałam do jedzenia chyba od stresu! ŻE Kilogramy wrócą i cholernie jeść mi się nie chce na siłę jem... a jak zjem za dużo albo sie napatrzę na jedzenie to niedobrze mi! ale mam nadzieję ze moje lęki miną! i bede zdawała Wam relacje i wszystko opisywała i mówiła jak sie waga zachowuje !
Stary 2011-03-30, 22:04   #1277
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Aguś powiem tak od soboty jestem na III ale tak jej sie cholernie boje ! ze i tak bardziej jak na II niz na III :p w sobotę piwa (3 piw) sie tylko napiłam do dziś waga ma się dobrze a nawet spada ! jutro będe miała ucztę wtedy to sie dopiero okażę ! jakis wstret dostałam do jedzenia chyba od stresu! ŻE Kilogramy wrócą i cholernie jeść mi się nie chce na siłę jem... a jak zjem za dużo albo sie napatrzę na jedzenie to niedobrze mi! ale mam nadzieję ze moje lęki miną! i bede zdawała Wam relacje i wszystko opisywała i mówiła jak sie waga zachowuje !
Ja np. myślę często jak tam jest Ci, bo to taki spory i bardzo ważny krok do przodu, Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno bo musi się udać przecież. Wiem, że jesteś rozsądna i poradzisz sobie z tą III, podobno nie można rzucać się na te uczty i jeść ich nieskończenie wiele, bo chyba na wielkość takiej uczty jest jakiś limit?
Padam na twarz, ale wrócę do Was z ranka Dobrej nocki Dziewuszki moje, Marysiu a Tobie życzę po prostu aby wszystko wyszło tak jak ma wyjść- ładnie;*
Stary 2011-03-30, 22:06   #1278
wykrasana
Szara Eminencja

Witam

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość

jest 5 z przodu na wadze
miałam sie nie ważyć bo na noc najadłam sie ciasteczek owsianych, ale nie mogłam sie powstrzymać
powodzenia trzymamy
Gratuluje zmiany cyferki z przodu

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
zrobiłam sobie troszkę nutellki: slina::diab elek:
Nutelka jak ja dawno jej nie jadłam, chyba jutro zrobie

Cytat:
Napisane przez justyna8924 Pokaż wiadomość
O WSZYTSKIE MAJA @,JA MUSZĘ JAKOŚ WYWOŁAC SWÓJ ZWYKLE MIAŁAM CO 26 DNI A TU NIESPODZIANKA 34 DNI I NIC,NIE MA MOWY O CIĄZY,CHYBA TO MÓJ OKROPNY STRES W DOMU WPADAM POWOLI W "SCHIZOFRENIE" PRZEZ MOICH DZIADKÓW KTÓRZY DOSTAJA JUZ CHYBA ALZHEIMERA,ALE TO TA PODŁOSC RACZEJ CHYBA I ŻADZA PIENIADZA NAJSZYBCIEJ,A MIANOWICIE ROBIA JUŻ TAKIE NUMERY ŻE NP.WYŁĄCZAJA PRĄD A NAWET MNIE OSKARŻYLI ŻE IM UKRADŁAM 300ZŁ WIECIE JAK JA SIĘ PODLE CZUJE
Takie oskarżenia ze strony najbliższych najbardziej bolą ... wiem cos o tym...

U mnie dziś podły dzień ... Ale kilka najbliższych takie będą, @... się zbliża..
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 22:14   #1279
Sorceresss
Wtajemniczenie

Uciekam wytapiać tłuszczyk w gorącej kąpieli... z dobrą książką w łapce

Śpijcie dobrze, dziewczyny przed @ nie nerwujcie dupki, niech nam wszystkim spada tłuszczuk, a ewentualne wzrosty niech będą "wodą, tylko wodą"

DOBRANOC

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 22:23   #1280
jedyyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Ja np. myślę często jak tam jest Ci, bo to taki spory i bardzo ważny krok do przodu, Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno bo musi się udać przecież. Wiem, że jesteś rozsądna i poradzisz sobie z tą III, podobno nie można rzucać się na te uczty i jeść ich nieskończenie wiele, bo chyba na wielkość takiej uczty jest jakiś limit?
Padam na twarz, ale wrócę do Was z ranka Dobrej nocki Dziewuszki moje, Marysiu a Tobie życzę po prostu aby wszystko wyszło tak jak ma wyjść- ładnie;*
no własnie jest trochę strasznie własnie co do uczty to ja wiem że nie przesadzać choć sama nie wiem jaki jest limit! DZIEWCZYNKI SĄ LIMITY DO UCZT? bo z tego co ja wiem uczta ma wygladać tak że zje się coś a już nie można np. za godzinę dojadać! Uczta z mojego punktu widzenia to usiąść przy stole najeść się i koniec ! Jutro idę na grilla ale zrobiłam sobie swoje szaszłyki dukanowskie mimo tego że 3 faza nie chce ucztować grilem :P bo się boję wiem , że się napije jutro ale też wezmę cole light aaaa mówię Wam na psychice niezle siada Człowiek tak się stresuje tą 3 faza że łohooo! ale musi być dobrze innego wyjscia nie widze! dzisiaj słyszałam od pewnej znajomej że na 3 fazie schudła jeszcze 7 kg więc duuużo bardzo! dlatego też np. nie chcę za dużo schudnąć mam nadzieje ze bedzie tak jak byc POWINNO! przeciez tak musi być JAK NIE JAK TAK! HEHEHE

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

KOCHANE MOJE Z NASTROJEM DO PUPCI NOSEK DO GÓRY ! PO BURZY ZAWSZE ZAŚWIECI SŁONECZKO! A DLA WAS TO JUŻ ZAŚWIECI TAK MOCNO ŻE ŁOHOOO! jutro będzie lepiej- musi! Innego wyjscia nie widze !
Stary 2011-03-30, 22:30   #1281
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Zdawaj relacje,zdawaj Mimo,że przede mną jeszcze trochę do III fazy to też cholernie się boję Ale III faza wyjdzie mi pewnie jakoś na wakacje,to będę miała więcej czasu i zacznę ćwiczyć Bo teraz to tak cienko z moim ruchem Gdyby oczy mogły chudnąć,to bym ich już nie miała (od czytania notatek )

Powodzenia Ci życzę na tej fazie utrwalającej Trzymam kciuki

Ja lecę czytać opowiadania Borowskiego
Później się odezwę,ale pewnie będziecie spać
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 22:33   #1282
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
no własnie jest trochę strasznie własnie co do uczty to ja wiem że nie przesadzać choć sama nie wiem jaki jest limit! DZIEWCZYNKI SĄ LIMITY DO UCZT? bo z tego co ja wiem uczta ma wygladać tak że zje się coś a już nie można np. za godzinę dojadać! Uczta z mojego punktu widzenia to usiąść przy stole najeść się i koniec ! Jutro idę na grilla ale zrobiłam sobie swoje szaszłyki dukanowskie mimo tego że 3 faza nie chce ucztować grilem :P bo się boję wiem , że się napije jutro ale też wezmę cole light aaaa mówię Wam na psychice niezle siada Człowiek tak się stresuje tą 3 faza że łohooo! ale musi być dobrze innego wyjscia nie widze! dzisiaj słyszałam od pewnej znajomej że na 3 fazie schudła jeszcze 7 kg więc duuużo bardzo! dlatego też np. nie chcę za dużo schudnąć mam nadzieje ze bedzie tak jak byc POWINNO! przeciez tak musi być JAK NIE JAK TAK! HEHEHE
Kochana wracałam do książki i uczta faktycznie jest na raz do oporu. W skład uczty wchodzi przystawka, danie główne i deserek.
Wszystko na raz, bez przerwy. Sama sobie możesz wydozować ilość, ale nie ma co się też ograniczać bo nie o to tu chodzi. W końcu kiedyś nadajedzie i IV faza gdzie będziemy jeść "normalnie" więc wszelkie wcześniejsze ograniczenia się odbiją na wadzę.
Tak jak któraś z dukanek przestrzegała przed ograniczaniem się na fazie II bo na III może coś wrócić. Dlatego nie żałować sobie
3mam mocno za ciebie kciuki kochana ja jeszcze daaaaleko mam do III fazy więc póki co problem uczt niestety mnie nie dotyczy

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 22:42   #1283
anita9005
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Leci leci niestety Ja miałam duże C,a teraz duże B Mam nadzieję,że na tym się zatrzyma...

Dostałam dzisiaj @ i brzusio mnie boli Przyszła punktualnie,jak w zegarku,ale jednak jak nie widziałam jej rano to myślałam,że już w nocy dostanę Trochę jestem zła,bo chciałam wejść na wagę A tak sobie tydzień poczekam Ciekawa jestem,czy przeszłam granicę ... Chcę już 5 z przodu !!

TŻ dzisiaj powiedział,że ooooogrooomnie widać,że schudłam Wiem,że mówi prawdę,bo jest bezpośredni ,więc nie raz słyszałam wcześniej,że mam sporo ciałka Od znajomych też usłyszałam miłe komplementy i mimo okresu i ogólnego złego samopoczucia to poprawił mi się humor troszkę

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

ahahah Ja dzisiaj dokładnie tak samo !! Każdy w balerinkach/botkach,a ja w kozakach Będę musiała pochodzić po sklepach... Tylko nie wiem za czym się rozglądać... Botki ładne,ale skracają nogi... A ja już wystarczająco krótkie mam Może coś na obcasie?
Oj , nie strasz ja mam B. Boję się żeby nie zrobiło mi się z niego A bo bardzo przywiązana jestem . Dziś byłam na grillu wytrwałam na udkach bez skórki i bez alkoholu normalnie jestem z siebie dumna , aż śmiesznie było patrzeć na tych wszystkich pijanych znajomych. . . a teraz zabieram się za lekturę Dunkana wiem ,że późno w 3cim dniu ..
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 23:02   #1284
jedyyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Zdawaj relacje,zdawaj Mimo,że przede mną jeszcze trochę do III fazy to też cholernie się boję Ale III faza wyjdzie mi pewnie jakoś na wakacje,to będę miała więcej czasu i zacznę ćwiczyć Bo teraz to tak cienko z moim ruchem Gdyby oczy mogły chudnąć,to bym ich już nie miała (od czytania notatek )

Powodzenia Ci życzę na tej fazie utrwalającej Trzymam kciuki

Ja lecę czytać opowiadania Borowskiego
Później się odezwę,ale pewnie będziecie spać
dzieki kochana dzieki mam nadzieje ze dam rade wyadawalo sie ze III faza to takie cuuudo istne :P a jednak wydawało sie tylko hii a do wakacji to tak czy siak zgubimy jeszcze kilogramy po przez wieksza ilosc ruchu z czego mozemy sie cieszyc czym cieplej tym mniej sie chce jesc a wiecej ruszac

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Kochana wracałam do książki i uczta faktycznie jest na raz do oporu. W skład uczty wchodzi przystawka, danie główne i deserek.
Wszystko na raz, bez przerwy. Sama sobie możesz wydozować ilość, ale nie ma co się też ograniczać bo nie o to tu chodzi. W końcu kiedyś nadajedzie i IV faza gdzie będziemy jeść "normalnie" więc wszelkie wcześniejsze ograniczenia się odbiją na wadzę.
Tak jak któraś z dukanek przestrzegała przed ograniczaniem się na fazie II bo na III może coś wrócić. Dlatego nie żałować sobie
3mam mocno za ciebie kciuki kochana ja jeszcze daaaaleko mam do III fazy więc póki co problem uczt niestety mnie nie dotyczy
dzieki kochana za porady ksiązkowe hihi dam rade musze ! dobrze że nawyki żywieniowe tak czy siak pozostaja już nigdy nie wrócimy do tamtego złego trybu życia bynajmiej ja nie wróce i jestem o tym przekonana ZA WAS TEZ MOCNO KCIUKI TRZYMAŁA WTEDY BĘDE ! a moim przysmakiem juz na stałe zostanie serek homo z lidla z kakałkiem ja mimo wszystko jestem z Wami III faza nie zmieniła Marysi :P hihi dziekuje za kciuki przyda się ! a Tobię zycze szybkiego i efektownego dojscia do fazy III Jak i wszystkim kochanym Chudzineczkom Tu

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
Oj , nie strasz ja mam B. Boję się żeby nie zrobiło mi się z niego A bo bardzo przywiązana jestem . Dziś byłam na grillu wytrwałam na udkach bez skórki i bez alkoholu normalnie jestem z siebie dumna , aż śmiesznie było patrzeć na tych wszystkich pijanych znajomych. . . a teraz zabieram się za lekturę Dunkana wiem ,że późno w 3cim dniu ..
nie bój się :P ja całe szczęscie cycki jeszcze jakieś mam :P a przeszłam już na III fazę w kazdym badz razie z E spadly mi do D ale nie jest tragicznie jak sobie wyobrazalam wiec 3mam mocno kciuki za Twoje B! a co do imprez bez alkoholu znam to bo sama mialam ubaw po pachy gdy bylam na imprezie a wszyscy pili tylko nie ja a ile smiechu przy tym mialam i wytrwalam do konca imprezy :P a po % nie raz trudno z tym bylo zobaczymy jak jutro % mnie poskladaja jutro picie po tak dlugim czasie a co do ksiazki to ladnie tam czytaj nooo! i ladnie sie zapoznaj z DUKANEM
Stary 2011-03-30, 23:15   #1285
justyna8924
Raczkowanie

dzieki dziewczyny serdeczne,ratuje mnie tylko to że rodzice wybudowali nowy dom i dostałam od nich góre na własnosc zrobiłam juz łazienke polozylam panele mam centralne i tylko czekam jak sie tam wyprowadze.trzeba jeszcze kupic meble kuchenne i inne takie,moze i jestem podła ale zostawiam moich dziadow i zaczynam życ własnym życiem nie ich,wszyscy musza byc podporzadkowani nie wytrzymam tego dłuzej,bez ich zgody nawet nie moge pomalowac swego pokoju,za swoje zachowanie zaplaca tym ze nie bedzie mial im kto szklanki wody podac na starosc,a kasy maj tyle naskładane ze sobie pomnik ze złota postawia.i po co to skapstwo w tym wieku

NO I Z TYCH NERW ZAPOMNIAŁAM SIE POCHWALIC ŻE OD 14 MARCA ZASTÓJ 1,5 KG POSZEDL W CHOLERE I KOLEJNE 1,5 KG ZRZUCILAM CZYLI RAZEM 3KG I JESZCZE DO SIODMEGO KWIETNIA NIECH TEN 1KG SPADNIE TO BEDZIE ZGODNIE DUKANOWO,ALE I TAK MNIE TU DZIEWCZYNY ŁADNIE PRZEGONILY,CHYBA WAZE NAJWIĘCEJ NADIA FOTECZKA BEDZIE PO TYCH -20KG HIHI
16.05.2011 84,0KG
CEL 67 KG

DUKAM 185 DZIEN - 15 KG

JESZCZE TYLE KG PRZEDEMNĄ

Edytowane przez justyna8924
Czas edycji: 2011-03-30 o 23:24
justyna8924 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 00:49   #1286
jedyyna
Rozeznanie

dobranoc Stokroteczki moje spadkow zycze i slooodko spac mi tam Łobuziarki ! i raczki na kolderke hehehe
Stary 2011-03-31, 01:00   #1287
anita9005
Rozeznanie

Cytat:
dzieki kochana dzieki mam nadzieje ze dam rade wyadawalo sie ze III faza to takie cuuudo istne :P a jednak wydawało sie tylko hii a do wakacji to tak czy siak zgubimy jeszcze kilogramy po przez wieksza ilosc ruchu z czego mozemy sie cieszyc czym cieplej tym mniej sie chce jesc a wiecej ruszac

dzieki kochana za porady ksiązkowe hihi dam rade musze ! dobrze że nawyki żywieniowe tak czy siak pozostaja już nigdy nie wrócimy do tamtego złego trybu życia bynajmiej ja nie wróce i jestem o tym przekonana ZA WAS TEZ MOCNO KCIUKI TRZYMAŁA WTEDY BĘDE ! a moim przysmakiem juz na stałe zostanie serek homo z lidla z kakałkiem ja mimo wszystko jestem z Wami III faza nie zmieniła Marysi :P hihi dziekuje za kciuki przyda się ! a Tobię zycze szybkiego i efektownego dojscia do fazy III Jak i wszystkim kochanym Chudzineczkom Tu

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

nie bój się :P ja całe szczęscie cycki jeszcze jakieś mam :P a przeszłam już na III fazę w kazdym badz razie z E spadly mi do D ale nie jest tragicznie jak sobie wyobrazalam wiec 3mam mocno kciuki za Twoje B! a co do imprez bez alkoholu znam to bo sama mialam ubaw po pachy gdy bylam na imprezie a wszyscy pili tylko nie ja a ile smiechu przy tym mialam i wytrwalam do konca imprezy :P a po % nie raz trudno z tym bylo zobaczymy jak jutro % mnie poskladaja jutro picie po tak dlugim czasie a co do ksiazki to ladnie tam czytaj nooo! i ladnie sie zapoznaj z DUKANEM
Dziękuję bardzo ,że trzymasz za mnie kciuki DUKANA właśnie czytam heh w końcu może nie będę przekręcać nazwiska jestem na 34 stronie myślę ,że najpóźniej do rana skończę - muszę przyznać wciąga.

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

MAM TAKĄ PROŚBĘ DZIEWCZYNY , pomożecie mi ułożyć Dukanowską listę zakupów : jutro mój czwarty dzień ( w fazie ataku) jeszcze jeden i zaczynam fazę 2gą.
Miło by było jak byście napisali jakie produkty polecacie i gdzie je można nabyć. Mam jutro sporo czasu więc mogę zrobić mały maraton po sklepach by zaopatrzyć się na ten tydzień swoją drogą aktualnie w Carrefour jest teraz promocja na kurczaka za 11 zł /kg myślę ,że również się zaopatrzę
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 06:50   #1288
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

cześć kochane

zaspałam chwilkę, a bardzo lubię wstać wcześniej i na spokojnie wszystko ogarnąć

tak więc ubieram się i zwijam na uczelnię

co do listy hmm sama nie wiem
ja zawsze robię zakupy w caffefour albo lidlu i spędzam w sklepie pół dnia na czytaniu etykietek

wieczorem jadę do domciu
i jutro rano wielkie ważenie....
Stary 2011-03-31, 07:12   #1289
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Heeej!
Gratuluje spadków, popolka, wielkie brawa za 5 z przodu!!

jedyyna, na bieżąco nas informuj co i jak i jak Ci jeszcze waga leci na III fazie, bo fajnie by było stracić na niej jeszcze za 2-3kg.

Co do mojego osłabienia, jedna z Was sugeruje badania (przepraszam,ale nie pamiętam kto konkretnie) rzeczywiście muszę zrobić takie badania, chociaż szczerze to w życiu bym nie wpadła na to,że to anemia może być.

Wczoraj się dowiedziałam,że mój TŻ wyjeżdża na miesiąc do Francji do pracy, smutno mi, bo będę sama,a jedzie już we wtorek!!

Lecę na uczelnie kochane,ale najpierw muszę zmienić podpis, by podsumować moje wyniki;p

Miłego dnia gwiazdeczki!
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 07:17   #1290
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

dzień dobry chudziunki!!
a ja właśnie piję kawkę, a później zabieram do pracy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości