|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Mnie się nieerotycznie skojarzyło z odbytnicą- krwawy poród, wypadnięta odbytnica- jeszcze trzeba dużo gorącej wody
wiecie, co? być może jestem zoną własciciela teatru na wodzie- kapitan rozmawiał z W. ponad godzinę i być może wejdą w spółkę- Manię wykończy kapitan i w sezonie (tym) bedzie na siebie zarabiać...
|
#4202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teatr Czarna Mańka
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tak! jeszu... ja znowu jem... po raz 20-sty chyba dzisiaj... ![]() to straszne ale nie mogę się powstrzymać...
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-03-31 o 01:18 |
|
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
To ja chyba w ogóle bez charakteru jestem, bo nigdy zadna ciepła klucha mnie nie chciała, ani jak miałam 20 ani jak miałam 40 lat, do mnie to tylko młodsze lekkoduchy ciagnęły
![]() Teraz już mnie nie chcą ani młodzi ani starzy ![]() Cytat:
A ci postrzegani czasami za ciepłe kluchy , w trudnych sytuacjach sprawdzaja się znacznie lepiej niż ci niby macho. Zreszta 'motylki' tez czasem przychodzą ....z czasem ![]() Nic na siłe, ale warto da szansę. Najlepsze małżeństwo jakie znam , ciagle w sobie zakochane , z 12 letnim stażem , to ludzie, gdzie na początku ona traktowala go wyłącznie jako kolegę.
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ju upewnij się ze Armani juz spłacony jesli idzie o prawa autorskie ![]() ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
co by se tu zapodać - prawie nie mam węchu więc cienszko będzie - moze pieczone jabłko ? i biszkopty slone żarło mam zimne a w takiej chorobie nie jem nic zimnego |
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
idę spac, jutro mam ciezki dzień, będę szuka hali produkcyjnej dla dziecka
![]() a rano jeszcze do skarbówki z citem i bilansem. jeszcze mi jakies syfy na szyi wyskoczyły, nie wiedziec z czego ![]() a rano mam dwie paczuszki do odebrania na poczcie ![]()
|
#4207 | |||||
|
BAN stały
|
![]() Można pić podczas porodu? ![]() Dzięki, no ![]() Cytat:
Teziaczku, poprawna forma w języku polskim to przyimek "do", tzn. wpadł do jamy Cytat:
Cytat:
Jestem przekonany, i dlatego nie chce mi się sprawdzać, bo jak wynika z logiki, nie ma to sensu, gdyż założenie A implikuje założenie B Cytat:
Cytat:
--- Polly, podoba mi się koncepcja Twojego salonu, jest tak na wskroś Twojo Flo, bierz tę suczkę, P. przeżyje ![]() Ju, torba z Ikei, o to chodziło ![]() I też pojęcia nie mam, po co gorącą woda (i to hyżo!) do porodu
|
|||||
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
odpadłam, przysnęłam na kanapie, idę spać
kolorowych all i trzymajta za znajdę, niech ktoś się po nią zgłosi, albo niech P. pokocha od pierwszego, sama nie wiem, ale nerwy, chyba do szkoły ją jutro ze sobą zabiorę
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne są takie wycieczki na poczte - ja czasem łapię sie na tym że się sama do siem uśmiecham i inni to widzą - i potem juz brechtam w kołnierz konkretnie a syfki - może detoks?????? wiecie co ? - mam ochotę żeby mnie ktoś Umalował - ale tak porzadnie - nie seforowo ehhh no - i nie Gryxie to nie od zdjeciów Anji mi się zachciało - to od spojrzenia do lustra i faktu ze tak na prawdę nie miałąm w życiu porządnego zmalowania - i nawet nie wiem jakbym wyglądała ze zrobionym wszystki na picuś glancuś - korektor tu rozswietlacz tam, jakieś magiczne triki, produkta o ktrych istnieniu nie wiedziałam - eksperymenta mi sie kce Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-31 o 01:58 |
|
|
|
|
#4210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale my tam również bedziemy mieszkać! Dom wariatów!
![]() Mówcie mi tak, mówcie... ![]() Cytat:
Młodsze lekkoduchy to kluchy zakamuflowane- w końcu potrzebują wsparcia, jak kopytka sosu Cytat:
![]() Cytat:
2. za mało perfum ![]() W popłochu idę spać- papapa
|
|
#4211 | ||
|
BAN stały
|
Od perfum?
Ale to wysypka/zaczerwienienie by raczej było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez mi sie tak wydawało,że za mało ................ se dokupiłam Must ekstract ![]() Pa, pa. ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Mam nadzieje ,że nie, że to tylko kuracja oczyszczajaca ale muszę się przyjrze , jak psikam
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-31 o 02:26 |
|
|
|
|
#4213 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4214 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
mam dziś kryzysa, nie ogarniam kuwety czy jak to się mówi
|
#4215 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To ona ma chęć na DZIECKO, czy urodzi bo ludzie dookoła nie mogą się doczekać, kiedy ona w ciążę zajdzie? Żałosne te powody do zajścia w ciążę ma.Najlepiej by było, żeby dzieci rodziły się, bo rodzice serio ich chcą, ale życie to nie bajka niestety i jak się tak rozejrzeć po co poniektórych rodzicach, to powinni mieć zakaz rozmnażania się |
|
|
|
|
#4216 | |||
|
Nindżopesz
|
Cóż, wiadomo co
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W DZISIEJSZYCH czasach już podobno tak A w UE wolno jeść, chodzić, dostać znieczulenie za darmochę I wyjść się po odleżeniu tych kilku godz po porodzie ![]() Cytat:
Ale czy będzie miała wiek na czole wypisany? Dziiiwne...W sumie jak gadam z koleżankami to dochodzę do wniosku, że normalni ludzie są tylko na Wizażu
|
|||
|
|
|
#4218 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4219 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------
|
||
|
|
|
#4220 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4221 | ||||
|
Wpisz tu zomzing
|
niebieski?
![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Wintrze, una uważa, że nosi B ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- ficeu ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4222 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no co...... pokochać ofkors tylko jak złapiesz oddech pomiędzy parciem a parciem ![]() Cytat:
znowu mam wkurf.... czy Wy swoich facetów też musicie prosić o wszystko fefnascie razy ![]() prze to idzie cholery dostać, no naprawdę, przychodzi czasem ochota aby ograniczyć doplyw tlenu. Balkon mnie załozył workami z gipsem i szpchlą, narzędziami jakimiś i sie nie moge dostać do szafki gdzie mam glebe skamuflowaną, i se nie mogę nasiać roślinkóf ![]() śrubki kupiliśmy (oczywiście żem zawlokła do Obi przemocą) to teraz wozi je w samochodzie tydzień a ja se żem kciała poprzykręcać uchwyty do szuflad co je mam w tej lustrzanej szafie ![]() i kurdę mogę sobie co najwyżej na gloota przykleić
|
|
#4223 |
|
Wpisz tu zomzing
|
![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- niee
|
|
|
|
#4226 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o łaaaał-chodziło mi o to pierwsze , z deseniem na paskach akurat ficiałam to chiba bende dzwonić..a potem tylko bedzie trza zaprojektowac zaluzje ![]() ![]() Cytat:
bomsai to moje niezrealizowane marzenie od dzoecinstwa ![]() co do lizaka-to ja nie iwem-ale wczoraj w nocy to on mi sie skojarzył z powierzchnią jakiejs planety...czy tez meteorytu..czegos z kosmosu w kazdym razie ![]() a wy mi tu z miechem ![]() ![]() Cytat:
miciel-ales sie poturlała z rana
|
|
|
#4228 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Edyta
![]() Cytat:
a a tak w ogóle meble super niewyraźnie na zdjęciu wyszły ale widzeu potencjał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() moja kuzynka o której wczoraj pisałam ma 36 lat i pierwsze dziecko, i co? no nic Cytat:
![]() :glasiu; śniło mi się dziś ze Red rodziła a cały Bar się zebrał i zaglądał przez drzwi sala była porodowa wieloosobowa i obskurna )Wstałam i do pracy nie muszę iść co by tu robić....
|
|||||
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swojego faceta muszę prosić 16 razy i niekoniecnie coś z tego wyniknie- przede wszystkim trzeba okreslać termin- czyli nie- czy wymienisz żarówkę- ale wymień żarówkę do 15stej- teraz jest za mało konkretne
![]() Alee......mnie też trzeba prosić 20 razy, bo zapominam Najczęsciej z powodu myslenia o czym innym- np zapachu, który mam na sobie
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-03-31 o 09:58 |
|
|
|
#4230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie nie trza prosić 100 razy i może dla tego tak mnie to wkurza... chyba zastrajkuję ![]() żarcie przestanę robić to zaboli najmocniej
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

za znajdę, niech ktoś się po nią zgłosi, albo niech P. pokocha od pierwszego, sama nie wiem, ale nerwy, chyba do szkoły ją jutro ze sobą zabiorę