![]() |
#2401 | |||
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Tak
![]() ![]() ![]() Nie, nie miałaś, on taki silikonowy jest, to Ci nie polecałam. Cytat:
![]() ![]() ![]() A jak nie, to stopem ![]() Cytat:
![]() Essencowe pędzelki jeszcze nie rozdziewiczone ![]() Catricowy od NK tez nie ![]() Ale przydałby mi się jakiś blending i maluszek do cieni. Czekam na razie na te z Essence. Jak wejdą, to się zobaczy i decyzji wtedy dokonam. Cytat:
![]() Szkoda, że nie podali wysyłki do PL. A może i lepiej, bo nie chce mi się pisać zapytania a i mniej kusi dzięki temu ![]() W temacie mody, coś dla Ciebie Aga ![]() ![]() http://shop.ebay.pl/bbstephen/m.html...id=p4340.l2562 Już planuję bluzkowe zakupy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2402 | ||
Zakorzenienie
|
Imm, a co Ty o tej porze nie w szkole?
![]() Bałabym się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siedzę w domu to bawię się makijażem - w końcu trzeba trochę zużyć ten ogrom cieni, który posiadam ![]() ![]() Tusz to MA ![]() Tylko brwi się nie przestraszcie, nie wyrywam i koniec ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 16:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2403 |
Zakorzenienie
|
Asia- mnie właśnie kusi mimo to
![]() Aga- zrobiłam sobie wolne, a od jutra mam rekolekcje ![]() Ładne oczki ![]()
![]() |
#2404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() ![]() Edit. Dawno nie wrzucałam zdjęć do narcyzowego więc zrobiłam kilka i wrzuciłam ![]() Przy okazji aktualna długość moich piórek ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-29 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2405 | |
|
Cytat:
![]() Dodałabym tylko jeszcze jakiś delikatny rozświetlacz pod łuk brwiowy. No i mega Ci wyszło na dolnej powiece, ja nigdy tak sobie zrobić nie mogę, zawsze mi się białe robi między kredką a rzęsami ![]() I super rzesiska - dłuuuugie Ostatnio nie mogłam wytrzymać i kupiłam w Rosssie tusz Lovely Collagen coś tam, też niezły. MA już prawie wysechł zuzyty, a na nowy Smoky nie wiadomo kiedy się doczekam ![]() To pisz maila do nich o wysyłkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja z natury mam dosyć długie rzęsy tylko się już dosyć mocno przerzedziły od malowania - będzie już ponad 10 lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2407 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dostałam dzis e-maila z naturalisa z przeprosinami i ostrzezeniem, by tego nie otwierac, bo oni tego nie rozsyłali... za późno... dupiate mają zabezpieczenia, ze im się włamali, jak mieli e-maile kupujących to pewnie i dane osobowe ![]() chyba ktoś filmu nie zrozumiał ![]() cos czytałam, ze nowe szminki catrice nie bardzo są, wczesniejsze były lepsza... poczytaj sobie na wątku catrice ![]() Cytat:
Cytat:
nie dam tyle kasy za olejek ![]() kusisz tą alterra ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- nie jadam galaretek |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2408 | |||||
|
Cytat:
![]() ![]() A potem, juz w LO, mój ulubiony Electric Blue z CC ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Od początku roku już kilka razy musiałam wzywać informatyka... Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam na niego ochotę, ale na razie skusiłam się na odżywkę Essence. Spodobała mi się, ale podobno ją wycofują i faktycznie, nigdzie nie mogę jej dostać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez to zauważyłam ![]() jakos mi się skojarzyło ![]() http://demotywatory.pl/2844441/Witamy-w-2011 myślałam o nail teku, ale 25 zł... i jakos ciężko mi uwierzyc, ze wystarczy smarowac paznokcie tą odzywką i bedzie cacy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od mamy też podbierała taki stary wyschnięty, cud, że uczulenia jakiegoś nie dostałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
zastanawiam się czy kupic takie trampki
![]() ![]() http://allegro.pl/trampki-buty-tenis...530195838.html |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2412 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co nic nie piszecie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem co z rozmiarówką... 37 czy 38;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
To chyba miałam ten sam
![]() Bo Ty nie piszesz ![]() Dziewczyna z essence'owego podała mi prosty sposób jak się dostać do Konstantynowa (jednym tramwajem) więc chyba jednak się wybiorę ![]() Aha, barszcz czerwony ugotowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2415 | |
|
One wtedy bardzo popularne były. Uwielbiałam go ![]() No ja dopiero po położeniu Yao mogę... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawa jestem, czy coś wybierzesz ![]() Zakupiłam dziś Kobo'ldowe cienie - golden rose i metaliczny fiolet ![]() Golden rose będzie mi pięknie pasować do lakieru, który ostatnio pokazywałam ![]() No nie, nie nadążam za Tobą...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz sobie wygoogluję te kolorki, metaliczny fiolet na pewno mi się spodoba ![]() Jesteś usprawiedliwiona posiadaniem pewnej bardzo zajmującej istotki ![]() Mnie się już nawet nie chce w mrożonki bawić tylko ładnie obieram i kroję świeże warzywa ![]() ![]() Szukałam taliki na ebayu i strasznie drogo jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2417 | |
Zakorzenienie
|
Cześć !
Aaaaaa ! Nie wiem ile w tym prawdy, bom ja nie specjalistka, ale kobita od paznokci powiedziała mi, że właśnie należy paznokcie pokrywać lakierem. Wystarczy jedną warstwą. Chroni to paznokieć przed uszkodzeniami mechanicznymi z zewnątrz. Nie wiem co bardziej szkodliwe : płyn do zmywania czy lakier, ale zauważyłam, że rzeczywiście - pomalowane mniej się łamią. Może dlatego, że lakier utwardza ?! Cytat:
A - pomidory bardzo dobre. Osiem sztuk około 5-ciu złotych kosztowało. Aaaaaa ! Ja bym tak nie potrafiła. Ładnie. Ja pierdziu, urosły Ci włosy . Fajnie. A co ich kolor taki jasny ? Wy naprawdę w takich butach po ulicy chodzicie ? No to Ci zazdroszczę. Ja do barszczu podchodziłam parę razy i nadal nie umiem ugotować. A bardzo lubię. Dzisiaj też na badania nie pojadę. Zbyt wolno poziom glukozy spada. Mam 278 jednostek. Cholercia, pewnie mi się do przyszłego tygodnia zejdzie. Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() Kolor jak najbardziej mój, nie złamałam się (chociaż jak ostatnio byłam w drogerii strasznie kusiły mnie farby do włosów ![]() ![]() ![]() - Asia, a propos tego co napisałam o talice - blondynka ze mnie wyszła, w dodatku ślepa ![]() Ale wszystkie są z Chin - podróbki czy w tym przypadku nie ma to znaczenia? ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-30 o 08:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2419 | |||||
|
Cytat:
Leć szybko do Natury, bo promo trwa tylko do dzisiaj. Niestety poprzednio się machnęłam, źle zobaczyłam na ulotce - cienie są po 12 zł [bez groszaka], a kredki po dyszku, ale i tak przecenione o 2 zl, więc jest dobrze ![]() Jak już zauważyłaś, są i tańsze ![]() Kupowałam i stwierdzam po sobie, że działają, chociaż pewnie z oryginałami nie mają wiele wspólnego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mnie kuszą osławione bagietki z masłem czosnkowym, tylko, że ten czosnek... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Napalam się strasznie na naklejki do paznokci [nie wiem, czy nie pisałam wam już o tym] i oczywiście przeglądam pod tym kątem ebay ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się coś stało z laptopem- działa mi gg, mam max kresek zasięgu, a strony mi nie wchodzą :/ nie wiem o co chodzi
![]() |
![]() |
#2421 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam trampki, zawsze pomykam w trampkach ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- kupiłam taki peeling, bo tych ściereczek z mikrofibry nie lubię, enzymetyczny z BU mnie podraznia a raz na jakis czas powinnam uzyc... ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...a-herbata.html mam ochotę jeszcze na tę maseczke ale to nie teraz ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-martwego.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2422 | |
|
Cytat:
Peelinguję się Daxe gruboziarnistym. Luuuubię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2423 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pisałam w zeszłym tygodniu, że ta okropna myszka NK kliknęła mi Ginkgo - przylazło dzisiaj i niestety różowe jest a dziewczyny pisały, że żółte ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
ta okropna myszka kliknęła mi kolejny suchy szampon klorane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2426 | ||
|
Cytat:
![]() A krem może dopasuje się do koloru? Przeca BB tak mają ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro wypróbuję to się zobaczy, ale jak jest różowy a ja jestem żółta to ja wiem czy się dopasuje ![]() Ja bym chciała kota ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witam !
Cytat:
A co Ty myślisz żem ja masochistka ! Chyba pękłabym z zazdrości ... Cytat:
Ale to pewnie tak jak z wszystkim : dla każdego coś innego. Kupiłam, też Herome, taki specjalny preparat, o konsystencji oleju, do likwidacji skórek. Mnie prawie zeżarł paznokcie i u rąk i u stóp. Dałam Przyjaciółce i Ona zachwycona . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wielkanoc się zbliża . Żurek głośno dopomina się o ugotowanie. O proszę - i ja mam trzymać dietę ... Od dwóch dni żrę same paskudztwa : kaszę jaglaną na wodzie { e tam : na wodzie; kawałek indyka w środku siedzi}, pomidory, ociupinkę chleba i wodę z cytryną piję . Już mi się marzy coś lepszego. Mam ochotę na tuńczyka, ale że w oleju nie mogę, a - w sosie własnym ohydny - to pewnie nie zjem. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego dnia ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2429 | ||
Zakorzenienie
|
To jam chyba masochistka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko ponad 3 zł taka bagietka kosztuje ![]() Jadę do Łodzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2430 |
Zakorzenienie
|
Ranyyy jak mi się nudzi
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.