|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Też mam dzisiaj chyba bb, tak mi się zdaje przynajmniej ![]() Cytat:
![]() ![]() tak mówiła pogodynka tvn'owska Cytat:
Hybryda to takie połączenie różnych programów treningowych, np. TF&CE, TF&P90X, Insanity&P90X, itd. p.s. zapoczątkowałam 69 stronę ![]()
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-03-31 o 11:37 |
||||
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrenka, 21. Ale tu wiek nie ma nic do rzeczy, jestem dość dziwnym przypadkiem
dlaczego wszyscy chcą mi wyperswadować moje plany na życie, które mi się podobają? Wszyscy mnie zniechęcają, a ja i tak wiem swoje.Dobrenka, nie masz powodów, by czuć się głupio - ogólnie niewielu ludziom podobają się tunele, kolczyki na twarzy, i takie tam - więc nie gniewam się! Każdy ma swoje zdanie. Chociaż gdy widzę jakieś laski, które gapią się na mnie jak na małpę w cyrku, to mam ochotę im przy$^$@$%$^# ![]() Idę do tej głupiej szkoły, na te głupie zajęcia z głupimi profesorami. Ubrałam się dzisiaj w spódniczkę - to taki objaw kobiecości chociaż i tak założę do niej trampki ![]() Miłego dnia! Edytowane przez tak Czas edycji: 2011-03-31 o 11:39 |
|
|
|
#2043 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
musisz sobie go "dociągnąć" ![]() Dziewczyny na stronie turbo fire jak oglądacie filmik tam załączony minuta 4:57 pojawia się zdjęcie.. Nie przypomina Wam ta dziewczyna kogoś? Idę na Sculp ![]() za te grube uda.. Ty i grube uda dziewczyno.. proszę Cię przestań ![]() A wracając do faceta.. to znajdzie swój swojego zobaczysz aż tak Cię wzięło ![]() coraz ładniej się robi niedługo zacznę jeździć na rowerze Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-31 o 13:54 |
|
|
|
|
#2044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale pracuje ze mną kilka babek które by mógł wysłać na zasiłek przedemerytalny . Cóż, prawdopodobnie jutro chwila prawdy .Aż mi kichy skręca z nerwów! Dziś mam Fire 45EZ. Jakoś tego treningu nie lubię, wolę Fire 45. Lecę robić zapiekankę na obiad bo za godzinkę ślubny wraca
|
|
#2045 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja nie stwierdziłam, że mam grube, tylko że sobie nadwyżkę z jednego w jedną pierś, nadwyżkę z drugiego w drugą pierś i będzie git Co do faceta ... zrobię casting, kryterium obowiązkowe szerokie ramiona i kaloryfer, bez kaloryfera nie biorę. Bo ja zmarźlak jestem he he ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#2046 |
|
Zadomowienie
|
Apropos piersi
Też dużo schudłyście w biuście??? Ja wszystkie swoje biustonosze mogę na śmietnik wywalić, wcześniej miseczka B, a teraz małe A. Albo nawet "zerówka" ![]() Zacznę chyba zbierać na plastykę niewielką "cycków" .Albo zajdę w ciążę ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Wiem
|
#2047 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja schudłam z większego C, na takie sobie B. Ale to czasem zależy jakiej firmy staniki kupuję, bo też są różnice. I obecnie jestem właśnie na etapie dokupowania staników w nowym rozmiarze Najgorsze jest chyba to, że mam dosyć wąsko pod biustem i baby wykupują mi siedemdziesiątki A co do zwiększenia, ja bym wybrała drugą opcję ![]()
Edytowane przez tygryskowym_okiem Czas edycji: 2011-03-31 o 13:09 |
|
|
|
|
#2048 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja sie zawzięłam i ćwiczyłam ..na tabletkach przeciwbólowych ale jednak Cytat:
![]() studiujesz tam? znaczy się różnych planów treningowych na różne części ciała?? Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-31 o 14:04 |
||
|
|
|
#2049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nawet w tych najbardziej obciśniętych. Moja psychika chyba jeszcze nie przestawiła się na obecną wagę.
|
|
#2050 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A i ja się nie gapie.. chociaż zauważyłam że wiele dziewczyn które mają tunele są obserwowane przez innych i same też obserwują, widze często po nich bojowe nastawienie i jakoś przez to mam w gaciach Idę do tej głupiej szkoły, na te głupie zajęcia z głupimi profesorami. izabelka_007 mocno trzymam kciuki za jutro.. Niestety "staruszki" bardzo mocno trzymają sie swoich "stołków" wiem coś o tym.. ale miejmy nadzieję że ten dyrektor będzie miał rozum we właściwym miesjcu Myśl o czymś innym.. najważniejsze jest pozytywne myślenie ..alebo nie myśl sobie o tym jak przychodzisz do pracy i dyrektor wzywa Cię do siebie żeby ci powiedzieć: "doskonale się Pani spisuje, dlatego postanawiam przedłużyć Pani umowę jeszcze na parę miesięcy a w przyszłości dam Pani cały etat" I TAK MASZ MYŚLEĆ AŻ DO SKUTKU !! ![]() Ja też nie lubie 45ez Mój ślubny ostatnio późno wraca ale nie chce żeby mnie wzioł z zaskoczenie więc ide zaraz robić barszczyk z ziemniakami smażonymi (na jego życzenie nie wygórowane marzenia ma )Cytat:
Mój był umięśniony jak go brałam (był w wojsku w tym czasie) a potem hmm.. wspólne mieszkanie i obiadki zrobiły kuku i mi i jemu ale teraz znowu ćwiczy tadannn.. Cytat:
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-31 o 14:05 |
||||
|
|
|
#2051 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba trzeba myśleć serio o o tym "drugim" wyjściu
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2052 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() bo jak już znalazłam idealnie leżące to zawsze biorę hurtowo ![]() Cytat:
![]() Przy tym drugim wyjściu to akurat Tobie nie pomożemy takiej mocy sprawczej nie mamy
|
|
|
#2053 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz co mój mąż jak każdy facet lubi piersi jednak zauważyłam że bardziej mu się japa cieszy na mój tyłek i mini![]() Tak dziękuje Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2054 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dziekuje
Cytat:
Krakow to takie piekne miasto, zazdroszcze!! Zrob sobie warzywny weekend przed wazeniem, jak najwiecej czystych, swiezych sokow, wody, warzyw... Wazne jest aby oczyscic rowniez jelita! Ja zaczynam warzywny weekend w piatek ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj opuchl mi policzek, kluja uszy, boli glowa, ogolnie czuje jakbym miala znieczulenie na twarzy ktore mi schodzi. Ledwo w szkole wytrzymalam. Mam nadzieje, ze mi sie dzisiaj polepszy, jak pogorszy, to jutro nie ide do szkoly a w pon do lekarza... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Lanessa, dobrze - zrobię sobie warzywny weekend
chociaż będzie ciężko z niepiciem alkoholu, bo jadę do przyjaciółki i same wiecie, jak to jest ![]() Dobrenka, mam nadzieję, że mi się nie zmieni moje myślenie a w nosie mam kolczyka, ale w przegrodzie nosowej, przekłucie nazywa się septum ( -> takie jak byki mają w nosie!). Nie studiuję w Krakowie. Studiuję w Opolu, tylko lubię podróżować ![]() A co do piersi. Ja ogólnie mam małą miseczkę, malusieńkie B aktualnie noszę, a pod biustem mam dużo i często kupić nie mogę biustonosza, bo przy 85 lub 90 cm pod b. zawsze miseczki są na mnie za duże chciałabym pod biustem mieć 75, jak kiedyś. Ale przy takim wymiarze będę praktycznie płaska, bo zawsze miałam małe piersi, po mamie ...---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- izabelka, trzymam kciuki, by wszystko było w porządeczku! Na pewno będzie, musi! ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Lanessa, kupiłam sobie dzisiaj mąkę w sklepie ze zdrową żywnością, by zrobić te Twoje zawijańce, i mąka orkiszowa kosztowała aż 11 zł! :-0 więc kupiłam pszenną pełnoziarnistą i żytnią razową, i w poniedziałek będę kombinowała
|
|
|
|
#2056 | |
|
Zadomowienie
|
ale jestem ciekawa
daj sobie spokój z ta szkoła idź do apteki powiedz co gdzie i jak i niech Ci dadzą coś na to.. zażyj co każą i wyleż to w cieple taki przykład podałam.. ogólnie bez przerwy w nich łaże i w takich i takich ![]() u mnie bez wyjazdów jest ciężko ![]() Cytat:
![]() ![]() Podróżujesz sama czy z przyjaciółmi? Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-31 o 17:56 |
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrenka, sama podróżuję, a co się będę!
|
|
|
|
#2058 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ach, nie podoba mi sie to, nie podoba. |
||
|
|
|
#2059 | |
|
Zadomowienie
|
Ja mam jakieś cholerne szczęście i zawsze musi mnie ktoś "niepożądany" zaczepić.. teraz mam stracha
Cytat:
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-31 o 18:40 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś miałam sytuację taką, że jakiś psychol nożem ludzi straszył.. bałam się wtedy, jak cholera. Ale i tak, dalej jeżdżę wszędzie, zazwyczaj sama, bo uwielbiam odwiedzać moich różnych znajomych w różnych końcach Polski, i nie tylko Polski
|
|
|
|
#2061 |
|
Zadomowienie
|
Fire 45EZ i Stretch 10 zaliczone!
|
#2062 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja płacę za 0,5kg orkiszowej niecałe 4,5 zł, za pszenną razową lub żytnią razową ok. 6 zł za 1kg. Idę ćwiczyć ![]() p.s. zastanawiam się nad kupnem sztangielek, bo chyba w CE by się już przydały jakieś ciekawsze obciążenia niż to co mam
|
|
|
#2063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fire 45 ez zaliczone jeszcze tylko bum bum, ale tym razem zrobię!
|
|
|
#2065 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2066 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2067 |
|
Raczkowanie
|
Jestem po dzisiejszym HIIT 20. Za około tydzień dostanę okres i już zaczynają się olbrzymie bóle pleców, nieinaczej było w połowie dzisiejszego hiita, ale zrobilam przerwę na dwie minutki, pewnie to źle przy interwałach, ale nie mogłam już dalej podnieść nawet żadnej nogi, popatrzyłam w lustro i powiedziałam do siebie, że mogę wszystko i że muszę zrobić to do końca... I tak się zawzięłam, że kiedy nastał koniec byłam zdziwiona, że to już... Strasznie szybko zleciało
![]() Może to pierwszy krok do tego, żebym zaczęła preferować Fire? |
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... z rana HIIT 20 jak śmietana!
|
|
|
|
#2069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zainspirowalas mnie, chyba tez zrobie teraz HIIT 20 Zostalam w domu dzisiaj, wysmarowalam sie na noc mascia tygryskowa wzielam aspiryne i dzisiaj czuje sie duuzo lepiej. Wiec robie cwiczonka, prysznic i ide na druga czesc zajec
|
|
|
|
|
#2070 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hiit 20 mnie nie kręci, hiit 30 to jest to ![]() ![]() ![]() idę zaraz buszować po sklepach
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

Dzisiaj zrobie fire 45 ez i bum bum
Też mam dzisiaj chyba bb, tak mi się zdaje przynajmniej 

.