TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-31, 11:35   #2041
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
Lanessa: Ja mam to szczescie, ze w ubraniach nikt nie daje mi wiecej niz 50kg. Np. ''Ty to taka szczupla, wiecej niz 50 nie wazysz!'' By sie zdziwili... No, ale szczegolnie w ubraniach szczuplo wygladam, bez nich to idzie znalezc ten tluszczyk...
Ubranie to takie cudo, że odpowiednio dobrane mogą naprawdę wiele zdziałać. U mnie też dużo osób nie daje mi tyle ile mam, ale odnośnie wieku często myślą, że jestem młodsza

Cytat:
Agusiek: A bum bum nie zrobiłam Dzisiaj zrobie fire 45 ez i bum bum
Oj nieładnie Też mam dzisiaj chyba bb, tak mi się zdaje przynajmniej

Cytat:
tak: A u mnie wczoraj było lato. Chodziłam na zewnątrz w bluzce z krótkim rękawkiem a dzisiaj zachmurzone niebo jest, ble!
U mnie też tak było wczoraj, dzisiaj jest całkiem ciepło, ale zachmurzyło się. Jutro niby ma padać, ale weekendzik 25 stopni tak mówiła pogodynka tvn'owska

Cytat:
Dobrenka: a co to takiego jest?

Hybryda to takie połączenie różnych programów treningowych, np. TF&CE, TF&P90X, Insanity&P90X, itd.

p.s. zapoczątkowałam 69 stronę

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni

Edytowane przez tygryskowym_okiem
Czas edycji: 2011-03-31 o 11:37
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 11:37   #2042
tak
Zakorzenienie

Dobrenka, 21. Ale tu wiek nie ma nic do rzeczy, jestem dość dziwnym przypadkiem dlaczego wszyscy chcą mi wyperswadować moje plany na życie, które mi się podobają? Wszyscy mnie zniechęcają, a ja i tak wiem swoje.
Dobrenka, nie masz powodów, by czuć się głupio - ogólnie niewielu ludziom podobają się tunele, kolczyki na twarzy, i takie tam - więc nie gniewam się! Każdy ma swoje zdanie. Chociaż gdy widzę jakieś laski, które gapią się na mnie jak na małpę w cyrku, to mam ochotę im przy$^$@$%$^#
Idę do tej głupiej szkoły, na te głupie zajęcia z głupimi profesorami. Ubrałam się dzisiaj w spódniczkę - to taki objaw kobiecości chociaż i tak założę do niej trampki
Miłego dnia!

Edytowane przez tak
Czas edycji: 2011-03-31 o 11:39
tak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 12:23   #2043
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magi21 Pokaż wiadomość
w piątek jest jakieś fire 55 ez class - co to jest? bo nie mam takiego filmiku.
ja tez jakimś cudem go na początku nie ściągłam musisz sobie go "dociągnąć"

Dziewczyny na stronie turbo fire jak oglądacie filmik tam załączony minuta 4:57 pojawia się zdjęcie.. Nie przypomina Wam ta dziewczyna kogoś?

Idę na Sculp

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
Ale za co ???
za te grube uda.. Ty i grube uda dziewczyno.. proszę Cię przestań

A wracając do faceta.. to znajdzie swój swojego zobaczysz

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
*zgadnijcie kto nie byl dzisiaj w szkole^*
aż tak Cię wzięło

Cytat:
Napisane przez Blameworthy Pokaż wiadomość
taka ładna pogoda, że żal było nie skorzystać.
coraz ładniej się robi niedługo zacznę jeździć na rowerze

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-31 o 13:54
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 12:42   #2044
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość

dlatego ja zabawę kończę tak 22, 23 wieczorem.. teraz też mam wolne.. A szefostwo czemu miało by nie przedłużyć umowy
Ah, pracuję w szpitalu ( w księgowości), a jak to w służbie zdrowia, co raz zmienia się dyrektor, i właśnie miesiąc temu się zmienił i robi redukcję etatów. Jak na złość mi się konczy umowa .
Ale pracuje ze mną kilka babek które by mógł wysłać na zasiłek przedemerytalny . Cóż, prawdopodobnie jutro chwila prawdy .
Aż mi kichy skręca z nerwów!

Dziś mam Fire 45EZ. Jakoś tego treningu nie lubię, wolę Fire 45.

Lecę robić zapiekankę na obiad bo za godzinkę ślubny wraca

izabelka_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 12:50   #2045
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: za te grube uda.. Ty i grube uda dziewczyno.. proszę Cię przestań
A wracając do faceta.. to znajdzie swój swojego zobaczysz

Ale ja nie stwierdziłam, że mam grube, tylko że sobie nadwyżkę z jednego w jedną pierś, nadwyżkę z drugiego w drugą pierś i będzie git
Co do faceta ... zrobię casting, kryterium obowiązkowe szerokie ramiona i kaloryfer, bez kaloryfera nie biorę. Bo ja zmarźlak jestem he he

Cytat:
Izabelka: Aż mi kichy skręca z nerwów!
Będzie dobrze trzymamy kciuki

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-03-31, 12:58   #2046
izabelka_007
Zadomowienie

Apropos piersi
Też dużo schudłyście w biuście???
Ja wszystkie swoje biustonosze mogę na śmietnik wywalić, wcześniej miseczka B, a teraz małe A. Albo nawet "zerówka"
Zacznę chyba zbierać na plastykę niewielką "cycków" .
Albo zajdę w ciążę

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:

Będzie dobrze trzymamy kciuki

Wiem

Stary 2011-03-31, 13:08   #2047
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Izabelka: Też dużo schudłyście w biuście???
Ja wszystkie swoje biustonosze mogę na śmietnik wywalić, wcześniej miseczka B, a teraz małe A. Albo nawet "zerówka"
Zacznę chyba zbierać na plastykę niewielką "cycków" .
Albo zajdę w ciążę

Ja schudłam z większego C, na takie sobie B. Ale to czasem zależy jakiej firmy staniki kupuję, bo też są różnice. I obecnie jestem właśnie na etapie dokupowania staników w nowym rozmiarze Najgorsze jest chyba to, że mam dosyć wąsko pod biustem i baby wykupują mi siedemdziesiątki
A co do zwiększenia, ja bym wybrała drugą opcję

Edytowane przez tygryskowym_okiem
Czas edycji: 2011-03-31 o 13:09
Stary 2011-03-31, 13:48   #2048
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jedwabna Pokaż wiadomość
Zastanawiam się, czy nie mam przypadkiem 'przemęczonych' mięśni. Czy to w ogóle możliwe?
też miałam takie dziwne uczucia za dużo wszystkiego chyba było.. tylko do mnie doszły inne problemy i zmęczenie..

Cytat:
Napisane przez Jedwabna Pokaż wiadomość
miałam tygodniową przerwę z powodu okresu
ja sie zawzięłam i ćwiczyłam ..na tabletkach przeciwbólowych ale jednak

Cytat:
Ja mam to szczescie, ze w ubraniach nikt nie daje mi wiecej niz 50kg. Np. ''Ty to taka szczupla, wiecej niz 50 nie wazysz!'' By sie zdziwili... .
Wiesz co a mi się znowu wydaję jak na siebie patrze ze szczuplej wyglądam wy rozbierana (wiem że mam tłuszczyk) ale jednak tak jakoś jednak szczuplej.. jak ubiorę getry na siebie to już nie jest to. porąbana jestem czy jak

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość
Kolejny weekend w podróży, tym razem Kraków, sasasa
studiujesz tam?

Cytat:
Hybryda to takie połączenie różnych programów treningowych, np. TF&CE, TF&P90X, Insanity&P90X, itd.
znaczy się różnych planów treningowych na różne części ciała??

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-31 o 14:04
Stary 2011-03-31, 13:52   #2049
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:

Ja mam to szczescie, ze w ubraniach nikt nie daje mi wiecej niz 50kg. Np. ''Ty to taka szczupla, wiecej niz 50 nie wazysz!'' By sie zdziwili... No, ale szczegolnie w ubraniach szczuplo wygladam, bez nich to idzie znalezc ten tluszczyk...
Ja siebie też wolę w ubraniach
Nawet w tych najbardziej obciśniętych. Moja psychika chyba jeszcze nie przestawiła się na obecną wagę.

Stary 2011-03-31, 14:04   #2050
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Dobrenka, 21. Ale tu wiek nie ma nic do rzeczy, jestem dość dziwnym przypadkiem dlaczego wszyscy chcą mi wyperswadować moje plany na życie, które mi się podobają? Wszyscy mnie zniechęcają, a ja i tak wiem swoje.
Wiesz u jednych ma do rzeczy u drugich nie nie o to mi chodziło, przepraszam.. poprostu jesteś jeszcze młoda i zmienisz zdanie.. wiem bo ja miałam tak samo ale zmieniałam moje zycie i sposób myślenia już parokrotnie chociaż sama sie sobie dziwie, czasem byłam na siebie zła bo podobało mis się to "co sobie w głowie wykreowałam" a tu benc.. życie jest pełne niespodzianek.. może być tak jak piszesz ale nie musi

Cytat:
Dobrenka, nie masz powodów, by czuć się głupio - ogólnie niewielu ludziom podobają się tunele, kolczyki na twarzy, i takie tam - więc nie gniewam się! Każdy ma swoje zdanie. Chociaż gdy widzę jakieś laski, które gapią się na mnie jak na małpę w cyrku, to mam ochotę im przy$^$@$%$^#
kolczyki na twarzy mi się podobają.. ale mojemu maleństwu już nie.. chociaż mi zawsze marzył sie w nosie
A i ja się nie gapie.. chociaż zauważyłam że wiele dziewczyn które mają tunele są obserwowane przez innych i same też obserwują, widze często po nich bojowe nastawienie i jakoś przez to mam w gaciach
Idę do tej głupiej szkoły, na te głupie zajęcia z głupimi profesorami.

izabelka_007 mocno trzymam kciuki za jutro.. Niestety "staruszki" bardzo mocno trzymają sie swoich "stołków" wiem coś o tym.. ale miejmy nadzieję że ten dyrektor będzie miał rozum we właściwym miesjcu
Myśl o czymś innym.. najważniejsze jest pozytywne myślenie ..alebo nie myśl sobie o tym jak przychodzisz do pracy i dyrektor wzywa Cię do siebie żeby ci powiedzieć: "doskonale się Pani spisuje, dlatego postanawiam przedłużyć Pani umowę jeszcze na parę miesięcy a w przyszłości dam Pani cały etat"
I TAK MASZ MYŚLEĆ AŻ DO SKUTKU !!

Ja też nie lubie 45ez

Mój ślubny ostatnio późno wraca ale nie chce żeby mnie wzioł z zaskoczenie więc ide zaraz robić barszczyk z ziemniakami smażonymi (na jego życzenie nie wygórowane marzenia ma )

Cytat:
Co do faceta ... zrobię casting, kryterium obowiązkowe szerokie ramiona i kaloryfer, bez kaloryfera nie biorę. Bo ja zmarźlak jestem he he
Nie masz żadnej nadwyżki w udach
Mój był umięśniony jak go brałam (był w wojsku w tym czasie) a potem hmm.. wspólne mieszkanie i obiadki zrobiły kuku i mi i jemu ale teraz znowu ćwiczy tadannn..

Cytat:
mam dosyć wąsko pod biustem i baby wykupują mi siedemdziesiątki
o Matko mam ten sam problem... Mam średnie D i pod biustem 70 nie jestem wstanie kupić dobrego taniego stanika.. Szarpnęłam się raz i kupiłam sobie 2 jeden czarny drugi biały za 164 zł i wiecie co nie wiedziałam że moje cycki potrafią tak wyglądać..

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-31 o 14:05
Stary 2011-03-31, 14:20   #2051
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
o Matko mam ten sam problem... Mam średnie D i pod biustem 70 nie jestem wstanie kupić dobrego taniego stanika.. Szarpnęłam się raz i kupiłam sobie 2 jeden czarny drugi biały za 164 zł i wiecie co nie wiedziałam że moje cycki potrafią tak wyglądać..
Cytat:

Ja schudłam z większego C, na takie sobie B. Ale to czasem zależy jakiej firmy staniki kupuję, bo też są różnice. I obecnie jestem właśnie na etapie dokupowania staników w nowym rozmiarze Najgorsze jest chyba to, że mam dosyć wąsko pod biustem i baby wykupują mi siedemdziesiątki
A co do zwiększenia, ja bym wybrała drugą opcję
Jak ja wam zazdroszczę posiadania biustu. Ja niedługo nawet z lupą nic nie znajdę.
Chyba trzeba myśleć serio o o tym "drugim" wyjściu

Stary 2011-03-31, 14:46   #2052
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: znaczy się różnych planów treningowych na różne części ciała??
Połączenie różnych programów treningowych oddziałujących na całe ciało. TF przecież działa na całość a nie konkretnie na coś. To jest po prostu tak jakbyś wzięła dwa programy i z jednego wybrała to co jest lepsze i z drugiego to co jest lepsze. Czyli np. bierzemy z TF wszystkie hiit-y i jakiś fire, a z BBL bierzemy bb,h&t, tt, i teraz z tych elementów układamy całościowy plan treningowy. I to właśnie będzie hybryda. Teraz rozumiesz ?

Cytat:
Nie masz żadnej nadwyżki w udach
Jeszcze troszkę mam w górnej części i bryczesy mi jeszcze troszkę zostały

Cytat:
o Matko mam ten sam problem... Mam średnie D i pod biustem 70 nie jestem wstanie kupić dobrego taniego stanika..
Ja ostatnio kupiłam właśnie takie tanie, od razu wzięłam dwa takie same w kroju tylko w różnych kolorach bo jak już znalazłam idealnie leżące to zawsze biorę hurtowo

Cytat:
Izabelka: Jak ja wam zazdroszczę posiadania biustu. Ja niedługo nawet z lupą nic nie znajdę.
Nie ma jak to dystans do siebie
Przy tym drugim wyjściu to akurat Tobie nie pomożemy takiej mocy sprawczej nie mamy

Stary 2011-03-31, 15:09   #2053
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izabelka_007 Pokaż wiadomość
Jak ja wam zazdroszczę posiadania biustu. Ja niedługo nawet z lupą nic nie znajdę.
Poproś męża żeby pomasował wiesz co mój mąż jak każdy facet lubi piersi jednak zauważyłam że bardziej mu się japa cieszy na mój tyłek i mini

Cytat:
Teraz rozumiesz ?
Tak dziękuje

Cytat:
Jeszcze troszkę mam w górnej części i bryczesy mi jeszcze troszkę zostały
Wiecie co a mi sie wydaję że mi się bryczesy zaczynają robić.. bo na górze mi trochę wklęsło a troche niżej uwypukliło (bryczes)

Cytat:
Ja ostatnio kupiłam właśnie takie tanie, od razu wzięłam dwa takie same w kroju tylko w różnych kolorach bo jak już znalazłam idealnie leżące to zawsze biorę hurtowo
dokładnie tak samo robie raz przyszłam do domu i zrobiłam "awanturę" że nie mam pożądnego stanika zabrałam 100 zł i nakupiłam sobie chyba z 6 par (no wyszło ciut więcej niż 100 zł) .. tak się nimi cieszyłam (chociaż jeden okazał się nie pasujący nie wiem czemu ten sam rozmiar i krój co reszta wymieniłam na większy to znowu był za duży ale stwierdziłam że może się przyda i zostawiłam) noi co.. cholera schudłam i poleciało mi w cyckach.. i do niczego mi się nie przydały
Stary 2011-03-31, 16:12   #2054
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Lanessa wracaj do zdrowia
Dziekuje

Cytat:
Lanessa, szybko się wyzdrów!

Kolejny weekend w podróży, tym razem Kraków, sasasa I znowuż kombinować muszę z ćwiczeniami, eh. Ale już mam obmyślony plan. I tym razem nie mogę pozwolić sobie na jakieś dobrocie, bo w poniedziałek mam ważenie i nie chcę, by mi w żołądku cokolwiek zalegało i wprowadzało było mnie do rozpaczy!

Krakow to takie piekne miasto, zazdroszcze!! Zrob sobie warzywny weekend przed wazeniem, jak najwiecej czystych, swiezych sokow, wody, warzyw... Wazne jest aby oczyscic rowniez jelita! Ja zaczynam warzywny weekend w piatek

Cytat:
Napisane przez Dobrenka;26070519
już 6 dni.. i jak?[COLOR=Silver
[/COLOR]
No wiec, e, nie mierze sie, nie waze zanim nie minie miesiac, czuje sie dobrze z cwiczeniami, forma niezla, coraz lepsza
Cytat:
aż tak Cię wzięło
Dzisiaj opuchl mi policzek, kluja uszy, boli glowa, ogolnie czuje jakbym miala znieczulenie na twarzy ktore mi schodzi. Ledwo w szkole wytrzymalam. Mam nadzieje, ze mi sie dzisiaj polepszy, jak pogorszy, to jutro nie ide do szkoly a w pon do lekarza...

Cytat:
Ah, pracuję w szpitalu ( w księgowości), a jak to w służbie zdrowia, co raz zmienia się dyrektor, i właśnie miesiąc temu się zmienił i robi redukcję etatów. Jak na złość mi się konczy umowa .
Ale pracuje ze mną kilka babek które by mógł wysłać na zasiłek przedemerytalny . Cóż, prawdopodobnie jutro chwila prawdy .
Aż mi kichy skręca z nerwów!
Trzymam kciuki!!

Cytat:
Wiesz co a mi się znowu wydaję jak na siebie patrze ze szczuplej wyglądam wy rozbierana (wiem że mam tłuszczyk) ale jednak tak jakoś jednak szczuplej.. jak ubiorę getry na siebie to już nie jest to. porąbana jestem czy jak
My wszystkie mamy swoje skrzywienia jedna w getrach, druga w bikini, trzecia nigdy nie wyglada dobrze... Moze getry sa grube albo polyskliwe?

Cytat:
Ja siebie też wolę w ubraniach
Nawet w tych najbardziej obciśniętych. Moja psychika chyba jeszcze nie przestawiła się na obecną wagę.
Dokladnie to samo! Nieraz ide do lustra i mysle ''A to prosie'' a chwile pozniej ''Nie, nie, nie mozna tak mowic'' i cofam sie o pare metrow od lustra, przeginam glowke i probuje spojrzec na siebie doslownie z innej perspektywy, czasami dziala
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 17:22   #2055
tak
Zakorzenienie

Lanessa, dobrze - zrobię sobie warzywny weekend chociaż będzie ciężko z niepiciem alkoholu, bo jadę do przyjaciółki i same wiecie, jak to jest
Dobrenka, mam nadzieję, że mi się nie zmieni moje myślenie a w nosie mam kolczyka, ale w przegrodzie nosowej, przekłucie nazywa się septum ( -> takie jak byki mają w nosie!). Nie studiuję w Krakowie. Studiuję w Opolu, tylko lubię podróżować

A co do piersi. Ja ogólnie mam małą miseczkę, malusieńkie B aktualnie noszę, a pod biustem mam dużo i często kupić nie mogę biustonosza, bo przy 85 lub 90 cm pod b. zawsze miseczki są na mnie za duże chciałabym pod biustem mieć 75, jak kiedyś. Ale przy takim wymiarze będę praktycznie płaska, bo zawsze miałam małe piersi, po mamie ...

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

izabelka, trzymam kciuki, by wszystko było w porządeczku! Na pewno będzie, musi!

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Lanessa, kupiłam sobie dzisiaj mąkę w sklepie ze zdrową żywnością, by zrobić te Twoje zawijańce, i mąka orkiszowa kosztowała aż 11 zł! :-0 więc kupiłam pszenną pełnoziarnistą i żytnią razową, i w poniedziałek będę kombinowała

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 17:52   #2056
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
No wiec, e, nie mierze sie, nie waze zanim nie minie miesiac
ale jestem ciekawa

Cytat:
Dzisiaj opuchl mi policzek, kluja uszy, boli glowa
daj sobie spokój z ta szkoła idź do apteki powiedz co gdzie i jak i niech Ci dadzą coś na to.. zażyj co każą i wyleż to w cieple

Cytat:
Moze getry sa grube albo polyskliwe?
taki przykład podałam.. ogólnie bez przerwy w nich łaże i w takich i takich

Cytat:
chociaż będzie ciężko z niepiciem alkoholu
u mnie bez wyjazdów jest ciężko
Cytat:
Dobrenka, mam nadzieję, że mi się nie zmieni moje myślenie a w nosie mam kolczyka, ale w przegrodzie nosowej, przekłucie nazywa się septum ( -> takie jak byki mają w nosie!). Nie studiuję w Krakowie. Studiuję w Opolu, tylko lubię podróżować
Wiesz co a ja Ci dobrze życze i mam nadzieję że Ci się zmieni Ale Ty "Hard Cor" jesteś.. ciekawa jestem jak wyglądasz w całości
Podróżujesz sama czy z przyjaciółmi?

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-31 o 17:56
Stary 2011-03-31, 18:14   #2057
tak
Zakorzenienie

Dobrenka, sama podróżuję, a co się będę!
Stary 2011-03-31, 18:29   #2058
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:

Lanessa, kupiłam sobie dzisiaj mąkę w sklepie ze zdrową żywnością, by zrobić te Twoje zawijańce, i mąka orkiszowa kosztowała aż 11 zł! :-0 więc kupiłam pszenną pełnoziarnistą i żytnią razową, i w poniedziałek będę kombinowała
Nom, tutaj tez ta maka jest droga. Ale nie jestem pewna czy wyjda rownie dobre przy uzyciu innej? Sprobujesz, powiesz
Cytat:
ale jestem ciekawa

daj sobie spokój z ta szkoła idź do apteki powiedz co gdzie i jak i niech Ci dadzą coś na to.. zażyj co każą i wyleż to w cieple

taki przykład podałam.. ogólnie bez przerwy w nich łaże i w takich i takich
Ja tez, ale teraz chyba drugi dzien nie bede cwiczyc, bo nie mam sily skakac, glowa mnie boli od skakania. Moze chociaz silowe jakies zrobie... Nie wiem...
Ach, nie podoba mi sie to, nie podoba.
Stary 2011-03-31, 18:35   #2059
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Dobrenka, sama podróżuję, a co się będę!
Ja mam jakieś cholerne szczęście i zawsze musi mnie ktoś "niepożądany" zaczepić.. teraz mam stracha

Cytat:
Ja tez, ale teraz chyba drugi dzien nie bede cwiczyc, bo nie mam sily skakac, glowa mnie boli od skakania. Moze chociaz silowe jakies zrobie... Nie wiem...
Ach, nie podoba mi sie to, nie podoba.
Ale sama pomyśl po co robić coś na mus i mniej efektownie jeszcze możesz poczuć się gorzej.. odpuść

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-31 o 18:40
Stary 2011-03-31, 18:46   #2060
tak
Zakorzenienie

Ja kiedyś miałam sytuację taką, że jakiś psychol nożem ludzi straszył.. bałam się wtedy, jak cholera. Ale i tak, dalej jeżdżę wszędzie, zazwyczaj sama, bo uwielbiam odwiedzać moich różnych znajomych w różnych końcach Polski, i nie tylko Polski
Stary 2011-03-31, 18:56   #2061
izabelka_007
Zadomowienie

Fire 45EZ i Stretch 10 zaliczone! Uff, ciężko mi, brzuch boli, ale tym razem chodzi o @. Masakra!

Stary 2011-03-31, 19:00   #2062
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Lanessa: Nom, tutaj tez ta maka jest droga. Ale nie jestem pewna czy wyjda rownie dobre przy uzyciu innej? Sprobujesz, powiesz
Podstawowy przepis na cynamonki wykorzystuje zwykłą najzwyklejszą mąkę pszenną i na takiej mące też są pyszne. Różnica polega na tym, że korzystając z tych nie przetworzonych mąk (np. orkiszowa, pełnoziarnista, itp. idt) często trzeba dodawać więcej płynów, dlatego że więcej tego pochłaniają. A co do walorów smakowych to w sumie zależy co kto lubi, nie wszystkim smakują wypieki na mące orkiszowej
Ja płacę za 0,5kg orkiszowej niecałe 4,5 zł, za pszenną razową lub żytnią razową ok. 6 zł za 1kg.

Idę ćwiczyć

p.s. zastanawiam się nad kupnem sztangielek, bo chyba w CE by się już przydały jakieś ciekawsze obciążenia niż to co mam

Stary 2011-03-31, 19:16   #2063
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Podstawowy przepis na cynamonki wykorzystuje zwykłą najzwyklejszą mąkę pszenną i na takiej mące też są pyszne. Różnica polega na tym, że korzystając z tych nie przetworzonych mąk (np. orkiszowa, pełnoziarnista, itp. idt) często trzeba dodawać więcej płynów, dlatego że więcej tego pochłaniają. A co do walorów smakowych to w sumie zależy co kto lubi, nie wszystkim smakują wypieki na mące orkiszowej
Ja płacę za 0,5kg orkiszowej niecałe 4,5 zł, za pszenną razową lub żytnią razową ok. 6 zł za 1kg.
Raczej orkiszowa nawet razowa jest lepszym zamiennikiem maki pszennej bialej niz razowe; po prostu z wypiekiem lepiej sie pracuje, jest bardziej puszysty... Ale to moje osobiste odczucia
Stary 2011-03-31, 19:19   #2064
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
(...)

Dziewczyny na stronie turbo fire jak oglądacie filmik tam załączony minuta 4:57 pojawia się zdjęcie.. Nie przypomina Wam ta dziewczyna kogoś?

(...)
Tak, ta babka występuje w TF, czasami jest na tym podium koło Szaliny, chyba w fire 30 class, coś mi się tak wydaje. Ładnie schudła

Fire 45 ez zaliczone jeszcze tylko bum bum, ale tym razem zrobię!
Stary 2011-03-31, 19:44   #2065
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
uwielbiam odwiedzać moich różnych znajomych w różnych końcach Polski, i nie tylko Polski
po moich doświadczeniach nigdy nie będę nigdzie sama jeździć.. Uważaj na siebie.

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Tak, ta babka występuje w TF, czasami jest na tym podium koło Szaliny, chyba w fire 30 class, coś mi się tak wydaje. Ładnie schudła
Genialnie.. wygląda jakby nigdy z siłowni nie wychodziła.. ale widać że kocha swoje ciało.. zauważyłam że lubi patrzeć jak się zmienia kiedy wykonuje jakieś ćwiczenie.. niezły schizol
Stary 2011-03-31, 21:56   #2066
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrenka: Genialnie.. wygląda jakby nigdy z siłowni nie wychodziła.. ale widać że kocha swoje ciało.. zauważyłam że lubi patrzeć jak się zmienia kiedy wykonuje jakieś ćwiczenie.. niezły schizol
Ta babeczka to koleżanka Szalinki, znają się chyba jakieś kilkanaście lat, tak Szalinka na którymś filmie mówiła. Ta babeczka ma trójkę dzieci, i sądzę że to zdjęcie before to może być właśnie po którejś ciąży. Ale fakt faktem, że nieźle się wyrobiła, też chcę brzuszek z tak zarysowanymi mięśniami

Cytat:
Agusiek: jeszcze tylko bum bum, ale tym razem zrobię!
Taką mamy nadzieję, że zrobisz w końcu powinnaś dawać dobry przykład

Cytat:
Lanessa: Raczej orkiszowa nawet razowa jest lepszym zamiennikiem maki pszennej bialej niz razowe; po prostu z wypiekiem lepiej sie pracuje, jest bardziej puszysty... Ale to moje osobiste odczucia
Pszenna razowa jest okej, ale żytniej razowej do słodkich wypieków bym nie dawała

Stary 2011-03-31, 22:12   #2067
Jedwabna
Raczkowanie

Jestem po dzisiejszym HIIT 20. Za około tydzień dostanę okres i już zaczynają się olbrzymie bóle pleców, nieinaczej było w połowie dzisiejszego hiita, ale zrobilam przerwę na dwie minutki, pewnie to źle przy interwałach, ale nie mogłam już dalej podnieść nawet żadnej nogi, popatrzyłam w lustro i powiedziałam do siebie, że mogę wszystko i że muszę zrobić to do końca... I tak się zawzięłam, że kiedy nastał koniec byłam zdziwiona, że to już... Strasznie szybko zleciało
Może to pierwszy krok do tego, żebym zaczęła preferować Fire?
Jedwabna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 06:43   #2068
tak
Zakorzenienie

Hmm... z rana HIIT 20 jak śmietana!
Stary 2011-04-01, 09:43   #2069
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Pszenna razowa jest okej, ale żytniej razowej do słodkich wypieków bym nie dawała
Chyba, ze robilaby ultrazdrowe cynamonki na zakwasie

Cytat:
Hmm... z rana HIIT 20 jak śmietana!

Zainspirowalas mnie, chyba tez zrobie teraz HIIT 20 Zostalam w domu dzisiaj, wysmarowalam sie na noc mascia tygryskowa wzielam aspiryne i dzisiaj czuje sie duuzo lepiej. Wiec robie cwiczonka, prysznic i ide na druga czesc zajec
Stary 2011-04-01, 09:59   #2070
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Lanessa: Chyba, ze robilaby ultrazdrowe cynamonki na zakwasie
Jakoś tego nie widzę smakować też bym nie chciała

hiit 20 mnie nie kręci, hiit 30 to jest to

idę zaraz buszować po sklepach

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości