|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Cytat:
![]() Wpędzam się w przyjemny nastrój zanim pójdę do książek. Wypiłam mocną kawę, więc spać teraz nie pójdę. Słucham sobie tych wszystkich przyjemnych i skocznych piosenek do samby, chachy, jive. Taaańczyć mi się chce! Chyba Wam nie pisałam - zapisaliśmy się na kolejny kurs tańca. Tym razem latino solo.
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wam udanych bliansów
i tych mniej udanych ![]() Oto mój: Zużyte pełno wymiarowe: Kwas migdałowy 10 ml Neutralizator po kwasie 10 ml Płyn do płukania ust 500 ml Żel do golenia avon 150 ml Szampon timotei 250 ml Żel pod prysznic dove 250 ml Krem do stóp ziaja 250 ml Papka do cery trądzikowej 30 ml Emulcja antycelulitowa AA 300ml Zużyte próbki/saszetki: Serum redukujące i rozjaśniające przebrawienia avon 2ml x3 Krem nawilżający z oliwą doliva 2 ml Perfecta balsam do ciała sos 10 ml Krem nivea 10 ml Kupione: Szampon timotei 400 ml 3szt po 3,22 Szampon timotei 250 ml 3szt po 3,00 Maseczka sake 75 ml avon 5,94 Gratis: 7 Day Scrub cream 30ml-delikatny pilingClinique Youth Surge Age Decelerating Moisturizer spf 15 15ml x2 Dramatically Different Moistirizing Lotion Emulsja nawilżająca 15 ml x 2 pomadka 24 nearly violet x 2 Podkład CLINIQUE Superbalanced 05 Vanilla 15ml x 2 Marzec: -zużyte pełnowymiarowe:9szt -zużyte saszetki:6szt -kupione:7 za 21,38 -gratis/prezent -8szt ![]() -sprzedane - 2szt za 39,00 To ja mam taki pomysł, nie starajmy się o tytuł królowej miesiąca bo kiepsko nam to wychodzi ![]() Nosku cos musi byc w tym co napisałaś o dzieciach bo mam takie samo podejście (z tym że ja woziłam kota w wózku Hosenko bardzo się cieszę. Edytowane przez porzeczka2602 Czas edycji: 2011-03-31 o 06:47 |
|
|
|
#1503 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, czy mogłabym dostać zaproszenie do klubu?
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z moim TŻ-em też chciałam się kiedyś zapisać, tzn. ja chciałam bardziej niż on, dlatego odpuściłam ![]() ![]() Na szczęście test na kompach, więc od razu będę wiedziała, czy zdałam
|
|
|
|
|
#1505 | |||
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam właśnie wątek i odnośnie bilansów to tak je podsumuję: gratuluję Zetce, Aante, Cucioli i Porzeczce! Poza Wami chyba nikomu już nie poszło zbyt dobrze. Tak więc bierzemy się do roboty w kwietniu. W sumie to kółko to samo: miesiąc idzie źle, planujemy że następny będzie super a potem znowu porażka i planujemy, że następny będzie udany. ![]() To tak jak ja. ![]() Cytat:
Ale nie opuścisz nas? ![]() A co kupiłaś? Moje nowe ciuszki nikomu się chyba nie spodobały? Wklejałam linki i nic. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To jeszcze mój bilans wrzucę. Marzec Kupione Versace, Bright Crystal EDT ( Isana, woda brzozowa Avon, Perceive Dew EDT Oriflame, żel Discover Scandinavia Oriflame, Swedish Spa, odżywczy olejek Oriflame, Christmas Surprises, mydełko Spiced Oranges Zużyte Avon, Planet Spa, Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA Dax, Perfecta, maseczka słodkie migdały z miodem La Roche Posay, żel oczyszczający Effaclar (miniatura) Inglot, Vertigo, cień do powiek (zniszczył się) Avon, Summer White EDT Bioderma, Hydrabio, nawilżająca pianka do mycia twarzy Mam 6/6, czyli chyba nie jest mimo wszystko najgorzej.
|
|
#1506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Carrola wyszłaś na zero, nie jest najgorzej.
![]() A ja nigdy nie robiłam testu ciążowego. ![]() Porzeczko, Cuciolo gratuluję udanych bilansów. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- No to czas na mój bilans. ![]() Zużyte w marcu: 1.szminka Whispering White Oriflame 2.peeling do twarzy Swedish Spa Algae Oriflame 3.maseczka nawilżająca z sokiem z winogron YR 4.maska ściągająca z glinką zieloną Ziaja Pro 5.tonik Synergen 6.krem Awokado Bielenda 7.żel pod prysznic Miód z kwiatu pomarańczy Plaisirs Nature YR 8.masło do ciała Sopot Spa Ziaja 9.masło do ciała Karoten Bielenda 10.balsam migdałowy AA 11.balsam brzoskwiniowy Plaisirs Nature YR 12.musujący piasek do kąpieli Powitanie z Afryką Bielenda 13.szampon do włosów blond Ultra Color Joanna 14.woda toaletowa Celebre 15.hydrolat z róży BU 16.balsam ujędrniający Oriflame – próbka – 3 szt 17.szampon Aloe Vera Garnier – próbka 18.fizjoderm krem kuracja lipidowa Ziaja Med. - próbka Poszło na wymianę. ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Kupione w marcu: 1.krem Granat Bielenda 2.krem Granat Bielenda Wydane: 16,78 zł Z wymianki przyszło: 1.krem Karoten Bielenda 2.odżywka Lorys – odlewka 3.puder Jadwiga - odsypka
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2011-03-31 o 09:59 |
||
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bilans na zero czyli nie jest źle ale taki bilans nie sprzyja zmniejszaniu zapasów
|
|
#1508 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to ładnie Ci wyszedł bilans. ![]() Trzymam kciuki za Twój plan, żeby nie kupować. Mam taki sam. Cytat:
Chociaż muszę przyznać, że już rzadko piję rozpuszczałkę (3-4 w tygodniu), teraz opijam się Inką albo Cafeą. ![]() Cytat:
![]() Pamiętam, że wklejałaś, ale mój komputer sobie z nimi nie poradził. Teraz do nich wróciłam, śliczna ta bluzka z dziewczyną i motylkiem. ![]() za bilans. Wyszło na zero, nie jest źle.
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam o zakupach
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Z moim "odwykiem" to jest, że potrafię nie kupować np. przez 2 czy 3 tygodnie, ale potem to nadrabiam i to jeszcze z nawiązką. Więc nie wiem, czy nie lepiej spisuje się u mnie "wolność" w zakupach - potrafię wtedy bardziej racjonalnie kupować.
Nie opuszczę Was ![]() Odnośnie zakupów: zamówiłam w Avonie lawendowy zestaw Planet Spa. Jestem bardzo ciekawa, zwłaszcza, że w wątku Avonowskim jest on bardzo chwalony. Koshatko: zmieniasz pracę? Wyjeżdżasz? Nosku: gratulacje!! Zdolna bestia z Ciebie
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
podobają mi się jeszcze
http://allegro.pl/spodnica-spodniczk...526058913.html http://allegro.pl/bluzeczki-z-dzetam...533929228.html http://allegro.pl/mega-nowosc-piekne...536253647.html http://allegro.pl/xoxomoda-289-piekn...533004061.html
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam w klubie.
A z tym odwykiem to mam podobnie jak Ty. Jak bym sobie narzuciła ścisły odwyk to skończyłoby się katastrofą a tak jest coraz lepiej.
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak już dojdzie ta spódnica, to koniecznie coś o niej napisz!
Bardzo mi się podoba, jest na wielu aukcjach. Pytałam na wątku z marcowymi zakupami, ale dziewczyna nic mi nie odpisała. Ta koszula też jest świetna! Cytat:
Tylko ta bluzka z kokardami do mnie nie przemawia. ![]() Biorę się teraz za rozliczanie PITa swojego i rodziców. W tym roku wysyłamy przez Internet.
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
nynka - bardzo fajne zakupy
Ja tez stwierdzilam, ze zupelny odwyk to nie dla mnie, najpierw jest fala samouwielbienia, ze nic nie kupuje przez kilka dni, a potem szalone zakupy, mam dokladnie tak samo, jak wy Hosenko - mam z serii lawendowej Avonu olejek na noc do twarzy. Dopiero raz go testowalam, trzeba bardzo uwazac z iloscia, jedna mala kropelka wystarczy na cala twarz. Rano skora wygladala calkiem ladnie Poza tym kocham zapach lawendy, to byl jedyny argument za kupnem tego kosmetyku
|
|
#1515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nosku gratulacje ty zdolniacho! ![]() Cytat:
porzeczko, Koshatko gratuluje bilansu ![]() Chyba Koshatce najlepiej poszlo ![]() a ja z Avonu kupilam krem do stop z lime zobaczymy co to bedzie
|
||
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjęcia różnią się troszkę jakością a mi się właśnie te kokardy podobają, wiem jestem inna ja już dostałam zwrot podatku, temu poczyniam zakupy
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się kokardy podobają, ale ja siebie nie widzę w takiej bluzce. Pewnie jakbym spotkała kogoś na ulicy, to bym się zachwyciła, ale no siebie w tym nie widzę. ![]() PIT rodziców wysłany, a z moim będę musiała pofatygować się na pocztę. Nie mogę znaleźć swoich papierów z ubiegłego roku, żeby podpisać to internetowo. Zestresowałam się, nie wiem, gdzie to mogłam wpakować. ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Jestem sierotą, jakich mało. Papier, którego szukam już od 15 minut, ciągle przede mną leżał. Był w foliówce z rzeczami z 2008 roku, więc po prostu rok temu źle go spakowałam.
|
|
#1518 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Jasne. Poszło! ![]() Chciałam Wam powiedzieć, że ciociami jednak nie będziecie.
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zbytnio nie zapisywałam co zużyła a co kupiłam ale z tego co pamiętam to : ZUŻYTE: -balsam brązujacy Yves Rocher -balsam jabłko karmelizowane Avon -płyn micelarny Avene -dezodorant Isana Med -żel oczyszczajacy Pharmaceris -samoopalacz l'oreal - 3 maseczki saszetkowe -kilka próbek kremów KUPIONE : -pianka do golenia Isana -dezodorant Isana -krem nuxe -peeling nuxe Wydałam sporo bo samo Nuxe wyniosło mnie 148zł , a już pianka i dezodorant to groszowe sprawy Oprócz tego za opust z Avon wzięłam sobie wodę Perceive Dew ![]() W kwietniu muszę kupić kilka rzeczy bo wszystko mi się pokończyło: -podkład (chyba sprawdzony Healthy MIX) -żel oczyszczający -coś do demakijażu -tonik No i umówiłam sie na wymiankę którą jutro wyślę , balsam brązujacy YR za 2 testery podkładów Vichy i błyszczyk
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2011-03-31 o 12:02 |
|
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami też tak mam że coś u innych mi się podoba ale sama bym tego nie złożyła no ale ta bluzka mi się podoba bo właśnie jest inna
|
|
#1521 |
|
Zadomowienie
|
Nosku dziękuję ślicznie za zaproszenie do klubu
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
nynko- śliczne te Twoje ubranka.Ja niestety nie zamówię nigdy nic na allegro bo jestem niestandardowa
w dodatku mi się przytyło ostatnio.szukam teraz płaszczyka na wiosne ale jednorzędowego , bo kiedyś przeczytałam że dwurzędowe poszerzają , ale niestety wszystko w sklepach dwurzędowe
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie kupuję nic jeżeli nie porównam wymiarów z aukcji z wymiarami swoich ubrań a w temacie to w końcu zużyłam maseczkę nawilżającą z ori i jedwab biosilk
Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2011-03-31 o 12:15 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie poczyniłam Allegrowe zakupy - głośnik do telefonu dla taty.
Jeszcze mam mu bluetootha kupić (poprzedniego rozjechał samochodem ![]() Cytat:
|
|
#1527 |
|
|
Odebrałam zamówienie z DOZu
i mam szlaban na zakupy.
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
nosek, pochwal się.
|
#1529 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
swietna ta koszula biała w róże!!! podasz link?
Cytat:
Cytat:
|
|
#1530 |
|
|
KOCHAM MOJEGO INSTRUKTORA.
Ponieważ domagałam się dzisiaj jazdy szybszej niż 50 km/h to wziął mnie na ekspresówkę i jechałam 120 km/h. Było bombastycznie!!!! Do tej pory się uśmiecham. ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- aktogimko z wrażenia zapomniałam odpisać
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

dasz radę!

i tych mniej udanych 
Tak więc bierzemy się do roboty w kwietniu. W sumie to kółko to samo: miesiąc idzie źle, planujemy że następny będzie super a potem znowu porażka i planujemy, że następny będzie udany. 
Nic mi nie pomoże 

Ta koszula też jest świetna!
Papier, którego szukam już od 15 minut, ciągle przede mną leżał. Był w foliówce z rzeczami z 2008 roku, więc po prostu rok temu źle go spakowałam.
i mam szlaban na zakupy.