DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-31, 12:49   #1321
jedyyna
Rozeznanie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez klaudia77 Pokaż wiadomość
Ja jestem od niedzieli na III fazie, spadło 0.3 kg Zaliczyłam już dwie uczty tak więc jestem zadowolona bo nic nie wzrosło A dzisiaj mam dzień P
juhuuu dobrze wiedziec zlociutka ciesze sie ze spadek odnotowalas
Cytat:
Ja przyznam, że się bałam tej II fazy :P przeszłam na nią bo wyjeżdżam w niedziele na tydzień i nie miałam bym możliwości być na II fazie. Ale podejrzewam, że jak wrócę to wracam spowrotem na II żeby zrzucić tą resztkę kilogramów
ja tez sie boje III fazy ale nie jestem sama wiec jakos poradzimy sobie z tego co wiem to teraz jestes Ty ja I Pysia ;D i pieknie bedziemy mowily dziewczynom jak jest na tym naszym 3 swiecie

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
właśnie miałam Cię pytać, czemu przeszłaś

ja przechodzę na III, z dniem 1 lipca, bo wesele mam 16ego lipca i muszę trenować, żeby się nie zwieźć po 2 kieliszkach no a jak nie uda się schudnąć to zobaczę, albo polecą te ostatnie kg na III,albo wrócę na II, ale myślę, że jużnie będzie mi się chciało na II wracać:P ale zależy... a chyba nie zdążę, bo do lipca zostało 13 tyg, a 11,5 kg
JA TRZYMAM KCIUKI mimo wszystko zeby zlecialo te 11 kg a nawet wiecej hihi do wesela sie uda! bedziemy Ci mocno dopingowaly na torta weselnego tez chetnie wpadniemy nie dziewczyny? albo i jakas flache weselna by sie wypilo a co do alkoholu to Dzisiaj bede pila i powiem Wam jutro czy mialam KO i ile wypilam i jak sie czulam ;D
Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Ja jestem na zmodyfikowanej FIII i jest calkiem ok. W niedziele pochlonelam ooooogromna PIZZE i wszystko jest ok

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

hmmmm tutaj jest zaznaczone w umowie wynajmu , ze mieszkanie musi byc pomalowane na bialo i czyste . Wiec za kazdym razem troche sie nameczylismy zeby je oddac i dostac kaucje

Natomiast z domem jest inaczej to nasz dom i to my wyznaczamy warunki . Jest czysty , ale czy okna bede myla to musze sie jeszcze zastanowic ............ Swieta ida wiec chyba jednak umyje a tak mi sie nie chce
HEHEHE ja Ci pomoge myc okna ja tam lubie sprzatac ale u siebie to mam taki bajzel w pokoju jakby tornado przeszlo :P a pizza musiala smakowac jak nigdy
Cytat:
wczoraj miałam mega ochotę na pizzę i piwoooo, bo wspominaliśmy ze znajomym pewien dzień no ale cierpliwie poczekam do wakacji

lecę na zajęcia! miłego dnia!
milego dnia a ochota na piwooo to najbardziej mnie przesladowala
jedyyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 12:55   #1322
jedyyna
Rozeznanie

Cytat:
Ja też mam w lipcu wesele brata Do tego czasu mam nadzieję, że się uwinę z tymi kilogramami i będę już na prawdziwej III fazie
napewno bedziesz :P hihi my sie o to postaramy zeby kg spadaly na mordke !

Cytat:
Napisane przez ISHTAR1986 Pokaż wiadomość
cześć dukaneczki
mialyście racje pięknie nabroilam....wczoraj pierwszy dzien warzyw.....a od piatku czy niedzieli waga nawet nie drgnie zalamka.....
jest cos co moge zrobic zeby zmienić ten stan ?

(PRZYPOMNIENIE : zrobilam 2 raz w zyciu faze uderzeniowa ( 5 dni białka) po której przeszlam do II fazy ( zaczynajac od 5 dni białka) i od wczoraj dopiero warzywka
o matkoooooo! dziewczynooo co zrobilas zle? bardzo zle zrobilas teraz musisz byc bardzo cierpliwa i czekac az waga drgnie! 10 dni uderzeniowki zrobilas powinnas dostac teraz po pupie i to mocne lanie! warzywami powinnas zaczac a nie BIALKIEM oj 3mam kciuki zeby szybko wszystko wrocilo do normy!

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Helouuu

Pizzzaaa

U mnie cały wzrost spadł i zabrał ze sobą 0,1 czyli razem spadło 0.9 kg
Kurde prawie kilogram Dzisiaj pojechałąm po foremki silikonowe z lidla, trzeba będzie coś w nich zrobić
brawoooooo brawooo dobrze ze spadl takie wiadomosci lubimy czytac no zrob mufinki jest duzo mega przepisow
Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość
o rany. muszę się pochwalić, bo 9 tygodniach diety jestem na półmetku
wczoraj mi stuknelo - 10 kg JEEEEJ

z tej okazji wrzucam kolejne fotki. serio jest coraz lepiej [znowu z góry przepraszam za to, że w samej bieliźnie, ale tak naprawdę lepiej widać ]
:roll eyes:
kuuurde ALE EFEKTYYYY! SUUUUPER MEGAAA SUPER WYGLADASZ! dla takich chwil warto ZYC! jestesmy z Ciebie dumne ale uwazam ze polmetek? hmmm chcesz jeszcze 10 kg chudnac? wydaje mi sie ze wtedy bedziesz wygladala zle za chudo to tez nie fajnie ale to tylko i wylacznie TWOJA DECYZJA ! DLA MNIE JUZ WYGLADASZ PIEKNIE ! NIEBO A ZIEMIA!
Stary 2011-03-31, 12:59   #1323
jedyyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Musisz to teraz przeczekać

Wróciłam w końcu z badań! 3h tak byłam o zgrozo!
Wszystko w jak najlepszym porządku Tam coś miałam nieco poniżej i drugie nieco powyżej ale to przez infekcje-bo jednak gardło mnie boli od wczoraj a myślałam,że to błahostka
Tak pozatym lekarz mówił,żeby takie badania robić, że nie widzi przeciwskazań do dalszego dietkowania. Pogratulował wyników i kazał dbać o siebie w dalszym ciągu bo miał kilka przypadków skrajnego wycieńczenia organizmu dukanek. Także dziewczyny nie oszczędzać mięsa/ryb w diecie , pić jak najwięcej i warzywami się opychac na PW
dobrze ze badania sie powiodly a co robilas kochana moja? jakie badania? Mi lekarz tez powiedzial wlasnie zeby jesc i sluchac zalecen! i zeby pic wiecej wody niz dukan zaleca bo mieli wlasnie duzo przypadkow niewydolnosci nerek wiaze sie to z tym ze malo sie pije dlatego Kochane moje PIC JAK NAJWIECEJ!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez agusia_1 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich

Wreszcie udało mi się wszystko nadrobić po tygodniowej nieobecności
Miałam sporo cytowania ale mi je wykasowało

Obolała dziś jestem Wczoraj pierwszy raz wyszłam w wiosennych butach, a na dodatek postanowiłam iść od siebie na piechotę na Sadybę (trasą którą szłam to ok. 5km czyli nie tak dużo) w ramach poprawiania kondycji, niestety to nie był dobry pomysł W połowie drogi miałam już całkiem zdartą piętę Ledwo dotarłam do celu Powrót był już autobusem Pociesza mnie fakt, że po tym spacerze i dniu P mam spadek 0,5kg

Ja właśnie zabieram się za mycie okien, bo już nie mogę na nie (przez nie) patrzeć po zimie Zmotywowało mnie też to ile spalę przy tym kalorii
W ogóle ostatnio pokochałam tą stronę. Na pewno nie wyliczy wszystkiego super dokładnie, ale ma się chociaż jakieś ogólne pojęcie o tym ile się zjadło kcal i ile spaliło

DZIEKI KOCHANA ZA STRONKE A stopki do wesela sie zagoja bynajmiej spalilas kalorie jak i sie dotlenilas
Stary 2011-03-31, 13:40   #1324
honiagd
Raczkowanie

hej dziewczynki jestem super szczęśliwa bo własnie odebrałam wyniki badań i strasznie mi ulżyło by wyszły super a nawet mi cholesterol spadł tak więc dukam grzecznie dalej
honiagd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 13:44   #1325
201604301943
Konto usunięte

Cytat:

z tej okazji wrzucam kolejne fotki. serio jest coraz lepiej [znowu z góry przepraszam za to, że w samej bieliźnie, ale tak naprawdę lepiej widać ]
super zmian! no laseczka jednym słowem!
ps. - mam takie same majtki

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
agusia_1 dzięki za linki

Kurcze , moja waga wariuje pokazywała mi dziś wartości od 55, 6 kg do 62 niemal nie wiem czy to wina dywanu czy wagi ... bo ponoć powinno się na twardej powierzchni warzyć ( tylko głupio tak na korytarzu w akademiku gdzie wszyscy chodzą) w konsekwencji przyjęłam wagę która wyświetliła mi się 3 razy ta sama .. mam nadzieję ,że faktycznie taka jest. Zdemotywowałam się zupełnie a najgorsze ,że chyba wyrzuciłam paragon od tej wagi
a w łazience nie możesz wagi postawić? bo na dywanie to lipa...

Cytat:
Napisane przez jedyyna Pokaż wiadomość
tak ale w ciazy nie mozna moja droga sie ograniczac je sie co chce i kiedy sie chce bo jesli jest takowa ochota to znaczy ze dzidzia sie domaga
ale też nie można przesadzać w ciąży - zbyt duży wzrost wagi też dobry nie jest... max. fizjologicznie to właśnie 10-12kg, gin prowadzący ciąże powinien zwracać na to uwagę
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:23   #1326
klaudia77
Rozeznanie

GG do klaudia77

Cytat:
napewno bedziesz :P hihi my sie o to postaramy zeby kg spadaly na mordke !
hehe no dokładnie a na III fazie jest pięknie, czuję się jak nie na diecie. Tyle można jeść różnych produktów
Fajnie jest tak trochę odpocząć i nałapać na nowo motywacji i sił na dalszą walkę

klaudia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:24   #1327
jedyyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez honiagd Pokaż wiadomość
hej dziewczynki jestem super szczęśliwa bo własnie odebrałam wyniki badań i strasznie mi ulżyło by wyszły super a nawet mi cholesterol spadł tak więc dukam grzecznie dalej
juuuupi super ze wyniki wyszly jak powinny i sie polepszyly dobre wiesci na poczatek dnia jak najbardziej wskazane cieszymy sie z TOBA
Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość

ale też nie można przesadzać w ciąży - zbyt duży wzrost wagi też dobry nie jest... max. fizjologicznie to właśnie 10-12kg, gin prowadzący ciąże powinien zwracać na to uwagę
no wiem kochana ze nie mozna przesadzic ale ciaza sila wyzsza i nic nie zrobisz gdy Ci wiecej kilogramow przybedzie tym bardziej ze to zalezy od kazdego organizmu indywidualnie powiem tak moja siostra przy 2 ciazy przytyla ponad 30 kg i nie dalo sie tego wyeliminowac a wcale nie jadla jakos nie wiadomo ile i nie wiadomo czego! teraz ma sie dobrze i cale kg poszly w zapomnienie
Stary 2011-03-31, 14:33   #1328
anita9005
Rozeznanie

Cytat:
no to z Carrefura polecam Ci tak mieso mielone INDYKPOL SAMO DOBRO Drobiowe , kefir sokólski 0% , serek homogenizowany MAĆKOWY 0% , twaród carrfurowski albo Presidenta 3 krotnie mielony , papryke chilli na wagę do potraw zeby zaostrzyc smak, ryb Ci nie polecam tych na wage bo są niedobre jedynie Makrela jest zjadliwa , tuńczyka w sosie własnym nie pamietam jaka firma , serek wiejski 3% , jogurt naturalny 0% , satino (jesli czujesz taka potrzebe) , herbatę Dilmah Karmelowa jesli chcesz miec smakowe i dobre picie , otreby owsiane sante za 1,99 , twarogi chude do koloru do wyboru, pomidorki koktajlowe bardzo dobre, kalarepka , ogórki kiszone , przyprawy Galeo, kostki rosolowe z mniejsza zawartoscia soli i tluszczu tez sa, slodzik w plynie ,aromaty do ciast i kakao democareno tyle jesli chodzi o carrefour ! a do Lidla masz dostep?

kochana moja zrób sobie badania sprawdz poziom sodu i potasu jak i zobacz czy kreatynine masz w normie a co do wyjazdu to im dluzsze rozstania Tym piekniejsze powroty ta dluga rozlaka utwierdzi Cie w waszej milosci i zobaczysz czasami fajnie jest zatesknic nosek do gory szybko zleci ! milego dzionka i uczelni

dzien dobry slonce milej pracki!
Jasne do Lidla też mam dostęp. WIĘC JAK MASZ COŚ SPRAWDZONEGO FAJNIE BY BYŁO JAK BYŚ NAPISAŁA z góry dzieki
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:37   #1329
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez agusia_1 Pokaż wiadomość
Pamiętam tylko, że miałam ochrzanić Lexie Nie chciała podła mi się przyznać do wagi a tu ją podała
Nie fochuj się
Tutaj się czułam bardziej anonimowo

Taki ladny dzień, poszłabym gdzieś, ale ciągnie się za mną straszliwy kaszel po przeziębieniu... Nie wiem już jak się go pozbyć, czekam aż minie w końcu Spałam 3 godziny i jestem mniej więcej połowicznie żywa
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:39   #1330
anita9005
Rozeznanie

jedyyna a powiedz mi jeszcze słodzik jaki konkretnie ma być ? pamiętasz może nazwę ? i jakie kostki rosołowe ( też jakiejś konkretnej firmy) ? i dzięki moja lista już jest prawie gotowa
Stary 2011-03-31, 14:40   #1331
jedyyna
Rozeznanie

Cytat:
Jasne do Lidla też mam dostęp. WIĘC JAK MASZ COŚ SPRAWDZONEGO FAJNIE BY BYŁO JAK BYŚ NAPISAŁA z góry dzieki
no to lidl tak Jigurt naturalny PILOSC 2,5 %, serek homogenizowany Pilos 3 % , mleko pilos 0,5 %, slodzik cologran , proszek do pieczenia castello na bazie skrobi kukurydzianej, pudding belbake wanilia i czekolada , syrup malina i wisnia w plastikowej butelce, pomidory w puszcze, korniszony na ostro, sledzie w zalewie octwoej i korzennej, tunczyk w sosie wlasnym, koncentrat pomidorowy, kurczak udka piersi i wszystko co z drobiu, watronka,serca ,zoladki, piersi z kurczaka w plastrach wedlinka , makrela wedzona, napoj energetyczny light , pieczaki, papryka, twaroh chudy pilos, przyprawy papryka ostra,slodka do kurczaka , pieprz ziolowy, sol czosnkowa , woda sugaro baniaki 5 litrowe lub butelki 2 litrowe, cola light , herbata dzika roza z czarna porzeczka , mieso wolowe mielone, i chyba tyle jak przypomne cos sobie to dopisze... a jesli chcialabys sie zaopatrzyc w ketchup dietetyczny to w kauflandzie jest DAWTONA FIT pisze o tym bo dlugo szukalam zanim znalazlam...
Stary 2011-03-31, 14:41   #1332
karolinusienka
Zakorzenienie

Dzien dobry
u mnie spadek 0,6 po wczorajszych P
dzisiaj PW juz sie obiadu nie moge doczekać mam pomysł ciekawe czy dobry wyjdzie
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:41   #1333
anita9005
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
super zmian! no laseczka jednym słowem!
ps. - mam takie same majtki

a w łazience nie możesz wagi postawić? bo na dywanie to lipa...

łazienki niestety nie mamy koło pokoju tylko niemal na drugim końcu korytarza , ale już znalazłam na to sposób zdemontowałam jedną półeczkę i będzie służyć jako podstawka do wagi TŻ testował i wtedy działa
Stary 2011-03-31, 14:42   #1334
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
no to lidl tak Jigurt naturalny PILOSC 2,5 %, serek homogenizowany Pilos 3 % , mleko pilos 0,5 %, slodzik cologran , proszek do pieczenia castello na bazie skrobi kukurydzianej, pudding belbake wanilia i czekolada , syrup malina i wisnia w plastikowej butelce, pomidory w puszcze, korniszony na ostro, sledzie w zalewie octwoej i korzennej, tunczyk w sosie wlasnym, koncentrat pomidorowy, kurczak udka piersi i wszystko co z drobiu, watronka,serca ,zoladki, piersi z kurczaka w plastrach wedlinka , makrela wedzona, napoj energetyczny light , pieczaki, papryka, twaroh chudy pilos, przyprawy papryka ostra,slodka do kurczaka , pieprz ziolowy, sol czosnkowa , woda sugaro baniaki 5 litrowe lub butelki 2 litrowe, cola light , herbata dzika roza z czarna porzeczka , mieso wolowe mielone, i chyba tyle jak przypomne cos sobie to dopisze... a jesli chcialabys sie zaopatrzyc w ketchup dietetyczny to w kauflandzie jest DAWTONA FIT pisze o tym bo dlugo szukalam zanim znalazlam...
matko ty znasz cały asortyment lidla
Stary 2011-03-31, 14:44   #1335
jedyyna
Rozeznanie

Cytat:
jedyyna a powiedz mi jeszcze słodzik jaki konkretnie ma być ? pamiętasz może nazwę ? i jakie kostki rosołowe ( też jakiejś konkretnej firmy) ? i dzięki moja lista już jest prawie gotowa
slodzik w plynie sweet top lub sweet gold jakos tak nie jest zdrowy ale dobry do ciasta a careffour to jedyne miejsce gdzie nabylam takowy a kostki rosolowe nie pamietam jakiej firmy ale na opakowaniu jest napisane MNIEJ SOLI , MNIEJ TLUSZCZU i pakowane po 4 sztuki takie mniejsze opakowania z 4 kostkami

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
HEHEH ANO KOCHANA ZNAM ZNAM lidla obadalam wzdluz i wszerz :P wlasnie o glosy dla Ciebie apeluje dzis ostatni dzien glosowania
Stary 2011-03-31, 14:45   #1336
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
slodzik w plynie sweet top lub sweet gold jakos tak nie jest zdrowy ale dobry do ciasta a careffour to jedyne miejsce gdzie nabylam takowy a kostki rosolowe nie pamietam jakiej firmy ale na opakowaniu jest napisane MNIEJ SOLI , MNIEJ TLUSZCZU i pakowane po 4 sztuki takie mniejsze opakowania z 4 kostkami

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

HEHEH ANO KOCHANA ZNAM ZNAM lidla obadalam wzdluz i wszerz :P wlasnie o glosy dla Ciebie apeluje dzis ostatni dzien glosowania
to tak jak ja jestem w nim min 3 razy w tygodniu
dziekuje za wszystkie glosy nadal nie moge uwierzyć, że jestem na 1szym miejscu
Stary 2011-03-31, 14:47   #1337
jedyyna
Rozeznanie

http://http://www.youtube.com/watch?...eature=related

WZIELO MI SIE NA SENTYMENT...
KOCHAM TA PIOSENKE...
MOJ TATUŚ TAK PIEKNIE JA SPIEWAL GRAJAC NA GITARZE!

lat minionych dni minionych zadne modly juz nie cofna... ten na kogo ciagle czeka juz nie przyjdzie pod jej okno...
oj chcialabym cofnac czas...
TATO ja wiem ze zawsze jestes przy mnie

TATUŚ TĘSKNIE I KOCHAM CIĘ ! WIEM ŻE PO TAMTEJ STRONIE CI LEPIEJ ! Twoja na zawsze Mala Misia!

musiałam sie z kims podzielic moimi refleksjami... wtedy mi lżej!
Stary 2011-03-31, 14:48   #1338
anita9005
Rozeznanie

Cytat:
oo ale fajnie dużo łatwiej mi teraz będzie , jesteś kochana ja zmykam na zakupy. Uff jeszcze tylko 1,5 dnia fazy P.
Stary 2011-03-31, 14:48   #1339
jedyyna
Rozeznanie

Cytat:
to tak jak ja jestem w nim min 3 razy w tygodniu
dziekuje za wszystkie glosy nadal nie moge uwierzyć, że jestem na 1szym miejscu
hehe po trupach do celu kochana mowilam ze damy rade! nie ma za co jak moge zawsze pomoge! ja lidla tez czesto odwiedzam !
Stary 2011-03-31, 14:49   #1340
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Nie fochuj się
Tutaj się czułam bardziej anonimowo

Taki ladny dzień, poszłabym gdzieś, ale ciągnie się za mną straszliwy kaszel po przeziębieniu... Nie wiem już jak się go pozbyć, czekam aż minie w końcu Spałam 3 godziny i jestem mniej więcej połowicznie żywa
tabletki emskie - niby taki 'pzestarzały' lek a na kaszel bardzo dobry choć ciężki w 'spożyciu'
Stary 2011-03-31, 14:51   #1341
jedyyna
Rozeznanie

Cytat:
oo ale fajnie dużo łatwiej mi teraz będzie , jesteś kochana ja zmykam na zakupy. Uff jeszcze tylko 1,5 dnia fazy P.
Do uslug hehe milych zakupow
Stary 2011-03-31, 14:56   #1342
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
hehe po trupach do celu kochana mowilam ze damy rade! nie ma za co jak moge zawsze pomoge! ja lidla tez czesto odwiedzam !
jak ja Ci się za tą pomoc odwdzięczę??
Stary 2011-03-31, 14:56   #1343
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
brawoooooo brawooo dobrze ze spadl takie wiadomosci lubimy czytac no zrob mufinki jest duzo mega przepisow
JUż zjedzone, cała rodzina sie zajadała Więc chyba były dobre A foremki polecam, nic nie przywiera wyginam pare razy i siup do buzi.

Cytat:
Dokładnie Robię tylko tam zakupy dukanowe a o tylu rzeczach z opisu jedynej nie wiedziałąm

Cytat:

KOCHAM TA PIOSENKE...

lat minionych dni minionych zadne modly juz nie cofna... ten na kogo ciagle czeka juz nie przyjdzie pod jej okno...

TATUŚ TĘSKNIE I KOCHAM CIĘ ! WIEM ŻE PO TAMTEJ STRONIE CI LEPIEJ ! Twoja na zawsze Mala Misia!

wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:57   #1344
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

http://www.youtube.com/watch?v=6T6L7kpuAm4

dziewczyn y mobilizacja w trymi ga

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:58   #1345
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ISHTAR1986 Pokaż wiadomość
cześć dukaneczki
mialyście racje pięknie nabroilam....wczoraj pierwszy dzien warzyw.....a od piatku czy niedzieli waga nawet nie drgnie zalamka.....
jest cos co moge zrobic zeby zmienić ten stan ?

(PRZYPOMNIENIE : zrobilam 2 raz w zyciu faze uderzeniowa ( 5 dni białka) po której przeszlam do II fazy ( zaczynajac od 5 dni białka) i od wczoraj dopiero warzywka
teraz to już nic nie zrobisz... czekaj.
Cytat:

ale efekty,gratulacje!!!k laski:
Cytat:
tak ale w ciazy nie mozna moja droga sie ograniczac je sie co chce i kiedy sie chce bo jesli jest takowa ochota to znaczy ze dzidzia sie domaga
tak, ale raczej fast foodów się domagać nie będzie:p alkoholu też nie. a od zdrowego jedze nia w rozsądnych ilościach się nie tyje, pisałam tylko, że będę jeść zdrowo 1)dla dziecka 2)żęby nie przytyć za dużo
Cytat:
JA TRZYMAM KCIUKI mimo wszystko zeby zlecialo te 11 kg a nawet wiecej hihi do wesela sie uda! bedziemy Ci mocno dopingowaly na torta weselnego tez chetnie wpadniemy nie dziewczyny? albo i jakas flache weselna by sie wypilo a co do alkoholu to Dzisiaj bede pila i powiem Wam jutro czy mialam KO i ile wypilam i jak sie czulam ;D
ale to nie moje wesele ale bardzo ważnych dla mnie osób

ptak zasrał mi okno. nienawidzę ptaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! , a wczoraj myłam
Stary 2011-03-31, 14:59   #1346
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

czesc i czolem -kluski (dukanowe) z rosolem (z kostki :P )

wkoncu was nadrobilam, az nie chcialo mi sie cytowac tyle naskrobalyscie
jak zawsze wszystkim gratuluje i zycze powodzenia dalej,
dziewczyny zazdroszcze wam 3 fazy

mi dzis caly wzros zszedl a nawet z bonusem wczoraj bylo 73,4 a dzis 72,2 az sie prawie przewrocilam na wadze

zalatwiam dokumenty do obrony i tylko nerwy sobie psuje jednego podpisu nie mam i nie moge oddac pracy :/ a babka zachowuje sie ja jakas ksiezniczka

wlasnie obiadek wszamalam kurczaczek z pieczarkami i do tego warzywka z patelni obżarłam sie straaaasznie

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:59   #1347
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:

KOCHAM TA PIOSENKE...

każdego dnia jest z Tobą i Cie wspiera czuwa nad Tobą ja to wiem!!!!! i już i dumny jest z takiej córy z takiej super osoby jaką jesteś. Takiej pełnej optymizmu i humoru.

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 15:01   #1348
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
teraz to już nic nie zrobisz... czekaj.

ale efekty,gratulacje!!!k laski:

tak, ale raczej fast foodów się domagać nie będzie:p alkoholu też nie. a od zdrowego jedze nia w rozsądnych ilościach się nie tyje, pisałam tylko, że będę jeść zdrowo 1)dla dziecka 2)żęby nie przytyć za dużo

ale to nie moje wesele ale bardzo ważnych dla mnie osób

ptak zasrał mi okno. nienawidzę ptaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! , a wczoraj myłam
pociesze się....na dachu nad moim oknem gniazdo mają jaskółki masakra jakaś jest z nimi mycie okien czeka mnie w przyszłym tygodniu

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
każdego dnia jest z Tobą i Cie wspiera czuwa nad Tobą ja to wiem!!!!! i już i dumny jest z takiej córy z takiej super osoby jaką jesteś. Takiej pełnej optymizmu i humoru.
dokładnie podpisuje się pod tym wszystkimi kończynami
Stary 2011-03-31, 15:02   #1349
201604301943
Konto usunięte

Cytat:

szok!!!!!!!!!
i mobilizacja
my tez tak będziemy!
Stary 2011-03-31, 15:03   #1350
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:

:O
łaaaaaaaaaał ale zmiana :O czasem ogladam ten program na TLC ale srednio ciekawy dla mnie...
ale zmiana babeczki niezla

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości