|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
![]() Cytat:
Ale przystojne z nich chłopy, więc nie szkodzi
|
||
|
|
|
#3422 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Muszę się pochwalić
. 3 kg za mną, jeszcze 2 przede mną )
|
|
|
|
#3423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje!
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
Super, gratuluję
|
|
|
|
#3425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Halucynacya - gratulacje
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nadal tchórze i nie farbuję włosów. Cały czas odkładam na farbowanie u fryzjerki,mówiła że jakimś tonikiem mi zrobi
![]() Dzisiejszy jadłospis: śn: domowy hot dog na szybko (bułka,parówka,ketchup) 2śn: kefir 0%tł. owoce leśne, gruszka,herbata bez cukru O: dwa "schabowe" z piersi kurczaka, 3 ziemniaki z wody, surówka koperkowa, pokrzywa, zielona herbata P i K: chudy twaróg z miodem A jutro chyba zobaczę co pokaże moja waga i centymetr, od 10dni jem wzorowo,ćwiczę,zobaczymy
|
|
|
|
#3428 |
|
Zadomowienie
|
A ja jeszcze dobrze nie zaczełam a prawie skończyłam wróciłam do domu taaaaka głodna a tam mamusiowy obiad: dwa skrzydełka z piekarnika w sosie własnym z ziemniakami i do tego sałata lodowa z kefirem i majonezem...
pięknie ![]()
|
|
#3430 |
|
Raczkowanie
|
czy ktoś mi pomoże?
(( eh.: < ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- czy ktos mi wreszcie pomoże?
|
|
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Eside, wiem, że ciężko, ale musisz starać się opanować te napady jedzenia
|
|
|
|
#3432 |
|
Wtajemniczenie
|
Popieram to co napisała Agniesik
my możemy pomóc Ci ułożyc jadłospis, ale tak naprawdę, to Ty musisz wygrać tę walkę. musisz się mocno zmobilizować i udowodnić sobie,że jesteś silna i że dostosujesz się do planu dnia itp. napisz nam co lubisz jeść, pomożemy Ci ułożyć jakis rozsądny plan działania który przykleisz sobie na lodówce
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
|
|
|
|
#3434 |
|
Wtajemniczenie
|
trzeba zaplanować posiłki tak,żeby nie chodzić głodnym...
![]() dasz sobie radę!
|
#3435 |
|
Raczkowanie
|
ROzmawiałam dziśz mamą,mama powiedziała,że powoli wpadam w bulimię
I to chyba prawda... Ja tak w ogóle nie chcę... Nie chcę tyć jeszcze... Więc konczę odchudzanie,zaczynam normalnie jeść,jak człowiek.przyjdzie moze kiedys takiczas kiedy schudne bez wiekszego wysilku,tak jak kiedys,nei chcialam a schudłam,wiec teraz przytyłam te 3 kg i trudno się mówi.Tylko muszę mieć motywację,aaby nie mysleć o jedzeniu tyle,bo praktycznie teraz ciągle o Nim myslę i martwie sie bardzo z tego powodu i aby sie nie rzucać.Muszę się zmobilizować,jutro tylko kupie sobie chrom,aby nie jesc duzo słodyczy ;p;p;p cwiczenai tez rzucam,jak dojde do siebie to moze wtedy zacznę normalne odchudzanie.Na razie nei chce sie stoczyć , chce zyc normalnie,nei chce aby w moi m zyciu 1 miejsce zajmowało JEDZENIE ! żałuję,że w ogóle brałam się tak za odchudzanie. Mam nadzięję,ze sie ułoży jakoś to.Ale bje sie ze jak zaczne normalnei jesc ,to wraz bd myslala o jedzeniu i sie rzucała,moze potrzeba kilka dni,aby sie ułozyło,jak myslicie? i wtedy bd normalnie? eh... |
|
|
|
#3436 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co sądzicie o galaretce i na to jakiś homo?? np do pracy?
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ogólnie uważam, że odchudzać się można, gdy nie ma zaburzeń żywienia- musisz wyrobić sobie, zmienić w głowie podejście do odżywiania i wtedy zacząć się odchudzać. Zapraszamy jakby coś ![]() Monissskaa, mniam. Jeśli galaretka nie ma dużo cukru to jak najbardziej no i pod warunkiem, że to nie jakaś kupna, bo mają beznadziejne składy. Podrzuciłaś mi pomysł na deser tą galaretką z homo:P |
|
|
|
|
#3438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a mi koleżanka podrzuciła ten pomysł bo właśnie od niej wrociłam i ona sobie coś takiego szykowała na jutro do pracy.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3440 | |
|
Zadomowienie
|
Halucynacya gratulacje
Cytat:
Ja wczoraj nagrzeszyłam. Menu: 7:00 kromę razowca z sałatą, twarożkiem i ogórkiem + parówka + kakao, 11:00 kefir 13:00 chipsy i 2 małe ptysie 17:00 2 kawałki dużej pizzy chicken z sosem czosnkowym + 2 lampki wina Byłam u kumpeli i zamiast pożywny obiad, to tylko jakaś pizza i chipsy i ptysie, ale co tam, nie utyję chyba od tego. Miałam nie jeść pizzy do końca postu, a tu dupa, bo już taka gołdna byłam że musiałam te pizze zjeść. Ale pocieszm się, że ostatnio jadłam 2 miesiące temu eh ten czas leci, a waga nie![]() Dzisiaj będzie bezgrzesznie, bo waga dalej stoi: 7:00 kromka razowca z twarożkiem, rzodkiewką, ogórkiem + jajko + pokrzywa + 2 łyżki otrąb 10:30 pół serka wiejskiego lekkiego z pomidorem, rzodkiewką i papryką 12:30 pół serka wiejskiego lekkiego z pomidorem, rzodkiewką i papryką 16:30 warzywa na patelnię z piersią kurczaka
|
|
|
#3441 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)Cytat:
)Cytat:
)Powiedzcie mi, o co tu chodzi, że waga mi stoi w miejscu?? Zleciał ledwo jakiś 1 kg, a już 2 tyg jem bez grzeszków... Wiem, że muszę się uzbroić w cierpliwość, bo przy zdrowym odżywianiu waga nie poleci na łeb na szyję... no ale ile można czekać? Wczoraj było: 1. owsianka z połówką banana, kostką czekolady i migdałami 2. duża kanapka pieczywka pełnoziarnistego z pastą jajeczną własnej roboty 3. obiad - makaron pełnoziarnisty z sosem pomidorowym po meksykańsku (własnej roboty )4. jogurt naturalny, mandarynka, garść migdałów. Dziś muszę coś wymyślić, bo nie będę jadła obiadu w pracy - mam wolne. Na drogę zapakuję jakiś jogurt, jabłko, kanapkę... ooo, na obiad może pójdę na żuuuurek ) W ogóle dziś jest u nas w browarze Trinny & Susannah, może się przejdę, chociaż pewnie ciężko będzie się tam dopchać..Jutro też mam urlop, rano uczelnia, potem wreszcie umówiłam się do fryzjera... ahh, będzie dzień dla mnie ))
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Eside, kochana
![]() Ja nigdy nie mialam takich problemów z odżywianiem, bardzo lubie jeść, gotować i ogolnie kuchnia to wspaniała rzecz. Ale wszytsko z umiarem mam 54 kg przy 166-168 (nie wiem ile mam wzrostu ) i nie jestem zadowolona z siebie ale to domowe obiadki mnie utuczyly ![]() Mozesz schudnac jedząc normalnie Poszukaj na wizazu odpowiednich watkow o zaburzeniach ktore masz. najwazniejsze że widzisz problem, rozmawialas z mama, warto tez iść do psychologa. Po co jedzenie ma Ci zaslaniac cale zycie? Nie wiem jak to jest, ale walcz z tym a ja w pracy nadal jestem testowana, wczoraj byly 2 kolejne dziewczyny na rozmowe o prace, no coż jedna miala seledynowe tipsy, jest kilka rodzajów kosmetyczek - to byla blondynka z tipsami, wiecie o co chodzi. Wiec przegonilam konkurencje kolejna byla starsza... nie wiem. Jutro teoretycznie zaczynam, zobaczymy chyba zamieszkam z TZ, fazka
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2011-03-31 o 13:03 |
|
|
|
#3443 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Wam
Ewelka - pogoń te dziewuchy Jak to zamieszkasz z TŻem? mów Nam wszystko! A ja dzisiaj na śniadanie zjadłam dwa tosty z serem i pieczarkami i ciągle jestem głodna! Dzisiaj czeka mnie misja przekopania całego pokoju w poszukiwaniu zaświadczenia z pracy. Muszę iść do urzędu się zarejestrować. Ogólnie muszę się dowiedzieć co i jak z becikowym, ehhh.. ile czeka mnie teraz spraw do załatwienia... na przyszly tydzień mnóstwo badań, przeprowadzka to TŻa. Wczoraj oczywiście pokłocilam się z mama...kazała mi sobie znaleźć prace, bo ona nie bedzie mnie utrzymywać i nie da mi nawet grosza na dziecko. Zresztą i tak nic od niej nie chcę. dzisiaj piekna pogoda, ciepło na maxa, a mnie czeka spotkanko z przyjaciółką więc na dziś planuje rajstopki, spódniczke i balerinki + sweterek i skóra.
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
bo ja sie rzucilam na gleboka wode
do duzego miasta za praca sie przeprowadze. A on chce ze mna, troche tak niesmialo, probuje powaznie gadac, ja sobie poradze, jak bede miec prace to wiem ze przy zaangazowaniu sporo zarobie (dla mnie 2 tys. to duzo ) a jemu sie teraz oczka otwieraja ze nie tak latwo sie utrzymac.Jak bede miec umowe, powaznie musimy pogadac. Boi sie mnie puscic do innego miasta ![]() oj a mama to nie ma sie co przejmowac
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2011-03-31 o 14:24 |
|
|
|
#3445 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny.
Eside słuchaj dziewczyn dobrze Ci radzą. Ja na swoim przykładzie mogę Ci powiedzieć że specjalnie nie dbam aż tak bardzo o dietę. Jem sporo tylko zdrowiej. Np nie używam smietany tylko jogurt zamiast mąki zwykłej używam pełnoziarnistej itp. No i biegam. Sport daje bardzo dużo. Agnes cieszę się że wreszcie się wyprowadzisz i będziesz miała spokój. Co to za teksty w ogóle. Moja mama chyba by wcześniej się ugryzła porządnie w język zanim by coś takiego powiedziała. Jutro mój tata ma operację. Ale się martwię. Ewelka ale fajnie. Na swoim jest super. Bynajmniej w moim przypadku to się sprawdza. Moje menu: śn: grahamka z wędliną, masłem, sałatą lodową i rzodkiewką IIśn. kawa i 3 plastry cm ananasa Obiad: zainspirowana monissskaa zrobiłam skrzydełka z piekarnika do tego ziemniaki z wody i ogórek korniszony A teraz jade na zakupy z TŻ Obiecał mi jakiś nowy ciuszek
|
#3446 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelka - no to nic innego mi nie pozostaje jak życzyć Ci powodzenia
Oby wszystko poszło tak jak planujesz Ja też mam nadzieje,że Tż szybko znajdzie pracę, bo wiem,że jego mama mnie zagłaska! Adusia -mam nadzieje,że ta operacja to nic powaznego? Nowy ciuch,mówisz? koniecznie sie pochwal jak coś kupisz ja znikam się szykowac, bo zaraz pędzę na jakiś spacer mmm
|
#3447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w wynajetym pokoju z innymi ludźmi ale mi to pasuje na tym etapie zycia![]() Cytat:
![]() jeszcze kupilam sobie baleriny to juz w ogole
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3448 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Tiaa ubyło, 1kg. ale dobre i to :P
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale mówiła,że to właśnie coś delikatnego.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zasypiałam dzisiaj na wykładach a zaraz czeka mnie popołudnie i wieczór z nauką ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
![]() Poka baleriny :P |
|||||||
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
No w sensie, żeby zrobić galaretkę z torebki, bo są od razu gotowe w pudełeczkach i one są be :P
|
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
monia przesylam Ci swoja energie leeeeeci leci!
jeszcze sie dowiedzialam ze moj ukochany dj znow zawita w Polsce, tym razem Gdank ale swietnie sie sklada, zrobie sobie weekendowe wakacje!
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

Odpadło to co przytrzymuje baterię, ten mały dzyndzel. no i lipa. Myślę nad jakąś lepszą 
)

) i nie jestem zadowolona z siebie 
mów Nam wszystko! 
a zaraz czeka mnie popołudnie i wieczór z nauką