|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
|
|
|
|
|
#1352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(może nie połowę, bo moja połowa wagi startowej to byłoby 39 kg:P)
|
|
|
#1353 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was cieplutko!
![]() Nie było mnie wczoraj i nie mam szans nadgonić zaległości, więc piszę ogólnie :Gratuluję wszystkich spadków ![]() Wszystkim zastojom i wzrostom ode mnie BATY BATY A TY A TY !!! ![]() Stęskniłam się za Wami bardzo Wszystkim tym, którzy niestety są teraz w pracy i nie mogą nacieszyć się tym piękny słońcem, ślę uściski tak gorące jak to dzisiejsze słoneczko Kochane, mój Oskarcio zasypia już 2 godzinę!!! ![]() Nie mam pojęcia, co go dziś napadło!!! Co już się uciszy i myślę, że śpi, on staje na równe nogi i szaleje. Zaraz potem każe się brać na ręce i robi mi demolkę w domu... Ależ mnie dziś umęczy.Na dodatek zaczął mi się @ Leci ze mnie jak ze smoczycy ![]() Przedwczoraj miałam pierwszy raz wzrost po P!!! Byłam w szoku!!! Ale tłumaczyłam to sobie zbliżającym się @ Po wczorajszych warzywkach dziś bez zmian. Obecnie jest 60.8kg. Czuję, że mój organizm walczy o tą magiczną 5 z przodu Mam nadzieję, że lada chwila zobaczę na wadze upragnione 5. Czuję się bardzo lekka Brzuszek spadł i nareszcie mogę bez wysiłki kucać, schylać się i babrać z Oskarciem w piaskownicy. Tylko co chwilę poprawiam portki, bo mi spadają, pomimo, że pasek już na 5 dziurkę zapięty hehe ![]() Od wczoraj zajadam łososia wędzonego na zimno z koperkiem..... ![]() Znalazłam w super cenie, bo za 5,80zł Wcześniej kupiłam sobie z bazylią, ale był potwornie słony, bleeee..... ![]() Pozdrawiam Was cieplutko!c
|
#1354 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1355 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja jestem szczesliwa bo wypowiedzenie cofniete
czyli wracam do pracy dzis bylam w pewnym sklepie spytaco prace i Pani mi zaproponowala 1032zl na reke co 2 weekend pracujacy i zadne premii podziekowalam ladnie i wyszlam
|
#1356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() klask i:
|
|
#1357 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#1358 |
|
Wtajemniczenie
|
prosze Cie ja pracowalam w razem na Kosciuszki (dawna mleczarnia) i w 2007r zarabialam 1200zl plus za 2 niedziele 200zl. To ja za 1000zl nie pojde stac za kase bo mnie szlag jasny trafi!!! i jak szukasz pracy to polecam Ci ten sklep podejrzewam ze tam wiecej placi teraz, ale ciezko czasem psychicznie bo wiadomo placi i wymaga. W stokrotce 3 lata temu dostawalam 1100zl plus premia za nie chodzenie na zwolnienia
|
#1359 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a gdzie to taki łosoś? ;> 2 razy tylko na Dukanie jadłam (raz pieczony i raz wędzony) bo cena mnie poraża....
|
|
|
|
|
#1360 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Cytat:
W której stokrotce pracowałąs? W tej w venusie? A ten sklep razem to nie wiem gdzie dokłądnie jest, zaraz wyjeżdzam na miasto to może sprawdze
|
||
|
|
|
#1361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak w wenusie zwolnilam sie bo kierowniczka mnie wkurzala ale juz jej nie ma ten sklep jest na ul. Kosciuszki 4 kwiaciarnia EWA i za kwiiaciarnia polecam Ci go bo duzo placi ale jak jestes cienka psychicznie to nie idz hehehe ja wytrzymalam 1,5roku ale przez ten okres przewinelo sie tam tyle dziewczyn ze nie pamietam imion ja troche siedzialam na kasie pozniej przy kompie robilam zamowienia . W stokrotce tez zostaw cv tam czesto potrzebuja teraz przed swietami na pewno ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- ja jak mieszkalam w Swidniku to mialam po 2 prace na raz rano o 5 jechalam na targ a od 17 do 2 w sonic pub ( dawna internetowa). Pozniej w razem, stokrotka takze ja bym wolala tam mieszkac
|
|
#1362 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() to jeszcze większa motywacja do kolejnych zmian. A co do tych 10 kg. Dukan mi wyliczył że powinnam jeszcze 6 kg stracić, więc wtedy się okazę jak się bede sama ze soba czuła no i zobaczymy. Bron boshe nie chce przesadzic. zreszta nie chce też żeby 3 faza potem trwała w nieskonczonosc :/ Cytat:
dziekuje bardzo
|
|
|
#1363 |
|
Wtajemniczenie
|
zmykam Olafcio wstal i idziemy na plac zabaw bo kolezanki czekaja Olafka
|
#1364 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy u Ciebie jest Top Market, albo eLde, ja właśnie w nim kupuję, ale widziałam też w innych sklepach typu Społem. Cholercia, wyciągnełam aż opakowanie z kosza na śmieci, żeby sprawdzić firmę hehe - MORPOL. Takie zwykłe opakowanie, złota tacka i folia, bez żadnych nadruków, napisów. Łosoś świeżutki i przepyszny!!! Właśnie zeżarłam całego Mniam..... ![]() Cytat:
A....chciałam Wam tylko napisać coś odnośnie tych zazdrośników, co nie mogą patrzeć na nasze nowe zgrabne ciałka dzięki dukanowi ![]() Żona mojego szwagra, jak zobaczyła mój opis na GG, że a to 5 kilo mniej, a to już prawie 6 mniej, nie wytrzymała napięcia i dziś też sobie ustawiła opis "Chudniemy i kwitniemy" Buahaha! Laska całe życie była o mnie zazdrosna, zawsze mi wprost o tym mówiła. To w ogóle takie prymitywne stworzonko jest i wolę ją trzymać na dystans. Ostatnio nawet tak ukradkiem mnie oblukała, czy ja oby nie skłamałam tym opisem, że chudnę haha ![]() No cóż, mam takie powiedzenie "ZAZDROŚĆ INNYCH JEST DLA MNIE NAJPIĘKNIEJSZYM KOMPLEMENTEM"
|
|
#1365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana pieknie ja Cie krece ale mnie zmotywowalas cwiczysz?![]() klask i:
|
|
#1366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne jest to, że można swoje produkty wprowadzać, no i że jest bezpłatna ![]() A co będzie z moimi stopami jeśli nie planuję wesela? Będę taka okaleczona już zawsze chodzić? ![]() Cytat:
Co robisz w niedzielę? Ma być ładna pogoda i przejechałabym się do Powsina, a TŻ chyba nie da się namówić, bo będzie wolał popracować A mnie tak ciągle nosi ![]() Cytat:
Dziewczyny gdzie kupujecie te kostki rosołowe Nigdzie ich nie mogę znaleźć ![]() Dominic, z których dokładnie okolic Warszawy jesteś? Wyglądasz mi strasznie znajomo Kurczę, umyłam okna od zewnątrz, czyli najcięższa robota załatwiona, ale nie chce mi się ich myć od wewnątrz Na razie siedzę i patrzę na bałagan Dobrze że TŻ wróci dziś bardo późno
|
|
|
#1367 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1368 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Chyba wiem o który sklep razem ci chodzi. Właścicieli znam bardzo dobrze, moja rodzina.... Sonic pub'u już nie ma był na jego miejsce ciuchland ale też już zamknięty. |
|
|
|
|
#1369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki, podrzućcie proszę jakieś fajne linki do sklepów internetowych z ciuszkami dla nas ![]() Chciałabym sobie kupić jaką fajną wiosenną sukienkę, albo wiosenne tuniki do leginsów, a nigdzie w necie nie widzę nic ładnego. Ma być w miarę tanio, z szybką przesyłką
Początek 13.02.2011 66,1 kg ![]() ![]() II faza od 18.02.2011...... 05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!! 05.07.2011 początek III fazy 120dni III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg Edytowane przez dominic_sz Czas edycji: 2011-03-31 o 15:42 |
|
|
|
|
#1370 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Dziękuje Haha, dobrze napisałas - nie wytrzymała napięcia U mnie większość moich kolezanek chudych to nie ma mi kto zazdrościć ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
www.asos.com Wiem, że nie za tanio ale te ciuchy są boskie i wysyłka darmowa Przynajmniej była...
|
||
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(serio, strasznie znajomo wyglądasz ) Ale w sumie z podobnych stron pochodzę (Mińsk Mazowiecki) ![]() Poszukaj na allegro, czasem można wynaleźć naprawdę fajne rzeczy zqa nieduże pieniądze ![]() Ja szczerze mówiąc mało co kupuję w normalnych sklepach Jakieś 90% rzeczy mam z sh, w moim rodzinnym mieście jest ich mnóstwo Na dodatek super rzeczy można w nich znaleźć ) i to niekoniecznie w dniu dostawy
|
|
|
#1372 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, uciekam, mąż wrócił, lecę mu obiadek robić i szykuje się do pracy
![]() Kiss kiss
|
#1373 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczeta az milo czytac o spadkach i nowych cudnych figurach
![]() zastoj poszedl precz wiec i mnie sie milej duka
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
|
|
|
#1374 |
|
Wtajemniczenie
|
hej,mam sprawę do Was... kupiłam w biedronce kabanosiki z kurczaka, 100% mięsa!:P wędzone. mają 18% tłuszczu, no ale w mięsach nie patrzymy na tłuszcz... więc jak myślicie, można? nie mówię, że codziennie, i całą paczkę ale np. 1 kabanosika? (jakby co to TŻ zje,ale mam na nie ochotę
)
|
|
#1375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobre? ale zbieg okoliczności,że podjadasz właśnie może zjem sobie na kolację do pomidorka![]() idę sprzątać meiszkanie
|
|
|
#1377 |
|
Rozeznanie
|
jolkah
laska ! zmiana niesamowita --> gratki ogromne dla Ciebie a ta babeczka z you tuba... widziałam to kiedyś już, ciekawe czy jej żadna skóra nie została, albo ją trochę "poprawili" ale generalnie całkiem inna osoba ! ja też tak chcę ![]() lecę dziewczynki, spakuję się posprzątam i do domciu o 19.40 |
|
|
|
#1378 |
|
Rozeznanie
|
BUUUUZIAKI SLONECZKA MOJE
![]() ![]() ![]() ![]() SZYKUJE SIE NA IMPREZE ;D trzeba zrobic sie na DZIUNIE NAJLEPSZA W MIESCIE HAHAHAAH heeeeeeeeej dziewczyny w gore biusty bo nadchodzi dzien rozpusty! ;*
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Chcialabym do was dolaczyc, na pewne bede was poczytywac. Jestem od wczoraj na Dukanie. Wczesniejsze podejscie nie wyszlo, ale widocznie to nie byl moj czas. Na razie sie wdrazam i pewnie jeszcze troche bledow robie. Szukam przepisow, pomyslow, i motywacji. Jak ogladam wasze zdjecia, jestem zachwycona efektami i serdecznie wam gartuluje ![]() Mam nadzieje, ze przygarniecie mnie do swojego grona. ![]() Chcialabym zrzucic okolo 10 kg. Przyznam, ze nie wiem ile dokladnie waze w tym momencie dązę do ok 50 kg... mam 160cm
|
#1380 |
|
Zadomowienie
|
jolkah !! Kochanie ! Znowu kopara mi opadła !
![]() Patrząc na Twoje zdjęcia po prostu chce się dalej trwać na dukanie Pięknie Super !!No lacha się robisz nie z tej ziemi ![]() A ja się właśnie najadłam omlecikiem z wędlinką i koncentratem - nie chciało mi się piec,to zrobiłam a'la pizzę ![]() Brzusio boli od @,ale pociesza mnie fakt,że być może po okresie zobaczę 5 z przodu Już straaasznie nie mogę się doczekać,bo jeżeli przekroczę 58 kg to z kolei przekroczę granicę najmniejszej wagi od jakichś 5 lat
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

(może nie połowę, bo moja połowa wagi startowej to byłoby 39 kg:P)

Ależ mnie dziś umęczy.

klask i:

SUPER WYGLADASZ!
- MORPOL. Takie zwykłe opakowanie, złota tacka i folia, bez żadnych nadruków, napisów. Łosoś świeżutki i przepyszny!!! 

Nigdzie ich nie mogę znaleźć
Haha, dobrze napisałas - nie wytrzymała napięcia