Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. 19 33,33%
Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. 23 40,35%
W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. 2 3,51%
W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. 0 0%
Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. 5 8,77%
Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. 1 1,75%
Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. 0 0%
Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. 5 8,77%
Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. 1 1,75%
Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-31, 13:35   #2551
Lilkaa82
Rozeznanie

Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

Ja tez odpisuję na raty

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
dziewczyny ja już wróciłam od lekarza .... synuś rośnie prawidłowo, wszystko jest ok, szyjka też dobrze, na te napięcia brzucha mam brać Asmag i ewent no-spe ................ zdj dzidzi nie mam , nie dał mi, a szkoda ..... ale jestem mega szczęśliwa że dobrze wszystko

Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
jutro mam USG polowkowe. Trzymajcie kciuki, ciekawe czy to faktycznie dziewczynka?

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Pytanie: jak odróżnić zwykle kopniaczki od czkawki? Jak się czuję czkawkę dziecka?
Czkawka to takie slabe miarowe pukanie w brzuchu to nie kopniaki ani szturchniecia tylko takie pyk pyk w raczej rownych odstepach czasu moja dzidzia ma czesto czkawke hehe

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Hehe ja mam jeden listek z witaminami położony na stoliku i patrzę na niego codziennie kilkanaście razy ale zawsze wieczorem się zastanawiałam czy wzięłam czy nie I od jakiegoś czasu moje witaminki wyglądają tak ale przynajmniej wiem czy witamina wzięta czy nie
Ja tez mam sposob na leki w nocy zeby na śpiocha nie zazyc dwa razy leku na skurcze bo mam we fiolce wiec mam pudeleczko takie trojdzielne i podpisalam na kawalku plasterka godziny i wieczorem sobie wkladam na 23, 3, i 7 rano

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Zjadłam wczoraj truskawki z jogurtem i cukrem, dosłownie 5 sztuk i rano mi dzisiaj wyskoczyły plamy na twarzy. Pewnie uczulenie, chociaż nigdy nie miałam. Trudno ;p dobrze, że nie trąd ;p
Ja mam truskawki w lodowce pozniej sobie zjem z bita smietana mam nadzieje ze zadne uczulenie mnie nie dopadnie ale kto wie

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 13:35   #2552
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Odpisał mój kontahent z Allegro: "...niewiem czemu ale aukcję miałam wystawioną za 30zł kup teraz niewiem dlaczego mam to sprzedać za 5,24. jeden ciuszek nawet tyle nie kosztował głupia czapeczka która tam jest kosztowała 9zł i myśli pani ze ja tyle ciuchów sprzedam za 5zł smieszne . nawet żaden spor mi nie powie ze mam sprzedac za 5 zł. ino pieniądze mi wpłyną na konto odeslę je spowrotem . przykro mi ale ciuszki już sprzedałam za 30zł..." No comment
Negatyw i tyle! Nic innego nie możesz zrobić, bo za jedną taką akcję allegro go raczej nie zawiesi. Po prostu będzie miał tego nagatywa...
Stary 2011-03-31, 13:40   #2553
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
nareszcie juz jutro wizyta i niech tylko dzidzia sie zle odwróci
najedz sie jakiejs czekolady niech bedzie ruchliwa do podgladania doopki

daj prosze linka do tej patelni
muszę dzisiaj kupić coś słodkiego żeby mieć w torebce
link do patelni

http://allegro.pl/patelnia-ceramiczn...491629657.html
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 13:40   #2554
83monia
Zakorzenienie

karolinee - ja czuje nie tyle mocniej co czesciej. nie raz na jakis czas tylko obtłukuje mnie ciagle tak samo w tym samym miejscu ale strasznie długo

pieleszka - vo ja na to poradze ze nie moge sie powstrzymac by nie napisac albo nie powiedziec jakiejs głupoty... kolezanka w pracy mi dzis mowi ze wlasnie na gg jakis Max ją na gg molestuje (czeeeesc, porozmawiasz ze mną, poznamy się lepiej?) to kazalam jej napisac "czeeesc, nazywaj mnie Kruszynką, mam 200 kg i od pół roku jestem na ostrej diecie. czy pomożesz mi zrzucić pare kilo? " jakimś trafem nie odpisał już...

jestem w 2giej ciazy ale nadal NIE WIEM JAK WYCZUC CZKAWKE

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2011-03-31 o 13:42
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 13:41   #2555
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Odpisał mój kontahent z Allegro: "...niewiem czemu ale aukcję miałam wystawioną za 30zł kup teraz niewiem dlaczego mam to sprzedać za 5,24. jeden ciuszek nawet tyle nie kosztował głupia czapeczka która tam jest kosztowała 9zł i myśli pani ze ja tyle ciuchów sprzedam za 5zł smieszne . nawet żaden spor mi nie powie ze mam sprzedac za 5 zł. ino pieniądze mi wpłyną na konto odeslę je spowrotem . przykro mi ale ciuszki już sprzedałam za 30zł..." No comment
Tak tak zgadzam się z blondynkapoznań. Piszesz skargę i dodajesz te meile co ci wysłała i blokują jej konto. Napewno już nic nie kupi i nie sprzeda na allegro
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 13:42   #2556
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
zaneta - bo ja tez mam w planach rozpoczac sezon na działce...grill jeziorko itp. juz nie moge sie doczekac jak tylko tato nie zmieni zdania.....wtedy pojedziemy w piątkę mama ,tato ja, mąz i nasz synek
NO to u Nas się to będzie nazywało sezon ogórdkowy
Już mi ślinka cieknie jak sobie pomyślę o karczku, kiełbasce, sałatce mmmm.CO jest jeszcze dobrego na grilla?!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 13:47   #2557
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Ale do rzeczy,
jak na złość co raz częściej się u mnie słyszy o włamaniach,
wczoraj gdzieś na parterze ukradli laptopa i biżuterie,
wcześniej gdzieś do domków sie wkradli
Od razu pomyślałam że pewnie
jakbym poszła do góry po pieniądze
to dół bym miała okradziony...
...
A plany na weekend, wiem tyle że w niedziele grill
Trzeba być czujnym, w taki sposób ludziki sprawdzają kogo i o której nie ma w domu. A ja kasy nie daję takim tuptusiom, wole wpłacić na konto jakiegoś potzrebującego dziecka, a nie dla zaczerwienionego nochala!

Grill??? Ale Wam fajnie!

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja bym radziła abyś te maile zostawiła i wysłała je do allegro.I opisała co i jak
Trzymam, trzymam. Wszcznę spór na Allegro ale w sąd to już mi się nie chce bawić. I baba negatywa na bank dostanie. Ciekawe jak ona mi zwróci kase skoro ja płaciłam przez Płacę z Allegro więc raczej nie powinna znać nr mojego konta :P
Ale humor mi dopisuje, bo mi koleżanka pakę dla dziewczynki obiecała po swojej małej Miło

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Przyznaję się bez bicia - nadrobiłam pobieżnie, odkąd jestem w Olsztynie, nie mam na nic czasu
...
Wygadałam się i jest mi lepiej
...
a propos ruchów mam pytanie do tych, które już czują, bo jedna rzecz mnie zastanawia... Ja czuję małą codziennie, w sumie wcześnie czułam bo ok 18 tc już, ale myślałam, że z tygodnia na tydzień jej ruchy będą coraz silniejsze, a teraz jestem w połowie 22 tc i siła jej ruchów właściwie się nie zmienia... No czasami zasunie jeden mocniejszy kopniak, ale reszta taka sama jak np. w 18 tc. Martwi mnie to trochę... Wiem, że rośnie i wsio ok u niej bo przecież niedawno mieliśmy połówkowe, ale tak mnie to zastanawia... Macie podobnie????
A wiesz może gdzie w Olsztynie jest jakaś hurtowania z gadżetami dla maluchów (wózki itp)? Wybieramy się w weekend i może zaskoczymy poogladać co i jak, bo u nas tylko 1 sklep z takimi gadżetami jest...
Ludziom się nie chce przepuścić ciężarnej, bo czasu nie mają, szczególnie emeryci....
Co do ruchów to ja mam tak samo ja Ty - od 18 czuje ruchy, a teraz 22 leci i w zasadzie nic się nie zmieniło, ani częstotliwość, ani nie są silniejsze. Wczoraj lekarz nic nie mówił, że mała się słabo rusza czy cooś, więc widać spokojne dziewczyny nosimy
Nie martw się!

I SweetAngel będzie miała grilla...
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 13:49   #2558
BABONIK
Zadomowienie

wodaqua-nie popuśc jakiejś głupiej babie!!!!!!!!!! to śmieszne co napisała.... allegro pociągnie ją za to zawieszeniem konta

Blondynka,Aga za wizyty by dzieci się nie pochowały i jednak zechaciały pokazac co tam skrywają

Brumek gratuluję ruchów

SweetAngel-ja mam quinny,Zanka też i wydają się byc rewelacyjne choc mój speedy to jest potężny,ale bardzo skrętny i łatwy w prowadzeniu.

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 13:56   #2559
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba być czujnym, w taki sposób ludziki sprawdzają kogo i o której nie ma w domu. A ja kasy nie daję takim tuptusiom, wole wpłacić na konto jakiegoś potzrebującego dziecka, a nie dla zaczerwienionego nochala!

Grill??? Ale Wam fajnie!
Dokładnie, a słyszę co raz więcej właśnie że ludzie najpierw sprawdzają
wypytują co i jak,
a potem się okazuje że jest okradzione mieszkanie (odpukać)
Dobrze, że nawet pieniędzy nie miałam!

Tak,,tak Grill ma być 22 st u Nas więc na pewno to wykorzystamy

~~*~~

Moja kuzynka właśnie napisała mi że w szpitalu leży jest chyba 28 tyg ciąży. Miała za wysokie ciśnienie i zostawili ją na obserwacji

Stary 2011-03-31, 13:56   #2560
Lilkaa82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Rany boskie!!! Ruszył się znowu!!! Teraz tak wyraźniej, więc jestem pewna
bosko

Cytat:
Witajcie po wizycie
Mała rośnie jak trzeba, waży 451 g, kosci, brzuszek i główka pomierzone i all is ok Serducho też oglądaliśmy, szkoda tylko że pinda się tyłkiem odwróciła i buziaka nie widzieliśmy... A moja szyjka dluga i zamknięta

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
dziewczyny a powiedzcie w którym okresie nie brałyście kwasu foliowego
bo nie spytałam ostatni gina i sama juz nie wiem??
Mi lekarka kazala odstawic kwas foliowy kiedy mi sie pogorszyla morfologia i zapisala mi wtedy witaminy (pregnaPlus) i one sa juz z kwasem foliowym. Biore je caly czas zgodnie z zaleceniem ginki

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
mam do Was pytanko: oprientujecie się czy jak idę do diagnostyki to muszę mieć swoją glukozę, czy oni sami mają???
Ja u siebie w Diagnostyce nie misialam nic kupowac dali mi tam na miejscu swoja glukoze i rozpuscili

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...

Edytowane przez Lilkaa82
Czas edycji: 2011-03-31 o 14:07
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 13:56   #2561
ela_84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
nasz wozek ma regulowane podparcie w gondoli
i kciuki za okazje w komisie
Dziękuję przydały się Znalazłam Jedo Bartatina, coś takiego: http://allegro.pl/2w1-bartatina-2011...520512552.html tylko o połowę taniej. Kolory takie sobie, brązowo-bżowy w kółka, ale wózek na paskach, z pompowanymi dużymi kołami, na zimę i na nierówności będzie dobry, ma wielką gondolę i łatwo podbija. Później kupiłabym lekką, porządną spacerówkę. Co myślicie o tym wozie? Tylko nie wiem, czy to jest kompatybilne z fotelikiem maxi cosi:/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 13:58   #2562
sygine
Zadomowienie

No to zrobiłam sobie spacerek i obejrzałam tego boldera sn, ale niestety ecoline nie mają i mieć nie będą, chyba że sprowadzą na zamówienie Ale jakoś te trzy które stały w sklepie do mnie nie przemówiły. Po pierwsze brzydkie kolory - różowy, czerwony i taki mdły zielony, a po drugie to spawy na stelażu takie, jakbym ja sobie wzięła rurki i pospawała ze sobą, więc chyba jednak zostaniemy przy jedo fyn Oczywiście jest jeszcze opcja, że namówię mojego P. i pojedziemy sobie do Poznania wózki pooglądać... W ogóle to mam teraz dylemat czy nie kupić tylko gondoli na początek, bo później i tak chcemy kupić x-ladera x-run
A pogoda u mnie się taka piękna zrobiła, że aż do domu wracać się nie chciało ze spacerku, ale mężusiowi obiad trzeba uszykować
No i chyba właśnie poczułam czkawkę u mojego Mlodzieńca, bo parę razy regularnie w jednym miejscu się poruszył a teraz znowu spokój
Stary 2011-03-31, 13:58   #2563
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
A wiesz może gdzie w Olsztynie jest jakaś hurtowania z gadżetami dla maluchów (wózki itp)? Wybieramy się w weekend i może zaskoczymy poogladać co i jak, bo u nas tylko 1 sklep z takimi gadżetami jest...
Ludziom się nie chce przepuścić ciężarnej, bo czasu nie mają, szczególnie emeryci....
Co do ruchów to ja mam tak samo ja Ty - od 18 czuje ruchy, a teraz 22 leci i w zasadzie nic się nie zmieniło, ani częstotliwość, ani nie są silniejsze. Wczoraj lekarz nic nie mówił, że mała się słabo rusza czy cooś, więc widać spokojne dziewczyny nosimy
Nie martw się!
No właśnie nie wiem za bardzo, ale na pewno się zorientuję w temacie, bo raczej wózek np. będę chciała kupić w Ol., bo myślę, że w Wawie może być drożej

Dzięki za odpowiedź dot. ruchów faktycznie, wygląda na to, że spokojne nasze malutkie są, oby takie zostały po urodzeniu

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:00   #2564
BABONIK
Zadomowienie

Scio-super zakup z tym wózkiem,wygląda na bardzo zadbany racja,nie ma co przepłacac-chyba że się miły sponsor znajdzie ja też kupiłam używany 3 w1 i zapłaciłam 770zł i jestem zachwycona zakupem

Zanetaa- no nie wiem co poradzic,ja zdecydowałam się na 3 w 1

wiecie co się okazało? zrobiłam badania, magnez mam w najniższej ... prawdopodobnie dostałam skurczu ścięgna w karku i stąd ten ból. dziś szyja już lepiej,ale ból był niemiłosierny. Lekarz mi zlecił Kalipoz i MagneB6.Czy ktoś bierze MagnezB6?moja teściowa mówi,że nie polecany MagnezB6 w ciąży

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:01   #2565
Marina1
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki!

Raz jeszcze- dzięki Wam za miłe slowa ! Macie rację, ciąża nie trwa wiecznie i byle do czerwca.
A dziś rano pojechałam do miasta zapisać się ni wizyte wieczorem do gina, bo mnie niepokoją te skurczowe bóle brzucha...
I mam na 20.15 i proszę, trzymajcie za mnie kciuki, a wiem, że Wasze łapki mają jakąś moc jak juz wracałam z rejestracji zahaczyłam o targ i kupiłam sobie fajne buty na teraz, takie jazzówki,za 35 zł na odstresowanie małe.

oliweczka, ehh wiem co czujesz, ale poczytaj sobie, co mi dziewczyny odpisały, pomoże

Gratuluję poczucia ruchów!

A i widzialam, ze jedna z Was kupiła bardzo fajny wózek!

A co do rozmowy z mężem, no cóż, jak przyszedł z pracy poszedł spać, a dziś rano o 6 do roboty też od razu i tyle go widziałam...ale nie poddam się!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2011-03-31 o 14:02
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:03   #2566
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Co prawda jest to pytanie do Karoliny, ale może i ja coś podpowiem

Ja wiem o jednej dość sporej hurtowni na Wyszyńskiego koło kościoła Chrystusa Odkupiciela Człowieka

http://www.maluszek.olsztyn.pl/

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:10   #2567
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
A dziś rano pojechałam do miasta zapisać się ni wizyte wieczorem do gina, bo mnie niepokoją te skurczowe bóle brzucha...
I mam na 20.15 i proszę, trzymajcie za mnie kciuki, a wiem, że Wasze łapki mają jakąś moc
Będzie ok.

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:10   #2568
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Co prawda jest to pytanie do Karoliny, ale może i ja coś podpowiem

Ja wiem o jednej dość sporej hurtowni na Wyszyńskiego koło kościoła Chrystusa Odkupiciela Człowieka

http://www.maluszek.olsztyn.pl/
Mi też ta informacja się przyda dziękować

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:11   #2569
SweetAngel1984
Zadomowienie

babonik - te wózki sa przesłodkie i wydaja sie mega wygodne.....

zaneta - ja na grilla szykuje karkówke, kaszanke, kielbaske biała, kurczaczka,sałatke ziemniaczaną (koniecznie) może jakieś szaszłyki moja mama robi jeszcze ziemniaki z grila nadziewane boczkiem i czosnkiem...... do tego zawsze było zimne piwko, ale w tej sytuacji zadowole sie soczkiem

marina - bedzie dobrze glowka do gory trzymam kciuki

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-03-31 o 14:14
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 14:16   #2570
83monia
Zakorzenienie

babonik - ja biore MgB6

grill

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:22   #2571
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
dziewczynki z tyymi plamami to tez tak mam ale po kilku dniach znikają
ale czasmi to wstydze sie w pracy pokazywać
to chyba plamy hormonalne, w ciąży dosyć częste - u mnie odpukać nie pojawiają się

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:22   #2572
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
babonik - ja biore MgB6

grill
ja też biore MgB6
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:25   #2573
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
A ja już po praniu, gotowaniu i pieczeniu Tylko ogarnięcie chaty mi zostało.

ja też poprałam ciuszki dla Julki bo wczoraj już mi się nie chciało, byłam na zakupach, ugotowałam obiad - barszcz czerwony z ziemniaczkami i jajkiem a dla małża co barszczyku nie lubi będzie reszta gulaszu z wczoraj z ziemniaczkami

A tej babce nie podaruj - opisz sprawę i prześlij do allegro bo mnie się zdaje że baba ściemnia że już sprzedała ciuszki za 30zeta. Chce się sianem wykręcić i tyle

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 14:25   #2574
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość

Zanetaa- no nie wiem co poradzic,ja zdecydowałam się na 3 w 1

wiecie co się okazało? zrobiłam badania, magnez mam w najniższej ... prawdopodobnie dostałam skurczu ścięgna w karku i stąd ten ból. dziś szyja już lepiej,ale ból był niemiłosierny. Lekarz mi zlecił Kalipoz i MagneB6.Czy ktoś bierze MagnezB6?moja teściowa mówi,że nie polecany MagnezB6 w ciąży
Ja chyba też kupię 3w1 nie będę kombinowała. Spacerówka ma gdzie stać więc nie będzie sprawiała problemu
CO do MGB6 Ja go brałam przed ciążą, bo skurcze mnie łapały w łydce i wystarczy że brałam je codziennie przez jakiś czas i mi przeszło, wiem tyle że witamina B6 jest przy MG ponieważ szybciej przyswaja magnez.
A Aspargin magnezowy? Mi teściowa w sumie też poleciała Aspargin, że niby lepszy, choć wcześniej go nie brałam...

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość

A co do rozmowy z mężem, no cóż, jak przyszedł z pracy poszedł spać, a dziś rano o 6 do roboty też od razu i tyle go widziałam...ale nie poddam się!
Pewnie, że się nie poddawaj, chłop też pewnie zmęczony że ledwo co wróci z pracy to zaraz musi do niej iść... przesrane.
A jak chłop zmęczony to marudny chociaż u mojego męża te zmęczenie w inną stronę działa :x jest pełen energii :x

Trzymam kciuki
MUSI BYĆ DOBRZE!

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
zaneta - ja na grilla szykuje karkówke, kaszanke, kielbaske biała, kurczaczka,sałatke ziemniaczaną (koniecznie) może jakieś szaszłyki moja mama robi jeszcze ziemniaki z grila nadziewane boczkiem i czosnkiem...... do tego zawsze było zimne piwko, ale w tej sytuacji zadowole sie soczkiem
Ty jesteś niesamowita i dam rękę uciąć że prawie wszystko wyląduje w Twoim żołądku Oj kochana jak Ja Cię uwielbiam taka moja bratnia dusza, bo czuje że jesz tyle co Ja
U mnie pewnie będą piersi, karczek który przyrządza tylko teść kiełbaski drobiowe. Ja mam ochotę na sałatkę grecką i jeszcze na sałatę z sosem czosnkowym moja teściowa coś wspominała właśnie o ziemniaczkach, może będą. Ja myślałam o czymś takim innym jakieś skrzydełka z kurczaczka Oooo to będzie dobre

Ja zrobiłam lasanie gołąbkowa i normalnie dobra jest

Stary 2011-03-31, 14:28   #2575
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Podrzemałam trochę,
lasania gołąbkowa zrobiona

A plany na weekend, wiem tyle że w niedziele grill
ja kupiłam kapustę, ryż i przecier do gołąbków, mięso mam w zamrażarce.
A swoją drogą kapusta strasznie droga u mnie - za średnią główkę zapłaciłam prawie 10zł ważyłą 2,6kg a cena 3,50 za kg szok po prostu

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Ja czuję małą codziennie, w sumie wcześnie czułam bo ok 18 tc już, ale myślałam, że z tygodnia na tydzień jej ruchy będą coraz silniejsze, a teraz jestem w połowie 22 tc i siła jej ruchów właściwie się nie zmienia... No czasami zasunie jeden mocniejszy kopniak, ale reszta taka sama jak np. w 18 tc. Martwi mnie to trochę... Wiem, że rośnie i wsio ok u niej bo przecież niedawno mieliśmy połówkowe, ale tak mnie to zastanawia... Macie podobnie????
ja też tak ma że rzadko czuje malutką jakoś mocniej a jak już się rozkręci to w najmniej odpowiednim momencie jak siedze na zajęciach. Mnieteż czasem zasadzi mocniej a tak to delikatne gmeranie tylko. Więc nie ma się co stresować

Stary 2011-03-31, 14:29   #2576
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja biore Aspargin (a raczej brałam, bo od miesiąca się kurzy, ale musze wrócić, bo mnie dziś w nocy okropny skurcz w łydce złapał), mi aspargin polecił gin przy tabsach jak miałam skurcze.

Dziękuje wszystkim za miłe łowa odnośnie wózka

I wstawiam obiecane zdjęcie prezentu od wizazanki

sygine jeśli planujesz zakupi innej spacerówki, to ja bym wzięła na Twoim miejscu jakąś nierogą gondolke samą, nie 3w1

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:31   #2577
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
muszę dzisiaj kupić coś słodkiego żeby mieć w torebce
ja przed usg połówkowym zjadłam dużą princesse i mała wierciła się tak że gin pytał co jadłam przed wizytą że mu tak uciekała spod głowicy usg i nie mógł jakichś tam organów obejrzeć tylko czatował aż się obróci dobrze bo się tak wierciłą i odwracałą na wszystkie strony

Stary 2011-03-31, 14:35   #2578
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
ja kupiłam kapustę, ryż i przecier do gołąbków, mięso mam w zamrażarce.
A swoją drogą kapusta strasznie droga u mnie - za średnią główkę zapłaciłam prawie 10zł ważyłą 2,6kg a cena 3,50 za kg szok po prostu

-
Ja dałam 8 zł i też byłam zszokowana że tak drogo
ale badziewiata bo nie chciały mi odchodzić liście od główki
Ale lasania też jest dobra

Stary 2011-03-31, 14:36   #2579
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

skleroza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg od patusi1.jpg (51,9 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg od patusi 2.jpg (41,3 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg od patusi 3.jpg (36,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg od patusi 4.jpg (132,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg od patusi 5.jpg (79,7 KB, 30 załadowań)

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:41   #2580
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Scio super wózek, i za takie pieniądze .... a prezencik fajniutki, słodnie ciuszki

Beatka a Ty gdzie chodzisz do lumpka w mielcu? może byśmy się spotkały gdzieś i coś poszukały razem?

dziewczyny te które biorą ASMAG, to bierzecie forte czy zwykły?

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości