|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
Miss ale chętnie sama ją przeczytam
Co do Twojego Tż... Daj mu szansę Może boi się Tobie powiedzieć, że jeszcze nie czuje się gotowy do takiej decyzji? Może trzeba do całego tego tematu podejść z innej strony? Nie skreślaj go Kochana tylko spróbuj dalej motywować ![]() Cytat:
Miałam podobne myśli w dzieciństwie jak ty Ale bardziej na zasadzie "czy nie może być tak, że danego dnia danego miesiąca o danej godzinie dostanę np pół godziny okresu? I wtedy spokojnie sobie siądę na kibelku, poczekam pół godzinki, a później wielki spokój"? Aluś przecież nigdzie nie jest napisane, że masz mieć krótką kieckę ledwo za tyłek! Ty przestań się martwić bo zepsujesz cały efekt siebie w tej kiecce! Jak będziesz latać jak jakiś zmarnowany kotek na tej imprezie w takiej sukience to własnoręcznie przemówię Ci do rozumu przez trzecie ucho! ![]() A jak pasek będzie się rozwiązywał to na czas imprezy można go lekko zszyć przy wiązaniu i tyle Ta wstążka nie
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
A w takich normalnych sklepach krawieckich mozna dostac kawalki materialu? Takiego szyfonu na przyklad? Czy trzeba do jakis hurtowni jezdzic? Bo pamietam kiedys byly sklepy, w ktorych cale bele leżaly, ale czy nadal tak jest to nie wiem
i mozliwe, zeby zamawiajac z allegro bylo 0 zł za dostawe? tak jak w tej aukcji co wam pokazalam??
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie jakbym cwiczyla to by szybciej szlo ale no.. zebrac sie ciezko![]() a Bjuti, bo pisalas o tych glinkach, i ze najlepiej kupic w aptece. wiec jak poprosze w aptece o maseczke z glinki to dadza mi jakas inna niz taka drogeryjna? lepsza?
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie wybiore w poniedzialek chyba do apteki zapytam po tą glinkę jak bede miec wolne w końcu
![]() Zmykam już pomału bo zostalo mi 25 minut pracy ![]() Dobranooc wszystkim
|
|
#2825 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
Miss, to przykre co wygaduje Twój TŻ. On zna twoje poglądy na dane sprawy? Wie, że nie dasz się usadzić w domu z dziećmi i garnkami? A teraz jak jest? Pomieszkujesz przecież u niego - swoją wizje realizuje? Jeśli tylko gada, a nie robi, trzeba przymknąć oko - najarał się książką i oto efekty. Jeśli robi to faktycznie jest nad czym się zastanawiać, ale póki nie porozmawiacie na poważnie, żadnych gwałtownych ruchow. Może on się po prostu przekomarza?
![]() Bjuti, piona za podobne myśli okresowe ![]() Jesteście ze sobą już tyle czasu! Z drugiej strony to niezwykle głupi argument. Jakby nie można było się rozstać, bo jest się ze sobą już X lat. Więc cofam. Kochacie się, o (już lepiej), więc trzymam kciuki za dogadanie się ![]() Kurczaki, wyjęłam Pottera i łypie na mnie podły spod oka każąc mi pisać magistra. A mi sie tak nie chce strasznie
|
|
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jakiś taki zobaczę to Ci dam namiary Kasia ale to i tak super Jak nie chcesz mówić to w porządku A ta maseczka z glinki, której ja używałam przez x lat to była taka http://www.shopmania.pl/shopping~onl...p-3980628.html Tylko ona ma taki jakby "minus", że musisz ją sobie zrobić sama Ale to dziecinnie proste A wcale ciężko zmywać to się jej nie zmywa I tak jak pisałam wcześniej ja używałam dużo zielonej (bardzo fajnie czyściła), a po jakimś czasie musiałam przejść na czerwoną, bo miałam podrażnioną od leków skórę :/ Więc spróbowałam obie i byłam z nich bardzo zadowolona Miss nie ma innego rozwiązania jak szczera i głęboka rozmowa. I to nie w pokoju przy kompie czy tv Gajuś może i Twój znajomy skończył pisać pracę ale nie jest na pewno tak wspaniałą osóbką jak ty, nie pracuje tyle co ty i nie przeprowadzał się ostatnio tak jak ty
|
|
#2828 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, masz Gajka rację: on więcej gada niż robi. Wydaje mi się, że się napalił, na wizję dobrą, ale do idealnego świata. Sam mówi, że nie wie na 100% czy to wszystko będzie kiedyś wcielał w życie. Co nie zmienia faktu, że mam ochotę mu poprzestawiać facjatę, gdy słyszę, że: depresja poporodowa to wymysł, a kobieta jest stworzona głównie do rodzenia i wychowywania dzieci. I jak już bardzo chce, to niech skończy studia, no ale żeby karierę robić?, to już przesada.A tak poważnie, to rozmawiając z nim o tym wszystkim, po prostu stają mi świeczki w oczach i... czuję do niego niechęć. ![]() Narwany, czy jaki? Do kogo jest podkreślone, bo chyba nie skumałam?
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
Lachony, a co sądzicie o wianku i welonie na jednym łbie w jednym momencie? Oglądam foty ślubne znajomej mojej znajomej i zasadniczo odczuwam zażenowanie, bo wiącha jaką strzeliła sobie na łeb jest spora, a do niej doczepiony jest jeszcze welon. Tragedia jakaś
![]() Oj, Bjuti, jak Ty mi słodzisz ![]() Do Ciebie, Miss. To była taka dyskusja z moim własnym mózgiem. Najpierw pomyślałam TAKI DŁUGI ZWIĄZEK, GŁUPIO ŻEBY PADŁ, ale zaraz potem HOLA HOLA, TO ŻE DŁUGI NIE ZAWSZE ZNACZY, ŻE DOBRY, więc idąc tym tropem argument "nie rozstawajcie się, bo jesteście już ze sobą tak długo" traci na wartości. tak, wiem, jestem dziwna. To przez V lat polonu. Ryje banię (zryło i koledze, który mgr skończył ) ![]() A mówiłaś mu o tym co na biało? Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-03-31 o 20:24 |
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Miss zgadzam się z Gajuś
Cytat:
|
|
#2831 |
|
Zakorzenienie
|
Aż wrzucę na fejsa foto
|
|
|
|
#2832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W sumie to nasz związek nie jest AŻ taki długi, patrząc na Wasze. Inna kwestia, że też jestem za jakością, a nie ilością (długością trwania ). Myślę, że ten związek ma szanse, ale pewne rzeczy póki co mu utrudniają egzystencję. Chociażby moja praca i mieszkanie. Mogłabym tyle pracować co teraz, ale łatwiej by nam było, gdybyśmy razem mieszkali. A tak to: d*pa psia. Chociaż może właśnie ostatnio nie miałam czasu dla siebie i stąd moje zmęczenie materiałem? Nie wiem... (też sama sobie konwersuję ze sobą w tym momencie, więc wiem cóż to jest piona! )Co do welonu z wiankiem, ogólnie chyba się przyjęło, że jedno z dwóch, ale jak zwykle, wszystko ZALEŻY. Moim zdaniem, jeśli jest zrobione z umiarem to może być. Np. znalazłam taką fotę i całkiem nieźle to wygląda: http://papilot1.mykmyk.pl/img/660/0/56327281.jpg Chociaż ja bym się nie zdecydowała. A jeśli już to skromniutki wianuszek, z jakichś małych kwiatków i delikatny welon już bez żadnych ozdób.
|
|
#2833 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Współczuję takich przeżyć ![]() Co do tych dzieciaków to fajowe były zwłaszcza te bliźniaki wersja z napisami ->>>>>http://www.youtube.com/watch?v=wyoY7...eature=related Trochę mnie nie było ale jestem :P Zapomniałam się pochwalić - od poniedziałku (wraz z siostrą i mamusią) uprawiam nordic walking fantastyczna sprawa Alunia sukienka śliczna i bardzo pasuje na wesele
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
Zrelaksuj się kochana, walnij sobie mleczka na mordkę, zrob relaksującą kąpiel - od razu się lepiej poczujesz, a zmęczenie materiału przeczekaj. Też tak czasem miewam - patrzę na TŻta i mnie depresja bierze, że z nim? Że do końca życia? Łomatkobosko, mogłam trafić znacznie lepiej. I seksić się nie chce, i tulić, i wszystkie najgorsze zachowania się od ręki wyłapuje (nie krusz, nie pierdź, nie bekaj, nie oddychaj). tak, tak, wiem co to jest. Moja rada: przeczekać
![]() Nie podoba mi się to co wstawiłaś Za duzy ten wiecheć
|
|
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Miss musicie porozmawiać. Bo tak to ty się męczysz, on nie wie o co chodzi, też zacznie się męczyć, dojdzie do spięć, później coraz większych i większych... A w końcu i tak będziecie musieli ze sobą przecież porozmawiać. Omiń cały ten etap dochodzenia do tego przez wszystko co niemiłe i przykre, i porozmawiaj teraz! Jak Twój Tż ma coś zmienić, jak on nawet nie wie, że ma coś zmieniać?
Aż takimi kosmitami faceci nie są żeby czytać nam w myślach (doszłam do tego ostatnio ) więc trzeba im swoje potrzeby wszystkie wyłożyć jak na tacy Kobieta kobietę nawet z mega owijaniem zrozumie, ale facet to niestety inna galaktyka ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() Marlena nordic walking jest świetny!
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Mowimy NIE wiankom!!!
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż za zdecydowanie
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba każda ma
|
|
|
|
#2841 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko na ten moment mnie wkurza. Bo ja cały czas myślę (a wręcz boję się, że mu zostanie), czy i kiedy on w końcu zmądrzeje. Poza tym, chyba póki co jestem bardziej nastawiona na karierę (zarabianie kasy) niż na rodzinę.Inna sprawa, że ona ma jakiś dysonans osobowości, rozdwojenie jaźni. To co mówi pod wpływem książki oznacza, że dla niego priorytetem jest (lub powinna być) rodzina. Ale kiedy rozmawiamy o tym, kiedy ewentualny ślub, kiedy później dzieci... to on nie wie i właściwie... chciałby to możliwie maksymalnie odwlec w czasie. Nie czaję typa.![]() ![]() To co na biało mu nie mówiłam, ale mówiłam i tłumaczyłam 500 razy wszystkie inne kwestie.
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
I piona wszystkim, ktore czasem patrzac na tżta same sie w glowe pukaja
że jak to to tak
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego?
Jeśli jest zrobiony z wyczuciem, delikatny, a nie, że ktoś nawalił sobie na głowę kupę siana, to może być cudowny Miss to chyba musi go nagle jakiś grom trafić i olśnić
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
T0 może warto tak dosadnie mu powiedzieć? Czasem takie teksty prosto z serca działają na nich jak kubeł zimnej wody
![]() Lol, ale bym się z niego nabijała, gdyby tak paplał o rodzinie i jednocześnie odwlekał zaręczyny. Ale bym miała używanie |
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
Nie podobaja mi sie wianki na slubie, komunii i innych takich
jeszcze na chrzcinach nie widzialam
|
#2846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
a mialyscie kiedys tak, ze zmuszalyscie sie do rrrrrrrrrrr??
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
;D super to wyglada;D niespotykana fryzurka;D bardzo mi sie podoba!! |
|
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek sama sobie nie zrobilabym sobie takiego warkocza z wlosow, zeby na wianek wygladal ![]() No
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A fryzurka jest świetna Bardzo mi się spodobała
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Tez tak macie, ze chce wam sie spac, ale nie chce wam sie isc spac? o myciu nie wspomne
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

Może boi się Tobie powiedzieć, że jeszcze nie czuje się gotowy do takiej decyzji? Może trzeba do całego tego tematu podejść z innej strony? 

Ty przestań się martwić bo zepsujesz cały efekt siebie w tej kiecce! Jak będziesz latać jak jakiś zmarnowany kotek na tej imprezie w takiej sukience to własnoręcznie przemówię Ci do rozumu przez trzecie ucho! 

i mozliwe, zeby zamawiajac z allegro bylo 0 zł za dostawe? tak jak w tej aukcji co wam pokazalam??
Ale mam nadzieję, że nie katujesz organizmu, cooo? 

Chociażby moja praca i mieszkanie. Mogłabym tyle pracować co teraz, ale łatwiej by nam było, gdybyśmy razem mieszkali. A tak to: d*pa psia. Chociaż może właśnie ostatnio nie miałam czasu dla siebie i stąd moje zmęczenie materiałem?
Nie wiem... (też sama sobie konwersuję ze sobą w tym momencie, więc wiem cóż to jest
To co mówi pod wpływem książki oznacza, że dla niego priorytetem jest (lub powinna być) rodzina. Ale kiedy rozmawiamy o tym, kiedy ewentualny ślub, kiedy później dzieci... to on nie wie i właściwie... chciałby to możliwie maksymalnie odwlec w czasie. Nie czaję typa.