|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
młoda- zdjęcia rewelacja i widze Wrocław, krasnoludki i w jatkach chyba też
![]() ![]() zakochałam się w Twoim Dawidku, no i ty też wyglądasz super ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Młoda w jakim programie obrabiasz zdjęcia? i jakim aparatem są robione? ![]() ![]()
#4172 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i Ty na bank jesteś podstawiona-nie dosyć,ze Ci storczyki rosną bez problemu to jeszcze 4 tysiaki becikowego dostałaś ![]() Ja wiem tylko,że mam w kwiectniu to szczepienie,a nie wiem którego i jeszcze problemu by nie było gdybym wiedziała gdzie małej książeczke zapodziałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
coś takiego,tylko moje siostry mają większy,bo i tam huśtawka jest i wspinaczka http://allegro.pl/soulet-duzy-drewni...492401446.html No i ta cena na all to kosmos,bo moi rodzice tyle zapłacili za ten zestaw powiększony co tutaj chcą za ten "kawałek" i my zamówimy od tego samego gościa drewniany albo pokupuje coś takiego w kilku częściach http://allegro.pl/little-tikes-olbrz...534140985.html
![]() |
#4173 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Młoda cudne zdjęcia ![]() PoP super to autko,już widzę Daniela jaką robi dumną minę jak w nim jedzie ![]() też bym chciała zrobić "osobisty"plac zabaw ale ja nie mam szans-działki brak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
Wróciłyśmy ze spaceru, prawie 4 godz. w lesie. Ale było fajowo
Oliwka i młoda - dzieciaczki słodkie do schrupania. sara - ja też uważam że podstawiona jesteś ![]() ![]() Pop - autko fajowe. Mozna od małego trenować anakazar - pamiętam takie drewniane klocki z dzieciństwa tylko nie miały takich ładnych kolorów
#4175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale bosko! oboje cud miód i malina ![]() Cytat:
A i na all widziałam ich podróbkę-2x tyle klocków za tą samą cenę Fantastyczne te place i domki co wklejacie. Ja nie mam gdzie placu zrobić (a jak bym miałam to zrobiłabym na pewno), mieszkam w samiuteńkim centrum miasta i place też same biedne i tłumy takie że się szpilki nie wciśnie... A u mnie w rosmanie jest promo pampersów jumbo pack (4 -70szt.- 42,70zł) Nie ma ich w gazetce więc możliwe, że nie wszędzie będą. U mnie mam z 5 rosmanów na kupie i jest taki jeden w któym często w dobrych promocjach są rzeczy, które w pozostałych rosmanach są w normalnych cenach, nie wiem czemu tak jest ![]() Ale jak wam akurat potrzeba to warto sprawdzić
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj zrobiliśmy zapas Huggisów w kauflandzie (madzia pisała). Te 4 są w sam raz. Ciekawe że jedne są dobre a inne za małe
![]() |
#4177 | |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam pampki w carrefurze w promocji 132 sztuki za 90zł.Tylko dopiero w domu zauważyłam,że wzięłam jakieś specjalne na noc.
A babcia mi kupiłam hagisy i patrzę,a one w jakimś nowym opałakowaniu,bo całe niebieskie z czerwono-żółtymi napisami.Wyciągnęłam i koszmar jakiś.Okropna cerata.Wstydziliby się sprzedawać coś takiego. Przez to już się zraziłam do hagisów w standardowym opakowaniu i nie kupię już. ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmowała bym się że są specjalne na noc. Pewnie można w nie bardziej nasikać ![]() Może Nina nie wyrośnie bo teraz będzie się więcej ruszać nie będzie mocno na wadze przybierać. Pamiętam jak jeszcze niedawno koleżanka swojej córce (teraz prawie 3 lata) zakładała 4 i były dobre. Tylko że ta dziewczynka nalezy raczej do drobnych istot. Ale 4 nosiła mając rok i póniej też. Też używali huggisów
![]() |
#4179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Normalnie najgorsze pieluchy jakie miałam. U nas deszcz idzie.Ciemno się zrobiło,aż w kuchni światło musiałam zapalić. Tż pojechał mi kupić lody i czekam na niego jak na zbawienie ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Zobaczcie tutaj fajny placyk i wydaje mi się,że niedrogi. http://allegro.pl/plac-zabaw-zjezdza...526506953.html
![]() |
#4180 |
Zakorzenienie
|
Nie są jak cerata i nie różnią się w macaniu od innych huggisów.
#4181 |
Zakorzenienie
|
Już nie wiem o jakich piszemy
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Tż wrócił z zakupów i przytargał to Ninie ![]() http://www.bobomarket.pl/edukacyjno-...7583760,1.html Dziecko nie wie w co już ręcę wkładać,a ten znowu klamota jej kupił ![]() U nas alarm nawet nie potrzebny już.Złodziej by wlazł to by się zabił na samych zabawkach ![]()
![]() |
#4182 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]() |
#4183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
To masz chyba inne albo jakąś fatalną serię. Napisz maila do producenta. Ciekwe co jest ?
#4185 |
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny za mile slowa
![]() sara zdjecia cykamy nikonem d3s na tym pracujemy.... a potem troche sie nimi bawie w ps czy nikon capture... roznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Zakorzenienie
|
dziołchy, a co myślicie o "smyczach" dla dzieci?
np. takich http://allegro.pl/ag281-szelki-nauki...538537784.html http://allegro.pl/szelki-do-nauki-ch...523055297.html
![]() |
#4187 |
Zakorzenienie
|
czeeeeeść
![]() ja już was nie nadrobię... rano trochę poczytam, przejrzę, jak mały śpi, a później w biegu wszystko robię, byle do wieczora. Mały już jest tak absorbujący, że jak się z nim nie bawię to włazi na łóżko do okna... a jak widzi że siadam przed komputer to leci do mnie i albo włazi albo wisi przy nodze i miauczy... ehhh... przejrzałam tylko zdjęcia, przyznam się bez bicia... śliczności ![]() Dzisiaj bylismy na spacerku dość długim bo z 3h... i malemu coś przy nosku wyskoczyło, taka czerwona plamka, najpierw po jednej stronie, potem po drugiej.. tak dziwnie symetrycznie. najpierw myślałam że to może od okularów bo mu swoje zakładałam, potem ze moze zabawką się walnął bo szalał troche.. dopiero teściówka mnie uświadomiła że mały się opalił ![]() ![]() ![]() i też chciałam się pochwalić.. zajęłam tam jakieś miejsce w tym konkursie tutaj na wizażu ![]() ![]() ![]() a .. i jeszcze informuję, że jest w paese promocja na pewne produkty: wiosenna mgła pudrowa za pół ceny, czyli za 11.45zł ![]() ![]() aaa.. i jeszcze chciałam powiedzieć że na diecie jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4188 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.autofoteliki.pl/romer-kin...,2,61,308.html# my mamy kolor felix, luzu jest jeszcze sporo. Fotelik jest i bezpieczny i wygodny - to u nas przesądziło o jego kupnie. Cytat:
![]() Dzis wpadłam jak po ogień - dopiero wróciłam z delegacji, miałam szkolenie w Ołtarzewie. To z Łodzi w stronę Stolicy, ale dojazd kiepski... Nie widziałm córci ały dzien, więc uciekamy cycać. Niestety katar nam sie przypałętał, zreszta dokładnie jak co miesiąc. Jakieś fatum, czy co? Dokładnie w każdą miesięcznicę swoich urodzin nasza panna łapie infekcje... Darusiaaa- szkoda, że z pracą nie wypaliło, może niedługo trafi się coś innego. Tylkooliwka - zdjęcie z kiełbaską widziałam, już mówiłam, że Danielek wygląda na nim super, ale to w "ruskiej"czapie też bombowe. Moje dziecko nie umie tak w bezruchu zapozować, mnóstwo zdjęć mamy rozmytych, albo z zamkniętymi oczyma, odwróconą głową itp.
![]() ![]() 02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Zakorzenienie
|
Ferrou, gratuluję konkursu!!!!!
![]() I ja też o diecie poważnie myślę-przeraża mnie sama myśl o lecie.... a piszę to znad lodów miętowych z Grycana ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- też chciałam ten fotelik (romer k.p.) ale okazało się, że niezbyt dobrze pasuje do samochodowego siedzenia-radzę więc przymierzać przed zakupem.
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
my tez mamy romera safefixa - super fotelik polecam!!! ale mierzyc w aucie czy pasuje bo moze byc jeszcze problem z pasami...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dusiaka - Ołtarzew to raczej ze stolicy w stronę łodzi a nie odwrotnie ![]() Cytat:
A ja dziś z małą u lekarza była bo kaszle troszkę , dostała clemastinum i taki ala rutinoscorbin dla dzieci jest słodki i chce go pić bo ona ma odruch wymiotny po lekach ale tak jest ok zęby jej idą trzy na raz . SZymek był w przedszkolu ale jutro to pewnie cały dzień spędze na placyku bo co tu robić jak jest taka pogoda . mam nadzieję że na nasz wyjazd nad morze będzie ładnie . Starsznie mi smutno ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymajcie kciuki za malutką ![]() ![]()
![]() |
#4192 | |
Zakorzenienie
|
Pampersy wychodzą sporo mniejsze od hugisów
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() Teraz kupiłam te drugie i się sprawdzają w terenie żeby się nie potykał. Przy Eryku miałam takie same i byłam zadowolona. Niebardzo opłaca się kupować z allegro bo w sklepie 13 zł.
![]() ![]() |
![]() |
#4193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jest nas dwie z tymi lodami-właśnie je pożarłam do ostatniej kruszynki a co do Zosi....mogę tylko kciuki trzymać...niesprawiedliwe to wszystko!
![]() |
#4194 |
Zakorzenienie
|
my fotelik mieliśmy kupić też romera, ale czekaliśmy aż mały wyjdzie ze szpitala.. i w między czasie moja siostra dla swojego kupiła maxicosi tobi, w jakiś tam dzień szwagier wiózł nas do lekarza i już kuba jechał w ich foteliku i super wygodny dla niego. więc wzieliśmy maxi cosi. Mały jechał w nim do karpacza, czyli 2,5h drogi i nie narzekał
![]() szkoda Zosi... trzymam kciuki... A o lodach proszę mi tu nie mówić ![]() ![]()
#4195 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tę pierwszą madzia dobrze określiła. Ja się zastanawiałam co mi to przypomina ![]() Cytat:
Jakie to życie jest niesprawiedliwe
![]() |
#4196 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serek Danio nie nadaje się do pieczenia, co najwyżej do mas z żelatyną albo jako sernik na zimno. Musisz próbować zwiększyć temperaturę o trochę , każdy piekarnik inaczej piecze. W zasadzie powinno urosnąć nawet bez proszku, ja biszkopty bez proszku piekę i od zimnego piekarnika wtedy pomału rośnie , może spróbuj od zimnego . Cytat:
![]() rewelka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A gdzie to się Cigi podziała, Yoonka? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Zakorzenienie
|
Madziu Wszystkiego Najlepszego dla Michalinki
![]() ![]()
![]() |
#4198 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na all to podałam jako przykład, jak coś top właśnie w sklepie bym kupowała, ale się właśnie w ogóle nad tym zastanawiam Cytat:
![]() Cytat:
![]() A biszkopty tez mi nie koniecznie wychodziły, ale ostatnio zrobiłam rzucany z przepisu dorotuś z bloga moje wypieki i wyszedł fajnie. On tez bez proszku A jeszcze w temacie gotowania: mój stary kupił wczoraj automat do pieczenia chleba- macie jakieś fajne przepisy do tego ustrojstwa? (albo jakieś strony z przepisami) Aniu, Bedę mocno trzymać kciuki. Za każdym razem jak słyszę o takich historiach to normalnie ryczę. Co te maleństwa zrobiły żeby już na początku życia tak cierpieć.... ![]() A w ogóle fajnie, że nie piszecie ostatnio tak dużo-to jestem w stanie byc na bieżąco ![]() A my teraz na spacerki to na dwie tury chodzimy, w sumie ze 4h na dworze, najpierw zakwasy miałam, ale już weszłam w rytm ![]() A asiulka coś ostatnio nie było długo...
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | ||||
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego Najlepszego dla naszej gwiazdki Michalinki!
![]() ![]() Cytat:
a z 4 tak szybko chyba nie wyrośnie Daniel pół roku chodzi w czwórkach i o ile kilka miesięcy temu myślałam,że zaraz będą za małe to dzieci mi wyrosło i są dużo luźniejsze ![]() Cytat:
![]() fajny prezent Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję za komplementy dla synusia ![]() ![]() Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2011-04-01 o 08:38 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
MICHALINKO DUŻO RADOŚCI, ZDROWIA I SŁOŃCA
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.