![]() |
#1711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
Quo Vadis z 1951 roku ![]() ![]() wrecz uwielbialam te trzy filmy!!! teraz .... hym.....nie przychodzi mi nic konkretnego do glowy ale sa takie filmy,ktore widzialam setki razy i moge ogladac po raz kolejny o np. malo ambitny moze, ale za to jeden z moich ulubionych "Diabel ubiera sie u Prady" ![]() albo Forrest Gump albo Edward Nozycoreki albo 'Pretty Women' natomiast z ostatnio widzianych polecilabym blue valentine black swan lovely bones i poki co wiecej grzechow nie pamietam........ ![]() *** oki a jak wam minal dzien? mnie ok... pozatym ze zaspalam do pracy ![]() jakims cudem telefon mi sie zupelnie rozladowal..... nie slyszalam nic :/ ale ...zdazylam na pierwsza lekcje wiec nie bylo tak zle ![]() teraz, czekam na kolezanke i idzemy ogl mieszkania, gdyz ona jest na etapie zakupu swojego wlasnego M3 ![]() yyyyy ale chyba po 3 dniach intensywnych cwiczen nalezy mi sie troche rozpusty ![]() milego wieczoru pappapapa
![]() |
#1712 |
Wtajemniczenie
|
Man on Fire moj uubiony film
![]() Deja vu American Gangster The taking of pelham 1,2,3 (metro strachu) Crash (miasto strachu) Tak szczerze,to wiekszosc filmow,ktore ja lubie sa sprzed 2000r i zapewne wszystkie juz je ogladalyscie. Teraz w Polsce chce isc na polska komedie i the king's speech. Widzialyscie ten drugi, w uk tez juz graja ? ************************ Kupilam sobie silikonowa stolinice,zeby robic pierogi i worki do pakowania ubran,takie co odkurzaczem odsysasz powietrze. Widzialam u kuzynki 10 workow juz wyssanych i,to niesamowite ile rzeczz sie tam miesci. Moze na ebayu nie szaleje,ale na allegro owszem . Pogoda tez juz lepsza.Troche sie nudze w tygodniu, bo wszyscy pracuja.... byle do weekendu. Kofika milego wieczoru !
![]() ![]() Edytowane przez maatra Czas edycji: 2011-03-31 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1714 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() tak gadacie o tych filmach i sama do tzta mowilam ze moze zrezygnowac z virgin i po prostu zaczac filmy ogladac. Tak jak Lorcia mowila w telewizji same szmiry ![]() ![]() ![]() kofcia - milego wieczoru, widze ze powoli weekend rozpoczynasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
dzieki babencje - bardzo mily byl - wlasnie wrocilam
![]() uwielbiam moje koleznki z pracy i wyjscia z nimi juz nie moge doczekac sie soboty ![]() o tak, mi tez sie bardzo podobal !!! a Colin jest boski ....... zreszta ja go adoruje juz od dawna, zwlasza za role Mr darcey'a w Pride&Prejudice ![]() ![]() ![]() oki ide pod prysznic z nadzieja, ze moj tel zadzwoni jutro o wlasciwej porze ![]()
#1717 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1718 |
Zakorzenienie
|
ooooooooooooo zapomnialam o tym/nim iiiiiiiiii pasowal mi za✂✂✂iscie
![]() ![]() jest/byl boski az chce mi sie spiewac jak pomysle jaki cudowny byl ![]() ![]() ![]()
#1719 |
Zakorzenienie
|
OK Lori, pare filmow ktore moge polecic.
Vantage Point mi sie podobal Fracture jest dobry z Anthonym Hopkinsem Hide & Seek z De Niro Dan in Real Life z lekkich i zabawnych ale nie przyglupich ze Stevem Carellem i Juliette Binoche The Book of Eli – jak juz sie przetrwa poczatek to zakonczenie jest ciekawe How to train your dragon – bajka ale fajna Harry Brown – z Michael Cainem, mroczny, brutalny, przerazajacy bo rzecz dzieje sie na obrzezach Londynu i w zasadzie dzieje sie pewnie na codzien Avatar – bo pieknie zrobiony The social network Duplicity z Julia Roberts I Clivem Owenem I love you man – Jim Carrey I Evan McGregor jako homoseksulana para poznajaca sie w wiezieniu, na faktach The Soloist – Robert Downey Jr i GENIALNY Jamie Foxx. Bylam pewna ze dostanie oscara za te kreacje. Piekny film UP – bajka, uwielbiam. Moze dlatego ze Mr Fredrikson tak brdzo przypomina mi mojego dziadzia? Widzialam juz kilak razy i nigdy mi sie nei nudzi The Proposal – lekka,z abawna, przrwidywalna ale i tak milo popatrzec na Raynoldsa My Sister’s Keeper wyciskacz lez troche, ksiazka lepsza ale film mozna obejrzec The Hurt Locker – Julie & Julia – nie ogladac na pusty zoladek 9 rysunkowy, ciekawy, An Education Law Abiding Citizen – dobry twist Michael Jackson’s This is it – pokazuje przygotowania do koncertow w O2. Nie mialam pojecia ile pracy i wysilku to wymaga. The Box – nei przepadam za C Diaz ale tu nawet mi sie podobala The Boat that rocked Philip Seymour Hoffman jak zawsze rewelacyjny The Blind Side Oscra czy nie, historia ciekawa It’s complicated – Meryl Streep, lekka, zabawna, I dom w ktorym mieszka bardzo mi sie podoba Run Fat Boy Run – Simon Pegg zawsze mnei rozbawia, The Duchess Flash of Genius – jak wynaleziono wycieraczki do samochodow Doubt – PS Hoffman again z Meryl Streep jak siostra przelozona i Amy Adams, ile krzywdy moze zrobic male klamstwo Gran Torino – swietny Eastwood Seven Pounds – Will Smith, smutne Yes man – Jim Carrey bez robienia glupich min. Jak wygladaloby twoje zycie gdybys musial na wszystko odpowiadac „tak” The Notebook – bo lubie Awake The Bucket List The Departed - Leo robi sie lepszy I lepszy Deja Vu Body of Lies Rendition Prawie wszystko Tima Burtona, lub z Jonnym Deppem lalka w metrze pazury sobie malowala. ja rozumiem nie masz czasu na makijaz i udaje ci sie tak wymanewrowac kredka ze sie rowno umalujesz i robisz to w metrze. ale lakier? przeciez to maly wagon, zamkniete pomieszczenie gdzie zapach pozostaje na wieeeeele stacji. juz bez tego stalam tam ledwie wytrzymujac. ludzie to bez wyobrazni sa czasami
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Zakorzenienie
|
Z filmów nie tylko najnowszych to
Constant gardener Trylogia na podstawie Larssona Sanctum (widziałam ostatnio, mam słabość do filmów o jaskiniach, nurkowaniu itd.) Granatowy prawie czarny Kontrolerzy Duchess Elisabeth the golden age I pewnie kilka innych by się znalazło ![]() A weekend pewnie gdzieś pojedziemy, chociaż pogoda zapowiada się kiepska...
#1721 |
Zakorzenienie
|
ooo właśnie filmy z Denzelem Washingtonem są fajne, dobrze ze Wiolqn przypomniala o Deja Vu a maatra o Czlowiek w ogniu.
Dziennik Bridgit Jones tez super!! Nie wiem jak to sie dzieje ze za kazdym razem gdy go ogladam nie pamietam rozwoju akcji ![]() A cały urok Pana Darciego polega chyba na swietnym akcencie angielskim! ![]() Kofii i jak znalazłyście coś godne kupna? ![]() **** bułki mi się pieką, chyba troche za dużo drożdży dodałam bo wyglądają jak pół bochenka chleba ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-04-01 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() maatra kocha Denzela ![]()
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
bo Denzel jest sweeeeeeet
![]()
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Wtajemniczenie
|
ja Denzelka najlepiej w Much Ado About Nothing podziwialam
![]() te obcisle skorzane spodnie.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te angielskie flaty sa poprostu pikne ![]() ale to pierwsze 2 ktore ogladalysmy ..... wiec jest nadzieja ![]() *** o jezu weekend mamy ![]() co robicie? ja mam dzis wieczor dla siebie - zakupilam kilka pachnidel w lushu + maseczke do twarzy czy ktos moze uzywal ? ![]() gardlo mnie znowu boli wiec pewnie bede sie brendy leczyla ![]() a juz calkiem wieczorem jakis filmik z tz
![]() |
#1726 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Malo jest filmow teraz ktore zostaja na dluzej w mojej pamieci. Mam wrazenie ze filmy teraz kreca na bazie jednego schematu ![]() Jednym z filmow ktory do dzis pamietam, choc ogladalam do kilka lat temu jest Dziewczyna z perla. Po prostu byl inny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiola ![]() ![]() Juz wiem co bede robic pozniej - czytac recenzje ![]() Cytat:
![]() Szien - i jak tam sytuacja w pracy? Ja mam super zespol - 8 facetow i ja ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maseczki ich uwielbiam, szczegolnie ta z czosnkiem i lawenda (maseczka z piligiem) ![]() Cytat:
********* Wlasnie zlecilam TZ towi znalezienie filmow Larsona i kilku innych z listy Wiolqn ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-04-01 o 20:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
plus Cinema Paradiso, Big Blue (Wielki Blekit) Dziewczyna na moscie i Calendar Girls (to moje na wywolanie dola lub poprawienie humoru ![]() a i zapomnialam o Billy Elliott! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zastanawialam sie nad ta z czosnkiem ale balam sie, ze moze mi gebe podraznic wiec zdecydowalam sie na ta z zielona herbata i z papaja. wlasnie mam na ryjku zobaczymy co jutro rano w lusterku bedzie ![]()
![]() |
#1731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a twarz bedziesz miala taka sama jak wieczorem ![]() ![]() Czosnkowa jest bardzo delikatna, (teoretycznie) ma wlasciwosci "uspokajajace" dla cery tradzikowej, z wypryskami etc Czosnku nie nawidze ale ona mi bardzo przypadla do gustu i czesto ja kupuje.
![]() |
#1732 |
Wtajemniczenie
|
W sumie to dobra. Porozmawiałam z szefem, zrobił notatkę (bo rozmowa była nieoficjalna), która wylądowała w teczce i że jak sytuacja się zacznie pogarszać to wtedy kobieta będzie miała dyscyplinarkę. Szef powiedział, że to nie miejsce na "bitching" i że on takie rzeczy traktuje poważnie. Więc jestem zadowolona, że mnie nie spławił no i będą mnie i K. trzymać z daleka od siebie, co znaczy że nie będziemy robić żadnych aasignmentów razem
![]() Oprócz tego stresuję się bardzo bo mam za sobą pierwszą sprawę o zaniedbanie. Niby dobrze zrobiłam zgłaszając wszystko odpowiednim służbom ale w rezultacie matka wyląduje w domu opieki a syn w council flat ![]() ![]() A no i dostałam półtora miesiąc urlopu na wyjazd do Azji. Więc już na danich kupujemy bilety ![]()
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() boje sie tylko aby gorzej nie bylo ![]()
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
ja tylko tak prewencyjnie.... zebys nie oczekiwala za wiele!!! Pamietaj, realizm przede wszystkim ![]() zbieraj opakowania po maseczkach, jak uzbierasz 5 to mozesz je potem wymienic na pelne opakowanie wybranej maseczki za darmo... ja zaczynam stosowac Avene Ystheal na poprawienie skory, tragiczna sie ostatnio zrobila. Lori wiesz jak robic serum z vi C? ![]() ![]() ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-04-02 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2610566 3]moj must have to 21 grams
uwielbiam ten film ![]() kocham Seana Penna ![]() o tak zdecydowanie, jeszcze Grampy old men i grampier old men - uwielbiam polskie Cialo z Karolakiem i JAsminum z Gajosem Jerry Maguire Pod Sloncem Toskanii Smazone Zielone Pomidory shawshank Redemption What Dreams may come piekny z Robinem williamsem no i klasyk My big fat greek weeding
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
a ja zapomnialam jeszcze o
good will hunting the hours wicker park http://www.imdb.com/video/screenplay/vi3064268057/ (pamietam jeden z moich ulubionych w czasach studenckich ![]() wywiad z wampirem oh do tego wicker prak koniecznie bede musiala wrocic + piosenka Coldplay - The Scientist ooooooooooooooooooooooooo ooooooooo loveeeeeeeeeeeeeee *** wstalam z fatalnym gryzacym bolem gardla + katar pomocy !!!! pije wode przegotowana z cytryna i z miodem wyszukalam dosyc dobry poradnik jak by ktos potrzebowal http://www.tipy.pl/artykul_186,domow...ol-gardla.html chyba pojde po szalwie ![]()
#1737 |
Wtajemniczenie
|
a ja zapomnialam o Stowarzyszeniu umarlych poetow i Draculi z Oldmanem
![]() kofcia - walnij tez paracetamol, bo nigdy nie wiadomo co a lepiej dmuchac na zimne |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 |
Zakorzenienie
|
dochodzę do siebie, po wczorajszym wyjściu i 4 godzinach snu
![]() Bakti, chyba jednak spotkamy się z piątek rano, bo właśnie zmieniłam kalendarz ścienny z marca na kwiecień i się okazało, że w piątek o 4pm Ola ma wizytę kontrolną u lekarza ![]()
#1739 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
London to Brighton - wczoraj w tv było i na odświerzenie sobie obejżałam trzeci raz :P naprawdę mocny film Humble Pie- jeżeli ktoś lubił Juno to i to polubi. O otyłym chłopaku, któremu marzy się kariera aktorska Manic- o oddziale psychiatrycaznym dla nastolatków Niagara, Niagara- o związku pomiędzy wyrzutkiem społeczeństwa ![]() The Vicious Kind- o związku pomiędzy ojcem i dwoma synami, który zostaje kompletnie skomplikowany przez jedną babkę Boy A- o dziecku, który morduje swojego kolegę, odsiaduje swój czas i wychodzi z poprawczaka jako nastolatek z nową tożsamością i próbuje ułożyć sobie życie na nowo The Woodsman- o pedofilu, który po wyjściu z więzienia stara się zacząć wszystko na nowo i walczy z demonami Trucker- o kobiecie, która próbuje odbudować związek ze swoim 11 letnim synem, którego porzuciła jak był niemowlakiem Snow Cake- o przyjaźni pomiędzy kobietą z autyzmem i mężczynzą, który próbuje otrząsnąć się z wypadku samochodowego Dandelion- nic o tym filmie nie napiszę bo go po prostu trzeba zobaczyć Speak- z Kristen Stewart o dziewczynie, która po ataku zostaje częściowo głuchoniema z wyboru Dogtooth- grecki dramat, który wbija w krzesło Sunshine cleaning- o dwóch siostrach, które zakładają nietypowy biznes, a mianowicie sprzątaja po scenach morderstw czy samobójstw ![]() Greenberg- fajna komedia- dramat z Benem Stillerem (niespodziewajcie się głupiej komedii) Forgetting Sarah Marshall- ten film widziałam milion razy, 2 razy byłam na nim w kinie i zawsze się na nim śmieję w głos Adventureland- następna fajna komedia, też z Kristen Stewart (nie to, że jestem fanem ale widać, że oprócz tego okropnego Twilight zagrała w dobrych filmach) a i jeszcze polecam dokument Boy Interrupted o dziecku, który jest biopolar, który zaczyna mówić o samobójstiwe w wieku chyba 5 czy 6 lat i o jego rodzinie, która staje na rzęsach by go uzdrowić i to by było chyba na tyle, pewnie jak nacisnę "wyślij odpowiedź" to mi 10 innych filmów się przypomni ![]() EDIT: No i przypomniał się mi jeszcze jeden film, Hard Candy. Film, w którym nie wiadomo kto jest ofiarą a kto oprawcą. Widziałam kilka razy i za każdym razem trzymał w napięciu. Z Ellen Page w jednej z ról głownych (film w 99% opiera się na grze dwóhc aktorów), ta od Juno, który też polecam ![]()
I'm so glamorous, I piss glitter! Edytowane przez szien Czas edycji: 2011-04-02 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zadomowienie
|
szien, dandelion jest dobry!
forgetting sarah marshall też lubię ![]() hard candy - bardzo ciekawy film, młoda super zagrała. a widziała któraś Dear Wendy? to jest chyba mój ulubiony film.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.