|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
Isabelle dla mnie tez to jest szokujące , tż pierwszy partenrem sek . moim jest i ja jego też, nie wiem ja nigdy bym nie zrobila tego w tak szybkim czasie...no ale to moje podejście
Ona wczesniej 2 lata pracowala na takim stanowisku jak ja , wiec mozliwe ze za przeproszeniem d*pe komuś bardzo lizała i ją awansowali , świadczy o tym ,już sam fakt gdy powiedziałam , że uwazam ze są wazniejsze sprawy do martwienia sie niż to , że dyrektor zapamietala jaki mialam kolor paznokci , na co ona na mnie z morda :P. (Jakby dyrektor to jakieś guru było , ogolnie zpatrzona w ten bank jest jak nie wiem co , już mi kolega mówil po pierwszym spotkaniu z nią , że bedzie pewnie niezla jazda bo zakochana ;])Ja to rozumiem gdyby to był bank z prawdziwego zdarzenia , filie swoje itd a nie punkty same kredytowe , czesto umieszczone w takich syfiastych miejsach jak mój :P Teraz troszke zaluje ze poszlam na latwizne i tu zaczelam prace , no ale cóż trzeba za bledy placić
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-01 o 10:17 |
|
|
|
#2942 |
|
Konto usunięte
|
Jlys może nie będzie tak źle, a jak będzie się rzucała to też nie wiadomo jak długo posiedzi.
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz tylko sęk w tym , że poprzedni kierownik był ugodowy itd to miejsca dlugo nie zagrzal (ponad pół roku) oni lubia takich , ktorzy nam tu cisną :P
Ona i tak bedzie z 3 -4 miesiące bo jest tylko czasowo , a potem ma przyjść taka , która już tu była chyba 2 lata temu i podobno jeszcze gorsza. z jednej strony nie dziwne , oni z tych krdytow ubezpieczen itd maja pieniadze dodatkowe, ale mozna byloby to zalatwiac miedzy nami jak poprzedni kierownik ...a nie teksty w stylu : czy ty masz problemy ze wzrokiem , niedowidzisz, moze pomoc ci zapisać sie do okulisty ?-autentyczne tekst kierowniczki do kolegi. Ok zdaje sobie sprawe , ze pewnie inni też nie są dobrze traktowani przez swoich kierownikow , ba nawet gorzej , ale u nas niby jest mysl przewodnia : że jstesmy wszyscy jednym wielkim zespolem , jedna wielka rodzina ;]bla bla itd dobra koncze narzekanie i biore sie za dzien kolejny wysyłania Cv
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-01 o 10:25 |
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, że każdy swój PR przezywa kiedy chce - w sensie po jakim stazu związku - to kwestia psychiki i wielu innych czynników, dlatego nie można generalizować
Mój PR składał się z trzech razów Jlys, nie przejmuj się kierowniczką - poczuła trochę władzy i szaleje - pewnie jej przejdzie
|
#2945 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do PR po krótkim czasie, ja tam nie żałuję, bo raczej staram się postępować tak żeby nie żałować.
|
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie zamowilam tżtowi z groupona diagnostyke i ustawienie swiatel za 44 zł zamiast 160
![]() taki prezencik zrobilam
|
|
#2947 |
|
Konto usunięte
|
Ja się biorę za prace. Później muszę do biblioteki jechać.
|
|
|
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() U mnie dziś pochmurno ale słoneczko też wychodzi ![]() Jeżeli chodzi o PR toniestety zrobiłam to ze swoim byłym i to w ogóle nie było przyjemne jak dla mnie ale czekałam z tym dość długo. Jeżeli chodzi o mojego Tż to zrobiliśmy to dość szybko bo oboje mieliśmy już wcześniej kogoś i byliśmy na to gotowi (nic nie było na przymus) obydwoje tego chcieliśmy![]() ![]()
|
#2949 | |||
|
Zakorzenienie
|
HEJ WAM W TEN POCHMURNY I WIETRZNY DZIEN;/
Cytat:
![]() Cytat:
ja z moim T. bylam miesiac zanim sie bzyknelismy ale znalismy sie od ponad 2och lat bo przedtem bylismy naprawde dobrymi przyjaciolmi i dla mnie i dla niego to byla nowosc. i jestesmy ze soba juz prawie 5 lat;D nie zaluje, ze stalo sie to wtedy, ze tak wczesnie. jedyne czego zaluje to to, ze nie mielismy jakiejs fajnej oprawy tego wszystkiego, ale poniekad bylismy jeszcze dzieciakami, wiec inaczej sie do tego podchodzilo.Cytat:
w tym 5cio letnim zwiazku sie nie bzyknela, za to rozstala sie z Tym chlopakiem i poznala kogos nowego, gdzie bzyknela sie po miesiacu znajmosci;/ jakos jej zasady gdzies sie po drodze pogubily, bo oprocz tego w przerwach w zwiazku z tym drugim przychodzila do swojego bylego, a facet jak to facet: on nie odmowi ja sie mu kobieta nastawia. a, ze on byl wolny to korzystal. wiec sobie przeskakiwala z jednego faceta do drugiego. o tych dwoch wiem, czy byli inni??;D pyt retoryczne, hehe;D Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-04-01 o 12:31 |
|||
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was moje kochane
![]() Wczoraj razem z TŻ spędzilismy dzień na leniuchowaniu, bo miał wolne. Spaliśmy do 11, TŻ pierwszy raz od dawna wstał szybciej niż ja ;p Pózniej prysznic, śniadanko, poszliśmy na małe zakupy, w sumie kupiliśmy tylko torbę podróżną, później obiad i wieczorem zasiadłam do 'Zielonych drzwi' Grocholi, którą ubóstwiam ;p przeczytałam 200 stron, TŻ przeżywał gierkę na kompie i poszliśmy spać. ;p Co do PR.. hm u nas było to po niecałych 2-óch miesiącach bycia razem, nigdy wcześniej nie mieliśmy partnerów seksualnych, ale nie żałujemy. Choć w sumie tego nie planowaliśmy, tak po prostu wyszło Ale nie czuje, żeby to nam w czyms przeszkodziło, czy popełniliśmy jakiś błąd.Co do pozbycia się wągrów (tez mam z nimi problem) polecam Clean&Clear, peeling w takiej ciemno niebieskiej tubce. U mnie działa, byłoby jeszcze lepiej gdybym stosowała go systematycznie
|
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Dalej cieplutko, aż sie żyć chce atu zaraz trzeba na uczelnię jechać;/Kamea ojj tak z rana tyle ruchu ![]() Jlys widzisz..przyszła nowa i myśli że jest "naj";/ a prezencik fajny ![]() Gaja przyznam ze jajecznicy z bazylią i oregano nie jadłam ![]() Kasia ![]() Isabelle szokujące to moze nie ale wiadomo każdy ma inna naturę/potrzeby itd u mnie pierwszy poważny partner pierwszy poważny związek![]() Kamea mój nie wiem nawet z ilu-bo przez 2lata próbowaliśmy ![]() Santom dobra ta koleżanka nie am co ![]() Bluesky no to ładnie Wam dzionek minął mój Tż zawsze przede mną wstaje![]() jak chodzi o PR to ja z Tż dopiero po ponad 4latach
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-04-01 o 12:42 |
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
nie no jakos tak ogolnie
wolne dni, siedzenie w lozku do pozna, wykorzystywanie z tego dnia jak najwiecej jakos tak mi sie kojarzy z moim zyciem w uk my chyba te same rocznikowo jestesmy, tak?? 89 przy nicku to Twoj rok urodzenia??
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Paczek to widze , ze nie jestem sama w dluzszych oczekiwaniu na PR
. Tylko , że ty ile lat wcześniej zaczelas byc z tżtem jak ja..wiec w sumie wychodzi podobny wiek ![]() Bluesky używam clean &clear i niestety cos slabiutko idzie...byłam na oczyszczaniu u kosmetyczki no i fakt efekt byl , ale 3 dni z domu nie wychodzilam..i chyba to będzie najlepszy sposób dla mnie :P.
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-04-01 o 12:49 |
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tak, 89
![]() A długo byłaś w uk? Paczek - Ja zawsze się budzę około 9, 10 a TŻ mógłby spać do 12 Nie wiem co wczoraj mu się stało, aż byłam w szoku ;p
|
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
bylam prawie 2 lata, bez miesiaca
a pod koniec maja bedzie rok jak juz wrocilismy do Pl jak tam bylam to narzekalam strasznie, a teraz jakos z sentymenetem to wspominam
|
|
|
|
#2958 |
|
Wtajemniczenie
|
Jlys no widzisz
![]() Bluesky to u Nas odwrotnie ja mogę spać do południa, a Tz od 7/8 na nogach
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
My w przyszłym roku w marcu wracamy
![]() hm, mi się tęskni strasznie... Choć już i tak się przyzwyczaiłam do życia tutaj Ale jak się chce wesele i remont, no to trzeba siedzieć tu, zarabiać i odkładać.. |
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
U nas ja zawsze na nogach od 7 a tz mógłby spać i spać... ja tego nie moge zrozumieć , ile spac mozna
( ale ja często jeszcze w ciagu dnia sobie drzemki robie :P)Choć przyznam czasem jak zdarza mi sie popsać np do 10 to jestem w takim szoku , że nie wiem .
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
a no niestety, ale teraz gdybym wiedziala jak bedzie w Pl to chyba bym juz nie wrocila
no zreszta samo to, ze T. wyjechal do Norwegii swiadczy o tym, ze niezbyt ciakwie nam w Pl;/ a szkoda, bo tez tesknilam niesamowicie i bylam taka szczesliwa jak wracalismy;D kurierem nam tyle paczek poszlo do domu;D hehe;D fajnie bylo;D
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak nie pracowałam to potrafiłam spać do 12
teraz nawet w sobotę budzę się po 7 ale zasypiam jeszcze na trochę i śpię do około 9 - 10 max, a T wstaje zawsze po 7
|
#2963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak poza tematem, ja bym się nie zdecydowała na cos takiego jak ta panienka : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=519599 ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Bluesky czytałam już to , też bym sie na to nie zdecydowala, w ogole pierwszy raz chyba z takim pomysłem się spotykam
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Widocznie lubią urozmaicenia ;p ja jestem tradycjonalistką i jak ślub to slub a nie własnie bal przebierańców.
|
|
|
|
#2967 |
|
Raczkowanie
|
Ja odkąd nie pracuje to wstaje po 9 nie raz po 10, ale od poniedziałku to się zmieni bo będe wstawać po 5
|
#2968 |
|
Wtajemniczenie
|
Santom nie dziwię sie ze gdybyście przewidzieli to byście zostali
bo tutaj nie ma jakichś większych perspektyw...ja żałuję że nie wyjechaliśmy rok temu, ale jestem pewna ze jak -odpukać-zwolnią Tż z pracy to wyjedziemyBluesky czytałam to i powiem szczerze-masakra jakaś
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sama wiesz, ze sie zbiera gratow bo tanie to sie bierze![]() a co do cudowania ze strojami slubnymi... tez bym sie nie zdecydowala, dla mnie juz ten styl slubu ktory gothka chciala miec mi nie pasowal. bardziej mi to pasowalo na zjazd wampirow niz na slub. no ale wiadomo, ja bym sie nie zdecydowala, ale podziwiam te dziewczyny za odwage naprawde
|
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Tobą santom w obydwóch kwestiach
![]() A teraz lecę do sklepu i jakiś obiad musze sklecić ![]() Zaglądnę później Miłego popołudnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

Ona wczesniej 2 lata pracowala na takim stanowisku jak ja , wiec mozliwe ze za przeproszeniem d*pe komuś bardzo lizała i ją awansowali , świadczy o tym ,już sam fakt gdy powiedziałam , że uwazam ze są wazniejsze sprawy do martwienia sie niż to , że dyrektor zapamietala jaki mialam kolor paznokci , na co ona na mnie z morda :P. (Jakby dyrektor to jakieś guru było , ogolnie zpatrzona w ten bank jest jak nie wiem co , już mi kolega mówil po pierwszym spotkaniu z nią , że bedzie pewnie niezla jazda bo zakochana ;])Ja to rozumiem gdyby to był bank z prawdziwego zdarzenia , filie swoje itd a nie punkty same kredytowe , czesto umieszczone w takich syfiastych miejsach jak mój :P Teraz troszke zaluje ze poszlam na latwizne i tu zaczelam prace , no ale cóż trzeba za bledy placić

ale czekałam z tym dość długo. Jeżeli chodzi o mojego Tż to zrobiliśmy to dość szybko bo oboje mieliśmy już wcześniej kogoś i byliśmy na to gotowi (nic nie było na przymus) obydwoje tego chcieliśmy

ale zasypiam jeszcze na trochę i śpię do około 9 - 10 max, a T wstaje zawsze po 7