|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
|
|
|
#452 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny , skończył mi się transfer i stronki mi się otwierają tak jak by nie chciały to też rzadziej zaglądam, a tu dopiero 10 mi przywrócą
![]() Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło przynajmniej przysiadłam sie do mojego licencjata .Co do wychowywania chłopów to ja nadal nad swoim pracuje, ma jedna wade którą musze u niego wytępić... ale jestem dobrej myśli.
|
|
|
|
#453 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() kwiatuszekk88,to fajno że teściu kupił Wam wózek.A noi bardzo ładny zresztą ![]() Paula,no widzisz są plusy ograniczenia neta,przynajmniej piszesz prace licencjacjką.Powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
To super,że rośnie zdroowo,dużo spi itp Jak juz będziecie mogli to dacie czadu ![]() Wysle Ci zaproszenie ![]() Cytat:
Przespać się??? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- A tak paropo dzisiaj 1 kwietnia czyli Prima Aprilis,zrobiłyście jakiś kawał tż-tom? Ja myśle nad tym intensywnie jak go nabrać
|
||||
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się tak bardzo podoba tricolor, moze kiedyś kupie... w planach mam psie spotkanie i chce kogos poprosic aby został z naszym psem jak pojedziemy na wesele, a niestety musimy jechac ogólnie jest mi zle, mam bardzo duze problemy w rodzinie
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest to najlepsza rada. Ta koleżanka skarży się, że ciągle b. jej się chce spać, a nie może tak ciągle spać. Nie powiem jej na spotkaniu: może idź spać.
|
|
|
|
#456 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Wszystkim
Cytat:
Ja za dużo nie wiem na ten temat, ale podobno brak żelaza powoduje jakieś takie otępione zmęczenie i senność. Może potrzeba jej witamin? Każdy organizm jest inny. Powinna pójść do lekarza? Cytat:
W końcu doszłam do tego że to coś w rodzaju linoleum Moim zdaniem, jeżeli trafia Ci się kanapa po atrakcyjnej cenie to nie ma co czekać. Cytat:
![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2609087 5]Hej dziewczyny , skończył mi się transfer i stronki mi się otwierają tak jak by nie chciały to też rzadziej zaglądam, a tu dopiero 10 mi przywrócą ![]() Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło przynajmniej przysiadłam sie do mojego licencjata .A może opatrzność działa? Co do wychowywania chłopów to ja nadal nad swoim pracuje, ma jedna wade którą musze u niego wytępić... ale jestem dobrej myśli.[/QUOTE]Tylko jedną? No to jesteś do przodu ![]() Cytat:
Motylek- To może głupi zabrzmieć, ale staraj się nie przejmować tym, co nie można zmienić, zmienić to, co można. Myśl pozytywnie. ![]() życzę Wam miłego dnia. ![]() Jadę po farbę. Czeka nas przemeblowanie, przesówanie, poustawianie "klamotów" podczas malowania ...a ja zyczynam. |
||||
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#458 |
|
Konto usunięte
|
No nie tak dokońca jedną ta wade ma, może ma ich tam więcej ale ta akurat mnie razi.
Motylek nie martw się |
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z dwojga złego,lepiej być sennym niż mieć całodobowe mdłości A tak już całkiem na poważnie,to niewiem co doradzić.A kawe można pić,chociaż jedną??---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- O kurcze poważnie brzmi |
|
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety sytuacja jest poważna, ale chcialabym chociaz na weekend sie odciąć i odpocząć.
robie na kolacje kotelty sojowe, chcialabym jakos je urozmaicić ale nie wiem jak. Sypie na nie ziola prowansalskie i pieprz, nic lepszego nie wymyśliłam na razie
|
#461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuje i nawzajem,życze miłego dnia.A u mnie zaś ładna znów pogoda i mnie energia rozpiera Ulala,to czeka Was wiosenny remoncik ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
tak własnie chce zrobić, tym bardziej że muszę poszukać opiekę dla psa
|
#463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kotletow,bazylia,oregano eeee chyba nie bardzo,co?Sama niewiem. ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
A właśnie,teraz mi się przypomnialo że pisałaś o opiece nad pieskiem i że macie plany na weekend
|
||
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
szukam inspiracji żeby męzowi posmakowały, ale jakos nie trafiam.
w obecniej sytuacji nie chce mi sie w ogóle tego robić, ale wiem że muszę, bo czas leci a kogoś muszę załatwic
|
#465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze się przyjrzeć.Luis się wabi Zrobie mu kiedyś fotke.Ten piesek mnie rozbraja bo sąsiadom zwiewa jak jest na zewnątrz,tzn przed domem to on sobie idzie na chodnik i jak go woła pan sąsiad czy sąsiadka-jego żona to im zwiewa ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Hm a w necie patrzyłaś?? Cytat:
|
||
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
jeśli to tricolor to musi mieć, chyba ze to mieszanka
![]() Cytat:
hehe jak sie uda zrób fotke
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
corvette,obrazek z jajkami niezły
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale cóz
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Przy najbliższej okazji sprawdze
![]() Zrobie ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
Miejmy nadzieje,że się na Was niepogniewają. A i przypomniało mi się,wczoraj oglądaliśmy z mężem Rango.Powiem Wam,że fajny film-bajka
|
|
|
|
|
#470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem szczerze ze mi to wisi czy się pogniewają czy nie, bo moj pies jest dla mnie najważniejszy. tesciowa na pewno walnie focha - nie pierwszego ![]() Cytat:
|
|
#471 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj maz naszczescie nigdy nie chcial byc taki jak jego ojciec Cytat:
a ja prosze od dawna meza o elektryczny kocyk ale da mi dopiero na starosc tez bym juz chciala futerko z kazda zima mi coraz zimniejCytat:
nawet odwiedzilam go w pracy, przynioslam pomidorowa i zrazy w sosie bardzo sie cieszyl a potem kupilam mu bielizne w ktorej teraz chodzi a sobie kupilam bluzeczke z napisem"jestem grzeczna dziewczynka... czasami" wiem mam grzeszne mysli![]() ![]() Cytat:
![]() witam
|
||||
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#473 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim szczęśliwym mężatkom! Ja zniknęłam ostatnio trochę, ale miałam taki zapiernicz w robocie, że miałam ochotę tylko płakać po niej. Może mnie któraś kopnąć, żebym się wreszcie porząd nie wzięła do roboty?
|
|
#474 | ||||
|
Zadomowienie
|
No to przykro mi. Na takie sprawy nie ma ratunku
Napisane przez motylek1007 szukam inspiracji żeby męzowi posmakowały, ale jakos nie trafiam. ja czasami lubię wegetariańskie dania, więc jeżli chcesz pomysłu do sojowych kotlecików, dodaj ząbek czosnku lub pół łyżeczki kminku, może grzyby, a może fasolkę chili w pikantnym sosie? A coś mnie ostatnio na "jaja" bierze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też nic nie widziałam. Może pić prawdziwe kakao ? Takie 100% i organiczne. Bardzo zdrowe.![]() Cytat:
Dla picu, zadzwoniłam do męża i powiedziałam mu że grzejnik się przewrócił w garażu bo tam odkurzałam, i pogiął karoserię...Długo się nie odzywał, słyszałam tylko jak "sapał" (ależ jestem wredna ), w końcu zapytał się czy ja jestem o.k ![]() (Prawidłowe pytanie, ale wiem że mu tyłek przez chwilę ścierpnął) Powiedziałam mu że dzisiaj jest Prima Aprilis. Usłyszałam długi, głęboki oddech ulgi .Dobranoc Dziewczyny. Miłego weekend'u Edytowane przez Corvette Czas edycji: 2011-04-02 o 06:03 Powód: skleroza chyba ... |
||||
|
|
|
#475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co? Niby wiele rzeczy nie można.. wcześniej nikt jakoś o tym nie trąbił i było ok, a teraz te ciąże takie wydelikacone a potem dzieci nomen omen zdrowe nie są ![]() Cytat:
![]() Dobry, miało być dzisiaj słońce i co? I nie ma...
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj zrobiłam je z kmnikiem, też dobre. W necie znalazłam kiedyś przepis żeby zrobic je z tego proszku z zupki Knorr. Dobre, ale nie wychodzi ekonomicznie ![]() świetnie te jaja w załączeniu. Ja kiedys ugotowane tak porysowałam i mąż sie śmial. Pada u mnie ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- zrezygnować sie już nie da. Tak swiadek zostawia imprezę dla psa i co z tego?
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
No to tak nie za sympatycznie.
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
jak ktoś jedzie do domu bo ma małe dziecko to jest ok... jak chodzi o psa jest juz nie tak....
swiadkiem nie został z głębszego poczucia, wybrali go żeby ktoś inny nim NIE ZOSTAŁ o czym bylo powiedziane wprost. Poza tym dla nas nasze zwierzaki są najwazniejsze i nie ruszamy sie bez nich. Nie jestem w stanie załatwic opieki całodobowej dla nich, wiec to jest jedyne wyjscie wracac w nocy do domu. na naszym slubie tez ktos mial zająć sie zwierzakami, nawalił w ostatniej chwili 2x zjeżdzalismy z własnego slubu zeby wyjsc z psem i go nakarmic jak i reszte zwierzakow. Dla innych to bylo smieszne, ale jak ktos tego nie rozumie to ok.
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Wpadłam na chwile bo zrobiłam sobie przerwe w sprzątaniu.Tzn mąż też sprzątał,żeby nie było Nadrobie Was teraz
|
|
|
|
#480 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci-Wam,że nieźle się uśmialiśmy z tekstow w tej bajce ![]() Cytat:
Cytat:
,my dzisiaj mieliśmy pomidórówke.A co do koszulki z napisem to msi być fajna ![]() Cytat:
![]() Ad.2 Cmok u burza,lubie ale się boje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uuu,aż tak w twej pracy praca dała ci w kość prosze bardzo ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Właśnie zauważyłam ![]() Cytat:
Cytat:
Ja męża ściemniłam,że do Nas mama przyjeżdza.Ucieszył się,bo on ma dobre stosunki z teściową-ami Noi się nabrał
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-02 o 18:10 |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.

.
ma jedna wade którą musze u niego wytępić... ale jestem dobrej myśli.

Na dworze piękna pogoda mąż ma wolne więc rzadko siedzę na kompie. Teraz jestem, bo mąż poszedł na trening piłki nożnej. Dzisiaj przyszła spacerówka dla Bartusia, którą zasponsorował mu mój teściu 

Musze się przyjrzeć.Luis się wabi
Super z Ciebie mamusia 
おはよう!
prosze bardzo