Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :) - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-01, 15:08   #3121
anciaahk
kosmitka

Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
W sumie... te 16 tygodni minęło całkiem sprawnie
Chociaż pamiętam że do 12 tygodnia trochę mi się ciągnęło i przed wizytami czas jakby trochę zwalnia a mi zostały 2 miesiące na uczelni a prawie nic jeszcze nie zrobiłam
Jak sobie pomyślę, że w niedzielę zaczynam 18tc czyli w zasadzie prawie połowa, to nie wiem, kiedy to zleciało. A kolejne miesiące zlecą pewnie równie szybko. Chociaż bardzo podoba mi się bycie w ciąży, mogę poleżeć, odpocząć. Dawno nie miałam urlopu a ostatnia praca była dość intensywna, po 12 godzin dziennie, bez odpoczynku, do tego studia.
A tak jest fajnie. Z dzidzią też będzie.
Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość

Moja kumpela ma probl. z kolanem- a do tego się wspina , wieć też musi uważać. Ma zakaz dla niektórych sportów- np. narty. Nie może nadmiernie obciążać kolana,a co do stabilizatora - zdania są różne- jeden koleś kazał nosić jej cały czas, a taki specjalista co robił jej usg stwierdził, że tylko na ściance albo na rowerze, a na co dzień ma chodzić bez bo mięśnie już w ogóle przestana te kolano w kupie trzymać. Zapisz się na te wizytę chocbyś miaął miesiąć czekać- może w miedzy czasie gdzieś się umówisz jeszcze
Archinta po pierwsze gratuluję wizyty , dobrze, że dzieciaczek zdrowy. Po drugie czy miałaś jakieś wskazania na usg genetyczne czy też chciałaś sama dla siebie?
A po trzecie właśnie wiem o tych podzielonych zdaniach nt stabilizatorów, dlatego nie mam żadnego. Jeden lekarz zakazał mi całkowicie. Chyba faktycznie zapiszę się na to usg, najwyżej poczekam. A jeśli przejdzie, to odwołam wizytę i tyle.
Mam jeszcze kartę do medicover, ale nie wiem, czy tam można umówić się na usg bez skierowania?
Cytat:

Jakiej
Ambitna to złe słowo, ja ją tak określam. Raczej pasuje niekomercyjna. Słucha takiego jakby jazzu, nie wiem jaki to gatunek muzyki, czasem w centrach handlowych tak leniwie cicho się sączy. Z polskich zespołów np. słucha Poluzjantów.
Ty lekarz i jesteś dziewica ginekologiczna? Ja uwielbiam facetów ginekologów, są mega delikatni i mogę paradować przez pół gabinetu bez gaci i bez wstydu. Znikł mi wstyd jak miałam konsylium leżąc bez gaci na fotelu ginekologicznym w gabinecie w szpitalu a nade mną jakieś 6 chłopa. Wstyd odszedł zupełnie.
Cytat:
Jejj a mnie stresuje właśnie to brzuchowe bo muszę podwijać tunikę czy tam sukienkę ( z przyzwyczajenia zakładam od zawsze bo kiedyś parawany zawsze stały daleko i nie chciało mi się paradować z pipką ) i wtedy mam całe krocze na wierzchu, nie umiem się skupić na usg bo widzę uradowaną minę tż i jego zerkanie nie tam gdzie trzeba i ogólnie jakoś mnie to krępuje chociaż w sumie miałam kiedyś usg u faceta to czułam się serio dziwnie jak mi tym przyrządem z gumką wiercił
A mój gin jak robi usg przez brzuch to zakrywa miejsca intymne takim ręcznikiem papierowym.
Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Zapisaliśmy się przedwczoraj Ciekawe co z tego będzie
Ja dosłownie równo o północy zapisywałam się, ale chyba się udało. Zapisalam się na wszystkie mecze na Baltic Arena , może chociaż jeden wylosuję.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 15:08   #3122
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:

No ja liczę na to, że nie wyjadłaś jeszcze zapasów z całej Polski i uda mi się znów kupić
mało brakuje

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 15:09   #3123
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
słyszałam, ze na opryszczkę można normalnie stosować te maści co zwykle, bo działają tylko miejscowo, ale tak na 100% nie jestem pewna.
Mi dość dobrze podziałała maść witaminowa, dziś po tygodniu już mi zaczerwnienie tylko zostało

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 15:10   #3124
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Ja byłam dzisiaj na zakupach i z ciekawości wstąpiłam do zwykłego odzieżowego, mierzyłam cudnej urody płaszczyk "grzybek" jak go nazywacie i się zakochałam Cudy fason, na ciąże i nie ciążę I boskie kolory No ale cena 155zł i się waham Muszę tż tam wziąć
Zaraziłyście mnie tymi grzybkami, licytuję jeden na allegro, czerwony z camaieu, ale cena zaczyna robić się taka nie moja. A w sklepie jakoś żal mi kupić.
Kurtki nie mam żadnej, nie wiem, jak będę łazić. Będę w domu siedzieć.

Objadłam się obiadem, usmażyłam ziemniaków takich pokrojonych w talarki z cebulką, do tego jajeczka sadzone i mizeria. Mniam.

Stary 2011-04-01, 15:24   #3125
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Ja dosłownie równo o północy zapisywałam się, ale chyba się udało. Zapisalam się na wszystkie mecze na Baltic Arena , może chociaż jeden wylosuję.
Mój tż zapisał się na wszystkie mecze Polski, a ja na mecze we Wrocławiu i Poznaniu - bo tam tak dziwnie liczyli - jakby jeden mecz, jeden bilet - nawet jeśli się zaznaczyło 2 bilety na ten sam mecz

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Mi dość dobrze podziałała maść witaminowa, dziś po tygodniu już mi zaczerwnienie tylko zostało
Nie mam tego typu problemów ale dobrze wiedzieć co działa

Cytat:
Zaraziłyście mnie tymi grzybkami, licytuję jeden na allegro, czerwony z camaieu, ale cena zaczyna robić się taka nie moja. A w sklepie jakoś żal mi kupić.

Objadłam się obiadem, usmażyłam ziemniaków takich pokrojonych w talarki z cebulką, do tego jajeczka sadzone i mizeria. Mniam.
Ja nie mam nic w czym mogłabym do szkoły mykać A to co mi się podoba to raczej eleganckie jest Mogłaby się ta moja suknia sprzedać to bym miała kasiorę

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 15:27   #3126
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz to czosnkiem jeszcze natrzeć ale ponoć szczypie nieźle

Żal kasy, żal ale z drugiej strony wiem, że posłuży kilka sezonów bo nie jest typowo ciążowy Jakby to nie mogło kosztować 100zł mniej
Czosnku teraz nie zniosę
Jak właśnie znajdziesz taki o 100zł tańczy to daj cynka
Cytat:
Archinta po pierwsze gratuluję wizyty , dobrze, że dzieciaczek zdrowy. Po drugie czy miałaś jakieś wskazania na usg genetyczne czy też chciałaś sama dla siebie?
A po trzecie właśnie wiem o tych podzielonych zdaniach nt stabilizatorów, dlatego nie mam żadnego. Jeden lekarz zakazał mi całkowicie. Chyba faktycznie zapiszę się na to usg, najwyżej poczekam. A jeśli przejdzie, to odwołam wizytę i tyle.
Mam jeszcze kartę do medicover, ale nie wiem, czy tam można umówić się na usg bez skierowania?

Ambitna to złe słowo, ja ją tak określam. Raczej pasuje niekomercyjna. Słucha takiego jakby jazzu, nie wiem jaki to gatunek muzyki, czasem w centrach handlowych tak leniwie cicho się sączy. Z polskich zespołów np. słucha Poluzjantów.
Ty lekarz i jesteś dziewica ginekologiczna? Ja uwielbiam facetów ginekologów, są mega delikatni i mogę paradować przez pół gabinetu bez gaci i bez wstydu. Znikł mi wstyd jak miałam konsylium leżąc bez gaci na fotelu ginekologicznym w gabinecie w szpitalu a nade mną jakieś 6 chłopa. Wstyd odszedł zupełnie.

A mój gin jak robi usg przez brzuch to zakrywa miejsca intymne takim ręcznikiem papierowym.
Moja gieneska poleciła by zrobić. jak gadałam z kumpelami to też robily, więc stwierdziłam, że idę.
No widzisz- tak to jest z tymi ginami
Ale też stwierdziłam, ze jak teraz przełamię się to przy porodzie będzie mi łatwiej jakby się męski dyżur trafił No ale - za bardzo to się nie przełamałam bo przez brzuch było
Ja na Twoim miejscu tak czy siak (nie zależnie czy Cię jeszcze będzie bolało) poszła na te usg
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
A jaka konkretnie?

Edytowane przez archinta
Czas edycji: 2011-04-01 o 15:29
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 15:32   #3127
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Czosnku teraz nie zniosę
Jak właśnie znajdziesz taki o 100zł tańczy to daj cynka
Dam znać
Przeglądam allegro i tak mi się rzuciło w oczy... po co komu TAKI płaszczyk, który kompletnie nie zakrywa brzucha?

Dominik

Martynka
Stary 2011-04-01, 15:34   #3128
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dzien dobry kochane Juz jestem po wszystkich badaniach, wczoraj juz sie nie odzywalam bo mialam masakre z jelilitkami okazalo sie, ze to nie dzidzia mi sie wypycha tylko moje narzady wewnetrzne, moje jelilitka zmieniaja swoje polozenie a bol i skurcze jest przez wiazadla i rozciaganie sie macicy; dzisiaj bylam znowu na badaniu, tym razem juz u mojej gin i szyjka macicy jest super, 4 cm wiec ok, z dzidzia tez wszystko dobrze, serduszko boje, nie czuc zadnych twardych rzeczy w podbrzuszu(pewnie dzisiaj znowu w nocy bede to miala, grrrrr) wiec wszystko jest si; nie wiedzialam ze jelitka moga zmienic swoje polozenie i wybaczcie jesli was wystraszylam, sama bylam spanikowana, ale wole dmuchac na zimne, zreszta pewnie mnie w tym rozumiecie jak nikt inny
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 15:34   #3129
archinta
Zakorzenienie

Tego typu widziałam tez sweterki- dla mnie nie spełniają swojej podstawowej roli
Stary 2011-04-01, 15:34   #3130
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Mój tż zapisał się na wszystkie mecze Polski, a ja na mecze we Wrocławiu i Poznaniu - bo tam tak dziwnie liczyli - jakby jeden mecz, jeden bilet - nawet jeśli się zaznaczyło 2 bilety na ten sam mecz
W Gdańsku w sumie żaden nie będzie z Polską reprezentacją, ale akurat tam mamy najbliżej. Do Wrocławia to już drugi koniec Polski.
Cytat:
Ja nie mam nic w czym mogłabym do szkoły mykać A to co mi się podoba to raczej eleganckie jest Mogłaby się ta moja suknia sprzedać to bym miała kasiorę
Ja ani do szkoły ani donikąd . Jakoś będę sobie radzić, najwyżej będę chodzić rozpięta . Dzisiaj miałam przejść się na zakupy, ale deszcz tak pada i zawiewa, że masakra, psa ciężko z domu puścić. Wiatr porozwalal nam doniczki na balkonie, wszystko jest w ziemi. Armagedon .
A kasiorkę też zbieram, wystawiłam na allegro dwie torebki z e-torebki, bo okazały się nietrafione. Jedna już się sprzedała, teraz czekam aż drgnie druga. I w zamian kupię sobie bluzę i torebkę adidasa, a co.
Grzybki u nas ciężko trafić, w sumie są tylko 2-3 fajne sklepy z odzieżą, ale może jutro wyjdę, to coś upoluję.
Cytat:
Moja gieneska poleciła by zrobić. jak gadałam z kumpelami to też robily, więc stwierdziłam, że idę.
No widzisz- tak to jest z tymi ginami
Ale też stwierdziłam, ze jak teraz przełamię się to przy porodzie będzie mi łatwiej jakby się męski dyżur trafił No ale - za bardzo to się nie przełamałam bo przez brzuch było
Ja na Twoim miejscu tak czy siak (nie zależnie czy Cię jeszcze będzie bolało) poszła na te usg
Tak jest pani doktor .
Nie są te chłopy całkiem złe.
Co do genetycznego - ja nie robilam, nikt mi nic nie mówił, dopiero tutaj widzę, że wy robicie. Ale teraz i tak za późno na takie badania.

Stary 2011-04-01, 15:36   #3131
lullaby_ml
Zakorzenienie

Aaaa, bylabym zapomniala, moja gin dzisiaj stwierdzila ze napewno to moze nie, ale gdzies na 70% widzi gogusia czyli jednak bede miala synka
Stary 2011-04-01, 15:40   #3132
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Dam znać
Przeglądam allegro i tak mi się rzuciło w oczy... po co komu TAKI płaszczyk, który kompletnie nie zakrywa brzucha?
Dużo jest podobnych, ten na przykład mi się podoba. A Wam???

Stary 2011-04-01, 15:41   #3133
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Nie są te chłopy całkiem złe.
Co do genetycznego - ja nie robilam, nikt mi nic nie mówił, dopiero tutaj widzę, że wy robicie. Ale teraz i tak za późno na takie badania.
No mam nadzieję, że nie są takie złe

Wiesz- jakby gineska nie powiedziała to bym nie szła mimo że tu czytałam, że dziewczyny robią. W sumie to się zastanawiałam nawet po wizycie u niej, no ale jakoś nie potrafiłam sobie odpuścić Ufam babce.
Stary 2011-04-01, 15:41   #3134
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Aaaa, bylabym zapomniala, moja gin dzisiaj stwierdzila ze napewno to moze nie, ale gdzies na 70% widzi gogusia czyli jednak bede miala synka
Najważniejsze, że wszystko z Tobą i dzieckiem jest dobrze . Gratuluję synia i witamy kolejnego fajfusika na wątku .

Stary 2011-04-01, 15:43   #3135
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry kochane Juz jestem po wszystkich badaniach,
Witaj
Dobrze,ze ok- znaczy się źle ,że Cię boli no ale ,że to nić groźnego
I gratuluję syna
Normalnie plaga facetów!!!
Gdzie te calzedonie????

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Extra
Tylko kolorek ze zdjęcia fajniejszy - jak dla mnie
Nie lubię czerwieni i czerwonopodonych rzeczy na sobie
Stary 2011-04-01, 15:50   #3136
lullaby_ml
Zakorzenienie

[QUOTE=archinta;26097469]Witaj
Dobrze,ze ok- znaczy się źle ,że Cię boli no ale ,że to nić groźnego
I gratuluję syna
Normalnie plaga facetów!!!
Gdzie te calzedonie????

Moze bolec, wazne, ze z dzidzia jest ok straszna plaga, ja bylam pewna w 100% ze bedzie dziewczynka, a tu maly sisiak

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Najważniejsze, że wszystko z Tobą i dzieckiem jest dobrze . Gratuluję synia i witamy kolejnego fajfusika na wątku .
Ulzylo mi strasznie..i dziekuje za wsparcie, jestescie wszystkie kochane
Stary 2011-04-01, 15:50   #3137
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry kochane Juz jestem po wszystkich badaniach, wczoraj juz sie nie odzywalam bo mialam masakre z jelilitkami okazalo sie, ze to nie dzidzia mi sie wypycha tylko moje narzady wewnetrzne, moje jelilitka zmieniaja swoje polozenie a bol i skurcze jest przez wiazadla i rozciaganie sie macicy; dzisiaj bylam znowu na badaniu, tym razem juz u mojej gin i szyjka macicy jest super, 4 cm wiec ok, z dzidzia tez wszystko dobrze, serduszko boje, nie czuc zadnych twardych rzeczy w podbrzuszu(pewnie dzisiaj znowu w nocy bede to miala, grrrrr) wiec wszystko jest si; nie wiedzialam ze jelitka moga zmienic swoje polozenie i wybaczcie jesli was wystraszylam, sama bylam spanikowana, ale wole dmuchac na zimne, zreszta pewnie mnie w tym rozumiecie jak nikt inny
Dobrze, że wszystko ok

Cytat:
W Gdańsku w sumie żaden nie będzie z Polską reprezentacją, ale akurat tam mamy najbliżej. Do Wrocławia to już drugi koniec Polski.

Ja ani do szkoły ani donikąd . Jakoś będę sobie radzić, najwyżej będę chodzić rozpięta . Dzisiaj miałam przejść się na zakupy, ale deszcz tak pada i zawiewa, że masakra, psa ciężko z domu puścić. Wiatr porozwalal nam doniczki na balkonie, wszystko jest w ziemi. Armagedon .
A kasiorkę też zbieram, wystawiłam na allegro dwie torebki z e-torebki, bo okazały się nietrafione. Jedna już się sprzedała, teraz czekam aż drgnie druga. I w zamian kupię sobie bluzę i torebkę adidasa, a co.
Grzybki u nas ciężko trafić, w sumie są tylko 2-3 fajne sklepy z odzieżą, ale może jutro wyjdę, to coś upoluję.
My mamy podobną drogę i do Wrocławia i do Poznania, najlepszy byłby Chorzów ale cóż
U mnie jest cieplutko i słonko ale całą noc padało Pomykałam w starej kurtce rozpiętej

Cytat:
Ten jest fajny

Dominik

Martynka
Stary 2011-04-01, 15:51   #3138
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Extra
Tylko kolorek ze zdjęcia fajniejszy - jak dla mnie
Nie lubię czerwieni i czerwonopodonych rzeczy na sobie
A ja lubię czerwone. Moja babcia ma nawet swoją teorię, mówi: dureń czerwone lubi .

Stary 2011-04-01, 15:57   #3139
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
A ja lubię czerwone. Moja babcia ma nawet swoją teorię, mówi: dureń czerwone lubi .

Mi na kimś się podoba- ale moja karnacja jest nieczerwonolubna i dlatego jakoś omijam szerokim łukiem

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Bób - ciąg dalszy
Stary 2011-04-01, 16:25   #3140
agnyska81
Zakorzenienie

Już wczoraj miałam napisać, ale jakoś nie umiałam doczytać, a chciałam być na bieżąco zanim z czymś wyskoczę

Po pierwsze gratluję Cotynato i Martusi udanych wizyt. Cotynato, no jak to, ja już się przyzwyczaiłam do myśli o Jagódce

Trafiłam też na posta Anci, oczywiście dziś go już nie umiem znaleźć, a chciałam się odnieść do niego. Mam nadzieję, że nie gniewasz się za to co kiedyś napisałam odnośnie tego jedzenia/niejedzenia różnych rzeczy. Nigdy nie zwracałam ludziom w taki sposób uwagi, teraz w ciąży coś mi się pozmieniało, mam nadzieję że nie pojechałam za bardzo.

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
cotynato, ale Ci zazdroszczę, że już wieszJa muszę czekać do nastęonej wizyty w połowie kwietnia, a i to niepewne, że coś będzie widać, bo mam mało wód płodowych, no i dziecko leży plackiem na plecach i za bardzo nie ma pola manewruPiję dużo wody mineralnej wg. zaleceń gina i mam nadzieję,że to pomoże
Mi też ostatnio lekarz powiedział, że mam trochę mało wód, ale powiedział mi, że to się może zmienić. Ale moje małe fikało ładnie

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Hahaha, ja też długo nie mogłam uwierzyć w swojego Syna (w ogóle jak to dumnie brzmi). Ja, matka córkom, nagle zostanę mamusią chłopaczka. W ogóle nie mam pojęcia o pilęgnacji chłopców. No i kiedyś będę miała synową, SZOK
Widzę, że dość tak w przyszłość już wybiegasz

Kapko, współczuję

Cytat:
Tak w ogóle wróciłam z usg genet- na szczęście przez brzuch. Schizowało mnie dodatkowo,ze będzie dowcipne, a to akurat facet był. A ja taka dziewica ginekologiczna tylko do babki chodzę- tej samej już prawie 10 lat
Z maleństwem wszystko ok. Pomiary w normie ufffffffffffffff
Świetnie

Cytat:
Uff, dobrze, że wszystko w porządku
Jelita się przesuwają, bo jak macica rośnie, to gdzieś musi znaleźć sobie miejsce
Dopiszę synka, dobrze?

Mnie szał Euro w ogóle nie obchodzi, w moim domu nie ma ani jednego kibica piłkarskiego W ogóle żadnych sportów nie oglądamy, jakoś ani mnie ani męża to nie pasjonuje

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:29   #3141
niutek
Raczkowanie

Cytat:

Kurccze jak zazdroszcze a ja nic smażonego nic...tylko zupki i wszystko takie lekko strawne
niutek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:44   #3142
No air
Zakorzenienie

O jeju, a mi znowu źle.
Znów cały dzień w domu, bo nie mam siły się nigdzie ruszyć, na samą myśl o tym całym ubieraniu mam dosyć (zakładając już, że odpuszczam czesanie i malowanie, bo nawet o tym nie myślę...)...
Czuję jakby ktoś mnie przeżuł i wypluł. Bolą mnie plecy na wysokości nerek, i brzuch, a raczej żołądek, mam nadzieję że od tej jelitówki i ciągłego rzyganka.

Przepraszam, że tak miauczę, ale jest mi tak kurde źle...

MOJA WYMIANKA!

Edytowane przez No air
Czas edycji: 2011-04-01 o 16:49 Powód: dopisek
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:45   #3143
Caltea
Zadomowienie

Cytat:
Tak w ogóle wróciłam z usg genet- na szczęście przez brzuch. Schizowało mnie dodatkowo,ze będzie dowcipne, a to akurat facet był. A ja taka dziewica ginekologiczna tylko do babki chodzę- tej samej już prawie 10 lat
Z maleństwem wszystko ok. Pomiary w normie ufffffffffffffff
A ja w nocy spać nie mogłam, ze stresu nawet opryszczka mi się zrobiła
Za to po wizycie poszliśmy na pyszny deser lodowy
To super wieści!!!. A calzedonie pewnie zarezerwowane

Cytat:
Ja byłam dzisiaj na zakupach i z ciekawości wstąpiłam do zwykłego odzieżowego, mierzyłam cudnej urody płaszczyk "grzybek" jak go nazywacie i się zakochałam Cudy fason, na ciąże i nie ciążę I boskie kolory No ale cena 155zł i się waham Muszę tż tam wziąć
Cytat:
Też mi sie podobaja te grzybki, ale troche kasy żal
Nie no, dziewczyny. A od czego mamy Allegro???

Cytat:
Mój nie zakrywa i niby majtki są na tyłku, ale i tak co ma wystawać, to wystaje (zwłaszcza, że ostatnio trochę się zapuściłam, a że brakowało mi chęci na doprowadzenie się do porządku, to poszłam do gina z fryzurką "na buszmena" )

Cytat:
Wreszcie się odzywasz! Ufff, bałyśmy się tu o Ciebie
Caltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 16:56   #3144
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:

Polecam żuravit Ginek powiedział, że można spokojnie brać Na mnie działa lepiej niż urosept.

Ja właśnie ciągle biorę Żurawit - ponoć ma za wysokie PH moczu i to jakoś pomoże

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 17:06   #3145
aa2
Zakorzenienie

no teraz na spokojnie was witam i nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Byłam wczoraj u lekarza dzidzia rośnie zdrowo ma 54mm a mam skończonych 11t pani doktor mówi, że w normie i dzidzia taka już ładna na zdjęciu, wszystko ładnie widaćjestem taka szczęśliwaniestety schudłam 1,5kg od ostatniej wizyty, ale też niby to jest normalne na początku ciąży.
Ale mówię wam jak zobaczyłam, że jest już taka ładna dzidzia to chyba w końcu uwierzyłam, że jestem w ciąży
Całuję gorąco i miłego dzionka
P.S. fajnie, że dziś piątek
gratuluje udanej wizyty ja do dzis nie wierze ze jestem w ciązy he he

Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
cześć..

kiełbaska była pyszna, sam zapach mięcha na grillu był cudowny..jednak jestem zwolenniczką karkówki i udek marynowanych lub szaszłyków z warzyw, chlebka czosnkowego.

U mnie sklepów Stokrotka nie ma, więc Bavarie zostaje mi szukać po Oszołomach czy Realach.

Wszystko byłoby cacy gdyby nie wiadomość wieczorna, że mój dziadek zmarł, musze troszke pomóc mamie w organizacji, tak więc postaram sie zaglądnąć jutro lub w niedziele, jak znajde chwilke.

Natka-ja czasami też czuje się niewidoczna
Caltea-ja dzisiaj też nie mam ochoty na żarty, tym bardziej po wczorajszej wiadomości..

miłego dla Was weekendu.
wszystko co wymieniłac grilowe to normalnie po prostu moje jedzonko

współczuje z powodu dziadka, mam nadzieję ze przed smiercią sie nie męczył bo wiem ze to straszne

Cytat:
tż mnie zabiera na wyprzedaże <tańczy> idę się szykować bo taka zalumpiała jestem
pochwal sie potem co upolowałas

Cytat:
Dzięki dziewczyny.

Po wizycie ode tchnęłam z ulgą Za to małż miał niedosyt totalny- bo wiecie, koleś ciągle manewrował projekcją dzidziola by znaleźć odpowiednie części ciała do pomiaru- mówił oczywiście przy okazji co tam jest, ale tego machania z poprzedniego usg chyba już nic nie przebije Z reszta to było pierwsze usg, które małż widział, więc najbardziej je przeżywał

Idę robić bób Po lodach już mam pustkę w żołądku.

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

bóbbbbbbbbbbbbb- orgazm w gębie
gratuluje udanej wizyty
no i zas bób jak ja wytrzymam do jutra zanim kupie?

Cytat:
no super ze sie odezwałacs bo sie martwiłyśmy, no i dobrze ze z dzidziolkiem ok

kurcze i co zadna mi nie powie nic w psrawie tych wyników z krwi? pamiętam ze wiele z was robiło to myslałam ze coś podpowiecie
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 17:32   #3146
cotynato
Zakorzenienie

Lulla sorki że cię napastowałam tym pw ale martwiłam się, cieszę że jest ok

Nie upolowałam nic. Tż kupił mi na pocieszenie mcflurry i chesbugera, ale oczywiście sam mi zjadł połowę. A teraz moja sąsiadka mówi że po twarzy widać że w ziąćy jestem hahaha i zobaczyła jak przytyłam to kazała mi uważać na wagę hahaha

Wymianka.
Stary 2011-04-01, 17:40   #3147
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Nie no, dziewczyny. A od czego mamy Allegro???
No mamy allegro, ale nie lubię bez mierzenia kupować i nie mam obcykanego tego licytowania Wiem, marne tłumaczenie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Ja właśnie ciągle biorę Żurawit - ponoć ma za wysokie PH moczu i to jakoś pomoże
Jest jeszcze herbata tej firmy, można stosować razem Mi pomagało, ale teraz w ciąży musiałam już Furagin brać

Kobitki jak to było z tymi paluszkami surimi? (one z krabów są) Można czy nie? Bo kupiłam sałatkę i teraz mi się przypomniało, że cośtam było z nimi

Już znalazłam
Cytat:
Możesz jeść sushi z tuńczyka oraz gotowanych paluszków krabowych i grillowanych krewetek, ale bez mięsa surowych ryb.

Dominik

Martynka

Edytowane przez 19natka88
Czas edycji: 2011-04-01 o 17:46
Stary 2011-04-01, 17:49   #3148
cotynato
Zakorzenienie

Ja je jadłam. Podobno owoce morza dozwolone jeżeli nie są surowe.

Wymianka.
Stary 2011-04-01, 17:56   #3149
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja je jadłam. Podobno owoce morza dozwolone jeżeli nie są surowe.
One muszą być jakoś przetworzone czyli raczej surowe nie są

Dominik

Martynka
Stary 2011-04-01, 18:29   #3150
cotynato
Zakorzenienie

No one się wydają takie już jakby dobre do zjedzenia ale zamrożone.A te w sałatkach i zalewach to też raczej nie surowe. Ja jadłam posmażone więc nie wiem.

Ancia - przepraszam, że tak Ci skracam, ale jakoś nie umiem tej końcówki zapamiętać To fajnie, że ci zakrywa, mi się wietrzy i czuję się dziwnie

Agnyska
- no właśnie ja byłam pewna że będzie Jagoda. Serio tak się na to nakręciłam, że z szoku nie mogłam wyjść jak zobaczyłam piśka. I pewnie dlatego też jestem tak minimalnie rozczarowana( i głupio mi przez to) bo się sama nakręciłam niepotrzebnie, że dziewczynka będzie i myślałam że to intuicja . A w ogóle dzisiaj w tym factory to aż tż pokazywałam że w wózkach sami chłopcy, no serio, żadnej malutkiej dziewczynki jak tak dalej pójdzie to będzie masakra, 10 chłopaczków na jedną dziewczynkę

Wymianka.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości