|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |||
|
kosmitka
|
Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)
Cytat:
A tak jest fajnie. Z dzidzią też będzie. Cytat:
A po trzecie właśnie wiem o tych podzielonych zdaniach nt stabilizatorów, dlatego nie mam żadnego. Jeden lekarz zakazał mi całkowicie. Chyba faktycznie zapiszę się na to usg, najwyżej poczekam. A jeśli przejdzie, to odwołam wizytę i tyle. Mam jeszcze kartę do medicover, ale nie wiem, czy tam można umówić się na usg bez skierowania? Ambitna to złe słowo, ja ją tak określam. Raczej pasuje niekomercyjna. Słucha takiego jakby jazzu, nie wiem jaki to gatunek muzyki, czasem w centrach handlowych tak leniwie cicho się sączy. Z polskich zespołów np. słucha Poluzjantów. Ty lekarz i jesteś dziewica ginekologiczna? Ja uwielbiam facetów ginekologów, są mega delikatni i mogę paradować przez pół gabinetu bez gaci i bez wstydu. Znikł mi wstyd jak miałam konsylium leżąc bez gaci na fotelu ginekologicznym w gabinecie w szpitalu a nade mną jakieś 6 chłopa. Wstyd odszedł zupełnie. Cytat:
Ja dosłownie równo o północy zapisywałam się, ale chyba się udało. Zapisalam się na wszystkie mecze na Baltic Arena , może chociaż jeden wylosuję.
|
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3124 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
Kurtki nie mam żadnej, nie wiem, jak będę łazić. Będę w domu siedzieć. Objadłam się obiadem, usmażyłam ziemniaków takich pokrojonych w talarki z cebulką, do tego jajeczka sadzone i mizeria. Mniam.
|
|
|
#3125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A to co mi się podoba to raczej eleganckie jest Mogłaby się ta moja suknia sprzedać to bym miała kasiorę
|
|||
|
|
|
#3126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak właśnie znajdziesz taki o 100zł tańczy to daj cynka ![]() Cytat:
![]() No widzisz- tak to jest z tymi ginami Ale też stwierdziłam, ze jak teraz przełamię się to przy porodzie będzie mi łatwiej jakby się męski dyżur trafił No ale - za bardzo to się nie przełamałam bo przez brzuch było Ja na Twoim miejscu tak czy siak (nie zależnie czy Cię jeszcze będzie bolało) poszła na te usg A jaka konkretnie? Edytowane przez archinta Czas edycji: 2011-04-01 o 15:29 |
||
|
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeglądam allegro i tak mi się rzuciło w oczy... po co komu TAKI płaszczyk, który kompletnie nie zakrywa brzucha? |
|
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kochane
okazalo sie, ze to nie dzidzia mi sie wypycha tylko moje narzady wewnetrzne, moje jelilitka zmieniaja swoje polozenie a bol i skurcze jest przez wiazadla i rozciaganie sie macicy; dzisiaj bylam znowu na badaniu, tym razem juz u mojej gin i szyjka macicy jest super, 4 cm wiec ok, z dzidzia tez wszystko dobrze, serduszko boje, nie czuc zadnych twardych rzeczy w podbrzuszu(pewnie dzisiaj znowu w nocy bede to miala, grrrrr) wiec wszystko jest si; nie wiedzialam ze jelitka moga zmienic swoje polozenie i wybaczcie jesli was wystraszylam, sama bylam spanikowana, ale wole dmuchac na zimne, zreszta pewnie mnie w tym rozumiecie jak nikt inny![]() |
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Tego typu widziałam tez sweterki- dla mnie nie spełniają swojej podstawowej roli
|
|
|
|
#3130 | |||
|
kosmitka
|
Cytat:
Cytat:
. Jakoś będę sobie radzić, najwyżej będę chodzić rozpięta .A kasiorkę też zbieram, wystawiłam na allegro dwie torebki z e-torebki, bo okazały się nietrafione. Jedna już się sprzedała, teraz czekam aż drgnie druga. I w zamian kupię sobie bluzę i torebkę adidasa, a co. ![]() Grzybki u nas ciężko trafić, w sumie są tylko 2-3 fajne sklepy z odzieżą, ale może jutro wyjdę, to coś upoluję. Cytat:
.Nie są te chłopy całkiem złe. Co do genetycznego - ja nie robilam, nikt mi nic nie mówił, dopiero tutaj widzę, że wy robicie. Ale teraz i tak za późno na takie badania.
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, bylabym zapomniala, moja gin dzisiaj stwierdzila ze napewno to moze nie, ale gdzies na 70% widzi gogusia
czyli jednak bede miala synka
|
|
|
|
#3132 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz- jakby gineska nie powiedziała to bym nie szła mimo że tu czytałam, że dziewczyny robią. W sumie to się zastanawiałam nawet po wizycie u niej, no ale jakoś nie potrafiłam sobie odpuścić Ufam babce.
|
|
|
|
|
#3134 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
.
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Dobrze,ze ok- znaczy się źle ,że Cię boli no ale ,że to nić groźnego I gratuluję syna Normalnie plaga facetów!!! Gdzie te calzedonie???? ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
Tylko kolorek ze zdjęcia fajniejszy - jak dla mnie Nie lubię czerwieni i czerwonopodonych rzeczy na sobie |
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=archinta;26097469]Witaj
Dobrze,ze ok- znaczy się źle ,że Cię boli no ale ,że to nić groźnego I gratuluję syna Normalnie plaga facetów!!! Gdzie te calzedonie???? Moze bolec, wazne, ze z dzidzia jest ok straszna plaga, ja bylam pewna w 100% ze bedzie dziewczynka, a tu maly sisiak![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3137 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie jest cieplutko i słonko ale całą noc padało Pomykałam w starej kurtce rozpiętej![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3138 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi na kimś się podoba- ale moja karnacja jest nieczerwonolubna i dlatego jakoś omijam szerokim łukiem ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Bób - ciąg dalszy ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3140 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Już wczoraj miałam napisać, ale jakoś nie umiałam doczytać, a chciałam być na bieżąco zanim z czymś wyskoczę
Po pierwsze gratluję Cotynato ![]() Trafiłam też na posta Anci, oczywiście dziś go już nie umiem znaleźć, a chciałam się odnieść do niego. Mam nadzieję, że nie gniewasz się za to co kiedyś napisałam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kapko, współczuję Cytat:
Cytat:
Jelita się przesuwają, bo jak macica rośnie, to gdzieś musi znaleźć sobie miejsce Dopiszę synka, dobrze? ![]() Mnie szał Euro w ogóle nie obchodzi, w moim domu nie ma ani jednego kibica piłkarskiego W ogóle żadnych sportów nie oglądamy, jakoś ani mnie ani męża to nie pasjonuje
|
|
#3141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurccze jak zazdroszcze a ja nic smażonego nic...tylko zupki i wszystko takie lekko strawne |
|
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
O jeju, a mi znowu źle.
Znów cały dzień w domu, bo nie mam siły się nigdzie ruszyć, na samą myśl o tym całym ubieraniu mam dosyć (zakładając już, że odpuszczam czesanie i malowanie, bo nawet o tym nie myślę...)... Czuję jakby ktoś mnie przeżuł i wypluł. Bolą mnie plecy na wysokości nerek, i brzuch, a raczej żołądek, mam nadzieję że od tej jelitówki i ciągłego rzyganka. ![]() Przepraszam, że tak miauczę, ale jest mi tak kurde źle...
Edytowane przez No air Czas edycji: 2011-04-01 o 16:49 Powód: dopisek |
|
|
|
#3143 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. A od czego mamy Allegro???![]() Cytat:
i niby majtki są na tyłku, ale i tak co ma wystawać, to wystaje (zwłaszcza, że ostatnio trochę się zapuściłam, a że brakowało mi chęci na doprowadzenie się do porządku, to poszłam do gina z fryzurką "na buszmena" )Cytat:
|
||||
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3145 | |||||
|
Zakorzenienie
|
no teraz na spokojnie was witam i nadrobiłam
![]() Cytat:
ja do dzis nie wierze ze jestem w ciązy he heCytat:
![]() współczuje z powodu dziadka, mam nadzieję ze przed smiercią sie nie męczył bo wiem ze to straszne Cytat:
![]() Cytat:
no i zas bób jak ja wytrzymam do jutra zanim kupie? Cytat:
kurcze i co zadna mi nie powie nic w psrawie tych wyników z krwi? pamiętam ze wiele z was robiło to myslałam ze coś podpowiecie |
|||||
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Lulla sorki że cię napastowałam tym pw ale martwiłam się, cieszę że jest ok
Nie upolowałam nic. Tż kupił mi na pocieszenie mcflurry i chesbugera, ale oczywiście sam mi zjadł połowę. A teraz moja sąsiadka mówi że po twarzy widać że w ziąćy jestem hahaha i zobaczyła jak przytyłam to kazała mi uważać na wagę hahaha
|
|
|
|
#3147 | ||
|
Zakorzenienie
|
No mamy allegro, ale nie lubię bez mierzenia kupować i nie mam obcykanego tego licytowania
Wiem, marne tłumaczenie Cytat:
![]() Kobitki jak to było z tymi paluszkami surimi? (one z krabów są) Można czy nie? Bo kupiłam sałatkę i teraz mi się przypomniało, że cośtam było z nimi ![]() Już znalazłam Cytat:
Edytowane przez 19natka88 Czas edycji: 2011-04-01 o 17:46 |
||
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
One muszą być jakoś przetworzone czyli raczej surowe nie są
|
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
No one się wydają takie już jakby dobre do zjedzenia ale zamrożone.A te w sałatkach i zalewach to też raczej nie surowe. Ja jadłam posmażone więc nie wiem.
Ancia - przepraszam, że tak Ci skracam, ale jakoś nie umiem tej końcówki zapamiętać ![]() Agnyska- no właśnie ja byłam pewna że będzie Jagoda. Serio tak się na to nakręciłam, że z szoku nie mogłam wyjść jak zobaczyłam piśka. I pewnie dlatego też jestem tak minimalnie rozczarowana( i głupio mi przez to) bo się sama nakręciłam niepotrzebnie, że dziewczynka będzie i myślałam że to intuicja jak tak dalej pójdzie to będzie masakra, 10 chłopaczków na jedną dziewczynkę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

) i wtedy mam całe krocze na wierzchu, nie umiem się skupić na usg bo widzę uradowaną minę tż i jego zerkanie nie tam gdzie trzeba
chociaż w sumie miałam kiedyś usg u faceta to czułam się serio dziwnie jak mi tym przyrządem z gumką wiercił
Ciekawe co z tego będzie
, może chociaż jeden wylosuję.

.

Piję dużo wody mineralnej wg. zaleceń gina i mam nadzieję,że to pomoże
Bolą mnie plecy na wysokości nerek, i brzuch, a raczej żołądek, mam nadzieję że od tej jelitówki i ciągłego rzyganka.