|
|
#4531 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXV
To ja Was pocieszę, że mam w talii 97
![]() Dzie te goście bo mi makijaż schodzi? ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Kamena na grzędzie - jak remoncik? |
|
|
|
#4532 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Florensu do dużych oczu mogłaby pasować, ale jakoś nie mogeu sobie wyobrazić uśmiechu pod wonsem
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- to jest, kutfa, obwód 2 osób jednocześnie, Ryży Oszuście ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Bazów sieu nie używa
|
|
|
|
#4533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tę z Lidlusia moja pupka też lofffcia ![]() W Superfarmie Chyba każdy poleciał po miarkę ![]() |
|
|
|
|
#4534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja od wakacji do grudnia 7 kilo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to dziabnij teraz coś hetero ![]() Ja sieu dziś nazapierdzielałam w ogródku, a potem przy sypaniu zboża w worki mam nadzieję, że spaliłam pierdylion kalorii, bo głodnam aż mi żołąd zasysa. Ale tylko mała kanapka - głodnyś, to żryj tuszcz z brzucha paskudo ty...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-01 o 20:23 |
|||
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4538 | |||
|
Zakorzenienie
|
rodzin
![]() no rodzin ![]() testowała.... ja żem od razu pudeł zanabyła ![]() pasi mi kolor z szyją się wyrównuje i jest spoks ![]() Cytat:
|
|
#4539 |
|
never say no to panda
|
hie hie, właśnie wyjęłam z lodówki przepyszne czekoladki kawowo-śmietankowe, oczywiście dukanowe
pokroiłam na kosteczki i będą na deser ![]() dziś wpieprzyłam ostatnie śmietankowo-czekoladowe
|
|
#4540 |
|
Wpisz tu zomzing
|
nad forumkiem Wielki Brat Rossmann wisi
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Regina?
|
|
|
|
#4541 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
74kg aktualnie ![]() wyjściowo w najgrubszym miejscu ouda było 72cm... właśnie chuop mię przypomniał
|
|
|
#4542 |
|
Wpisz tu zomzing
|
![]() uważaj, bo ci się Sałać na brzuchu zapnie ![]() sprawdzi, czy zielone i syśnie
|
|
|
|
#4543 |
|
BAN stały
|
Chyba sobie chociaż centymetr sprawię, bo po co się odchudzać, jak nie wiem, czy chudnę.
![]() Jakoś odpokutuję to jabłko, obiecuję. ![]() Ta, piwem jutro. A kamena nie na koncercie?
|
|
|
|
#4544 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() noooo, mufiłam, że to żółtomordzie. podgardlane. snam to
|
|
|
|
|
#4545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh wagowo mamy tyle samo i mam do zgubienia tyle ile Ty już zgubiłam. I coś mi marnie idzie ![]() tyle że ja żem niższa o kilka cm
|
|
#4546 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4548 |
|
Nindżopesz
|
Ide sie gościć,papa. |
|
|
|
#4549 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Jestem, już się spowiadam..
Malnęłam dziś duży pokój, szumnie salonem zwany, i wkufiło mnie że poprzedni malarze nie nakleili taśmy maskującej na sufit bo jakieś resztki zielonego tam zostały i muszę rozkminić co z tym zrobić. Mama dziś wyjechała i w sumie dobrze bo przy niej chodziłam cały czas podminowana i się wykłócałam, poza tym przez dwa dni kiedy ona była nic praktycznie nie zrobiłam, poza tymi gniazdkami i włącznikami. Więc jestem 2 dni w plecy.. Wszystko w proszku a czas ucieka, wkufia mnie to. I jeszcze na usg dziś byłam, kufa, co jestem to coś wykryją, wcześniej mięśniaki teraz naczyniak na wątrobie, sypię się
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4550 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
i Clienta to ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- żeś sieu zdeptała
|
|
|
|
|
#4551 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() Cytat:
kamena znożyczkowana i wkufiona ![]() mam nadzieję że do jutra mi przejdzie....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4552 | ||
|
Zakorzenienie
|
co Ty chcesz sobie zrobić ![]() Cytat:
![]() ad2. Cytat:
HA! to Ci powiem, że wymiary mam zbliżone do Pandy, czyli z 10 kg do zrzutu jak nic ale w sumie jestem starsza może z 5 wystarczy ![]() wogle to mi się wydaje że na tej diecie to ja przytyłam ruszyć by się trza aaa
|
|
|
#4554 |
|
Wpisz tu zomzing
|
z dużego dreptu, jak sądzę
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Napisałam "Florensu", nie "Rubensu"
|
|
|
|
#4555 | ||
|
never say no to panda
|
ni, z mleka odtłuszczonego z prochu
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znowu szyfr
|
|
|
#4558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja nabyłam stare Mauboussin i farby do włosów, nie wiem teraz , kórej uzyc. ![]() Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-01 o 20:47 |
|||
|
|
|
#4559 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4560 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a, to dopsz.. już nie biorę to może sobie zniknie
Twój podpis jest
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

To nawet ja jak jadłam bardzo dużo + słodycze, tyłam max 2-3 kg, nigdy więcej 
mam nadzieję, że spaliłam pierdylion kalorii, bo głodnam aż mi żołąd zasysa. Ale tylko mała kanapka - głodnyś, to żryj tuszcz z brzucha paskudo ty...