|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Ale synergenu nie polecam- człowiek wygląda po nim, jakby się żywił wyłącznie brzoskwiniami i łososiem i popijał karotką
![]() Za to ten krem 2 w 1 olbasa dla jasnej karnacji jest super- tylko został w wwie
|
#4442 | ||||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4443 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w krakowie wszystkie autobusy mają automatyczny przykuc
..chyba ze to chodzi o co innego ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- no kurde uwielbiam jak mnie wylogowuej podczs pisania odpowidzi
|
|
#4444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i zupełnie inaczej wygląda: ta falbana jest inna, ramiączka nie ma, gorset nie jest sztywny. Ja nie wiem kto tym modelkom zdjęcia robi że te suknie tak czasami dramatycznie na nich wyglądają ![]() piękna nie lubię takich rozległych falban ale tu wyglądają świetnie ![]() nie żałuj ![]() Cytat:
tego jeszcze nie wymyśliłam akurat tego typu modele zazwyczaj mają łogon, ale łatwo go można obciąć lub podpiąć w razie czego ![]() Cytat:
słońce wychodzi a ja nie zaczęłam sprzątać jeszcze
|
|||
|
|
|
#4445 | |||
|
Zakorzenienie
|
klontfa barowa ich dopadła
a sprzątanie u mnie też, jak codzień , ale ja to robię w przerwach tzn. podczas reklam, między filmem, a przygotowaniem posiłku, jak już mi tyłek od siedzenia ścierpnie itp.b. dobry wybór ta druga skojarzyła mi się z tornadem ![]() Cytat:
Cytat:
Sklepik, Grę Geralda i Dolores Claiborne i wszystkie to powtórki , ostatnio nie mam weny na nowościCytat:
toć to koszmar Ju u mnie dalej leje i nic nie wskazuje na to aby miało coś się zmienić
|
|
|
#4446 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4447 |
|
Nindżopesz
|
Argh!
![]() A mnie się śniła Kamena ale osochoziło to już nie pamiętam... |
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze mi się śniła Melk testowała wina w knajpie i miała taką prostokątną pieczątkę ze swoją podobizną i kieliszkiem
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee, Polly, na 1g0 kwi. mogłabyś się bardziej postarać- od razu widać, że to żart
Ale mam za✂✂✂iaszczy kolorek na paznokciach- coś pomiędzy koralowym a pomaranczowym, bardzo wściekłe
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
a mi oprócz kuleżanki śniły się potem seksy z mienskiem piknym niczym matjasy
![]() Ideu bukszpan w ogródku przycinać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-01 o 13:45 |
|
|
|
#4451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dowcip z FB:
Przed sądem oskarżony wyjaśnia, dlaczego zabił przechodnia:- Jadę sobie spokojnie ulicą, nagle jakiś facet zatrzymuje mnie i mówi:- Dawaj pieniądze!!- Dlaczego? - pytam groźnie.- Prima Aprilis!!To ja mu naplułam w oko i mówię:- Śmigus Dyngus!!On mi zgasił papierosa na czole i mówi- Popielec !Więc ja go udusiłem i mówie:- Zaduszki !
|
|
#4452 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
kiedyś zjadłam 8 sztuk tego dziada, i i tak nie mogłam zasnąć itp
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- nie na, zamiast ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() dawaj na pw z kasom za ZSK ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- liiiink ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- smacznego ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- klasyczne żółtomordzie ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- suknie ślubne żar gawiedzi ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odbieram pocztę przez program przy uruchamianiu kompa, więc wiesz ![]() Ej no weź powiedz Ale nie chodzi o wszystkie zdjęcia, tylko o niektóre I niestety to nie był żart prima aprilisowy ![]() U mnie się przejaśniło trochę i jakieś takie niemrawe słońce się przebija ![]() Eee tam nie pisz takich rzeczy. Trzeba było napisać, że już wszystko posprzątałaś, a na głos do siebie powiedzieć - Pier*olę nie sprzątam Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-01 o 18:04 |
|||
|
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
ad1. ale to Lush
a Ty nie lubisz (i wogle nie pachnie fajnie )ad2. Cytat:
ad2. ja nawet po kilka razy ![]() z nudów robię zapasy
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-04-01 o 15:56 |
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
w kisielu?
A ja dziś idę na Hair, Gucio biedny obtarł sobie nóżkę i nie chcę Go nikomu podrzucać, więc zostanie z tatą. Niewyględna jestem i niczym nie pachnę. To ta pogoda paskudna.
|
#4457 |
|
Wpisz tu zomzing
|
żólty odcień paszczy. cuś niekompatybilnego z białymi bluzkami
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- odskrób kawalątek
|
|
|
|
#4458 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4460 |
|
BAN stały
|
O, jutro w Wysokich Obcasach będzie o sukni ślubnej Jackie Kennedy.
|
|
|
|
#4461 | ||
|
Zakorzenienie
|
że niby podświadomie wiem że w białym mi będzie źle?
i że mam żółtawą cerę... nie mam chyba, szyja ma jakiś taki odcień a pysk jest inny..pokręcona jestem to może żółta....![]() tak czy siak białej nigdy w życiu ![]() no może i cuś w tym jest..... ![]() w domu są Uny. Cły plan dnia mi runął , obiad zrobiłam to teraz idę zlegnę trochę w icszy spokoju i samotności. Tzn nie, samotności nie-wezmę se koty... tylko czy zechcą wezmę kabanosa to przyjdą same
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-04-01 o 16:44 |
||
|
|
|
#4462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasna sprawa ![]() Cytat:
paraliż senny- zmorę miałam kilka razy, coś okropnego ![]() serio bigos i zupę do słoikówCytat:
co są?u mnie na kbnosy leci pies kotom zwisa wciągłam omleta z owocami
|
|
|
#4463 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Łeeeee... a ja napisałem do Cię mega długaśnego liściora, na pachnącej papeterii w janiołki, i teraz... teraz nic już, rozumiem aluzję ![]() Cytat:
Potrzebuję dowodów w razie W ![]() Cytat:
![]() Coś w stylu: "Solarium codziennie, bo za miesiąc wesele" ![]() Ke? Cytat:
![]() --- L'Or przyszedł, no i... i czuję zatęchłą różę z dodatkiem Maggi ![]() I słońce se świeci, a mnie chyba dotkua Wiosenna Przypadłość Polly_
|
||||
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Zupę, bigos? Zapasy na zimę? Reszta rodzinki? Cytat:
I ja nie rozumiem Twojej aluzji Niedobrze ![]() No właśnie ja tyż w razie czegoś ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4465 |
|
Nindżopesz
|
Owulacja?
![]() Melk, co to paraliż senny? |
|
|
|
#4466 | |||
|
BAN stały
|
Bo go nie wysłałem jeszcze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4467 |
|
BAN stały
|
No właśnie ja tego na szczęście nie miałam, dlatego pytam.
Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje, więc dobrze, że koleżanka mnie uświadomiła, bo gdybym się obudziła w nocy i nie mogła ruszyć, to bym myślała, że umarłam i naprawdę bym umarła (z przerażenia) ![]() Wiecie co? Już mi się znudziła ta dieta.
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-04-01 o 17:49 |
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Ju, jak ja Ci cholernie zazdroszczę mjuzykalu |
|
|
|
#4469 | |
|
BAN stały
|
Psychiczna chyba
![]() Eee, a jak się u Polly ona objawia? Cytat:
Każda dieta się nudzi, prędzej czy później A zazwyczaj prędzej
|
|
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce Ci dać adresu? ![]() Aluzja z pocztą Ja Ci to próbowałam powiedzieć to od początku, ale mówiłeś coś o kasowaniu zdjęć i się powstrzymałam, bo miałam nadzieję, że kasujesz zdjęcia, a ja nie i ja będę mieć dowód, a Ty nie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

Zostawiłam w razie czego
Chciała coś wziąć z biurka męża (chociaż wie, że nie można nic ruszać z naszych biurek

) i zupełnie inaczej wygląda: ta falbana jest inna, ramiączka nie ma, gorset nie jest sztywny. Ja nie wiem kto tym modelkom zdjęcia robi że te suknie tak czasami dramatycznie na nich wyglądają