|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. |
|
1 | 1,61% |
| Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. |
|
2 | 3,23% |
| Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. |
|
1 | 1,61% |
| Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. |
|
0 | 0% |
| Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. |
|
0 | 0% |
| Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. |
|
0 | 0% |
| Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 |
|
19 | 30,65% |
| Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! |
|
6 | 9,68% |
| Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! |
|
1 | 1,61% |
| Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. |
|
4 | 6,45% |
| Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
28 | 45,16% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!
Grazin; ahhh jak Ty małpiszonie korcisz tymi lodami, smakołykami mniaaaaaammmmm !!!!!
Lidlowe kiedys jadłam, własnie chyba a`la magnum, w pomaranczowym papierku i wiem, ze były pyyyyyyycha z biednej brony nie próbowałam, mam nadzieje, ze nie wyżrecie mi wszystkich do czerwca A dzis ogladałam film dokumentalny jak w Algidzie lody sie produkuje slina: slina: Raaany ile Ty masz tych ciuszków Sebus bedzie przebierany co godzinke moniqac; no własnie, ja wlazłam teraz na forum spytac co z Twoim TŻ, bo pamietałam, ze umowa mu sie kończy i czekacie na info co dalej! Rany trzymam kciuki aby dobrze było !! Co do umowy na czas nieokreslony to u mnie tez nie jest kolorowo.. nie dają i koniec Teraz do końca 2013 dostanę Bzdura, ale taka polityka w agencji Moni, schudniesz przy dzidzi... nie bedziesz miała czasu na zachcianki, chipsiki itd... a jak bedziesz karmiła, to już ten fakt wymusi na Tobie dietkę - czy tego chcesz czy nie Opowiedz prosze jak te wafelki smakuja Musza byc booosskie andziot; a Zosienka juz mniej smarka, ze była z tatusiem na rowerku ?? Kurcze, a ja niestety nie jestem idealnie na tip top, za zero wygolona jak chodze w ciazy do ginka Wstyd mi ale sama nie daję rady ![]() ![]() wiem, ze gdzie niegdzie jakies kudełki malutkie sa TheXanthippe; buziaki w brzusio ![]() 24kasia86; wiesz, ja co dzień pije po 2 kawki.... myslisz, ze nie mozna? Sypę 2 łyzeczki i pół kubaska mleczka Do volvo sa takie drogie części? Pojecia nie miałam.. a autko w końcu jakiś mega strup nie jest Chyba felerny jakiś model ![]() Jeszcze sobie zmienicie autko, Słonko, dorabiacie sie! Całe zycie przed Wami Wszystko po kolei! I tak juz duzo macie ![]() principessina; ksiezniczko nasza, nie szalej z tymi pracami domowymi!! Jeszcze zdażysz do przybycia Flawcia Sasiadka niecałe 5kg ?? Ona cos je ?? antropia; utłukłabym takiego kierowce.. Współczuje, domyslam sie ile strachu musiałas sie najeść Wazne, ze Pepe szybciutko zareagował i dał mami znac, ze wszystko z Nim w porządku Rozsadny chłopiec migotka za samodzielną jazde autkiem! Tylko oczka dookoła głowy miej proszę agusia, ale sie narobisz Podziwiam Cie !! Masz siłe i zdrowie Kochana! Wszyscy beda jutro pełni podziwu dla Ciebie- jestem pewna a co do kuchni, to z całą pewnoscia inaczej wyglada w całosci, aniżeli taki fragment a gdzie Eweska ?? ale zdechła jestem teraz sobie nie wyobrazam, jak jeszcze 10 dni temu mogłam chodzić do pracy Nie wyobrazam sobie siebie na fittnesie przed zajeciami ze SR a na basenie to tym bardziej! Chyba ducha wyzione Kuzynke dziś w galerii spotkałam, uczulała mnie, aby podczas rodzenia zamykać oczka, bo mogą z wysiłku popękać naczynka.. Tak jej lekarz mówił
|
#4682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nie ma litości z naszej strony niestety ![]() ja musze dziś tęsknotę za tż zagryzać wiec to jest moje usprawiedliwienie ![]() a teraz sie biore za pomidorki ze smietana i bułe z serem niech moje dziecko zje cos konkretnego oprocz słodyczy ![]() Cytat:
mam truskawkowo śmietankowego a orzechowego z polewą czekoladową zjadłam po powrocie z biedronki ![]() daisy ja na Twoim miejscu bym kupiła juz lody na czerwiec i trzymała w zamrazarce bo jak sie ciezarówy rzucą to mogą z produkcja nie wyrobic no nie wiem czy sebus bedzi etak czesto przebierany ![]() ja nigdy małego dziecka nie rozbierałam i nie ubierałam ja takie dwulatki tylko i to zawsze mam traume bo sie boje ze cos im złamie i zawsze mi sie te bluzeczki na tych ich głowach klinmują a ręce są takie jakieś mało mobilne i nie wykręcają sie o tyle stopni o ile bym chciała![]() wiec o ile sie nie bede bała ze go uszkodze to bede go przebierac ![]() też sie zastanawiam gdzie eweska! ale widziałam ja na fb dzisiaj ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- nie wiem czemu ale pomidory ze smietana mi sie zawsze z andziotkiem kojarza tak jak pomidorówka
|
|
#4683 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
o tak. bardzo przyjemnie. co wchodze do kuchni to jestem w szoku ze nie ma kartonow i syfu (jeszcze troche i syf wroci ale mowilam tz ze nie bede mu odbierac przyjemnosci i bedzie szorowac jak przyjedzie-ON KOCHA MYC KUCHNIE jakis nowy fetysz hahahahah)Cytat:
wiecie co, jak tak czytam ze wam dogaduja, uciskaja na brzuchy czy wyzywaja aza brak futra to zaczynam lubiec cichego mojego ![]() Cytat:
nie przynudzasz ![]() jednak temat zycia za granica jest dzisiaj bardzo popularny, dotyka tyle osob, ze fajnie jest sie podzielic takimi info. do tego doceniam takie szczere wypowiedzi, a nie same oh i ah jak jest fantastycznie -wiadomo ze poczatki na ogol sa trudne Cytat:
tak bardzo fajnie mi sie w niej gotuje.... wode na herbatke ![]() ![]() jezuuuuuuu a tak dobrze mi sie jadlo u mamy ![]() przyjedzie tz to mi naprodukuje znowu pierozkow Cytat:
z tymi wiekszymi dziecmi sie zgodze.kochane, dzisiaj zadzwonila do mnie moja stara kolezanka ktora zostala w uk i pochwalila sie ze beda miec dzidziusia oni sie tak dluuuugo starali i tak bardzo chcieli, a jednego stracili juz 2 lata temu nie mogla zajsc, nigdy sie nie zabezpieczali i zdarzyl sie cud!!!! jest w 18t i bedzie miala chlopca! |
||||
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Xanthippe Cóż... Mój gin na szczęście nie komentuje czy jestem ogolona czy nie
Trochę to bezczelne... Przecież to TWOJA sprawa... ![]() 4,5kg od początku ciąży To faktycznie malutko... za fotę brzuszka Chyba dawno nie wstawiałaś? Bo ja pierwszy raz widzę, a długo już jestem na forum ![]() mary Tak, tak - poza tym Xanthippe musi nam opowiedzieć swój ślub! Może nawet fotki zobaczymy? ![]() Własnie miałam nieśmiało pytać Morii, czy nie można by zamiast "już matkami" dać np. "mamuśkami" "mamusiami", bo mnie razi 2 razy "już" A "matkami" brzmi mało sympatycznie... Wolę "mamusiami" - jest słodkie No, a teraz wieści z wizyty: Mały ułożony GŁÓWKOWO ![]() Glukoza w normie Hemoglobina poleciała na łeb na szyję. Dostałam żelazo, jakby mi się kręciło w głowie/miałabym mroczki to od razu mam jechać do szpitala (ciekawe jak... chyba taxi będę wzywać i zapłacę "jak za cukier" )To, co mnie bardziej martwi to to, że wizytę mam za... 5 tygodni - czyli moje przypuszczenia mogą okazać się prawdziwe... Mój gin ma szansę przegapić mój poród. Muszę się dowiedzieć, jak zrobić z badaniami, żeby je odebrać wcześniej, bo jak urodzę w 37 tc, to nie będę mieć wyniku na te paciorkowce? Martwi mnie to trochę... Ach i znalazłam, dorwałam, zdobyłam GO - mam Białego Jelenia do higieny intymnej w płynie
|
|
#4685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Daissunia no to juz nie początek tylko końcóweczka, ma prawo byc nam ciężej
Ale i tak podziwiam, że tak dlugo w pracy wytrzymałaś ja odpadłam juz na początku ciązy przez mega mdłości...![]() Uwierz mi, że miałam ochote tego kierowcę udusić...a jak mój brat sie przestraszył jak łzy w oczach moich zobaczył...musiałam go uspokoić bo myśał, że tam urodzę chyba...a ja się tak zestresowałam... ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() szkoda tylko, że tak hemoglobina spadła ![]() ale juz bliżej jak dalej, więc będzie ok na pewno ![]() ja to bym chyba udusiła takiego gina co komentuje to czy sie golę czy nie... moja kuzynka kiedys mi opowiadała, że jak poszła do gina kiedys to grzebał jej w ciuchach żeby zobaczyc jakie majtki nosi... no i jak stringi zobaczyła to je bure taką zrobiła, że już do niej nie poszła... masakra jakaś
|
|
#4686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe czemu ??? ![]() dawno nie jadłam znów smaku mi narobiłaś ![]() Cytat:
ale przecież nie będę jej w domu trzymać bo jej z nosa leci ![]() gorączki nie ma więc normalnie funkcjonujemy ![]() a co do fryzury oddolnej to ja też nie umiem do łysego
|
||
|
|
|
#4687 |
|
Wtajemniczenie
|
dobrej nocki brzuchatki
papa
|
#4688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A zdjecie wstwialam kiedys jedno ale nie bylo specjalnie na co patrzec bo chyba każdy wie jak wyglada tluszczowa oponka , a teraz nabral ladnego ksztaltu to postanowilam sie pochwalic ![]() Wow nastepna wizyta za 5 tyg?? ja juz nastepna mam za 2 tyg. A spotkanko hmmm szczerze mowiac to zaniedbalam nawet swoje przyjaciolki jakis len mnie dopadl i nie wychodzilabym z domu najchetniej a zdjecia ze slubu poszukam czegos ladnego i wstawie do albumu o ile bede wiedziala jak ![]() ddaaiissyy ja tez juz nie daje rady. Dzis dałam się wykazac TŻ jego skupienie nad tym boskie
Edytowane przez TheXanthippe Czas edycji: 2011-04-01 o 21:46 |
|
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Edzika fika fika i wyfikał ![]() a ile masz tej hemoglobinki ? no i trochę nie rozumiem dlaczego wizyta dopiero za 5tyg
|
|
|
|
|
#4690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a dlaczego dopiero za 5 tyg???????? za glowkowezobaczcie jak sie zmeczyl moj pies porzadkami |
|
|
|
|
#4691 |
|
Zadomowienie
|
daisuś - dziękuje Kochanie za pamięć - TZ wrócił po 19.00 z konferencji - ma umowę na 7 miesięcy
, ale żeby nie było mu zbyt dobrze powiedział mu szef, że zawsze mogą się za miesiąc pożegnać i nie dostał podwyżki (ok. 250brutto - niech se wsadzą) on i kolega - "dla przykładu" zapewne.mam ich w nosie, ma prace - to najważniejsze. myślę że ginowie przyzwyczajeni do "nie do końca idealnej łysiny" u kobiet w ciąży - strasznie to ciężkie zadanie jak się nic nie widzi i ledwo sięga .a wafelki miodzio własnie wcinam - jak będziesz mogła jeść to mogę Ci zrobić matallewar za wizyte i obrót małego.Grazin - 30 szt samych śpiochów??! ja mam mniej niż 30szt ciuszków - wpuszczę się w szał zakupów po wypłacie .ja już nie wiem czy wolę cc czy sn naprawdę, jakby mi nagle na wizycie za 2 tyg gin powiedział, że się obrócił to bym się chyba uryczała .dziewczyny - czy macie sprawdzonego sprzedawcę pościeli dziecięcej na allegro? TZ złożył łóżeczko i jesteśmy rozczarowani; jakością, brakiem śrub i kilku innych niedociągnięć, dlatego chciałabym kupić gdzieś gdzie już Wy kupowałyście. lecę pod prysznic. jutro TZ na uczelni cały dzień. buziaki. Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-04-01 o 21:49 |
|
|
|
#4692 |
|
Rozeznanie
|
Matal
![]() ![]() klask i:![]() a ja Wam na koniec tylko napisze ze mam biale michałki i sorbet gruszkowy z ziel.budki i nic nie jem bo mi nie dobrze o! ide spac i płakac po moim 30letnim żyrandolku,ktory dostałam w spadku od mojej mamusi ![]() do juterka pa
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieżarnym dość łątwo narobić smaka wystarczy rzucic jakieś słowo i juz ślinka cieknie![]() ostatnio romawiałam z tż o ciastkach z cukierni i nie moglam sobie przypomnieć jak sie eklerki nazywają (no cóż szare komórki mi zanikają ) i wystarczyło że powiedział magiczne słowo BEZA !!! a ja juz czułam jak kruchutka słodka beza rozpływa mi sie w ustach i przykleja do zębów myslałam ze go zamorduje a ogolnie bezy nie lubie![]() ja ostatnio przed wizytą u gin elegancko się ogoliłąm i byłam z siebie bardzo dumna bo myslałam ze na zero a wieczorem jak mnie tż zobaczył to sie chichrał ze mnie bo jakies trzy kępki zostawiłąm i wyglądałam dość dziwnie ![]() matal super ze w dół lezy !!! gratki!![]() czy ten gin powariował że za 5 tyg!!!?? masakra jakas ![]() ja sie obawiam ze co tydzien mi kaze przychodzic a wtedy nie bedzie wesoło 70zł raz w tyg płacic... a jaka masz hemoglobine?
|
|
#4694 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudo![]() Cytat:
tak sie własnie zastanawialam co z tą umową. ale po cholere tak straszyc pracownika czy dzieki temu ma lepsze wyniki!? bo nastawienie do roboty raczej nie lepsze.... tragedia. przerabane z tymi umowami na czas okreslony. ale przeciez trzecia umowa MUSI byc na czas nieokreslony wiec jak to pracodawca obchodzi?? a sama nie wiem po cholere mi tyle ciuszków ale jak dawali to nie odmawiałam ![]() Cytat:
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
andziot, Grazin 8,2 g/dL (norma 11-18) - powiedział, że poniżej 8 to w ogóle nie powinnam chodzić sama po ulicy, bo mogę stracić przytomność
Ja się nie znam, lekarza słucham andziot, aga_pe, Grazin Tak mu wyszło z programu "Zdrowie, mama i ja", w ramach którego chodzę do gina. No, a to będzie koniec 39 tc... Dlatego kombinuję, żeby zrobić badania max za 2 tygodnie i odebrać i mieć przy sobie "w razie czego" moniqac Ja mam ze 4 pary śpiochów a MC, H&M, C&A niestety liczą sobie za ubranka całkiem nieźle... ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- A jeszcze Wam miałam o wadze napisać - nie jest tak źle To z pewnością efekt tego, że zgaga nie pozwala mi jeść
|
|
#4696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
8,2?????????????????????? ??????????????????????? ja bylam w szpitalu majac 9,1!!!!!!!!!!!!!! masakra, wiesz jak dolizcyc ta krew co sie straci przy porodzie to no nic, bede trzymac kciuki zeby bylo ok. a wagi zazzzzzzzzzzzdroszcze |
|
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
matal strasznie masz niskja ta hemoglobine. a nie robi Ci się słabo???
ile Ci żelaza przepisał??? jak ja mialam 11,8 chyba to mi powiedział ze jestem an pograniczu anemii i mialam 6 tabletek dziennie jeść. wiec jedz to zelazo grzecznie, a moze nawet wiecej niz powiedział... mysle ze inny gin by do szpitala z takimi wynikami wysłal... i jedz duzo szpinaku
|
#4698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
matall brawo dla Edzika a jesli chodzi o kg to sie nie odzywaj ![]() obrazamy sie na ciebie, o |
||
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
metaewall też czasami meczy mnie zgaga, a wiesz co mi pomogło? maślanka smakowa
|
|
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grazin Mam brać 2 tabl. Tardyferonu dziennie. Słabo mi często, ale ja zawsze miałam problemy z żelazem (kilka lat walki z anemią), więc dla mnie to prawie jak norma ![]() Poza tym myślałam, że to ta glukoza... A teraz zajrzałam w kartę ciąży, że na poprzedniej wizycie miałam 10,5, a jeszcze wcześniej 11,8 - więc dziwię się, że wcześniej mi nic nie przepisał z żelazem ![]() A szpinaku nie mogę, bo bez czosnku jest FUJ. Morele sobie może kupię
|
|
|
#4701 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz, ja mialam przed ciaza 10 i spadlo do 9,1 ale u ciebie to leci strasznie |
|
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() plasiam... Ale Xanthippe dziś napisała, że przytyła 4,5 kg mała migotka Maślanki nie lubię, a normalnie mi migdały pomagają, ale było kilka dni, kiedy mały wciskał mi głowę w żołądek i wtedy ta zgaga była nie do zwalczenia...
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
8,1 ????
![]() nie kręciło Ci się w głowie ?????? łykaj to żelazo i to szybko |
|
|
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co... myslicie ze dzieciaczki cuzja obecnos swoich tyatusiów?? bo moj tż dzisiaj poza domem nocuje i mały sie jakos mało ruszłą, a przed chwila z nim przez telefon rozmawiłąm i w czasie tej rozmowy to aż mnie zatykało bo mnie tak kopał!! masakra ![]() zawsze tak ma jak sie tż zbliża albo po pracy do brzusia gada to mały szajby dostaje ![]() myslicie ze dzieci to wyczuwają? czy to zbieg okolicznosci? ale z tym ze sie rzucął jak porzez tel gadąłam to sie zaskoczyłąm ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- matal na prawde w szoku jestem ze Cie ginz takim poziomem żelaza nie wysłal do szpitala pod kroplówke czy cos. jak widac kazdy gin ma inne podejscie... hmm no ale po cos te normy są ![]() martwie sie o Ciebei. kupiłąs juz to żelazo?? jesz juz go? a Ty jestes sama w domu czy z siostra?? bo jakbys sie słabiej poczuła lepiej zebys sama nie była.
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak przyłożyłam telefon do brzuszka wczoraj, a tż mówił do małego, to on kopał ![]() I dziś też "ucieszył się", jak usłyszał tatę ![]() A np. jak moja przyjaciółka położyła rękę, to zero ruchów... Jakby dziecka w brzuchu nie było, tak się skulił... Będę brać żelazo grzecznie A najlepsze jest to, że pół roku przed ciążą miałam zagrożenie anemią, a na początku ciąży nadmiar żelaza... ![]() Grazin tak, od razu kupiłam dziś
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-04-01 o 22:21 |
|
|
|
|
#4706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moj mlody bardzo kopie jak tz przyklada reke, bardzo szybko czul kopniaki przez to. a dzisiaj myslalam ze padne, bo pies mi spal na brzuchu, a mlody tak wowczas bombarduje ze pies zdziwiony sie podniosl i patrzyl tak smiesznie co go kopalo, potem jak odkrylam koszulke to szczekal nie reaguje tylko na swojego braciszka- pokora od samego poczatku
|
|
|
|
|
#4707 |
|
Zadomowienie
|
Jeee przeżyłam
![]() Jestem jakieś 2 kg cięższa przez te słodycze ![]() Przyszłam Was poczęstować
|
#4708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() jakie cudo galaretkowe ![]() nie odzywam się do Ciebie ![]()
|
||
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
matall gratuluje udanej wizyty i glowkowego ulozenia
daisy no w sumie duzo czasu juz nie zostalo, a po malowaniu musi sie wywietrzyc i mam tyle prasownia a ta sasiadka mowi, ze normalnie je, dzisiaj moj maz ja spotkal i pogratulowalciazy i mowi, ze tez nie wiedzial, ze oczekuje dzidziusia, a jednego synka juz ma, to moze dlatego tak malo przytyla?Dziewczynki ja popralam te ciuszki, ale powiem Wam, ze jakies takie sztywne sa, Wasze tez???
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2011-04-01 o 22:28 |
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ostatnieeeeeeeeeeeeeeee, co toooooooooooooooooo jakby to powiedziala ciocia Stasia z Klanu "BOŻESZTYMÓJ" ![]() a ja tak skromnie wam powiem, ze wyszly mi ZAJE.BISTE golabki ![]() jutro dorobie sosik pomidorowy i wrzuce przdepis z fotkami ![]() coraz lepsze mi wychodza, a pierwsy raz robilam z kapusty włoskiej
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-04-01 o 22:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

slina: slina:
Teraz do końca 2013 dostanę
za samodzielną jazde autkiem! Tylko oczka dookoła głowy miej proszę

Trochę to bezczelne... Przecież to TWOJA sprawa...
Bo ja pierwszy raz widzę, a długo już jestem na forum 

klask i: