DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-01, 15:49   #1501
Iloa
Rozeznanie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez Kate654321 Pokaż wiadomość
nikt mi nawet nie odp;(
A bo nie każdy je budynie, kotku. Trzeba poczekać na "budyniowe"
Stary 2011-04-01, 16:00   #1502
Agus140188
Rozeznanie

Mniaaaaaaaaam obiadek już za mną rybka i warzywka w piekarniku serniczek się piecze, ależ ja się rozpieszczam
Stary 2011-04-01, 16:27   #1503
karmeelek
Zadomowienie

Hej kobitki! Ciągle Was podczytuje ale jakoś nie mam nastroju pisać....
Waga robi sobie ze mnie jaja mimo grzecznego dukania - wczoraj 63,3 a dziś bagatela 64,5kg Ja wiem, ze jadłam śledzie ale bez przesady! A @ za 2 tygodnie dopiero! Mam ochotę to wszystko pi...... w cholerę!
Kryzys małżeński jak trwał tak trwa i końca nie widać. Ciągle jakieś nowe rzeczy wyskakują i w domu i w pracy...
Poza tym od dłuższego czasu się nie wysypiam i chodzę marudna (co widać w poście) i głowa ciągle mnie boli.
Ostatnio frais podawała przepis na "biszkopt z patelni" do sernika na zimno - powiem Wam, że fajna sprawa ale zamiast sody daje proszek do pieczenia i jest wtedy o wiele smaczniejszy.
Musiałam się wygadać.....
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 17:07   #1504
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

tchnienie-wiatru super zmiana

wykrasana też ślicznie

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez jedyyna Pokaż wiadomość
moooojaaa głoooowaaaa! aaaaaaaa ale mnie boli

chciałam napic sie to teraz mam za swoje! masakra dawno sie tak podle nie czułam! alkohol jest beeeeeeeee!

dziewczyny wypiłam "litry" wódki, zjadłam torta i troche innych smakołyków !plus 4 szaszłyki drobiowe z papryka i cebula! wzrost tylko 0,2 a to tylko i wylacznie dlatego bo w wc nie bylam!

KAROOOLA!:jup i::jupi : : jupi: UUDAŁOOOO SIE! ! !

DZIEN DOBRY STOKROTECZKI MOJE TAK W OGOLE !
nieładnie pić

biedna głowa ale fajnie, że nie masz dużego wzrostu

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Hej kobitki! Ciągle Was podczytuje ale jakoś nie mam nastroju pisać....
Waga robi sobie ze mnie jaja mimo grzecznego dukania - wczoraj 63,3 a dziś bagatela 64,5kg Ja wiem, ze jadłam śledzie ale bez przesady! A @ za 2 tygodnie dopiero! Mam ochotę to wszystko pi...... w cholerę!
Kryzys małżeński jak trwał tak trwa i końca nie widać. Ciągle jakieś nowe rzeczy wyskakują i w domu i w pracy...
Poza tym od dłuższego czasu się nie wysypiam i chodzę marudna (co widać w poście) i głowa ciągle mnie boli.
Ostatnio frais podawała przepis na "biszkopt z patelni" do sernika na zimno - powiem Wam, że fajna sprawa ale zamiast sody daje proszek do pieczenia i jest wtedy o wiele smaczniejszy.
Musiałam się wygadać.....

diety nie zostawiaj
a z mężem i z pracą sobie nie na pewno poradzisz, każdy ma czasem takie chwile..
ale trzeba je przetrwać, żeby znów zaświeciło słoneczko i zagościł uśmiech na twarzy

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 17:09   #1505
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

i gratuluję wszystkim spadkówkl aski:
czekam na spadeeeeeeeeeeeeeek u mnie
na kolacyjkę kupiłam sobie kurczaka z grilla, w takiej super budce, gdzie pracuje znajoma Pani więc będzie pyszny

Stary 2011-04-01, 17:18   #1506
renka1511
Rozeznanie

wykrasana a gdzie znajde przepis na te babeczki serowe???
to chyba na ktoryms blogu bylo tak??
a moze bylabys tak kochana i wkleila mi tu przepis please

The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it !
renka1511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 18:01   #1507
paulaaaaaaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
dopięłam się w moją małą czarną obiecałam Wam, że jak się dopnę to wstawię zdjęcia:P więc te zdjęcia przed był 19.01 i miałam wtedy ok. 75 kg, a teraz 66.4, więc niecałe 9 kg różnicy... i pierwszy raz widzę - ok, WIDAĆ RÓŻNICĘ
jaka różnica! gratuluję sukcesu!!

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

w ogóle ledwo nadążam z czytaniem wszystkiego, co naskrobałyście
ale codziennie na nowo rośnie we mnie motywacja jak widzę Wasze wyniki! jesteście super!
ja też się twardo trzymam, już prawie 4 tygodnie. A co najlepsze- wcale nie chce mi się kończyć tej diety, tak mi dobrze z tym dukanowym jedzonkiem. Kiedy wspominam poprzednie podejścia do innych diet to pamiętam tylko odliczanie dni do końca, żeby móc się w końcu najeść a tutaj- dni mijają a ja jestem szczęśliwa- wiadomo- człowiek najedzony to człowiek szczęśliwy
paulaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 18:56   #1508
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Dziękuje dziewczyny Jak mówicie, że widać to i mi motywcaja wzrośnie bo w lustrze to ciągle widze siebie 'większą'
Kobiecie to chyba nigdy sie nie dogodzi widze to po sobie
- jak spodnie sa za luzne to ja sobie mysle - pewnie sie w praniu rozciagly
-patrze w lustro w sklepie i widze , ze lepiej wygladam ale mysle - pewnie maja wyszczuplajace lustra
- podczas siedzenia w wannie - o mam szczuplejsze uda i kolana - nie chyba mi sie wydaje
i tak ze wszystkim jest
Stary 2011-04-01, 19:08   #1509
anita9005
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
ja sernik to pieke 2 raz w tym tygodniu zeby nie rzucic sie na inne slodkosci nie dukanowe. Zamiast maki kukurydzianej ktorej nie wolno a skrobii nie mam czasu szukac wrzucam 1 opakowanie puddingu z lidla zapach wanilinowy i jaja wedle uznania i lyzke proszku i zawsze wychodzi diabelsko pyszny ostatnio do polowy sera dalam kakao wiec byl 2 smakowy ale dzis juz nawet nie kupowalam mielonego sera tylko w kostce
Kochana ,a mogła byś podać dokładny przepis na swój serniczek?

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
był tylko taki rozmiar bo kupiona w ciuchlandzie Byłam dziś na wolskiej, matko jaki tam jest sajgon, dzisiaj facet darł sie przez megafon i na dzisiejsze święto pomieszali kosze z obuwiem gdzie indzie postawili i tylko było słychać bluzki latających handlarzy szukających boxów z butami.co do pup podobają sie takie uniesione, bo jak jest duża oklapnięta to też nie ładnie wygląda.

Też sie zabieram zaraz za sernik, przed @ musi być w pogotowiu :d

wyprzedaże.... Mi rodzice mówią żeby nic ubrań nie zwężać przecież i tak przytyje kiedyś... Nie ma to jak wsparcie, to po kija ja sie odchudzam

Wstawiam zdjecia, może kogos zmotywują. Pierwsze dzień przed dietą sylwester, drugie z dzisiaj . Róznica 9.5 kg. Przepraszam jak nic nie widać ale w okresie przed dietą nie lubiłam się zbytnio z aparatem

wow nieźle ładnie schudłaś motywujące fakt ... Ale ja z moją dietą mam chwile zwątpienia a to dopiero 5 dzień ;(
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 19:20   #1510
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Kobiecie to chyba nigdy sie nie dogodzi widze to po sobie
- jak spodnie sa za luzne to ja sobie mysle - pewnie sie w praniu rozciagly
-patrze w lustro w sklepie i widze , ze lepiej wygladam ale mysle - pewnie maja wyszczuplajace lustra
- podczas siedzenia w wannie - o mam szczuplejsze uda i kolana - nie chyba mi sie wydaje
i tak ze wszystkim jest
Skąd ja to znam

A u mnie jeszcze dochodzi "(ktoś tam) mówi, że schudłam, bo wie że jestem na diecie i chce mi zrobić przyjemność"
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 19:23   #1511
anita9005
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jedyyna Pokaż wiadomość
moooojaaa głoooowaaaa! aaaaaaaa ale mnie boli

chciałam napic sie to teraz mam za swoje! masakra dawno sie tak podle nie czułam! alkohol jest beeeeeeeee!

dziewczyny wypiłam "litry" wódki, zjadłam torta i troche innych smakołyków !plus 4 szaszłyki drobiowe z papryka i cebula! wzrost tylko 0,2 a to tylko i wylacznie dlatego bo w wc nie bylam!

KAROOOLA!:jup i::jupi : : jupi: UUDAŁOOOO SIE! ! !

DZIEN DOBRY STOKROTECZKI MOJE TAK W OGOLE !

WOW GRATULACJE LASKA xd Pewnie zabawa tez fajna była

Stary 2011-04-01, 19:23   #1512
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
tchnienie-wiatru super zmiana
Cytat:
Napisane przez paulaaaaaaa Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

ale codziennie na nowo rośnie we mnie motywacja jak widzę Wasze wyniki! jesteście super!
ja też się twardo trzymam, już prawie 4 tygodnie. A co najlepsze- wcale nie chce mi się kończyć tej diety, tak mi dobrze z tym dukanowym jedzonkiem. Kiedy wspominam poprzednie podejścia do innych diet to pamiętam tylko odliczanie dni do końca, żeby móc się w końcu najeść a tutaj- dni mijają a ja jestem szczęśliwa- wiadomo- człowiek najedzony to człowiek szczęśliwy
no szybko czas leci na tym Dukanie u mnie pojutrze stukną 3 miesiące
Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam

A u mnie jeszcze dochodzi "(ktoś tam) mówi, że schudłam, bo wie że jestem na diecie i chce mi zrobić przyjemność"
dokładnie! mogę się pod tym co piszecie podpisać rękami i nogami:P
Stary 2011-04-01, 19:59   #1513
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
no szybko czas leci na tym Dukanie u mnie pojutrze stukną 3 miesiące

to chyba wiekszosc z nas ma takie zboczenie ja czasem dostrzegam,ze skads mi zeszlo..ale po chwili namyslu,ze moze jednek nie;p i ze chce wiecej

a tak wogole to witam ledwo nadrobilam co pisalyscie ;]
gratki za spadki
milego wieczorku
ide zapolowac na kolacje

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 20:21   #1514
anita9005
Rozeznanie

Dobry wieczór dziewczyny , dziś miałam małe dukanowe zwątpienie ... ale nie ma co jak się zaczęło trzeba kontynuować od jutra faza II. Jaki tryb polecacie 5/5 czy 1/1 ? Słyszałam ,że chudnie się podobnie? ;> Jak myślicie? jesteście w końcu bardziej doświadczone w tej kwesti niż ja
Stary 2011-04-01, 20:32   #1515
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anita9005 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór dziewczyny , dziś miałam małe dukanowe zwątpienie ... ale nie ma co jak się zaczęło trzeba kontynuować od jutra faza II. Jaki tryb polecacie 5/5 czy 1/1 ? Słyszałam ,że chudnie się podobnie? ;> Jak myślicie? jesteście w końcu bardziej doświadczone w tej kwesti niż ja
1/1 jest mniej frustrujący podobno, ale ja bym nie mogła na nim być:P chwalę sobie 5/5 bo dopiero w piątym dniu P mam już chcicę na warzywa, na 1/1 nie chciałoby mi się co chwilę obiadu robić, bo jak się ma pare PW pod rząd to można nagotować ale myślę, że dobrym rozwiązaniem jest też 3/3. dziewczyny sobie chwalą
Stary 2011-04-01, 20:35   #1516
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
1/1 jest mniej frustrujący podobno, ale ja bym nie mogła na nim być:P chwalę sobie 5/5 bo dopiero w piątym dniu P mam już chcicę na warzywa, na 1/1 nie chciałoby mi się co chwilę obiadu robić, bo jak się ma pare PW pod rząd to można nagotować ale myślę, że dobrym rozwiązaniem jest też 3/3. dziewczyny sobie chwalą
ja się właśnie zastanawiam nad zmianą na 3/3

Stary 2011-04-01, 20:45   #1517
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Jestem na trybie 3/3 i szczerze to bardzo mi on odpowiada. Wcześniej byłam 1/1, ale codziennie musiałam robić nowe zakupki żywności bo tryb się zmieniał no i gotować i wymyślać co dzień coś innego, a teraz jest ok. Osobiście polecam, dni się tak nie dłużą i nawet na dniach P tak ogromnie nie tęsknię za PW bo szybko dni się wymieniają, także nie ma szaleństwa i rzucania się na warzywa na PW
Stary 2011-04-01, 20:51   #1518
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Jestem na trybie 3/3 i szczerze to bardzo mi on odpowiada. Wcześniej byłam 1/1, ale codziennie musiałam robić nowe zakupki żywności bo tryb się zmieniał no i gotować i wymyślać co dzień coś innego, a teraz jest ok. Osobiście polecam, dni się tak nie dłużą i nawet na dniach P tak ogromnie nie tęsknię za PW bo szybko dni się wymieniają, także nie ma szaleństwa i rzucania się na warzywa na PW
jak to na 3/3 nie ma rzucania się na warzywa na PW? ja tam się rzucam a jestem na tym trybie... al to dobrze - przynajmniej jestem pewna że witaminek wystarczająco pojem
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 21:10   #1519
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
jak to na 3/3 nie ma rzucania się na warzywa na PW? ja tam się rzucam a jestem na tym trybie... al to dobrze - przynajmniej jestem pewna że witaminek wystarczająco pojem
Oczywiście warzywek na PW jem baaaaaaaaaaardzo dużo ale chodziło mi o to, że nie rzucam się na nie z frustracją :P warzywka są urozmaiceniem i wszystko lepiej smakuje i dlatego myślę (jeśli chodzi o mnie osobiście), że na 5/5 chyba byłoby mi za ciężko
Stary 2011-04-01, 21:20   #1520
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

ja sobie chwale 1/1
robie zapasy raz w tygodniu i mi starcza na wszystkie dni i P i PW
dla kazdego co innego

Stary 2011-04-01, 21:25   #1521
anita9005
Rozeznanie

W sumie jeśli chodzi o gotowanie to mi nie przeszkadza to ,że codziennie zrobienie obiadu i tak zazwyczaj zajmuje mi około 20 minut więc to nie problem. Miałam na myśli też to jak dla zdrowia lepiej? i czy ma to znaczenie na to jak szybko się gubi kilogramy?

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

ps. dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi
Stary 2011-04-01, 21:26   #1522
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
W sumie jeśli chodzi o gotowanie to mi nie przeszkadza to ,że codziennie zrobienie obiadu i tak zazwyczaj zajmuje mi około 20 minut więc to nie problem. Miałam na myśli też to jak dla zdrowia lepiej? i czy ma to znaczenie na to jak szybko się gubi kilogramy?

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

co do chudniecia to mamy wszystkie porownywalne tempo ja si ewaze raz na tydzien a dziewczyny po warzywkach albo w trakcie cyklu protein
tez pomysl, czy masz ochote jesc proteiny co drugi dzien czy moze pod rzad a pozniej z warzywami i tyle :P

Stary 2011-04-01, 21:40   #1523
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:

Jeśli chodzi o gubienie kg to chyba nie ma większego znaczenia na jakim trybie jesteś, bo chyba na wszystkich gubi się je tak samo... ????
Dziewczynki moje kochane zmykam lulu. Jutro Was odwiedzę tu
dobrej nocki
Stary 2011-04-01, 21:50   #1524
justyna8924
Raczkowanie

Cytat:
dopięłam się w moją małą czarną obiecałam Wam, że jak się dopnę to wstawię zdjęcia:P więc te zdjęcia przed był 19.01 i miałam wtedy ok. 75 kg, a teraz 66.4, więc niecałe 9 kg różnicy... i pierwszy raz widzę - ok, WIDAĆ RÓŻNICĘ
NIESAMOWITA RÓŻNICA NA TYCH FOTKACH NAWET BYM POWIEDZIAŁA ZE TO WIĘCEJ NIZ 9KG BRAVOOOOOOOO
16.05.2011 84,0KG
CEL 67 KG

DUKAM 185 DZIEN - 15 KG

JESZCZE TYLE KG PRZEDEMNĄ
justyna8924 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 21:50   #1525
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulaaaaaaa Pokaż wiadomość

Bo to jest najlepsze na dukanie Można się najeść bez obaw o boczki Ja już 80 dzień a kiedyś dwa tygodnie było koszmarem ...

Teraz wepchnęłam w siebie resztkę sałatki,mimo,że nie mogłam już,ale jutro P,to trzeba się najeść warzywek Do tego soczek pomidorowy,a potem chyba ciapnę satino... Okres mam to mi się należy W niedziele miałam się ważyć,ale chyba poczekam do poniedziałku/wtorku żeby już pookresowa woda się ze mnie wylała :P
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 21:59   #1526
justyna8924
Raczkowanie

Cytat:
gratki mi Dukan wyliczył wrzesien i waga 68,7kg chyba nigdy nie zjade do niej buhahaha

TCHNIENIE gratki pięknie wygladasz

PAATI gratki gratki
CO TY GADASZ MAŁA CHOLERO TAK ŚWIETNIE CI IDZIE TO TO 68 BEDZIE BO 5*4=-20KG HIHI

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Ej, 165 cm to nie tak mało

Haha, ja też chyba nigdy nie zejdę niżej niż na 40 z dołem Tzn kiedyś zeszłam na małe 40 (takie "młodzieżowe" ) ale to było chyba w jakimś szczytowym momencie intensywnego odchudzania. Mam wciąż te portki w szafie, powinnam w nie wejść po dukanie...

W ogóle chudnę nierówno, góra mi chudnie szybciej niż dół i jak teraz na siebie patrzę, to mam nieodparte wrażenie, że górna i dolna połowa ciała do siebie nie pasują, jakby należały do 2 różnych osób Mam nadzieję, że tyłek nadgoni w końcu chudnięcie reszty, bo nie chcę śmiesznie wyglądać
TEZ TAK MAM KOCHANA ZGÓRY LECI PO 5CM A DÓL TYLKO 1CM ACHHH
16.05.2011 84,0KG
CEL 67 KG

DUKAM 185 DZIEN - 15 KG

JESZCZE TYLE KG PRZEDEMNĄ
justyna8924 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 22:02   #1527
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna8924 Pokaż wiadomość
NIESAMOWITA RÓŻNICA NA TYCH FOTKACH NAWET BYM POWIEDZIAŁA ZE TO WIĘCEJ NIZ 9KG BRAVOOOOOOOO
dzięki

wchodzę na chwilkę i idę spać, bo jutro zajęcia w niedzielę chyba sobie odpuszczę, bo w poniedziałek mam zaliczenie na uczelni i muszę się uczyć:P więc jutro ładnie na wszystkie zajęcia! może rano wskoczę powiedzieć jak z wagą, ale nie wiem:P zależy czy będzie się czym chwalić, bo jednak było PW dziś jeszcze:P

dobranoc dużych spadków!!!!!!
Stary 2011-04-01, 22:10   #1528
mroziq
Zadomowienie

Dobranoc Ja chyba jeszcze poćwiczę zanim się położę Na pewno pochodzę 20 min,ale może skuszę się na 8 min...
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 22:18   #1529
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez , ja tez
Stary 2011-04-01, 23:29   #1530
nikamo36
Zadomowienie

Cytat:
Witam,dawno mnie tu nie było ale was czytuję,za SPADKI,nie nadążam czytać ale jestem z Wami.
Ja jestem na 5/5 i jest ok,są też 1/1,2/2,3/3 itd ale jest też tryb 4pp/3pw gdzie trzeba jeść tyle warzyw co byś jadła w 4 dni-chodzi o to,że od poniedziałku jesz 4 dni pp a nadrabiasz w 3 dni warzywa,które zjadłbyś w 4 dni. Wiem,że tchnienie-witru pisała,że nie ma takiego trybu ale Iloa to powierdziła,że jest. To jest wygodne bo na weekend masz warzywa.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
No laska nie z tej ziemi!!! Oj chciałabym tak wyglądać

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Muszę się przyznać,że na dukanie jeszcze nic nie piekłam... Nawet serniczka... Ale chyba skuszę się na święta Nie mam warzywek to przynajmniej słodkiego pojem Jakie ciasto polecacie ?? Oprócz sernika
Ostatnio zrobiłam roladę z galaretką i prawie całą zjadł Tż a mówił,że to nasze jedzenie to beee!
http://mamadukanowa.wordpress.com/20...z-galaretkami/
ale zamiast masy serowej zrobiłam masę ala bita śmietana,PYCHA.

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
Hej hej

U mnie dziś drugi dzień @ , ale za to jest równe 60,00kg, a więc w sumie -6,1kg!!!
Uparciucha ta moja waga, nie chce tej 5 pokazać

poniżej chwalę i pocieszam jak następuje hihi
jeśli kogoś pominęłam, z góry przepraszam.....

klaudia77
- Gratulacje! Piękne spadki!

Guniella - 2kg zleci zanim się obejrzysz

extravagance86 - przyjedzie "ciocia czerwoną limuzyną" i wzrost pójdzie precz

izuulkaa - BRAWO!!! Ależ piękny wynik!

karolinusienka - mały spadek, ale za to jaka wielka radość!

tchnienie-wiatru - to teraz już poleci z górki , a co do zdjęć

lexie - jest nareszcie upragnione 7 z przodu!

wykrasana - super wynik!
A zdjęcia??!! WOW!!!!!
waga ruszy na pewno cierpliwości!

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
no wlasnie mysle nad tym o tej dotacji tylko nie wiem czy dam rade biznes plan napisac
Kochana,biznes plan to pestka(w internecie są porady jak napisać ale przedrzeć się przez "urzędniczki"to masakra),moja znajoma dostała dotację na usługi krawieckie i teraz musi się rozliczać ze wszystkiego,a jak nie będzie wg.ich przepisów to musi zwracać kasę. Jak dobrze to przemyślisz(z kimś co się na tym zna) to będzie ok.
nikamo36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości