|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" część 2
Cytat:
Wszystko co napisałaś,tylko potwierdziło moje przypuszczenia co do Twojej osoby. Sama sobie wystawiasz laurkę.
|
|
|
|
|
#2402 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2403 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2011-04-01 o 13:52 |
|
|
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety zauwazylam pewna tendencje, ze blog zaczyna tracic na wartosci w momencie kiedy zostaje w duzej mierze sponsorowany. Dostajac ciuchy i zostajac "ambasadorkami" marek dziewczyny zatracaja swoje wyczucie i staja sie kalka wieszaka z sieciowki. A szkoda... zostaje nam sprzegladac archiwum i tam szukac inspiracji A propos kreacji z Oskary Fashion, to uwazam, ze fashionelka wygladala bardzo przecietnie. Neonowe barwy dobrala dosc dziwnie - sukienka o prstym fasonie zestawiona z torebka, ktora z dala wyglada na satyne.. - jak dla cioci na slub, i Marc Jacobs nie do wszytskie pasuje ot tak. Buty bardzo ladne, ale widzialabym je z czyms spokojnym, bo mialy inny odcien niz sukienka i sie gryzly. Do tego niebieskie paznokcie... Dla mnie niesttey byl to przyklad ofiary trendow...
Edytowane przez Kruche Ciastko Czas edycji: 2011-04-01 o 14:57 |
|
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ładny kolor lakieru ale strasznie źle wspólgra (a właściwie nie współgra) z kolorem skóry na palcach.... ale to tylko takie moje małe zboczenie
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Rozwala mnie moda na neonowe kolory.
Wałkowany przez ostatnie kilka stron temat, a jednak dopisze coś od siebie. Najlepszym przykładem tego, że nie każdemu pasują takie kolory jest Charlize Mystery. Nigdy nie wchodziłam na modowe blogi, ale kilka dni temu coś mnie wzięło, poszukałam i znalazłam kilka interesujących. Dziewczyna z powyższego bloga wg. mnie z twarzy jest całkiem całkiem, ale to co sobie zrobiła tym neonowym różem i pomarańczem to TRAGEDIA. Może to wina fotografa, może dziwnej miny, ale dla mnie na tych zdjeciach wygląda okropnie. |
|
|
|
#2408 |
|
Rozeznanie
|
ja uważam , że malowanie paznokci na kolory pastelowe jest super pomysłem wnosi coś do szarego świata, ogólnie te trendy co się ostatnio pojawiają na wybiegach są bardzo fajne
|
|
|
|
#2409 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
Edytowane przez mm444 Czas edycji: 2011-04-01 o 21:39 |
|
|
|
#2410 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2411 |
|
Konto usunięte
|
O! mój link z pierścieniem zyskał popularność
|
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kazdemu pasuje kazdy kolor. I warto dobrac go przedewszystkim do stylizacji.A niebieski i czarny to dwa kolory na paznokciach, ktore, wg mnie, nigdy sie nie sprawdzaja...
|
|
#2413 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny. na poczatek chciałam dodać od siebie tyle, że mnie generalnie przestaje się podobać "moda" z sieciówek w ogóle...
sporo tych rzeczy początkowo mi się mniej lub bardziej podobało, ale teraz czuję megaprzesyt tego wszystkiego, a najbardziej chyba kwiatowych wzorów rodem z babcinego swetra denerwuje mnie nieziemsko szał na to, żeby za wszelką cenę podąrzać za trendami i denerwują mnie tym samym blogi (i tym podobne) modowe, od których roi się od jakiegoś czasu w internecie. i alternatywnie postanowiłam, że zacznę zaglądać do małych butików i na allegro w poszukiwaniu czegoś prostszego i bardziej ponadczasowego, a jednocześnie kobiecego
|
|
|
|
#2414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak np tu;
|
|
|
#2415 |
|
Konto usunięte
|
Najgorsze są paznokcie o krótkiej płytce (albo obryzione) pomalowane na ciemne kolory.
|
|
|
|
#2416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba nikt tu nie pisał że osoby źle ubrane są 'bee' głupie czy prostackie ,nie da się z nimi przyjaźnić albo coś tym podobnego -przynajmniej dla mnie napisanie że ktoś wygląda jak / ubiera się jak /w stylu marginesu czy u pan przy drodze etc to nie to samo co nazywanie kogoś marginesem/ tirówką .Co do blogerki , chyba oczywiste że jak ktoś jest naprawdę biedny to sie nie stroi i modę ma gdzieś, ubiera się tylko tak żeby okryć ciało ale ona akurat deklaruje zainteresowanie modą, czytuje (i kupuje ) czasopisma o modzie ,ogląda zdjęcia w internecie - więc chyba można od niej oczekiwać nieco więcej niż od zwykłej osoby -jeżeli nie markowych ciuchów (chociaż akurat ubrania ma z sieciówek) to chociaż wyczucia kolorystycznego. I można skomentować jej ubiór ,ocenić nawet negatywnie tym bardziej że specjalnie go pokazuje .
|
||
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;26105907]Najgorsze są paznokcie o krótkiej płytce (albo obryzione) pomalowane na ciemne kolory.[/QUOTE]
no właśnie ciemne kolory najładniej wyglądają na krótkich paznokciach
|
|
#2418 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#2419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Ze niby coś takiego [link] wygląda wulgarnie ?Bo według mnie ciemne,jednolite (bez ozdóbek) ,przypiłowane ,paznokcie nawet długie- są eleganckie
Za to uważam że wulgarnie wyglądają długie paznokcie w pastelowych kolorach albo z frenchem ,często z ozdóbkami ,zakończone kwadratowo coś takiego albo takiego |
|
|
|
#2421 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Moze i nie wygladaja wulgarnie, ale na pewno nie jest to eleganckie. Nike mi nie powie, ze Mendes w krotkich niebieskich i SImpson w krotkich czarnych wygladaja dobrze i seksownie:
http://imagefrog.net/out.php/i150747_simpson.jpg http://imagefrog.net/out.php/i150748_mendes.jpg Wg mnie trzeba miec idealna, waska plytke aby nosic krotkie ciemne, a nie takie ogryzki.
Edytowane przez Kruche Ciastko Czas edycji: 2011-04-02 o 00:04 |
|
|
|
#2423 |
|
Raczkowanie
|
tak czytam sobie te wsze wypowiedzi i czekam kiedy wyjdzie z tego kłótnia ma maksa, a zalążki są tutaj już (;
a co paznokci, ja kocham każdy na nich kolor i nigdy jakoś nie staram się malować pod ciuchy, no chyba, że na "wielkie" wyjścia A wiem, że jak ma się "zboczenia" to czasem może to przeskadzać innym taka nasz natura Mnie ostatnio rozwalają spodnie skórzane wiszące na tyłku !! Bo wydawało mi się, że jak już nosić takie spodnie to ładnie dopasowane ... może się mylę I nie lubię wszystko naraz aa teraz to się zacznie . neonki łączone z czym i dla niektórych wszystko na raz będzie super zamiast wyróżnić tylko jeden kolor...
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
boze laski to tylko paznokcie, jezeli dlonie sa zadbane, lakier porzadnie nalozony to moze byc i rozowy w fioletowe ciapki i bedzie fajnie wygladal
|
|
|
|
#2425 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
no daj spokoj, wiem ze dla wielu wizazanek najpiekniejszy zestaw to lakier nude/taupe na paznokciach dlugich ale sa inne opcje ;-)
prawda jak dupa, kazdy ma wlasna ;P |
|
|
|
#2427 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie ostatnio zszokowała dziewczyna ze sztucznym białym lisem przewieszonym przez szyje brrr
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda ze nie martwy kot
|
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciągle mam ten widok przed oczami. A co do paznokci nie zauważyłam, że jakiś kolor mi nie pasuje Nawet mi przez myśl nie przeszło by kolor lakieru dobierać do odcienia skóry.
|
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

Sama sobie wystawiasz laurkę.

sporo tych rzeczy początkowo mi się mniej lub bardziej podobało, ale teraz czuję megaprzesyt tego wszystkiego, a najbardziej chyba kwiatowych wzorów rodem z babcinego swetra
jak np tu;
Ciągle mam ten widok przed oczami.