|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
no pacz, a ja tego akurat nielubię dzięks Sabb - jednak ta zielona kula kojarzy mi sie z Absyntem - ale jakoś mnie nie "porwał" tudzież nie "wciągnął" więc nie żal żal że ban na reszte alko - a Melk testować wina może
|
|
|
|
#4623 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
testuję Padpę i dopsikuję i coś mało czuję
![]() a Sequoia mi kwaśna się wydaje ![]() chorym życze zdrowia a zmeczonym wypoczynku jako i sobie samej
|
#4624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie jest przypadkiem lekko gorzka ? :. to juz byłby cód miód i orzeszki ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
a suknie i powiem Ci ze w tego typu Cię widziałam - nie wiem czemu - ale widzisz mi sie jakoś tak "nowoczesnolubnie" i widziałąm Cię w gładkich, bezkoronkowo, bezozdóbkowych takich jak nr 1, 3 i 4 - sama chętnie bymw takie skoczyłą - grejt som poza tym włąsnie marszczenia nie wiem czemu wydają mi się elegancie i bezpretensjonalne Anetunia też nowoczesna - tak ja jo widzeu - niezły pomysł - niebanalna, niepostarzająca taka włąsnie "młoda" niestateczna
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-01 o 22:48 |
||
|
|
|
#4625 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
będziesz miała okazje sie przekonac samadziś moja percepcja lekko zaburzona ale Padpa to zdecydowanie tez unisex ide spać bo bredzę
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Opyliłam jakiś czas temu, bo mnie zmęczyła
|
|
|
|
#4627 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No to chyba sporo?
Ale to było po zrzuceniu 10 kg 2 lata czy ileś tam temu Więc może to się szybciej przybiera jak się dużo zrzuciło? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale chce powiedzieć, że od 3 dni nie ruszyłam nic słodkiego (bo nie mam w domu Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To wychodzi na to, że każdy ma zbliżone wymiary do Pandy No może poza Red i Gryxem ![]() ![]() Jak to szło - mądry nie zauważy, a ....
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-01 o 23:09 |
|||||
|
|
|
#4628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
), ale jak cza no to cza
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4629 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a jak sie objawia naczyniak na wąrtobie? Cytat:
piękna....marzyłam o takiej ....a;e jak w takim fasonie wyglądam jak dziecko z oświecimia Cytat:
o jak miło ![]() ![]() Polly była w gościach u znajomych , dawno sie tyle nie wysmialam z jakimis ludźmi ![]() Cytat:
ale chetnych brak jak widac
|
|
|
#4630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niedobre to bo z anemią nie umiałam wygrać - bo cza było dziennie żelazo - ale jakoś wyprostowałam zieloną pietruszką ![]() ja bym juz sobie predzej zastrzyk zrobiła albo syrooooopki ![]() w dzieciństwie byłam smakoszem tych bleeeeeh nilubianych szczepionek do picia chyba anty Heinego Medina - normalnie luks malina ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
![]() cieszliwość odnaleziona poka swojo kiece pokaaaaaaaa podobie mi się na pierwszy rzut oka takie coś ale chyba jest własnie pretensjonalne - choć ta gładkość i minimalizm mnie przyciągnął wzrok Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-01 o 23:36 |
||
|
|
|
#4631 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja kiece pokazywałam jusz-pamietam dokładnie
![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
sukienka moze byc..ale ta wstazka to mi sie z katastrofą smolenska kojarzy ![]()
|
|
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
we innym barze ? wstążka racja jednak jakoś najlepiej czuje sie w luzackim odzieniu, niepoważnym, mimo powagi i elegancji dalej lubie jak jest trochę przegięty nie na serio - hippi - czemuż by nie ? |
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
fyfaliło mnie z fisaszu
![]() Polly pokaż nie ściemniaj
|
|
#4634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od tego np. gorzkiego smaku ![]() Cytat:
) po 2 tabletki ![]() Syropków też nie lubię
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- ino we śnie Cytat:
jak Panda centymetr wyższa i troszku szersza chce 14 kg zrzucić, znaczy ja muszę tą dyszkę pogonić ![]() Cytat:
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego dziś zjadłam konkretną kolację, wiedziałam, że dłużej posiedzę, bo wyrko puste nie lubię jak P. nie ma w domu, w wyrku![]() kolorowych
|
|
|
#4639 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
byty nienamacalne
![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
a mufilas ze niedobry jest-ficisz czasem sieu przydaje jednak
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Flo, my tu z Tobą posiedzimy, izi
![]() Skrb, dobranoc |
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz
jak bardzo chcesz to ja się dam pomacać ![]() zła interpretacja on ma być i już, jak już jest a nie, że jest i go nie ma ![]() i nawet nie miał mi kto cisnienia dzisiaj podnieść skutkiem senna jestem
|
|
#4642 | |||
|
Zakorzenienie
|
i SŁUSZNIE!
Napiszę poniżej... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No więc wróciłam i na początek powiem: dla Gliwic!Muzycznie- fenomenalnie, świetni soliści i cały zespół, a grający to już w ogóle Przyjemne było to, że na przedstawieniu jedną z gwiazd (tak, tak!) był Nick Sinclair, którego poznałam w Tygmoncie na jam session- fenomenalny gość, muzykalność i głos godzien Steviego Wondera. Wojtek mnie przed przedstawieniem uprzedził, że będą nagie sceny i co ktoś rozpiął koszulę to się stresowałam. W kazdym razie faktycznie 6ciu facetów przeparadowało przed publiką kryjąc klejnoty w dłoniach, ale w drugim akcie większość zespołu rozebrała się całkowicie- było na co popatrzeć- panie też piękne. Dobrze, że nie siedziałam z przodu...zadzwoniłam w przerwie do W. i mówię, że jest ostra interakcja z pierwszym i drugim rzędem- obrzuca się ich kwiatami i surowym ryżem oraz siada na kolanach, a W. mówi "Mnie by również przeszkadzało, jakby mi kto trząsł kutasem nad głową" Niestety, nagłośnienie było skopane i słychać było śpiewających tak, jakby mieli miednice na głowie- szkoda, wielka szkoda. Tak więc muzycnie pierwsza klasa, aktorsko gorzej- W. mi wytłumaczył, że na ćastingach biorą tych, co mają głos i słuch, wychodząc z założenia, że aktorstwa się nauczą- a się nie nauczą. No i jeszcze powazny błąd reżyserski- jeśli każdy ma mikroport do spiewania i mówienia, to nie słychać w grupie ludzi na scenie, kto mówi/śpiewa- bo wszyscy mają taką samą głośność. Wówczas reżyser powinien zaakcentować aktora, ktory ma kwestię, poprzez jego ustawienie zwracające uwagę. Dymów było mnóstwo i palone kadzidelka- a ja wybrałam znakomity zapach dla siebie- Niki de Sant Phalle- który nawet trochę trawą zalatywał w pewnych momentach. ![]() No i rozwalił mnie song do Jezusa- "Jezu, powiem Ci prawdę- najlepszy jest sex- każdy, i oralny, i analny (...)" Kurde, tyle wspaniałych rzeczy się dzieje w Polsce- nie ma prowincji! Teraz napalam się na Urbańską
|
|
#4643 |
|
grozi wypollizowaniem
|
sukienka w albumie....dodam tylko ze gorset mialam totalnie spierdzielony-zaginał sie na dekoldzie, pod pachami a szelki wyrczały do góry...masakra po całości
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, ładna suknia i te rękawiczki
Ju, no to super, ja akurat nie miałabym nic przeciwko kutasom
|
|
|
|
#4645 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale to było 10 lat temu
|
|
|
#4646 | ||
|
Zakorzenienie
|
no mam nadzieję
![]() Cytat:
Cytat:
wysłałam
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nic nie mam
![]() Rejcz, kochana, pamiętam o życzeniach dla Ciebie, załatwię to nie kulą, tylko po swojemu. Bidaku
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
Polly ale Ty śliczna
![]() też mam fotę na tle obrazu i jeszcze z zegarem i kominkiem ![]() dobsz, że to papierowe, bo jeszcze bym wrzuciła
|
|
#4650 |
|
BAN stały
|
Oczywiście, że nie nadrobię, wieprz będę i tyla (godzinę mnie nie ma, a 10 stron do przodu, po świńsku, no)
![]() Hóście na tapecie snóf, no ja was proooszęęę ![]() --- To tyle... dobranoc |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

Więc może to się szybciej przybiera jak się dużo zrzuciło? 

od tego np. gorzkiego smaku
jak Panda centymetr wyższa i troszku szersza chce 14 kg zrzucić, znaczy ja muszę tą dyszkę pogonić
jak bardzo chcesz to ja się dam pomacać