|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. |
|
1 | 1,61% |
| Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. |
|
2 | 3,23% |
| Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. |
|
1 | 1,61% |
| Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. |
|
0 | 0% |
| Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. |
|
0 | 0% |
| Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. |
|
0 | 0% |
| Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 |
|
19 | 30,65% |
| Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! |
|
6 | 9,68% |
| Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! |
|
1 | 1,61% |
| Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. |
|
4 | 6,45% |
| Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
28 | 45,16% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!
Cytat:
![]() a ten spiworek drugi jest cieplejszy tak jak mowisz i na dole zamyka sie na ekspres wiec ok, tyle ze ma ramiaczka wiec musze dzidzie ubrac w cos na dlugi rekaw bedziemy eksperymentować![]() wydaje mi sie ze dobrze by bylo zabrac to do szpitala.
|
|
|
#4742 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
siasiek szczęka mi opadła, ja galaretki nie lubię ale to ciasto całe w czekoladzie po prostu zaśliniło mnie do kostek , co to takiego?lecę na śniadanie i zajrzę później
|
#4743 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziołchy,
Noc całkiem niezła ale od rana straszne bóle u dołu brzucha. Takie jakby kłucie podobne do tego jak jest przeziębiony pęcherz, i to co chwila, wiecie co to może cholera być? Ściska tak że nie daje rady chodzić. Zaczęło się pare dni temu ale tak na lajciku co jakiś czas a teraz co chwila.
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane!
ja wczoraj padlam na filmie..zaczelismy ogladac o 21-szej a o 21:30 juz spalam....co prawda o 23-ciej juz zgaga mnie budzila plus przeszlam sama siebie z siusianiem, chyba z 10 razy wstawalam ale za 15 siodma rano obudzila mnie mega kolka, tak sie wystraszylam, na szczeescie przeszla i mala sie rusza, ale mialam stracha ![]() pogoda u nas pod psem, siapi takie niewiadomo co, mgla i plus 5 stopni brrrrrrrrrrrr............ ......................... . xanthippe normalnie takiego lekarza z dziwnymi komentarzami to poslac do sadu przeciez tak nie mozna!to nie sprawa lekarza! 4.5 kilo...... obrazona jestem oficjalnie ![]() matall niska masz hemoglobinke, ja mialam 11.scie i juz mialam brac zelazo. mnie sie tez czesto slabo robi , juz przy tkiej hemoglobinie plus mam niski cukier pisalam pamietasz, wiec prosze uwazaj na siebie co? ![]() i nastepna z niskim przyrostem wagi. obrazam sie oficjalnie ![]() aaa no i gratuluje ze Edzik sie przekrecil!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! antropia czytalam wczoraj twoja historie z autobusem, tez bym sie zdenerwowala! andziot a ja mam w domkku pyszne pomidorki i smietane...wpadasz?!?:coo l: co do oddlonej fryzury, ja juz nie umiem na lysego tez i generalnie nie wiem jak to wyglada, ale chyba zabawnie bo TZ smieje sie ze mnie ale chyba podczas porodu bedziemy miec wazniejsze rzeczy na glowie![]() moniqac zbulwersowana jestem polityka u twojego TZ w pracy! fakt, ze najwazniejsze ze ma prace, ale to neisamowite jak ludzie potrafia traktowac pracownikow! a co nie tak z lozeczkiem? az tak zle? moze jakies zdjatko bo chyba nie wstawialas? grazin ja mam baaardzo malo spiochow, chyba ze 3 pary, choc niektorzy mowia, ze sie przydaja, ale niestety u nas w Norwegii w ogole nie sa populaarne i ciezko kupic, mam za to troche pajacykow, ale to raczej do spania sama nie wiemagus zgadzam sie, obrazamy sie oficjalnie na dziewczyny ktore przytyly ponizej 10 kilo! ot co ![]() siasiek jakie slodkosci!!!!!!!!!!!!! ta galaretka masakra po prostu!!!!!!! mnie sie chce...uslinilam caly komputer i stolik, a wczoraj sprzatalam.... ![]() lolus ja nie kupuje tyle pieluch na zapas, bo nie mam miejsca w domu tyle plus nie wiadomo jaka sie mala duza urodzi wiec mam troche pieluch 1, dostalam gratis i jedna wielka pake 100 sztk 3-6 kilo(to sa 2) oraz paczke libero gdzie jest 10 jedynek i 10 dwojek. i nei kupuje wiecej bo trzeba zobaczyc chyba co dzidzia woli, na co uczulona itp ? nie wiem na razie nie kupuje, bede kupowac na beizaco. daisuuunia a ty jak dzisiaj? piszesz ze juz sobie nie wyobrazasz jak do pracy chodzilas jeszcze niedawno... ja jeszcze 4 dni!!! chyba zostalam ostatnia majowka na linii frontu pracujaca, ale powiem ci ze czas leci szybko jak sie pracuje i sie nei skupiam na roznych dziwnych kluciach itp bo jestem tak zmeczona ze padam jak wracam do domu ![]() w weekend przyjezdza moja psiapsiola i juz tylko wtedy 4 tyg do terminu porodu, a w sumie pierwszy termin mialam duzo wczesniej wiec chyba juz bede spala jak na tykajacej bombie..... ![]() moria jejuu ale ci zazdroszcze ze u was pogoda pozwala juz na grzebanie w ogrodku, moj TZ posprzatal troche na tarasie, ale jeszcze za zimno, nocami przymrozki, zeby kwiatki kupic a mam ochote zrobic to wszystko zanim Zosienka sie urodzi, mam nadzieje, ze w tygodniu wielkanocnym(tu sie zaczyna od 15 stego juz bedzie na tyle cieplo, ze uda mi sie jeszcze prze dporodem ogarnac taras![]() co do ubierania dzidzi do spania itp to ja tysiac razy przegladam ciuszki i sie zastanawiam jak bede ubireac mala, zainspirowalas mnie i znowu musze przejrzec torbe dla dzidzi do szpitala bo sama nei wiem jak ja ubrac! z drugiej strony to tylko od drzwi szpitala do samochodu i od samochodu do domku,wiec doslownie kilka sekund dzidzia nasza bedzie na zewnatrz.kurcze zaczynam sie stresowac ![]() i zgaga mnei piecze grrrr... az nie mam ochoty na sniadanie mimo ze mi w brzuchu burczy |
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aga_pe za wytrwałość na uczelni moria skrzywdziłaś mnie... mam już śpiworek i jak mam się teraz powstrzymać, żeby drugiego nie kupić?? ![]() Zwłaszcza, że przyszła wypłata... ![]() atiz Ja nie wiem, czasem mnie tak kuje, ale wydaje mi się, że to mały mi tam coś gmera ![]() Ale, że to raz na kilka dni, a wyniki dobre, to się nie przejmuję bardzo. Żelazo wzięte, ja znów wyspana, pogoda śliczna, może potem zrobię sobie spacer do sklepu po loda? ![]() Dziękujemy też z Edzikiem za oklaski i gratulacje z obrócenia Grzeczny synek, nie chce robić mamie problemu ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- anula miałam podobnie przez ostatnie 4 dni jadłam tylko z rozsądku Ale już mi lepiej po przekręceniu się Edzika... Może zaapeluj do Zosi, żeby trochę zmieniła pozycję?
|
|
|
#4746 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobrykochane
24kasia86, ja też się nasłuchałam o możliwościach jakie tutaj w Niemczech mamy i wgl i po długich przemyśleniach postanowiliśmy z mężem wyjechać.. pracę ma, więc nie jest źle.. ja jak na razie siedzę w domku, bo nie mogę za dużo chodzić.. ;/ zwykłe chodzenie po sklepie jest dla mnie ciężkie.. teraz czekamy tylko na mieszkanie, aż zostanie wyremontowane i bd już razem i wgl .. bd mogli już sobie wszystko zrobić itd. ale jeszcze troszkę musimy poczekać.. zgadzam się, że tutaj jest na pewno lepiej niż w pl.. w sumie dlaczego nie skorzystać jak można i wgl . tym bardziej jeśli ktoś ma pochodzenie itd . idę sobie zrobić śniadanko, bo wczoraj na ' kolację ' zjadłam tylko bułkę z bananem . |
|
|
|
#4747 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żelazo w witaminach jest w małej ilości a Tardyferon ma dodatkowo powolne uwalnianie więc na pewno lepiej się wchłonie Cytat:
ja to pamiętam że nawet miałam schizę jak Zośce spodnie zakładałam, bo mi się wydawało że w pasie ją cisną ![]() Cytat:
większych mam full ... no a na te małe to tak jakby szkoda mi siana bo zaraz wyrośnie ,,, ale przecież muszę w coś ją ubrać ![]() Cytat:
![]() naprawdę już masz instynkt niesamowity ![]() milion myśli i zadań na minutę ... fajnie tak czytać ![]() nie przejmuj się ciuszkami, myślę że zestaw startowy jest ok ![]() i sama wyczujesz jak Iguśkę ubierać, raz ją przegrzejesz, raz przechłodzisz i dojdziesz do wprawy zresztą to dzieci nas uczą dużo o sobie ... jedne lubią ciepło inne zimno, zobaczysz sama w ogóle to np moja Zośka śpiworków nie trawiła, bo jak coś jej nogi krępowało i nie mogła ich wyjąć to szału dostawała !!! fajne fotki, ach te widoczki to czytam dalej ,,,
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-04-02 o 09:57 |
||||
|
|
|
#4748 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam mamuśki
Matallewar, uważaj i dbaj o siebie, a jak jeszcze nie ma TŻ przy Tobie to podwójnie. A jemu życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze. Ja od rana jestem na wysokich obrotach Czeka mnie jeszcze prasowanie Pepowych rzeczy. Na obiad dzisiaj pieczone ziemniaki oraz kąski kurczaka w piekarniku oraz surówki. A potem jeszcze tradycyjne sobotnie sprzątanie. Mój Pepe strasznie buszuje w brzuchu. Chyba ma coraz mniej miejsca, a ja dlatego coraz częściej odczuwam ból. We wtorek idziemy do lekarza. Zobaczymy ile waży i czy się przez przypadek nie odwrócił, ale ja obstawiam, że raczej Odnośnie przykrywania dziecka, to my mamy na razie jeden kocyk ( z mikrofibry ) oraz 3 śpiworki ( takie jak ma Kasia - czyli na ramiączkach ). Myślę, że na noc na pewno będzie śpiworek ( dla bezpieczeństwa ), na dzień,. gdy można co chwilę zerknąć do łóżeczka, to kocyk. Podbijam jeszcze raz temat termometru. Jaki kupujecie?? |
|
|
|
#4749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj i u mnie słoneczko od rana Cytat:
Moria To H&M jest W ofercie mają jeszcze komplecik ala małpka i żabka. Pracowity dzień Was czeka! Cytat:
Piękne okolice, rzeczywiście Ja mam dwie ulice od bloku niewielki las Wiadomo, że jak się nie pracuje i samej w domku siedzi to szlag trafia. Ale to się tyczy wszystkich krajów. W Pl też by mnie trafiał z tym, że moja kochana rodzina tam została i byłoby mi łatwiej psychicznie. Strasznie za nimi tęsknie. To największy minus mojego wyjazdu. Miłego dzionka Wszystkim Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-04-02 o 09:59 |
||
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
ja polecam jeden z miękką końcówką do mierzenia w pupie,
one są tanie dość i zawsze pomiar pewniejszy ... a taki zwykły to nie wiem, bo tego jest tyle na rynku że nie wiadomo które są dobre a które nie .... ja się zastanawiam czy jakiegoś bezdotykowego nie kupić ... ale to jak już kasa zostanie (a pewnie nie zostanie)
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-04-02 o 10:14 |
|
|
|
#4751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno wyprobuje ![]() Cytat:
ja tez mam pajacyka, do tego albo sweterek albo spiworek i pod grubszy kocyk ![]() zobaczymy jakie pogody beda bo ponoc wiosna na calego idzie sliczne galaretki my z tesciowa zamowilismy 2 blachy placka... sernik na zimno i ze slonecznikiem prazonym - rewelacja dzisiaj goscie, jutro goscie boze jak ja to zniese :P ja juz od po 8 na nogach wysprzatalam calutka lazienke, na kolanach tez kibelek wyszorowala ![]() teraz bedziemy z mezem myc okna - tzn on myje ja patrze hehe pozniej reszta bede zagladac ![]() ach bym zapomniala SKONCZYLAM 36 TYDZIEN WIEC ZACZYNAM 37 ![]() i od dzisiaj pije liscie i jem wiesiolka
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-04-02 o 10:15 |
||
|
|
|
#4752 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane
jeju jaki ten 3 trymestr jest ciezki ,wczoraj zlapal mnie jakis bol jakby kucie w zoladku,poza tym dziwny bol z tylu jakby w krzyzu czy nerkach w nocy nie spie dzidzia daje sie we znaki buszuje,kopie,do lazienki laze 3-4 razy w ciagu nocy zrobic siusiu jestem nie wyspana ledwo na oczy patrze Wy tez tak macie???a dzisiaj tyle do zalatwiania!!!musze w koncu ta walizke zaczac przygotowywac do szpitala!!a powiedzcie mi wszystkie te rzeczy do walizki dla dzidzi i mamy zapakowalyscie w cos jakies woreczki czy ni etak normalnie poukladalyscie??? |
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() wstałam zjadłam płatki, koncze pić kawkę. i musze wstawać i brac sie za sprzatanie
|
#4754 |
|
Rozeznanie
|
kochane u was to już przygotowania na całego, ja jeszcze torby nie spajowalam, ba jeszcze nie poprałam nic synkowi, a troche tego jest. Mam zamiast w przyszlym tyg. sie za to wziaść. Szkoda tylko że mebelki jeszcze nie przyszły, 2 tyg. temu zamawiałam - a mają na to 5 tyg. Jakby już były to wszytsko miałoby już swoje miejsce.
Ja też myślałam o ubraniu na wyjście ze szpitala. Mam dla niego taki mały dresik myśle że jakieś śpiochy i ten dresik a na wierzch kocyk albo rożek. Chyba że w maju będzie lato
|
|
|
|
#4755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak samopoczucie ?? ponoc w maju ma byc lato
|
|
|
|
|
#4756 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() O kurczę ile nadrabiania miałam ![]() Kasiu Piękne widoki Siasiek Ale masz talent też tak chcemmmmAnulinka ja kupiłam w smoczku. Nie wiem jak się sprawdzi, ale zaryzykowałam ![]() Więcej nie pamiętam Dziękuję Wam za komplementy brzuszkowe. Dziś o 13 jadę do TŻta. Miałam jechać o 8 ale kumpel jak zwykle przyciął w ... szkoda gadać. Tak się wkurzyłam, że się poryczałam i tak się zakończyło. Jeszcze chwilę przed 8 mi zadzwonił, że nie może tak rano . A ja jak wariatka czekałam uszykowana. E tam. Miłego dnia ![]() PS a propo śpiochów. Ja mam 6 i wszystkie się odpinają w kroczku. I wstyd się przyznać, ale mam 1 pajaca. Muszę jeszcze dokupić.
|
#4757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() martwie sie ze czegos zapomne i jak to bedzie po ... |
|
|
|
|
#4758 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Za tydz. w czwartek mam wizyte u gina, mam nadzieję że wszytsko ok i że nie będę już musiała się aż tak bardzo oszczędzać...choć to nie jest takie złe...mąż odkurza, myje podłogi, ostatnio nawet za okna się wziął
|
|
|
|
|
#4759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tylko, żeby zima nas nie zaskoczyła we wrześniu ![]() Ale coś capi z dworu... Ktoś chyba brokuły gotuje :rzyga:
|
|
#4760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przerasta mnie to, ale chce rodzić naturalnie.
|
|
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Buzi Mamunie
![]() ![]() Pochmurno u mnie i słonka w ogóle niet Małż nie przyjedzie bo coś tam ma u dzidziusia pomagać a jutro mecz. No ale nic, ja sobie w domku radę dam i zajęcie znajde jak nic ![]() Matall faktycznie norrmy mooocno zaniżone ale wiesz co, zamieniłabym sie z Toba A TŻ jak dzis? Cholera, strasznie długo chcą go trzymac ![]() No i ta Twoja wizyta... za 5 tygodni ?? OMG ! Tyle powiem! Nie dało się wyegzekwować wczesniejszego terminu? dla Edzika, choc maluszek poprawił Ci humor agnieszka_pe, słodziaczek ! Rozpływam sie jak widze pieseczki, koteczki i w ogóle inne zwierzątka. Dlaczego ja nie poszłam jak Listopadowa na weterynarię ? Wieem, za tępa z biologii byłam moniqac; nie martw sie ciuszkami, ja też nie wiem czy wszystkiego mam łącznie 30 sztuk Jakoś nie palę sie juz do ciuszkowych zakupów.. mam co mam a reszte bede kupowała na bieżąco, jak juz zobaczę Gabi i bedzie mi łatwiej dobrac w czym jej ładnie w czym nie Na pewno tylko jakiś kaftanik muszę kupić bo chyba zadnego nie mam. Ale żenua z podejsciem szefów Twojego TZ.. umowa na 7msc? Kpina! I jeszcze pogróżki, że moją po miesiacu rozwiązac.... Nie osmieszaliby sie... rozumiem, ze to pierwsza umowa Twojego tZ i chcą go dopiero poznac, wówczas ok - niech bedzie to 7 msc ale w takim przypadku.. smiech na sali ! Ręce opadają Siasiek; co za słodkosci, pysznosci ! BŁAGAM CIE, wrzuc przepisy do K, naszego wątku kulinarnego! Do czerwca to ja zapomnę o składnikach i w ogóle wykonaniu. Proooooooooooooosze !!!!!!!!!!!!!! lodziara moria, duzo to ja nie pomoge, bo nie mam zielonego pojęcia jak dzidzi ubrac i w ogole w co ubrac. To bbedzie wielka inscenizacja Chyba, ze nauczą mnie w SR i powiedzą położne z mojego szpitala co sie praktykuje.W zyciu dziecka nie ubierałam, baa a takiego nawet miesiecznego nie widziałam... nie wspomnę o noworodku, którego bede miała od pierwszych chwil zycia Dasz radę !!! 24kasia86; mojej przyjaciołce, która rodziła 24h, popękały zylki w oczach z wysiłku (nie widzialam jej po porodzie, wiem to z jej opowiesci) i podobno wyglądała niczym wampir Nie zabłądził małż do pracy tramwajem ? anula_81 10 x sik !!!!!!!!!! ja dziś tez rekord pobilam bo 3x i to mnie umordowało jak diabli.. w Twojej skórze bym byc nie chciała Nie dziwie sie, ze padłas po 30 min filmu Zmeczona jestes strasznie tą praca Ale odliczaj juz dni Słonko ![]() A jak zdrówko rodziców ?? gusiagatko, zazdroszcze słoneczka! andziotka, jest już chrzestna? To odpoczniesz sobie dziś troszkę, co ? No własnie, też myslalam, ze maleństwu nie bedzie wygodnie w jakichś kieckach? Sa przecudne sukienusie, koszulki z zabocikami w Zarze, ale nie miałabym sumienia tak malutkiej stroic.. to dobrze, ze nie kupiłam Dziewuszki a przeciez do wózka tez trzeba jakiś kocyk nie ?? Ja jeszcze zadnego nie mam Byłam w smyku (czy gdzies tam, jeszcze nie odróżniam tych sklepów) i nie umiałam sie zdecydowac...Polarkowy, czy ten ażurkowy ? Co kupiłyscie ??
|
#4762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na razie i tak jeszcze nie mamy kasy |
|
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taki:
http://allegro.pl/termometr-elektron...536963834.html i zwykły elektroniczny w domu. Będę o siebie dbać i uważać agus to za tydzień możesz już rodzić!
|
|
#4764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
Wczoraj wieczorem miałam gorączkę i myślałam, że głowa mi pęknie Całe szczęście noc przespałam i wstawałam tylko raz na siku Cytat:
na pewno wypróbuję muszę dopytać w mojej aptece ![]() o mamusiu ![]() Cytat:
![]() Moria, ja na wyjście szykuję bodziaka i dresik albo pajaca i jakąś bluzę, zobaczymy jaka będzie pogoda. Też mam stracha jak ubierać dziecko ale myślę, że im więcej będziemy się nad tym rozwodzić i stresować tym gorzej. Mattal, uważaj na siebie skoro masz tak niskie to żelazo to nie chodź nigdzie sama.
|
|
#4766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż czuje się dziś dobrze, wczoraj mu chyba ryba z obiadu tak zaszkodziła, bo po obiedzie czuł się źle, a potem już w porządku... Ja nie wiem, jak oni gotują, że chorzy na takie choroby źle się po tym czują No właśnie nie dało się inaczej, bo oni muszą wg kalendarza z tego programu ![]() Więc tak myślę, że pójdę może jeszcze po Wielkanocy na usg 2d, żeby sprawdzić ułożenie, wielkość Edzika, wody płodowe itp. - bo od mojego gina usg już nie będę mieć (jest tylko takie "na szybko" podczas wizyty, ale jeśli nie dotrwam do niej, to nawet nie będę wiedziała nic) Jadę chyba do Rossmanna i na loda
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas poniewaz wzcroaj posprzatalam ...wielkie lenistwoooo!!! nawet sniadania jeszcze nie zjedlismy ale mnei juz ssie wiec powoli sie zbieramy
![]() anulinka oj mialam w planach uprac zimowe kurtki buty pomyc i wyniesc do piwnicy, ale u nas jeszcze raczej pogoda zimowa....wiec czekam do przyszlego tygodnia, mam nadzieje, ze juz zrobi sie cieplej ![]() ja mam duzo kocykow, 5 dokladnie 1 z mikrofibry, 3 polarowe, 1 bawelniany, ale podobno kocykow nigdy za wiele, 1 spiworek gruby na zime i 2 takie jak moria cienkie bawelniane z rekawkami z dziura na nogi![]() termometr mam elektroniczny, zwykly z miekka koncowka, w dup.ce mozna mierzyc 10 sekund to zajmuje, mysle ze wystarczy?! matall kupuj spiworek ja tam zamierzam kupic jeszcze jeden. te z HM mi si epodobaly ale wiekszosc zyrafkowych jest z weluru albo sa bardzo grube, a ja chcialam na lato tez juz polowalam na te zyrafki![]() ide zjesc sniadanie moze mi przejdze ta zgaga bo az mnie boli tak pali ta zgaga. mam nadzieje, jednak ze zosia sie nie przekreci bo glowke ma juz niziutko w kanale rodnym, ale zgaga mnei pani i koli bola bo ona zauwazylam wypycha sie noga z jednej strony i dupka oraz pleckami sie wypina mocno akurat na zoladku plus jedna noge z kolankiem tez ma z tej strony i jezdzi mi bolesnie ![]() agus u nas lata w maju jeszcze nie bedzie.... grazin a ja juz posprzatalam wczoraj! ide jesc! |
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To musi być męczące tak pod koniec ciąży...No, a nie chodzić nigdzie sama nie bardzo mam możliwość... Nie mogę siedzieć w domu, bo uczelnia i praca mgr wzywają. Zresztą siostry i tak w tygodniu całe dnie nie ma w domu, więc i tak byłabym sama. Ale do wtorku zostaje w domu, nie przemęczam się i łykam żelazo, a po wtorku może się gdzieś ruszę
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Anula, a nie możesz brać jakiegoś Rennie na zgagę? Nie ma tam u Ciebie takich tabletek? Wykończysz się przez to pieczenie
![]() Słuchajcie, czy w czasie choroby dzieci mniej się ruszają? Trochę się martwię ![]() Mattal, to uważaj bardzo na siebie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-04-02 o 10:49 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

, co to takiego?

jadłam tylko z rozsądku

02.08.2014
dla Edzika, choc maluszek poprawił Ci humor
Całe szczęście noc przespałam i wstawałam tylko raz na siku
skoro masz tak niskie to żelazo to nie chodź nigdzie sama.