![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Dot.: troszkę rzeczy do wymiany
Bumpits.
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
Opaska - Stradivarius
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
1) Gumiaki - rozmiar 36, założone raz
2) Ocieplacze (getry), nowe, nieużywane - niebieskie - zielone - pomarańczowe - fioletowe (nie pokazane na zdjęciu)
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
coś za
Paweł Zawitowski "Co nieco o rozwoju dziecka", książka z płytką lub bez, nowa - 365 zabaw dla Ciebie i Twojego dziecka - Pierwszy rok życia, nowa - 365 zabaw dla Ciebie i Twojego dziecka 1-3 lat, nowa - 365 zabaw dla Ciebie i Twojego dziecka 3-6 lat, nowa -paletka cieni avon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Wtajemniczenie
|
Może tym razem coś u mnie za:
- Avon, Anew Rejuvenate Night, Sapphire Emulsion (Emulsja z szafirowym kompleksem polipeptydowym na noc), raz użyta - Yves Rocher, krem z soją dla skóry dojrzałej, oryginalnie zapakowany w kartonik i zafoliowany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Wtajemniczenie
|
- Currara, Taboo EDT, ubytek jakieś 5-10ml z 50
znajdziesz coś u mnie?? ![]() ![]() odpisz proszę w moim wątku ![]()
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Paese, dawniej Euphora, cienie do powiek Elegance Profesjonalny zestaw makijażu do oczu: Dwa perłowe cienie + iskrzący brokat, Paletka nr 053: złoto-śliwkowy cień + brokat w kolorze starego złota. Cień raz użyty odpisz u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post26018520
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
pisałam niedawno u Ciebie ale nie otrzymałam odpowiedzi..podoba mi się niezmiennie:
- Paweł Zawitowski "Co nieco o rozwoju dziecka", książka z płytką lub bez, nowa - 365 zabaw dla Ciebie i Twojego dziecka - Pierwszy rok życia, nowa - 365 zabaw dla Ciebie i Twojego dziecka 1-3 lat, nowa - 365 zabaw dla Ciebie i Twojego dziecka 3-6 lat, nowa -paleta cieni avon |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Mama jednak się rozmyśliła i interesuje ją tylko krem z YR. Mogę prosić o jakiś link do niego? Ale kurcze, ja podkład Meow kupowałam bez promocji i razem z przesyłkami itp. dałam za niego prawie 70zł... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Wtajemniczenie
|
Niestety mamę interesuje tylko YR... A ja sama mam cały kosz i całą szufladę kosmetyków, więc szukam tylko rzeczy najbardziej mi potrzebnych - tych z listy. Poza listą to ewentualnie tylko jakiś lakier do paznokci - kolory nude, pomadki też kolory nude no i kremy do twarzy dla mnie - najchętniej Perfecta EKO nawilżanie na noc i z nowej aptecznej serii SIQUENS:
MEDEXPERT Krem przeciwko niedoskonałościom skóry 30 ml SIQUENS PREVENTION Krem do cery tłustej 50 ml SIQUENS PREVENTION Krem na noc 50 ml Za te kremy oddam wiele. Napisz mi może co masz poza wątkiem, to może coś wybiorę, ale gwarancji nie dam. Edytowane przez RoOxAnKaA Czas edycji: 2011-04-01 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
to chyba Ty nie zauważyłaś mojej odpowiedzi
![]() ![]() co do kurtki kosztowała 179 zł, ale była używana ok 2 miesiące więc teraz nie bardzo wiem, około 100 zł bym ją wyceniła, bo jest w stanie bdb+.. Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2011-04-04 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
hmm..kurtki jednak nie oddam za dwie ksiażki, bo te z zabawami widziałam za grosze w jakiejś księgarni (może to inne wydania czy coś ale też zabawy i za 3 czy 4 zł za sztukę) wiec właściwie sam Zawitkowski mnie nie urządza za kurtkę..co do baśni to są te drugie, a tą ksiazkę o którą pytałaś już wymieniłam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
ja oglądałam inne, w cienkich okładkach i były naprawdę za takie pieniądze
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- wiesz co.. ja bym proponowałą inaczej..kurtkę i te ksiazki o zabawach bym zostawiła w spokoju,kurtkę na jakiś żakiecik itd wolałabym wymienić.. a od Ciebie wzięłabym tylko Zawitkowskiego..więc moje pytanie teraz czy znajdziesz coś dodatkowo do Baśni polskich za tą jedną ksiażkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
Niestety na razie nic nie znalazłam. Najchętniej wymieniłabym tą książkę na jakieś nowe kryminaliki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() - Yves Rocher, krem z soją dla skóry dojrzałej, oryginalnie zapakowany w kartonik i zafoliowany oraz 1 Woda toaletowa SLIP INTO 9 Woda toaletowa PUR BLANCA mini - jaką ma pojemność? 14 Woda toaletowa URBAN EDGE lub 28 Woda toaletowa AVON PLAY dla Niego I teraz tak, Ty ode mnie chciałaś: - Podkład mineralny 1-Sleek Sphynx, formuła FF, 8g, Meow - użyty 4 razy, jest jeszcze folia zabezpieczjąca sitko - Joanna Naturia Szampon z pokrzywą i zieloną herbatą do włosów przetłuszczających się i normalnych, 200ml – nowy - Sampel cienia Funnel Cake, EDM - Wygładzające masło do ciała - Marcepanowe, 225ml, Dax Perfecta SPA - nowe - Ujędrniające masło do ciała - Czekoladowo-kokosowe, 225ml, Dax Perfecta SPA - nowe - Tutti Frutti Masło do ciała - Karmel&Cynamon, 300ml, Farmona - nowe - Krem Hydreane Legere normal to combination skin, 40ml, La Roche-Posay - zostało ok. 70-80% Mogę oddać to wszystko, oprócz sample Funnel Cake, bo chyba jednak zostawię go sobie. I teraz moje pytanie - czy jest szansa na to żebym dostała więcej niż 1 wodę czy po prostu możesz dać tylko jedną i nie ma nawet mowy żebym wzięła np. 2? Pytam, bo nie sądziłam, że tyle fajnych zapachów będziesz mieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() Ewcikowa wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=520117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Kurczę to ja od Ciebie chciałabym jakieś perfumki
![]() ![]() Poluję na różne, a zobaczyłam w jednym z wątków całą litanie ile Ty ich masz,więc aż mnie zatkało ![]() ![]() Podobają mi się strasznie Slip Into oraz Eternal Magic mini ![]() A za Perceive Dew oddam wszystko!!! normalnie cały wątek ![]() Ewcikowa wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=520117 ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Właśnie, może jest coś u mnie, za co mogłabyś mi oddać Perceive Dew? przekopałabym pół domu żeby je mieć ![]() ![]() jeśli nic może napisz czego szukasz spróbuje oddać coś ze swoich rzeczy nawet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
saszki zaczęłam sama znowu nosić
![]() płaszczyk oddam za coś co mi wpadnie w oko, niestety u Ciebie raczej nic nie widzę... znajdziesz coś z mojej wish? najbardziej mnie interesują buty wiosenne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze, to wymiana miałaby wyglądać tak: - Podkład mineralny 1-Sleek Sphynx, formuła FF, 8g, Meow - użyty 4 razy, jest jeszcze folia zabezpieczjąca sitko - Joanna Naturia Szampon z pokrzywą i zieloną herbatą do włosów przetłuszczających się i normalnych, 200ml – nowy - Wygładzające masło do ciała - Marcepanowe, 225ml, Dax Perfecta SPA - nowe - Ujędrniające masło do ciała - Czekoladowo-kokosowe, 225ml, Dax Perfecta SPA - nowe - Tutti Frutti Masło do ciała - Karmel&Cynamon, 300ml, Farmona - nowe - Krem Hydreane Legere normal to combination skin, 40ml, La Roche-Posay - zostało ok. 70-80% za - Yves Rocher, krem z soją dla skóry dojrzałej, oryginalnie zapakowany w kartonik i zafoliowany 1 Woda toaletowa SLIP INTO 9 Woda toaletowa PUR BLANCA mini 14 Woda toaletowa URBAN EDGE tak? Bo rozumiem, że nie ma szansy na to żebym wzięła jeszcze tą wodę Play dla Niego? Co bym musiała Ci za nią dołożyć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Yves Rocher, krem z soją dla skóry dojrzałej, oryginalnie zapakowany w kartonik i zafoliowany 1 Woda toaletowa SLIP INTO 9 Woda toaletowa PUR BLANCA mini 14 Woda toaletowa URBAN EDGE woda Pro Chill za - Podkład mineralny 1-Sleek Sphynx, formuła FF, 8g, Meow - użyty 4 razy, jest jeszcze folia zabezpieczjąca sitko - Joanna Naturia Szampon z pokrzywą i zieloną herbatą do włosów przetłuszczających się i normalnych, 200ml – nowy - Wygładzające masło do ciała - Marcepanowe, 225ml, Dax Perfecta SPA - nowe - Ujędrniające masło do ciała - Czekoladowo-kokosowe, 225ml, Dax Perfecta SPA - nowe - Tutti Frutti Masło do ciała - Karmel&Cynamon, 300ml, Farmona - nowe - Krem Hydreane Legere normal to combination skin, 40ml, La Roche-Posay - zostało ok. 70-80% - Peeling kiwi Joanny Tak może być? Jeśli Tobie odpowiada, to zapraszam na PW, tam się dogadamy co do wysyłki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
- 365 zabaw dla Ciebie i Twojego dziecka - Pierwszy rok życia, nowa - Avon, Anew Clinical, Serum Lift&Firm, 30ml, nowe, oryginalnie zapakowane w kartonik i zafoliowane - Sally Hansen, Medicated Cream Cuticle Remover (Preparat do usuwania skórek) - raz użyty
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.