Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-02, 16:05   #3631
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

blondyneczka ja bym nie słuchała TŻta i jak najszybciej wysyłała Cv. Jestem soba pernamentnie szukającą pracy, więc powiem Ci, że nie jest łatwo (co pewnie wiesz) a i staysfakcja z pracy znalezionej samemu jest większa.

Mi też się marzy jakiś grill czy imprezka, ale się nie szykuje... Chociaż byłam w klubie tydz temu :P
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 16:09   #3632
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
jeszcze dzisiaj może mój makijaż imprezowy wstawię jak będzie dobre światło i uda mi się wieczorem uchwycić kolory
o tak tak !

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 16:11   #3633
loluska
Zakorzenienie

Kitka bardzo długie już masz włoski Cały czas myślałam jednak że masz znacznie ciemniejsze

Ja jak na razie rozważam farby:
Garnier Color Naturals Jasny brąz 5
Garnier Color Naturals Złoty brąz 4.3
Garnier Color Naturals 5.3 - JASNY ZŁOTY BRĄZ

tylko te cyferki, co oznaczają?

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 16:11   #3634
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Pozapraszałam kilka dziewczyn, bo nie widzę waszych zdjęć. Myślę, że moje tez się kiedyś pojawią;p
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 16:13   #3635
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
jeszcze dzisiaj może mój makijaż imprezowy wstawię jak będzie dobre światło i uda mi się wieczorem uchwycić kolory

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

dziękuję
na makijaż czekam z niecierpliwością

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 16:15   #3636
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

tż przed chwilą do mnie zadzwonił i powiedział że zaraz po mnie przyjeżdza i jedziemy do centrum handlowego do miasta obok zdziwiłam się że sam z siebie chce jechać na zakupy pewnie wpadne do natury albo sp i do końca opróżnię swój biedny portfel
zajrzę pewnie do was dopiero jutro, bo jeszcze dziś imprezka, więc raczej nie bedę w stanie później tu zajrzeć
miłej soboty

Stary 2011-04-02, 16:20   #3637
snowhitee
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Ja też od rana sprzątam, zrobiłam pranie i teraz wpadłam na chwile na wizaż, a potem idziemy z tż na obiad do mamy.
Wczoraj po kapieli byłam tak zrelaksowana że zasnełam jak niemowlaczek hehe

Ja po niedzieli zamierzam iśc do rosmana i kupić min.
- olejek babydream
- kilka maseczek z perfekty
-balsam do ciała <jeszcze nie wiem jaki>

rozejrze sie za jakąś farbą do włosów, chociaż na razie nie bede farbować . Ostatnio robiłam palette ,ale słyszałam że palete bardzo niszczy włosy. Może buahhot albo snow mi pomoże z farbką ?? Prosze
nie chcę tu znów pisać o farbach bo dziewczyny na pewno mają dość tego tematu ale powiem Ci tylko tyle, ze palette wcale nie są takie złe (blondy), jeśli kładłabyś tylko na odrosty będzie ok. Na wątku blondowym wiele dziewczyn robi palette i mają piękne włosy

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Domek posprzątany, porządek w szafie zrobiony , a prasowanie zrobiła mama wczoraj więc tyle mniej Teraz mam czas na wizaż

caate
ja dzisiaj zaczynam sezon grilowania, dostaliśmy zaproszenie od mojego kuzyna i totalnie nie wiem jak się ubrać w czym ty byłaś??

co do wczorajszego prima aprilis to mi się udało wkręcić młodszego brata, mamę i Tż ale sama też zostałam niemile wkręcona
Brat szykował się na zawody w skoku wzwyż i kiedy akurat miał wychodzić z domu, zaczęłam mu ściemniać że trener dzień wcześniej dzwonił, że zawody odwołane i że przepraszam ale zapomniałam mu powiedzieć itd... Niecenzuralne słowa się posypały bo to by oznaczało że musi iść do szkoły a miał 3 spr Oczywiście nie był przygotowany bo zawody I kiedy zaczął się rozbierać zaczęłam krzyczeć prima aprilis I tu były dwie pieczenie na jednym ogniu, bo mama tez się nabrała

Tż wkręciłam że dostałam wiadomość z Niemiec, że muszę do pracy jechać miesiąc wcześniej, a więc w połowie maja, kiedy on ma akurat matury Wiem okrutna jestem Jego mina bezcenna

No a ja zostałam wkręcona razem z całą moją grupą.
Siedzimy na zajęciach i nieubłaganie zbliżają się 3 godziny, nie bardzo lubianego przez nas przedmiotu - patologii. Wchodzi kobieta w niezbyt dobrym humorze, oddała zaliczenia i cały czas narzeka że źle się czuje. Przez pierwszą lekcję głowa ją bolała, centralnie się przejęzyczała, nie mogła się skupić na wykładzie itd... na kolejnej kazała nam okno otworzyć bo jej duszno, za chwilę zaczęła się rozbierać. Zdjęła marynarkę i zaczęła siąkać w chusteczkę. Kobieta ok 50 lat więc w sumie mogła się gorzej czuć. I nagle jak długa rąbnęła na ziemie. My w szoku Mnie normalnie tak ścięło że masakra, dziewczyny 3 do niej podleciały, zaczęły po twarzy bić, próbowały ją obudzić. I kiedy jedna panienka się rozpłakała już z tych nerwów itd, ta wstaje i mówi Prima Aprilis... Czaicie? Kobieta ok 50 udała omdlenie Przegięła zdrowo, nikomu do śmiechu nie było, każdy się okropnie przestraszył... a ona na to że planowała od wczoraj co nam zrobić i że miała nadzieję że chłopcy ją będą reanimować ... Akcja chyba do historii przejdzie...

Czekoladowa1
gdybyś mogła podać linka do tej strony z fajnymi i tanimi biustonoszami byłabym wdzięczna

tillavanilla

dziękuję czuje się już znacznie lepiej a co do depilacji, to kiedyś próbowałam zrobić tą pastę wg wizażowego przepisu i mi nie wyszła ale obejrzę filmik i zrobię podejście numer 2

karolcia198506
kolor ładny, ale kurde to ma być ciemny blond??

91moniaa161
w takim razie dam sobie spokój z tym opalizującym brązem Dziękuję za odp

angelinmyheart, Kitka

Wam również dziękuję za info

Zdecydowałam że postawię na przyciemnienie, jednak nie chcę by kolor wpadał w wiśnie tak jak to poprzednio malowałam, jak również nie chciałabym żeby wyszedł czarny i zbyt ciemny. Na numeracji farb totalnie się nie znam więc będę miała tutaj prośbę do dziewczyn które mają jeszcze cierpliwość Przeszukam jeszcze wątki na wizażu i jeśli uda mi się coś znaleźć to będę ogromnie szczęśliwa

Maseczki z ziaji są rewelacyjne
Dziś robiłam anty-stress i jest genialna.
Teraz siedzę z ostatkiem waxu na moich włosach

Zaraz dalsza część Spa.

Wstawiam obiecane zdj. Rufika na wiejskim sprzęcie kaskaderskim W trakcie jazdy ciężko było uchwycić ale coś mam.
hehehe jaki psiak

Cytat:
oto moje włosy stan dzisiejszy ach, co ja bym dała żeby miały 70 cm..
ależ piękne ja jak ostatnio swoje mierzyłam to było ok 47cm ale na oko to wydają się być jak Twoje

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 16:28   #3638
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

jeszcze tylko tak na szybko odpiszę

Cytat:
Kitka bardzo długie już masz włoski Cały czas myślałam jednak że masz znacznie ciemniejsze

loluska, cyferki oznaczają poziom kolorystyczny i w sumie są już zawarte w nazwach farbki której podałaś. złoty brąz- 4.3 czyli 4- średni brąz, a trójka oznacza złoto czyli tak jak nazwa mówi- średni złoty brąz. Ten brąz jest na poziomie 4 czyli wyjdzie bardzo ciemno, może i nawet czarno. Zobacz na caate zdj włosów. Robiła chyba 6 i zobacz jaki ciemny wyszedł
ogólnie jeśli chodzi o poziomy to im bliżej cyferka jest 10 tym jaśniejszy odcień czyli 6- ciemny blond, 7 średni blond itd z resztą bunny to najlepiej opisała na swoim blogu, wyjaśnia właśnie te oznaczenia cyferek: http://swiat-swiadomej-blondynki.blo...,ID421522635,n

Stary 2011-04-02, 16:31   #3639
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
bardzo ladnie
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
podobaja mi sie
Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość

Ładny kolorek i podobna długośc do moich
Cytat:
ale masz gęste włoski...
Dziękuję dziewczyny moje włosy raczej nie są gęste tylko puszyste
Cytat:
No a ja zostałam wkręcona razem z całą moją grupą.
Siedzimy na zajęciach i nieubłaganie zbliżają się 3 godziny, nie bardzo lubianego przez nas przedmiotu - patologii. Wchodzi kobieta w niezbyt dobrym humorze, oddała zaliczenia i cały czas narzeka że źle się czuje. Przez pierwszą lekcję głowa ją bolała, centralnie się przejęzyczała, nie mogła się skupić na wykładzie itd... na kolejnej kazała nam okno otworzyć bo jej duszno, za chwilę zaczęła się rozbierać. Zdjęła marynarkę i zaczęła siąkać w chusteczkę. Kobieta ok 50 lat więc w sumie mogła się gorzej czuć. I nagle jak długa rąbnęła na ziemie. My w szoku Mnie normalnie tak ścięło że masakra, dziewczyny 3 do niej podleciały, zaczęły po twarzy bić, próbowały ją obudzić. I kiedy jedna panienka się rozpłakała już z tych nerwów itd, ta wstaje i mówi Prima Aprilis... Czaicie? Kobieta ok 50 udała omdlenie Przegięła zdrowo, nikomu do śmiechu nie było, każdy się okropnie przestraszył... a ona na to że planowała od wczoraj co nam zrobić i że miała nadzieję że chłopcy ją będą reanimować ... Akcja chyba do historii przejdzie...

karolcia198506
kolor ładny, ale kurde to ma być ciemny blond?? Wstawiam obiecane zdj. Rufika na wiejskim sprzęcie kaskaderskim W trakcie jazdy ciężko było uchwycić ale coś mam.
He he kobieta ma mroczne poczucie humoru sama pewnie bym się nieźle wystraszyła

No ja się kiedyś załatwiłam jasnym brązem wyszły mi czarne

A Twój pies zabójczy
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej

dziekuje kochana za zdrowko dla Zuzi no sa oferty pracy ale moj tz mowi mi ze mam czekac na cos lepszego, kurcze jak bede wybrzydzac to nic nie znajde wkoncu
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
wow jakie zdrowe ladne wloski

kalpana no tez wlasnie ale tz sie uparl ze mamy poczekac bo jego tata bedzie sie staral o cos lepszego dla mnie.. aja bym wolala sama cos zanlesc sobie, wiem ze ciezko ale zawsze to inaczej niz ktos..
Ja bym jednak szukała niczym nie ryzykujesz wysyłając CV

Cytat:
wow piękne zmotywowałaś mnie do większego dbania o swoje

A ja właśnie wyspamowałam samochód wymyłam go od góry do dołu

Wieczorem zadbam maksymalnie o siebie w końcu jutro spotkanie z Tż
Stary 2011-04-02, 16:39   #3640
91moniaa161
Zadomowienie

miłego wieczorku ja uciekam "szykowac się na bóstwo" bo niedługo Tż przyjeżdża!!!

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-04-02, 17:03   #3641
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
hej

nie chcę tu znów pisać o farbach bo dziewczyny na pewno mają dość tego tematu ale powiem Ci tylko tyle, ze palette wcale nie są takie złe (blondy), jeśli kładłabyś tylko na odrosty będzie ok. Na wątku blondowym wiele dziewczyn robi palette i mają piękne włosy

hehehe jaki psiak

ależ piękne ja jak ostatnio swoje mierzyłam to było ok 47cm ale na oko to wydają się być jak Twoje
no mówiłam- mam żyrafią szyję

próbuje właśnie obczaić jak zrobić fotki makijażu dla was i światło jest masakra... strasznie przekłamuje kolory, wstawię wam mój dzienny dzisiejszy... nic specjalnego , taki zwyklak... a jutro rano sobie walnę coś szalonego i pokażę - rano będzie lepsze światło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mak.jpg (17,7 KB, 45 załadowań)

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 17:23   #3642
samaraNW
Zakorzenienie

loluska, Twój psiak na motorze jest świetny a jak dumnie na nim stoi
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 17:27   #3643
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Blondyneczka na na Twoim miejscu brałabym na razie co jest... No oczywiście jeśli jest to jakaś w miarę płatna praca, bo wiadomo, że za free nikt robił nie będzie, ale na początek bym nie wybrzydzała za bardzo... Przecież w trakcie możesz szukać innej, a pieniążki już by były no i zawsze to jakieś doświadczenie do wpisania w CV.

Dziewczyny, czym różnią się te dwa pędzle? Bo z wyglądu są identyczne, wymiary też, tylko pod inną nazwą są....
http://allegro.pl/everyday-minerals-...527693113.html
http://allegro.pl/everyday-minerals-...534264264.html
eh, 4dni temu o to samo pytalas... nie chce byc nie mila, ale na KWC tez porownywalas roznice i tam jest napisane, ogladalas moje filmiki na yt, tez o tym mowila, dokladnie napisalam Ci do czego one sluza i ktory powinnas wybrac. nie bede powielac, bo Czekoladowa, dobra duszyczka juz Ci napisala

Cytat:
piekne

bylam w SP, kupilam biovaxy maski: do wlosow ciemnych oraz do oslabionych i ten wosk, smiesznie to zrobili bo myslalam, ze te dwa woski sa takie same, a to jednak nie, drugi jest do wyboru, wiec mam teraz ten zolty, mam nadzieje ze mi podpasuje kupilam leki na sen, oczywiscie nadal nie znalazlam Ziaja Rebulid Serum, widzialyscie gdzies, ten na cellulit? bo ja bylam w tesco,realu, sp i nie ma, sa wszystkie inne, ale serum nie ma, a ja go bym tak chciala przetestowac
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-04-02 o 17:28
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 17:28   #3644
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wczoraj ufarbowałam włosy wstawiam zdjęcia chociaż mój aparat w komórce ciężko łapie kolor a cyfrówka mi się zepsuła moim włosom jaszcze dużo brakuje i chciałabym żeby urosły jeszcze z 10 cm zaraz nakładam na nie maskę i zabieram się za sprzątanie
śliczne Ci wyszły.

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Hej
Mi sie też marzy ta zachwalana Gloria, ale nie mogę jej nigdzie znaleźć... Używacie maski czy emulsji?
Ja używam maski.

Cytat:
Wstawiam obiecane zdj. Rufika na wiejskim sprzęcie kaskaderskim W trakcie jazdy ciężko było uchwycić ale coś mam.
Ale zabawy masz z tym psem. Babka niefajnie postąpiła.

Cytat:
Piękne. Też myślałam, że masz ciemniejsze.

Cytat:

próbuje właśnie obczaić jak zrobić fotki makijażu dla was i światło jest masakra... strasznie przekłamuje kolory, wstawię wam mój dzienny dzisiejszy... nic specjalnego , taki zwyklak... a jutro rano sobie walnę coś szalonego i pokażę - rano będzie lepsze światło
Makijaż ładny, a wstawisz zdjęcie z zamkniętym okiem?

Ja po uczelni. Nie zostałam do końca.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 17:32   #3645
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

tez bylam przekonana, a tu Kitka ma jasniejsze niz ja
rowniez czekam na makijaz

tutaj moj konkursowy z wieksza iloscia zdjec, mozecie poogladac sobie jak Wam sie chce
klik
Stary 2011-04-02, 17:34   #3646
CABIN CREW

Cytat:
eh, 4dni temu o to samo pytalas... nie chce byc nie mila, ale na KWC tez porownywalas roznice i tam jest napisane, ogladalas moje filmiki na yt, tez o tym mowila, dokladnie napisalam Ci do czego one sluza i ktory powinnas wybrac. nie bede powielac, bo Czekoladowa, dobra duszyczka juz Ci napisala

piekne

bylam w SP, kupilam biovaxy maski: do wlosow ciemnych oraz do oslabionych i ten wosk, smiesznie to zrobili bo myslalam, ze te dwa woski sa takie same, a to jednak nie, drugi jest do wyboru, wiec mam teraz ten zolty, mam nadzieje ze mi podpasuje kupilam leki na sen, oczywiscie nadal nie znalazlam Ziaja Rebulid Serum, widzialyscie gdzies, ten na cellulit? bo ja bylam w tesco,realu, sp i nie ma, sa wszystkie inne, ale serum nie ma, a ja go bym tak chciala przetestowac
o a ja kupiłam dwa takie same woski, tzn były razem sklejone taśmą... wrrr.. gdybym wiedziała że można różne....

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
śliczne Ci wyszły.

Ja używam maski.

Ale zabawy masz z tym psem. Babka niefajnie postąpiła.

Piękne. Też myślałam, że masz ciemniejsze.

Makijaż ładny, a wstawisz zdjęcie z zamkniętym okiem?

Ja po uczelni. Nie zostałam do końca.
miałam ciemniejsze ale farba się wypłukała.... a nie chcę na razie farbować..

zaraz pewnie pójdę z TŻ na spacer to poproszę żeby zrobił mi z zamkniętym może się uda... ale chmury naszły i nie wiem...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-04-02, 17:40   #3647
caate
Zakorzenienie

GG do caate

loluska u nas byl niespodziewany gril, wiec mialam na sobie to w czym przyjechalam do tZta, cyzli legginsy te dzinsowe, czarna bluzke z bufkami 3/4 na to kurtke skorzana i szalik TZta, bo swojego zapomniala

od siebie dodam, ze farby sklepowe zawsze dluzej sie trzymaja i sa bardziej inwazyjne we wlosy, czyli ich kondycje niz fryzjerskie, w ktorych koloryzacje trzeba powtarzac co 4tyg srednio.

poziom 5 to u mnie czarny wychodzi 6 farbuje odod 2009 co jakies 3-4miesiace

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
o a ja kupiłam dwa takie same woski, tzn były razem sklejone taśmą... wrrr.. gdybym wiedziała że można różne....

miałam ciemniejsze ale farba się wypłukała.... a nie chcę na razie farbować..

zaraz pewnie pójdę z TŻ na spacer to poproszę żeby zrobił mi z zamkniętym może się uda... ale chmury naszły i nie wiem...

wlasnie ja szukaalam, czy nie ma jednakowych, u mnie tylko mieszane byly albo z avocado albo ten ze slonecznikiem ktory ja wybralam (nie chce mi sie sprawdzac jak sie nazywa, wybaczcie moje lenistwo)

zdjecia robie sobie sama z reki, zazwyczaj na zoomie z funkcja 'stabilizacja obrazu; no i makro oczywiscie. najwazniejsze jest makro, bo ono wyostrza i nasyca odpowiednio, zdjecie wtedy jest wyraziste. jak mi sie podoba jakies oczu, gdzie mam cala twarz to w picasie wycinam i tam tez zmniejszam rozmiar zdjecia, bo moj aparat robi 1zdjecie=10mb
Stary 2011-04-02, 17:47   #3648
Kalpana
Zakorzenienie

Caate na KWC był ten który Ty masz taki jak ten na all, a kabuki były zazwyczaj z czarną rączką i mi się skojarzyło, że wszystkie kabuki są czarne.... Po prostu zapytałam, bo nie wiedziałam czy to ten sam i ktoś tylko wystawił oba pod jedną nazwą.... Nie gniewaj się, ale ja o pędzlach nie mam zielonego pojęcia i dlatego takie pytania.... Wolę się upewnić niż kupić zły. Jak będę mieć doświadczenie z używaniem takich rzeczy, to pewnie nie będę już miała problemu z rozróżnianiem....

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 17:47   #3649
CABIN CREW

w ogóle zapomniałam się wam pożalić- dziś byłam z mamą w mieście i byłymy w chińskim sklepie- ile perełek przywiźli... i była koszula w kwiatki, piękna,.. ale nie mam kasy totalnie i chyba w pon TŻ zabiorę tam i mu pokażę to może mi zafunduje
aaa.. na pocieszenie w pepco kupiłam szminke loreala taką delikatną- złoto-nude'ową

ZALATANA......
Stary 2011-04-02, 17:52   #3650
angelinmyheart
Zakorzenienie

Idę do Tż. Miłego wieczoru.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 18:04   #3651
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Kalpana, mam nadzieje, ze juz niebawem bedzie pedzelek juz u Ciebie

nigdy nie widzialam cczarnych, na kwc sa tylko takie

tutaj masz flat topa klik

i kabuki klik

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
ja bym brala co jest, to tylko 6zl.... a jak myslalam o 38 to tylko 3zl wiecej. a ja wciaz zachwalam flat topa, kabuki nie nadaje sie do nakladania podkladu tylko pudru sypkiego,bronzera i rozu, a flat top do wszystkiego. nie u nas w PL tych kosmetykow i nie dostaniesz ich nigdzie, jak chcesz w stacjonarnym to mozesz kupic Max Factora czy te co sa sprowadzane z USA z bambusowymi raczkami z taka trawka na opakowaniu, ale watpie, ze chcesz dawac za pedzel za to ze kupisz w sklepie drugie tyle...

nie gniewam sie, tylko sie zdziwilam, bo pisalam Ci o tym, a mi jak na czyms zalezy to staram sie zapisywac te informacje i pozniej podjac decyzje sluszna

Cytat:
w ogóle zapomniałam się wam pożalić- dziś byłam z mamą w mieście i byłymy w chińskim sklepie- ile perełek przywiźli... i była koszula w kwiatki, piękna,.. ale nie mam kasy totalnie i chyba w pon TŻ zabiorę tam i mu pokażę to może mi zafunduje
aaa.. na pocieszenie w pepco kupiłam szminke loreala taką delikatną- złoto-nude'ową
oo tak bluzki w kwiatki tez mi sie marzy, ale do dzisiaj nie kupilam, bo zawsze kolor, rozmiar albo cena mi przeszkadza

dzisiaj przymierzlaam takie botki w Deichmannie na wyprzedazy za 34zl ale nie moglam cos na nie zdecydowac, bo byly zapinane jak rzymianki z tylu i ten zamek taak ciezko chodzil, ze na szybko to tych butow bym nie uubrala, a ja wlasnie takich potrzebuje
Stary 2011-04-02, 18:32   #3652
Kalpana
Zakorzenienie

Caate mam nadzieję, że pod koniec tygodnia już dojdzie Chyba już go zamówię, bo jakby udało mi się w poniedziałek albo wtorek wyjść wcześniej, to bym już zapłaciła
Mnie się kabuki cały czas z tymi kojarzą i tak mi jakoś weszło, że wszystkie są takie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...54.html&next=1

Szukam czegoś, co faktycznie zadziała na wypadanie moich włosów.... Przeszukałam google i jest duuuuużo tabletek i każde mają zarówno dobre jak i złe opinie. Postanowiłam, że jeszcze spróbuję naturalnych rzeczy, a jeśli za kilka tygodni nic się nie zmieni, to pójdę do lekarza. jeśli mnie odeśle z kwitkiem, to powiem, żeby mi zrobił badania.... Na razie wyczytałam, że kłącze tatara świetnie działa na włosy i łopian. Jak tylko będę mieć czas po lekcjach, to lecę do apteki i będę robić płukanki z tego. Szukam jakiś szamponów z tymi roślinami, ale szampon chyba niewiele pomoże, już prędzej odżywka. Mam szampon z barwy tataro-chmielowy i nie jest za specjalny.... Ale muszę się ostro wziąć za to wypadanie, bo co z tego, że będę dbała o włosy, żeby były lśniące i gładkie, jak za kilka lat mi wszystkie wypadną?

K

Sz
Stary 2011-04-02, 18:44   #3653
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Szukam czegoś, co faktycznie zadziała na wypadanie moich włosów.... Przeszukałam google i jest duuuuużo tabletek i każde mają zarówno dobre jak i złe opinie. Postanowiłam, że jeszcze spróbuję naturalnych rzeczy, a jeśli za kilka tygodni nic się nie zmieni, to pójdę do lekarza. jeśli mnie odeśle z kwitkiem, to powiem, żeby mi zrobił badania.... Na razie wyczytałam, że kłącze tatara świetnie działa na włosy i łopian. Jak tylko będę mieć czas po lekcjach, to lecę do apteki i będę robić płukanki z tego. Szukam jakiś szamponów z tymi roślinami, ale szampon chyba niewiele pomoże, już prędzej odżywka. Mam szampon z barwy tataro-chmielowy i nie jest za specjalny.... Ale muszę się ostro wziąć za to wypadanie, bo co z tego, że będę dbała o włosy, żeby były lśniące i gładkie, jak za kilka lat mi wszystkie wypadną?
Moja koleżanka kupiła sobie jakiś żel w aptece za około 20zł na wypadanie włosów i bardzo jej pomógł bo włosy leciały jej garściami zapytam się jej i napiszę

Też marzy mi się jakaś bluzka w kwiatki ale u mnie nic ciekawego ni znalazłam
W poniedziałek kupię sobie taką opaskę http://www.reserved.com/2011/#/pl/co...ct/153/P6200_3
Stary 2011-04-02, 18:47   #3654
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Caate mam nadzieję, że pod koniec tygodnia już dojdzie Chyba już go zamówię, bo jakby udało mi się w poniedziałek albo wtorek wyjść wcześniej, to bym już zapłaciła
Mnie się kabuki cały czas z tymi kojarzą i tak mi jakoś weszło, że wszystkie są takie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...54.html&next=1

to super

wczoraj tez marudzilam TZtowi, ze lysa niedlugo bede, bo tak mi wypadaja wlosy, ze mam placki, a on sie zmial ze mnie, ze dobrze, ze mi wypadaja, bo za duzo ich mam nop ale podbudowal mnie, zee sa ladne i wierze, ze nie wypadna wszystkie

osobiscie lykam merz spezial, ale nie widze specjalnych efektow, owszem paznokcie i cera jest o niebo lepsza wczesniej brala vitapil, ale szalu nie bylo, nowy babyhair i tyle. dzisiaj kupilam maseczke z biovaxa do wypadajacych, dzis bede testowac, mam andzieje ze przy regularnym stosowaniu cos tam zdziala tez bylam u lekarza, wydalam 50zl na badania, dowiedzialam sie ze wypadanie mam w normie i nie ma czego leczyc, moge zazywac suplementy i zdrowo sie odzywiac, bo to jest najwazniejsze

Kitka jest ladnie, sama tak sie czesto maluje, uwielbiam zielone/turkusowe kreski
Stary 2011-04-02, 18:48   #3655
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ale sliczne

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
jeszcze tylko tak na szybko odpiszę

loluska, cyferki oznaczają poziom kolorystyczny i w sumie są już zawarte w nazwach farbki której podałaś. złoty brąz- 4.3 czyli 4- średni brąz, a trójka oznacza złoto czyli tak jak nazwa mówi- średni złoty brąz. Ten brąz jest na poziomie 4 czyli wyjdzie bardzo ciemno, może i nawet czarno. Zobacz na caate zdj włosów. Robiła chyba 6 i zobacz jaki ciemny wyszedł
ogólnie jeśli chodzi o poziomy to im bliżej cyferka jest 10 tym jaśniejszy odcień czyli 6- ciemny blond, 7 średni blond itd z resztą bunny to najlepiej opisała na swoim blogu, wyjaśnia właśnie te oznaczenia cyferek: http://swiat-swiadomej-blondynki.blo...,ID421522635,n
tak, zgadzam sie, ja robilam poziomem 5, zdj mam w albumie jak wyszedl raczej jak brazowa czerń bez zlotego polysku, bo robilam 5/0
Cytat:

ale ładny

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 18:51   #3656
kobietasukcesu
zawsze mam racje

kalpana: a często włosy upinasz?
Bo ja sobie osłabiłam mocnym ściąganiem gumką I dlateg teraz jak tylko mogę przechodzę na frotkę.

Mi na wypadanie pomogły ampułki rzepowe z joanny (chyba już o tym pisałam ) Wczoraj byłam w sp i oczywiście o nich zapomniałam

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-02, 19:03   #3657
Kalpana
Zakorzenienie

Caate myślałam nad Merz Spezial, ale skoro mówisz, że na włosy nie działa... Najpierw powiem teściowej, żeby się przy okazji zapytała tej znajomej, której córce lekarz kazał kupić bez recepty jakieś tabletki i przestały jej włosy wypadać, a leciały jej strasznie, że miała miejscami małe łysawe place.... Może przypomni sobie co to były za tabletki, albo jej córka będzie wiedziała.... Najbardziej nie lubię jak biorę prysznic i myję włosy bo mam całe plecy we włosach Jak ich nie myję, to mam pod prysznicem spięte i nie lecą....

Zazdroszczę Wam, że się tak fajnie malujecie Ja w ogóle nie umiem sobie dobrze oczu pomalować Nie wiem czy to przez to, że nie umiem, albo że nie maluję się pędzelkiem, tylko tymi aplikatorami do cieni, albo mam złe cienie, bo mam taką paletkę zwykłych tanich cieni Jak chcę zrobić kilka kolorów, to mi się wszystko zlewa i wygląda to beznadziejnie Zazwyczaj próbuję połączyć biel (w wewnętrznym kąciku) i brąz, ale to mi się jakoś zlewa i się robi taki brudny kolor... wrrr :/

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Kobietasukcesu do szkoły i jak gdzieś wychodzę, to mam zawsze rozpuszczone, bo nie podobam się sobie w związanych Spinam tylko jak mam jakieś maski ma głowie, żeby mi nic nie ciekło i jak biorę prysznic nie myjąc włosów. A tak to sporadycznie jak w domu jestem... Recepturkami nie wiążę, bo strasznie wyrywają włosy przy zdejmowaniu i wszędzie mówią jaki ma zły wpływ na kondycję włosów, więc albo zwykła frotka, albo klamra do włosów.

K

Sz
Stary 2011-04-02, 19:09   #3658
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Kalpana dziala, jest full babyhair, ale nie zatrzymal tak wlosow, zeby mi tylko 5dziennie wypadalo, w ogole nie wiem czy to mozliwe, ale genialnie dziala na paznokcie i cere, wiec sadze ze na wlosy tez, ja dopiero biore go 1,5miesiaca, a na efekty trzeba poczekac przynajmniej 3miesiace, jak z kazdym suplementem kiedys go bralam i na wlosy dzialal oszalamiajaco. Jedno jest pewne, wlosy rosna mi duzo szybciej, a nie stosuje teraz wcierek oprocz seboradinu, nie pije pokrzywy, lykam tylko merz, nie moge powiedziec ze nie dziala wcale
Stary 2011-04-02, 19:18   #3659
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Kalpana dziala, jest full babyhair, ale nie zatrzymal tak wlosow, zeby mi tylko 5dziennie wypadalo, w ogole nie wiem czy to mozliwe, ale genialnie dziala na paznokcie i cere, wiec sadze ze na wlosy tez, ja dopiero biore go 1,5miesiaca, a na efekty trzeba poczekac przynajmniej 3miesiace, jak z kazdym suplementem kiedys go bralam i na wlosy dzialal oszalamiajaco. Jedno jest pewne, wlosy rosna mi duzo szybciej, a nie stosuje teraz wcierek oprocz seboradinu, nie pije pokrzywy, lykam tylko merz, nie moge powiedziec ze nie dziala wcale
Skoro działa, to może warto spróbować. Jeśli by nie zatrzymał wypadania, to zawsze może by pomógł na paznokcie i cerę jak u Ciebie... Może się jednak skuszę.... Muszę wszystko przekalkulować, bo jakbym chciała to wszystko kupić, to oskubię TŻta z całej wypłaty

K

Sz
Stary 2011-04-02, 19:27   #3660
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:

brązowe oczy i makijaż śliczny

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości